Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Φέτος το καλοκαίρι αποφασίσαμε να πάμε οικογενειακές διακοπές (εγώ, η γυναίκα μου η Ξένια και τα δύο μας παιδιά) στην Θάσο. Πρώτη φορά στο νησί και ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι, καθώς το νησί και ειδικότερα το μέρος που μείναμε ήταν υπέροχο. Όλα καλά και όλα ωραία πλην όμως από συζυγικό sex, τίποτα, μιας και μέναμε όλοι στον ίδιο χώρο και τα μικρά θα ξυπνούσαν και θα είχαμε άλλα.

Το πήραμε απόφαση ότι δε θα γίνει κάτι (αν και η διάθεσή μας ήταν κάτι παραπάνω από αυξημένη) και όλη μέρα παραλία, φαγητό, βόλτες κλπ. Πάμε λοιπόν σε μια παραλία και πάω στο beach bar να πάρω καφέδες και νεράκια. Πετυχαίνω μια πιτσιρίκα να ξαπλώνει στην πετσέτα της στην ακτή δίπλα από την δικιά μας και να είναι με τον γκόμενο της. «Ωραίο το κωλαράκι» σκέφτηκα. «Θα τρώει καλά ο τύπος». Η πιτσιρίκα τουρλώνει τον κώλο της και προκλητικά φτιάχνει το μαγιό της, ώστε να μπορώ να διακρίνω την αντίθεση του μαυρισμένου κορμιού της με το λευκό κωλαράκι της… «Ρε το καργιολάκι να μας καυλώσει προσπαθεί;»

Εκείνη την ώρα έρχεται η Ξένια με τα μικρά που πλατσούριζαν στη θάλασσα. Ξαπλώνουν και αυτά και αρχίζουμε τα κάστρα στην άμμο. Η πιτσιρίκα πάει να βουτήξει και εγώ άραξα στην παραλία χαζεύοντας την μια την κωλάρα της μικρής και την κωλάρα της Ξένιας που πάντα με ξεσηκώνει. Έκλεισα για λίγο τα μάτια και μάλλον αποκοιμήθηκα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου είδα δίπλα μου ένα χαρτάκι που έγραφε FB και ένα παρατσούκλι. Κάνω αναζήτηση στο FB το παρατσούκλι και πετυχαίνω την πιτσιρίκα!

Το βράδυ η Ξένια και τα μικρά ήταν κατάκοπα, οπότε βρήκα ευκαιρία να πάω να δω αγώνα ποδοσφαίρου σε μία καφετέρια στο χωριό μιας και είχα την έγκριση της Ξένιας. Με το που κάθισα στην καφετέρια περνάει από μπροστά η πιτσιρίκα με τον γκόμενο, τον αποχαιρετάει και ο γκόμενος κάθεται στην καφετέρια να δει κι αυτός τον αγώνα. Με πιάνουν τα διαόλια μου και της στέλνω μήνυμα στο FB:

«Μόνη απόψε; Προτίμησε την μπάλα από εσένα;»

Ως απάντηση η πιτσιρίκα μου στέλνει φωτογραφία της γυμνόστηθη! Δύο υπέροχα στητά βυζάκια έτοιμα για δάγκωμα… Σκάει και το μήνυμα στο καπάκι:

«Δεν θέλει αυτές τις μπάλες… Εσύ;» και στέλνει το εικονίδιο με κλείσιμο ματιού…

Λίγο η αποχή από το sex, λίγο η ιδέα να την ξεσκίσω την μικρή άρχισε ένα παιχνίδι με μηνύματα πόσο τυχερός είναι ο γκόμενος της κλπ… οπότε η μικρή μου στέλνει: «Δεν έρχεσαι για παρέα μιας και είμαι μόνη στο δωμάτιο;» και στέλνει το όνομα από το ενοικιαζόμενο που ήταν λίγο μακρύτερα.

Παρατάω τον αγώνα και σε πέντε λεπτά είμαι έξω από το δωμάτιο. Με υποδέχθηκε φορώντας ένα λευκό σλιπάκι και με τράβηξε μέσα κλειδώνοντας την πόρτα. Δε χρειάστηκε να πούμε κάτι. Κατευθείαν γονάτισε, μου κατέβασε βερμούδα και εσώρουχο και άρχισε να με τσιμπουκώνει με μανία λες και δεν υπήρχε αύριο. Η μικρή μπορεί να μην ήταν αυθεντικό ταλέντο στα τσιμπούκια αλλά η γλώσσα της έκανε παιχνίδι με το πουτσοκέφαλο και ρούφαγε τα αρχίδια. Ζορίστηκε να τον βάλει όλο στον στόμα της αλλά βρήκε γρήγορα ρυθμό.

Δεν ήθελα να χύσω γρήγορα αλλά δεν άντεξα και έχυσα στο στόμα της χωρίς προειδοποίηση. Τινάχθηκε και την πιτσίλισα και στο πρόσωπο αφού κατάπιε αρκετή ποσότητα σπέρματος.

Η πούτσα – προς μεγάλη μου έκπληξη – παρέμεινε στητή, οπότε της λέω:

«Καυλίτσα τυχερή είσαι. Καθάρισέ τον και ετοιμάσου…», οπότε συνέχισε να μου τον γλείφει ενώ σιγά-σιγά έχουμε πάει στο κρεβάτι και της έχω βγάλει το εσώρουχο. Το μουνί της ήταν μούσκεμα και άρχισα να τη γαμάω με τα δάκτυλά μου, ενώ εκείνη συνέχιζε το τσιμπούκι, έχοντας επαναφέρει πλήρως τη στύση μου.

Από την καύλα έχω θολώσει. Σκίζω το σλιπάκι και μπαίνω με λύσσα μέσα της. Κάτι πήγε να πει για προφυλακτικό κλπ αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα. Έβαλα τα πόδια της στους ώμους και έμπαινα μέχρι τέρμα μέσα της. Πότε αργά, πότε γρήγορα.

Η μικρή ήθελε να ουρλιάξει και πήρε το μαξιλάρι και το δάγκωνε. Ξαφνικά σταματάω το σφυροκόπημα, τη γυρίζω στα τέσσερα και άρχισα να την γαμάω με όση δύναμη είχα. Με το βάρος του κορμιού μου την ανάγκασα να ξαπλώσει και εγώ συνέχιζα να της τον χώνω. Το μουνάκι της ήταν λούτσα. Δε με ένοιαζε αν έχυσε ή κάτι άλλο. Βογκούσε έχοντας το πρόσωπό της στο μαξιλάρι.

Δεν θα αργούσα. Τη γυρίζω μπρούμυτα, σχεδόν κάθισα πάνω της ώστε η πούτσα μου να είναι στο στόμα της και της έριξα και το δεύτερο φορτίο στο πρόσωπό της. Την πίεσα να μου τον καθαρίσει και πάλι. Αυτή τη φορά δεν τα κατάπιε, αλλά το πρόσωπό της είχε πασαλειφτεί με το σπέρμα μου.

«Ο κωλαράκος σου την γλίτωσε, αλλά θα το κανονίσουμε κι αυτό κάποια άλλη στιγμή» της λέω…

Μπήκα στο μπάνιο, έκανα ένα γρήγορο ντους και επέστρεψα στην καφετέρια. Εκεί ο κερατάς γκόμενος. Κάθισα δίπλα του και τον ρώτησα τί έχασα. Τον κέρασα και μπύρα και κάτσαμε και είδαμε τον αγώνα μέχρι τέλος (άλλωστε το τελευταίο 20λεπτο είδα).

Τσίμπησα μια κρέπα για να ανακτήσω τις δυνάμεις και επέστρεψα στο δωμάτιο. Εκεί η Ξένια είχε ήδη κοιμίσει τα παιδιά και με περίμενε στο μικρό προαύλιο χώρο από τα ενοικιαζόμενα διαβάζοντας ένα βιβλίο και πίνοντας κρασάκι. Κάτσαμε στο τραπέζι, γέμισα και εγώ ένα ποτήρι κρασί και άρχισα να της λέω για τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Η Ξένια όμως είχε άλλα σχέδια…

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 163092



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).