Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Νίκο και την γυναίκα μου Ελένη. Τυπική σαραντάρα, 1.68 με ωραίο κορμί απ τα γυμναστήρια. Έχω δημοσιεύσει ιστορίες με τις περιπέτειές μας και τη βρίσκω πολύ να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου. Γι’ αυτό θα σας πω την τελευταία μας περιπέτεια, που σας διαβεβαιώνω είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Φέτος το καλοκαίρι η δουλειά μου δε μου επέτρεψε να κάνω διακοπές και δεδομένου ότι η Ελένη δε θα είχε να κάνει κάτι θα πήγαινε για λίγες μέρες μόνη της σε ένα νησάκι (Κυκλάδες). Έφυγε ένα Σάββατο του Ιουλίου, για μερικές μέρες… και εγώ έμεινα μόνος στην Αθήνα. Η ζωή κυλούσε μονότονα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο τακτικά. Περνούσε ωραία, όλη μέρα στη θάλασσα και το βράδυ σε κάποιο μπαράκι για ποτό μόνη. Αντίθετα εγώ ζοριζόμουν στη δουλειά και δεν είχα και πολύ όρεξη για εξόδους. Την τρίτη μέρα των διακοπών δέχθηκα τηλέφωνο από ένα άγνωστο νούμερο. Απάντησα και ήταν η Ελένη, η οποία με πληροφόρησε ότι έπεσε το κινητό της στη θάλασσα και έμεινε από τηλέφωνο. Ήθελε να της στείλω με κούριερ μια παλιά συσκευή που είχαμε στο σπίτι. Εκεί μου ήρθε η ιδέα, έτσι όπως ήμουν πηγμένος, να της κάνω έκπληξη και να της πάω την συσκευή ο ίδιος.

Ευτυχώς βρήκα εισιτήρια, κατάφερα να ξεκλέψω μια μέρα απ’ τη δουλειά και το μεσημεράκι αεροπλάνο και κατ’ ευθείαν στο νησί. Είχα τη διεύθυνση του σπιτιού και πήγα εκεί, αφού δεν ήξερα που θα ήταν. Οι ιδιοκτήτες ήταν πολύ ευγενικοί και μου άνοιξαν το διαμέρισμα που έμενε για να μπω.

Είχε ήδη σουρουπώσει και δεν άργησε να φανεί και η γυναίκα μου. Μόλις με είδε έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όπως κι εγώ. Αυτή απ’ την έκπληξη κι εγώ που την είδα τι φορούσε. Είχε αγοράσει ένα μικροσκοπικό μπικίνι που δεν έκρυβε σχεδόν τίποτε και κυκλοφορούσε μ αυτό. Τα βυζιά της έδιναν μάχη να βγουν έξω και οι ρώγες σχεδόν φαινόντουσαν. Ο κώλος της ήταν σε κοινή θέα, αφού το πίσω μέρος ήταν ένα απλό κορδονάκι και το μουνί της φρεσκοξυρισμένο διαγράφονταν πεντακάθαρα. Σα να κρατούσε ταμπέλα που έγραφε "γαμήστε με".

Μόλις συνήλθαμε, με ρώτησε γιατί ήρθα χωρίς να την ενημερώσω. Της απάντησα ότι ήθελα να της κάνω έκπληξη και μου είπε ότι αφού είχαμε συμφωνήσει να κάνει διακοπές μόνη της δε μπορούσα να της το χαλάσω. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν το περίμενα. Έβγαλε μια ξινίλα, άλλο πράγμα. Της είπα ότι είναι μόνο για το βράδυ και ότι αύριο θα πρέπει να είμαι πάλι Αθήνα. Εκεί κάπου ηρέμησε, αλλά με ενημέρωσε ότι δε θα διαταράξει το πρόγραμμά της και ότι θα πρέπει να βολευτώ μόνος μου και λέγοντάς μου ότι μιας και δε μπορεί να κάνει αλλιώς, θα κοιμόμουν το βράδυ εκεί, αλλά χωριστά.

Πήρε το τηλέφωνο που της είχα φέρει και αφού έβαλε την κάρτα, βγήκε στο μπαλκόνι και μιλούσε για περίπου μισή ώρα. Μετά μπήκε μέσα και άρχισε να ετοιμάζεται για βραδινή έξοδο. Έκανε μπάνιο, ξύρισε πόδια και μουνί, φόρεσε ένα ξέκωλο σορτσάκι που έδειχνε τις μπουτάρες της και τον μισό της κώλο και ένα μπλουζάκι χωρίς σουτιέν που δεν έκρυβε σχεδόν τίποτε. Μάλιστα όταν έσκυβε οι ρώγες της φαίνονταν πεντακάθαρα. Εκεί είδα ότι έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες, αφού δεν υπήρχε καθόλου άσπρο στο στήθος της.

Άρχισα να ετοιμάζομαι κι εγώ, αλλά μου έκοψε τη φόρα, λέγοντας μου ότι σε καμία περίπτωση δε θα βγαίναμε μαζί. Χωρίς να μου δώσει περιθώρια να αντιδράσω έφυγε και έμεινα μόνος. Μην έχοντας τι να κάνω, ντύθηκα, βγήκα μια βόλτα στο λιμάνι, έφαγα κάτι πρόχειρο, ήπια μια μπύρα σ' ένα πολύ ωραίο μπαράκι και λίγο μετά τα μεσάνυχτα πήγα σπίτι για ύπνο. Φυσικά η Ελένη δεν ήταν εκεί. Ξάπλωσα και δεν άργησε να με πάρει ο ύπνος.

Δεν ξέρω τι ώρα ήταν, αλλά ξύπνησα από το κλειδί που ξεκλείδωνε την πόρτα και από έντονες ομιλίες που συνοδεύονταν από γέλια. Ήταν η Ελένη. Άναψε το φως στο δωμάτιο και έμεινα κάγκελο βλέποντας τη να συνοδεύεται από έναν άντρα γύρω στα τριάντα, ο οποίος είχε χώσει το χέρι του μέσα στη μπλούζα και της χούφτωνε το βυζί. Φαινόταν ότι είχε πιεί. Μόλις με είδαν σταμάτησαν να μιλάνε. Ο άντρας έμεινε κόκκαλο και η Ελένη με θράσος μου είπε ότι το δωμάτιο το έχει πληρωμένο αυτή και ότι χρειάζεται το κρεβάτι. Αν ήθελα μπορούσα να συνεχίσω τον ύπνο μου στο καναπέ, που ήταν στην άκρη στο ίδιο δωμάτιο.

Ο τύπος, έμαθα ότι λέγονταν Δημήτρη, ρώτησε ποιος ήμουν και η Ελένη του απάντησε να μην ανησυχεί.

- Ο άντρας μου είναι, αλλά δεν έπρεπε να ήταν εδώ. Μου είχε τάξει διακοπές μόνη μου.

Αυτός δίστασε και είπε αν είναι να φύγει, αλλά η Ελένη είχε βγάλει ήδη την μπλούζα της, μένοντας γυμνή απ’ τη μέση και πάνω και είχε αρχίσει να του χαϊδεύει τον πούτσο πάνω απ’ το παντελόνι. Με στείλανε στον καναπέ, λέγοντάς μου να κάνω ησυχία και ξάπλωσαν στο κρεβάτι. Η Ελένη άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του Δημήτρη, οποίος είχε ξεπεράσει το τρακ και άρχισε να φέρεται άνετα. Μόλις το κατέβασε και έβγαλε τον πούτσο του έξω διαπίστωσα ότι είχε ένα θηρίο εκεί μέσα. Μισοσηκωμένος και ήταν τεράστιος. Η Ελένη δε μπόρεσε και κρύψει το χαμόγελό της.

- Θα περάσουμε καλά απόψε, είπε.

Έσκυψε, τον πήρε στο στόμα και προσπαθούσε να τον βάλει όλο μέσα, πράγμα αδύνατο γιατί ο τύπος είχα έναν πούτσο τεράστιο. Αφού του πήρε πίπα μέχρι να καυλώσει για τα καλά, ανέβηκε πάνω του και άρχισε σιγά-σιγά να τον βάζει μέσα της βογκώντας από καύλα. Λες και το έκανε επίτηδες είχε στρίψει έτσι ώστε να βλέπω τα πάντα. Έβλεπα την ψωλή του να μπαίνει στο μουνί της γυναίκας μου και να το τεντώνει τόσο που νόμιζα ότι θα σπάσει. Μόλις μπήκε για τα καλά, άρχισε να τη γαμάει τόσο δυνατά, που φοβήθηκα ότι θα της κάνει ζημιά. Αυτή στην αρχή βογκούσε, μετά άρχισε να φωνάζει και σε λίγο έχυσε ουρλιάζοντας κυριολεκτικά. Πρέπει να ακούστηκε στο μισό νησί.

Ο Δημήτρης δεν είχε χύσει ακόμη και τη γύρισε να την πάρει από πίσω, στα τέσσερα. Έπαθα πλάκα με τον πούτσο του. Ήταν τεράστιος. Τον έβαλε σιγά-σιγά στο μουνί της και άρχισε να τη γαμάει αργά-αργά για να την καυλώσει. Μόλις είδε πως είχε φτιαχτεί και άρχισε και πάλι να βογκάει, σάλιωσε το δάχτυλό του και το έβαλε στον κώλο της. Εκεί άρχισε και πάλι να ξεφεύγει η Ελένη.

Εγώ εν τω μεταξύ είχα καυλώσει, έβγαλα τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω. Σηκώθηκα, πλησίασα και δοκίμασα να τον βάλω στο στόμα της για να μου πάρει πίπα. Τρελάθηκα όταν με έδιωξε και μου είπε ότι κανονικά δεν έπρεπε να ήμουν εκεί και ότι αυτές είναι οι δικές της διακοπές. Γύρισα στον καναπέ και είδα ότι όσο πιο σκληρά γαμούσε ο τύπος την γυναίκα μου, τόσο ο πούτσος μου έπεφτε και ήταν σα να μην υπήρχε. Το κερασάκι ήρθε σε λίγο.

Ο Δημήτρης έβγαλε το καβλί του απ’ το μουνί της Ελένης και το ακούμπησε στην κωλοτρυπίδα της. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Εμένα στη χάση και στη φέξη μου έδινε κώλο με τη δικαιολογία ότι πονάει. Άρχισε να σπρώχνει για να μπει μέσα της και εκεί η Ελένη τα χρειάστηκε. Μόλις που είχε μπει το πουτσοκέφαλο και άρχισε να φωνάζει από πόνο και να ζητάει στο γαμιά της να τον βγάλει. Αυτός τον έβγαλε και αυτή έπεσε ανάσκελα παίρνοντας βαθιές ανάσες. Έμεινα κάγκελο όταν την άκουσα να λέει:

- Συγνώμη καυλιάρη μου. Πόνεσα. Κάτσε να πάρω μια ανάσα και ξαναδοκιμάζουμε. Δε θέλω ν' αφήσω τέτοιο πούτσο παραπονεμένο. Κώλο θέλεις;… κώλο θα έχεις…

και γυρίζοντας σε μένα μου είπε να φέρω λίγο νερό. Σηκώθηκα πήγα έφερα ένα ποτήρι και κοιτώντας με, με αποδοκιμασία, μου είπε:

- Καλά στον άνθρωπο δεν θα φέρεις ένα ποτήρι νερό;;

Πήγα έφερα και στο γαμιά της, οποίος είχε ξεψαρώσει τελείως και μ' έστειλε να του βάλω και δύο παγάκια. Η κατάσταση είχε ξεφύγει. Η γυναίκα μου γαμιόταν με κάποιον άλλο μπροστά μου και εγώ τους σερβίριζα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν η Ελένη με έστειλε στο μπάνιο για να φέρω απ’ το ντουλαπάκι τη βαζελίνη. Πήγα και όταν επέστρεψα στο δωμάτιο είχε ήδη τον πούτσο του στο στόμα της και τον πίπωνε. Αυτός είχε ξαπλώσει ανάσκελα και η Ελένη καθόταν στα γόνατά της.

Πήρε τη βαζελίνη, άλειψε το πουτσοκέφαλο, έβαλε και στην κωλοτρυπίδα της και σηκώθηκε για να κάτσει πάνω στον πούτσο του Δημήτρη, λέγοντας του.

- Μην ανησυχείς, θα τα καταφέρω τώρα..

Η πουτάνα είχε στρίψει προς το μέρος μου, έτσι που έβλεπα τα πάντα. Το μουνί της ορθάνοιχτο και ο κώλος της γυάλιζε απ’ την κρέμα. Ακούμπησε τον πούτσο, που ήταν κάγκελο και άρχισε σιγά-σιγά να κάθεται πάνω του. Έβλεπα το δέρμα να τεντώνει τόσο που φοβόμουν ότι θα δω αίματα. Μόλις κατάφερε και έβαλε το πουτσοκέφαλο στον κώλο της, έβγαλε ένα βογκητό καύλας και είπε στον γαμιά της.

- Ωραία, η αρχή έγινε. Σιγά-σιγά τώρα να μην πονέσω.

- Δεν πρόκειται να κουνηθώ, μη φοβάσαι. Βαλ' τον με την ησυχία σου…

της απάντησε και έφερε τα χέρια του πίσω απ’ το κεφάλι του. Είχα τρελαθεί μ’ αυτό που έβλεπα. Ο κώλος της Ελένης είχε ανοίξει τόσο που τρόμαζα με την εικόνα. Αυτή φαινόταν ότι ζορίζονταν και πονούσε, αλλά δεν το έβαζε κάτω. Άρχισε ν' ανεβοκατεβαίνει αργά-αργά και κάθε φορά έπαιρνε και λίγο απ’ τον πούτσο του μέσα της. Σε λίγο είχε μπει ο περισσότερος, η τρύπα της είχε ανοίξει όσο δεν έπαιρνε άλλο και συνηθίζοντάς τον, άρχισε να είναι πιο άνετη. Σταμάτησε να βογκάει από πόνο και άρχισε να φαίνεται η ηδονή στο πρόσωπό της. Δεν πέρασε ώρα και ο κώλος της είχε δεχθεί τελείως τον πούτσο μέσα. Πρέπει να είχε φτάσει στο στομάχι έτσι όπως υπολόγιζα. Σιγά-σιγά οι κινήσεις της γινόντουσαν όλο και πιο γρήγορες και έφτασε να χοροπηδάει πάνω στο παλούκι του τύπου. Αυτός φαίνεται είχε καυλώσει πολύ γιατί σε κάποια φάση τη βούτηξε και τη γύρισε στα τέσσερα αρχίζοντας να γαμάει τον κώλο της με μανία.

Δεν κρατήθηκε πολύ και βγάζοντας το καβλί του απ’ τον κώλο της γυναίκας μου τη γύρισε και της τον έδωσε στο στόμα. Αυτή τον βούτηξε κατ' ευθείαν και προσπάθησε να τον βάλει όσο μπορούσε περισσότερο μέσα, αλλά δεν κατάφερε και πολλά. Όταν ήρθε η ώρα να χύσει, τραβήχτηκε και την έχυσε στο πρόσωπο και στα μαλλιά. Ούτε σε τσόντα δεν είχα δει τόσα πολλά χύσια. Έχυνε και δεν είχε τελειωμό. Γέμισαν τα μαλλιά της, το πρόσωπό της και άρχισαν να τρέχουν στα βυζιά της.

Δεν έκανε καμία προσπάθεια να σκουπιστεί. Καθόταν με το πρόσωπο γεμάτο χύσια και έγλειφε τον πούτσο του τύπου. Αυτός ξάπλωσε ανάσκελα και της είπε να συνεχίσει την πίπα ώσπου να πάρει μια ανάσα και να την ξαναγαμήσει. Εκεί εκνευρίστηκα και γύρισα πλευρό για να μην βλέπω. Αλλά άκουγα…

Την άκουσα να του λέει ότι αν και στην αρχή την πόνεσε ο κώλος το ευχαριστήθηκε πολύ και ότι τώρα ήθελε να της ξεσκίσει το μουνί μέχρι το πρωί. Αυτός της απάντησε ότι ήταν απ’ τα καλύτερα μουνιά που έχει γαμήσει. Ο τύπος είχε πρόβλημα. Ούτε μία ούτε δύο γκόμενες, απ’ ότι είπε, μόλις έβλεπαν την πούτσα του έφευγαν και έδωσε συγχαρητήρια στην Ελένη.

- Δεν είναι κι εύκολο, είπε, με τόσο μεγάλη ψωλή.

Κουβέντιασαν λίγη ώρα για την ψωλή του τύπου και για το πόσο μεγάλη ήταν και άκουγα πεντακάθαρα το τσιμπούκι που του έπαιρνε ταυτόχρονα η Ελένη. Λίγο πριν με πάρει ο ύπνος τον άκουσα να της λέει για ένα φίλο του που θα έφτανε στο νησί αύριο. Ήταν χρόνια φίλοι και έχουν κάνει πολλές παρτούζες. Θα ήταν ωραία. Απ’ τη μεριά της Ελένης άκουσα ένα βογκητό, καθώς ήταν μπουκωμένη με το καβλί του τύπου.

Δε θυμάμαι πως αποκοιμήθηκα, αλλά όταν άνοιξα ξανά τα μάτια μου είχε ξημερώσει. Μόλις συνειδητοποίησα που ήμουν και τι είχε συμβεί, γύρισα και πλευρό και το θέαμα που είδα με εκνεύρισε και με στεναχώρησε. Κοιμόντουσαν και οι δύο. Ο Δημήτρης στο πλάι και η Ελένη ανάμεσα στα πόδια του με τον πούτσο του στο στόμα της. Βέβαια ήταν πεσμένος, αλλά και πάλι ήταν θηρίο. Δεν είπα τίποτε… μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα για το αεροπλάνο. Έπρεπε να επιστρέψω. Δεν ξαναμιλήσαμε στο τηλέφωνο και δεν την αναζήτησα καθόλου. Την επόμενη εβδομάδα μια μέρα που γύρισα σπίτι τη βρήκα εκεί. Είχε μαγειρέψει, είχε στρώσει τραπέζι και φορούσε ένα πολύ προκλητικό φόρεμα, το αγαπημένο μου.

- Έλα αγάπη μου, έχω το μπάνιο έτοιμο. Να πλυθείς, να φάμε και να σε περιποιηθώ όπως σου αξίζει, μου είπε.

Δε μίλησα. Πήγα έκανα μπάνιο, κάθισα για φαγητό χωρίς να μιλάω και μόλις έφαγα πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Η Ελένη μάζεψε το τραπέζι και σε λίγο την είδα να μπαίνει στο δωμάτιο. Χωρίς να μιλήσει έβγαλε τον πούτσο μου έξω και άρχισε να μου παίρνει μια πίπα τόσο αισθησιακή που δεν άντεξα και καύλωσα. Μου έγλειφε τα αρχίδια και τον έπαιρνε όλο στο στόμα της σαν επαγγελματίας. Δεν άργησα να χύσω και δεν έχασε σταγόνα. Τα κατάπιε όλα.

- Οι διακοπές είναι διακοπές και η Αθήνα είναι Αθήνα, μου είπε στο τέλος. Είμαι δική σου και το ξέρεις.

Δεν μου μίλησε καθόλου για τον τύπο, ούτε για τις υπόλοιπες μέρες της στο νησί. Το μόνο που άλλαξε πάνω της, ήταν ότι πέθαινε για γαμήσι. Με ξετίναζε. Απ’ όπου ήθελα κι ότι ήθελα.

Είχε και τα καλά της η περιπέτεια!




Copyright protected OW ref: 162818



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.