Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Έκανα τη γυναίκα μου πουτάνα (2ο μέρος)

Ήμουν στα γόνατα, ολόγυμνος, δεμένος σφιχτά με τα χέρια τεντωμένα μπροστά, το επάνω μέρος του κορμιού μου ξαπλωμένο στο κρεβάτι και τα αρχίδια μου στερεωμένα με σπάγκο στο πάτωμα, περιορίζοντας τη δυνατότητα να κινηθώ στο ελάχιστο. Είχα ήδη πιαστεί πολύ. Η παραμικρή κίνηση τραβούσε τα δεμένα αρχίδια μου και έστελνε κύματα πόνου σε όλο μου το σώμα. Ο πόνος από την εισχώρηση του ομοιώματος στην παρθένα κωλοτρυπίδα μου είχε υποχωρήσει κάπως αλλά παρέμενε ως μια πολύ μεγάλη ενόχληση. Πέρα από τις σωματικές δοκιμασίες, που η γυναίκα μου φρόντισε να με κρατούν απασχολημένο, οι σκέψεις μου που έφταναν σε επίπεδο εφιάλτη, με κάνανε πολύ χειρότερα. Η Ειρήνη είχε βγει έξω με αυτόν τον νεαρό που είδα το μεσημέρι στην παραλία, έναν καλογυμνασμένο νέο άντρα, όμορφο και πολύ ελκυστικό. Ξεκάθαρα μου δήλωσε ότι πήγαινε να γαμηθεί, να πραγματοποιήσει δηλαδή αυτό που χρόνια της ζητούσα να κάνει, να δοκιμάσει ένα ξένο πούτσο. Βέβαια παράλληλα μου είχε ομολογήσει ότι ήμουν ήδη κερατάς, αφού είχε πηδηχτεί με δύο άλλους άντρες, δίχως να μου έχει πει τίποτα έως σήμερα. Και βέβαια, οι ξεκάθαρες και ευθείες απειλές της Ειρήνης για το ποια θα είναι η συνέχεια για μένα και αυτή, καθιστούσαν την ψυχολογική μου κατάσταση ακόμη χειρότερη.

Η ακινησία και ο οξύς πόνος στα ιδιαίτερα σημεία μου δεν μου επέτρεπαν να χαλαρώσω ούτε λεπτό. Ήμουν σχεδόν ακινητοποιημένος και ένιωθα την παγίδευση των αρχιδιών μου να είναι ασφυκτική. Και το ομοίωμα με ενοχλούσε πολύ. Σκεφτόμουν την Ειρήνη. Γυμνή. Στην αγκαλιά του παιδαρά. Να την πασπατεύει. Να της χουφτώνει τα βυζιά της, τα μπούτια της, τα κωλομέρια της. Να της ερεθίζει το υγρό μουνί της και να της χώνει τα δάχτυλά του μέσα, κάνοντάς τη να καυλώνει. Η ζήλεια με κυριάρχησε, με έκανε να νιώθω σαν να χύθηκε οξύ στο στομάχι μου. Φανταζόμουν τον πούτσο του, χοντρό και στυλωμένο, να παραβιάζει τα ξυρισμένα μουνόχειλα της γυναίκας μου και να χώνεται μέσα της, εμβολίζοντάς την και κάνοντάς την να αναστενάζει καυλωμένα. Τα στιβαρά του χέρια να χουφτώνουν τα ολοστρόγγυλα κωλομέρια της, κοκκινίζοντάς τα από την πίεση και τα σκαμπιλίσματα και να ανοίγουν την χαράδρα του πισινού της προκλητικά και επιτακτικά. Την ονειρευόμουν αφημένη πλήρως στα χέρια του γαμιά της να απολαμβάνει τα χάδια και τα χουφτώματά του, το μεγάλο πούτσο του.

Η ζήλεια αλλά και η εξευτελιστική κατάσταση στην οποία ήμουν δεν εμπόδισε την έξαψή μου να φτάσει στο ζενίθ της. Η καύλα μου από την πραγματοποίηση της μεγαλύτερης φαντασίωσής μου είχε φτάσει σε σημείο να νιώθω τον μικρό πούτσο μου να ζωντανεύει και να προσπαθεί να ανασηκωθεί, παρά το έντονο σφίξιμο των αρχιδιών μου από το σπάγκο. Ναι η υποταγή μου αυτή, σε συνδυασμό με το ότι η Ειρήνη γαμιόταν αναμφίβολα με έναν άντρακλα. Αυτή η απαξίωση του αντρικού μου ρόλου, ο εξευτελισμός μου όντας δεμένος από τα αρχίδια μου στο πάτωμα και με ένα πλαστικό πούτσο καρφωμένο στον κώλο μου, με άναβε τρομερά. Αυτό ήθελα. Αυτό επιθυμούσα. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωθα τόση έξαψη και τόση θέρμη. Ήμουν απόλυτα ευτυχισμένος.

Η ώρα περνούσε αργά και το κορμί μου είχε πιαστεί εντελώς. Στημένος με τον κώλο μου προτεταμένο και παραβιασμένο και τις σκέψεις μου να επικεντρώνονται στο κεράτωμα που λάμβανε χώρα τόση ώρα. Αναρωτιόμουνα πόσες ώρες ήμουν έτσι ακινητοποιημένος και πόσο ακόμη θα αργούσε η Ειρήνη να επιστρέψει. Είχα χάσει κάθε αίσθηση χρόνου όταν άκουσα το κλειδί στην πόρτα του δωματίου. Η γυναίκα μου μπήκε μέσα. Μέσα στο μισοσκόταδο την είδα αναμαλλιασμένη. Και με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη. "Η πουτάνα. Γαμήθηκε σίγουρα"… Σκέφτηκα, σαν να έπρεπε να το επιβεβαιώσω από την εικόνα της.

- Αγάπη μου γύρισα. Εκεί είσαι ακόμη ε; Τι ρωτάω; Που θα ήσουν; Αφού η καλή γυναικούλα σου σού μάγκωσε τα αρχίδια και δεν μπορείς να πας πουθενά. Είσαι ακριβώς όπως σε θέλω! Στημένος, ανίκανος, άχρηστος να κάνεις οτιδήποτε, γελοίος. Βέβαια, έτσι ήσουν και πριν. Τα αρχίδια σου τα είχες για μόστρα. Να μην πω για το σαλιγκάρι που κρέμεται ανάμεσα στα πόδια σου. Ποτέ δε συμπεριφέρθηκες σαν άντρας. Γι' αυτό και με παρότρυνες να ξενογαμηθώ, γιατί ήξερες ότι εσύ δεν πρόκειται ποτέ σου να με ικανοποιήσεις. Τουλάχιστον αναγνωρίζω ότι δεν ήσουν εγωιστής και κατάλαβες και παραδέχτηκες πως είσαι ένας ανίκανος μαλάκας. Λοιπόν, γαμήθηκα άγρια με το Θωμά! Ήταν φανταστικός. Με έσκισε κυριολεκτικά. Με άνοιξε στα δύο. Είχε ένα θεόρατο εργαλείο που εσύ ούτε να το φανταστείς δε μπορείς. Με ξετίναξε. Το μουνί μου έχυνε συνέχεια. Ήταν τέλεια.

- Πες μου. Σε παρακαλώ, πες μου. Πως ήταν; Τι σου έκανε; Πόσο καύλωσες;

- Θα σου πω μαλάκα μου. Θα σου πω ανώμαλε. Που γουστάρεις να σου γαμάνε τη γυναίκα. Φυσικά θα σου πω, αφού αυτό ήθελες να καυλώσεις ακούγοντας το πόσο πουτάνα είμαι. Από την αρχή αυτό ήθελες! Είχες μια τίμια και ηθική γυναίκα και αντί να φροντίσεις να την ικανοποιήσεις, να της δώσεις αυτό που ήθελε, με ώθησες να γίνω τσούλα. Αλλά πλέον μου αρέσει. Και θα σε εξευτελίσω όσο δε φαντάζεσαι.

Πλησίασε το κρεβάτι και κάθισε ακριβώς μπροστά από το πρόσωπό μου. Εγώ, πλήρως ακινητοποιημένος, ήμουν έρμαιό της. Άνοιξε τα πόδια της και το κοντό φόρεμά της ανέβηκε κι άλλο ψηλά, αποκαλύπτοντας το γυμνό ξυρισμένο μουνί της, μιας και δε φορούσε εσώρουχο. Πλησίασε το σώμα της προς την μεριά μου και έβλεπα το μουνί της, κόκκινο, ερεθισμένο, υγρό, γυαλιστερό.

- Θα σου πω, λοιπόν, γελοίε μαλάκα, αλλά εσύ θα γλείψεις το γαμημένο μουνί μου, θα το καθαρίσεις από το άπαικτο γαμήσι που έφαγα. Επίτηδες ζήτησα από το Θωμά να χύσει μέσα μου την τελευταία φορά που με έσκισε (ναι ναι!! Με γάμησε πολλές φορές, δε θυμάμαι καν πόσες). Ξεκίνα λοιπόν να γλείφεις τα χύσια του γαμιά μου. Καθάρισε το μουνί μου εντελώς. Κι εγώ θα σου κάνω πραγματικότητα την επιθυμία σου. Θα σου περιγράψω το γαμήσι μου!

Έφερε το γυμνό μουνί της δίπλα στο στόμα μου και εγώ έβγαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να το γλείφω. Ξεκίνησε να μου εξιστορεί πως βρέθηκε με το Θωμά. Πως την πήγε σε ένα παραλιακό μπαράκι για ποτό. Πως το κλίμα μεταξύ τους ήταν άριστο και πολύ ερωτικό. Πως ο νεαρός άρχισε να της χαϊδεύει τα μπούτια της, όλο και πιο τολμηρά. Πως το μουνί της είχε αρχίσει να στάζει από την καύλα και την προσμονή. Πως ήπιαν γρήγορα τα ποτά τους και την πήγε στο αυτοκίνητό του, όπου της σήκωσε εντελώς το φόρεμα, έπιασε το στρινγκ της και το τράβηξε σκίζοντας το και πως της χούφτωσε το μουσκεμένο μουνί της. Πως μετά έβγαλε τον πούτσο του και αυτή έσκυψε λαίμαργα και άρχισε να τον γλείφει σα λιμασμένη. Πως ήταν μεγάλος, σκληρός, αλύγιστος. Διπλάσιος από το δικό μου. Και τον ρουφούσε με τόση θέρμη και πάθος. Γέμιζε όλο το στόμα της, την έκανε να νιώθει ότι πνιγόταν αλλά της άρεσε τόσο πολύ, τον ερωτεύτηκε τον πούτσο του. Αφού έχυσε στο στόμα της και η Ειρήνη κατάπιε τα πάντα, μην αφήνοντας ούτε μια σταγόνα να χαθεί.

Ο Θωμάς έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και οδήγησε προς το δωμάτιό του. Μπήκανε μέσα και την έγδυσε αμέσως. Την ξάπλωσε στο κρεβάτι και έπεσε πάνω της με τον πούτσο του έτοιμο ξανά σε πλήρη στύση. Τη γάμησε τρεις φορές από μπροστά και μία από πίσω, που πόνεσε τρομερά αλλά της άρεσε πάρα πολύ και του ζήτησε να την γαμάει πάντα από τον κώλο. (Την είχα γαμήσει κι εγώ μια φορά, μετά από μεγάλη επιμονή μου και λυγίζοντας τη σθεναρή της άρνηση, αλλά η Ειρήνη διαμαρτυρήθηκε πως πονούσε πολύ και δεν της άρεσε).

Όλη αυτήν την ώρα που μου περιέγραφε τα καθέκαστα, εγώ έγλειφα και καθάριζα το γαμημένο μουνί της. Μύριζε αντρικά χύσια μαζί με το γνώριμο άρωμα του μουνιού της γυναίκας μου. Στην αρχή αηδίασα αλλά αυτή η ίδια η αηδία και ο εξευτελισμός, να καταπίνω τα χύσια του γαμιά της γυναίκας μου, με εξίταρε τρομερά και, ύστερα από λίγο, το έκανα με πολλή όρεξη και μεγάλη ευχαρίστηση. Έχωνα τη γλώσσα μου ανάμεσα στα μονοπάτια των υγρών μουνόχειλων της, απαλλαγμένων από οποιαδήποτε τρίχα και γευόμουν τα υγρά της, ανακατεμένα με τα υπολείμματα του σπέρματος του γαμιά της. Έμπαινα με τη γλώσσα μου μέσα στην μουνότρυπα της και κατάπινα τα χύσια τους, με λαιμαργία και με μια γλυκύτητα που έκανε την Ειρήνη αν αναστενάζει μερικές φορές. Κατέβαινα χαμηλότερα και διέγραφα με τη γλώσσα μου τη διαδρομή της χαράδρας του πανέμορφου κώλου της, προσπαθώντας να φτάσω την πίσω τρύπα της αλλά τα δεσμά μου δεν μου επέτρεπαν να την αγγίξω. Άκουγα τη διήγησή της, που με καθήλωνε και έπλαθα τις εικόνες που εξιστορούσε με το μυαλό μου και καύλωνα. Ένιωθα τις προσπάθειες του ταλαιπωρημένου πούτσου μου να σκληρύνει, να ανασηκωθεί όμως το τράβηγμα του σπάγκου στα δεμένα αρχίδια μου δεν του το επέτρεπαν. Όταν τελείωσε την περιγραφή του ξενοπηδήματος της η Ειρήνη ανασηκώθηκε.

- Σου άρεσε μαλάκα; Σου άρεσε η διήγηση; Άναψες ανώμαλε που σου γάμησαν τη γυναίκα σου; Που την έσκισαν; Την ξεπάτωσαν!

- Πολύ… πάρα πολύ αγάπη μου.

Σηκώθηκε όρθια και έβγαλε το κοντό φόρεμά της, απομένοντας ολόγυμνη. Ήταν πανέμορφη. Ένα θεσπέσιο πλάσμα, τέλειο. Την ήθελα αλλά ήξερα ότι αυτό πλέον δεν ήταν μέσα στις δυνατότητές μου. Κατευθύνθηκε προς την βαλίτσα της και άκουσα ότι έβγαλε κάτι. Για λίγη ώρα καταπιάστηκε να φτιάχνει κάτι αλλά δε μπορούσα να γυρίσω να κοιτάξω, λόγω των δεσμών μου. Μετά την ένιωσα να έρχεται πίσω μου.

- Λοιπόν, μαλάκα. Εσύ πήρες το δώρο σου. Άκουσες πως με γάμησαν. Άκουσες πως πραγματοποιήθηκε το όνειρό σου, αυτό που τόσα χρόνια με έπρηζες να κάνω. Τώρα θα πάρω εγώ το δικό μου δώρο. Σαν άντρας δε μετράς σε τίποτα για μένα. Οπότε θα σε χρησιμοποιήσω όπως εγώ θέλω.

- Τι σκοπεύεις να κάνεις;

Ένιωσα τα χέρια της στα κωλομέρια μου. Άρχισε να τραβά τον πλαστικό πούτσο που ήταν καρφωμένος μέσα μου. Με το που βγήκε ένιωσα μεγάλη ανακούφιση… αλλά ήταν για λίγο. Αμέσως ένα αντίστοιχα σκληρό αντικείμενο πίεσε την παραβιασμένη κωλοτρυπίδα μου.

- Εντάξει, άνοιξες αρκετά. Είσαι έτοιμος να μεταμορφωθείς σε αυτό που θα έπρεπε να ήσουν από χρόνια. Μια πουστάρα.

Ένιωσα το αντικείμενο, σκληρό και κρύο. Πιο μεγάλο από το ομοίωμα που ήταν τόσες ώρες χωμένο. Να εισέρχεται στην κωλοτρυπίδα μου. Γλίστρησε σχετικά εύκολα αν και ο πόνος ήταν αρκετά οξύς. Το ένιωσα να χώνεται βαθιά μέσα μου. Όπως ήμουν στημένος και παγιδευμένος με τα αρχίδια μου στερεωμένα στο πάτωμα, δεν είχα την παραμικρή δυνατότητα να αντισταθώ.

- Άντε αγάπη μου. Με το καλό. Καλώς ήρθες στο κλάμπ των ξεσκισμένων.

Άρχισε να με γαμάει με το στραπόν. Να μπαινοβγαίνει μέσα μου αργά. Ο πόνος ήταν πολύ δυνατός. Εγώ κρατούσα τον κώλο μου σταθερό, μην έχοντας και άλλη δυνατότητα. Έμπαινε αργά αλλά με δύναμη μέσα μου, αλύπητα. Ο κώλος μου πονούσε πολύ αλλά άρχισα να νιώθω μια ζεστασιά.

- Θα σε κάνω αρχιπουτάνα. Θα βρεις το σκοπό σου. Το ρόλο σου. Για άντρας δεν κάνεις. Αλλά για αδερφάρα είσαι μια χαρά. Θα σε ανοίξω στα δύο παλιόπουστα, που τόσα χρόνια με είχες αφημένη στη μοίρα μου. Δες τι θα πει γαμήσι, μαλάκα. Αυτό έπρεπε να μου κάνεις! Να με σκίσεις! Αυτό κάνουν οι άντρες! Αλλά εσύ παρακαλούσες να βρω άλλον. Ε βρήκα... και θα βρίσκω συνέχεια. Αλλά εσύ θα μου ικανοποιείς τη δική μου διαστροφή, θέλω να σε σκίζω, να γίνεις πούστης. Πούστης κανονικός. Θα σε κάνω αρχιπουτάνα. Θα σε γαμάω όποτε γουστάρω αλλά δε θα αρκεστώ σε αυτό μόνο. Εσύ το ζήτησες. Ελπίζω να σου αρέσει όσο κι εμένα.

Οι διεισδύσεις του πλαστικού πούτσου μέσα στον κώλο μου ήταν επίπονες αλλά είχα αρχίσει να συνηθίζω τον όγκο. Η ζεστασιά που απλωνόταν ολοένα και πιο πολύ άρχισε να μου δίνει ένα αίσθημα ηδονής. Αναλογιζόμενος και αυτό που συνέβαινε… η γυναίκα μου φορώντας ένα ψεύτικο ομοίωμα αντρικού οργάνου με ξέσκιζε, με βίαζε κυριολεκτικά, έχοντάς με δεμένο, απόλυτα έρμαιο των διαθέσεων της. Αυτό με άναψε τρομερά. Το ήθελα. Σιχαινόμουν τον εαυτό μου αλλά η υποτίμηση και ο εξευτελισμός που μου επέβαλλε μου άρεσαν τρομερά. Το αποζητούσα, το είχα ανάγκη. Ήθελα να με υποδουλώσει και να με ξεσκίσει… ήθελα να μπορώ να την υπηρετώ. Ήμουν αληθινά ανώμαλος και η γυναίκα μου το ήξερε, ήξερε ακριβώς τι χρειαζόμουν και μου το έδινε.

- Λοιπόν πουτανίτσα;… σου αρέσει το γαμήσι;

- …

Με σκαμπίλισε με δύναμη στο δεξί κωλομέρι.

- Λέγε πούστρα. Μίλα! Σου αρέσει;

- Ναι αγάπη μου. Πολύ!

- Πες το ρε ξεφτιλισμένε!

- Μου αρέσει. Μου αρέσει πολύ! Είμαι μια αδερφή, μια ξεφτιλισμένη πουτάνα. Υπάρχω μόνο για να σε υπηρετώ και να σε ευχαριστώ. Γάμα με.

- Σου αρέσει. Παρακάλα με! Παρακάλα με να σε γαμήσω!

- Σε ικετεύω Ειρήνη μου. Σκίσε με σε παρακαλώ. Γάμησε με. Κάνε με αδερφή!

- Θα σε κάνω μωρό μου. Μην ανησυχείς και θα γίνεις σούπερ αδερφάρα. Εγώ πουτάνα, εσύ πούστης.

Συνέχισε να με ξεσκίζει δυνατά πλέον, ανοίγοντάς με, ξεσκίζοντάς με με πάθος και με ορμή. Η ηδονή πλέον είχε κυριαρχήσει του πόνου και ομολογούσα στον εαυτό μου πόσο πολύ μου άρεσε. Η αίσθηση σε συνδυασμό με το ότι με εξευτέλιζε τόσο πολύ. Με πήδηξε για αρκετή ώρα και όταν βαρέθηκε, βγήκε από μέσα μου. Ήμουν λαχανιασμένος όπως κι αυτή. Σηκώθηκε και ήρθε μπροστά μου. Κάθισε πάλι μπροστά στο στόμα μου.

- Ρούφα το καυλί που σου πήρε την παρθενιά της κωλότρυπας σου, παλιόαδερφη. Ρούφα το και καθάρισε το.

Το πήρα αδιαμαρτύρητα στο στόμα, με δυσκολία λόγω των περιορισμών από τα δεσμά μου. Τα αρχίδια μου τεντώθηκαν επικίνδυνα καθώς ανασηκώθηκα για να βάλω τον ψεύτικο πούτσο στο στόμα μου. Η Ειρήνη χαμογελούσε. Ξετρύπωσε κάτω από το μαξιλάρι μια βίτσα... πλαστική από όσο μπόρεσα να δω.

- Τώρα θα σε τιμωρήσω για αυτό που έκανες. Που ζητούσες να γίνω πουτάνα. Σου έκανα το χατίρι αλλά πρέπει να σε τιμωρήσω για το θράσος και την αφέλεια σου.

Άρχισε να με χτυπά κυρίως στα κωλομέρια αλλά και στην πλάτη. Καθώς εγώ έκανα τσιμπούκι στο ομοίωμα. Με χτυπούσε με δύναμη αλλά αργά. Ταυτόχρονα μου μιλούσε γελώντας:

- Γελοίε. Σου άρεσε λοιπόν; Σου άρεσε που η γυναίκα σου ξενογαμήθηκε; Που της έσκισαν τις τρύπες της; Που γύρισε σε σένα χυμένη σαν κοινή πουτάνα; Σου άρεσε που η γυναικούλα σου καύλωσε το νεαρό; Που τον έκανε τούρμπο; Που έγινε κανονική πουτάνα και έκανε πίπες μέσα στο αυτοκίνητο; Σου άρεσε που με έχεις φτάσει σε τέτοιο σημείο, να βλέπω πούτσο και να ζαλίζομαι από καύλα;

Εγώ συνέχιζα να ρουφάω δίχως να μπορώ να μιλήσω. Με χτυπούσε για αρκετή ώρα, εξευτελίζοντάς με. Με τα λόγια της αλλά και με τα χτυπήματα της βίτσας. Όταν σταμάτησε ήρθε κάτω μου και έλυσε τον σπάγκο από την πρόκα. Η ανακούφισή μου, μετά από τόσες ώρες δεσίματος των αρχιδιών μου δεν περιγράφεται. Ανασηκώθηκα αν και δε μπορούσα να κινηθώ καν από το πιάσιμο. Μου έλυσε και τα χέρια και πιάνοντας το σπάγκο, που ακόμη έσφιγγε τα μπαλάκια μου, με τράβηξε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Αφού ξάπλωσα. Κρατώντας πάντα τον σπάγκο μου δήλωσε ότι τα αρχίδια μου θα ήταν πάντα έτσι σφιγμένα, όταν δε θα φορούσα το κλουβί. Θα πρέπει να καταλάβω ότι της ανήκουν πλέον και ότι θα με κρατάει από εκεί πάντα. Μετά έπιασε τον μαλακό πούτσο μου. Κι άρχισε να τον μαλακίζει.

- Θα σου επιτρέψω να χύσεις. Ήταν μια δύσκολη μέρα για σένα, μιας και ήταν η πρώτη. Θα έρθουν και πιο δύσκολες. Έλα. Σκέψου με να με γαμάει ο Θωμάς. Το ξέρω ότι καυλώνεις. Θες να σου λέω; Ή μήπως προτιμάς να δεις και λίγο; Τράβηξα ένα μικρό βίντεο την ώρα που τον τσιμπούκωνα στο δωμάτιο του. Θα σου άρεσε, αγάπη μου;

Ο πούτσος μου ήδη σκλήρυνε και το χέρι της τον τρόμπαρε δυνατά και γρήγορα. Έφερε το κινητό της από την τσάντα της και άνοιξε ένα βίντεο που έπαιζε. Δε φαινόταν καθαρά αλλά ξεχώριζα την Ειρήνη με ένα θεόρατο πούτσο στα χείλη της. Καύλωσα τρομερά. Το χέρι της, θαυματουργό και ανακουφιστικό, με μαλάκιζε έντονα και δεν άργησα να χύσω. Η εκτόνωση ήταν τρομερή. Τα χύσια μου τινάχτηκαν στην κοιλία και στο σεντόνι. Μόλις βρήκα την ανάσα μου με διέταξε να καθαρίσω με τη γλώσσα μου τα χύσια από το σεντόνι και να πάω να πλυθώ.

Το έκανα με χαρά. Όταν επέστρεψα με περίμενε και αφού ξάπλωσα πήρε το σπάγκο και τον έλυσε. Τα αρχίδια μου μετά από τόσες ώρες ανακουφίστηκαν. Αμέσως ένιωσα να μου τοποθετεί το κλουβί. Όταν το κλείδωσε και κρέμασε το κλειδί στο λαιμό της, γύρισε από την άλλη μεριά και είπε:

- Κοιμήσου τώρα και ξεκουράσου… αύριο θα είναι πιο δύσκολη μέρα!

Απέμεινα να κοιτάζω τον θεϊκό κώλο της και να σκέφτομαι εάν όλα αυτά είναι ή όχι η ευτυχία που αναζητούσα.




Copyright protected OW ref: 162726



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.