Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα μείνει μόνος μου στην θέση μας στην παραλία, με το μυαλό μου να είναι κομμάτια από όσα είχαν συμβεί. Το όνειρό μου, η μεγάλη μου φαντασίωση, δεν κρύβω, ίσως το μοναδικό πράγμα που με καύλωνε πλέον τόσο πολύ. Το να γίνει η γυναίκα μου πουτάνα. Το να αποκτήσει δίψα για σεξ, να επιζητά έναν πούτσο και να επιλέγει έναν ξένο. Λόγω της δικής μου ανημποριάς, ανεπάρκειας και αχρηστίας. Ήταν το ερέθισμα που χρόνια με έκανε να λιώνω από καύλα και επιθυμία. Ήταν η μεγάλη μου επιθυμία. Και εντελώς ξαφνικά, δίχως πλέον να το περιμένω, δίχως να ελπίζω σε κάτι τέτοιο. Είδα αυτό το πρωινό στις διακοπές μας να αρχίσει να εκτυλίσσεται. Η γυναίκα μου, μένοντας γυμνόστηθη στην παραλία (κάτι που δεν ήθελε καν να ακούσει έως τώρα) μου δήλωσε, αφού πρώτα μου ζήτησε να φορέσω το ανάλογο κλουβί στο όργανό μου, πως από εδώ και πέρα θα είχε τον απόλυτο έλεγχο της στύσης μου αλλά και του σώματός μου, ενώ η δική της επιδίωξη θα ήταν να απολαύσει επιτέλους τον έρωτα που τόσα χρόνια είχε στερηθεί εξαιτίας μου.

Ένιωθα μια διέγερση έντονη και αλλιώτικη από κάθε τι άλλο που είχα ποτέ νιώσει. Ένιωθα να τραντάζομαι μέσα μου από την πλήρωση όλων όσων ονειρευόμουν. Όμως, από την άλλη… ένιωθα ένα σφίξιμο στο στομάχι. Αυτή η ανατροπή, η μεγάλη αλλαγή της γυναίκας μου. Με είχε καταπλήξει. Είναι άλλο να το φαντασιώνεσαι και άλλο να το βλέπεις μπροστά σου να συμβαίνει. Με άγχωνε αυτό και μου προκαλούσε ερωτηματικά πολλά μέσα μου… γιατί αυτή η αλλαγή ξαφνικά, ενώ χρόνια προσπαθούσα να την μεταπείσω; Πόσο και τι έχει αποφασίσει; Το να μείνει γυμνόστηθη μέσα στο κόσμο μιας παραλίας για την Ειρήνη ήταν ένα μεγάλο βήμα αλλά δεν ήταν και η τρομερή κίνηση, αυτή που θα αλλοίωνε μια για πάντα την μεταξύ μας σχέση (ερωτική αλλά και γενικότερα). Το να απαιτήσει να φορέσω το κλουβί (ούτε καν μπορούσα να σκεφτώ ότι γνώριζε την ύπαρξη τέτοιων «ελεγκτών στύσης») ήταν πολύ περισσότερο εξτρεμιστικό αλλά και πάλι. Δεν ήξερα πόσο το εννοούσε και πόσο θα το κρατούσε. Ίσως ήταν ένα παιχνίδι για να μου κάνει το χατίρι. Όμως το ότι είχε εξαφανιστεί από την παραλία. Φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της. Αυτό ήταν πρωτοφανές για την Ειρήνη και αυτό δεν ήταν «παιχνίδι». Ήταν πραγματικότητα… τριγυρνούσε μέσα στον κόσμο γυμνόστηθη, προτάσσοντας τα τέλεια και προκλητικά βυζιά της, που έως σήμερα μόνον εγώ και ο γυναικολόγος της είχαν δει γυμνά.

Ο πούτσος μου ήταν σε μια κατάσταση περίεργη. Προσπαθούσε να ορθωθεί, να σκληρύνει αλλά τα μεταλλικά τοιχώματα του κλουβιού τον περιόριζαν ασφυκτικά. Τον ένιωθα να πιέζεται πάνω στην κρύα υφή των καγκελωτών ορίων του κλουβιού και να αδυνατεί να αποκτήσει μέγεθος. Και αυτό, αυτός ο περιορισμός, αυτός ο έλεγχος. Με άναβε τρομερά. Μου άρεσε τόσο πολύ που το φορούσα και μόνον η αγαπημένη μου γυναίκα θα μπορούσε να με ανακουφίσει, ξεκλειδώνοντάς το. Με εξίταρε η σκέψη ότι η Ειρήνη είχε κάνει μια τέτοια κίνηση. Ότι είχε αποφασίσει τον έλεγχο του πούτσου μου. Και φανταζόμουν μέσα μου. Τα επακόλουθα μια ς τέτοιας κίνησης.

Η Ειρήνη φάνηκε από το βάθος της παραλίας. Βάδιζε αργά και με αυτοπεποίθηση. Δίπλα της περπατούσε ένας άντρας, ένας νεαρός καθώς έβλεπα αν και ήταν μακριά. Ποιος να είναι; Που τον βρήκε; Η έξαψή μου έφτασε στο απόγειο. Λες; Λες να κάνει κάτι; Λες να προχωρήσει και στον τομέα του πηδήματος; Του ξενοπηδήματος; Ένιωσα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά. Όλα όσα επιθυμούσα ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό. Αυτό ήταν η πεμπτουσία της επιθυμίας μου. Να γαμηθεί με έναν άλλον άντρα. Όλα τα άλλα ήταν μηδέν μπροστά σε αυτό. Ο πούτσος μου προσπαθούσε, μάταια, να βρει χώρο για να ξεδιπλώσει το, ούτως ή άλλως, μικρό μέγεθός του αλλά η χωρητικότητα του κλουβιού μου ήταν πολύ πιο περιορισμένη. Έβλεπα την Ειρήνη να χαμογελά και να γελά κιόλας μιλώντας με το νεαρό, ο οποίος ήταν σωματώδης και πολύ γυμνασμένος. Κοιτούσα διακριτικά γιατί δεν ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση. Όταν πλησιάσανε αρκετά. Κανά 4-5 μέτρα από τη θέση μας, άκουσα τον νεαρό να τη χαιρετά:

- Λοιπόν γεια σου Ειρήνη. Θα τα πούμε το βράδυ!

- Ναι, ναι Θωμά, θα σε περιμένω.

Θα τα πούνε το βράδυ; Αναρωτήθηκα μήπως όλα αυτά είναι ένα όνειρο που βλέπω, απλά πολύ ζωντανό. Μόλις είχα ακούσει τη γυναίκα μου να κλείνει ένα ραντεβού με έναν νταβραντισμένο νεαρό άντρα, εντελώς άγνωστο. Και το έκανε μπροστά μου. Πλησίασε χαμογελώντας και είπε αινιγματικά.

- Είδες, Τάσο; Σιγά-σιγά τα όνειρά σου πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο, έτσι δεν είναι;

- Τι εννοείς; Ποιος ήταν αυτός;

- Θα δεις αγάπη μου. Στην ώρα τους.

Αποφασίσαμε να φύγουμε. Είχε μεσημεριάσει και είπαμε να πάμε να φάμε κάτι και να επιστρέψουμε στο δωμάτιο. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής με το αυτοκίνητο αλλά και στο φαγητό δεν ειπώθηκε τίποτα άλλο αναφορικά με το ζήτημα αυτό και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, σα να ήταν όλα φυσιολογικά. Αφού θα μπορούσε να περάσει από το μυαλό μου μήπως όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια. Μήπως τα φαντάστηκα. Αλλά το κλουβί που μου έσφιγγε τα αρχίδια μου αδιάκοπα ήταν αδιάψευστος μάρτυρας ότι δεν ονειρευόμουν.

Μπήκαμε στο δωμάτιό μας και η Ειρήνη μου είπε να μπω να κάνω πρώτος ντους. Για να με προλάβει, πρόσθεσε, ότι το κλουβί δε θα βγει, θα πλενόμουν με αυτό. Όταν βγήκα από το ντους είδα ότι η γυναίκα μου είχε κάνει κάποιες προσαρμογές στο διπλό κρεβάτι. Είχε δέσει σκοινιά που κατέληγαν σε θηλιές στο στις τέσσερις γωνίες του κρεβατιού.

- Λοιπόν, αγαπημένε μου. Όπως σου είπα και στην παραλία. Από τώρα και πέρα θα είσαι υπόδουλός μου… σεξουαλικά θα είσαι απόλυτα υπό τον έλεγχό μου. Δε θα μπορείς να ζητάς τίποτα. Ούτε να αρνείσαι οτιδήποτε ζητήσω. Δεν θα αξιώνεις τίποτα και μόνο η γενναιοδωρία η δική μου θα σου δίνει ότι χρειάζεσαι. Μετά από τόσα χρόνια που με είχες καταδικάσει στην αγαμία επί της ουσίας με το μικρό και αδύναμο πουτσάκι σου. Θα πάρω το αίμα μου πίσω. Αυτό που γίνεται το ζήτησες ΕΣΥ. Μην το ξεχάσεις ποτέ. Γιατί και να μετανιώσεις δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Σε ρωτούσα πάντα… κι αν το μετανιώσεις; Είσαι σίγουρος γι αυτό που ζητάς; Με διαβεβαίωνες πως ναι. Ελπίζω να είχες τη σοβαρότητα που απαιτούσε μια τέτοια απάντηση. Ερωτικά λοιπόν θα έχεις θέση απόλυτου υπόδουλου. Το πουτσάκι σου θα είναι πάντα κλειδωμένο, εκτός από εξαίρετες περιπτώσεις, που εγώ θα αποφασίσω. Θα κοιμάσαι στο κρεβάτι δεμένος. Ή κάτω από το κρεβάτι, εάν με ενοχλείς. Πάλι δεμένος. Δε θέλω πρωτοβουλίες μέσα στη νύχτα. Πάντα γυμνός. Δε θα φοράς το παραμικρό. Θέλω να σε βλέπω ταπεινωμένο. Όπως έχεις ζητήσει πολλές φορές. Και όπως είναι και λογικό να συμβεί, θα γαμιέμαι με άλλους άντρες. Μόνιμους ή περιστασιακούς. Αυτό δε σε αφορά. Είναι δικό μου θέμα. Εσύ θα ξέρεις ότι δε θα μένω αγάμητη όπως ήμουν τόσα χρόνια. Αυτό θα γίνεται όποτε θέλω και όπου θέλω. Δε σου πέφτει λόγος. Θα φεύγω για να πάω να πηδηχτώ. Ή θα φέρνω το γαμιά μου ή και τους γαμιάδες μου σπίτι. Ήδη το έχω κάνει δύο φορές. Θέλω να το ξέρεις. Ήθελα να στο πω στις διακοπές. Όταν θα είχα εφαρμόσει και το πρόγραμμα υποδούλωσής σου… αυτά πάνε μαζί. Έχω γαμηθεί με τον προϊστάμενό μου, που χρόνια με περιτριγυρίζει αλλά κι έναν φίλο μου από παλιά, που με πλεύριζε στο Facebook. Και κατάλαβα για ποιο λόγο γίνεται τόσο βούκινο. Τόσος σαματάς. Επιτέλους γαμήθηκα και είχα οργασμό. Ένιωσα γυναίκα. Και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα. Το ζήτησες… το δέχτηκες… θα το έχεις λοιπόν. Σε ότι αφορά την υπόλοιπη σχέση μας… δε θα αλλάξει τίποτα συγκλονιστικό. Σε αγαπώ και με αγαπάς και είμαστε το αγαπημένο ζευγάρι που όλοι ξέρουν. Εκτός βέβαια ότι σα δούλος μου θα αναλάβεις όλες τις δουλειές του σπιτιού και επίσης να με φροντίζεις. Νύχια, αποτριχώσεις, βάψιμο, κλπ. Δεν μπορεί να είσαι δούλος μόνο ερωτικά. Έτσι θα με ξεκουράζεις και θα μου δίνεις την δυνατότητα να πηδιέμαι πιο συχνά με άλλους άντρες. Δε θα δεχτώ καμία αντίρρηση ΠΟΤΕ! Και είναι δεδομένο ότι θα γίνεται και μπροστά σου. Πολλές φορές. Για να μπορώ να δω την ξεφτίλα σου, να γαμάνε τη γυναίκα σου μπροστά σου. Επειδή ΕΣΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ.

Μετά από αυτό το μακρύ μονόλογο, ένιωθα το στόμα μου ξερό. Αναρωτήθηκα μήπως όλα αυτά ήταν λάθος. Αν εν τέλει έκανα κακώς που επιζητούσα την πουτανιά της γυναίκας μου. Μήπως δε το είχα σκεφτεί αρκετά καλά. Όμως δεν πρόλαβα να δώσω απάντηση. Η Ειρήνη με έδεσε χειροπόδαρα. Ανάσκελα. Χαμογέλασε με την γυμνή εξευτελισμένη εικόνα μου με τον πούτσο μου παγιδευμένο στο μικρό κλουβάκι. Το τράβηξε λίγο πονώντας τα αρχίδια μου. Έπαιξε λίγο με το κεφαλάκι του και μπήκε στο μπάνιο λέγοντας ότι πάει να ετοιμαστεί. Έχει πολλά να κάνει γιατί το βράδυ, όπως ήξερα, έχει ραντεβού. Και σήμερα, επειδή ήταν η πρώτη μέρα της υποδούλωσής μου. Μου δίνει ελεύθερο. Από την επόμενη φορά θα είναι δική μου υποχρέωση να την ετοιμάζω.

Έμεινα ξαπλωμένος δεμένος χειροπόδαρα. Αναλογίστηκα όσα άκουσα και δυσκολευόμουν να τα χωνέψω όλα. Από μια σκοπιά ήταν όλα όσα ονειρευόμουν τόσο καιρό. Όλα και παραπάνω ακόμη. Ήταν τέλειο. Και γι αυτό ένιωθα αυτό το εσωτερικό τρέμουλο που με συντάρασσε. Από την άλλη… το να συνειδητοποιείς ότι έγινες δούλος. Ότι θα φοράω μόνιμα την πουτσοπαγίδα. Ότι η γυναίκα μου θα έχει το ελεύθερο να πηδιέται ανεξέλεγκτα με όποιον και όποτε θέλει και όλα τα υπόλοιπα με άγχωσαν πολύ. «Όμως ΕΣΥ τα ζήτησες» άκουσα τη φωνή της να επαναλαμβάνει μέσα μου. Κι αυτή ήταν η αλήθεια. Ναι ήταν δύσκολο, ήταν εξευτελιστικό. Ήταν τρομερό από κάποια άποψη. Αλλά με ερέθιζε αφάνταστα. Και το ήθελα. Με αυτές τις σκέψεις με πήρε ο ύπνος. Περισσότερο αποκαμωμένος από τις συγκινήσεις που μου προκάλεσαν όλα αυτά.

Ξύπνησα όταν πλέον είχε σκοτεινιάσει. Προφανώς ήταν αρκετές ώρες. Η γυναίκα μου ήταν μπροστά στην μπιζουτιέρα που είχε το δωμάτιο. Όρθια, ολόγυμνη, μια οπτασία και βαφόταν.

- Ξύπνησες; Μ… άρχισε να βλέπεις πως βάφομαι γιατί την επόμενη φορά θα το κάνεις εσύ.

Την παρατηρούσα. Δεμένος και πιασμένος. Με το κλουβί να έχει αρχίσει να με ενοχλεί, έχοντας προσαρμοστεί και σφίγγοντας τα μπαλάκια μου. Κοιτώντας μέσα στον καθρέπτη είδα ότι η γυναίκα μου είχε ξυρίσει εντελώς το μουνί της. Δεν υπήρχε καθόλου τρίχωμα. Η εικόνα του με άναψε τρομερά και ο κατακαημένος πούτσος μου, δεν ξέρω κι εγώ για πόσες φορές τη σημερινή μέρα, προσπάθησε να κάνει το καθήκον του. Να ορθωθεί. Φυσικά ήταν αδύνατον.

Την έβλεπα να ετοιμάζεται με μια αυταρέσκεια και μια σιγουριά που ένιωθα τη ζήλεια να με κατακλύζει. Ήταν τόσο όμορφη που τα έχανες. Ο νεαρός σήμερα θα έκανε την τύχη του γιατί η Ειρήνη είναι μια πραγματικά πολύ θελκτική και ελκυστική γυναίκα. Στο μυαλό μου πέρασαν στιγμιαία εικόνες. Στιγμιότυπα. Να την αγκαλιάζει γυμνή, να τη χαϊδεύει, να την χουφτώνει. Να την φιλάει στο στόμα, στο λαιμό, να τη γλείφει, να τη στήνει στα τέσσερα. Ήμουν τρομερά αναστατωμένος. Την έβλεπα να ετοιμάζεται μπροστά μου για να πάει να ξενοπηδηχτεί. Αυτή που έως πρόσφατα ούτε που ήθελε να το ακούσει να το λέω. Τα πράγματα είχαν αλλάξει άρδην.

Φόρεσε ένα μίνι φόρεμα, κόκκινο, με την πλάτη όλη έξω. Πρόλαβα να δω ότι είχα φορέσει ένα μικροσκοπικό στρινγκ. Τόσο το φόρεμα όσο και το εσώρουχο δεν τα είχα ξαναδεί.

- Δώρα του προϊσταμένου μου αγάπη μου. Μου τα έδωσε λέγοντας ότι θέλει να εμφανίζομαι σαν πραγματική πουτάνα στο γραφείο. Ε είπα να τα πάρω μαζί μου στις διακοπές.

Δεν είπα τίποτα. Ήταν φανερό ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει εντελώς. Δεν είχα ούτε έλεγχο ούτε λόγο σε τίποτα. Το μόνο που πλέον μπορούσα να κάνω ήταν να υποστώ τις συνέπειες όλων όσων ήθελα. Όταν τελείωσε με την ετοιμασία της. Κάθισε δίπλα στο κρεβάτι και με χάδεψε απαλά κοντά στα γεννητικά μου όργανα.

- Λοιπόν τώρα θέλω να με ακούσεις προσεκτικά. Όπως σου είπα, έχω ραντεβού με τον νεαρό με τον οποίο με είδες το μεσημέρι στην παραλία. Με καμάκωσε και ανταποκρίθηκα. Είναι δεδομένο ότι θέλει να με γαμήσει και φυσικά θα το κάνει. Όμως… Θέλω να σου πω ότι όλο αυτό, η πουτανιά μου, η ξετσιπωσιά μου αυτή είναι αποτέλεσμα της χρόνιας επιμονής σου. Δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο εάν εσύ δεν επέμενες τόσο πολύ. Ποτέ. Οι ανασφάλειες και τα κόμπλεξ μου δε θα με άφηναν ποτέ να το κάνω. Τώρα που έγινε, νιώθω όμορφα και απελευθερωμένα από όλα αυτά που με έκαναν δυστυχισμένη. Αλλά επειδή είναι αποτέλεσμα της δικής σου επιμονής, της δικής σου φαντασίωσης, της δικής σου ανωμαλίας, θεωρώ δίκαιο να υπάρχει ένα τίμημα για σένα. Όπως εγώ θα γίνω πουτάνα, έτσι κι εσύ θέλω να υποστείς κάτι για όσο θα λείπω. Δεν το θεωρώ δίκαιο να πάω εγώ να πηδιέμαι για να σου κάνω το χατίρι. Κι εσύ να είσαι ξάπλα εδώ σαν πασάς. Όχι. Κάθε φορά λοιπόν που θα πηγαίνω για να γαμηθώ, θα υπόκεισαι μια τιμωρία. Σαν υπαίτιος όλων αυτών. Λοιπόν… να σε λύσω για να σου επιβάλλω την τιμωρία σου!

Αμίλητος την κοιτούσα και ένιωθα άγχος αλλά και μια πρωτοφανή καύλα. Μια τιμωρία! Από την θεά μου, τη γυναίκα μου, την υπέρτατη αφέντρα μου! Το ήθελα τόσο πολύ.

Με έλυσε. Μου ζήτησε να σηκωθώ όρθιος και να πλησιάσω το κρεβάτι γονατίζοντας. Με μετακίνησε λίγο αριστερά, λίγο μπροστά. Τα γόνατά μου ακούμπησαν στο ξύλινο πάτωμα και τρίφτηκαν. Μου ζήτησε να βάλω τα χέρια μου απλωμένα πάνω στο κρεβάτι και να ανοίξω ελαφρά τα πόδια μου. Μετά την είδα να πλησιάζει με ένα σφυρί. Στο άλλο χέρι της κρατούσε μια μεγάλη πρόκα, με μεγάλο κεφάλι. Αναρωτήθηκα. Τι θα έκανε; Την είδα να σκύβει και να καρφώνει την πρόκα στο πάτωμα. Ακριβώς μπροστά μου. Μετά. Αφού βεβαιώθηκε ότι είναι καλά τοποθετημένη. Πήρε έναν σπάγκο. Λεπτό. Έβγαλε το κλειδί από τον λαιμό της και ξεκλείδωσε το κλουβάκι του πούτσου μου. Κατευθείαν ο πούτσος μου πήγε να σηκωθεί. Μου χούφτωσε τα ελεύθερα αρχίδια μου και τύλιξε το λεπτό σπάγκο γύρω-γύρω. Αρκετές στροφές. Μετά τράβηξε την άκρη προς τα κάτω. Και την έδεσε στην πρόκα που μόλις είχε τοποθετήσει στο πάτωμα. Με τρόπο ώστε να είναι εντελώς τεντωμένος ο σπάγκος. Έτσι ώστε τα αρχίδια μου να τραβιούνται προς τα κάτω, στερεωμένα. Μετά πήρε σκοινί και έδεσε τα χέρια μου μεταξύ τους, στους καρπούς. Τέντωσε το σκοινί και το στερέωσε στον απέναντι τοίχο. Με αυτό με ανάγκασε να τραβήξω το σώμα μου προς το κρεβάτι, δηλαδή προς τα πάνω τεντώνοντας στο τέρμα τον σπάγκο που ήταν δεμένα τα αρχίδια μου. Ένιωσα τις αρχιδοσακούλες μου να τραβιούνται προς τα κάτω και άνοιξα τα πόδια μου όσο μπορούσα για να πλησιάσω προς το πάτωμα και να κάνω το τράβηγμα περισσότερο ανεκτό. Τα περιθώρια ήταν μικρά και η Ειρήνη ήρθε απέναντί μου και τράβηξε κι άλλο τα δεσμά από τα χέρια μου, έχοντάς με στην ουσία τεντώσει οριακά.

Όταν έμεινε ευχαριστημένη από το πόσο άβολα με είχε δέσει. Πλησίασε το πρόσωπό της στο δικό μου και μου ψιθύρισε:

- Έτσι θα σε αφήσω. Με τα αρχίδια σου πιασμένα στο πάτωμα. Να το σκέφτεσαι ότι από τώρα και πέρα σου κρατώ τα αρχίδια σου εγώ. Σε κρατώ από εκεί και θα σου κάνω ότι γουστάρω. Αυτά να σκέφτεσαι όση ώρα θα λείπω, αυτά και εμένα να σκυλογαμιέμαι με τον παίδαρο με τον οποίο με είδες το μεσημέρι. Θα καθίσω αρκετά, να ξέρεις. Να έχεις υπομονή. Σου άφησα τον πουτσάκο σου ελεύθερο. Αν και έτσι όπως είσαι… δύσκολα θα έχεις σηκωμάρες αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είσαι τόσο ανώμαλος που η σκέψη ότι γαμιέμαι ασύστολα, μπορεί να τον κάνει να σκληρύνει, ε αγάπη μου; Έστω και με τα μπαλάκια σου δεμένα. Αλλά θα σου δώσω και μια υποβοήθηση, να δεις ότι σε σκέφτομαι, αγάπη μου γλυκιά.

Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς την βαλίτσα της. Έβγαλε κάτι από εκεί αλλά δεν μπορούσα να το δω, μιας και ήμουν ολότελα ακινητοποιημένος. Ήρθε από πίσω μου και ένιωσα τα δάχτυλά της να χώνονται στην σχισμή του πισινού μου. Ήταν κρύα και υγρά. Πασάλειψε την κωλοτρυπίδα μου με αυτό που είχε αλείψει το χέρι της. Και μετά ένιωσα κάτι σκληρό να πιέζει την τρύπα μου.

- Αυτό για αντιστάθμισμα μωρό μου. Μπορεί να είσαι στερεωμένος με τα αρχίδια σου στο πάτωμα αλλά ο στημένος σου κώλος είναι πρόκληση. Μη στεναχωριέσαι. Την αρρενωπότητά σου ξέχνα τη. Την ξεπούλησες προς χάριν της ανωμαλίας σου. Τον πουτσάκο σου, που ούτως ή άλλως δεν έκανε και σπουδαία πράγματα, θα τον έχεις μόνον για κατούρημα και για να ξεροχύνεις που και που, όταν εγώ θα σου το επιτρέπω. Τώρα, επίκεντρο της ηδονής για σένα θα γίνει η κωλάρα σου. Θα σε κάνω εγώ πούστη από τους λίγους. Τι νόμιζες; Έτσι θα γινόταν; Εγώ θα γίνω πουτάνα για χάρη σου και εσύ στην πούδρα; Όχι βέβαια. Θα σε κάνω κι εσένα πουτάνα. Και μάλιστα πρόθυμη για τα πάντα.

Λέγοντας αυτά πίεσε τον σκληρό αντικείμενο στην κωλοτρυπίδα μου. Πονούσα πολύ. Αλλά το λιπαντικό που είχε αλείψει μαζί με το στήσιμο του κώλου μου, εξαιτίας του τρόπου που με είχε δέσει, έκαναν εύκολη την εισδοχή μέσα μου. Από ότι κατάλαβα - ένιωσα ήταν ένα ομοίωμα πούτσου. Η επίσκεψή της σε sex shop δεν είχε περιοριστεί στην αγορά της πουτσοπαγίδας. Το έχωσε αρκετά μέσα και το σφήνωσε. Πονούσα αισχρά αλλά ντρεπόμουν ακόμη περισσότερο. Ένιωθα τραγικά.

- Λοιπόν αγάπη μου. Έτσι θα με περιμένεις. Ελπίζω να έχεις ωραίες σκέψεις όση ώρα θα είσαι δεμένος με αυτόν τον τρόπο. Να είσαι σίγουρος ότι όλες οι τρύπες μου θα είναι γεμάτες από τον πούτσο του παίδαρου. Αυτό να σκέφτεσαι συν ότι πλέον είσαι η προσωπική μου πουτάνα!

Σηκώθηκε και με κοιτούσε.

- Όταν γυρίσω ελπίζω να είσαι αρκετά ξεκούραστος γιατί θα ασχοληθώ μαζί σου. Γι αυτό σε άφησα να κοιμηθείς τόσο, ώστε να μην μου εξαντληθείς. Να περάσεις καλά.

Πήρε την τσάντα της κι έφυγε από το δωμάτιο. Έμεινα μόνος, δεμένος σε αυτήν την ταπεινωτική στάση και σκεφτόμουν ότι σίγουρα δεν περίμενα έτσι τα πράγματα. Ο πόνος από το ομοίωμα ήταν πολύ οξύς αλλά και τα αρχίδια μου, στερεωμένα με το σπάγκο, με πονούσαν πολύ. Ένιωθα τρομερή ξεφτίλα. Λόγω της τραγικής κατάστασης στην οποία με άφησε αλλά και εξαιτίας των όσων υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν.

Έτσι ολομόναχος, ταπεινωμένος και γελοιοποιημένος καθόμουν και σκεφτόμουν την Ειρήνη στην αγκαλιά του νεαρού γκόμενου. Και ένιωσα μαζί με τον πόνο και τη ντροπή, την απέραντη ξεφτίλα. Ένιωσα μια τρομερή έξαψη να με κυριεύει και ταυτόχρονα… ήμουν τρομερά ευτυχισμένος.




Copyright protected OW ref: 162449



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.