Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από μικρός ήμουν πολύ σκληρό παιδί. Δεν το έβαζα ποτέ κάτω και δεν τη χάριζα σε κανένα όταν πήγαινε με να μου κάνει κάποια μπινιά πισώπλατα. Ήμουν δυνατό παιδί και όταν έφτασα σε ηλικία 15 χρονών άρχισα να ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Μου άρεσε πάντα το δίκαιο και πάντα βοηθούσα στη ζωή μου του αδύνατους ανθρώπους. Στη γειτονιά υπήρχε κι Θανάσης. Δύο χρόνια μεγαλύτερός μου και διαφορετικός χαρακτήρας. Τα ήθελε όλα δικά του. Αρκετές φορές κάναμε παρέα από μικροί. Αλλά σαν μεγαλώσαμε οι σχέσεις μας έμεινα στο ένα γεια και τίποτα παραπέρα.

Κάποτε στην ηλικία των 18 εγώ καμάκωνα μια κοπέλα σε ένα πάρτι. Ο Θανάσης με δόλιο τρόπο μπήκε ανάμεσά μας και έκανε τη χαλάστρα. Τον μίσησα τόσο πολύ τότε που μετά το πάρτι τον έπιασα από το λαιμό έτοιμος να του σπάσω τα μούτρα.

- Τι να σε κάνει εσένα βρε νιάνιαρο;… μου είπε, η γκόμενα θέλει πραγματικούς άντρες.

Όρμησα να τον χτυπήσω. Με πιάσανε από την παρέα του τρία άτομα και ο Θανάσης θυμάμαι με χτύπησε. Οι τρεις της παρέας του ήταν αρκετά δυνατοί και εύσωμοι και οι δύο μεγαλύτεροι από το Θανάση.

Τα χρόνια πέρασαν. Ο Θανάσης σπούδασε οικονομικά και εγώ πολιτικός μηχανικός. Όσο σπούδαζα ταυτόχρονα ασχολήθηκα με τις πολεμικές τέχνες.

Ήμουν στο τελευταίο έτος των σπουδών όταν γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου. Τη Χριστίνα. Ένα ξανθό άγγελο. Μια κοπέλα με ένα τέλειο σώμα και ένα αγγελικό πρόσωπο και δύο γαλάζια μάτια σαν τον ουρανό. Καταγόταν από μια μικρή πόλη κοντά σε μας. Τη γνώρισα σε ένα πάρτι. Κι ο διάολος έσπασε και τότε το πόδι του να βρεθεί και ο Θανάσης εκεί. Ήταν με τη γυναίκα του τη Μαίρη, σε σχέση τότε. Φοιτήτρια του οικονομικού όπως και η Χριστίνα. Η Μαίρη ήταν μια μελαχρινή, όμορφη κοπέλα. Σεμνή και κατάγονταν από την ίδια πόλη με μας. Ο Πατέρας της αρκετά εύπορος με μια ασφαλιστική εταιρεία και μία εμπορική αντιπροσωπία ανταλλακτικών.

Το βράδυ εκείνο δε σταμάτησα να πολιορκώ την Χριστίνα. Ένιωσα έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Αργά το βράδυ προσφέρθηκα να τη συνοδεύσω στο σπίτι της. Έμενε άπου στο Παγκράτι. Τη συνόδεψα μέχρι την πόρτα. Δεν ήμουν βιαστικός. Δεν μου άρεσε καθόλου να φαίνομαι λιγούρης. Είμαι από τη φύση μου ρομαντικός. Πάντα ήμουν. Προφανώς η Χριστίνα το εκτίμησε αυτό στο χαρακτήρα μου.

Την άλλη μέρα βγήκαμε οι δυο μας για καφέ. Τότε θυμάμαι της πρωτοπήρα το πρώτο φιλί. Βγήκαμε δυο τρεις φορές μαζί ώσπου την Τρίτη μου ζήτησε να περάσω στο σπίτι της. Καθίσαμε στον καναπέ του σαλονιού και φιλιόμαστε. Σε λίγο τα φιλιά μας γίνονταν ολοένα και πιο παθιασμένα. Της έβαλα το χέρι κάτω από τη μπλούζα και χούφτωσα τα θεσπέσια βυζιά της. Τα φιλιά μου πέρασαν στην περιοχή του λαιμού της. Μετά από πολλά φιλιά στο λαιμό με μια κίνηση έκανα να της βγάλω τη μπλούζα. Με σταμάτησε. Πήρε την πρωτοβουλία από μόνη της. Έβγαλε με μια κίνηση τη μπλούζα της και στάθηκα έκθαμβος στο θέαμα του στήθους της. Τα μαλλιά της ξανθά να πέφτουν στους ώμους. Τη φίλησα στο στόμα. Τρυφερά στην αρχή κι ύστερα ξανά παθιασμένα.

Η Χριστίνα ανταποκρινόταν με το ίδιο πάθος στα φιλιά μου. Κατέβηκα προς τα κάτω. Την αγκάλιασα και με μια κίνηση ξέπιασα το σουτιέν. Τα δύο στητά βυζιά της πρόβαλλαν γυμνά μπροστά της. Έσκυψα κι άρχισα να τα φιλάω. Περιμετρικά στην αρχή κι ύστερα πότε τη μια ρώγα πότε την άλλη. Η Χριστίνα είχε παραδοθεί όπως κι εγώ στο πάθος. Όσο φιλούσα τα βυζιά της με αγκάλιασε το κεφάλι και μου χάιδευε τα μαλλιά τρυφερά. Δε βολευόμουν. Με μια κίνηση έβγαλα το μπλουζάκι μου. Άρχισε να χαϊδεύει το γυμνασμένο σώμα μου. Την αγκάλιασα και τα στήθη της ακουμπούσαν πάνω μου. Την άρχισα ξανά στα γλωσσόφιλα. Ήταν ένα όνειρο που ζούσαμε. Κατέβηκα ξανά στα στήθη της. Με το σώμα μου την έσπρωξα ελαφριά προς την πλάτη του καναπέ. Κατέβηκα στην λεπτοκαμωμένη κοιλιά της. Τη φιλούσα και πέρναγα τη γλώσσα μου τρυφερά κάνοντάς την να βογκάει από καύλα. Της έπιασα το παντελόνι και το ξεκούμπωσα. Δεν αντέδρασε. Πάτησε στα άκρα των ποδιών να με βοηθήσει να το βγάλω. Το έβγαλα.

Μπροστά μου είχα ένα φρεσκοξυρισμένο όμορφο μουνάκι. Έσκυψα και άρχισα να το φιλάω τρυφερά στα μουνόχειλα. Η Χριστίνα βογκούσε και μου χάιδευε το κεφάλι. Άρχισα σιγά-σιγά να βάζω τη γλώσσα στη σχισμή. Ήταν πολύ υγρό. Ανέβηκα στην κλειτορίδα. Άρχισα να παίζω με αυτή. Οι αναστεναγμοί της γίνονταν ολοένα και δυνατότεροι. Πήγα να βάλω το δάχτυλο μέσα. Τραβήχτηκε. Μου είπε ότι θα πονέσει. Μου είπε ότι η μόνη φορά που το έκανε με ένα συμμαθητή της στα 16. Και μάλιστα πόνεσε και σταμάτησε. Τότε πήρα την πρωτοβουλία και την ηρέμισα. Ξαναέβαλα όσο μπορούσα το δάχτυλο. Μέσα. Δεν ήταν παρθένα αλλά ήταν αρκετά στενή. Γδύθηκα κι εγώ. Της τον έβαλα στο στόμα. Άρχισε να γλείφει το πουτσοκέφαλο.

- Απόλαυσέ το στο στόμα στου μωρό μου. Όπως εσύ μπορείς.

Κι έτσι έγινε. Η Χριστίνα άρχισε να παίζει με τη γλώσσα της το πουτσοκέφαλο. Σιγά-σιγά άρχισε να το γλείφει. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο. Τη σήκωσα και την ξάπλωσα ανάσκελα στον καναπέ. Έπεσα τρυφερά από πάνω της. Τον ακούμπησα. Και τον έτριβα πάνω της. Η καύλα ήταν στα ύψη. Κεντράροντας το κεφάλι άρχισα να πιέζω. Στην αρχή πονούσε. Αλλά συνήθισε. Σε λίγο ο πούτσος μου βρισκόταν πάνω από το μισό μέσα. Άρχισα να τη γαμάω. Ήταν τόσο στενή που σχεδόν στα δύο με τρία λεπτά μου ήρθε να χύσω. Έχυσα στην κοιλιά της. Αγκαλιαστήκαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Να λέμε διάφορα τρυφερόλογα. Εκείνο το βράδυ, το πρώτο μας βράδυ, δεν έλεγε να τελειώσει. Μας πήρε 9:00 το πρωί που αποκοιμηθήκαμε αφού στραγγίξαμε στο σεξ.

Με τη Χριστίνα ερωτευτήκαμε πολύ. Σε 8 μήνες αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί. Ήμαστε ο ένας για τον άλλο το θείο δώρο που περίμεναν στη ζωή τους. Όσο για τοπ σεξ δεν έλειπε κάποια μέρα από τη ζωή μας.

Κάναμε διάφορους πειραματισμούς. Ένα βράδυ αποπειράθηκα να της το κάνω από τον κώλο. Η Χριστίνα έφερε αντιρρήσεις. Εγώ όμως επέμενα. Άρχισα να τρίβω το πουτσοκέφαλο στην τρύπα της. Σιγά-σιγά έβαλα το μισό κι η Χριστίνα με έσπρωξε λέγοντάς μου ότι πονούσε. Ξαναπροσπαθήσαμε εκείνο το βράδυ. Καταφέραμε να της τον βάλω αλλά έλεγε ότι πονούσε. Τελείωσα μέσα της. Έγιναν άλλες δύο νύξεις με το ζόρι. Το κάναμε αλλά η ίδια μου είπε ότι πονούσε και δε μπορούσε να ευχαριστηθεί τίποτα. Συμβιβάστηκα με την ιδέα. Εξάλλου το γαμήσι με τη Χριστίνα ήταν θεϊκό. Πειραματιζόμασταν σε ένα σωρό στάσεις από το μουνί. Μέχρι και βιβλίο με κάμα-σούτρα πήρα μια φορά και φυσικά εμείς ακολουθήσαμε το δικό μας δρόμο της ικανοποίησης.

Εγώ τελείωσα πριν τη Χριστίνα τη σχολή. Και στο καπάκι έκανα μεταπτυχιακό. Πήγα στρατιώτης και από καλή μου τύχη υπηρέτησα στην Αθήνα σχεδόν όλη μου τη θητεία. Οπότε με την αγάπη μου ήμαστε συνεχώς μαζί. Μόλις τελείωσα από το στρατό της έκανα πρόταση γάμου. Θυμάμαι τη μέρα εκείνη σαν την πιο ευτυχισμένη της ζωή μας. Με αγκάλιασε με φίλησε, με κοίταξε στα μάτια. Εγώ αν και ήξερα την απάντησή της, ζούσα μια αγωνία.

- Σ’ αγαπώ Νίκο μου, σε λατρεύω. Ναι θέλω να είμαι η γυναίκα σου, να κάνω οικογένεια μαζί σου!

Τη μεθεπόμενη ημέρα πήρε την αδερφή της τη Μυρτώ και της το ανακοίνωσε. Η Μυρτώ χάρηκε τόσο πολύ που τα ξεφωνητά της μας ξεκούφαναν κι από το τηλέφωνο.

Η Μυρτώ είναι η μικρότερη αδερφή της Χριστίνας. Σπούδασε κι η ίδια στη γενέτειρά μου πόλη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μια μελαχρινή πανέμορφη με γαλάζια μάτια και αρκετά αισθησιακή γυναίκα με τέλειες αναλογίες σώματος όπως κι η Χριστίνα. Πιο καπάτσα και πιο άνετη στο θέμα των σχέσεων από τη Χριστίνα. Η Χριστίνα είχε κάποιες σχέσεις που προφανώς δεν οδηγούσαν σύντομα πουθενά και τις τερμάτιζε η ίδια. Η Μυρτώ είχε πολλές κατακτήσεις και πολλές σχέσεις. Ήταν πιο απελευθερωμένη στο σεξ με τη έννοια ότι εύκολα προχωρούσε στο σεξ με τις σχέσεις που είχε.

Το καλοκαίρι ήρθε και τα μαζέψαμε και πήγαμε στην πόλη μου. Εγώ είχα από τους γονείς μου μια μεγάλη μονοκατοικία. Οι γονείς μου είχαν πεθάνει. Ο πατέρας μου όταν ήμουν έτοιμος να δώσω πανελλήνιες και η μητέρα μου λίγο πριν γνωρίσω τη Χριστίνα.

Με το που πατήσαμε το πόδι στην πόλη η Χριστίνα, η Μυρτώ και η Λένα, μια φίλη τους, ήρθαν να καθαρίσουν το σπίτι. Δουλέψαμε συνεχώς και το κάναμε σπίτι. Τον επόμενο μήνα έπιασα δουλειά σε μια εταιρεία που κάνει προκάτ σπίτια ως μηχανικός. Ήμουν αρκετά καλός και με τα μπόνους που έπαιρνα κέρδιζα αρκετά για να κάνω μια άνετη ζωή.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσω κι επίσημα τους γονείς της Χριστίνας. Όταν πήγα ο πατέρας της δε με καλοδέχθηκε. Άρχισε να μου λέει ότι δεν έχει προοπτικές η δουλειά μου. Δεν πίστευα στ’ αυτιά μου όταν μου μίλησε για το πόσο τυχερή είναι η Μαίρη που πήρε το Θανάση – βλέπετε οι γονείς τους γνωρίζονταν – κλπ. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σηκώθηκα πάνω φανερά ενοχλημένος. Γύρισα προς το μέρος του. Η Χριστίνα έκανε να με ηρεμήσει.

- Κοιτάξτε κύριε Γιώργο. Με την κόρη σας τη Χριστίνα αγαπιόμαστε χρόνια τώρα και το γνωρίζετε. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είτε το θέλετε είτε όχι, εγώ θα την πάρω γυναίκα μου. Ό,τι έκανα στη ζωή μου δεν μου χαρίστηκε. Θα σας στείλω το προσκλητήριο του γάμου. Μην περιμένετε παρελάσεις και φιέστες. Ένας απλός γάμος βασισμένος στην αγάπη μας και μόνο. Δε θέλω ούτε προίκα ούτε τίποτα. Μόνο η Χριστίνα μου φτάνει. Κι ακόμα κάτι άλλο. Κι αν ακόμα δεν με θέλετε για γαμπρό σας… κι αν ακόμα με διώξετε, εσείς ως οικογένεια της γυναίκας μου θα είστε ευπρόσδεκτοι στο δικό μου σπίτι.

Όλοι έμεινα αποσβολωμένοι. Γύρισα είπα ένα αντίο. Έπιασα τη Χριστίνα από το χέρι.

- Πάμε σπίτι μας αγάπη μου;

Ξαφνικά η Μυρτώ αναπήδησε από τη χαρά. Φωνάζοντας ένα παιδικό σε όλα «γιούπι!». Πήρα τη Χριστίνα από το χέρι και έφυγα. Σε ένα μήνα παντρευτήκαμε. Ο πατέρας της τόσο εγωιστής, που όταν έρχονταν φερόταν πολύ τυπικά και ψυχρά απέναντί μου. Δεν έδινα σημασία γιατί το θεωρούσα ανούσιο και δεν ήθελα να χαλιέμαι.

Το δεύτερο χρόνο η Χριστίνα έμεινε έγκυος. Την κόρη μας της δώσαμε το όνομα της μάνας μου. Ήμαστε τόσο ευτυχισμένη οικογένεια. Όταν η μικρή έγινε 5 χρονών Χριστίνα ήθελε σώνει και καλά να δουλέψει. Άρχισε να ψάχνει δουλειά. Βρήκε τελικά στον πεθερό του Θανάση στο τμήμα των ασφαλειών. Εγώ πάντα είχα τους ενδοιασμούς μου. Αλλά αφού επέμενε την άφησα. Στην αρχή παιδεύτηκε να μάθει τη λογική των ασφαλειών. Εγώ από την άλλη προσπαθούσα να φτάσω ακόμα πιο ψηλά. Μάλιστα πέτυχα και μια καλή μελέτη η οποία εγκρίθηκε που ο κ. Κώστας μου πρότεινε να αναλάβουμε το project μαζί 50-50. Δέχθηκα και σε άλλα δύο χρόνια κατείχα το 50% της εταιρείας. Ο κ. Κώστας με αγαπούσε πολύ, τόσο για την εργατικότητά μου όσο και για τις γνώσεις μου.

Ο Θανάσης από την άλλη ανέλαβε γενικός διευθυντής στις επιχειρήσεις του πεθερού του. Η ζωή μου κυλούσε ήρεμα. Ήταν άνοιξη. Η εταιρία μου έφτιαξε έξω από την πόλη μια εγκατάσταση τηλεοπτικού στούντιο. Αργότερα η ιδέα εγκαταλείφτηκε και τα στούντιο έμειναν άδεια. Μέσα τους όμως υπήρξε αρκετός εξοπλισμός από φωτισμούς και άλλα μέσα που οι προκάτοχοι τους τα είχαν στοιβάξει με σειρά σε αποθήκες. Η Χριστίνα ήταν πολύ απασχολημένη εκείνη την άνοιξη. Γύριζε σπίτι κατά τις 6. Το ίδιο κι εγώ, συνήθως πιο μετά από αυτή.

Το σεξ δεν έλειπε σε καθημερινή βάση. Θυμάμαι ένα Σαββατόβραδο όταν κάναμε σεξ. Τη γύρισα στα τέσσερα. Μόλις έχωσα τον πούτσο μου μέσα άρχισα να τη γαμάω. Η Χριστίνα φώναζε από καύλα. Έπιασα τα κωλομέρια της και τα πίεσα προς τα έξω. Ο κώλος της ξυρισμένος και ρόδινος. Μου φάνηκε διαφορετικός. Σαν ανοιγμένος στο μισοσκόταδο. Σε μια στιγμή γέλασα με τον εαυτό μου και θεώρησα ότι μου φαινόταν έτσι γιατί τον είχε ξυρισμένο. Δεν έχασα την ευκαιρία να τον ακουμπήσω στην κωλοτρυπίδα της. Η Χριστίνα σφίχτηκε και τινάχτηκε.

- Μη πονάω ρε Νίκο. Δεν μπορώ να το κάνω από πίσω. Άσε που θα λερωθούμε. Δεν θέλω. Γιατί μωράκι μου δεν καυλώνει το μουνί μου άλλο;

- Τι λες Χριστίνα; Με τρελαίνει το μουνί σου…

κι άρχισα να τη γαμάω με δύναμη. Σε λίγο τη γύρισα στο πλάι. Σήκωσα το ένα πόδι και της τον έχωνα με δύναμη μέσα. Τραβήχτηκα. Την έβαλα να μου πάρει πίπα. Όπως πάντα το πουτσοκέφαλο μέσα και άντε λίγο ακόμα. Όταν καταλάβαινε ότι χύνω τον έβγαζε και έχυνα στα βυζιά της ή στο λαιμό της. Καθίσαμε αγκαλιασμένοι όπως πάντα μετά από το σεξ.

- Μου θύμωσες μωράκι μου, μού είπε ναζιάρικα.

- Δε μπορώ να θυμώσω στην αγάπη μου, της είπα. Σε λατρεύω Χριστίνα.

- Κι εγώ σε λατρεύω Νίκο μωρό μου. Να μην το ξεχάσεις αυτό. Είσαι για μένα ότι πολυτιμότερο έχω. Είσαι ο άντρας μου, η ζωή μου. Δεν νομίζω να ζούσα χωρίς εσένα.

Φιληθήκαμε.

- Θέλω να προσέχεις στη δουλειά, μου είπε. Τα έμαθα τα καμώματά σου και τις ταρζανιές σου. Σε παρακαλώ πρόσεχε τον εαυτό σου αγάπη μου!

- Ποιος σου τα είπε; Η Λένα;

- Ναι κακό είναι; Όλοι στην εταιρεία ανησύχησαν!

Φυσικά εννοούσε το ατύχημα που είχα πριν λίγες μέρες όταν από απροσεξία μου έπεσα σε μια πρόχειρη κατασκευή.

- Θα προσέχω μωρό μου μείνε ήσυχη. Για σένα και την κορούλα μας.

Η Μυρτώ εκείνη την περίοδο τα είχε με κάποιο τύπο από την Αθήνα. Δούλευε στην πόλη μας ως αντιπρόσωπος. Αθλητικός τύπος αλλά μόνο για να έχει απλά καλό σώμα. Εμένα αυτός ο τύπος από την αρχή δε μου έβγαζε κάποια αρρενωπότητα. Η Μυρτώ τόσο αισθησιακό κορίτσι τι του βρήκε δεν μπόρεσα να καταλάβω.

Την άλλη μέρα ξημέρωσε Κυριακή. Ήταν 10 το πρωί όταν ξύπνησα ακούγοντας να κτυπάει το κουδούνι με εμμονή. Ανοίγω μπαίνει μέσα η Μυρτώ πυρ και μανία.

- Τον πούστη άρχισε να φωνάζει. Τον αρχιπούστη!

- Ηρέμησε βρε Μυρτώ τι έγινε; τη ρώτησα.

Σε λίγο κατέβηκε έντρομη κι η Χριστίνα με το μπουρνούζι.

- Τι έγινε βρε Μυρτώ;

Η Μυρτώ άρχισε να μας εξιστορεί όλο νεύρα ότι το βράδυ είχε πάει σε μια φίλη της και βγήκαν έξω. Δεν αισθάνθηκε καλά και γύρισε πίσω. Κι εκεί η έκπληξη ήταν ότι ο Αλέκος την κεράτωνε.

- Και ποια ήταν…

ρώτησε η Χριστίνα με μια αφέλεια που έμενε από το ύφος μού έβαλε υποψίες πως κάτι ήξερε.

- Με ποιον θέλεις να πεις; Με δυο άλλους πουστάρες. Ο δικός μου σε στάση 69 με τον έναν κι ο άλλος γαμούσε τον Αλέκο.

Τους είδα κοντοστάθηκα να πάρω ανάσα. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Έβγαλα το κινητό μου και τους τράβηξα φωτογραφία. Δεν το πήραν είδηση. Όταν με είδαν τα έχασαν κι οι τρεις. "Καλά γαμήσια Αλέκο" του φώναξα και έφυγα.

- Κοίτα Μυρτώ εμένα δεν μου άρεσε αυτός ο τύπος από την αρχή. Τι να πω; Δεν ήθελα και να σε στενοχωρήσω και να φανεί ότι μπλέκω και στα προσωπικά σου.

- Κακομοίρα μου! λέει η Μυρτώ, το Νίκο και τα μάτια σου. Είναι σπάνιο είδος. Άντρας με τα όλα του.

Η Μυρτώ ηρέμησε. Περάσαμε όλη τη μέρα μαζί της για να μη μείνει μόνη. Το βράδυ κοιμήθηκε στο σπίτι μας. Ήταν όλο νεύρα. Όταν πήγαμε με τη Χριστίνα στο κρεβάτι εγώ τη ρώτησα αν εκείνη είχε ακούσει κάτι. Και τότε μου είπε ότι το ήξερε εδώ κι ένα μήνα. Όταν τη ρώτησα γιατί δεν το είπε στην αδερφή της ως όφειλε, μου είπε μια απάντηση που δεν την περίμενα. Δεν ήθελε να τη στενοχωρήσει.

- Τι λες παιδάκι μου; Είσαι καλά αγάπη μου; Τώρα η κακομοίρα δεν στενοχωρήθηκε; Τι στα κομμάτια φανταζόσουν ότι θα έκανε όταν το μάθαινε;

Δε συνεχίσαμε την κουβέντα. Σε λίγο είχα ξαπλωμένη τη Χριστίνα μπρούμυτα τη γαμούσα στο μουνί νιώθοντας τα κωλομέρια της να σφίγγουν το πούτσο μου. Δεν άργησα να χύσω μέσα στο μουνί της πασαλείφοντας με χύσια το κωλομάγουλα της.

Τη Δευτέρα το πρωί η Μυρτώ έφυγε πριν από όλους για τη δουλειά. Εγώ φεύγοντας φίλησα τη Χριστίνα μου στο στόμα. Κοίταξα για άλλη μια φορά τον άγγελό μου στα μάτια και του είπα σ’ αγαπώ. Εκείνη με κοίταξε με ότι πιο γλυκό χαμόγελο. Σε λατρεύω μου είπε. Έφυγα με την αγγελική εικόνα αποτυπωμένη στο μυαλό μου. Μου έδινε δύναμη κουράγιο να συνεχίσω να ζω.

Η μέρα ήταν αρκετά δύσκολη μέχρι το μεσημέρι. Έπρεπε να εκτυπώσω κάτι σχέδια και να πάω να δω ένα έργο. Είπα στη Λένα να κάνει κάτι δουλειές για μένα και πως θα πάω στο εργοτάξιο. Στο δρόμο για το εργοτάξιο θυμήθηκα ότι ξέχασα ένα φάκελο στο γραφείο μου στο σπίτι. Άλλαξα διαδρομή και πήγα προς το σπίτι. Μπήκα μέσα από την πίσω πόρτα. Μάλιστα άφησα το αμάξι πιο πέρα μια και δεν υπήρχε παρκινγκ έξω από το σπίτι. Καθώς μπήκα άκουσα θόρυβο. Σάστισα στην αρχή. Νόμισα ότι ήταν σίγουρα διαρρήκτης. Έβαλα το κινητό στο αθόρυβο για να μη με προδώσει και έστησα αυτί. Μπήκα στη κουζίνα έτοιμος να αντιμετωπίσω όποιον κι αν είναι. Σιγά-σιγά ξεχώρισα ότι ο θόρυβος ήταν από τις κρεβατοκάμαρες. Γέλια, βογκητά, αναστεναγμοί. Προχώρησα στις μύτες των ποδιών. Η πόρτα της κρεβατοκάμαρας μισάνοιχτη. Ξεχώρισα τη φωνή της Χριστίνας.

- Ναι μωρό μου, γάμησε με! Σκίσε μου το μουνί άντρα μου.

Εκείνη τη στιγμή πάγωσε το αίμα στις φλέβες μου.

- Θα στο σκίσω κοπελάρα μου όπως δεν σου το ξέσκισε κανείς, ούτε ο μαλάκας ο άντρας σου.

- Γάμησε με σε παρακαλώ και μη μιλάς. Μη τον βρίζεις το Νίκο δε θέλω. Δεν είναι ωραίο. Ξέσκισέ με Θανάση όπως δεν ξεσκίζεις ούτε τη γυναίκα σου.

Σε λίγο την έστησε στα τέσσερα. Άρχισε να τη γαμάει από τον κώλο. Τρελάθηκα. Της στον έχωνε όλο. Τη γαμούσε με δύναμη. Αυτή βογκούσε και μαλάκιζε το μουνί της. Σε λίγο ήρθε πρώτη σε οργασμό.

- Αυτό ο κώλος ανήκει μόνο σε μένα δεν είναι έτσι αγάπη μου;

- Ναι μωρό μου. Κι ο μόνος που τον γαμάει είσαι εσύ και κανένας άλλος.

- Εκτός μωρό μου από μια φορά; Έτσι δεν είναι;

- Ναι μωρό μου για να ικανοποιήσω εσένα και μόνο.

Το στομάχι μου δέθηκε κόμπος. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Αν έμπαινα μέσα με τις πολεμικές τέχνες που ξέρω θα τους σκότωνα και τους δύο. Έχυσε κι αυτός, ξάπλωσαν και φιλήθηκαν στα πεταχτά. Σε λίγο κοίταξε το ρολόι του. Πρέπει να φύγω αγάπη μου.

- Πρέπει να γυρίσω πίσω πριν έρθει ο μαλάκας ο πεθερός μου.

Έκανα πίσω στα νύχια κι εξαφανίστηκα χωρίς θόρυβο. Μπήκα στο αυτοκίνητο και έφυγα γρήγορα. Πήγα στο εργοτάξιο γιατί έπρεπε. Έδωσα οδηγίες σε ένα βοηθό μου και μετά έφυγα. Πήγα έξω από την πόλη. Σταμάτησα να σκεφτώ. Δεν ήθελα να πιστέψω ότι αυτά όλα είναι αλήθεια. Δεν το περίμενα από τη Χριστίνα. Ύστερα τα μάτια μου βούρκωσαν. Ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάματα. Ξαφνικά σαν αναλαμπή πέρασε μια ανάμνηση από το μυαλό μου. Θυμήθηκα πριν κάποιον καιρό τη κωλοτρυπίδα της Χριστίνας. Όταν την τελευταία φορά προσπάθησα να τον βάλω από τον κώλο. Τη θυμάμαι ροδαλή και κάπως ανοιχτή. Τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της συμπεριφοράς της. Δε με άφηνε ούτε να τον ακουμπήσω. Σφίγγονταν σχεδόν πάντα. Δεν ήθελε να προδοθεί. Βγήκα από το αυτοκίνητο. Στάθηκα σε ένα δέντρο. Άρχισα νε χτυπάω με μανία τον κορμό. Μέχρι που μάτωσαν τα χέρια μου. Ο πόνος αυτός με εξιλέωνε. Μπήκα στο αυτοκίνητο. Στο δρόμο τα έβαζα με τον εαυτό μου που δεν τον έσπασα τουλάχιστον τον καργιόλη που μου γάμησε τη γυναίκα. Σταμάτησα ξανά στο δρόμο. Ήθελα να σκεφτώ. Δε μπορούσα μέσα στον κόσμο. Όσο αυτό που έγινε, έγινε και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι με τρέλαινε ακόμα περισσότερο. Έπρεπε να ηρεμήσω. Πήρα ένα τηλέφωνο σε ένα φίλο μου δικηγόρο. Συναντηθήκαμε στο γραφείο του αν και η ώρα ήταν περασμένη. Ο Δημήτρης με άκουσε προσεκτικά. Δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του. Μου είπε να ηρεμήσω και να μην κάνω καμιά κουταμάρα. Του ζήτησα αν έχει κάποιο φίλο ντετέκτιβ. Μου σύστησε κάποιον από την Αθήνα. Μου έδωσε το τηλέφωνο.

- Νίκο θα είμαι δίπλα σου σε ότι κι αν θελήσεις να κάνεις. Πάντως σκέψου το ρε φίλε. Τιμώρησε αυτόν το μπάσταρδο, ναι, τιμώρησε τη γυναίκα σου για την προδοσία της, ναι. Αλλά μην προβείς σε διαζύγιο. Την αγαπάς τη Χριστίνα. Κάποια μαλακία έγινε με αυτόν τον μπάσταρδο. Δεν μπορεί η Χριστίνα να φερθεί έτσι σε σένα που όποιον κι αν ρωτήσεις θα πει τα καλύτερα για σένα.

- Χαμογέλασα πικρόχολα. Στο τέλος όμως ο μπάσταρδος βγήκε από πάνω Δημήτρη μου.

Με χτύπησε ελαφρά στον ώμο. Έφυγα. Ήταν η ώρα ακόμα 6 το απόγευμα. Τράβηξα στο νεκροταφείο. Ένιωθα τόσο μόνος! Πήγα στον τάφο των γονιών μου. Δεν είπα τίποτα. Άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Μετά από ένα τέταρτο ο θυμός επέστρεψε μέσα μου και ήθελα να πάω να τους τσακίσω στο ξύλο και τους δυο. Κοίταζα τη φωτογραφία της μάνας μου. Σαν να μου έλεγε όπως πάντα. «Κράτα το θυμό σου παλικάρι μου, δεν είναι καλός σύντροφος» Τα λόγια της αντηχούσαν στη σκέψη μου.

Έφυγα πήγα σε ένα μπαράκι στη γειτονιά. Ήπια 4 5 ποτά – πράγμα που σπάνια έκανα- και έφυγα τρικλίζοντας. Έφτασα στο σπίτι μου κατά τις 9:30.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 161653Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.