Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία μου είναι αληθινή και συνέβη περίπου πριν 15 χρόνια. Με λένε Νίκο και εκείνη την περίοδο ήμουν φοιτητής 20 χρονών στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη την περίοδο το ίντερνετ στην Ελλάδα ήταν ακόμα στα πρώτα του βήματα σχετικά και δεν υπήρχαν Facebook, Instagram και άλλα πόσα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είχα ανακαλύψει το ένα προγραμματάκι chat της εποχής που τότε έκανε θραύση, όπου έκανες login διάλεγες ένα nickname έμπαινες σε κάποιο κανάλι και ξαφνικά μπορούσες να μιλήσεις με εκατοντάδες αγνώστους.

Κάπως έτσι ένα πρωινό που δεν είχα πάει στη σχολή έστειλα μήνυμα στην Liwmeni_sokolata με ένα σχόλιο που τώρα πια δε θυμάμαι, σχετικά με το όνομα που είχε διαλέξει να έχει και έτσι άρχισε η συζήτηση μας. Η Έλλη όπως ήταν το κανονικό της όνομα ήταν μια γυναίκα που δούλευε σε ένα ασφαλιστικό γραφείο και χρησιμοποιούσε το chat τις ώρες που δεν είχε δουλειά για να χαζολογάει και να περνάει η ώρα της. Ήταν παντρεμένη 38 χρονών με ένα μικρό γιο κάτω των 10 χρόνων και ζούσε στην ίδια πόλη με εμένα. Η πρώτη μας συνομιλία με κάποιες διακοπές λόγω της δουλειάς της κράτησε μέχρι τη στιγμή που θα σχόλαγε και κινήθηκε σε πλαίσια χαβαλέ κυρίως σε συζητήσεις για τη φοιτητική ζωή μου, τη δουλειά και τη ζωή της, όπως και κουβέντες για την Θεσσαλονίκη μια και ζούσαμε στην ίδια πόλη. Κλείσαμε χωρίς να δώσουμε "ραντεβού" την επόμενη μέρα στο chat γιατί από το σπίτι δε θα έμπαινε αλλά το σίγουρο για μένα ήταν ότι θα κοιτούσα να την ξαναβρώ μέσα. Η Έλλη ήταν μια γυναίκα με χιούμορ, εξυπνάδα και πειραχτήρι στον τρόπο που απαντούσε και σαν 20ρης τότε έμενα αυτό με ενθουσίαζε τρελά… πόσο μάλλον από μια γυναίκα 38 χρονών όποτε καταλαβαίνετε πως το επόμενο πρωί ήμουν Άγγλος στην είσοδο μου στο chat και η Liwmeni_sokolata ήδη μέσα να με υποδέχεται με το γνωστό : ) στην καλημέρα μου.

Έτσι αρχίσαμε με την Έλλη να συζητάμε τα περισσότερα πρωινά (ναι κάποια πήγαινα και στη σχολή), να κάνουμε χαβαλέ, να με πειράζει ώρες-ώρες για την ηλικία μου, να μου δίνει συμβουλές για μια κοπέλα με την οποία είχα σχέση αλλά δεν τραβούσε η κατάσταση επειδή σπούδαζε σε άλλη πόλη, όπως και για την ρουτίνα της ζωής της και συγκεκριμένα του γάμου της. Κάποια στιγμή ανταλλάξαμε από μια φώτο αποκαλύπτοντας ο ένας στον άλλο τι κρύβεται πίσω από την οθόνη του υπολογιστή. Η Έλλη ήταν μια μελαχρινή γυναίκα με καρέ μαλλί γλυκό πρόσωπο γύρω στο 1.70 και 60-65 κιλά. Το ραντεβού στο chat πια είχε γίνει σχεδόν καθημερινό και η οικειότητα μεταξύ μας είχε μεγαλώσει και προσφωνήσεις όπως «μωρό μου» είχαν μπει πια σχεδόν σε κάθε απάντηση που δίναμε ο ένας στον άλλο και το φλερτάρισμα πια ήταν άκρως έκδηλο χωρίς όμως να ξεφεύγουμε.

Μέχρι που έφτασε εκείνη η Παρασκευή. Καθόμουν στο δωμάτιο μου και άραζα με ανοιχτό τον υπολογιστή και το chat επίσης δίνοντας τοy μόνο σημασία οπότε χτυπούσε κάποιο μήνυμα. Κάπως έτσι είδα ξαφνικά την καλησπέρα της ενώ είχαμε πει γεια στο σχόλασμα της πριν 2 ώρες. Ξαφνιάστηκα γιατί ήξερα ότι δε μπαίνει από το σπίτι και μου είπε πως το έβαλε τώρα για να με βρει γιατί καθόταν μόνη σπίτι και πως η παρέα μου της είχε γίνει μια απαραίτητη καθημερινή συνήθεια. Μιλώντας για κάνα τέταρτο με ρώτησε πως θα περάσω το βράδυ της Παρασκευής μου λέγοντας τηw πως δεν έχω κανονίσει ακόμα κάτι. Η απάντηση της ήταν:

- Κερνάω μπυρίτσα σπίτι μου, τι λες;

- Σπίτι σου; Ο άντρας σου, ο γιος σου;

- Έφυγε με το μικρό στο χωριό. Θα πάω κι εγώ αύριο μετά τη δουλειά και θα γυρίσουμε την Κυριακή μαζί. Λοιπόν;

Τα έχασα, ήταν κάτι που δεν περίμενα να συμβεί. είχα καταλάβει ότι γούσταρε, αλλά δεν περίμενα τέτοιο βήμα. Για 1-2 λεπτά δεν απάντησα, ήξερα ποια θα ήταν η κατάληξη αν πήγαινα σπίτι της, αλλά για κάποιο λόγο επειδή ήταν παντρεμένη δεν ήξερα αν ήθελα να μπω σε όλο αυτό. Μάλλον εκείνη τη στιγμή το διαβολάκι που εμφανίζεται στις ταινίες στον ώμο του πρωταγωνιστή υπερίσχυσε γιατί το μόνο που σκεφτόμουν μόλις μου έφυγε το σάστισμα ήταν «Κάντο, μη το γαμήσεις τώρα».

- Για τι ώρα λες;

- Κατά τα τις 10 είναι καλά;

- Ναι, μια χαρά. Δώσε μου τη διεύθυνση και ένα τηλέφωνο αν θες σε περίπτωση που χρειαστεί να σε πάρω για κάτι πριν έρθω.

Μου τα έδωσε και μου ζήτησε μια χάρη. Όταν θα έφτανα να χτυπούσα το θυροτηλέφωνο της να έμπαινα στην πολυκατοικία και να ανέβαινα με τα πόδια στον τρίτο όροφο που έμενε προσπαθώντας να μη με δει κάποιος και αν γινόταν ακόμη να μην άνοιγα καν κάποιο φως. Κάτι σαν τον κλέφτη δηλαδή. φυσικά δε χρειάστηκε να ρωτήσω το λόγο μιας και οι δύο ξέραμε σε τι μπλέκουμε. Κλείσαμε και καμιά ώρα πριν ξεκινήσω μπήκα για μπάνιο, ξυρίστηκα (ναι, όχι μόνο στο πρόσωπο), ετοιμάστηκα και ξεκίνησα. Πήρα ένα ταξί λέγοντας του τη διεύθυνση αλλαγμένη στο νούμερο για να μη σταματήσω μπροστά στην πολυκατοικία της ακριβώς και μετά από 10 λεπτά ήμουν εκεί. Ήμουν λίγο αγχωμένος αλλά πήρα μια βαθιά ανάσα λέγοντας «Νίκο σήμερα πας να περάσεις καλά!». Τσέκαρα να μην είναι κανείς στην είσοδο και γρήγορα χτύπησα το θυροτηλέφωνο της. Ακούγοντας το χαρακτηριστικό ήχο ανοίγματος μετά από λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να πει λέξη. Μπήκα μέσα και έκανα ότι μου είπε. ανέβηκα με τα πόδια χωρίς να ανοίξω καν ένα φως στη διαδρομή. Το πρώτο φως που είδα ήταν όταν έφτασα στον 3ο όροφο τέρμα αριστερά. είχε αφήσει λίγο ανοιχτή την πόρτα και μέσα φαινόταν ελάχιστα φωτισμένα. Πλησίασα στην πόρτα την άνοιξα λίγο απορημένος γιατί δεν έδειχνε να είναι εκεί να με προϋπαντήσει. Στο πρώτο βήμα που έκανα μέσα στο διαμέρισμα ξαφνιάστηκα. Δεξιά από το χολ φαινόταν μια σαλονοκουζίνα όπου το τραπέζι του σαλονιού όπως και τα γύρω σημεία γεμάτο κεριά και ρεσό αναμμένα. Κάπου εκεί η σιγή σταμάτησε με την Έλλη που είχε κρυφτεί πίσω από την πόρτα να μου λέει:

- Καλησπέρα Νίκο.

Γύρισα την είδα με ένα γλυκό χαμόγελο να με κοιτάει φορώντας μια μαύρη ρομπίτσα μέχρι λίγο πάνω από τα γόνατα. Χαμογέλασα και αγκαλιαστήκαμε χαιρετώντας τη κι εγώ με τη σειρά μου. Προχωρήσαμε στο σαλόνι όπου έκατσα στον καναπέ ενώ εκείνη χαμογελαστή με ρωτούσε:

- Τι θες να σου φέρω να πιεις;

- Μπυρίτσα δεν είπες ότι κερνάς;

- Ναι αλλά άμα προτιμάς κάτι άλλο το κατάστημα διαθέτει ποικιλία.

- Η μπύρα είναι μια χαρά Έλλη.

Πήγε στην κουζίνα δίπλα και γέμισε 2 ποτήρια μπύρα ενώ κοιτούσα πότε αυτήν και πότε την ατμόσφαιρα που είχε φτιάξει με τα κεριά. Είχα πια σιγουρευτεί για τι είχε ετοιμαστεί, παρ' όλα αυτά ήθελα λίγο χρόνο μέχρι να κάνω κίνηση. Έκατσε δίπλα σε μια πολυθρόνα και αρχίσαμε να λέμε χαζομαρούλες για όλο το διάστημα που μιλούσαμε στο chat, ενώ τα βλέμματα μας καρφωνόντουσαν έντονα. Στο δεκάλεπτο είχα αδειάσει το ποτήρι μου και εκείνη σηκώθηκε να πάει να το γεμίσει ενώ συνεχίζαμε να μιλάμε. Έφερε το ποτήρι γεμάτο και όπως το άφησε στο τραπέζι γύρισε και έκανε την κίνηση της. Με καβάλησε στον καναπέ λέγοντας μου «Εμένα πότε θα με πιεις;»

Όσο και αν δεν περίμενα αυτή την κίνηση δεν κόλλησα καθόλου, τα χέρια μου χούφτωσαν δυνατά τον κώλο της και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Το μόνο που ακουγόταν στο δωμάτιο ήταν οι βαθιές μας ανάσες και αυτός ο υγρός ήχος όταν δυο γλώσσες πηδιούνται μεταξύ τους. Τα χέρια μου τράβηξαν πάνω τη ρόμπα της και χούφτωνα πια τον κώλο της γυμνό. Σταμάτησε το φιλί και τα μάτια της με κοιτούσαν ενώ άνοιγε την ρόμπα της δείχνοντας μου πως είχε στολίσει το κορμί της. Ένα μαύρο σουτιέν με κόκκινη δαντέλα να συγκρατεί τις… βυζάρες της. Ο ενθουσιασμός μου στα ύψη και τα χέρια μου να ξεκολλάν από τα κωλομάγουλα της και να χουφτώνουν τα βυζιά της για λίγα δευτερόλεπτα ώσπου τραβώντας το σουτιέν της προς τα κάτω πετάχτηκαν ελεύθερα. Ήταν η πρώτη φορά μέχρι τότε στη ζωή μου που μου έτυχε κάποια με μεγάλο στήθος και βλέποντας τις σκουρόχρωμες σαν πιπίλες ρώγες της δεν κρατήθηκα και άρχισα να τις ρουφάω δυνατά εναλλάξ. Η Έλλη είχε πιάσει το κεφάλι μου και χάιδευε τα μαλλιά μου ένα τριβόταν πάνω μου και μου ψιθύριζε.

- Φάτες μου αγόρι μου... είμαι καυλωμένη από το απόγευμα που κλείσαμε το ραντεβού.

- Τι βυζάρες έχεις μωρό μου;…

της είπα και έπαιζα με την γλώσσα μου πάνω στη σκληρή της ρώγα.

- Νίκο μου έχεις καυλώσει πολύ τον νιώθ

Έτριβε το μουνί της πάνω στον πούτσο μου που πονούσε πια έτσι όπως είχε καυλώσει μέσα στο τζιν.

- Θέλω να στον γλείψω…

είπε και σηκώθηκε από πάνω μου και έχοντας κάτσει δίπλα μου στον καναπέ ξεκούμπωσε τον τζιν μου, τράβηξε το μποξεράκι μου και δάγκωσε τα χείλια της κοιτώντας τον πούτσο μου να πετάγεται σκληρός και να βαράει προσοχές για πάρτη της.

Ούτε γλείψιμο, ούτε τίποτα… τον πήρε στο στόμα της με την μια και άρχισε να μου τον ρουφάει σαν να μην υπάρχει αύριο. Έβλεπα στα κλειστά της μάτια την απόλαυση που εισέπραττε με τον πούτσο μου στο στόμα της, ενώ όταν τα μισάνοιγε και με κοιτούσε χωρίς να σταματάει να τον ρουφάει έβλεπε την δική μου καύλα. Τα 3-4 λεπτά που με ρουφούσε βρήκα την ευκαιρία και της είχα βγάλει τη ρόμπα ενώ είχα τραβήξει το κιλοτάκι της χαμηλά στα μπούτια της και όπως με πίπωνε της έτριβα το ήδη μουσκεμένο της μουνί.

- Θέλω να σε γαμήσω.

Έβγαλε τον πούτσο μου από το στόμα και έγλειφε το πουτσοκέφαλο μου αργά και με κοιτούσε.

- Το θες πολύ;

- Πάρα πολύ.

Έπιασα το τσαντάκι που είχα μαζί μου και έβγαλα από μέσα ένα προφυλακτικό και άρχισα να το βάζω, αφού γρήγορα απαλλάχτηκα από τζιν και μπλούζα, ενώ εκείνη με κοιτούσε με ένα πονηρό χαμόγελο και μου έκλεινε το μάτι σαν να μου έλεγε «αν σ άρεσε το τσιμπούκι τώρα θα δεις τι έχεις να πάθεις». Με το που έβαλα το προφυλακτικό σηκώθηκε και ανέβηκε πάνω μου δίνοντας μου ένα φιλί

- Εγώ θα σε γαμήσω μικρέ μου... ψιθύρισε.

Χρειάστηκε να περάσουν λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβω τι εννοούσε. Έπιασε τον πούτσο μου τον κράτησε σταθερά και τον βύθισε αργά μέσα στο μουνί της. Ένα χαμόγελο απόλαυσης ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο της σα να βρήκε αυτό που ήθελε μετά από καιρό. Το χαμόγελο μετατράπηκε σε ένα καυλωμένο βλέμμα ενώ άρχιζε να χοροπηδάει στον πούτσο μου κι εγώ να της βγάζω τελείως το σουτιέν αφήνοντας τις βυζάρες της ελεύθερες να χοροπηδάν μαζί της.

- Τι καύλα είσαι μωρό μου;

- Γουστάρεις καυλιάρη μου; Στην πηδάω καλά την πούτσα σου;

- Γαμώ την καύλα σου μουνάρα μου…

και όπως χούφτωνα τα κωλομάγουλα της τα ρίχνω χαστούκια κάνοντας την να αναστενάξει και να περάσει στην αντεπίθεση δίνοντας μου τη βυζάρα της στο στόμα ενώ πια μου πηδούσε τον πούτσο κουνώντας μόνο τον κώλο της πάνω κάτω. Η αίσθηση καύλας στον πούτσο μου είχε ξεφύγει πια.

- Θα σε χύσω μωρό μου…

- Χύσε με… μέχρι να φύγεις θα χύνεις συνέχεια για πάρτη μου!

Άρχισα να χύνω ενώ κάρφωνε το μουνί της πάνω στο καυλί μου δυνατά. Την αγκάλιασα σφιχτά πάνω μου και πίεσα όλο τον πούτσο μου μέσα μέχρι τα αρχίδια νιώθοντας τις ριπές σπέρματος να φεύγουν ώσπου οι στροφές έπεσαν και μέσα από μερικά φιλιά και χαμόγελα ανακτήσαμε τις φυσιολογικές αναπνοές μας. Τράβηξα τον πούτσο μου έξω και έβγαλα το προφυλακτικό που είχε γεμίσει σπέρμα και όπως σκεφτόμουν τι να το κάνω μου το πήρε από το χέρι σηκώθηκε και πήγε στην κουζίνα να το πετάξει. Όπως το πετούσε γύρισε και με κοίταξε

- Η επόμενη δόση στο στόμα μου.

Κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα λέγοντας μου ένα «Έλα.»

Ο δεύτερος και τρίτος γύρος έγινε στο κρεβάτι, που μοιραζόταν με τον άντρα της, όπου πήρα το αίμα μου πίσω σκίζοντας τη για αρκετή ώρα μια και είχα χύσει ήδη μια φορά και μπορούσα να κρατιέμαι σχετικά άνετα. Την έκανα να χύσει μια φορά πάνω στο γαμήσι και μια φορά όπως την έγλειφα ενώ τη δεύτερη και τρίτη δόση της την έδωσα στο στόμα και στις βυζάρες που ακόμα τις έχω εικόνα στο μυαλό μου. Από το σπίτι της έφυγα 3μιση το βράδυ και στη διαδρομή με το ταξί για πίσω μου έστειλε ένα sms που έγραφε «Το έχασες το ματσάκι 3-2 μωρό μου αλλά αν θέλεις κάποια στιγμή κανονίζουμε ρεβάνς.»

Με την Έλλη βρεθήκαμε άλλες δύο φορές. Τα γαμήσια μαζί της ήταν υπέροχα αλλά όσο και να μ' άρεσαν έπρεπε να το κόψω γιατί ήταν παντρεμένη και φοβόμουν μην ξεφύγει η φάση και τρέχουμε. Συγνώμη για την έκταση του κειμένου αλλά θα μπορούσα να γράψω και τα διπλάσια από εκείνη την νύχτα που η Έλλη μου έδειξε πως γαμιέται μια γυναίκα.




Copyright protected OW ref: 163062



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.