Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η καινούρια διευθύντρια (5ο μέρος)

Ο Κώστας βιάστηκε ν' αποχωρήσει καθώς το θέαμα στο κινητό του άρχισε να τον καυλώνει εκ νέου κι έτσι ξεκίνησε για το σπίτι του όπου η σύζυγος του Ευγενία τον περίμενε να τη γαμήσει. Η Κα Δημητρίου εγκατέλειψε την πολυθρόνα, σήκωσε τη Λίνα και της έδωσε ένα βαθύ φιλί στο στόμα γευόμενη λίγο από το αφροδισιακό κοκτέιλ σπέρματος, μας χαιρέτησε εγκάρδια και αποχώρησε κι εκείνη μαζί με την Έλενα και τον Άντι. Καθώς έφευγε παρατήρησα πως άφησε τη μαύρη δαντελένια κιλότα της στο πάτωμα. Η Μιρέλλα βοήθησε τη Λίνα να ντυθεί κι έφυγαν μαζί αφού μου χάρισαν από ένα υπέροχο και σχετικά παρατεταμένο γλωσσόφιλο. Έμεινα μόνος να κλείσω τα γραφεία της εταιρίας και να γυρίσω αποκαμωμένος κι ευτυχισμένος σπίτι μου. Κλείδωσα τη μεγάλη γυάλινη πόρτα της εταιρείας έως ότου τακτοποιήσω κάποια πράγματα στο γραφείο μου αλλά και να καθαρίσω κάπως τα υπόλοιπα γραφεία πάνω στα οποία είχαμε μόλις ασελγήσει.

Πετάχτηκα μέχρι την αποθηκούλα που υπήρχε στο βάθος της εταιρείας για να πάρω χαρτί και καθαριστικό. Απόλυτη ησυχία επικρατούσε στις αίθουσες, επιστρέφοντας όμως ένας ανεπαίσθητος συριστικός θόρυβος μ' έκανε να περπατήσω προσεκτικά και στις μύτες. Πλησιάζοντας την αίθουσα των γραφείων πάγωσα από το αναπάντεχο θέαμα που αντίκρισα. Στο σημείο ακριβώς όπου λίγα λεπτά νωρίτερα είχε λάβει χώρα το ερωτικό μας όργιο βρισκόταν μία γυναίκα, γονατισμένη στο πάτωμα. Εκείνη έβγαζε αυτόν τον θόρυβο καθώς είχε την μαύρη κιλότα της Κας Δημητρίου κολλημένη στο πρόσωπο της και έπαιρνε βαθιές αναπνοές. Προχώρησα και στάθηκα σ ένα σημείο από όπου δεν ήμουν ορατός, αρκετά κοντά όμως ώστε να βλέπω καθαρά. Τότε κατάλαβα πως επρόκειτο για την Ασπασία. Αποφάσισα να μείνω ήσυχος και να την παρακολουθήσω. Η Ασπασία είχε φυσικά δικά της κλειδιά και αυτό εξηγούσε την παρουσία της. Αφού χόρτασε τη μυρωδιά της διευθυντικής κιλότας ανακάθισε στα τέσσερα και κατευθύνθηκε προς την πολυθρόνα που πάνω της ο Άντι είχε ξεσκίσει τον κώλο της διευθύντριας και η οποία ήταν ακόμα πλήρως μουσκεμένη με το μουνόχυμα της και τα χύσια μας. Η Ασπασία, σαν μικρή σκυλίτσα έφερε το πρόσωπο της στο κάθισμα και πήρε μερικές βαθιές αναπνοές. Στη συνέχεια σήκωσε το φόρεμα της μέχρι τη μέση και κατέβασε την δική της κιλότα μέχρι τα γόνατα αποκαλύπτοντας ένα μικροκαμωμένο και θεσπέσιο κωλαράκι.

Είχα αρχίσει να καυλώνω και πάλι. Η Ασπασία άρχισε να γλείφει το κάθισμα ρουφώντας όσα περισσότερα από τα αναμειγμένα χύσια μπορούσε καθώς το ένα της χέρι κατέβηκε προς το μουνάκι της το οποίο δυστυχώς δε μπορούσα να διακρίνω. Καταλάβαινα πάντως πως η Ασπασία είχε σκοπό να μαλακιστεί καθώς θα κατάπινε τα χύσια μας και κυρίως αυτά της διευθύντριας κι έτσι αποφάσισα να τη συνοδέψω έστω εν αγνοία της. Έβγαλα τη σηκωμένη μου πούτσα έξω κι άρχισα να την τρίβω μπροστά στο θέαμα της καυλιάρας συναδέλφου μου. Έτριβε το μουνί της βγάζοντας πνιχτούς ήχους και κουνώντας τον κώλο της ξαναμμένη σαν να ζητούσε ένα σηκωμένο και σκληρό καυλί να έρθει και να τη γαμήσει. Αμφιταλαντεύτηκα για λίγο δεν άφησα όμως την καύλα μου να με παρασύρει κι έτσι συνέχισα να παίζω κι εγώ το καυλί μου περιμένοντας να χύσω ταυτόχρονα μ' εκείνη. Όπως κι έγινε, η Ασπασία δεν άργησε να φτάσει στον οργασμό, το σώμα της άρχισε να τρέμει και χώνοντας το μουτράκι της στο κάθισμα έχυσε έντονα αναστενάζοντας. Την ίδια στιγμή έχυνα κι εγώ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες. Λίγα λεπτά αργότερα και αφού είχε ηρεμήσει από τον οργασμό της, φόρεσε τα γυαλιά της, τακτοποίησε την κιλότα της και παίρνοντας μαζί της και αυτήν της διευθύντριας αποχώρησε από την εταιρεία κλειδώνοντας την πόρτα πίσω της. Θα πρέπει να είχε παρακολουθήσει κρυφά, πίσω από τη γυάλινη πόρτα της εταιρείας ίσως, όλο το όργιο που είχε προηγηθεί. Αναρωτήθηκα γιατί η Κα Δημητρίου δεν την είχε συμπεριλάβει ακόμα στις ερωτικές της δοκιμασίες αφού απ' όσο φαινόταν η Ασπασία ήταν πανέτοιμη για κάθε τύπου ακολασίες. Μ' αυτές τις σκέψεις καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα τον τόπο των ερωτοπραξιών κι έφυγα για το σπίτι μου.

Τίποτα το αξιοπερίεργο δε συνέβη τις επόμενες εβδομάδες, καθώς η πίεση ήταν αυξημένη λόγω προθεσμιών που έπρεπε να προλάβουμε. Έτσι πέσαμε με τα μούτρα στη δουλειά και μόνο κάποιες φευγαλέες στιγμές μας θύμιζαν ότι εκτός της εργασίας συνέβαιναν και άλλα ερεθιστικά πράγματα στην εταιρεία αυτή. Κάνα δυο φορές κατά τη διάρκεια ενός μικρού διαλείμματος η Μιρέλλα μου χάρισε μια γρήγορη αλλά υπέροχη πίπα στις τουαλέτες, αφού της έγλειψα το υγρό της μουνάκι μέχρι να χύσει. Μία ακόμη φορά η Έλενα μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία με την πούτσα μου στο στόμα της για τη στείλει στον Άντι. Φυσικά δέχθηκα ενθουσιασμένος και καύλωσα τόσο πολύ που η καλόψυχη συνάδελφος μου δε θέλησε να με αφήσει ερεθισμένο και ανήσυχο κι έτσι μου την έπαιξε μέχρι ν' αδειάσω το λευκό μου σπέρμα στο στόμα της. Μου ζήτησε μάλιστα να τη φωτογραφήσω και με τα χύσια μου στο στόμα της σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό κι αν θα τρελάνει τον Άντι...». Το μόνο αξιοσημείωτο γεγονός συνέβη όταν η Λίνα αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα στο τμήμα της και ήταν φανερά αναστατωμένη. Η Κα Δημητρίου τη φώναξε στο γραφείο της. Επιστρέφοντας μετά από αρκετές ώρες ήταν κεφάτη και ανανεωμένη. Με αυτοπεποίθηση ρίχτηκε στη δουλειά και με τιτάνια είναι η αλήθεια προσπάθεια κατάφερε να δώσει λύση. Αργότερα μας εξιστόρησε πως η Κα Δημητρίου της ζήτησε να χαλαρώσει, να μπει κάτω από το γραφείο της και να ασχοληθεί με τα πόδια της όπως και για όσην ώρα ήθελε. Η Λίνα δίχως δεύτερη σκέψη τρύπωσε κάτω από το γραφείο και επιδόθηκε στην αγαπημένη της ασχολία για τρεις ολόκληρες ώρες φιλώντας τις γόβες, εισπνέοντας τα μοσχομυριστά πόδια και γλείφοντας τα απαλά πέλματα και τα άψογα περιποιημένα δάχτυλα της διευθύντριας η οποία συνέχιζε τη δουλειά της απρόσκοπτη. Στο τέλος ξάπλωσε ανάσκελα και με τις απαλές πατούσες της Κας Δημητρίου στο πρόσωπο της έτριψε το μουνάκι της μέχρι να χύσει δύο φορές και τότε ένιωσε έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά με ανανεωμένο ζήλο και καθαρό μυαλό. Η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητα ήταν από τους βασικούς στόχους της διευθύντριας και ήξερε πολύ καλά πως να τους πιάσει.

Ο Κώστας, που ίσως και αυτός να είχε κάποια μικρά ερωτικά ενσταντανέ, αλλά ο όγκος της δουλειάς ήταν τέτοιος που δεν προλαβαίναμε καν να μιλήσουμε, ένιωσε μία μικρή ζήλια καθώς επιθυμούσε κι εκείνος διακαώς να απολαύσει τα πόδια της καυλιάρας διευθύντριας. Το ίδιο κι εγώ, όμως από τη μία δεν ήθελα κανένα ίχνος απληστίας να μαγαρίσει τις ηδονές που η Κα Δημητρίου μας χάριζε απλόχερα και από την άλλη είχα τη διαίσθηση πως αργά ή γρήγορα όλες μας οι επιθυμίες θα πραγματοποιούνταν. Τα τελευταία γεγονότα είχαν μπει σε δεύτερο πλάνο και ούτε που ασχολήθηκα να αναφέρω στους συναδέλφους μου ή στη διευθύντρια τη σκηνή με την Ασπασία της οποίας υπήρξα μάρτυρας. Στο μεταξύ η Βίκυ είχε επιστρέψει κι εκείνη από την άδεια της κι έτσι σύσσωμη η εταιρεία και με τις μηχανές στο φουλ έπλεε σταθερά προς το μέλλον. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προλάβουμε όλες τις προθεσμίες και να διεκπεραιώσουμε όλο το φόρτο εργασίας έχοντας άριστες επιδόσεις και ομαδικό πνεύμα.

Η ηρεμία επανερχόταν σταδιακά στην εταιρεία και μαζί και η ερωτική μας διάθεση. Αρχίσαμε ν αναρωτιόμαστε για το επόμενο σενάριο που η καυλιάρα μηχανορράφος διευθύντρια μας θα έβαζε σε εφαρμογή, όμως καθώς η πραγματικότητα ξεπερνά πάντα τη φαντασία το επόμενο εταιρικό όργιο πυροδοτήθηκε αλλά και υλοποιήθηκε σε μεγάλο μέρος από κάποια άλλη, εξίσου ερωτική και καυλιάρα γυναίκα, μία γυναίκα την οποία όλοι μας είχαμε μεγάλη περιέργεια να γνωρίσουμε.

Είχε ήδη μπει το φθινόπωρο αλλά οι μέρες ήταν ακόμα ζεστές και ηλιόλουστες. Καθώς το πρωινό φως χάιδευε απαλά τη βασική αίθουσα της εταιρείας και μέσα στην εργασιακή ησυχία έκανε την εμφάνιση της η Μάγδα Ευθυμίου μαζί με το σύζυγο της Αργύρη. Η απρόσμενη άφιξη της άλλαξε με μιας την ατμόσφαιρα. Η Μάγδα ήταν μία πληθωρική οπτασία στο σώμα και στο πνεύμα. Μία αφράτη σε όλα της γυναίκα με καμπύλες και αυτοπεποίθηση να ξεχειλίζουν από παντού, περπατούσε ελάχιστα μπροστά από τον σύζυγο της σαν να είχε ξεπηδήσει μόλις από κάποιο πίνακα του Ρούμπενς. Είχε καστανόμαυρα σγουρά μαλλιά, ροδαλά μάγουλα και τα κατάμαυρα μάτια της ήταν ήρεμα σαν δίδυμες λίμνες την ώρα του λυκόφωτος. Το βαθύ μπορντό φόρεμα αγκάλιαζε απαλά τα λαχταριστά της περιγράμματα πυροδοτώντας όλες τις παιδικές μας φαντασιώσεις για τη μεσογειακή ομορφιά, από το υπέρ πλούσιο μπούστο, τους τορνευτούς γλουτούς και μέχρι λίγο πάνω από τα γόνατα, αφήνοντας από εκεί και κάτω το πεδίο ελεύθερο, έτσι ώστε τα' αχόρταγα μάτια μας να θαυμάσουν τις γεμάτες και λείες γάμπες της, τους σμιλευτούς αστραγάλους και τα απερίγραπτης ομορφιάς πόδια της τα οποία ξεπρόβαλαν λαχταριστά μέσα από τα χαμηλοτάκουνα εξώφτερνα και επίσης μπορντό σανδαλάκια της.

Το πεντικιούρ και το μανικιούρ της ήταν αψεγάδιαστα όπως και ολόκληρη η ύπαρξη της. Ή Μάγδα ήταν ο αγγελιοφόρος της καύλας και τη μοίραζε γενναιόδωρα δεξιά κι αριστερά καθώς διέσχιζε με μικρά και σίγουρα βήματα την αίθουσα χαρίζοντας τυπικούς χαιρετισμούς και υποσχετικά χαμόγελα. Ο Αργύρης την ακολουθούσε χαμογελαστός και μ' ένα βλέμμα λατρείας, ώσπου χάθηκαν στον διάδρομο κατευθυνόμενοι προς το γραφείο της Κας Δημητρίου. Αργότερα μάθαμε πως η ίδια η Μάγδα είχε ζητήσει τη συνάντηση με τη διευθύντρια και όχι το αντίθετο όπως λανθασμένα υποθέσαμε τη στιγμή της μεγαλειώδους άφιξης της. Τα βλέμματα μεταξύ μας έδιναν κι έπαιρναν καθώς η σύντομη έκθεση μας στα πλούσια κάλλη της μας είχαν γεμίσει ανείπωτη καύλα. Προσπαθούσαμε όλοι να επιστρέψουμε στις δουλειές μας χωρίς μεγάλη επιτυχία, εκτός ίσως από την Κα Ντίνα η οποία φαινόταν να εργάζεται απερίσπαστη, μέχρι που το τηλέφωνο του Κώστα χτύπησε κι έφερε τη λύτρωση:

- Μας θέλει η Βίκυ…

μου ανακοίνωσε προσπαθώντας να κρύψει τη χαρά του. Καθώς αποχωρούσαμε διακριτικά, παρατήρησα με την άκρη του ματιού μου την Ασπασία η οποία είχε και πάλι αυτό το βασανισμένο και λάγνο συνάμα βλέμμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της. Δεν έδωσα σημασία και ακολούθησα τον Κώστα. Φτάνοντας η Βίκυ μας ενημέρωσε για τις οδηγίες που είχε λάβει:

- Η Κα Δημητρίου μου ζήτησε να περιμένετε εδώ, μαζί μου, σε περίπτωση που σας χρειαστεί. Καθίστε, είπε χαμογελαστά.

Με τον Κώστα καθισμένο στ' αριστερά κι εμένα στα δεξιά η Βίκυ άνοιξε την ενδοσυνεννόηση στο τηλέφωνο της έτσι ώστε ν' ακούμε τη συζήτηση που λάμβανε χώρα μέσα στο γραφείο της διευθύντριας:

- Ναι Κα Δημητρίου, ο Αργύρης με έπεισε να σας ζητήσω να συναντηθούμε. Πιστεύει πως θα καταλάβετε πολύ καλά το λόγο της επίσκεψης αυτής και πως θα μας βοηθήσετε να βρούμε μία λύση στο μικρό αλλά σημαντικό πρόβλημα μας.

- Χαρά μου να βοηθήσω Κα Ευθυμίου, να ξέρετε πως μαζί μου μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα, θέλω να το τονίσω αυτό, απολύτως ελεύθερα!

- Δεν ξέρω… διστάζω, αν ο Αργύρης δεν είχε επιμείνει τόσο πολύ δε θα βρισκόμασταν εδώ τώρα.

- Να μη διστάζετε καθόλου Κα Ευθυμίου, σας διαβεβαιώνω πως όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι άτομα υψηλής συναισθηματικής ευφυΐας και απόλυτα εχέμυθοι. Μιλήστε μου ελεύθερα.

Η Κα Δημητρίου που κάτι είχε διαισθανθεί στην συμπεριφορά της Μάγδας της μιλούσε με τη γνωστή γλυκιά και μειλίχια φωνή της κάμπτοντας έτσι τους ενδοιασμούς της πανέμορφης και τροφαντής συζύγου του συναδέλφου μας.

- Κοιτάξτε Κα Δημητρίου... με τον Αργύρη έχουμε μία ιδιόμορφη σχέση. Από τότε που τον παρέλαβα, που τον γνώρισα ήθελα να πω, η σχέση μας βασίζεται σε μία βασική αρχή και αυτή η αρχή είναι να... είναι να με ικανοποιεί πλήρως.

- Αυτό ακούγεται υπέροχο Κα Ευθυμίου, αναφώνησε με ενθουσιασμό η διευθύντρια μας. Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε όμως; Μήπως δεν σας ικανοποιεί πλήρως ο Αργύρης; Και πως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε; Είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο Κα Ευθυμίου, πείτε μας, πείτε μας λεπτομέρειες.

Ο ενθουσιασμός της διευθύντριας χαλάρωσε τη Μάγδα εντελώς κι έτσι η γλώσσα της λύθηκε.

- Το πρόβλημα μας είναι πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Για να καταλάβετε θα ήθελα να σας περιγράψω την καθημερινότητα μας αν μπορείτε να διαθέσετε λίγο χρόνο, θα προσπαθήσω να εκφραστώ όσο πιο κόσμια γίνεται μιας και όπως καταλαβαίνετε το ζήτημα είναι λεπτό.

- Κα Ευθυμίου, Μάγδα αν επιτρέπετε, πρώτον έχουμε όσο χρόνο χρειαστεί, αυτό να μην σας ανησυχεί καθόλου. Δεύτερον… θα ήθελα να σας παρακαλέσω από καρδιάς να εκφραστείτε όπως αρμόζει στην περίπτωση και ν' αφήσετε τις κοσμιότητες. Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω αμυδρά τη φύση της συζήτησης μας και πιστεύω ότι τα προσχήματα περιττεύουν. Και αν κρίνω και από τον Αργύρη τότε τα προσχήματα τα έχουμε ξεπεράσει εδώ και ώρα.

- Τι εννοείτε Κα Δημητρίου;

Η βόμβα της καυλιάρας διευθύντριας ήταν έτοιμη να σκάσει.

- Έχει καυλώσει ο σύζυγος σας Κα Ευθυμίου. Το φούσκωμα στο παντελόνι του είναι ένα από τα προσχήματα που λέγαμε... είπε με το γνωστό καθημερινό της τρόπο η διευθύντρια.

- Αχ ναι… έχετε δίκιο Κα Δημητρίου. Εντάξει λοιπόν… μιας και η ατμόσφαιρα είναι ξεκάθαρη πλέον και βλέπω πως μπορούμε να συνεννοηθούμε θα σας μιλήσω ελεύθερα. Η μέρα μας ξεκινάει ως εξής: ο Αργύρης σηκώνεται νωρίς για να ετοιμάσει το μπάνιο μου και το πρωινό μου. Αφού μπανιαριστώ και πάρω το πρωινό μου θα τον αφήσω να παίξει για λίγο με τα πόδια μου και μετά να μου χαρίσει τον πρώτο πρωινό μου οργασμό.

- Πείτε μου για τον οργασμό αυτό Κα Ευθυμίου, πως σας τον χαρίζει;

- Συνήθως... μ... μου γλείφει το φρεσκομπανιαρισμένο μουνάκι μου. Είναι πολύ καλός στην αιδοιολειξία ο Αργύρης, εξπέρ θα έλεγα! Στη συνέχεια θα διαβάσω τα νέα στο τάμπλετ μου καθώς ο Αργύρης θα παίζει την ψωλή του, γονατισμένος συνήθως, παρακολουθώντας με. Κάποιες φορές αν προλαβαίνει του επιτρέπω να χύσει. Άλλες φορές θα πρέπει να φύγει για να έρθει εδώ στη δουλειά. Το απόγευμα που επιστρέφει, θα αναλάβει τις υπόλοιπες περιποιήσεις μου, το πεντικιούρ και το μανικιούρ μου.

- Το πεντικιούρ και το μανικιούρ είπατε;… τη διέκοψε ευγενικά η διευθύντρια.

- Βεβαίως, ο Αργύρης είναι και σε αυτό εξαιρετικός!

- Ενδιαφέρον, θα το έχω υπ' όψιν μου... συνεχίστε όμως.

Στο γραφείο της Βίκυς είχαμε αρχίσει να ανάβουμε με αυτά που ακούγαμε. Η Βίκυ άρχισε να χαϊδεύει και να σφίγγει τα σηκωμένα μας καυλιά πάνω από τα παντελόνια μας.

- Αφού περιποιηθεί τα χέρια και τα πόδια μου λοιπόν θα τον αφήσω να παίξει λίγο ακόμα με τις πατούσες μου, να μου τις φιλήσει ή να τις γλείψει και κάποιες φορές αν κρίνω ότι δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μου θα του ζητήσω να ξαπλώσει και να καθίσω στο πρόσωπο του, είναι μία τιμωρία που του αρέσει ιδιαίτερα.

- Και σε ποιον δε θα άρεσε Κα Ευθυμίου, ιδίως από μία γυναίκα σαν και σας.

- Α... σας ευχαριστώ για το κομπλιμέντο... απάντησε φιλάρεσκα η Μάγδα.

Στο σημείο αυτό η Βίκυ είχε βγάλει έξω τα καυλιά μας και μας τα μαλάκιζε αργά και βασανιστικά. Είχαμε καυλώσει και πάλι ανεπανόρθωτα και το μόνο που τριγυρνούσε στο θολωμένο μας μυαλό ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα κατέληγε αυτή η περίεργη και άκρως ερεθιστική κατάσταση. Η Μάγδα από την άλλη μεριά του τοίχου συνέχιζε τον μονόλογο της:

- Μετά από όλα αυτά ο Αργύρης πρέπει να αυνανιστεί όμως για μένα είναι ήδη αργά. Ξέρετε είναι πολύ σημαντικό οι αυνανισμοί του να είναι πάντα επιτηρούμενοι, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Πάντα αυνανίζεται παρουσία μου είτε αγνοώντας τον είτε δίνοντας του οδηγίες ανάλογα με την κατάσταση.

Ήμουν σίγουρος πως η Κα Δημητρίου καταλάβαινε πολύ καλά τον "επιτηρούμενο" αυνανισμό. Επίσης τώρα καταλάβαινα και ποια ήταν η πρώτη μου δοκιμασία.

- Κα Ευθυμίου, για να ελαφρύνουμε λίγο την κατάσταση, τι θα λέγατε να επιτηρούσαμε μαζί τον Αργύρη τώρα;

- Δεν έχω καμία αντίρρηση, ίσως τελικά αυτό να είναι και μέρος της λύσης που αναζητώ. Αργύρη, αγαπημένε μου, γονάτισε και βγάλε έξω την ψωλή σου.

Μία μικρή σιωπή ακολούθησε την οποία διέκοψε το επιφώνημα της διευθύντριας:

- Ω… μα είναι μία ωραιότατη ψωλή, Κα Ευθυμίου σας συγχαίρω για το γούστο σας.

- Σας ευχαριστώ, Αργύρη εσύ κάνε αυτό που ξέρεις καλά, τρίψε την όμορφη ψωλή σου για μένα και για την Κα Δημητρίου όσο εμείς θα κουβεντιάζουμε. Σας έλεγα λοιπόν ότι αφού γίνουν όλα αυτά και ο Αργύρης περιμένει τον αυνανισμό του, εγώ είμαι πλέον αρκετά κουρασμένη από τις ημερήσιες δραστηριότητες μου και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Δεν έχω χρόνο για τον Αργύρη μου.

- Όταν λέτε ημερήσιες δραστηριότητες τι ακριβώς εννοείτε αν επιτρέπετε;

- Κοιτάξτε, όσο ο Αργύρης βρίσκεται εδώ και εργάζεται εγώ πρέπει να αναλάβω το χρονοβόρο και δύσκολο έργο του να βρίσκω εραστές. Είμαι μία γυναίκα που απολαμβάνει τις επίγειες ηδονές στο έπακρο Κα Δημητρίου, αλλά συγχρόνως φροντίζω και για τις ηδονές του αγαπημένου μου συζύγου. Έτσι πρέπει να ψάχνω συνεχώς για όμορφους, προικισμένους, γοητευτικούς στο σώμα και κυρίως στο πνεύμα εραστές οι οποίοι να μπορούν να μοιραστούν τη σχέση μου με τον αγαπημένο μου σύζυγο. Με άλλα λόγια να είναι αρκετά ώριμοι ώστε να μπορούν να με ικανοποιήσουν σαρκικά αλλά και να δεχθούν το ρόλο του Αργύρη, ο οποίος είναι φυσικά να με λατρεύει καθώς οι εραστές μου με γαμούν μπροστά του και καθώς αυτός παίζει την υπέροχη ψωλή του.

- Τι όμορφη σχέση... αναφώνησε η Κα Δημητρίου

- Είναι πραγματικά όμορφη, όμως όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο. Και για κάποιο λόγο ο Αργύρης επέμενε να έρθω εδώ και να σας τα εκμυστηρευτώ όλα αυτά. Κι επειδή ο Αργύρης μου είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που γνωρίζω… τον εμπιστεύτηκα και ήρθα. Και να σας πω την αλήθεια και μόνο που σας εμπιστεύτηκα το πρόβλημα μου νιώθω ήδη καλύτερα.

Όσα συνέβαιναν αυτά στο γραφείο της διευθύντριας η Βίκυ συνέχιζε το παίξιμο των δικών μας ψωλών οι οποίες είχαν γίνει πέτρα. Τα απαλά της χέρια ανεβοκατέβαιναν πότε πιέζοντας τα πρησμένα μας πουτσοκέφαλα και πότε σφίγγοντας τις βάσεις. Που και που έφτυνε λίγο σάλιο στις παλάμες της και συνέχιζε ατάραχη το μαλακιστικό της έργο, ενόσω εμείς αναστενάζαμε βαριά ακούγοντας τα τεκταινόμενα στο γραφείο της διευθύντριας.

- Κα Ευθυμίου, Μάγδα! Καταρχήν όλοι συμφωνούμε πως ο Αργύρης είναι μία ιδιοφυΐα. Είναι ένας σπάνιος άνδρας και έκανε πολύ καλά που σας ενθάρρυνε να με συναντήσετε. Μάγδα, είναι πιθανό οι λύσεις σε όλα σας τα προβλήματα να βρίσκονται εδώ, μέσα σε αυτήν την εταιρεία.

- Τι εννοείτε Κα Δημητρίου;

- Εννοώ το εξής Μάγδα: Υπάρχουν εδώ μέσα συνάδελφοι που μπορούν να απαλύνουν τον φόρτο εργασίας σας, με άλλα λόγια μπορούν να βοηθήσουν στην επιτήρηση των αυνανισμών του Αργύρη, ακόμα και να εκτελέσουν τους αυνανισμούς οι ίδιες, με την έγκριση σας φυσικά. Αν θέλετε μπορείτε να τις γνωρίσετε επιτόπου.

- Ναι... ναι... φυσικά, απλά πρέπει να γνωρίζετε πως στην περίπτωση που ο Αργύρης τύχει χειρολαγνειών από συναδέλφους του και όχι απλά επιτηρηθεί, τότε πρέπει οπωσδήποτε οι οργασμοί του να είναι διακοπτόμενοι αν με εννοείτε.

- Φυσικά, καταλαβαίνω και μάλιστα έχω στο μυαλό μου την κατάλληλη συνάδελφο η οποία και θα αναλάβει, αν το θελήσετε, να μεταλαμπαδεύσει τα μυστικά του διακοπτόμενου οργασμού στις υπόλοιπες.

Η Βίκυ μας έκλεισε το μάτι χαμογελώντας στο άκουσμα της τελευταίας φράσης της διευθύντριας κάνοντας σαφές πως θα ήταν αυτή που θα μυούσε τις συναδέλφους μου στα άδυτα της χειρολαγνείας. Αμέσως μετά μας σήκωσε τραβώντας μας απαλά από τα καυλιά μας και μας τοποθέτησε τον έναν απέναντι στον άλλον. Οι ορθωμένες μας ψωλές βρίσκονταν σε απόσταση επαφής και δεν άργησαν ν' ακουμπήσουν καθώς η Βίκυ άρχισε να χτυπάει τη μία με την άλλη ελαφρά διασκεδάζοντας με την αμηχανία αλλά και την πρωτόγνωρη καύλα που μας προξενούσε. Στη συνέχεια τις έσφιξε μαζί στη μία της παλάμη και άρχισε να μας μαλακίζει με αυτόν τρόπο χαϊδεύοντας συγχρόνως τ αρχίδια μας εναλλάξ με το ελεύθερο της χέρι.

- Αν είναι έτσι τότε είμαι σύμφωνη Κα Δημητρίου.

- Έκτακτα, έχω όμως κι άλλα καλά νέα για σας. Εκτός από τις συναδέλφους μου υπάρχουν και άνδρες εργαζόμενοι οι οποίοι θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν κι εσάς. Εγγυώμαι απόλυτα για την ωριμότητα αλλά και για τα πνευματικά και σωματικά τους χαρίσματα. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια γιατί να μην τους φωνάξουμε όλους εδώ έτσι ώστε δείτε και να κρίνετε μόνη σας;

- Συμφωνώ Κα Δημητρίου, τα λεγόμενα σας έχουν ανάψει την περιέργεια μου και ίσως και κάτι περισσότερο.

Σκεφτόμουν τον Αργύρη που λογικά θα έπαιζε την ψωλή του όλη αυτή την ώρα ακούγοντας τις δύο γυναίκες να συζητούν για τους αυνανισμούς του και τους οργασμούς του. Τι περίεργη κατάσταση θα πρέπει να ήταν αυτή αλλά και τόσο ερεθιστική. Τις σκέψεις μου αλλά και τον συνεχώς αυξανόμενο ερεθισμό μου από την ιδιότυπη διπλή μαλακία που μας χάριζε η Βίκυ διέκοψε η φωνή της Κας Δημητρίου:

- Βίκυ, κάλεσε σε παρακαλώ τη Δις Δουκάκη, τη Δις Στάμου και την Κα Ρήγου. Έλα κι εσύ με τον Κο Σωτηρίου και τον Κο Μηλιώνη, φαντάζομαι θα είστε έτοιμοι.

Ήμασταν πανέτοιμοι, με τις ψωλές μας σκληρές και στην υπηρεσία της καυλιάρας μας διευθύντριας για μία ακόμη φορά. Οι τρεις γυναίκες συνάδελφοι μας δεν άργησαν να φτάσουν. Το θέαμα της Βίκυς να μαλακίζει τις πούτσες μας τις εξέπληξε ευχάριστα. Μάλιστα η Μιρέλλα έτρεξε αυθόρμητα προς το μέρος μας και σκύβοντας έβαλε και τα δύο πουτσοκέφαλα στο στόμα της χαρίζοντας μας ένα σύντομο "δίκαννο" τσιμπούκι προτού η Βίκυ την απομακρύνει απαλά λέγοντας:

- Μη μας τους αποτελειώσεις, τους χρειαζόμαστε!

Η Μιρέλλα αποτραβήχτηκε χαμογελώντας, η Βίκυ άφησε τα καυλιά μας ελεύθερα κι έτσι όλοι μπήκαμε ένας-ένας στο γραφείο της Κας Δημητρίου. Η Μάγδα καθόταν σταυροπόδι στον καναπέ, η διευθύντρια όρθια με τα καπούλια της να ακουμπούν στο γραφείο και τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος και ο Αργύρης γονατιστός εκεί που τελείωνε ο καναπές με το παντελόνι κατεβασμένο. Είχε έξω την ομολογουμένως όμορφη ψωλή του και την έπαιζε αργά-αργά κοιτώντας με λαγνεία τις δύο επιτηρήτριες του αλλά και τα νέα πρόσωπα που εμφανίστηκαν στη σκηνή καθώς το παράθυρο πίσω του τον έλουζε με το πρωινό φως. Η Μάγδα δε φαινόταν καθόλου αμήχανη σε αντίθεση μ' εμάς. Μας κοιτούσε από την κορυφή ως τα νύχια και αφού η Κα Δημητρίου έκανε τις συστάσεις είπε:

- Μάλιστα... τα σημάδια είναι πολύ ενθαρρυντικά Κα Δημητρίου, πως πιστεύετε ότι είναι σωστότερο να προχωρήσουμε;

- Σε αυτό το στάδιο Μάγδα πιστεύω πως είναι πάντα πρέπον οι άνδρες να μένουν γυμνοί. Στη συνέχεια η Βίκυ θα αναλάβει να δείξει στις κυρίες το είδος του αυνανισμού που επιθυμείτε για τον Αργύρη κι εσείς φυσικά μπορείτε να απολαύσετε τα όμορφα καυλιά των κυρίων εάν και όπως θέλετε. Απ' ότι βλέπω είναι ήδη πύραυλοι και οι δύο.

- Ωραιότατο πλάνο! Αναφώνησε η Μάγδα καθώς εγώ, ο Κώστας και ο Αργύρης βγάζαμε τα ρούχα μας με ταχύτητα αστραπής.

Η Βίκυ έπιασε τη Λίνα και την Έλενα από το χέρι και προχώρησε προς τον Αργύρη. Φτάνοντας κάθισε στην άλλη άκρη του καναπέ, σταύρωσε τα πόδια της και άρχισε να παρατηρεί τη ψωλή του Αργύρη. Η Έλενα κάθισε στη μία από τις καρέκλες που βρίσκονταν μπροστά στο γραφείο, από την άλλη πλευρά του Αργύρη και η Λίνα στάθηκε όρθια δίπλα της. Η Μιρέλλα ξεκίνησε ν' ακολουθήσει τις άλλες συναδέλφους όμως η Κα Δημητρίου την κράτησε από το χέρι και την τράβηξε πλάι της στο κέντρο του ημικυκλίου που είχε σχηματιστεί μ' εμένα και τον Κώστα στα αριστερά τους να τρίβουμε ολόγυμνοι τα καυλιά μας και τις υπόλοιπες συναδέλφους να παρατηρούν τον Αργύρη να μαλακίζεται στα δεξιά. Και φυσικά το κέντρο της προσοχής και της καύλας μονοπωλούσε δικαιολογημένα η Μάγδα η οποία με αργές και αισθησιακές κινήσεις άνοιξε τα πόδια της ανεβάζοντας συγχρόνως το φόρεμα της μέχρι ψηλά στους γλουτούς της και αποκαλύπτοντας ένα παχουλό, θολωτό, αφράτο και λαχταριστό άτριχο μουνί μιας και δεν φορούσε εσώρουχα.

Χαμηλόφωνα επιφωνήματα πλημμύρισαν το γραφείο και η Μάγδα ικανοποιημένη συνέχισε το σκανδαλιστικό της σόου. Κρατώντας τα πόδια της ανοιχτά ξεκούμπωσε βασανιστικά το φόρεμα της στο ύψος του μπούστου και απελευθέρωσε ένα-ένα τα πελώρια αλαβάστρινα βυζιά της τα οποία κοσμούσαν δύο μεγάλες καφετιές καυλωμένες ρώγες. Συνέχισε μαλάζοντας τα υπερμεγέθη βυζόμπαλα κάνοντας τα σάλια μας να τρέχουν. Η πούτσα μου έκαιγε, ήθελα να τρέξω και να χωθώ ανάμεσα στις βυζάρες της, να τις χαϊδέψω, να τις γλείψω, να τις γαμήσω, αποφάσισα ως συνήθως όμως να κρατηθώ και ν' ακολουθήσω τη ροή των γεγονότων. Για μία ακόμη φορά η διαίσθηση μου με αντάμειψε πλουσιοπάροχα μιας και η επόμενη κίνηση της Μάγδας μας απογείωσε.

Άρχισε να τρίβει το μουνί της απαλά και σιγά-σιγά να το γαμάει με τα δάχτυλα της. Πρώτα ένα, μετά δύο, αργότερα τρία, τέσσερα εισχωρώντας όλο και βαθύτερα στο ορθάνοιχτο πλέον μουνί της και γεμίζοντας με υγρά το χέρι της. Δε σταμάτησε όμως εκεί καθώς στη συνέχεια έκλεισε όλα τα δάχτυλα της μαζί και άρχισε να χώνει ολόκληρο το χέρι της μέσα στο μουνί της καθώς όλοι παρακολουθούσαμε με αγωνία για την έκβαση αυτού του ανέλπιστα καυλωτικού θεάματος. Με μία επιδέξια κίνηση κι έναν μακρόσυρτο αναστεναγμό η Μάγδα έχωσε όλη της τη γροθιά μέσα στο φιλόξενο και υγρό μουνί της και άρχισε να την κουνάει μέσα έξω γαμώντας το. Η Μιρέλλα έσφιξε το χέρι της διευθύντριας το οποίο κρατούσε ακόμη καθώς παρακολουθούσε με έκδηλη καύλα το θέαμα πράγμα που τράβηξε την προσοχή της Μάγδας η οποία της απευθύνθηκε με βραχνή φωνή:

- Θέλεις να δοκιμάσεις μικρή; Έχεις ανοίξει ποτέ ένα μουνί με αυτόν τον τρόπο; Από τον τρόπο που με κοιτάς φαίνεται να σου αρέσει.

- Θα... θα το ήθελα πολύ Κα Ευθυμίου, απάντησε η Μιρέλλα αποζητώντας συγχρόνως την συγκατάβαση της Κας Δημητρίου με το βλέμμα της την οποία και έλαβε.

- Έλα, γονάτισε μπροστά μου. Κι εσείς κύριοι, φέρτε μου αυτά τα δύο σηκωμένα καυλιά, θέλω να τα δοκιμάσω επειγόντως.

Ακολουθήσαμε όλοι τις εντολές της δίχως αντίρρηση. Η Μιρέλλα γονάτισε μπροστά της και την παρατηρούσε με δέος καθώς η Μάγδα βγάζοντας το χέρι προσέφερε το χάσκον μουνί της στην ενθουσιώδη πρωτάρα. Παράλληλα εγώ και ο Κώστας την πλαισιώσαμε προτείνοντας τα σκληρά καυλιά μας στο ύψος του προσώπου της και χουφτώνοντας επιτέλους τις βυζάρες της. Η Μάγδα έπιασε τα καυλιά μας από τη βάση και τα οδήγησε και τα δύο στο στόμα της χωρώντας και τα δύο πουτσοκέφαλα μέσα όπως είχε κάνει η Μιρέλλα λίγο νωρίτερα έξω από το γραφείο. Αρχίσαμε να της γαμούμε το στόμα τρίβοντας τα μεταξύ τους κάνοντας την να βγάζει πνιχτούς αναστεναγμούς καθώς η Μιρέλλα ξεκινούσε την πρωτόγνωρη εξερεύνηση του μουνιού της. Ένωσε κι εκείνη τα δάχτυλα της και τα έβαλε όσο βαθιά μπορούσε στο στόμα της εκμεταλλευόμενη την άριστη τεχνική της στα τσιμπούκια με σκοπό να το λιπάνει καλά πριν ξεκινήσει να το χώνει σιγά-σιγά στο ορθάνοιχτο μουνί της. Η Μάγδα έβγαζε τα καυλιά μας από το στόμα της μόνο για να δίνει οδηγίες και να ενθαρρύνει τη Μιρέλλα:

- Ναι.. έτσι μικρή μου, έτσι... πιο βαθιά... πιο βαθιά... βαλ' το όλο μέσα καυλιάρα... γάμα το με το χεράκι σου... γάμα το...

Η Μιρέλλα άρχισε να συνηθίζει κι έτσι συνέχισε να γρονθογαμεί τη Μάγδα με αυξανόμενη ένταση και ταχύτητα οδηγώντας την έτσι στον πρώτο της οργασμό, ο οποίος θα ακούστηκε μάλλον σε όλη την εταιρεία:

- ΑΧ... ΧΥΝΩ, ΧΥΝΩ... αχ Αργύρη αγάπη μου, δε φαντάζεσαι πόσο ωραία με γαμάει η συνάδελφος σου! Τι άψογη τεχνική για πρωτάρα! Μπράβο, μπράβο... μη σταματάς καυλιάρα… ΧΥΝΩ!

Το σώμα της Μάγδας τραντάζονταν από τον έντονο οργασμό και τα χέρια της έσφιγγαν τα καυλιά μας καθώς εμείς μαλάζαμε τις βυζάρες της και τσιμπούσαμε τις ορθωμένες της ρώγες. Όταν καταλάγιασε ο δραματικός αυτός οργασμός η Μάγδα απευθύνθηκε στη διευθύντρια μας η οποία παρακολουθούσε τη σκηνή με τη γνωστή της ψυχραιμία:

- Κα Δημητρίου... αχ... θα ήθελα να ανταποδώσω την ηδονή που μου χαρίζετε, αφήστε με σας παρακαλώ να το κάνω, σας υπόσχομαι πως θ' αξίζει τον κόπο!

- Χμ... γιατί όχι Κα Ευθυμίου; Είμαι πάντα ανοιχτή σε ηδονές... απάντησε η καυλιάρα διευθύντρια

- Πολύ ωραία! Αργύρη αγάπη μου, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Ο Αργύρης δίχως να μιλήσει προχώρησε γονατιστός και έφτασε μπροστά στη διευθύντρια. Έσκυψε και άρχισε να γλείφει τους αστραγάλους, τις γάμπες τους μηρούς κι εκεί σταμάτησε περιμένοντας την αντίδραση της. Εκείνη σήκωσε τη φούστα της και κατέβασε την δαντελωτή της κιλότα αφήνοντας τη να πέσει στο πάτωμα αποκαλύπτοντας για μία ακόμη φορά το πολυπόθητο μουνί της. Ο Αργύρης έπιασε αμέσως δουλειά φιλώντας και γλείφοντας τα τρυφερά μουνόχειλα επιμένοντας για αρκετή ώρα στην περιοχή αυτή πριν προχωρήσει στην ευαίσθητη κλειτορίδα της Κας Δημητρίου την οποία και περιποιήθηκε με αξιοσημείωτη υπομονή και ζήλο. Στη συνέχεια έκανε μικρά διαλείμματα για να βυθίζει τη γλώσσα του μέσα στο λαχταριστό μουνί της γαμώντας την απαλά πριν επιστρέψει στην κλειτορίδα προκαλώντας της αλλεπάλληλα κύματα καύλας. Κάτι πρέπει να έκανε διαφορετικά και πολύ καλά ο Αργύρης, κάποιο μυστικό ήξερε που έκανε τη διευθύντρια ν' αναστενάζει με πρωτόγνωρη ένταση:

- Αχ Κα Ευθυμίου... έχετε απόλυτο δίκιο, το γλειφομούνι του συζύγου σας ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ωχ... ναι Κε Ευθυμίου, γλείψτε καλά για να χύσω... αχ... ναι... ναι.... ΝΑΙ…

Ο Αργύρης συνέχιζε να γλείφει και να γλωσσογαμάει απερίσπαστος την Κα Δημητρίου η οποία ήταν πλέον εκτός εαυτού. Είχε πιάσει το κεφάλι του από τα μαλλιά και κουνούσε τη λεκάνη της τρίβοντας το μουνί της στο πρόσωπο του κάνοντας την ορθωμένη του ψωλή να ταλαντεύεται ανάμεσα στα πόδια της και βαριανασαίνοντας πλησίαζε την οργασμική κορύφωση. Τράβηξε το κεφάλι του Αργύρη προς τα πίσω κρατώντας το πάντα από τα μαλλιά και άνοιξε το μουνί της με το άλλο χέρι σημάδι πως ήταν έτοιμη να χύσει. Ο Αργύρης άνοιξε ατάραχος το στόμα του περιμένοντας το αναπόφευκτο και τότε η καυλιάρα διευθύντρια εξαπέλυσε ένα χείμαρρο από διάφανο μουνόχυμα λούζοντας τον πατόκορφα:

- ΧΥΝΩ... ΑΧ... ΑΧ... ΧΝΩ...

Το διευθυντικό νέκταρ ανάβλυζε από το μουνί της αδιάκοπα και ο Αργύρης κατάπινε όσο μπορούσε με ευχαρίστηση και συγκρατημένη λαιμαργία καθώς όλοι τους θαυμάζαμε. Μόλις η Κα Δημητρίου βρήκε την ανάσα της απελευθέρωσε τον Αργύρη και ευχαρίστησε τη Μάγδα:

- Κα Ευθυμίου συγχαρητήρια για το σύζυγο σας είναι πραγματικά εξπέρ στο γλειφομούνι! Πιστεύω πως θα είναι πολύτιμος σύμβουλος για τους συναδέλφους του, αν το επιτρέπετε.

- Κα Δημητρίου, γνωρίζοντας σας προσωπικά καταλαβαίνω γιατί ο σύζυγος μου μιλάει με μεγάλο θαυμασμό για εσάς και σας διαβεβαιώνω πως δεν έχω καμία αντίρρηση να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση του σε οποιοδήποτε τομέα.

- Έκτακτα! Τότε Αργύρη σας χρίζω επίτιμο σύμβουλο αιδοιολειχίας! Αλλά και κάτι ακόμη, θα πρέπει να διδάξετε στον Κο Σωτηρίου πως γίνεται ένα αξιοπρεπές πεντικιούρ. Το έχω υποσχεθεί στη σύζυγο του.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 163062Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.