Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το όνομά μου είναι Τάσος, είμαι 45 χρονών και είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη, 37 χρονών. Η γυναίκα μου είναι ιδιαίτερα όμορφη και επιθυμητή, με σώμα που θα ζήλευαν και οι 25άρες και μια ιδιοσυγκρασία που παραπέμπει σε θερμή γυναίκα. Την Ειρήνη τη γνώρισα όταν ήμουν 25 χρονών και εκείνη 18άρα, άβγαλτη και άπειρη, έχοντας μονάχα υποτυπώδεις ερωτικές επαφές σε περιστασιακούς δεσμούς, σχολικού τύπου. Ερωτευτήκαμε και παντρευτήκαμε πολύ σύντομα. Ένιωθα εξαιρετικά τυχερός που βρήκα μια τόσο όμορφη γυναίκα, ακριβώς όπως την ονειρευόμουν, η οποία, παρ' όλο που ήταν πολύ συντηρητική και μαζεμένη στα σεξουαλικά θέματα, έβγαζε μια θέρμη και ένα ταμπεραμέντο πολύ έντονο κατά τη διάρκεια του σεξ.

Μετά την πάροδο του πρώτου διαστήματος στο γάμο μας, όπου υπήρχε ενθουσιασμός και ερωτική διάθεση, ο σεξουαλικός τομέας άρχισε να φθίνει, κύρια από τη δική της πλευρά. Είχε σπάνια διάθεση για σεξ, έβρισκε συνεχώς προφάσεις και δικαιολογίες για να το αποφύγει, δεν το επιζητούσε ποτέ. Αντίθετα εγώ, την επιθυμούσα διακαώς. Μόνιμα! Η συγκεκριμένη εξέλιξη, πέρα από το ότι με στεναχωρούσε πολύ και με έκανε να νιώθω στερημένος και απογοητευμένος, άρχισε με τον καιρό να με βάζει σε σκέψεις. Η άρνησή της για σεξ (πέρα από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις) ερχόταν σε ευθεία αντίθεση με καύλα και τη θέρμη που έβλεπα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, όταν βέβαια αυτή συνέβαινε. Έβλεπα μια Ειρήνη η οποία ήταν αναμμένη στο φουλ, καυλωμένη τόσο που έχανε την αίσθηση με το περιβάλλον και δε μπορούσε σχεδόν να μιλήσει ενώ το μουνί της ήταν μουσκεμένο σε σημείο που έτρεχε μερικές φορές σα βρύση. Τα σημάδια αυτά με προβλημάτιζαν έντονα. Δεν ήταν σημάδια μιας γυναίκας ψυχρής, μιας γυναίκας που απεχθανόταν τον έρωτα. Που τον απέρριπτε και δεν τη συγκινούσε. Αντίθετα, σε σχέση με όλες τις γυναίκες που είχα γνωρίσει, ήταν με διαφορά η πιο ερωτική, η πιο θερμή και η πιο καυλιάρα. Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι η άρνηση και η απέχθειά της για το σεξ οφειλόταν σε εμένα. Εγώ δεν τη γαμούσα καλά, δεν την πηδούσα όπως αυτή ήθελε, όσο αυτή επιθυμούσε. Ήμουν ανεπαρκής. Σε αυτό το συμπέρασμα συνηγορούσε και το σχετικά μικρό μέγεθος του οργάνου μου, το οποίο δεν ξεπερνά τα 14 -15 εκατοστά σε πλήρη στύση.

Όσο περνούσε ο καιρός οι σκέψεις μου επικεντρωνόταν στην ικανοποίηση της γυναίκας μου. Συχνά, όταν τον έπαιζα στην τουαλέτα ή μπροστά στον ΗΥ βλέποντας κάποια τσόντα, σκεφτόμουν την καύλα της Ειρήνης και το πόσο ήθελα να την δω να ικανοποιείται. Αυτό με οδήγησε στην επιθυμία να την δω να γαμιέται με έναν άλλον άντρα. Αρχικά η σκέψη αυτή με έκανε να φουντώνω αλλά και να ζηλεύω υπερβολικά. Σιγά-σιγά όμως η ζήλεια αυτή αποτέλεσε αναπόσπαστο στοιχείο του ερεθισμού μου. Ζήλευα και αυτό με καύλωνε. Το να δω τη γυναίκα μου με έναν άλλον, ο οποίος θα μπορέσει να την ικανοποιήσει όπως δε μπορώ εγώ. Αυτός ο εξευτελισμός άρχισε να κυριαρχεί στις φαντασιώσεις μου και στην κάθε ερωτική μου σκέψη.

Όταν μίλησα στην Ειρήνη κάποια στιγμή για αυτό, για την επιθυμία μου να πάει με έναν άλλον άντρα, η αντίδρασή της ήταν κάθετη.. Συντηρητική και κλειστή σε ερωτικά θέματα ούτε καν ήθελε να το κουβεντιάσει. Εγώ επιθυμώντας το ολοένα και περισσότερο, έχοντάς το πλέον ως έμμονη ιδέα, επέμενα κατά τη διάρκεια του σεξ να της μιλώ για μια τέτοια προοπτική. Έφτασα μάλιστα στο σημείο να της εξηγήσω ότι το επιθυμώ τόσο πολύ επειδή εγώ ο ίδιος δε μπορώ να την ικανοποιήσω και ότι θέλω πολύ να νιώσει αυτό που δεν της πρόσφερα ποτέ. Το ολοκληρωτικό και ατέρμονο σεξ! Της έλεγα ότι είναι μια πανέμορφη και θερμή γυναίκα η οποία δεν αξίζει να χαραμίζεται με μένα. Ότι πρέπει να αποκτήσει ερωτική ζωή και αυτό μπορεί να γίνει μόνον με έναν άλλον άντρα. Της έλεγα ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για μένα, ότι δεν πρόκειται ποτέ να με ενοχλήσει, ότι εγώ ο ίδιος της το ζητώ και ότι ο γάμος μας δεν κινδυνεύει, αφού ότι γίνει θα είναι κοινή συναίνεση. Η Ειρήνη ανένδοτη, όμως ολοένα και περισσότερο με άφηνε να συνεχίζω να της μιλώ γι αυτό ενώ τη γαμούσα. Δε με έκοβε όπως στην αρχή. Μερικές φορές ρωτούσε κιόλας:

- Καλά… και δε θα σε πειράξει; Να με δεις να γαμιέμαι με έναν άλλο;

- Να με πειράξει; Θα είμαι ευτυχισμένος!

- Ξέρεις όμως ότι όταν ζητάς κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αναλογίζεσαι και τις συνέπειες.

- Τις έχω αναλογιστεί και το επιθυμώ!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχαμε πάει στην Χαλκιδική για λίγες μέρες. Μέναμε σε ένα δωμάτιο κάτω στην παραλία και πηγαίναμε για μπάνιο κάθε πρωί. Επιλέγαμε απόμακρες παραλίες για να αποφύγουμε το συνωστισμό, αν και επειδή ήταν τέλη Ιουνίου ο κόσμος δεν ήταν τόσο πολύς. Ψάχναμε για παραλίες απομονωμένες και ήσυχες, όπου οι δρόμοι ήταν χωματένιοι και η παραλίες άγνωστες, σχετικά.

Ένα πρωινό που είχαμε πάει σε μια τέτοια παραλία είχαμε ξαπλώσει στην αμμουδιά και χαιρόμασταν τον ήλιο. Ήταν σχετικά νωρίς και είχε ελάχιστο κόσμο στην παραλία. Σε μια στιγμή η Ειρήνη με κοίταξε πονηρά και αμέσως ξεκούμπωσε το πάνω μέρος του μπικίνι της. Εγώ την κοίταζα αποσβολωμένος. Δεν είχε ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο και σε όποιες προτροπές μου να μείνει γυμνόστηθη στην παραλία, η Ειρήνη αντιδρούσε εκνευρισμένα αποκλείοντας με τον πιο απόλυτο τρόπο ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η δική μου επιθυμία σχετιζόταν με την καύλα που μου προκαλούσε οποιαδήποτε «έκθεση» της γυναίκας μου στα μάτια άλλων αντρών, όμως τέτοιες ικανοποιήσεις δεν είχα ποτέ, δυστυχώς, τουλάχιστον έως εκείνη την μέρα.

Η Ειρήνη έβγαλε το σουτιέν του μαγιό της και τα μεγάλα στρογγυλά βυζιά της ξεπρόβαλαν σε δημόσια θέα. Με κοίταξε ξανά με ένα χαμόγελο, μισό ντροπαλό μισό πονηρό. Πέρα από αυτό καθαυτό το γεγονός ότι τα βυζιά της γυναίκας μου ήταν πλέον σε κοινή θέα, μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση μια τέτοια κίνηση από πλευράς της Ειρήνης, δεδομένου κιόλας ότι δεν είχα πει τίποτα σχετικό εκείνες τις ημέρες. Ήταν μια δική της πρωτοβουλία, η οποία έκανε τον πούτσο μου να σκληρύνει απότομα μέσα στο μαγιό μου. Η Ειρήνη ξάπλωσε ανάσκελα και τέντωσε τα χέρια της ψηλά, δίνοντας ένα πανέμορφο θέαμα του στήθους της στους λίγους παρευρισκόμενους. Εγώ ένιωθα μια πρωτοφανή έξαψη, ο πούτσος μου πάλλονταν ζητώντας διέξοδο ενώ την κοιτούσα θολωμένος γεμάτος καύλα.

- Τι έπαθες μωρό μου; Δεν ήθελες να βγάλω τα βυζιά μου στη φόρα; Ε, το έκανα. Δεν είσαι ευχαριστημένος;

- Πολύ! Αλλά πως κι έτσι αποφάσισες κάτι τέτοιο;

- γιατί να μη σου κάνω κάποια χατίρια, εσύ με προσέχεις και με φροντίζεις τόσο. Ας σου δώσω λοιπόν κι εγώ κάποια ευχαρίστηση, από τα πράγματα που μου ζητάς. Και επίσης. Είπα να χαλαρώσω στοΝ ερωτικό τομέα, να δω τα πράγματα πιο άνετα.

- Τι εννοείς;…

ρώτησα με αγωνία και προσμονή.

- Δεν ξέρω ακόμη. Δεν έχω αποφασίσει κάτι. Απλώς έχω σκεφτεί ότι στις διακοπές μας αυτές θα γίνω πιο χαλαρή και πιο ερωτική. Και θα προσπαθήσω να σου δώσω πράγματα που έχεις ζητήσει.

Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Από επιφύλαξη δε ρώτησα περισσότερα γιατί δεν ήθελα να γίνω πιεστικός. Την άφησα να κινηθεί μόνη της, δίχως να ζητήσω λεπτομέρειες. Έμεινα να απολαμβάνω την εικόνα της γυμνόστηθης γυναίκας μου στην παραλία, εικόνα που πάμπολλες φορές είχα ονειρευτεί όταν μαλακιζόμουν. Μετά από ώρα η Ειρήνη μου ζήτησε να την αλείψω με αντηλιακό. Είπε ότι η επιδερμίδα των βυζιών της είναι ευαίσθητη και άμαθη στον ήλιο και πρέπει να τα προστατέψει γιατί θα τα χρειαστεί όμορφα και επιθυμητά. Σηκώθηκα και κάθισα δίπλα της, βάζοντας αντηλιακό στο χέρι μου και ξεκινώντας να το απλώνω πάνω στο στήθος της .Οι θηλές της ήταν ήδη σκληρές, από πρωτύτερα, αλάνθαστο σημάδι ότι ήταν αναμμένη. Άπλωνα απαλά το υγρό στα βυζιά της, παίζοντας ταυτόχρονα, διακριτικά, με τις ρώγες της, με τρόπο ώστε να μην γίνουμε εντελώς θέαμα, γεγονός που μπορεί να την εκνεύριζε. Όμως η Ειρήνη με προέτρεψε να γίνω πιο τολμηρός.

- Καλά δε θέλεις να τα χουφτώσεις;… δεν σου αρέσουν;… Τα βλέπει όλος ο κόσμος. Δε σε καυλώνει αυτό καλέ μου;

- Πάρα πολύ…

είπα, και έκλεισα τα βυζιά της στις χούφτες μου. Η Ειρήνη αναστέναξε. Αμέσως μετά σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στη θάλασσα, περπατώντας με τα βυζιά της ελεύθερα. Η έξαψή μου έφτασε σε απροχώρητο σημείο. Δεν πίστευα αυτό που συνέβαινε και το μυαλό μου θολωμένο από την καύλα, έτρεχε και σε άλλες «υποσχέσεις» που μπορεί να πραγματοποιούνταν. Την ακολούθησα στο νερό και προσπαθούσα να κρύψω με το χέρι μου τον ορθωμένο πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα. Μέσα στο νερό η Ειρήνη ξάπλωσε ανάσκελα και μου ζήτησε να τη χαϊδέψω. Έβαλα το χέρι μου μέσα στο μαγιό της και έπιασα το μουνί της. Το χάιδεψα και η γυναίκα μου άνοιξε ελαφρά τα πόδια της, αφήνοντάς μου ελεύθερο το πεδίο να εισέλθω με τα δάχτυλά μου μέσα της.

- Καύλα μου είσαι πανέμορφη. Μια θεά! Έχεις καυλώσει όλη την παραλία με την εμφάνισή σου.

- Λες;…

είπε μέσα στους αναστεναγμούς της. Σε λίγη ώρα έχυσε μέσα στην αγκαλιά μου, σφίγγοντάς με πάνω της.

- Καύλωσα πολύ, μου άρεσε! Νιώθω τόσο ωραία.

- Κι εγώ είμαι καυλωμένος…

της είπα νιώθοντας τον πούτσο μου ανυποχώρητο μέσα στο μαγιό.

- Καλά… ας βγούμε τώρα.

Απογοητευμένος κάπως, χάνοντας την ελπίδα να με μαλακίσει και να εκτονώσει την τεράστια καύλα μου, την ακολούθησα. Ξαπλώσαμε στις ψάθες μας. Εγώ μπρούμυτα, για να κρύψω το εξόγκωμα στο μαγιό μου και η Ειρήνη ανάσκελα, συνεχίζοντας να προσφέρει το πανέμορφο θέαμα των γυμνών βυζιών της στον κόσμο που είχε πια αυξηθεί αρκετά στην παραλία.

- Κοίτα, αυτό με τον πούτσο σου πρέπει να το λύσουμε. Δε γίνεται να είσαι έτσι.

- Ναι μωρό μου, δε γίνεται.

- Λοιπόν... θα πας στο αυτοκίνητο. Στην τσάντα μου που έχω αφήσει στο Πορτ μπαγκάζ, θα βρεις ένα μικρό σακουλάκι…

μου είπε χαμογελαστά. Τι να το κάνω το σακουλάκι; Να μαλακιστώ και να χύσω μέσα;… αναρωτήθηκα.

- Μέσα θα βρεις κάτι που σου αγόρασα. Είναι ένα κλουβάκι. Ένα κλουβάκι για το μικρό πουτσάκο σου, που σήμερα έχει και ορέξεις. Αυτό το κλουβάκι θα τον τιθασεύσει και δε θα μας κάνει ρεζίλι σε όλη την παραλία.

Την άκουγα με το στόμα ανοιχτό.

- θα πας λοιπόν, θα το πάρεις και θα μπεις στο αυτοκίνητο και θα το φορέσεις. Θα το κλειδώσεις. Ασφαλίζει με ένα λουκέτο και θα έρθεις πάλι εδώ. Το κλειδάκι από το λουκέτο το οποίο είναι περασμένο σε μια αλυσίδα θα μου το δώσεις για να το περάσω στο λαιμό μου. Καθώς θα βλέπεις τα γυμνά βυζιά μου θα βλέπεις και το τίμημα που θα πληρώσεις για να μπορείς να τα απολαμβάνεις γυμνά σε δημόσιο χώρο. Από τώρα και πέρα η στύση σου θα ελέγχεται από μένα. Όχι, για σήμερα. Όχι για τις διακοπές... για πάντα. Από τώρα και πέρα ο πούτσος σου θα είναι στον απόλυτο έλεγχό μου. Το κλουβάκι που θα πας να φορέσεις θα πρέπει να το συνηθίσεις γιατί πολύ σπάνια θα μένεις χωρίς αυτό. Αφού ο πούτσος σου είναι τόσο ανύπαρκτος και μηδαμινός δε θα χάσουμε και τίποτα. Κανένα κελεπούρι! Θα είναι κλειδωμένος στο κλουβάκι του και έτσι θα είσαι ήσυχος για ξαφνικές καύλες από ερεθίσματα που θα σου δίνω. Και σου υπόσχομαι, αγάπη μου, θα σου δίνω πολλά ερεθίσματα.

- Μα... ψέλλισα έχοντας μείνει άναυδος.

- Δεν έχει "μα"! Το ζήτησες, το επιθυμούσες, ήθελες να με κάνεις ενεργή σεξουαλικά! Ε λοιπόν η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί. Από τώρα και πέρα έχω εγώ τα ηνία του ερωτικού μας τομέα και θα γίνεται αυτό που εγώ επιθυμώ. Και θα γίνουν πολλά, πολύ περισσότερα από όσα έχεις ζητήσει και έχεις καν φανταστεί. Η σκέψη του καημένου του πούτσου σου κλειδωμένου μέσα στο κλουβάκι του με ερεθίζει αφάνταστα. Έχεις δίκιο. Όσα μου έλεγες τόσο καιρό είναι σωστά! Είναι πολύ ερεθιστικό να έχεις το πάνω χέρι και ακόμη περισσότερο να εξουσιάζω τον άχρηστο και αξιολύπητο πούτσο σου. Ήθελες και ζητούσες να γίνω μια τσούλα ε; Λοιπόν θα γίνω! Πήγαινε και γύρνα όπως σου είπα!

Αποσβολωμένος σηκώθηκα και ξεκίνησα να πηγαίνω προς το αυτοκίνητο. Τα συναισθήματά μου ήταν ανάμικτα. Η έκπληξη και η ανατροπή που μόλις συνέβηκε μπροστά στα μάτια μου με έκανε να τα χάσω, αλλά από την άλλη, η προσμονή μιας τέτοιας εξέλιξης, της υποδούλωσής μου στη γυναίκα μου, του ελέγχου του πούτσου μου και όλων των συνεπακόλουθων, με έκανε να νιώθω ανείπωτη έξαψη. Αυτό βεβαίωνε και ο πούτσος μου που δεν έλεγε να ηρεμήσει μέσα στο μαγιό μου.

Απομακρυσμένος γύρισα και κοίταξα τη γυναίκα μου η οποία καθόταν στην ψάθα μας και είχε προτεταμένα τα τέλεια στητά βυζιά της, προκαλώντας τους γύρω της να τα δουν και να τα θαυμάσουν, για να μην πω να τα ποθήσουν. Αυτή η εικόνα, μέχρι πριν λίγες ώρες θα ήταν το όνειρό μου. Το κλουβάκι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αλλά και εκείνη η ιδέα με έκανε να νιώθω μια πρωτοφανή καύλα!

Μπήκα στο αυτοκίνητο και φόρεσα, με αρκετή δυσκολία, το κλουβί μιας και ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει με τίποτα. Τέτοια στύση είχα χρόνια να έχω "και φαντάσου πότε θα ξανά έχεις, καημένε!" σκέφτηκα. Όταν το προσάρμοσα και κλείδωσα με το λουκέτο, πήρα το κλειδάκι και κατευθύνθηκα προς τη γυναίκα μου. Της έδωσα χαμογελαστά το κλειδί, το φόρεσε στο λαιμό της και το μήκος της αλυσίδας ήταν τέτοιο που το κλειδί ήρθε και χώθηκε στη σχισμή των γυμνών βυζιών της. Ένιωσα τον πούτσο μου να ξανασκληραίνει αλλά τα κάγκελα του μικρού κλουβιού τον εμπόδιζαν να αποκτήσει μέγεθος. Αυτή η παγίδευση με έκανε να νιώθω τρομερή καύλα, που δε μπορούσε να εκφραστεί με τη στύση, αλλά με έκανε να τρέμω από ικανοποίηση.

Η Ειρήνη μου είπε πως θα πάει να κάνει μια βόλτα στην παραλία, αλλά δε θέλει να πάω μαζί της. Μου ζήτησε να καθίσω και να αναλογιστώ τις νέες εξελίξεις και όταν γυρίσει να της δώσω μια οριστική απάντηση για το αν δέχομαι τα καινούργια δεδομένα. Μια καταφατική απάντηση θα ήταν οριστική, δεν θα υπήρχε τρόπος να αλλάξω γνώμη, μια αρνητική θα σήμαινε ότι οι δρόμοι μας θα έπρεπε αναγκαστικά να χωρίσουν. Γιατί, όπως είπε, ήταν εντελώς αποφασισμένη να αλλάξει τη βαρετή ερωτική της ζωή και να γεμίσει την κενότητα και την ανυπαρξία όλων των προηγούμενων χρόνων. Με κάθε τίμημα.

Της απάντησα ότι δεν έχω να σκεφτώ τίποτα. Η απάντηση είναι καταφατική και είμαι ευτυχισμένος για όσα κάνει. Έφυγε λέγοντάς μου να το θυμάμαι αυτό τις επόμενες μέρες και εβδομάδες!




Copyright protected OW ref: 162421



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.