Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Με τη δύναμη της αγάπης (3ο μέρος)

Μπήκα στο σπίτι. Η ώρα είχε πάει 1 μετά τα μεσάνυχτα. Η Χριστίνα στο σαλόνι καθόταν και με περίμενε.

- Πού ήσουν; Ανησύχησα!

- Με φίλους είχα βγει.

- Εσύ δεν κοιμάσαι;

- Όχι.

Κάθισα κι εγώ στο σαλόνι απέναντί της.

- Νίκο τι θα γίνει με μας;

- Άσε ρε Χριστίνα, γιατί τόση πρεμούρα; Και χθες με ρώτησες. Όταν πήγαινες και γαμιόσουν με το Θανάση δεν αναρωτήθηκες ποτέ τι θα γινότανε με μας; Ε; Δεν αναρωτιόσουν τι στον πούστη θα γίνει; Αλλά τότε όλα ήταν ΟΚ. Γλεντούσες το μουνί και τον κώλο σου, έκανες τις πιο βαθιές πίπες σαν επαγγελματίας κι εμένα με είχες σαν το μαλάκα στην απ' έξω. Και τώρα αναρωτιέσαι τι θα γίνει με μας; Δεν ξέρω Χριστίνα. Σε ρώτησα και χθες. Αν με έπιανες να γαμάω μια άλλη γυναίκα, στο κρεβάτι του σπιτιού μας, πώς θα σου φαινόταν; Θα το κατάπινες και θα προχωρούσαμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Πες μου!

- Θα τρελαινόμουν.

- Το ίδιο έπαθα κι εγώ Χριστίνα. Τρελάθηκα. Αλλά αυτό το λες τώρα στη θεωρία που δεν ένιωσες τον πόνο το δικό μου. Μου άνοιξες μεγάλες πληγές. Σε αγαπάω αλλά ταυτόχρονα πονάω και σε μισώ. Σιχαίνομαι το κορμί σου.

Τα μάτια της ήταν βουρκωμένα. Έπεσα για ύπνο στον καναπέ. Το πρωί σηκώθηκα και είδα τη Χριστίνα να κοιμάται στον άλλο απέναντι. Την κοίταξα. Πόσο την αγαπούσα ακόμα. Αχ να γινόταν σκέφτηκα να εξαφανιστούν όλα και να είμαστε όπως πριν. Κοιμόταν σαν ένα άγγελος. Τα ξανθά μαλλιά της, το όμορφο πρόσωπό της, το τέλειο σώμα της. Ένας επίγειος άγγελος! Πήγα πήρα ένα μαξιλάρι από την κρεβατοκάμαρα της το έβαλα στο κεφάλι και τη σκέπασα με το σεντόνι. Τη φίλησα στο μάγουλο. Αναδεύτηκε λίγο. Τη χάιδεψα στα μαλλιά. Ύστερα πήγα στη κουζίνα. Έφτιαξα καφέ. Τον ήπια γρήγορα και έφυγα. Στο δρόμο σε ένα φούρνο συνάντησα τον πεθερό του Θανάση. Μου είπε τα νέα.

- Τα έμαθα του λέω.

- Εσύ τι θα κάνεις; Με ρώτησε.

- Δεν ξέρω του απάντησα. Θα τιμωρήσω για το σφάλμα της τη γυναίκα μου. Αλλά από την άλλη την αγαπάω ακόμα. Δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος. Από την μια την αγαπάω από την άλλη την σιχαίνομαι και τη μισώ. Θέλω το χρόνο μου. Αν δω ότι δε μπορώ, θα τη χωρίσω. Τι άλλο να κάνω;

- Έχεις δίκιο Νίκο παιδί μου. Τι να σου πω. Αυτά είναι δύσκολα. Η κόρη μου έβαλε μπρος το διαζύγιο. Κι αν κάνει κάτι θα βάλω να τον ξεκάνουν. Α, παρεμπιπτόντως αυτή που έδινε πληροφορίες για τις κινήσεις σου ήταν η Λένα από το γραφείο σου. Μου το είπε μια δική μου υπάλληλος.

- Ο Κόσμος το είχε τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!

- Πάντως να έχεις το μυαλό να σώσεις την οικογένειά σου. Η γυναίκα σου φταίει όπως ήρθαν τα πράγματα αλλά εκβιάστηκε από το ρεμάλι το γαμπρό μου.

- Ναι αλλά δεν έπρεπε να κάνει πίσω. Να το έλεγε σε σένα, σε μένα. Θα τον μαζεύαμε. Θα του έπαιζα ένα γερό μπερντάκι και θα με έβλεπε και θα άλλαζε δρόμο. Αλλά εδώ είναι που φταίει κι η ίδια.

- Δεν αντιλέγω. Πάντως σκέψου πριν τα διαλύσεις όλα. Εσύ φυσικά ξέρεις καλύτερα από όλους.

Χαιρετηθήκαμε. Τα λόγια του με συγκίνησαν. Μου μίλησε σαν πατέρας. Ο άνθρωπος ήταν άνθρωπος πάνω από όλα. Κι κόρη του μια καλή κοπέλα. Πώς έμπλεξε με αυτό το κάθαρμα σκέφτηκα!

Έφτασα στο γραφείο. Η Λένα με περίμενε με ένα φάκελο γεμάτο υποχρεώσεις. Αρχίσαμε να τις βάζουμε στη σειρά. Πέσαμε με τα μούτρα. Το καλοκαίρι έπρεπε να τελειώσουν δύο μεγάλες δουλειές. Πραγματικά με τη δουλειά ξεχάστηκα.

Το μεσημέρι χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν η Χριστίνα. Ήθελε να με ρωτήσει τι κάνω. Ο διάλογος ήταν σύντομος. Χωρίς πολλά-πολλά. Μου είπε ότι η μικρή πήρε τηλέφωνο και ότι θα πήγαινε να τη δει στον πατέρα της. Θα ερχόταν το βράδυ.

Μετά το τηλεφώνημα με πήρε η Μυρτώ στο κινητό. Της ζήτησα να βγούμε.

Σε δύο ώρες είμαστε σε μια καφετέρια που είχε ένα μεγάλο κήπο. Καθίσαμε και παραγγείλαμε τον καφέ μας.

- Πώς ήταν η Χριστίνα;

- Καλά ήταν βρε Μυρτώ.

- Κοίτα Νίκο ό,τι έγινε, έγινε μεταξύ μας χθες εντάξει;

- Γιατί δεν πέρασες καλά βρε βλαμμένο;… της είπα μεταξύ αστείου και σοβαρού.

- Δε λέω… τέλεια ήταν. Κι αν ήταν αλλιώς τα πράματα τα είχα φάει και κόλλημα μαζί σου, είπε χαμογελώντας. Απορώ, αυτή η βλαμμένη η αδερφή με τέτοιο άντρα δίπλα της τι μαλακία πήγε κι έκανε. Αλήθεια τι σκοπεύεις να κάνεις;

- Τι να σου πω βρε Μυρτώ. Την αγαπάω ακόμα. Όμως με πόνεσε. Και τώρα δε μπορώ να την εμπιστευτώ. Όσο και να μου υπόσχεται δεν μπορώ. Αυτή μπορεί να νιώθει ντροπή και ενοχές τώρα όπως ήρθαν τα πράγματα, αλλά για φαντάσου να μη μάθαινα τίποτα. Να έβγαζε σε πέρας το σχέδιο όπως λέει. Να κάλυπτε το κενό στην εταιρεία και να σηκωνόταν και να έφευγε. Τι θα έκανε; Θα συνέχιζε μαζί μου και εγώ θα ήμουν ένας ηλίθιος κερατάς, θα έπαιζε θέατρο κι εγώ θα την πίστευα, θα είχα και το τσογλάνι να γελάει πίσω από την πλάτη μου. Αυτό θα γινόταν. Όχι η Χριστίνα δε μπορεί να καταλάβει τον πόνο το δικό μου. Εγώ ήμουν πιστός. Αυτή με πρόδωσε!

- Έχεις δίκιο ότι και να πεις.

- Από την άλλη την αγαπάω βρε Μυρτώ. Σήμερα αποκοιμηθήκαμε στους καναπέδες. Σηκώθηκα και την έβλεπα σαν ένα άγγελο. Τη βόλεψα καλύτερα. Της έφερα μαξιλάρι και τη χάιδεψα και τη φίλησα, μόνο που δεν της φώναξα για άλλη μια φορά ότι την αγαπώ. Το καταλαβαίνεις; Μέσα μου έχω τέτοια σύγκρουση. Από τη μια την αγαπώ από την άλλη τη μισώ και τη σιχαίνομαι.

- Καταλαβαίνω το δράμα σου ρε Νίκο. Και νομίζω ότι τώρα υποφέρεις ακόμα περισσότερο.

- Χθες πήγα μαζί σου. Θα μπορούσε να ήταν οποιαδήποτε άλλη. Και να σου πω καλύτερα που ήσουν εσύ. Αν υπήρξε κάποια άλλη μπορεί να μου την έπεφτε να κολλήσει πάνω μου.

- Αυτό είναι σίγουρο. Είσαι ωραίος και άντρας. Απορώ τι του βρήκε του μαλάκα. Γιατί μην μου πεις ότι δεν το γλέντησε από μια στιγμή και μετά; Μην τρελαθούμε! Γυναίκα είμαι και ξέρω. Απλά παρασύρθηκε και νόμισε ότι μπορεί να τα τελειώσει όλα χωρίς να ανοίξει μύτη. Κι από εκεί και πέρα να επιστρέψει στη ζωή της όπως πρώτα. Αλλά ήταν άδικη. Όπως ήταν άδικη και μαζί μου που ήξερε για τον πούστη το δικό μου. Αλλά είχε σημαντικότερα πράγματα να κάνει η μαλακισμένη. Δε δικαιολογείται πέρα για πέρα Νίκο. Μπορεί να φαίνεται σκληρό να μιλώ έτσι για την αδερφή μου αλλά έτσι είναι. Αλλά όσο και να λέει ότι λυπάται δε μπορώ να την πιστέψω. Δεν ένιωσε τον πόνο σου από την προσβολή. Εγώ μπορώ να σε καταλάβω γιατί με το κωλόπαιδο ήμουν έτοιμη και να παντρευτώ. Φαντάσου πώς ένιωσα όταν τον είδα να τον πηδάνε δύο άλλες αδερφές. Από την άλλη είμαι σίγουρη ότι σ’ αγαπάει ακόμα. Την ξέρω καλά. Αλλιώς θα είχε φύγει.

- Έχεις δίκιο! Έχεις απόλυτο δίκιο! Τώρα τι κάνουμε; Δε θέλω να τη χάσω.

- Πρέπει να καταλάβει τον πόνο που ένιωσες εσύ. Να δούμε θα της αρέσει να σε δει να γαμάς άλλη γυναίκα; Και μάλιστα μπροστά της όπως γαμιόταν αυτή όταν τους είδες εσύ την πρώτη φορά στην κρεβατοκάμαρα. Όπως όταν την έβλεπες στα βίντεο να λέει ένα κάρο μαλακίες και να σε προσβάλει. Βρες μία και φέρε την στο σπίτι. Πήδηξέ τη μπροστά της, όχι μία αλλά πολλές φορές.

- Καλό ακούγεται ως ιδέα αλλά δύσκολο. Και ποια να βρω. Πρέπει να πληρώσω καμιά για να το κάνω.

Η Μυρτώ σώπασε. Κούνησε το κεφάλι της δηλώνοντας πως δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι. Κάποια στιγμή μου ήρθε ως αναλαμπή.

- Θα σου πω κάτι αλλά μην το πάρεις στραβά. Χθες εμείς έτυχε να τη βρούμε. Και μάλιστα καλά. Έτσι;

- Έτσι. Πού το πας;

- Τι θα έλεγες να το κάναμε άλλη μια φορά και να της το δείχναμε σε βίντεο;

- Μα είσαι με τα καλά σου; Νίκο σε είχα για σοβαρό.

- Είμαι. Απλά θα γίνει και θα της το δείξω.

- Με πιάνεις απροετοίμαστη για να σου δώσω μια τέτοια απάντηση.

- Απλά ξέρω ότι ίσως έτσι καταλάβει το σφάλμα της. Κι αν με θέλει ακόμα θα μείνει. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το παιδεύουμε. Ας τραβήξει καθένας το δρόμο του ρε Μυρτώ. Αλλά και συ αν δε θες θα πρέπει να βρω μια άλλη. Δεν ήθελα να σε θίξω. Με συγχωρείς, παρασύρθηκα.

- Δεν σε παρεξηγώ βρε Νίκο. Εγώ απορώ με την ψυχραιμία σου!

Χωρίσαμε με τη Μυρτώ και πήγα στο σπίτι. Η Χριστίνα είχε μαγειρέψει. Καθίσαμε μαζί και φάγαμε. Το απόγευμα καθίσαμε στην τηλεόραση. Χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ο Δημήτρης. Με ρώτησε για την αίτηση διαζυγίου που του είχα πει να ετοιμάσει.

- Να υποθέσω πως μετάνιωσες;

- Άσε λίγο να δείξει ο χρόνος ρε Δημήτρη μου.

- Δόξα τω Θεώ. Ευτυχώς πάντα μιλάς λογικά.

Είπαμε δυο τρεις άλλες κουβέντες και μετά κλείσαμε. Η Χριστίνα ήταν μαζεμένη. Σαν να κατάλαβε το διάλογο.

- Είσαι πολύ καλός αγάπη μου. Σ’ ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεις.

- Κοίτα δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα.

- Δηλαδή;

- Δε μου λες μετά από όλα αυτά τι θα έλεγες να με δεις να γαμάω άλλη γυναίκα;

Έμεινε ακίνητη. Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

- Θα πας με άλλη; Δεν ξέρω αν θα μπορώ να το αντέξω. Δε νομίζω.

- Και πώς λες ότι μπορείς να καταλάβεις τον πόνο μου αν δεν τον νιώσεις Χριστίνα;

Βούρκωσε. Σώπασε. Δεν έβγαιναν τα λόγια από τα χείλη της.

Το βράδυ πέρασε ήσυχα μιλώντας περί ανέμων και υδάτων. Την άλλη μέρα θα πηγαίναμε να δούμε τη μικρή στο χωριό. Κοιμηθήκαμε στο κρεβάτι μας. η Χριστίνα ήρθε και με αγκάλιασε. Στην αρχή δεν ήθελα. Αλλά ύστερα δέχθηκα παθητικά την αγκαλιά της. Άλλες φορές έκανε αυτή το πρώτοι βήμα για σεξ. Τώρα δεν το τολμούσε καν.

Το πρωί φύγαμε. Εκεί όταν φτάσαμε βρήκαμε και τη Μυρτώ. Στους γονείς της δεν είπαμε τίποτα. Ο πεθερός μου με χαιρέτησε όπως πάντα ψυχρά. Ποτέ δεν συγχώρεσε τον τσαμπουκά μου όταν πήγα να ζητήσω τη Χριστίνα σε γάμο. Φάγαμε και καθίσαμε στη βεράντα. Το απόγευμα πήγαμε με τη Μυρτώ τη Χριστίνα και τη μικρή για μπάνιο. Παίξαμε στην παραλία. Κάποια στιγμή εγώ πήγα και κάθισα στην ομπρέλα. Ήρθε κι η Μυρτώ ενώ η Χριστίνα έπαιζε στην παραλία με τη μικρή. Κάθε τόσο με χαιρετούσαν και το ίδιο και εγώ. Η Μυρτώ κάποια στιγμή γύρισε και μου είπε ότι σκέφτηκε την πρότασή μου.

- Δεν είναι ανάγκη Μυρτώ μου. Ήμουν ηλίθιος να σου προτείνω κάτι τέτοιο.

- Γιατί δε σου αρέσω ως γυναίκα;

- Δεν λέω αλλά να, δεν ξέρω αν θα διόρθωνε κάτι. Άσε με να σκεφτώ και θα σου πω αύριο. Φοβάμαι μην παρασυρθούμε σε λάθος αποτέλεσμα.

- Καλά όπως θέλεις.

Σηκώθηκε και έτρεξε προς τη Χριστίνα και τη Μικρή κι άρχισαν να παίζουν. Η Χριστίνα τους άφησε. Ήρθε και έκαστε κοντά μου. Έκανε να με φιλήσει αλλά τραβήχτηκα.

Την άλλη μέρα στο σπίτι μετά τη δουλειά με περίμενε η Χριστίνα. Έφαγα. Και έκανα ένα ντους. Το απόγευμα χτύπησε η πόρτα. Ήταν η Μυρτώ. Φορούσε ένα μίνι και τα στήθια της κόλαζαν άγιο. Κάθισε απέναντί μου με το πιο προκλητικό ύφος. Αφού ήπιε λίγο νερό, ρώτησε.

- Λοιπόν το σκέφτηκες;

- Ναι, είπα. Ναι

- Τι να σκεφτεί ρε Μυρτώ; ρώτησε η Χριστίνα.

- Κοίτα αδερφούλα μου. Συζητήσαμε με το Νίκο ότι ο μόνος τρόπος να νιώσεις τον πόνο του και να μπορέσετε να τα ξαναβρείτε είναι να έρθετε στο μηδέν. Αλλά να μπεις και συ στη θέση του. Να τον δεις να γαμάει μια άλλη.

Η Χριστίνα πάγωσε. Μάλλον κατάλαβε ότι η Μυρτώ συζήτησε κάτι με μένα και φοβόταν αυτά που θα συνέβαιναν. Δε μπορούσε όμως να φανταστεί. Σε λίγο η Χριστίνα βγήκε για να πάει να ψωνίσει.

- Έρχεσαι μαζί μου Μυρτώ; Τη ρώτησε.

- Ναι αμέ. Πάμε.

Όπως έμαθα αργότερα από τη Μυρτώ η Χριστίνα της έφαγε το κεφάλι για το τι σκέφτομαι να κάνω. Η Μυρτώ δεν της είπε τίποτα. Γυρίσανε ύστερα από 2 ώρες, όταν έκλεισαν τα μαγαζιά. Η Μυρτώ κάθισε μαζί μας στο τραπέζι. Είχε πάει αργά. Τότε της προτείναμε να μείνει να κοιμηθεί στο σπίτι μας. Εξ' άλλου υπήρχε άδειο δωμάτιο.

Καθίσαμε μέχρι τις 1 μετά τα μεσάνυχτα. Η Μυρτώ πήγε για ύπνο. Φεύγοντας μου έκλεισε το μάτι. Η Χριστίνα δεν το πήρε είδηση. Μείναμε με τη Χριστίνα στο σαλόνι. Σε μισή ώρα σχεδόν η Χριστίνα νύσταξε και την πήρε ο ύπνος στο σαλόνι. Κάθισα κοντά της και τη χάιδευα. Το ένιωσε και άπλωσε το χέρι και μου το έπιασε τρυφερά. Ύστερα τη σήκωσα να πάει να κοιμηθεί στην κρεβατοκάμαρα. Μου είπε να πάω κι εγώ.

- Όχι Χριστίνα θα καθίσω εδώ και θα κοιμηθώ στο σαλόνι. Δε μπορώ μέσα.

- Καταλαβαίνω… μου λέει.

- Δε νομίζω, αλλά τέλος πάντων… καληνύχτα.

- Καληνύχτα Νίκο μου.

Έφυγε και πήγε για ύπνο. Μετά από μια ώρα περίπου πήγα στο δωμάτιο δήθεν να πάρω ένα μαξιλάρι. Η Χριστίνα κοιμόταν του καλού καιρού.

Πήρα το μαξιλάρι. Το άφησα στον καναπέ και πήγα στο δωμάτιο που κοιμόταν η Μυρτώ. Με περίμενε εντελώς γυμνή. Δεν άργησα να τα βγάλω όλα και να πέσω μαζί της στο κρεβάτι. Άρχισαν να της φιλάω τα βυζιά. Η ίδια ήταν πολύ καυλωμένη. Όταν κατέβηκα στο μουνί της διαπίστωσε ότι τα ζουμιά έτρεχαν ποτάμι. Γύρισα ανάσκελα. Έσκυψε και άρχισε μια θεϊκή πίπα βάζοντάς τον ολόκληρο στο στόμα. Σε λίγο με καβάλησε και έφερε το μουνί της στο στόμα μου. Συνεχίσαμε μέχρι που έφτασε σε οργασμό. Γύρισε και με καβάλησε. Με τα χέρια μου χούφτωνα τα βυζιά της την τραβούσα πάνω μου να της τα φιλάω. Δεν άργησε να έρθει το τέλος. Τη σήκωσα και την έβαλα να μου παίρνει πίπα. Σε λίγο έχυσα μέσα στο στόμα της. Μόλις σηκώθηκε σκουπίστηκε και ξάπλωσε δίπλα μου. Της έλεγα για τον κώλο που έδωσε η Χριστίνα στο πούστη το Θανάση και μένα με είχε στη στέρηση.

- Κοίτα μου λέει. Έχω γαμηθεί κάποιες φορές. Θέλω να το δοκιμάσω και μαζί σου. Αν δω ότι μου αρέσει και τη βρίσκω τότε θα με σκίσεις.

Σε λίγο δεν άργησε να μου σηκωθεί. Της έβαλα τα πόδια στους ώμους και άρχισα να τη γαμάω. Τα υγρά της έτρεχαν στον κώλο της. Τον έβγαλα και της τον ακούμπησα. Έβαλα πιέζοντας σιγά το πουτσοκέφαλο μέσα της. Άρχισα να τη γαμάω σιγά-σιγά. Δεν ήθελα να την πονέσω. Σε λίγο η ίδια με τραβούσε από τη μέση να της τον χώσω πιο μέσα και της τον έχωσα μέχρι τη μέση. Το γαμήσι συνεχίστηκε με τη Μυρτώ από πάνω να τον παίρνει σχεδόν όλο μέσα στον κώλο της. Κάποια στιγμή που έσκυψε βλέπω τη Χριστίνα να μας κοιτάζει άφωνη και δακρυσμένη στην πόρτα. Γύρισε η Μυρτώ και την κοίταξε. Φαντάστηκα για μια στιγμή ότι εδώ θα σταματούσαν όλα. Η Μυρτώ γέλασε σατανικά και άρχισε να τον παίρνει πιο βαθιά και με πάθος. Πλέον βογκούσε και φώναζε από την καύλα.

- Έλα χΩσ’ τον μου όλο Νίκο μου. ΣΚίσε με να γουστάρω.

Η Χριστίνα έμεινε για ένα δυο λεπτά αποσβολωμένη μη ξέροντας τι να κάνει.

- Μα τι στο διάολο κάνετε εκεί μέσα; Στο ίδιο μας το σπίτι; Κι εσύ Νίκο αυτό ήταν που θα κοιμόσουν στο σαλόνι;

Εκείνη τη στιγμή σηκώνεται η Μυρτώ και της χώνει ένα χαστούκι. Την αρπάζει από τη νυχτικό και την βάζει να καθίσει με τη βία σε ένα σκαμπό.

- Τι έγινε αδερφούλα; Πονάει το κέρατο; Είδες πόσο ωραίο είναι;

- Γιατί με Εσένα;… ούρλιαξε με υστερία η Χριστίνα.

- Γιατί γουστάρουμε να γαμηθούμε Χριστινάκι της απάντησα εγώ. Γιατί η Μυρτώ και μουνάρα είναι και θεϊκό γαμήσι κάνει. Κοίτα να δεις πώς θα μου τον πάρει μέσα στο στόμα της.

Και τον έδωσα στο στόμα της Μυρτώς η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να τον πάρει μέχρι το λάρυγγα. Ύστερα η Μυρτώ με παρακάλεσε με ναζιάρικο ύφος να της τον χώσω ξανά μέσα στον κώλο. Στάθηκε στα τέσσερα έχοντας πλάτη στη Χριστίνα που καθόταν σοκαρισμένη με τα μάτια κατακόκκινα από το κλάμα. Πήγα πίσω της. Της τον έχωσα σιγά-σιγά. Η Μυρτώ βογκούσε. Τον έχωσα ολόκληρο. Μόνο τα αρχίδια μου έμειναν απ' έξω. Άρχισα το μέσα έξω.

- Κοίτα αδερφούλα πόσο ωραία με γαμάει ο Νίκος σου.

- Σου αρέσει Μυρτώ;… τη Ρώτησα.

- Ναι… μου αρέσει, μου απάντησε. Συνέχισε να μου τον σκίζεις μέχρι να χύσω!

Συνέχισα να τη γαμάω με πάθος. Η Μυρτώ μαλάκιζε με το χέρι της το μουνί της. Σε λίγο έχυσε αφήνοντας πολλά υγρά να πέφτουν από μουνί της. Σε λίγο έφτασα στην κορύφωση. Τα βογκητά κι αναστεναγμοί δυνατοί και από τους δυο. Έχυσα μέσα στον κώλο της και όταν τον έβγαλα το χύσι έτρεχε από την κωλοτρυπίδα της Μυρτώς. Έπεσα ανάσκελα. Η Μυρτώ ήρθε και μου πήρε μια πίπα καθαρίζοντας τον πούτσο μου από τα χύσια.

Η Χριστίνα ήταν σαν υπνωτισμένη. Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο. Πλύθηκα. Γύρισα στο δωμάτιο της Μυρτώς. Η Μυρτώ μετά από μένα πήγε στο μπάνιο. Αφού γύρισε ξάπλωσε δίπλα μου. Η Χριστίνα σηκώθηκε και βγήκε θυμωμένη από το δωμάτιο. Έκλεισε την πόρτα δυνατά πίσω της. Η Μυρτώ σηκώθηκε και πήγε στο σαλόνι. Βρήκε τη Χριστίνα να κλαίει. Κάθισε στον καναπέ δίπλα της. Σε λίγο βγήκα και εγώ. Κάτι λέγανε προηγουμένως που δεν άκουσα. Είδα μόνο τη Χριστίνα που κουνούσε καταφατικά το κεφάλι. Πήγα στο ψυγείο και έφερα ένα χυμό στη Μυρτώ. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα το θυμό να είναι στα ύψη. Ήμουνα στην ηδονή που έσβηνε τη δίψα μου για εκδίκηση. Ένιωθα δυνατός. Για πρώτη φορά δε με ένοιαζε η Χριστίνα. Ήθελα να σκίσω τη Μυρτώ για άλλη μια φορά μπροστά στη Χριστίνα. Να κάνω τη Χριστίνα να νιώσει τα έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια της. Κατάστρεψα τη σχέση της με το Θανάση. Και τώρα όλο το θέμα ήταν ανάμεσα σε μένα και την ίδια. Για την προδοσία της.

Η Χριστίνα είχε καταλάβει την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα μπροστά της. Είχε παγώσει πια και δε μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Η Μυρτώ σηκώθηκε και έπιασε τη Χριστίνα από το χέρι. Εκείνη την ακολούθησε σαν υπνωτισμένη. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά μας αυτή τη φορά. Κλείδωσε την πόρτα και πήρε το κλειδί. Την έβαλε σε ένα σκαμπό. Άρχισε να γδύνεται. Εγώ το ίδιο. Η Χριστίνα μας κοίταζε με δακρυσμένα μάτια.

- Τώρα αδερφούλα μου θα καταλάβεις για μια ακόμα φορά το πόσο πονάει το κέρατο!

Έπεσε πάνω μου και άρχισε να μου δίνει καυτά γλωσσόφιλα. Άρχισα να της φιλάω της ρώγες από τα υπέροχα βυζιά της. Αναστέναζε. Ο πούτσος μου ήταν σχεδόν έτοιμος. Άρχισε να μου τον παίρνει στο στόμα. Αρχικά τον έγλειφε στο πουτσοκέφαλο κι ύστερα τον έχωνε όλον μέσα στο στόμα.

- Αχ αυτή η πίπα σου Μυρτώ μου είναι τέλεια!

- Σου την έπαιρνε αυτή την ψωλάρα όλη η Χριστίνα μέσα της;… πες μου!

- Όχι.! Έτσι ρούφηξε τη.

Η Χριστίνα έκλαιγε και πάλι.

Σε λίγο στάθηκε στα τέσσερα. Άρχισα να της γλείφω το μουνί. Μέχρι που έχυσε. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά χώνοντάς τον μέσα. Για ένα πεντάλεπτο περίπου συνεχίσαμε σ’ αυτή τη στάση. Τη γύρισα ανάσκελα της έβαλα ένα μαξιλάρι και άρχισα να την γαμάω δυνατά.

- Θα χύσω μωρό μου της λέω.

- Χύσε μέσα μου, το θέλω.

Άρχισα να χύνω. Έχυνε και η Μυρτώ και φώναζε. Όταν τελειώσαμε ξαπλώσαμε αγκαλιά ο ένας πάνω στον άλλο. Ήταν τέλειο. Η Χριστίνα έκλαιγε με αναφιλητά. Δεν το άντεχε άλλο αυτό και μάλιστα από την αδερφή της.

- Πήρες μια γεύση πως ένιωσε ο Νίκος; Ε;…

είπε στη Χριστίνα και τη χαστούκισε ξανά. Σε λίγο θα έχουμε και συνέχεια. Σηκώθηκε ξεκλείδωσε την πόρτα και πήγε στο μπάνιο. Πλύθηκε. Πήγα σε λίγο και εγώ. Μόλις πλύθηκα τις βρήκα στην κουζίνα. Η Χριστίνα ήταν ένα ράκος. Πέρασε λίγη ώρα και η Χριστίνα άρχισε να συνέρχεται από το σοκ. Κάποια στιγμή κοκκίνισε. Θύμωσε ξανά. Πήγε να σηκωθεί να φύγει. Σηκώθηκα και την τράβηξα από το χέρι.

- Τι έγινε Χριστίνα; Δεν το παλεύουμε; Αν φύγεις από το σπίτι αύριο θα υπογράψω το διαζύγιο. Και θα στείλω τα γαμημένα τα βίντεο στον πατέρα σου να του βουλώσω το στόμα του κωλόγερου μια κι έξω. Και το τι θα πει από δω και πέρα δε με ενδιαφέρει. Κατάλαβες;

Η Χριστίνα σωριάστηκε στο κρεβάτι και έβαλε τα κλάματα. Σηκώνομαι και πιάνω τη Μυρτώ. Τη φιλάω. Το ίδιο κι αυτή. Είχε μπει στο ρόλο της για τα καλά. Η Χριστίνα σηκώθηκε από το κρεβάτι και στεκόταν όρθια. Σωριάστηκε σχεδόν στο σκαμπό της κρεβατοκάμαρας μας.

Γδυθήκαμε και αρχίσαμε ένα ωραίο 69. Το πούτσος μου έγινε τούρμπο. Η Μυρτώ κάθισε πάνω μου κι άρχισε να κουνιέται. Έπαιζα με τα βυζιά της. Σε λίγο ήρθε και με καβάλησε ανάποδα. Συνεχίσαμε για δυο λεπτά. Τη γύρισα στο πλάι. Τα κωλομάγουλα της ήταν γεμάτα υγρά. Έπιασα τον πούτσο μου και τον ακούμπησα στον κώλο της. Θυμήθηκα στα βίντεο τη γυναίκα μου να ανοίγει ένα τσαντάκι και να βγάζει ένα λιπαντικό τότε με το Θανάση. Σηκώθηκα άνοιξα το συρτάρι. Με τη μια άνοιξα το ροζ τσαντάκι και βρήκα το λιπαντικό.

- Κοίτα λέω στη Μυρτώ. Είναι της Χριστίνας. Το χρησιμοποιούσε όταν τη γαμούσε ο Θανάσης από τον κώλο. Τον κώλο που ποτέ δεν με άφησε να τον γαμήσω.

Η Χριστίνα τα έχασε.

- Δε θυμώνεις Χριστίνα μου που θα σου το δανειστούμε;… είπα.

Η Μυρτώ στήθηκε στα τέσσερα. Άρχισα να της γλείφω το μουνί και την κωλοτρυπίδα. Αναστέναζε.

- Κοίτα τι στενή που την έχει η αδερφούλα σου! Εσύ δεν την έχεις έτσι. Κι αν θέλεις να ξέρεις οι πρώτες μου υποψίες μου μπήκαν από τον κώλο σου όταν σε γαμούσα και σου άνοιγα τω κωλομέρια. Δεν ήταν και τόσο σφιχτή η τρύπα σου.

Η Χριστίνα ήταν μαζεμένη σε μια γωνιά με βουρκωμένα μάτια. Δε μιλούσε, μόνο κοίταγε. Άρχισα να βάζω ένα-ένα τα δάχτυλα στον κώλο της Μυρτώς. Σιγά-σιγά τον έβαλα μέχρι το κεφάλι. Άρχισα να κινούμαι. Δεν άργησα να χύσω μέσα της.

Μετά από μια ώρα ξανακάναμε σεξ. Η Χριστίνα ήταν στο σκαμπό σαν άγαλμα. Την δεύτερη φορά που την ξαναγάμησα ο πούτσος μου έμπαινε ξανά ολόκληρος στον κώλο της. Έχυσα μέσα στο στόμα της Μυρτώς. Τα έγλειψε όλα.

Έφυγα για δουλειά. Η Χριστίνα κοιμόταν. Τη φίλησα όταν έφευγα. Ξύπνησε. Μου έπιασε το χέρι και με τράβηξε. Μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και ξανάκλεισε τα μάτια της.

Δεν ήξερα τι να υποθέσω. Μέσα μου φοβόμουν μην πάμε στο άλλο άκρο. Την μέρα εκείνη γύρισα στις 7 το απόγευμα. Έφαγα και έκανα μπάνιο βιαστικά. Ήρθε η Μυρτώ.

- Θα κοιμηθείς απόψε εδώ Μυρτώ;… της είπα με ένα ύφος όλο υπονοούμενα.

- Γιατί δεν έχεις σπίτι;… πετάχτηκε η Χριστίνα.

- Μωρέ σπίτι έχω, άντρα σαν τον Νίκο δεν έχω… λέει η Μυρτώ.

- Α Μυρτώ μου δε σηκώνω αντίρρηση! Θέλω να κοιμηθείς απόψε εδώ της λέω.

Η Χριστίνα έφυγε εκνευρισμένη. Πήγε στο υπνοδωμάτιο και έκλεισε με δύναμη την πόρτα πίσω της. Άκουσα που την κλείδωσε.

- Ρε συ μήπως το παρατραβήξαμε;… λέει η Μυρτώ.

- Κοίτα Μυρτώ αν δε θέλεις εσύ το σταματάμε αμέσως. Αλλά θέλω να την κάνω να το νιώσει. Κατάλαβες;

- Μωρέ θέλω και γουστάρω μαζί σου. Το χθεσινοβραδινό ήταν όνειρο. Δεν έχω κάνει τέτοιο γαμήσι στη ζωή μου.

- Ωραία μείνε κι απόψε αν θέλεις εδώ.

Σηκώθηκα έκλεισα τα πατζούρια να μη φαινόμαστε. Πήγα στη κουζίνα και πήρα ένα μπουκάλι κρασί. Το άνοιξα. Πήρα δύο ποτήρια και έβαλα. Καθίσαμε στον καναπέ του σαλονιού πάλι. Το ένα ποτήρι έφερε το άλλο. Καθόμαστε δίπλα.

- Απόψε τι έχεις σκοπό να μου κάνεις με ρώτησε με ένα ναζιάρικο ύφος η Μυρτώ.

- Απόψε θα το κάνουμε και για μας. Θέλω να το ευχαριστηθούμε.

Έσκυψα και τη φίλησα. Σε λίγο βρισκόμαστε ολόγυμνοι. Εγώ ανάσκελα και η Μυρτώ από πάνω με ένα ωραίο 69 μέχρι που έχυσε ο ένας στο στόμα του άλλου. Ξεκουραστήκαμε για λίγο. Μετά από ένα μισάωρο. Ξαναρχίσαμε. Την είχα στήσει στα τέσσερα. Τη γαμούσα πότε στο μουνί πότε στον κώλο. Είχαμε πλάτη προς το πάσο της κουζίνας. Στο τζάμι είδα τη Χριστίνα να βγαίνει από το δωμάτιο. Πήγαινε στη κουζίνα για νερό. Έμεινε άγαλμα πάλι. Πήγε έβαλε νερό μας κοίταξε λίγο. Αυτή τη φορά πιο ψύχραιμα και θυμωμένη. Γύρισα προς τη Μυρτώ και συνέχισα. Τον έβαλα στο μουνί της και έχυσα μέσα της. Τον έβγαλα και το μουνί της έσταζε χύσια έτσι που ήταν στημένη. Έκυψα πίσω της και της έγλειφα την κλειτορίδα.

Η Χριστίνα πέταξε με δύναμη το ποτήρι με το νερό στο τοίχο της κουζίνας και το έσπασε. Ήρθε στο σαλόνι. Κάθισε εκνευρισμένη. Εμείς γυμνοί ο ένας δίπλα στον άλλο. Κρατούσα τη Μυρτώ αγκαλιά και πότε-πότε τη φιλούσα στο λαιμό.

- Θα το σταματήσετε επιτέλους; Είπε η Χριστίνα.

Δεν απαντήσαμε. Σταματήσαμε. Ντυθήκαμε. Η Μυρτώ πήγε στο δωμάτιό της. Εγώ τράβηξα στην κρεβατοκάμαρα. Σε λίγο ήρθε και η Χριστίνα. Ξάπλωσε δίπλα μου. Δε μιλούσαμε. Η Χριστίνα γύρισε την πλάτη. Άλλοτε την αγκάλιαζα τρυφερά και κοιμόμαστε μέχρι την αυγή. Ευτυχισμένοι. Μου ερχόταν να την αγκαλιάσω ξανά να της πω ότι την αγαπώ. Να της ζητήσω συγγνώμη. Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να το πω, πρόσεξα τα σεντόνια. Καθαρά μεν αλλά ήταν τα ίδια που είχε στο κρεβάτι όταν την είδα πρώτη φορά να τη γαμάει ο Θανάσης. Φρίκαρα. Ο θυμός μου επέστρεψε. Κρατήθηκα. Ξεσκεπάστηκα νευρικά. Κατάλαβα ότι η Χριστίνα δεν κοιμόταν. Αλλά δεν ήθελα να μιλήσω. Έκλεισα τα μάτια μου. Εκείνο το βράδυ οι σκέψεις μου ήταν μπερδεμένες. Ελάχιστα κοιμήθηκα.

Το πρωί πήγα στη δουλειά. Άνοιξα τον υπολογιστή και έβαλα το στικάκι που μου έδωσε η Χριστίνα. Είδα το κολασμένο ημερολόγιο του Θανάση. Σε κάποιο σημείο έλεγε το πόσο μαλάκας είμαι που δεν κατάφερα να γαμήσω τη γυναίκα μου από το κώλο. Κι ότι πάντα τέτοιος ήμουνα από μικρός. Θύμωσα με τα όσα έγραφε. Ήθελα να πάω να τον βρω και να τον σκοτώσω απλά. Ο Θυμός μου βγήκε στην επιφάνεια. Τηλεφώνησα στη Μυρτώ. Σε λιγότερο από μια ώρα ήρθε στο γραφείο. Καθίσαμε και της έδειξα το ημερολόγιο του Θανάση. Έγραφε και για τη συνάντηση με τον πελάτη. Η Μυρτώ φρίκαρε κι η ίδια.

- Φέρε μου λίγο από δω το λάπτοπ μου λέει.

Της το γυρίζω. Με μια κίνηση βγάζει το στικάκι. Το βάζει στο πάτωμα με μια γυάλινη συμπαγή μπάλα που είχα στο γραφείο το κάνει κομμάτια. Σηκώνεται απότομα.

- Κοίτα, μου λέει, φώναξε αυτή τη μαλακισμένη τη Λένα.

Τη φωνάζω και έρχεται μέσα.

- Κοίτα… της λέει η Μυρτώ. Έκανες τη μαλακία σου. ΟΚ;

- Ποια μαλακία βρε Μυρτώ; Δε σε καταλαβαίνω.

- Ενημέρωνες ή όχι την Χριστίνα για τις κινήσεις μου Λένα; Τα ξέρω όλα. Κι η Χριστίνα ακόμα κι αυτή τη στιγμή δεν ξέρει ότι γνωρίζω για το ρόλο σου ώστε να μου διαλύσετε το σπίτι.

- Να σε ρωτήσω κάτι βρε μαλακισμένη;… λέει νε νεύρα η Μυρτώ, γιατί δεν έκανες κάτι για να την εμποδίσεις. Τι στον διάολο νόμιζες ότι θα γινόταν όταν το μάθαινε ο Νίκος; Το ξέρεις ότι θα καταστρεφόταν το σπίτι τους;

Η Λένα τα έχασε.

- Ξέρω πως έχεις οικονομικά προβλήματα, της λέω. Είσαι καλή στη δουλειά σου αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και αναντικατάστατη. Θα σου προτείνω κάτι.

- Τι ρώτησε η Λένα;

- Απόψε θα έρθεις στο σπίτι του Νίκου, λέει η Μυρτώ… κι άρχισε να της εξηγεί με καθαρά απειλητικό ύφος το σχέδιο.

Η Λένα άρχισε να κλαίει.

- Σκέψου ότι ο αρραβωνιαστικός σου σε εγκατέλειψε λόγω των χρεών που είχες από τον πατέρα σου. Μαλάκας δε λέω.. αλλά Λένα μου φαντάσου να χάσεις τη δουλειά σου τώρα που κοντεύεις να ξελασπώσεις, της είπα με καθαρά αυστηρό ύφος.

- Και πως θα γίνει αυτό; Ρώτησε.

- Ντύσου στολίσου και θα περάσω το βράδυ να σε πάρω, είπε η Μυρτώ.

Η μέρα πέρασε με πολύ δουλειά. Η Λένα ήταν με τα μούτρα στη δουλειά. Όχι πως δε δούλευε. Ήταν από τα άτομα που δε φοβόταν τη δουλειά. Όμως το άγχος της για το βράδυ μπορούσα να το καταλάβω.

Ήρθε το απόγευμα. Έφυγα πριν από τη Λένα.

- Θα τα πούμε της λέω.

- Κοίτα Νίκο. Η Χριστίνα σε αγαπάει. Να το ξέρεις αυτό.

- Το ξέρω της λέω. Αλλιώς θα την είχε διώξει. Απλά θέλω να πονέσει όπως κι εγώ. Κι αυτό γιατί την αγαπάω.

Το βράδυ η Λένα με τη Μυρτώ ήρθαν στο σπίτι. Καθίσαμε όλοι στο σαλόνι. Εγώ έβαλα ένα ποτό. Λέγαμε διάφορα που αν τα άκουγε κανένας άσχετος δεν θα πήγαινε το μυαλό του στο τι θα ακολουθούσε. Η Χριστίνα ήταν χαλαρή. Η παρουσία της Λένας την έκανε να μην υποψιάζεται τίποτα. Σε λίγο η Μυρτώ πήρε τη Χριστίνα να πάνε να πάρουνε κάτι να τσιμπήσουμε. Έμεινα με τη Λένα. Κάθισα δίπλα της. Ήταν μαζεμένη. Άπλωσα το χέρι και τη έπιασα το δικό της. Έγειρα και τη φίλησα στο στόμα. Μετά το πρώτο φιλί ακολούθησαν άλλα πιο παθιασμένα με τις γλώσσες μας να παίζουν. Της έπιασα τα πλούσια βυζιά. Οι ρώγες της ήταν σαν πέτρα. Σε λίγο την τράβηξα στην κρεβατοκάμαρα. Τη γύμνωσα εντελώς. Άρχισα να της γλείφω το μουνί. Τα πόδια της τα είχε σηκωμένα και απολάμβανε το γλειφομούνι που της έκανα στο εντελώς ξυρισμένο μουνάκι της.

Η Λένα είχε ένα πολύ ωραίο σώμα. Τα μακριά καστανά μαλλιά της και τα σαρκώδη χείλη της δεν την άφηναν απαρατήρητη από κάθε άντρα. Σε λίγο μπήκα μέσα της. Άρχισα να τη γαμάω με δύναμη. Στην αρχή ήταν σφιγμένη. Αγχωμένη για το που θα γυρίσει η Χριστίνα και θα μας πιάσει. Όπως την είχα ανάσκελα έβγαλα τον πούτσο μου και της τον ακούμπησα στην κωλοτρυπίδα. Αν και είχε πολύ καιρό να γαμηθεί γενικά από τότε που χώρισε, ο κώλος της δεν ήταν ιδιαίτερα στενός. Έπιασε με τα χέρια της τα κωλομάγουλα και τα άνοιξε. Μπήκα με σχετική ευκολία. Άρχισα να της τον χώνω σιγά-σιγά. Σε λίγο ο πούτσος μου έμπαινε μέσα ολόκληρος. Τα αρχίδια μου ακουμπούσαν πάνω της. τέτοιο ξέσκισμα σε κώλο πρώτη φορά στη ζωή μου έκανα. Βογκούσε και πια δεν την ένοιαζε.

Σε μια στιγμή ακούμε τη Χριστίνα με τη Μυρτώ να μπαίνουν μέσα στο σπίτι. Ξαφνικά οι συζήτησή τους κόπηκε. Η Χριστίνα έτρεξε πρώτη στην κρεβατοκάμαρα να διαπιστώσει με τα μάτια της αυτό που ήδη κατάλαβε.

- Νίκο! Λένα! Φώναξε με οργή.

Γύρισε να φύγει. Όμως η Μυρτώ την έσπρωξε μέσα με βίαιο τρόπο.

- Τι νομίζεις πως μόνο εσύ μπορούσε να γαμηθείς με δύο άντρες Χριστινάκι; Τώρα θα δεις και τον αντρούλη σου να ξεσκίζει εμένα και τη Λένα μαζί…

Και έσπρωξε τη Χριστίνα μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Την έβαλε στο σκαμπό, κλείδωσε την πόρτα. Εγώ συνέχισα να γαμάω τη Λένα στον κώλο.

- Κοίτα τι ωραία που της τον χώνει. Δεν έχει μεγάλη ψωλή ο Νίκος σου; Πιο μεγάλη από του Θανάση δεν είναι;

Η Χριστίνα έκλαιγε. Δε με ένοιαζε τίποτα εκείνη τη στιγμή. Θυμήθηκα τα όσα έγραφε το στικάκι, τα όσα είχα ακούσει να λένε όταν γαμιόνταν στην κρεβατοκάμαρα με τα ίδια τα αυτιά μου, τα όσα είχα μαγνητοσκοπήσει. Σε λίγο και η Μυρτώ γδύθηκε. Καβάλησε τη Λένα πάνω από την κοιλιά. Είχε την πλάτη προς σε μένα με τον κώλος της στη θέα μου. Τη σήκωσα προς τα πάνω και έσκυψα και την έγλειψα. Βγήκα από τη Λένα. Τράβηξα τη Μυρτώ προς το μέρος μου και μπήκα στο υγρό μουνί της. άρχισα να τη γαμάω. Έβγαζα τόσο πάθος! Βγήκα από το μουνί της Μυρτώς και τον κάρφωσα στο μουνί της Λένας. Η Λένα δεν άντεξε. Έχυσε. Ένιωσα την πλημύρα του μουνιού της στον πούτσο μου. Τον έβγαλα και με αργές κινήσεις τον έβαλα στον κώλο της Μυρτώς.

- Όλον Νίκο μου σε παρακαλώ. Χωσ’ τον μέχρι μέσα φώναζε η Μυρτώ.

Της τον έχωσα όλον και τη γαμούσα με δύναμη.

- Αχ βρε μαλακισμένη Χριστίνα… λέει σε κάποια στιγμή η Μυρτώ. Τι πούτσο έχανες τόσα χρόνια με τη μαλακισμένη συμπεριφορά σου. Και πήγες και γαμήθηκες με τον πούστη το Θανάση. Αυτός είναι πούτσος μωρή! Κοίτα πως με σκίζει!

Βγήκα από τη Μυρτώ και τον έχωσα για μια φορά στον κώλο της Λένας. Ήρθε η ώρα χύσω. Η Μυρτώ κάθισε με ανοιχτά τα πόδια πάνω στη Λένα με τρόπο που σχεδόν τα μουνιά τους ακουμπούσαν. Τον έπαιξα λίγο και άρχισα να χύνω πάνω στα μουνιά τους. Σηκώθηκαν ύστερα και άρχισαν να μου το γλείφουν.

Βγήκα πρώτος πήγα στην τουαλέτα. Γύρισα στην κρεβατοκάμαρα. Ντύθηκα. Ακολούθησαν τα κορίτσια. Η Χριστίνα ήταν σαν άγαλμα. Είχε γίνει ένα ψυχολογικό ράκος μετά από αυτό. Καθίσαμε στο σαλόνι. Η Μυρτώ είπε στη Λένα ότι είναι καλύτερα να φύγει. Εκείνη σηκώθηκε και έφυγε. Η Χριστίνα κάθονταν αμήχανη πια στον καναπέ. Κάθισα δίπλα της κι από την άλλη μεριά της η Μυρτώ.

- Λοιπόν αδερφούλα πώς σου φάνηκε το τριήμερο βασανιστήριο; Έτσι ένιωσε κι καημένος η Νίκος όταν σε έπιασε. Λοιπόν αν δεν τον αγαπούσες θα είχες φύγει. Κι αν δεν σε αγαπούσε θα σε είχε διώξει. Τώρα μαλακισμένο ξέρεις τι θα πει προδοσία. Λοιπόν μάζεψε το μυαλό σου και τον άντρα σου. Εγώ δεν ήθελα να σου φάω τον άντρα. Γαμήθηκα μαζί του και γούσταρα. Τέλειος άντρας γι’ αυτό να τον προσέχεις! Έτσι και ήταν καμιά άλλη στη θέση μου θα κοίταζε να τον ξελογιάσει και να στον πάρει. Ο Νίκος σ’ αγαπάει. Εγώ μετά από αυτό φεύγω. Έχω ένα ραντεβού. Κοιτάτε να τα βρείτε. Για μένα Νίκο θα είσαι ο γαμπρός μου και εσύ η αδερφή μου. Καταλάβατε; Δε σηκώνω αντιρρήσεις. Σηκώθηκε να φύγει. Σηκώθηκε και η Χριστίνα κλαίγοντας. Την αγκάλιασε. Έκλαψε και η Μυρτώ. Αλήθεια ρε Νίκο τι εννοούσες ότι ο Θανάσης δεν ήταν πια άντρας;… με ρώτησε η Μυρτώ.

- Κάτσε δέκα λεπτά και θα δεις, της είπα.

Άρχισα να της εξιστορώ το σχέδιο. Την δοκιμασία του ευνουχισμού. Και το βιασμό του Θανάση από τους Πακιστανούς. Μάλιστα έβαλα το στικάκι στην τηλεόραση και το είδαν.

- Κατάλαβες βρε βλαμμένη πόσο σε αγαπάει; Ο κόπρος που πηδιόσουνα σε πούλησε με την πρώτη ευκαιρία. Εύκολα θα σε ακρωτηρίαζε για να σώσει την πάρτη του.

- Μα δεν τοΝ αγάπησα.

- Ναι αλλά το συνέχιζες και προσπαθούσες να πάρεις το πάνω χέρι στα πράγματα προδίδοντας τον άνθρωπό σου. Ε… και κάπου το διασκέδαζες από μια στιγμή και μετά. Σ’ αγαπάει ο Νίκος! παρόλα όσα του έκανες. Τώρα πρέπει να φύγω έχω ραντεβού είπα.

Έφυγε. Τη συνόδευσα ως την πόρτα.

- Σε ευχαριστώ της είπα και τη φίλησα στο μάγουλο.

Με αγκάλιασε και με φίλησε κι αυτή στο μάγουλο.

- Είσαι μεγάλη ψυχή μωρέ! Μου είπε.

Έφυγε. Καθίσαμε στο σαλόνι. Η Χριστίνα ήρθε δίπλα μου. Αγκαλιαστήκαμε τρυφερά καθίσαμε έτσι πολύ ώρα απολαμβάνοντας ένας την αγκαλιά του άλλου.

Το βράδυ εκείνο κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί πήγα στη δουλειά. Γύρισα πήρα τη Χριστίνα και πήγαμε να φάμε. Όλα έπρεπε να ξαναρχίσουν από την αρχή. Γυρίσαμε σπίτι. Δεν συζητούσαμε πια για τίποτα από τα περασμένα. Απλές κοινότυπες συζητήσεις για την οικογένειά μας, τη δουλειά… τίποτα δεν μας βίαζε.

Έλειψα δύο μέρες εκτός για δουλειά. Μετά από δύο μέρες, όταν γύρισα πολύ αργά σχεδόν στις οχτώ, με περίμενε μια έκπληξη. Η Χριστίνα άλλαξε σχεδόν όλη την επίπλωση του σπιτιού. Άλλαξε όλα τα σεντόνια και το κρεβάτι. Γύρισα και βρήκα ένα καινούργιο σπίτι. Βρήκα τη Χριστίνα να με περιμένει με ένα πλατύ αγγελικό χαμόγελο. Με καλωσόρισε με ένα φιλί στο στόμα αυτή τη φορά.

- Πού βρήκες όλα αυτά τα λεφτά τη ρώτησα;

- Πληρώθηκα από τη δουλειά. Τα χρήματα ήταν αρκετά. Από αυτά, τις στάχτες δηλαδή, ήθελα να ξαναγεννηθεί αυτό που κατέστρεψα. Να διώξω ότι παλιό. Δεν θα ξεχάσουμε. Θα συγχωρέσουμε ο ένας τον άλλο και κυρίως εσύ, έτσι δεν είναι.

- Έτσι είναι μωρό μου. Θα συγχωρέσει ο ένας τον άλλον.

Πήγαμε στην κουζίνα και φάγαμε. Καθίσαμε στο τραπέζι. Ύστερα σηκωθήκαμε και την πήρα στα χέρια. Πήγαμε στο δωμάτιο. Κάναμε τον πιο σφοδρό έρωτα ποτέ. Η Χριστίνα όρμησε πάνω μου και μου πήρε την πιο αισθησιακή και βαθιά πίπα από ποτέ. Τη γάμησα στο μουνί από πολλές στάσεις. Κάποια στιγμή ξάπλωσα ανάσκελα. Ήρθε κάθισε από πάνω μου. Τον πήρε βαθιά μέσα στον κώλο της. Έχυσα μέσα της σε λίγα λεπτά. Έχυσε κι αυτή πάνω μου ρίχνοντας ένα σωρό υγρά κάνοντάς με μούσκεμα.

Δεν ξέρω πόσες φορές κάναμε έρωτα εκείνη τη νύχτα. Μας βρήκε το πρωί.

Από τότε εγώ και η Χριστίνα μου ζούμε σαν και πρώτα. Δεν χρειάστηκαν ειδικοί σύμβουλοι. Θεωρώ πως ξεπεράσαμε το σοβαρό πρόβλημα αυτό γιατί υπήρχε αγάπη μέσα μας. Η Μυρτώ από τη μέρα που βγήκε ραντεβού, βρήκε ένα καλό παιδί και το ερωτεύτηκε και σε λίγους μήνες παντρεύτηκαν. Τώρα περιμένουν και το πρώτο τους παιδί. Η Λένα παρέμεινε στη δουλειά. Άσχετα με το τι έκανε τότε πίσω από την πλάτη μου, από τη στιγμή που συναίνεσε να σώσω το γάμο μου έστω και με τη βία την κράτησα, γιατί στη δουλειά της ήταν αστέρι. Γνώρισε ένα παλικάρι και παντρεύτηκε. Τη βοήθησα να ξεμπλέξει και με τα οικονομικά.

Όσο για το Θανάση χώρισε οριστικά με τη γυναίκα του. Έφυγε από την πόλη οριστικά πουλώντας ό,τι είχε και δεν είχε. Τώρα ζει στην Αθήνα. Δε μπορούσε να αντέξει στην απειλή που του έκανα πως αν πλησιάσει τη γυναίκα μου και το σπίτι μου κινδυνεύει, εκτός από το ξύλο, να βγάλω σε cd τα βίντεο με τους Πακιστανούς και να γεμίσω την πόλη. Η γυναίκα του ξαναπαντρεύτηκε ένα άλλο παλληκάρι που είναι σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος. Έχουν αποκτήσει και ένα παιδί μαζί.




Copyright protected OW ref: 163062



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.