Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Διαβάζοντας τις ιστορίες των φίλων αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου συνέβη το Νοέμβριο του 2017. Είναι μια ιστορία καύλας και παροξυσμού που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Κατ αρχή είμαι ο Κωνσταντίνος, 64 ετών, 1.75 ύψος και 77κιλά, ελευθερος επαγγελματίας (πωλητής), παντρεμένος με παιδιά και εγγόνια. Κατοικώ Αθήνα και είχα πολλές ερωτικές περιπέτειες τόσο στον ελεύθερο όσο και στον έγγαμο βίο μου. Η τελευταία ερωτική γνωριμία, δεν ξέρω ακόμα την ημερομηνία λήξεως της (αν και λένε οι γνωριμίες μεταξύ παντρεμένων κρατούν αρκετό χρόνο αφού υπάρχουν πολλά κοινά σημεία).

Η κόρη μου μας γνωστοποίησε ότι το Πάσχα του 2017 θα γινόταν νονά, θα βάπτιζε το παιδί μιας συναδέλφου της από τη δουλειά. Ήταν και είναι μια φιλία αρκετών χρόνων που εξελίχθηκε σε κουμπαριά. Μετά τις πρώτες ετοιμασίες και τα σχετικά, κάπου τον μήνα Οκτώβριο που γιόρταζε ο άνδρας της φίλης, κουμπάρας πλέον, ήμασταν καλεσμένοι και εμείς οι γονείς των κουμπάρων για να γνωριστούμε και από κοντά. Πράγματι ημέρα Σαββάτο στο σπίτι του κουμπάρου στη Ν. Σμύρνη μαζευτήκαμε αρκετοί φίλοι και συγγενείς να ευχηθούμε τόσο για την γιορτή του όσο και για την επικείμενη βάπτιση του γιου του. Όταν φτάσαμε, η μαμά του κουμπάρου… ήταν ήδη στο σπίτι, μας συστήθηκε μαζί με τον άνδρα της. Από εκείνη τη στιγμή ένοιωσα μια ταραχή μέσα μου, ότι κάτι νέο θα ξεκίναγε στην ερωτική μου ζωή που τα τελευταία 2 χρόνια είχε βαλτώσει.

- Μαίρη και Αντώνης… χαρήκαμε πολύ!

- Κωνσταντίνος και Ευτυχία, απάντησα… και εμείς το ίδιο.

Είχα πάθει με το ντύσιμό της,62 ετών η μούνα, γιατί για μούνα μιλάμε, 1.60 ύψος, το πολύ 60 κιλά, πρόσωπο έκφυλο και με πολύ καύλα όταν μίλαγε, στητό βυζί μικρής κοπέλλας, κωλαράκι τέλειο και τα φοβερά μπουτάκια της ασφυκτιούσαν στο στενό μίνι που φορούσε. Το τέλειο σώμα για την ηλικίας της το δικαιολόγησε ότι ήταν παλιά κολυμβήτρια. Ο άνδρας της, 72 χρόνων και με προβληματάκια που είχαν επηρεάσει την σεξουαλική του ζωή εδώ και λίγα χρόνια όπως φάνηκε στην κουβέντα που κάναμε, πιο πολύ ήταν με την γυναίκα του, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, για κοινωνικές συναντήσεις και να τη συντηρεί αφού ήταν χωρισμένη με πολλά χρέη και γιος της ήταν του άνδρα της από άλλο γάμο.

Σε όλη τη διάρκεια του φαγητού, συζητώντας για διάφορα, πολιτικά, αθλητικά, κοινωνικά κλπ, τσίμπησα και 1-2 ματιές τυπικές μεν θα έλεγα αλλά μέσα τους διάβασα και κάποιο νόημα, αλλά με τίποτε δεν προδικάζονταν αυτό που θα γινόταν αμέσως μετά το επόμενο διάστημα. Κάπου τη νύχτα χαιρετηθήκαμε και αφού υποσχέθηκα στον άνδρα της να του βρω κάτι που τον ενδιέφερε από το αντικείμενο της δουλειάς μου αποχωρήσαμε με τις πιο καλές εντυπώσεις εκατέρωθεν.

Λίγες ημέρες μετά στο κινητό μου…

- Έλα Κωνσταντίνε, Αντώνης, τι έγινε οκ αυτό που λέγαμε;

- Έλα Αντώνη ναι… πες μου που και πότε.

- Έλα από το σπίτι αν έχεις χρόνο.

Συμφωνήσαμε να περάσω από το σπίτι του την άλλη μέρα πρωινές ώρες. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε η καύλα μου να σημαίνει συναγερμό. Κατάλαβα ότι σίγουρα κάτι θα γινόταν με τη Μαίρη. Οι μια-δυο κλεφτές ματιές που μου είχε ρίξει με έκαναν να σκέπτομαι τι θα επακολουθούσε, αλλά και πως θα το χειριζόμουνα το θέμα αφού ήταν στη μέση σύζυγοι και παιδιά. Την άλλη μέρα στο σπίτι τους κάπου στο Περιστέρι.

- Μαίρη φτιάξε ένα πιάτο να πιούμε ένα τσίπουρο με τον κουμπάρο.

- Δεν είναι ανάγκη Αντώνη, άλλωστε πάει μεσημέρι και πάω σπίτι για φαγητό.

- Όχι Κωνσταντίνε, με εξυπηρέτησες, κουμπάροι θα γίνουμε, σε παρακαλώ! Άλλωστε να… η Μαίρη τα ετοίμασε κίολας.

Αναγκάστηκα να μείνω, ήπιαμε 2-3 τσεκουράκια μιλήσαμε (φτιαχτήκαμε θα έλεγα), γελάκια η Μαίρη, γελάκια ο Αντώνης,

- Ξέρεις Κωνσταντίνε με τη Μαίρη δεν αποχωριζόμαστε ποτέ! Συνταξιούχος γαρ καλή νοικοκυρά η γυναικούλα μου, μαζί το καλοκαίρι στο εξοχικό μας, μαζί το χειμώνα εδώ, μαζί καμιά φορά σινεμά, μαζί στο γιο μου για επίσκεψη, πάντα μαζί.

- Ναι λίγες οι φορές που αποχωριζόμαστε είπε και η Μαίρη, άντε καμιά δουλειά στην Αθήνα η ψώνια στο σούπερ-μάρκετ μιας και ο Αντώνης λόγω ότι έχει και ένα μικρό κινητικό πρόβλημα τα αποφεύγει.

Α ρε μαλάκα, λέω από μέσα μου, σίγουρα το έχεις φάει το κέρατο η φοβάσαι να μην το φας αφού αυτό το μουνί πολύ σου πέφτει και λόγω ηλικίας και λόγω προστάτη όπως μου είπες τις προάλλες. Κατά τις 4 αναχώρησα για το σπίτι κανονίζοντας να βοηθήσουμε τα παιδιά αν χρειαζόντουσαν βοήθεια σχετικά με τη βάπτιση για να μην παίρνουν άδειες από τις δουλειές τους και να η μεγάλη ευκαιρία θα έλεγα ήρθε από μόνη της. Λίγες ημέρες μετά, Σάββατο, πρωινές ώρες, η γυναίκα μου στην εγγονή και το κινητό μου να κτυπά!

- Κωνσταντίνε η Μαίρη είμαι τι κάνεις; Αν δε μπορείς να μιλήσεις πες λάθος!

- Όχι μόνος μου είμαι!

"Τι πουτανάκι" σκέφτηκα.

- Ωραία… κατεβαίνω Αθήνα κέντρο για να πάρω 3 δείγματα από τις μπομπονιέρες. Ο Αντώνης είναι σπίτι όπως πάντα γιατί περιμένει και ένα ασφαλιστή. Έχεις χρόνο για ένα καφέ; Θα τελειώσω γρήγορα!

- Οκ Μαίρη…

Κοντά 11 στο μετρό του Ν. Κόσμου. Πράγματι σε μισή ώρα η Μαίρη ήταν εκεί και εμένα η καύλα μου στο κόκκινο! Πίνοντας τον καφέ μας στο πατάρι της καφετέριας ολομόναχοι, μου είπε διάφορα για τη ζωή της. Ο άνδρας της έχει να τη γαμήσει πάνω από 3 χρόνια! Δεν πάει πουθενά χωρίς αυτόν. Τη συντηρεί βέβαια όπως και την κόρη της από τον πρώτο γάμο που ζει στην επαρχία και γενικά της λείπει η ερωτική ζωή και μόνιμα είναι σε ένα ασφυκτικό πρέσινγκ και κάνει υπομονή γιατί δεν έχει άλλη λύση. Σε δευτερόλεπτα οι γλώσσες μας μπερδεύτηκαν σε ένα ατέλειωτο γλωσσόφιλο και στη συνέχεια κατέβηκα στα βυζιά της βγάζοντάς τα έξω από το μικρό σουτιέν αφού ήμασταν μόνοι στο πατάρι του καφέ. Το άλλο χέρι μου είχε μπει στο μικρό στρινγκάκι της και χάιδευα ένα μικρό καλοξυρισμένο μουνάκι. Είχα τρελαθεί από την καύλα, δεν άντεξα, τον έβγαλα έξω και σε όρθια στάση τον έβαλα στο στόμα της. Τον έβγαλε αμέσως. Φοβήθηκε γιατί ακούστηκαν κάποια βήματα στη σκάλα και όντως ήταν ένα ζευγαράκι νεαρών που ανέβηκαν για καφέ.

- Αυτό δε θα μείνει έτσι μωρό μου! Πάμε απέναντι έχει ξενοδοχείο!

- Το θέλω Κωνσταντίνε μου αλλά φοβάμαι μήπως αργήσουμε.

- Όχι μη φοβάσαι Μαίρη… η ώρα είναι 12:00, 2 το πολύ έχουμε τελειώσει και σε μισή ώρα με το μετρό θα είσαι σπίτι. Πες ότι πήγες βόλτα στα μαγαζιά!

Πήρε το κινητό της και σχημάτισε ένα νούμερο.

- Τασία… αν χρειαστεί… λέω αν, ήμασταν στα μαγαζιά μαζί… οκ;

Έκλεισε ικανοποιημένη το τηλέφωνο. Πλέον δεν κρατιόμασταν. Ψάχναμε την εκτόνωση, τη λύτρωση, εγώ που είχα πολύ αραιές σεξουαλικές επαφές με τη γυναίκα μου, άντε κάθε 4- 5 μήνες και η Μαίρη που είχε να γαμηθεί πάνω από 3 χρόνια! Ζητούσαμε απεγνωσμένα ο ένας τον άλλον. Σε 3 λεπτά ήμασταν στο ξενοδοχείο, πήραμε κλειδί και μπήκαμε σε δωμάτιο με στρογγυλό κρεβάτι και καθρέπτες. Το επόμενο 2ωρο θα ήταν χρόνος πάθους, καύλας, εκτόνωσης, γαμήσια σε όλες τις φάσεις, σε όλες τις στάσεις, χωρίς φραγμούς και χωρίς δεν πρέπει!

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 162739Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.