Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το μήνυμα της με βρήκε στο αεροδρόμιο των Χανίων. Είχα μόλις προσγειωθεί και είχα ανοίξει το κινητό μου.

- Έρχομαι με την απογευματινή πτήση στα Χανιά. Επιτέλους θα τα πούμε από κοντά.

Ξαφνιάστηκα. Πάγωσα. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Μια μεγάλη μου επιθυμία θα γινόταν πραγματικότητα και όμως η αντίδραση μου ήταν φόβος. Το είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι θα ερχόταν για μένα στα Χανιά να περάσουμε όμορφες στιγμές. Δεν την πίστεψα. Λόγια του αέρα και της καύλας νόμιζα ότι ήταν. Παρέλαβα το αυτοκίνητο που νοίκιαζα από το αεροδρόμιο και πήγα κατευθείαν να πιω ένα καφέ για να ξυπνήσω και να σκεφτώ. Άλλωστε ήταν ακόμα πρωί.

Έκατσα στου Φειδία, μια από τις όμορφες καφετέριες των Χανίων και πήρα το πρωινό μου σκεφτόμενος εκείνη. Και το πως ξεκίνησαν όλα. Επικοινωνούσαμε μέσω του site για πολύ καιρό. Αρχικά διάβασα τις ιστορίες της και την προσέγγισα δηλώνοντας τον θαυμασμό μου για αυτές. Ήταν υπέροχες άλλωστε. Ανταποκρίθηκε με όμορφο τρόπο και αρχίσαμε να μαθαίνουμε πράγματα ο ένας για τον άλλον. Με το καιρό η επικοινωνία μας περιλάμβανε φωτογραφίες ερωτικές, είχε ένα άκρως ερωτικό κορμί με όμορφες καμπύλες που ήθελα πολύ να εξερευνήσω από άκρη σε άκρη. Το στήθος της πληθωρικό. Για γλείψιμο με τις ώρες. Άκουσα εγκωμιαστικά σχόλια για τις δικές μου φωτογραφίες αλλά πάνω από όλα με τον καιρό είχαμε ανάγκη ο ένας να επικοινωνεί με τον άλλον. Είχαμε ήδη γαμηθεί. Εγκεφαλικά. Μιλάγαμε και ήμασταν ερεθισμένοι. Είχε μπει στο μυαλό μου και εγώ στο δικό της.

Σε ένα μου ταξίδι στο νησί για επαγγελματικούς λόγους πάντα μου ζήτησε το τηλέφωνο του ξενοδοχείου και τον αριθμό του δωματίου. Με πήρε τηλέφωνο. Τα έχασα. Είχε τόσο γλυκιά και ερωτική φωνή που την έκανε ακόμα πιο ποθητή από πριν. Δε θυμάμαι για πόση ώρα μιλάγαμε αλλά καταλήξαμε να τελειώνουμε τηλεφωνικά. Άκουγα τις ανάσες της μαγεμένος. Εκστασιασμένος μπορώ να πω! Στο τέλος μου είπε πόσο πολύ θα ήθελε να είναι εκεί μαζί μου στο ξενοδοχείο. Φυσικά το ίδιο είπα και εγώ.

Και να τώρα που κάθομαι στο καφέ ξέροντας ότι το απόγευμα θα είναι εδώ! Οι σκέψεις με κατέκλυζαν. Πως θα ήταν τα πράγματα από κοντά; Προσπάθησα μάταια να δουλέψω τις επόμενες ώρες αλλά εκείνη τριγύρναγε επίμονα στο μυαλό μου. Οι ώρες περνούσαν. Μέχρι που έλαβα το δεύτερο μήνυμα της!

- Θα φτάσω στα Χανιά στις 18:00, έχω ήδη φροντίσει για την μετάβαση μου στο ξενοδοχείο το οποίο φυσικά και είναι αυτό που μένεις εσύ, έχω κλείσει σουίτα για μας. Θα σου πω τον αριθμό μόλις το μάθω και εγώ. Θα σε περιμένω στις 21:00.

Το μήνυμα της αυστηρό και τυπικό χωρίς κάτι παραπάνω. Και μόνο που το διάβασα καύλωσα αμέσως. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να συνεχίσω την ημέρα μου φυσιολογικά αλλά μου ήταν δύσκολο. Καθώς πλησίαζε η ώρα της συνάντησης και αφού είχα κάνει το μπανάκι μου λαμβάνω και το τρίτο μήνυμα της.

- Θα σε περιμένω στην σουίτα του 5ου ορόφου, δωμάτιο 515. Ανυπομονώ να σε δω.

Επιτέλους ένα μήνυμα που με έκανε να αισθανθώ λιγότερο άγχος. Ανυπομονούσε να με δει όπως και εγώ. Ήταν μόλις 2ορόφους πιο πάνω από εμένα. Φόρεσα ένα τζινάκι και ένα μπλουζάκι και ξεκίνησα για τον πέμπτο όροφο.

Οι στιγμές από το χτύπημα της πόρτας μέχρι να μου ανοίξει μου φάνηκαν ατέλειωτες. Με υποδέχθηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο λες και με ήξερε από χρόνια. Και φυσικά ανταποκρίθηκα αμέσως! Δεν υπήρχε πάγος να σπάσει ανάμεσα μας.

- Είσαι τρελή που το έκανες αυτό και ήρθες μέχρι εδώ... της είπα.

- Στο είχα πει ότι θα το κάνω αλλά δεν με πίστεψες.

Φορούσε μια μαύρη φούστα μέχρι το γόνατο που τόνιζε τις καμπύλες του κορμιού της και ένα λευκό πουκάμισο. Νόμιζα προς στιγμή ότι ήμουν σε επαγγελματικό ραντεβού και όχι σε ερωτικό. Όμως τις πήγαιναν τόσο πολύ αυτά που φορούσε. Ήταν σικάτη και ερωτική. Στη θέα της και στο γλυκό της χαμόγελο ερεθίστηκα αλλά δε βιαζόμουν. Είχαμε όλο το βράδυ στη διάθεσή μας. Καθίσαμε στο σαλόνι του τεράστιου δωματίου και απολαύσαμε ένα μπουκάλι λευκό κρασί που μας περίμενε στον πάγο. Αρχίσαμε να μιλάμε χαλαρά τρώγοντας οι ένας με την μάτια του τον άλλο.

- Πόσο θα μείνεις εδώ;... τη ρώτησα.

- Πήρα άδεια από τον εαυτό μου για 2 βράδια. Δε θα πέσει έξω η εταιρία. Άλλωστε ήθελα τόσο πολύ να σε δω από κοντά.

- Μου μοιάζει σαν όνειρο. Κι εγώ ήθελα τόσο πολύ να σε δω, να σε φιλήσω.

Πήρα το ποτήρι από τα χέρια της και της έδωσα το πρώτο φιλί. Γλυκό και υγρό. Γεμάτο πάθος. Δεν ξεκολλούσαν τα χείλη μας. Τη σήκωσα όρθια και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Άρχισα να ξεκουμπώνω το πουκάμισο της και ξεπρόβαλε ένα υπέροχο δαντελένιο λευκό σουτιέν το οποίο συγκρατούσε το μεγάλο της στήθος. Οι πρώτοι καυλιάρικοι ήχοι επιθυμίας ακούστηκαν μέσα στο δωμάτιο. Της τράβηξα το φερμουάρ από την φούστα και αποκαλύφθηκε ένα λευκό μικροσκοπικό εσώρουχο. Εκείνη ήδη χούφτωνε το φούσκωμα του παντελονιού μου. Τράβηξε με μανία τη μπλούζα μου και την πέταξε στο πάτωμα. Κατευθυνόμασταν προς το κρεβάτι και προσπάθησε να μου ξεκουμπώσει το παντελόνι αλλά δεν την άφησα.

Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και έκατσα στα γόνατα στο πάτωμα. Της έβγαλα το εσώρουχο και είδα το άψογα ξυρισμένο μουνάκι της έτοιμο να δεχτεί τα φιλιά μου. Ήταν υγρό και μύριζε υπέροχα. Άρχισα να το γλύφω με μανία. Θα μπορούσα να το κάνω για ώρες. Είχα λυγίσει και σηκώσει τα πόδια της ελαφρά στον αέρα και τα χρησιμοποιούσα σα λαβές για να γλείφω το μουνάκι της. Λάθος. Τη μουνάρα της. Εκείνη αναστέναζε έντονα αδιαφορώντας για το αν ακουγόμαστε. Μετά από αρκετά λεπτά και μέσα σε έντονους σπασμούς έχυσε στο πρόσωπο μου. Ήταν απλά μαγεία. Την κοίταξα στα μάτια εμφανώς ικανοποιημένος που της πρόσφερα τόσο έντονο στοματικό έρωτα. Ήξερα άλλωστε ότι της άρεσε πολύ. Εκείνη εμφανώς ευχαριστημένη σηκώθηκε από το κρεβάτι και με φίλησε στο στόμα. Δε σταμάτησε όμως σε αυτό αλλά μου ζήτησε να συνεχίσουμε το κρασί μας δίπλα στο παράθυρο. Και ξαφνικά εκεί που πίναμε το κρασί μας πέφτει στα γόνατα και μου βγάζει το παντελόνι.

Η καύλα μου δεν είχε φύγει τελείως και εκεί στα όρθια άρχισε να με τσιμπουκώνει με εναλλαγές στον ρυθμό. Προσπαθώντας να χωρέσει μέσα της όλο το μέγεθος του. Δυσκολευόταν αρκετά με αποτέλεσμα να δακρύζει, αλλά αυτό δεν την πτοούσε. Συνέχιζε να μου προσφέρει μια υπέροχη πεολειχία. Ήμουν ξανά πέτρα. Αναστέναζε και έβλεπα να με κοιτάει κατευθείαν στα μάτια καθώς με έγλειφε. Και η ματιά της ήταν τόσο καυλωτική που δεν άντεχα να την κοιτάζω συνέχεια. Τα πόδια μου ήδη τρέμανε και της φώναξα ότι θα τη χύσω. Τότε εκείνη τον βγάζει από το στόμα της. Τον πιάνει με τα 2 χέρια της και τον τοποθετεί στα στήθη της που ήταν γυμνά μιας και είχε αποχωριστεί το σουτιέν όση ώρα με έγλειφε. Τότε ένας πίδακας από τα χύσια μου γέμισαν τα στήθη της ενώ εγώ κρατιόμουν από πάνω της για να μην πέσω.

- Τι υπέροχο πλάσμα είσαι εσύ... της είπα.

- Έχουμε όλο το βράδυ δικό μας να γαμηθούμε, οπότε είπα να σε τελειώσω με αυτόν τον τρόπο για αρχή!

- Πανέμορφος τρόπος.

Γυμνοί όπως ήμασταν με τράβηξε από το χέρι και κατευθυνθήκαμε προς το μπάνιο. Και εκεί η άτιμη είχε στήσει ένα υπέροχο σκηνικό. Παντού κεριά να φωτίζουν απαλά τον χώρο και η σάουνα να μας περιμένει. Ξεπλυθήκαμε και την γεμίσαμε για να ξαπλώσουμε μέσα. Απολαμβάνοντας το κρασί μας! Τα φιλιά και τα χάδια δεν άργησαν να επαναληφθούν και σε χρόνο dt ήμασταν πάλι έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που τόσο καιρό απλά φανταζόμασταν. Να γίνουμε ένα. Να ενώσουμε τα γυμνά μας κορμιά! Όπως ήμασταν μέσα στη σάουνα ήρθε από πάνω μου και έκατσε με δύναμη πάνω στον ερεθισμένο πούτσο μου. Κραυγές ικανοποίησης ακούστηκαν και από τους δύο μας και με αργό ρυθμό ανεβοκατέβαινε πάνω μου. Απολάμβανε κάθε εκατοστό του μορίου μου βαθιά μέσα της. Κοιταζόμαστε στα μάτια και απολάμβανα τις εκφράσεις που έπαιρνε το πρόσωπό της κάθε φορά που καθόταν με δύναμη.

Ξαφνικά σηκώνεται από πάνω μου και βγαίνει έξω από την σάουνα. Με τραβάει από το χέρι και εγώ σαν μαγεμένος και τρομερά ερεθισμένος την ακολουθώ. Με οδήγησε στο σαλόνι της σουίτας μπροστά από έναν τεράστιο ολόσωμο καθρέφτη που ήταν στον τοίχο. Στήθηκε μπροστά του και μου ζήτησε να τη γαμήσω εκεί. Στα όρθια για να μπορεί να με βλέπει την ώρα που θα είμαι μέσα της. Σαν καλό αγόρι που είμαι ακολούθησα την επιθυμία της. Μπήκα μέσα της με δύναμη και με ήρεμες κινήσεις καρφώθηκα στη μουνάρα της. Σιγά-σιγά οι αναστεναγμοί κατέκλυσαν το δωμάτιο και εντάθηκαν καθώς άρχισα να αυξάνω το ρυθμό.

Ο θόρυβος που κάνανε τα γυμνά κορμιά μας που έρχονταν σε ένωση ήταν μεγάλος και συνόδευαν τις κραυγές μας αυξάνοντας την καύλα μας στο κατακόρυφο. Το ένιωθα. Θα τελείωνα ξανά αλλά περίμενα κατεβάζοντας ρυθμό. Περίμενα εκείνη. Δεν άργησε να χύσει ξανά πάνω στον πούτσο μου ενώ τα πόδια της έτρεμαν όπως άλλωστε και τα δικά μου. Είχαμε σίγουρα χάσει την αίσθηση του χρόνου αλλά μόλις τελείωσε την τράβηξα με δύναμη από τα μαλλιά και την έβαλα να γονατίσει στο πάτωμα μπροστά μου. Εκείνη κοιτάζοντας με στα μάτια παρακαλούσε να γευτεί τα χύσια μου που δεν άργησαν να γεμίσουν το στόμα της και το λαιμό της.

Σωριάστηκα κάτω. Έκατσα δίπλα της αποκαμωμένος προσπαθώντας να βρω της φυσιολογικές μου ανάσες. Όμως ήξερα πως μετά από αυτήν την εμπειρία η ζωή μου δεν θα ήταν ποτέ ξανά φυσιολογική.

Ένας θόρυβος ακούστηκε στο βάθος. Έμοιαζε αταίριαστος με αυτό το σκηνικό. Το ξυπνητήρι χτυπούσε πάλι και έπρεπε να το κλείσω. Ξύπνησα στο δωμάτιο μόνος μου μέσα στον ιδρώτα και εμφανώς ερεθισμένος. Πάλι είχα δει το ίδιο όνειρο. Πάλι εκείνη!

Σε οποίο σημείο του κόσμου και να είσαι Jemma να είσαι καλά. Άλλωστε είσαι η Μούσα της ιστορίας αυτής.




Copyright protected OW ref: 162447



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.