Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Με τη μάνα του κουμπάρου (1ο μέρος)

Μπήκαμε στο ξενοδοχείο. Η Μαίρη από το ασανσέρ ακόμα μου άρπαξε τον καυλωμένο πούτσο μου όπως φούσκωνε μέσα από το παντελόνι και αρπαχθήκαμε στα γλωσσόφιλα. Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο κατευθείαν έγδυσε ο ένας τον άλλον, δε θέλαμε να χάσουμε ούτε λεπτό, τόση ήταν η μανία μας να βρεθούμε ερωτικά, να γαμηθούμε μέχρι λύσσας, πριν ξαπλώσουμε με αγκάλιασε με πάθος λέγοντάς μου:

- Κωνσταντίνε μου θέλω να το συνεχίσουμε, κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που σε είδα ότι εμείς οι δύο θα γαμηθούμε σίγουρα, θέλω να βρισκόμαστε 1, 2 ή 3 φορές το μήνα όποτε μπορούμε, εδώ η όπου αλλού θέλεις, φθάνει να πηδιόμαστε, σε θέλω αγόρι μου όσο τίποτε άλλο.

- Και εγώ μουνάρα μου σε θέλω, το κατάλαβα από την πρώτη ματιά ότι θα γίνεις η πουτάνα μου!

Το μικρό και σχεδόν ανύπαρκτο στρινγκάκι της ήταν το τελευταίο που της έβγαλα πριν από το μεγάλο γαμήσι.

- Για σένα το φόρεσα πουτσαρά μου, κάνε μου ότι θες δική σου είμαι!

Ξεκίνησα με ένα απίστευτο καυτό γλειφομούνι. Η Μαίρη ούρλιαζε κυριολεκτικά από την καύλα. Σε λίγο βρεθήκαμε σε στάση 69. Οι πρώτοι σπασμοί ήδη είχαν αρχίσει, άρχισε να χύνει φωνάζοντας...

- χύνω… χύνω!

Η γλώσσα μου και το πρόσωπό μου είχαν γεμίσει με τα μουνοχύματα της και οι σπασμοί της είχαν πλέον καλύψει όλο της το κορμί. Ήταν το πρώτο ξέσπασμα, το πρώτο τελείωμα, η πρώτη εκτόνωση, η πρώτη λύτρωση που της χάριζε η γλώσσα του μετέπειτα γαμιά της μετά από 3 χρόνια απραξίας και απλής αυτοϊκανοποίησης. Μετά τη γύρισα σε κανονική στάση, τύλιξε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και άρχισα να τη γαμάω με τέτοια λύσσα… λες και δεν είχα ξαναγαμήσει άλλη φορά στη ζωή μου.

- Γάμα με Κωνσταντίνε, αχ… ναι, θέλω να με γαμάς!

Το μικρό της βυζί είχε χαθεί στο στόμα μου καθώς τη γαμούσα. Το στενό και καλοξυρισμένο μουνί της είχε κυριολεκτικά εξαφανίσει τον πούτσο μου μέχρι τη ρίζα.

- Σε ξεσκίζω μούνα μου, τι σου κάνω καύλα μου;

- Μου σκίζεις τη μουνάρα γαμιά μου, ναι… αχ, σκίσε με την πουτάνα, χύνω Κωνσταντίνε χύνω… τι έχανα τόσα χρόνια;

Και εγώ είχα φθάσει πλέον στα όρια μου. Είχε έρθει και για μένα η ώρα της λύτρωσης. Η Μαίρη είχε ήδη χύσει 2 φορές και ήταν θέμα δευτερολέπτων να αδειάσω τα αρχίδια μου.

- Θα χύσω μούνα μου… που θες να σε χύσω πουτανάκι μου;

- Μέσα Κωνσταντίνε, μέσα θέλω γαμιά μου μέσα…

τρίτοι σπασμοί, τρίτο χύσιμο για αυτή και ταυτόχρονα έχυνα και εγώ.

- Σε χύνω πουτανάκι, χύνω μέσα στη μουνάρα σου!

4-5 ριπές σπέρματος τινάχτηκαν στο βάθος του μουνιού της. Τα κορμιά μας χτυπιόντουσαν αφού και οι 2 είχαμε φθάσει στον 7ο ουρανό της καύλας αλλά και της λύτρωσης. Ήταν και για μένα το πρώτο ξέσπασμα μετά από αρκετό καιρό!

Έμεινα πάνω της για λίγα λεπτά μέχρι να βρούμε τις ανάσες μας. Μετά ήρθε πάνω μου και άρχισε να με τσιμπολογάει να με δαγκώνει στο στήθος για να με ετοιμάσει για το επόμενο ξέσκισμα. Σηκωθήκαμε, πήγαμε στο μπάνιο, τη σαπούνισα ολόκληρη από πάνω μέχρι κάτω και αυτή το ίδιο. Μόλις άρχισε να μου σαπουνίζει τον πούτσο και τα αρχίδια αν και είχα χύσει πριν λίγα λεπτά η καύλα άρχιζε σιγά-σιγά να επιστρέφει. Δεν ήταν όμως τόση έντονη όσο στην αρχή και γι' αυτό περίμενα να φουντώσει. Γυρίσαμε στο κρεβάτι, κάναμε τσιγάρο, άρχισε να μου λέει πράγματα από τη ζωή της και πόσο στερημένη ήταν την τελευταία 5αετία. Της εκμυστηρεύτηκα κι εγώ κάποια συμβάντα της ζωής μου και κάποιους ανεκπλήρωτους πόθους. Τελειώσαμε το τσιγάρο μας ενώ η καύλα μου άρχισε πάλι να φουντώνει. Η Μαίρη είχε ήδη ξανακαυλώσει και καθώς ήμασταν αγκαλιά και συζητούσαμε το μπούτι μου που ακουμπούσε στο μουνί της ήταν ήδη λίγο βρεγμένο από τα υγρά της, άρχισε ένα απλό γλείψιμο από την κοιλιά και ανέβαινε προς τα πάνω. Έφτασε μέχρι το λαιμό μου και ξανά πάλι προς τα κάτω. Άρχισε με την γλώσσα να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο. Καβάλησε πάνω μου με την πλάτη προς τα μένα για να μη βλέπω τι κάνει παρά μόνο να αισθάνομαι.

Πήρε όλο τον πούτσο μου στο στόμα της μέχρι και τα αρχίδια, πότε το ένα και πότε το άλλο. Είχα τρελαθεί από την καύλα. Δεν άντεξα, σηκώθηκα κάθισα σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, την έπιασα από το κεφάλι και βύθισα τον πούτσο μου πάλι στο στόμα της. Αν ήταν αυτό το τσιμπούκι ήταν στο ξεκίνημα θα είχα ήδη χύσει, αλλά στο πρώτο χύσιμο είχα εκτονωθεί αρκετά και κρατούσα ακόμα γιατί ήξερα ότι δε θα υπήρχε άλλος γύρος λόγω του περιορισμένου χρόνου και επειδή σε αυτήν την ηλικία τρίτο γαμήσι αμέσως θα ήταν πολύ δύσκολο και θα αργούσε μετά να μου ξανασηκωθεί. Ταυτόχρονα με το τσιμπούκι κοίταζε και εμένα το πως αντιδρούσα, ότι καλύτερο για τον άνδρα, να τον τσιμπουκώνει η γυναίκα και ταυτόχρονα να τον κοιτάει! Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από το απίστευτο αυτό τσιμπούκι. Έμπειρη η γυναίκα… θα έπρεπε να είχε φάει πολλές πούτσες όταν ήταν πιο νέα και πολύ δυνατή στις πίπες. Για να μη χύσω τον έβγαλα από το στόμα της και τη γύρισα μπρούμυτα στο κρεβάτι. Άρχισα να τη δαγκώνω στην πλάτη, κατέβηκα προς τα κωλομέρια και άρχιζα να τα δαγκώνω και να τα χαστουκίζω. Πήρε πρωτοβουλία (πολύ καυλωτική κίνηση) με ξάπλωσε στο κρεβάτι, έκατσε πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να χορεύει.

- Έλα Κωνσταντίνε μου, έλα γαμιά μου, γάμησε με την πουτάνα, χύνω… χύνω πάνω στον πούτσο σου!

Έσκυψε γραπώθηκε πάνω μου και ξαναέχυσε. Αυτή τη φορά τα ουρλιαχτά της συνοδεύονταν και από αναφιλητά, ενώ τα νύχια της είχαν μπει στις σάρκες μου. Για τέτοια καύλα μιλάμε. Είχε έρθει πλέον η ώρα και για μένα να γευθώ αυτή τη φορά το φοβερό κωλαράκι της. Παρά τις αντιρρήσεις της στην αρχή (απλά τα προσχήματα κράτησε), άρχισα να κάνω στη σουφρίτσα της μαλάξεις, στην αρχή με το 1 δάκτυλο, μετά με τα 2 και στο τέλος με τα 3. Λίγο υγρό σαπουνιού συμπλήρωσε το άνοιγμα της κωλότρυπας της. Στημένη στα τέσσερα, έβαλα λίγο τη γλώσσα μου στην άκρη της κωλοτρυπίδας της. Τινάχτηκε σα να τη χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Έβαλα στην αρχή το πουτσοκέφαλο στην ήδη ανοικτή τρύπα της και μετά με μια απότομη κίνηση της τον έβαλα όλον μέσα.

- Αχ, ναι, ναι… μου αρέσει… και πονάω και καυλώνω, σκίσε μου και την κωλάρα, σκίσε με Κωνσταντίνε… ναι!

- Ναι γαμιόλα μου, σε ξεσκίζω, σου γαμάω την κωλάρα παλιοπούτανο, σου αρέσει βλέπω και το γαμήσι από τον κώλο.

- Ναι καργιόλη, ναι, μου αρέσει η πούτσα σου τη θέλω συνέχεια… χύνω!

Οι φωνές της σίγουρα ακούστηκαν αυτή τη φορά μέχρι τη ρεσεψιόν! Έχυνε και σπαρταρούσε σαν ψάρι. Ταυτόχρονα με το ένα της χέρι από κάτω, καθώς έχυνε, μου ζούλαγε ελαφρά τα αρχίδια κι εγώ είχα τρελαθεί. Έψαχνα απεγνωσμένα την εκτόνωση, να αδειάσω το φορτίο μου. Η γυναίκα αυτή παρά τα 62 της χρόνια ήταν μια λάβα ηφαιστείου στο κρεβάτι. Κατάλαβε ότι είχε έρθει και η δική μου ώρα και ζήτησε να αδειάσω μέσα στο κωλάντερο της!

- Χύνω μέσα στο κωλαράκι σου, χύνω ξεσκισμένη, ναι, χύνω…

Μια ριπή τινάχθηκε από το καυλί μου στα βάθος τού εντέρου της, ενώ η σούφρα της σφιγγόταν για να νοιώσει πιο πολύ τους σπασμούς της πούτσας μου όταν άδειαζε.

Πέσαμε και οι 2 αποκαμωμένοι ανάσκελα. 2-3 λεπτά σε ανάποδη θέση κάτσαμε για να συνέλθουμε. Η Μαίρη είχε χύσει 5 φορές, εγώ 2 αλλά σαν να είχα χύσει 4. Με είχε στραγγίξει στην κυριολεξία, μιλάμε για μεγάλη ποσότητα σπέρματος για την ηλικία μου. Ήρθε στην αγκαλιά μου, τα προστυχόλογα του γαμησιού είχαν αντικατασταθεί με ερωτόλογα. Κάτσαμε κάπου ένα τέταρτο αγκαλιασμένοι. Μου είπα ότι στο παρελθόν αν και είχε γαμηθεί με μεγαλύτερο πούτσο από το δικό μου, εγώ ήμουν μέχρι τότε ο καλύτερος γαμιά. Σηκώθηκα και έκανα το μπάνιο μου. Προς κατάπληξή μου, η Μαίρη δεν πήγε να πλυθεί! Ήθελε να μείνει με τα χύσια μου μέσα στον κώλο της για να της θυμίζουν το υπέροχο 2ώρο που περάσαμε μαζί. Ήθελε να πάει όχι μόνο γαμημένη αλλά και χυμένη στο σπίτι της, μάλλον από ότι κατάλαβα σαν αντίδραση για όλο αυτό το χαμένο διάστημα των 3ων, 4ων χρόνων. Η ώρα κόντευε 2 το μεσημέρι. Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό της. Κοίταξε από την οθόνη ποιος ήταν και μου έκανε νόημα να σωπάσω. Σε ανοικτή ακρόαση…

- Έλα αγάπη μου… που είσαι;… άργησες!

- Ναι Αντώνη μου, βρήκα τυχαία την Τασία στην Αθήνα, πήγαμε για καφέ στου Γρηγόρη στην Ερμού και μετά μια βόλτα στα μαγαζιά. Σε μισή περίπου ώρα θα έρθω. Πάω στο μετρό! Τα είχε κανονίσει όλα το πουτανάκι λέω μέσα μου.

- Οκ Μαιρούλα μου… σε περιμένω για φαγητό. Ξέρεις θα φάμε ελαφρά για μεσημέρι γιατί το βράδυ θα πάμε στον Τάσο. Ξέρεις χώρισε τελικά τη Μάγδα, από εκείνη τη βραδιά που την έκανε τσακωτή με το γκόμενο της οδηγήθηκαν στη διαδικασία του διαζυγίου και θα πάμε να μας τα πει λεπτομερώς και να φάμε μιας και η αδελφή του θα φτιάξει εξαίσιους μικρασιατικούς μεζέδες.

- Οκ Αντώνη μου, φίλος σου είναι… θέλει μια συμπαράσταση.

- Ναι αγάπη μου έτσι είναι, και ξέρεις κάτι; Είμαι πολύ χαρούμενος που είσαι η γυναίκα μου και η αφοσιωμένη και πιστή σύζυγος, ενώ ο Τάσος πολύ άτυχος.

Α ρε μαλάκα λέω από μέσα μου, για λύπηση είσαι ή για κράξιμο με το κέρατο που έφαγες, ή και τα δύο μαζί. Τις σκέψεις μου διέκοψε η Μαίρη που ήδη ήταν στην πόρτα έτοιμη για να φύγουμε για το μετρό.

- Έλα μωρό μου, δε θέλω να δώσω δικαίωμα, θα το κανονίσουμε το συντομότερο να ξαναβρεθούμε, έλα να μην αργήσουμε. Το ίδιο βράδυ κατά τις 10 περίπου, ένα μήνυμα στο κινητό μου.

- Μωρό μου, γαμιά μου, το σπέρμα σου είναι ακόμα μέσα στον κώλο μου!

Το ότι πήγαμε και γαμηθήκαμε κυνηγημένα (πιο πολύ για τη Μαίρη), το ότι είμαστε παντρεμένοι και οι δύο και πρέπει να προσέχουμε, το ότι κάνουμε πιο συχνή παρέα οικογενειακώς λόγω της κουμπαριάς των παιδιών μας, η σχέση αυτή μας συναρπάζει και νομίζουμε ότι θα κρατήσει αν φυσικά το θέλουμε και οι δύο μας.

Με την Μαίρη βρισκόμαστε κάπου 2 φορές τον μήνα, βρίσκει διάφορες προφάσεις, πότε στο γυναικολόγο της (πάντα υπάρχει καθυστέρηση εκεί), πότε για πληρωμή λογαριασμών στις τράπεζες που πάντα έχει κίνηση, όχι βέβαια χρόνος πολύς, αλλά αρκετός για να γαμηθούμε. Μάλιστα κάπου τον περασμένο Μάρτιο, λίγο πριν το Πάσχα, αρχίσαμε να γαμιόμαστε και καμιά φορά σπίτι της μεταμεσημβρινές ώρες όταν ο άνδρας της πάει καμιά φορά γήπεδο.
Copyright protected OW ref: 162834Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.