Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η μάνα του κολλητού μου έγινε η ερωτική μου παρτενέρ

Είχαν περάσει 20 ημέρες από το επικό γαμήσι με τη θεία Μαρία και όλο αυτό το διάστημα δεν είχαμε καταφέρει να βρεθούμε ξανά μόνοι από κοντά. Μια φορά μόνο με πολύ φόβο και πολλές αναστολές από τη θεία Μαρία, καταφέραμε να πάμε για ένα cinema όπου για 2 ώρες φιλιόμασταν ασταμάτητα χωρίς να μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο. Καθημερινά όμως μιλούσαμε στο τηλέφωνο τουλάχιστον για 5ώρες τη μέρα. Μου έλεγε τι γουστάρει να κάνει στο sex και για τις φαντασιώσεις που δεν είχε προλάβει να κάνει αφού μικροπαντρεύτηκε. Το ίδιο φυσικά έκανα κι εγώ για τις δικές μου φαντασιώσεις που λόγο ηλικίας δεν είχα προλάβει να ζήσω. Πολλές φορές η συζήτηση κατέληγε σε τηλεφωνικό sex με εμένα να τη παίζω και εκείνη να μαλακίζει το υπέροχο μουνάκι της λέγοντας το όνομα μου στο τηλέφωνο και προσπαθώντας να μη φωνάξει δυνατά και την ακούσουν τα παιδιά της.

Δυστυχώς το τέλος του καλοκαιριού ήταν η χειρότερη περίοδος για να βρεθούμε. Τα παιδιά της λόγο αδειών ήταν και τα δύο στο σπίτι, οπότε μια συνάντηση εκεί την είχαμε αποκλείσει και οι φοβίες της θείας δεν την άφηναν να έρθει σε κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονής μαζί μου γιατί φοβόταν μη τη δει κανένας γνωστός μαζί μου. Εγώ όμως δεν άντεχα άλλο, ήθελα να τη δω και να πασπατέψω το αφράτο κορμί της. Είχα γλυκαθεί από τη πρώτη φορά και δε μπορούσα να περιμένω και το μόνο που άκουγα στο τηλέφωνο ήταν κάνε υπομονή και κάνε υπομονή.

Κάπως έτσι αποφάσισα να καταστρώσω ένα σχέδιο εξόδου από τη Αθήνα για ένα 3ήμερο στο Τολό. Σχετικά κοντά στην Αθήνα και σίγουρα με λιγότερα αδιάκριτα βλέμματα θα μπορούσαμε να ζήσουμε άνετα στιγμές πάθους αλλά και λίγο περισσότερο ο ένας τον άλλο. Πήρα τη πρωτοβουλία να κλείσω το ξενοδοχείο και απλά της ανακοίνωσα ότι θα πρέπει να βρει μια καλή δικαιολογία ώστε να φύγουμε την επόμενη Παρασκευή. Ήξερα ότι το ήθελε κι εκείνη πάρα πολύ και ότι το είχε ανάγκη. Μια Ζωή προσπαθούσε να είναι καλή σύζυγος και μετά καλή μάνα βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις δικές της ανάγκες και τώρα ένιωθε και πάλι γυναίκα και μάλιστα με ένα πολύ νεότερο άντρα που την φλερτάρει στενά. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει αφού μετά από 1 ημέρα με πήρε και μου είπε ότι είπε στα παιδιά της ότι θα πάει σε θρησκευτική εκδρομή σε ένα μοναστήρι για 2 ημέρες και θα μπορούμε να είμαστε μαζί όπως το είχα σχεδιάσει έστω και για μία ημέρα λιγότερο.

Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Κλείσαμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες και στο μονό που με παρακάλεσε ήταν να πάω να τη πάρω νωρίς το πρωί ώστε να συμβαδίζουν οι ώρες με τις ώρες της εκδρομής που είχε πει ότι θα πάει. Επίσης να μη την πάρω έξω από το σπίτι της αλλά 2 στενά παρακάτω ώστε να μη δώσει στόχο στη γειτονία. Απόλυτα κατανοητό όλο αυτό.

Η Παρασκευή ήρθε και είχα ετοιμαστεί και πρωί-πρωί νωρίτερα από ότι μου είχε πει, βρισκόμουν 2 στενά κάτω από το σπίτι της. Ακριβώς την ώρα που είχαμε πει, 7 το πρωί ήρθε στο ραντεβού με ένα κόκκινο σακβουαγιάζ. Φορούσε ένα άσπρο μακρύ φόρεμα, μαύρα γυαλιά και είχε πιάσει τα μαλλιά της σε ένα μεγάλο κότσο πίσω από το κεφάλι, κοκέτα όπως πάντα. Αμέσως βγήκα από το αμάξι να της πάρω το σακβουαγιάζ για να το βάλω στο πορτμπαγκάζ, εκείνη χαμογέλασε και μπήκε στο αυτοκίνητο χωρίς να πει κάτι.

- Καλημέρα θεία τι κάνεις; Στις ομορφιές σου όπως πάντα, ξεκινάμε;

- Ναι ξεκίνα δεν μπορώ άλλο εδώ μας βλέπουν όλοι.

Σε 10 λεπτά βρισκόμουν στην Αττική οδό με κατεύθυνση το Τολό, με τη θεία να μιλάει για διάφορα θέματα όπως για την καθημερινότητα της με τα παιδιά ή το πως φαντάζεται ότι θα είναι το διήμερο μας και πολλά-πολλά άλλα. Ήταν σα να την γνώριζα για πρώτη φορά και ας μιλούσαμε στο τηλέφωνο συνεχώς και καθημερινά.

Μόλις βγήκαμε από τα διόδια της Ελευσίνας μου χαμογέλασε πονηρά και μου είπε στο αφτί:

- Θέλεις να σου πω ένα μυστικό αγόρι μου; Δε φοράω εσώρουχο!

Γέλασα μόλις μου το είπε και πριν καλά-καλά το καταλάβω κάτι μου έπιασε το χέρι, προσπάθησε να ανοίξει τα χοντρά της πόδια σήκωσε τη φούστα από το φόρεμα και μου το ακούμπησε πάνω στο μουνάκι της. Ήταν λείο χωρίς μια τρίχα και τέρμα υγρό.

- Σου αρέσει;… μου είπε, Το έκανα με κερί για εσένα γιατί είπες ότι σου αρέσει.

Έχω χάσει τα λόγια μου, η γυναίκα που πριν ένα τέταρτο μου έλεγε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως μάνα με τον κολλητό μου τώρα με έβαζε να παίξω με το μουνάκι της.

Κατεβάζει την πλάτη του καθίσματος μερικές σκάλες για να σηκώσει καλύτερα τα πόδια και μου λέει:

- Έλα πάρε το χρόνο σου… θα περάσουμε τέλεια στο ταξίδι.

Προσπαθούσα να συγκεντρωθώ στο δρόμο να κοιτάω δεξιά και αριστερά για άλλα οχήματα και έπαιζα με το καυτό της μουνί και την κλειτορίδα της και ήταν το πιο καυλωτικό πράγμα που μου είχε συμβεί ποτέ. Εκείνη το μόνο που έκανε ήταν να βγάζει βογκητά και δυνατές κραυγές που με καύλωναν ακόμα πιο πολύ. Μετά από λίγη ώρα και βλέποντας ότι τα έχω χαμένα, σαλιώνει τα 2 δάχτυλα του αριστερού της χεριού και αρχίζει να παίζει με το μουνάκι της. Είχε ακουμπήσει τα πόδια της στο ταμπλό και τα μπούτια της ήταν παντού. Τελείωσε μετά από 5 λεπτά και αμέσως μαζεύτηκε στο κάθισμα της.

Είχα τρελαθεί, η θεία Μαρία είχε απελευθερωθεί πλήρως και δεν είχε καμία σχέση με τη μητέρα που εγώ ήξερα. Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μιλούσαμε για διάφορα θέματα για ταξίδια που θα θέλαμε να κάνουμε και πολλά άλλα μέχρι που φτάσαμε στον προορισμό μας.

Είχε πάει 9:00. Παρκάρω στο ξενοδοχείο και η θεία Μαρία φόρεσε και πάλι τα μαύρα της γυαλιά. Δυστυχώ το δωμάτιο δεν είναι ακόμα έτοιμο και έτσι με τα 1000 ζόρια έπεισα τη θεία Μαρία να πάμε για καφέ. Φοβόταν και τη σκιά της. 2 ώρες μετά επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο αφού πλέον το δωμάτιο ήταν έτοιμο. Παίρνω και τις 2 αποσκευές εγώ και μπαίνουμε στο ασανσέρ για το δωμάτιο μαζί με ένα παιδί του ξενοδοχείου που μας κοίταζε περίεργα, ίσως λόγο της μεγάλης διαφοράς ηλικίας έδειχνε ότι είχαμε μεταξύ μας.

Το δωμάτιο ήταν υπέροχο και της άρεσε πάρα πολύ.

- Είναι ακριβό…

μου είπε αλλά εγώ ήθελα να την ευχαριστήσω. Ήταν ένας μεγάλος ενιαίος χώρος με το κρεβάτι να κοιτάζει στο παράθυρο μέσα από τη τεράστια τζαμαρία και διέθετε και υδρομασάζ. Μόλις έφυγε το παιδί του ξενοδοχείου αρχίζει να ξεπακετάρει τα πράγματα από τις βαλίτσες όπως θα έκανε μια καλή νοικοκυρά. Εγώ πάω από πίσω της περνάω τα 2 χέρια μου από τη μέση της και της λέω:

- Έλα άσε τώρα αυτά, έτσι και αλλιώς δεν έχω σκοπό να φορέσω τίποτα από αυτά που έφερα.

Ξαφνικά αρχίζει να χτυπάει το τηλέφωνο της, ήταν ο φίλος μου που τη ρωτούσε αν ήταν καλά και αν είχε μπει στο λεωφορείο για το μοναστήρι. Απάντησε καταφατικά και μετά από λίγο έκλεισε το τηλέφωνο ενώ άρχισε να έχει δεύτερες σκέψεις.

- Σου είπα δεν είναι σωστό αυτό που κάνουμε, δε φταις εσύ, είσαι νέος, εγώ που είμαι μεγαλύτερη πως παρασύρθηκα έτσι;

- Σταμάτα να το σκέφτεσαι αυτό, της είπα. Σε θέλω και με θέλεις και εσύ. Θέλουμε να το ζήσουμε αυτό έστω και αν αύριο είμαστε ξένοι. Μη μου στεναχωριέσαι και μη χαλάς τη στιγμή.

Προς στιγμή συνήλθε και άρχιζε να εξερευνά και τους υπόλοιπους χώρους του δωματίου αλλά και τη θέα. Εγώ έβγαλα τα ρούχα μου και έμεινα μόνο με το μποξεράκι μου, άναψα την τηλεόραση και έβαλα το κινητό μου να φορτίσει. Την ίδια στιγμή έχει γυρίσει προς τη μεριά μου για να περάσει στο μπάνιο και μου λέει:

- Είσαι σαν μπισκοτάκι το ξέρεις; Η μανούλα θέλει να σε φάει. Αλλά πρέπει να πάει πρώτα στο μπάνιο.

- Οκ…

είπα από μέσα μου, γιατί με όλα αυτά που έγιναν είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι θα πάει στράφι το διήμερο μας. Ανοίγω το υδρομασάζ το γεμίζω με νερό και μπαίνω μέσα, η στύση μου ήταν μεγάλη και περίμενα τη θεία με μεγάλη προσμονή. Εκείνη βγήκε από το μπάνιο φορώντας το μπουρνούζι που φυσικά της ήταν στενό και δεν έκλεινε μπροστά ούτε το μισό.

- Έλα, της λέω, πέτα το και μπες μέσα στο νερό.

Με το που πετάει το μπουρνούζι όλα χάθηκαν, η μουνάρα της έχασκε, τα βυζιά της τεράστια, κρεμαστά και υπέροχα. Σηκώνει το ένα πόδι για να μπει στο υδρομασάζ και απόλαυσα τη θέα του πεντακάθαρου ανοιχτού μουνιού της. Αφού μπήκε και ξάπλωσε άρχισε να απολαμβάνει το ζεστό νερό και είπε:

- Ξέρεις ποιο είναι το καλό; Ότι εδώ δε φοβάμαι για τυχόν γνωστούς, θα σου δοθώ ολοκληρωτικά.

Εγώ αμέσως μόλις την είδα και βολεύτηκε στο υδρομασάζ έπεσα με μια πάνω και άρχισα φιλάω και της λέω στο αυτί:

- Είσαι το απαγορευμένο νέκταρ. Ότι λάθος και να κάνουμε σίγουρα είναι το καλύτερο μας λάθος. Για εμένα είσαι το καλύτερο μου λάθος έτσι και αλλιώς.

Φιληθήκαμε για αρκετή ώρα, δεν υπήρχε χρόνος, είχε σταματήσει. Ήθελα να την πασπατεύω παντού και να περάσω με τη γλώσσα μου όλο το κορμί της. Εκείνη απ τη πλευρά της ήταν παραδομένη σε ότι και αν της έκανα, δεν αντιδρούσε, απλά αναστέναζε και χαμογελούσε σα να μην το πίστευε. Της έκανα μασάζ, έτριβα το παχουλό της κορμί και το απολάμβανε ιδιαίτερα. Είχε Χαλαρώσει και απολάμβανε τη κάθε στιγμή. Μέτα από καμία ώρα στο υδρομασάζ της λέω

- Πάμε στο κρεβάτι, σε θέλω.

Δε μίλησε, απλά σηκώθηκε και με ακολούθησε.

- Μα με τα νερά;… δε θα στεγνώσουμε πρώτα;

- Όχι, με τα νερά…

της λέω, δε μπορώ να περιμένω. Το κρεβάτι ήταν ψηλά, την ανεβάζω πάνω και της ανοίγω τα πόδια.

- Είσαι μεγάλη πουτάνα, της λέω. Κράτησε τα πόδια σου…

και πέφτω με τα μούτρα στη θεσπέσια μουνάρα της. Δάγκωνα τα υγρά της μουνόχειλα και έγλειφα από τη μουνότρυπα μέχρι τη κλειτορίδα της πότε αργά και πότε γρήγορα. Η θεία στην αρχή βογκούσε πνιχτά αλλά τώρα φώναζε δυνατά.

- Ναι, ναι… έτσι μου αρέσει. Μη σταματάς.

Είχα σκοπό να τη ξεμουνιάσω με είχε αφήσει 25 ημέρες να περιμένω και τώρα που τη ξεμονάχιασα θέλω να τη κάνω να μη μπορεί να κουνηθεί. Το μουνί της τώρα κατέβαζε ποτάμια υγρών και εγώ κολλάω το στόμα μου πάνω στη κλειτορίδα της όπου τη ρουφούσα και τη δάγκωνα συνεχώς καθώς βάζω 2 δάχτυλα μέσα στη μουνότρυπα της. Σπάραξε σαν το ψάρι έξω από το νερό. Έκλεινε τις μπουτάρες της και κάποιες στιγμές δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Η τρύπα της κατέβαζε τόνους υγρών πάνω στα σεντόνια.

- Τελειώνω αγόρι μου, τελειώνω… ψέλλισε μέσα στα βογκητά.

Είχε γίνει πραγματικά μούσκεμα. Το πρόσωπο της και το στέρνο της είχαν γίνει κατακόκκινα και ξεχώριζαν από την λευκή επιδερμίδα της. Εγώ είχα καυλώσει τρελά αλλά τώρα σε κάθε άγγιγμα του μουνιού της πεταγόταν.

- Σε παρακαλώ, δε μπορώ τώρα, άσε να ηρεμήσω, δε μπορώ, σε παρακαλώ… έλεγε.

Ξαπλώνω δίπλα της και τα γένια μου είχαν γίνει μούσκεμα και είχαν μυρωδιά από το μουνί της. Ευωδιαστό όπως και αυτή. Τη φίλησα στο στόμα με γλώσσα και μου είπε.

- Χάλια σε έκανα.

Βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο και σε λιγότερο από 10 λεπτά της είπα:

- Θεία σε θέλω πάλι… σε θέλω!

- Τι θέλεις να κάνω;… μου είπε, πως με θέλεις;

Της είπα να έρθει στη γωνία του κρεβατιού να βάλει τα χέρια της πίσω από το κεφάλι και να μου δώσει τα πόδια της. Το κρεβάτι με το ψηλό στρώμα ήταν τέλειο για τέτοιες φάσεις. Ακουμπώ τα πόδια πάνω στο σώμα μου και με τον πούτσο μου άρχισα να της τρίβω το μουνί.

- Ναι και αυτό μου αρέσει μωρό μου.

Εκεί που δεν το περίμενε μπαίνω με βία μέσα της για να ακούσω ένα πνιχτό ουρλιαχτό. Μπαινόβγαινα σαν τρελός μέσα στο μουνί της και της φιλούσα τα πόδια, όσο εκείνη ούρλιαξε από ηδονή. Κάθε τόσο της σταύρωνα τα πόδια για να κλείσει το μουνάκι της και να το νιώθει πιο έντονο. Η τρύπα της ήταν τόσο υγρή που δεν είχε καμία αντίσταση. Κάθε τόσο επαναλάμβανε τα βρωμόλογα που της έλεγα. Πόσο πουτάνα είναι ποσό γαμιόλα και πόσο πούτσο θέλει για να γίνει και πάλι άνθρωπος. Δεν άντεξα και πολύ, όλη η φάση ήταν τόσο έντονη που έχυσα μετά από λίγο μέσα της με όλο το κορμί μου να τρέμει. Σηκώνεται και ξαπλώνει κανονικά. Εγώ έκατσα αγκομαχώντας δίπλα της και της ζήτησα συγνώμη για κάποια χαστούκια που της έδωσα και ήταν αρκετά έντονα από όσο έπρεπε.

- Να μη ζητάς συγνώμη, μου είπε, τα απόλαυσα όλα.

Ήταν απίστευτο το πόσο είχε προχωρήσει η δεύτερη συνάντηση μας. Ένιωθα τόσο καλά, τόσο ξαλαφρωμένος και ανακουφισμένος. Καθίσαμε αρκετή ώρα αγκαλιασμένοι γυμνοί στο κρεβάτι μέχρι που μας πήρε ο ύπνος.

Το απόγευμα ξυπνήσαμε κατά τις 7 και οι δύο αρκετά κουρασμένοι και πεινασμένοι. Η θεία σηκώθηκε και έκανε ένα ντους καθώς εγώ χάζευα τις μεγάλες και κρεμαστές βυζάρες της.

- Τόσο πολύ σου αρέσουν;… με ρώτησε.

Απάντησα καταφατικά, μάλλον θα έχω κανένα μητρικό σύνδρομο δεν ξέρω τι να πω.

Βγήκαμε, κάναμε μια βόλτα στο Τολό και κάτσαμε σε μια ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα. Ήταν τόσο ανέμελη και τόσο χαρούμενη. Μου έλεγε ότι δε νιώθει άνετα με κόσμο γιατί νομίζει ότι όλοι μας κοιτάνε λόγο της διαφοράς της ηλικίας μας και έχε καιρό να βρεθεί κάπου μόνη της και να μπορέσει να μιλήσει για τη ζωή της για τα πράγματα που την ενδιαφέρουν και να δώσει κάποιος σημασία. Γιατί από τα λεγόμενα της κατάλαβα ότι ούτε ο άντρας της της έδινε πολύ σημασία. Μετά πιάσαμε εμένα. Με ρωτούσε γιατί θέλω να είμαι μαζί της και ότι δε θα οδηγήσει πουθενά αυτή η σχέση. Ότι θα πρέπει ίσως να βρω ένα κορίτσι της ηλικίας μου και να μη χάνω το χρόνο μου μαζί της. Τη διαβεβαίωσα ότι αν ήθελα να είμαι με κάποιο κορίτσι της ηλικίας μου θα το είχα κάνει, αλλά εγώ θέλω να είμαι μαζί της και αν θέλει και αυτή τότε δε βλέπω να υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα. Η βόλτα τελικά μας βρήκε στα βραχάκια με ένα παγωτό μηχανής στο χέρι. Φιλιόμασταν και γελούσαμε καθώς προσπαθούμε να φάμε από το παγωτό. Μόλις τελείωσε το παγωτό, της λέω:

- Θες να πάμε στο δωμάτιο; Γιατί εγώ το θέλω πολύ.

Μου απάντησε ναι και φύγαμε πίσω στο ξενοδοχείο. Μόλις οι πόρτες του ασανσέρ έκλεισαν για να ανέβουμε στο δωμάτιο, μου όρμησε με μανία και άρχισε να με φιλάει με πάθος, καθώς προσπαθούσε να πιάσει τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Είχα καυλώσει τρελά και την ήθελα πάλι εδώ και τώρα. Μπήκαμε στο δωμάτιο αναψοκοκκινισμένοι και οι δυο και απίστευτα καυλωμένοι. Άρχισε να μου ξεκουμπώνει τη βερμούδα, χώνει το χέρι της μέσα στο εσώρουχο μου και πιάνει τον πούτσο μου. Ήταν πέτρα και αυτό την ενθουσίασε. Έρχεται στο αυτί και μου λέει:

- Θέλεις να στον πιπιλίσω μωρό μου; Θέλεις να στον πάρω στο στόμα μου;

- Ναι.... της απάντησα.

- Πως το θέλεις μωρό μου;… εδώ;… τώρα όρθιος;

- Ναι, της είπα, θέλω να γονατίσεις.

Η θεία χωρίς δεύτερη σκέψη γονάτισε μπροστά μου και της έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα. Εκείνη μου έσπρωξε τα χέρια και άρχισε να με τσιμπουκώνει βαθιά. Η καύλα μου ήταν απίστευτη και γινόταν ακόμα μεγαλύτερη όταν με κάρφωνε στα μάτια. Κάτι προσπαθούσε να μουρμουρίσει αλλά ήταν τόσο μπουκωμένη που ούτε καν καταλάβαινα τι ήθελε να πει. Είχα τρελαθεί, ήταν τόσο καλή η πίπα που είχα αφεθεί. Σε μια φάση βγάζω την πούτσα μου από το στόμα της και άρχισα να της χτυπάω τα μάγουλα στο πρόσωπο

- Είσαι πρόστυχος, έλεγε και ξανάλεγε.

Της ξανά βάζω τον πούτσο μου στο στόμα και της λέω:

- Σκάσε, δεν θα ξαναμιλήσεις αν δεν σου πω.

Είχε φοβερό ταλέντο στην πίπα κι εγώ είχα φτάσει στο μη περαιτέρω. Βγάζω τη πούτσα μου από το στόμα της και με δυο παιξίματα αρχίζω να τη χύνω παντού. Πρόσωπο μαλλιά βυζιά κοιλιά μπράτσα όλα χάλια. Ότι ήταν κοντά στο στόμα της το έσπρωξε μέσα για τα υπόλοιπα της έδωσα μια πετσέτα. Μπήκε στο μπάνιο για να κάνει ένα ντους και εγώ άραξα στο κρεβάτι βλέποντας τηλεόραση. Με το που βγήκε από το μπάνιο ξάπλωσε δίπλα μου και μου είπε:

- Τι είναι αυτό; Όχι τηλεόραση τώρα… και την έκλεισε

Γυρίζει μπροστά μου στα 4 και μου λέει:

- Έλα είμαι τόσο καυλωμένη για εσένα, έχω γίνει μούσκεμα!

Σηκώνομαι και αρχίζω να χαϊδεύω τη μεγάλη λευκή κωλαρά της. Είχε υπέροχο δέρμα και μύριζε τέλεια. Αρχίζω να βάζω δάχτυλο στο μουνάκι της το οποίο έσταζε στη κυριολεξία. Άρχισα να παίζω με τα δάχτυλα μου έντονα όταν εκείνη τη στιγμή άρχισε να χτυπάει το τηλέφωνο της.

- Είναι το παιδί, μου λέει, πρέπει να απαντήσω!

- Και ποιος σε ενοχλεί;… της είπα.

- Είσαι πολύ πρόστυχος το ξέρεις;… είπε.

- Ναι αλλά εσύ πρέπει να το σηκώσεις… της απάντησα.

Σηκώνει το τηλέφωνο και απαντάει με μια γλυκιά φωνή προσπαθώντας να πνίξει όλο αυτό που ζούσε εκείνη τη στιγμή.

"Έλα αγόρι μου; τι κάνεις; Εμείς καλά να εδώ στο ξενοδοχείο είμαστε προσπαθούμε να βάλουμε μια στάλα ύπνο γιατί είχε πολύ περπάτημα η μέρα. Εσύ μέσα θα κάτσεις; Να βγεις αγόρι μου να πας καμία βόλτα. Εντάξει ότι θες φιλάκια."

Όλο αυτό το διάστημα τα δάχτυλα μου ήταν ανεξέλεγκτα μέσα στο μουνί της. Προσπαθούσε να πνίξει τα βογκητά και να μιλάει φυσικά στο τηλέφωνο, ενώ σχεδόν είχε βάλει τα κλάματα από ηδονή.

- Τι ωραία που περνάμε… της είπα και έβαλα τα γέλια.

- Γελάς; μου είπε, μπορείς και γελάς; Αν καταλάβει κάτι το παιδί;

- Άμα περνάμε καλά γελάμε… τι θες να κλαίμε;

Η θέα από πίσω ήταν απίστευτη. Η άσπρη τεράστια κωλαρά της φώτιζε στο σκοτάδι του δωματίου, ήθελα να την πάρω και τώρα ήταν η ώρα. Πιάνω το καυλί μου και αρχίζω να το χτυπάω στα αφράτα κωλομάγουλα της για να με φτιάξει ακόμα περισσότερο. Όταν νιώθω τη στύση μου πέτρα κάνω μια προσπάθεια να της ανοίξω τα κωλομάγουλα και να φτάσω στο μουνάκι της. Εκείνη που έχει καυλώσει και δεν καταλαβαίνει τι λέει αρχίζει και φωνάζει και εγώ τη σφυροκοπούσα από πίσω χωρίς έλεος. Η πούτσα μου έβγαινε κάθε φορά πιο σκληρή και ποιο υγρή από το μουσκεμένο της μουνί και οι φωνές δε σταματούσαν.

- Σε γαμάω μωρή πουτάνα. Σε σκίζω. Πόσο καριόλα είσαι… πες μου;

- Μεγάλη… φώναζε. Μη σταματάς, γάμησε με, έτσι!

Τότε είπα να το προχωρήσω και λίγο παρακάτω βγάζοντας της το υποκοριστικό μας.

- Είσαι η γουρουνίτσα μου μωρό μου;… πες μου.

- Ναι είμαι… θα είμαι ότι θες.

Σε μια προσπάθεια να την τελειώσω αποφάσισα να της βάλω δάχτυλο στον κώλο. Ήξερα ότι δεν έχει κάνει κάτι από εκεί ποτέ, αλλά αποφάσισα να βάλω και τον κώλο της στο παιχνίδι των αισθήσεων. Της φτύνω την κωλότρυπα όσο της γαμούσα το μουνί και βάζω το μεγάλο μου δάχτυλο μέσα. Λίγο στην αρχή και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο.

- Με έχεις τρελάνει αγόρι μου… έχω λιώσει.

- Έλα, λίγο είναι, θα σου αρέσει, της είπα.

- Έλα, όχι, έλα δε θέλω… συνέχιζε να λέει.

Δε σταμάτησα μέχρι που άρχισα να χύνω κι εγώ κι εκείνη. Ένιωθα το παχύ μουνί της να τρέχει σαν ποτάμι ενώ άδειαζα το καυτό μου σπέρμα μέσα της. Πέφτω με τη μια στο κρεβάτι διαλυμένος. Δεν ήξερα ούτε τι ώρα είναι όταν ο ύπνος μας πήρε αγκαλιασμένους.

Το επόμενο πρωί ξύπνησα αργά και η θεία είχε ήδη βγει να φέρει πρωινό το οποίο είχε στρώσει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου. Μπήκα να κάνω ένα ντους και με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω μου βγήκα στο μπαλκόνι όπου ήδη είχε κάτσει για τον καφέ της. Της δίνω ένα φιλί ζεστό και παθιάρικο και μου λέει:

- Κάτσε να σου ετοιμάσω το πρωινό σου.

Μου βάζει καφέ στο φλιτζάνι και αρχίζει να με ταΐζει κρουασάν με μαρμελάδα και σοκολάτα. Φορούσε μια ρόμπα φαρδιά και εντελώς μαμαδίστικη. Αφού τα είπαμε για καμία ώρα στο μπαλκόνι, τράβηξα από πάνω μου την πετσέτα και ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα. Η θεία μου τον έπιασε με φόβο μήπως από τα άλλα μπαλκόνια κάποιος ήταν έξω και μπορούσε να μας δει. Άρχισε να μου τον παίζει αργά και σταθερά και εγώ βογκούσα από ευχαρίστηση. Της ζητάω να σταματήσει για να πάμε μέσα στο δωμάτιο και της λέω να σταθεί μπροστά στον καθρέφτη του δωματίου. Η σιλουέτα της με είχε καλύψει και δε μπορούσα να φανώ. Άρχισα να φιλία στο λαιμό και τα μπράτσα και της ξεκούμπωνα τη μαμαδίστηκη ρόμπα. Μόλις έπεσε η ρόμπα παρατήρησα ότι δε φορούσε σουτιέν αλλά μια μεγάλη άσπρη μαμαδίστικη κιλότα.

Δεν είπα τίποτα, απλά της φιλούσα το λαιμό και την πλάτη και με τα χέρια μου μάλαζα τα βυζιά της και τις ρώγες της. Τη βάζω να στηθεί απέναντι από τον καθρέπτη και με μια κίνηση της σκίζω την κιλότα με τα χέρια μου και άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι της. Μετά με τη γλώσσα μου άρχισα να το γλείφω, εκείνη το απολάβανε, αλλά δε μπορούσε να καταλάβει που θα οδηγούσε όλο αυτό. Το μουνάκι της ήταν όπως πάντα μυρωδάτο και υγρό. Η καύλα μου ήταν απίστευτη και τη διέταξα να πιάσει τον πούτσο μου που ήταν πλέον μια ανάσα από το μουνί της και να μου τον παίξει. Ήταν πέτρα για εκείνη και μόνο και αφού τον έπαιξε για λίγο στην παλάμη της τον έβαλε στο μουνάκι της. Με δυνατές παλινδρομικές κινήσεις χτυπούσα το μουνάκι της με την πούτσα μου όλο και πιο δυνατά κάθε φορά, ενώ εκείνη έβγαζε δυνατές κραυγές κρατώντας κόντρα από το έπιπλο του καθρέπτη.

- Έτσι… γάμησε… έτσι!

Τη χτυπούσα δυνατά στο μουνάκι της και σε κάθε χτύπημα ούρλιαζε από καύλα. Ένιωθα το μουνάκι της καυτό κάθε φορά που έμπαινα μέσα με τον πούτσο μου. Δεν ήθελα να σταματήσω να τη γαμάω. Η τρύπα της ήταν ένα όνειρο. Είχα βάλει τα χέρια μου στα μαλλιά της και τα τραβούσα για να τη κάνω να πάρει βολική θέση ώστε να τη γαμάω καλύτερα. Εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει ένα της γόνατο της πάνω στο έπιπλο του καθρέπτη για να μου έχει το μουνάκι της ορθάνοιχτο.

- Είσαι μεγάλη καριόλα… το παίζεις κυρία καθώς πρέπει, αλλά θες πολύ πούτσα για να στρώσεις γουρουνίτσα μου. Δες στον καθρέφτη τα μούτρα σου, δες ποια είναι η καργιόλα,η ξεσκισμένη πουτάνα…

της έλεγα και της έδειχνα τον καθρέφτη. Εκείνη ούρλιαζε πραγματικά δυνατά από την ευχαρίστηση και είχε αρχίσει να κλαίει δεν το περίμενε όλο αυτό.

Κάποια στιγμή τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν. Είχα φτάσει στο αποκορύφωμα της καύλας και έπρεπε να αδειάσω. Χτυπώντας τη πιο δυνατά άρχισα να χύνω με δύναμη μέσα της. Οι φωνές της τώρα έφταναν μέχρι το δρόμο και από τους δυο μας.

Άδειασα το καυτό μου σπέρμα μέσα στο μουνάκι της και έπεσα στο πάτωμα μη μπορώντας να κρατηθώ όρθιος. Τα πόδια μου έτρεμαν και η καρδία μου νόμιζα ότι θα σκάσει. Εκείνη κατέβασε το πόδι της από το έπιπλο του καθρέπτη και έκατσε δίπλα μου φέρνοντας το παχουλό της κορμί δίπλα στο δικό μου. Ήταν αναψοκοκκινισμένη και πολύ ιδρωμένη. Το άσπρο της δέρμα είχε γίνει κόκκινο ειδικά στα σημεία που την είχα σφίξει με τα χέρια μου όσο τη κρατούσα για αν μη φύγει από το έπιπλο. Με φίλησε και δε μιλήσαμε για αρκετή ώρα. Τα είχαμε δώσει όλα.

Η υπόλοιπη ήμερα κύλισε στον ίδιο ρυθμό, πήραμε φαγητό από το ξενοδοχείο και κάναμε αρκετό σεξ. Στο δρόμο του γυρισμού ήμασταν και οι 2 χορτάτοι από σεξ. Η διάθεση ήταν στα ταβάνια αλλά και η κούραση εμφανής.

- Δε μπορώ να κάτσω αγόρι μου, με τα κόλπα σου με διέλυσες.

Φορούσε το ίδιο φόρεμα όπως και τη ημέρα που φύγαμε. Έτσι και αλλιώς δε βγήκαμε από το δωμάτιο όλες τις ημέρες. Της είπα να με σκέφτεται και τη φίλησα ζεστά λίγο πριν φύγει από το αυτοκίνητο και της έδωσα πίσω το στρινγκ που της είχα πάρει.

- Παρ' το πίσω, το αξίζεις και σου χρωστάω άλλο ένα. Με έφτιαξε πολύ που μου το έσκισες… είσαι πολύ βάρβαρος… είπε

Έφυγα και γύρισα σπίτι έκανα ένα μπάνιο και ξάπλωσα. Κοιμόμουν μέχρι το πρωί που σηκώθηκα και πήγα να αδειάσω τη τσάντα μου. Μου είχε μαζέψει τα πράγματα με τέτοια τάξη και οργάνωση που εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Αλλά για αυτό ήταν γεννημένη νοικοκυρά.

Της έστειλα μήνυμα για να την ευχαριστήσω για τη βαλίτσα και μόλις ξύπνησε μου απάντησε.

- Αλήθεια τα εννοούσες όλα αυτά που έλεγες στο ταξίδι;

- Τι έλεγα στο ταξίδι θεία;… της απάντησα.

- Ότι είμαι η πουτάνα σου, η καργιόλα σου, η γουρουνίτσα σου.

- Φυσικά τα εννοούσα!

- Τέλεια… μου απάντησε. Σε αφήνω γιατί έχω να πάω σούπερ και να κάνω δουλειές, αλλά θα τα πούμε αργότερα. Θα ήθελα πολύ να σε δω… φιλάκια.




Copyright protected OW ref: 162993



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.