Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν νωρίς το απόγευμα όταν ο Κύριος μου αποφάσισε να πάει τη σκύλα του βόλτα. Δεν ήξερα τι να περιμένω δεν είχα συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις και ειδικά όταν είμαι υπό εκπαίδευση.

Φτάσαμε σε ένα μέρος σχεδόν ερημικό γεμάτο δέντρα και κάπου στο βάθος υπήρχε ένα σπιτάκι, σαν ερημωμένο φαινόταν αλλά καλά συντηρημένο. Είχαμε απομακρυνθεί πολύ από το δρόμο και από το σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητο. Δεν ήξερα που ακριβώς πηγαίναμε, αλλά Εκείνος έμοιαζε να ξέρει καλά τον δρόμο και εγώ απλά Τον ακλουθούσα πιστά. Κάποια στιγμή φτάσαμε έξω από το σπιτάκι. Εκείνος προχώρησε μπροστά αλλά εγώ κοντοστάθηκα. "Τι θέλουμε εδώ;" σκέφτηκα και τα πόδια μου έμειναν εκεί σα μαρμαρωμένα χωρίς να κάνουν βήμα. Γύρισε και με κοίταξε "Προχώρα σκύλα" και τα πόδια μου άρχισαν να κάνουν βήματα πάλι.

Άνοιξε την πόρτα και μπήκαμε μέσα. Μύριζε παλιό ξύλο και φαινόταν ότι ήταν καιρό αχρησιμοποίητο. Στο πάτωμα υπήρχαν πολλά ξερά φύλλα, κλαδιά από δέντρα και διάφορα σκουπίδια. Δεν τολμούσα να προχωρήσω περισσότερο, η καρδιά μου είχε αρχίσει να χτυπάει σαν τρελή από φόβο και αγωνία από τι θα μπορούσε να συμβεί.

- Στάσου στο κέντρο του δωματίου σκύλα, όπως οι σκύλες στα τέσσερα.

με διέταξε το βλέμμα μου πάγωσε πάνω στο δικό Του. Πλησίασε προς το μέρος μου και με έπιασε από τα μαλλιά.

- Τι δεν καταλαβαίνεις ξεφτιλισμένη;

και ο ήχος από το χαστούκι στο μάγουλο μου έσπασε τη σιωπή στο άδειο δωμάτιο. Κρατώντας και τραβώντας με από τα μαλλιά με έσυρε στο μέσο του δωματίου και με πίεσε προς τα κάτω με αποτέλεσμα τα πόδια μου να λυγίσουν και να γονατίσω μπροστά Του.

- Φαντασίωση σου δεν ήταν μικρή το δάσος;

ρώτησε και συνέχισε χωρίς να περιμένει απάντηση.

- Μόνο που εδώ θα κάνεις ότι σου πω εγώ, όπως το θέλω και για όσο καυλώνω να σε χρησιμοποιώ άχρηστη σκύλα…

πρόσθεσε και έβγαλε ένα μαύρο μαντήλι από την τσέπη Του. Έσκυψε και έδεσε το μαντήλι στα μάτια μου. Απόλυτο σκοτάδι και η μια από τις πέντε αισθήσεις μου χάθηκε και ένα ρίγος άρχισε να διαπερνά το κορμί μου. Ένα κρύο άγγιγμα γύρω από το λαιμό μου με έκανε να κουνηθώ από την θέση μου μιας και δεν ήξερα τι ακριβώς με ακουμπούσε. Σαν κάτι να κλειδώνει ακούστηκε και μετά ένα σύρσιμο αλυσίδας στο έδαφος.

- Κουνήσου σκύλα…

η φωνή Του κάλυψε όλους τους άλλους ήχους και εγώ τελικά να αντιλαμβάνομαι πως αυτό γύρω από τον λαιμό μου είναι ένα κολάρο. Πέντε δικά Του βήματα μέτρησα μέχρι που σταματήσαμε και ξανά ακούστηκε ο ήχος από την αλυσίδα να τυλίγεται προφανώς γύρω από κάποιο ξύλο.

- Πως νιώθεις σκύλα να είσαι έτσι δεμένη και χωρίς να βλέπεις τίποτα;

Ήταν αδύνατο να πω οτιδήποτε. Πίστευα ότι αν μίλαγα θα έχανα και τον λίγο αέρα που είχα φυλάξει για να μη λιποθυμήσω. Όμως, ένα δυνατό χτύπημα στον κώλο μου απελευθέρωσε και αυτόν τον αέρα που έκρυβα.

- Όταν ρωτώ απαντάς γαμιόλα…

και άλλη μια φορά το χέρι Του προσγειώθηκε στον κώλο μου.

- Είμαι σαστισμένη Κύριε… κατάφερα να ψελλίσω.

- Είσαι όπως σου αξίζει σκύλα και εδώ είσαι για να με ικανοποιείς άχρηστη.

Τον αισθάνθηκα να έρχεται πίσω μου και με μιας να μου κατεβάζει το παντελόνι και να αποκαλύπτονται τα κωλομέρια μου.

- Έτσι βρώμα τώρα είσαι όπως θέλω να είσαι και απομακρύνθηκε.

Χιλιάδες σκέψεις τριγυρνούσαν στο μυαλό μου σαν πιθανά σενάρια για το τι μπορεί να μου έκανε, για το πώς μπορούσε να με χρησιμοποιήσει. Είχα αρχίσει να πανικοβάλλομαι και ότι δεν άκουγα τίποτα από Εκείνον έκανε την αγωνία μου να μεγαλώνει. Που να ήταν; Τι να έκανε; Ήμουν μόνη μου άραγε σε εκείνο το σπίτι; Με έβλεπε κανείς; Εκατοντάδες ερωτήσεις περνούσαν από το μυαλό μου μέχρι να καταλάβω τι συνέβαινε και τι ακριβώς σκόπευε να κάνει μαζί μου. Ξαφνικά αισθάνομαι το χέρι Του να χαϊδεύει το στήθος μου. Ήταν κοντά μου; Γιατί δεν άκουσα τα βήματα Του;… σκέψεις που έγιναν στάχτη στο άκουσμα του κοψίματος της μπλούζας μου. Ήταν γεγονός μου έκοβε την μπλούζα μέχρι να εμφανιστεί το σουτιέν και το στήθος μου. Δεν έμεινε μόνο όμως στην μπλούζα αλλά συνέχισε στο σουτιέν οπού με μια ψαλιδιά έκανε το στήθος μου να αποκαλυφθεί και το ελαφρύ κρύο του δωματίου να σκληρύνει τις ρώγες μου.

Η παρουσία Του και το ελαφρύ Του άγγιγμα πάνω στις θηλές μου με έκαναν να ανασαίνω πιο γρήγορα και υγραίνομαι περισσότερο από καύλα ότι είμαι η σκύλα Του έτοιμη να με χρησιμοποιήσει.

Μια δυνατή κραυγή βγήκε από τα χείλη μου. Η ζώνη Του είχε προσγειωθεί με δύναμη πάνω στον κώλο μου.

- Μην σε ξανακούσω να φωνάζεις καργιόλα, μόνο την καύλα σου θέλω να ακούω κατάλαβες άχρηστη;

- Μάλιστα Κύριε… απάντησα με τρεμάμενη φωνή.

Η ζώνη προσγειώθηκε μερικές φορές ακόμα πάνω στα κωλομέρια μου μέχρι που τα ένιωσα να με καίνε, ένα κάψιμο που έκανε το μουνί μου να στάζει. Το χέρι Του πέρασε απαλά από πάνω τους και με έκανε να αναστενάξω από ηδονή και προσμονή για το επόμενο άγγιγμα Του.

Το φερμουάρ του παντελονιού Του ακούστηκε να ανοίγει και ο πούτσος Του να μπαίνει μέσα στο στόμα μου απότομα. Μου τον πίεζε όλο και πιο βαθιά και εγώ ένιωθα να πνίγομαι, αλλά Εκείνος τον κράταγε βαθειά μέσα στο στόμα μου. Όσο και αν δε μπορούσα να ανασάνω, όσο και αν πνιγόμουν, τόσο καύλωνα που ήμουν στο έλεος Του και έτοιμη να τον υπηρετήσω.

Ο πούτσος Του γαμούσε ανελέητα το μουνί μου και με το χέρι Του μου τραβούσε τα μαλλιά και πίεζε το κεφάλι μου όταν ήθελε να μου τον χώσει βαθιά. Με το άλλο Του χέρι τραβούσε και τσιμπούσε τις ρώγες μου κάνοντας τες ακόμα πιο σκληρές πιο ευαίσθητες στον ηδονικό πόνο που τους πρόσφερε. Πόνος μου μεταφέρονταν σε κάθε κύτταρο του κορμιού μου κάνοντας έτσι το μουνί μου να πάλλεται.

Σταμάτησε ακαριαία και έβγαλε τον πούτσο Του από το στόμα μου. Θεώρησα πως είχα κάνει κάτι λάθος αλλά στη συνεχεία αποδείχτηκε πως απλά ήταν ένα διάλλειμα ώστε να μπορέσει να φέρει το κερί από το τσαντάκι του και να το ανάψει. Ξανά έχωσε το πούτσο Του μέσα στο στόμα μου και μου όρισε να το τσιμπουκώσω και να μη σταματήσω αν δε μου πει Εκείνος να το κάνω. Δεν είχα δικαίωμα να χρησιμοποιήσω κανένα μου χέρι παρά μόνο το στόμα μου και αυτό σαν να ήμουν μια έμπειρη πουτάνα.

Καθώς τον τσιμπούκωνα, σταγόνες από κερί έπεσαν στην πλάτη μου και ένα ελαφρύ κάψιμο έκανε μια μικρή κραυγή να απελευθερωθεί από τα χείλη μου και για λίγο να σταματήσω. Αυτό το λίγο όμως ήταν αρκετό ώστε να με χαστουκίσει, υπενθυμίζοντας μου ότι θα σταματήσω μόνο όταν Εκείνος μου πει. Κούνησα καταφατικά το κεφάλι και συνέχισα να παίζω με τον πούτσο Του, πότε γρήγορα, πότε πιο αργά και πότε πιο βαθιά.

- Πες μου… ποια είσαι;…

ρώτησε καθώς συνέχιζε να μου στάζει κερί στην πλάτη.

- Είμαι η άθλια πουτάνα Σας Κύριε, είμαι η ξεφτιλισμένη σκύλα Σας!

- Αυτό ακριβώς είσαι ξεκωλιάρα, μια ανίκανη βρωμιάρα, μια σιχαμένη τσούλα!

Μου σηκώνει το κεφάλι τραβώντας μου τα μαλλιά και πλησιάζει το στόμα Του κοντά στο αυτί μου ψιθυρίζοντας:

- Τι θες να σου κάνω τώρα γαμιόλα;

- Να με μαστιγώσετε Κύριε και για άλλη μια φορά η παλάμη Του προσγειώνετε πάνω στο μάγουλο μου.

- Τι θες να σου κάνω τώρα άχρηστο αντικείμενο;

- Ότι επιθυμείτε Εσείς Κύριε, χρησιμοποιήστε με όπως Εσάς Σας ευχαριστεί Κύριε.

- Όπως εγώ καυλώνω σκρόφα, κατάλαβες;

- Μάλιστα Κύριε, συγγνώμη Κύριε.

Σηκώθηκε απότομα. Τον αισθάνθηκα να πηγαίνει πίσω μου και να αρχίζει να με κατουράει στην πλάτη, σε κάθε σημείο που είχε πέσει το καυτό κερί. Να σβήνει τη φλόγα με φλόγα και όλη αυτή η αίσθηση να κάνει την καύλα μου να δυναμώνει και τα υγρά από το μουνί μου να αρχίζουν να κυλάνε στα πόδια μου. Τα χέρια μου άρχισαν να γίνονται αδύναμα από την ηδονή της στιγμής, από τη στιγμή που ήμουν στα πόδια Του και ας μην έβλεπα την ικανοποίηση Του στα μάτια Του ή στο χαμόγελο Του.

- Πιασε το βρώμικο μουνί σου καργιόλα και παιξ' το όσο εγώ θα κάνω το τσιγάρο μου άχρηστη.

- Μάλιστα Κύριε… αμέσως…

είπα και το δεξί μου χέρι έφτασε στην πηγή της καύλας μου όπου έσταζε από τα ζεστά υγρά της. Η ώρα μου φαινόταν ατελείωτη. Αν μου το επέτρεπε μπορούσα μέσα σε δευτερόλεπτα να χύσω αλλά τίποτα δεν ακούγονταν παρά μόνο η ανάσα Του όταν ξεφυσούσε τον καπνό.

- Μην τολμήσεις να χύσεις καργιόλα αν δεν ικετέψεις, μην τολμήσεις να διανοηθείς να χύσεις αν δεν πάρεις άδεια ηλίθια.

- Ικετεύει η πουτάνα Σας Κύριε, Σας ικετεύει με όλη της την ψυχή να χύσει Κύριε, Σας ικετεύει!

- Όχι βρωμιάρα δε θα χύσεις ακόμα δεν έχω τελειώσει μαζί σου… είπε και πλησίασε κοντά μου.

Μου έβγαλε το μαντήλι και τότε συνειδητοποίησα πως ακριβώς ήμουν. Ντροπή με πλημμύρισε αλλά αστραπιαία χάθηκε όταν ένιωσα τα δάχτυλα Του να παίζουν και να επεξεργάζονται το μουνί μου, τις ρώγες μου που σκλήραιναν περισσότερο και η ανάσα μου να γίνεται αργή και απαλή έτσι ώστε οι αναστεναγμοί από την καύλα μου να δραπετεύουν από τα ερεθισμένα και κατά στιγμές δαγκωμένα χείλη μου.

Έφτυσε τον κώλο μου και έχωσε ένα δάχτυλο Του μέσα στην τρύπα μου και άρχισε να μου τον γαμάει γρήγορα όσο γρήγορα γαμούσε το μουνί μου.

- Σας ικετεύω Κύριε μου, Σας εκλιπαρώ αφήστε την πουτάνα Σας να χύσει Κύριε…

φώναξα και δάκρυα ικεσίας και επιθυμίας κύλησαν από τα μάτια μου. Με έβαλε στα γόνατα και με διέταξε να παίζω το μουνί μου. Το έκανα χωρίς να χάσω χρόνο.

- Θα χύσεις την ώρα που σε χύνω στο πρόσωπο γαμιόλα, το κατάλαβες ξεκωλιάρα;

- Μάλιστα Κύριε μου…

ψέλλισα με τρεμάμενη φωνή και πριν καλά-καλά προλάβω να τελειώσω την φράση μου, τα χύσια του έλουσαν το πρόσωπο μου και την ίδια στιγμή τα δάχτυλα μου πλημμύρισαν από τα δικά μου υγρά και ο χρόνος να σταμάτα για δευτερόλεπτα και να επανέρχεται με τις τελευταίες κουβέντες του Κυρίου μου.

- Έτσι ηλίθια, τώρα θα μείνεις εκεί μέχρι να αποφασίσω να φύγουμε.

Έσκυψα το κεφάλι μου στην διαταγή Του και έμεινα εκεί ανακουφισμένη και χαρούμενη να αναμένω την επομένη εντολή Του.




Copyright protected OW ref: 163174



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.