Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο νέος γείτονας με τη μηχανή (σεξ στο μπαλκόνι)

Μετά από την πρώτη καυτή συνάντησή μας δε μιλήσαμε για μέρες. Όμως το μυαλό μου ήταν στο πως θα γινόταν να ξαναβρεθούμε. Έβλεπα την μηχανή του να λείπει και το σπίτι του σκοτεινό. Ήταν σαν να ήξερε ποια μέρα θα με βρει μόνη, ήρθε σε κείνο το άδειο σπίτι απέναντί μου, το κάναμε και εξαφανίστηκε. Του έστειλα μήνυμα ένα βράδυ που τον είδα στο fb, αλλά δεν απάντησε.

Η ζωή ξαναέμπαινε στους ρυθμούς της, οπότε αποφάσισα να ασχοληθώ με τον εαυτό μου και αφού δεν μπορούσα να κάνω ποδήλατο, πήγα και γράφτηκα σε γυμναστήριο. Τις πρώτες μέρες πήγαινα νωρίς το απόγευμα, αλλά δεν είχε πολύ κόσμο και είπα να δοκιμάσω να πάω κατά τις 8. Μπήκα μέσα και ήταν σχεδόν γεμάτο! Το 80% ήταν άντρες, οι πιο πολλοί κάτι φουσκωτοί που σήκωναν βάρη και οι γυναίκες που ήταν εκεί ήταν σίγουρα πάνω από 40χρονών. Εγώ συνηθισμένη από τα απογεύματα που δεν είχε κόσμο, πήγα ντυμένη με ένα ροζ κολάν, ροζ στρινγκ και μαύρο τιραντέ μπουστάκι κάτω από την ζακέτα μου. Το κολάν μου ήταν αρκετά προκλητικό σκέφτηκα, αλλά είδα τις άλλες που φορούσαν τη ζακέτα στη μέση, οπότε έτσι θα έκανα κι εγώ. Πήγα άφησα τα πράγματά μου σε ένα ντουλάπι και ξεκίνησα διάδρομο. Ήρθε όμως ο γυμναστής και μου λέει:

- Βγάλε την ζακέτα από τη μέση, σε ενοχλεί και δεν βοηθάει.

- Έχει πολύ κόσμο σήμερα, λέω να μην τη βγάλω!

- Όπως θέλεις, αλλά δε θα βοηθήσει ούτε στις ασκήσεις που θα κάνουμε μετά.

Μόλις έφυγε την έβγαλα, αφού από πίσω μου δεν υπήρχε κανείς. Ο γυμναστής μου χαμογέλασε από μακριά, σα να εγκρίνει αυτό που έκανα. Μόλις τελείωσα το διάδρομο πήγα προς το μέρος του και μου έβαλε τις πρώτες ασκήσεις. Ήμουν όρθια, σήκωνα τα βαράκια με τον τρόπο που μου είπε, αλλά από τον καθρέφτη καταλάβαινα ότι κάποια βλέμματα ήταν πάνω μου. Με πλησίασε ένας ψηλός και γυμνασμένος για να μου δείξει ένα λαθάκι (όπως το είπε) και να με διορθώσει.

- Άσε την κοπέλα, θα την βοηθήσω εγώ, άκουσα μια γνώριμη φωνή να λέει στο φουσκωτό. Γύρισα και είδα τον καινούριο μου γείτονα με τη ζακέτα μου στο χέρι!

- Την ξέχασες στον διάδρομο, μου είπε.

- Ναι, όντως και έλεγα κάτι λείπει από πάνω μου.

- Μην την ξαναβάλεις. Εγώ είπα στον γυμναστή να σου κάνει παρατήρηση για να τη βγάλεις!

- Εσύ; Γιατί; Και που ήσουν;

- Όταν μπήκες ήμουν μέσα στο γραφείο, πλήρωνα τη συνδρομή μου και σε είδα από τους καθρέφτες.

- Και είπες να μας ξαναμιλήσεις;

Πριν απαντήσει όμως, πέρασε ο γυμναστής και μας είπε να σταματήσουμε την κουβέντα και να συνεχίσουμε το πρόγραμμα. Με πήρε μαζί του ο γυμναστής, κάπου πιο απομονωμένη από τα αντρικά βλέμματα, αλλά στο οπτικό πεδίο του γείτονά μου.

Μου έδειξε τρεις ασκήσεις στα μηχανήματα. Στη δεύτερη άσκηση έπρεπε να ξαπλώσω μπρούμυτα. Ξάπλωσα πάνω στο στρώμα και ένιωσα ότι ο κώλος μου ήταν εκτεθειμένος σε τόσα αντρικά βλέμματα. Είχα αρχίσει να φουντώνω και μόνο στην σκέψη. Ήμουν ξαπλωμένη με τον κώλο μου τουρλωμένο, με ένα κολάν μου διέγραφε τα πάντα και ένα μικροσκοπικό εσώρουχο. Γύρισα το βλέμμα μου προς το μέρος τους και είδα τρία τέσσερα πρόσωπα να με κοιτάνε. Λίγο πιο πίσω ο γείτονάς μου, ο οποίος ερχόταν προς το μέρος μου. Άρχισα να κάνω την άσκηση, ώσπου άκουσα την φωνή του:

- Έλα άσε αυτή την άσκηση γιατί προβλέπω να τον βγάζουν όλοι έξω και να σε πηδάνε εδώ μέσα!

- Σιγά μια άσκηση είναι.

- Δεν είναι απλή όμως και το ξέρεις. Επίτηδες τούρλωσες, για να σε βλέπουν.

- Και ζήλεψες; Εσύ μέχρι πριν λίγο δεν μας μιλούσες καν.

Με έπιασε από το μπράτσο και με σήκωσε.

- Μην κάνεις σαν κακομαθημένο πουτανάκι, μου είπε.

- Πως μου μιλάς έτσι;

- Πάμε στα αποδυτήρια να σε πηδήξω να χαλαρώσεις.

- Για ηρέμησε… και πρόσεχε πως μιλάς.

- Εσύ πρέπει να προσέχεις με το πως στήνεσαι εδώ μέσα.

- Εσένα τι σε πειράζει; Δικό μου είναι το σώμα, όπως θέλω στήνομαι.

- Στο σπίτι μου όμως στηνόσουν όπως ήθελα.

- Γι' αυτό ξενέρωσες μετά και ούτε που μου μιλούσες; Καθόμουν και σε έψαχνα!

- Γούσταρα που έκανες ότι ήθελα, απλά παντρεύομαι σε λίγο καιρό και δε θέλω να έχουμε συνέχεια. Γι' αυτό και εξαφανίστηκα.

- Οπότε άσε με να κάνω τις ασκήσεις όπως γουστάρω και πήγαινε στη δικιά σου.

Έφυγε μετά από αυτό και συνέχισα τις ασκήσεις μου. Ξαναήρθε όμως ο φουσκωτός που μιλούσαμε πιο πριν και κάναμε μερικές ασκησούλες χαλάρωσης μαζί, έτσι ώστε να μας βλέπει ο γείτονας. Ήξερα ότι μας έβλεπε και ότι φούντωνε. Μόλις τελείωσα, έκανα ένα ντουζάκι στα γρήγορα, άλλαξα και ξεκίνησα για το σπίτι με τα πόδια. Στη γωνία με περίμενε ο φουσκωτός. Μόλις τον είδα είπα ωχ μέσα μου, αλλά είδα απέναντι τον γείτονα να έχει βάλει μπρος την μηχανή του, οπότε κάθισα να ανεχτώ το φλερτ του φουσκωτού για να ζηλέψει ο γείτονας.

- Θες να σε πάω σπίτι σου;… μου είπε.

- Όχι, όχι θέλω να περπατήσω, να ξεμουδιάσω λίγο.

Είπαμε διάφορα, ώσπου μου πρότεινε να βγούμε μια σέλφι φωτογραφία. Με άρπαξε από την μέση και με έβαλε να καθίσω πάνω του. Με πίεζε πάνω του και ένιωθα τα πέος του ήδη να είναι σηκωμένο.

- Καλύτερα να σηκωθώ από την αγκαλιά σου, είμαι και παντρεμένη γυναίκα.

- Φοβάσαι να μη σε δούνε;

- Ήδη μας έχουνε δει.

- Ναι ο τύπος με την μηχανή σε κοιτούσε συνέχεια σήμερα, μέχρι και τώρα πριν φύγει.

- Ναι… είναι γείτονάς μου και δε θέλω να νομίζει διάφορα για μένα.

- Μας τρέλανες όλους σήμερα, όποτε σίγουρα νομίζει διάφορα για σένα.

- Καλά άσε με να σηκωθώ τώρα.

Σηκώθηκα και κοίταξα προς το πέος του, φαινόταν τεράστιο κάτω από τη φόρμα. Καρφώθηκα και το κατάλαβε.

- Είδες τι έκανες;… είπε και έπιασε το πέος. Δε μπορώ να σηκωθώ από το παγκάκι τώρα.

Είχα μπλέξει, αυτός που ήθελα έφυγε και ο άλλος έπιανε το πέος του μπροστά μου. Έφυγα και τον άφησα εκεί. Περπατούσα στο δρόμο και σκεφτόμουν όσα έγιναν. Ο φουσκωτός ήταν καλογυμνασμένος, κοντά στα 25, έτοιμος για να με βιάσει και όμως εγώ σκεφτόμουν το γείτονα ακόμη. Πριν μπω στην οικοδομή ακούω μια κόρνα. Ήταν ο γείτονας, καθόταν πάνω στην μηχανή και μου έκανε νόημα. Πέρασα απέναντι και μου είπε:

- Πρόλαβες; Τον ξεζούμισες τον μικρό;

- Για ποια με πέρασες;

- Έλα τις έχει πηδήξει όλες εκεί μέσα.

- Με μένα δε θα το κάνει όμως.

- Ούτε στοματικό του πήρες;

- Όχι!

- Ήσουν έτοιμη όμως.

- Έχεις πρόβλημα;

- Ναι! Μόνο εγώ θέλω να σε πηδάω.

Κατεβαίνει από την μηχανή, με πιάνει από τον καρπό και με οδηγεί στην οικοδομή του.

- Θέλω να σε σκίσω, μου είπε.

Μπήκαμε στο ασανσέρ και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Γονάτισα μπροστά του κι αυτός σταμάτησε το ασανσέρ. Τον πίπωνα άγρια. Μπαινόβγαινε σκληρός στο στόμα μου.

- Έτσι ήθελες να τον πιπώσεις τον μικρό ε;

- Εσένα ήθελα…

του είπα, με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να μου καρφώνει το στόμα. Μου άφησε το κεφάλι και κατάλαβα ότι θα έχυνε. Τον ρούφηξα δυνατά και άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου. Τα κατάπια και ξεκίνησε το ασανσέρ για να φτάσουμε στο σπίτι του. Έξω από την πόρτα του με έστησε με τα χέρια μου πάνω στην πόρτα και άνοιξε ελαφρά τα πόδια μου. Με τα δάχτυλά του άνοιξε μια τρύπα στο κολάν μου και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό. Έβαλα το χέρι μου κάτω από τα πόδια μου και έπιασα το πέος του. Ήταν σχεδόν έτοιμος. Τον έσφιγγα ανάμεσα στα πόδια μου και του τον χάιδευα με το χέρι μου. Με μια απότομη κίνηση με έβαλε να σκύψω κι άλλο, μου έσκισε περισσότερο το κολάν, παραμέρισε το εσώρουχό μου και πήγε να μπει μέσα μου

- Μη εδώ έξω, θα μας δούν!

- Σκάσε…

μου είπε και μου έκλεισε με το ένα χέρι του στόμα μου και με το άλλο μπήκε μέσα μου δυνατά. Μου έκοψε την ανάσα και συνέχισε με δυνατές κινήσεις. Το πρόσωπό μου είχε κολλήσει στην πόρτα και μπαινόβγαινε μέσα μου με δύναμη.

- Έτσι σου αρέσει μωρή;

- Ναι σκίσε με.

Έκλεινα τα μάτια και ένιωθα κάθε εκατοστό του να με ανοίγει, δεν με ένοιαζε ότι ήμασταν στο διάδρομο έξω από το σπίτι του, αλλά ότι έμπαινε μέσα μου μετά από τόσο καιρό που τον περίμενα. Αισθανόμουν ότι μου πηδούσε και το μυαλό και το κορμί πολύ εύκολα και μου άρεσε. Τα υγρά μου έτρεχαν επάνω στον πούτσο του μέχρι που άρχισε να χύνει μέσα μου.

- Αύριο θα είμαι μόνος στο σπίτι, θα έρθεις να σε ξεσκίσω ξανά.

- Είναι κάποιος στο σπίτι τώρα;

- Σκάσε και ντύσου, φόρα εκείνο το ροζ κολάν που φορούσες πριν στο γυμναστήριο, να μη σε δούνε με το ξεσκισμένο.

Μπήκε μέσα στο σπίτι του κι εγώ ντυνόμουν από έξω. Δεν ξέρω αν ήταν η μέλλουσα γυναίκα του μέσα, αλλά σίγουρα κάποιος πρέπει να ήταν γιατί άκουσα να μιλάει κάπου όταν μπήκε.

Έφτασα σπίτι, έκανα μπάνιο και όταν ξάπλωσα δίπλα στον άντρα μου σκεφτόμουν την αυριανή μέρα στο σπίτι του γείτονα, αλλά και τη νέα μου γνωριμία. Το φουσκωτό που ήθελα τόσο πολύ να τον κάνω να χύσει για μένα.




Copyright protected OW ref: 162926



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).