Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας και πάλι. Η σημερινή μας ιστορία είναι από το πρόσφατο δώρο γενεθλίων που μου έκανε η Ελένη. Πλησιάζανε λοιπόν τα γενέθλια μου και η Ελένη με ρώτησε τι θα ήθελα για δώρο. Της απάντησα τα κλασσικά τίποτα κλπ. Τότε αυτή μου είπε ότι θα κανονίσει ένα καλό πάρτι για να γιορτάσουμε την περίσταση και μου έκλεισε πονηρά το μάτι. Αμέσως φούντωσα και άρχισα να αναρωτιέμαι τι έχει σκεφτεί το πονηρό μυαλό της. Μια μέρα πρόσεξα που ήρθε σπίτι με δυο τσάντες από ψώνια οι οποίες δεν είχαν κάποια επωνυμία και φαντάστηκα ότι θα είναι από κάποιο σεξ σοπ μιας και τις έκρυψε αμέσως. Οι μέρες περνούσαν και πλησίαζε το βράδυ των γενεθλίων μου. Η αγωνία μου και η καύλα μου χτυπούσαν κόκκινο.

Φτάνοντας λοιπόν στη μέρα αυτή όλα κυλούσαν νορμάλ κάτι που με έκανε πιο ανυπόμονο. Το απογευματάκι λοιπόν η Ελένη ήταν καθισμένη στον καναπέ και κοιτούσε τα σόσιαλ από το κινητό. Εγώ αποφάσισα να μπω να κάνω ένα μπάνιο. Βγαίνοντας από το μπάνιο μετά από είκοσι λεπτά περίπου μου τράβηξε το βλέμμα μια καρέκλα της κουζίνας που ήταν τοποθετημένη στο σαλόνι. Η Ελένη πρόβαλε από το δωμάτιο μας ντυμένη με ένα σούπερ καυτό μπεΐμπι ντολ χωρίς εσώρουχο και με ένα ζευγάρι χειροπέδες στο ένα χέρι και μια μάσκα ύπνου στο άλλο. Φουλ μεϊκ απ σαν επαγγελματίας αρτίστα, smokey eyes και περπάτημα υπερμοντέλου.

- Είσαι έτοιμος για το δώρο σου;

- Είμαι…

ψέλλισα. Με πιάνει από το λαιμό μου δίνει ένα αισθησιακό φιλί και κατόπιν με τραβάει από το χέρι και με πάει στην καρέκλα. Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει ενώ ο πούτσος μου ήταν σχεδόν έτοιμος σε δευτερόλεπτα. Με βάζει να κάτσω στην καρέκλα. Με πολύ αργές και αισθησιακές κινήσεις περνάει τη χειροπέδα στο ένα χέρι. Μου οδηγεί τα χέρια πίσω από την καρέκλα και κλειδώνει τις χειροπέδες δένοντας με πισθάγκωνα. Εγώ υπάκουα υπνωτισμένος στις κινήσεις της. Σηκώνεται όρθια και έρχεται και κάθεται στην αγκαλιά μου. Μου δίνει αισθησιακά φιλιά ενώ τρίβει το μουνάκι της στο πουτσοκέφαλο μου. Τα υγρά της έχουν πλημμυρίσει την περιοχή ενώ και τα δικά μου προσπερματικά στάζουν σα βρύση. Η καύλα μου έχει χτυπήσει κόκκινο, όπως και της Ελένης και προσπαθώ κουνώντας τη λεκάνη μου όσο μπορώ να μπω μέσα. Η Ελένη με επιδέξιες κινήσεις της λεκάνης της δε με αφήνει κάνοντας την καύλα μου ακόμα μεγαλύτερη. Μου φοράει τη μάσκα ύπνου μου δίνει ένα ακόμα φιλί και κατεβαίνει από την αγκαλιά μου. Γονατίζει ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει ένα βαθύ αισθησιακό τσιμπούκι. Η καύλα μου έχει κορυφωθεί. Είμαι στα σκοτάδια και νιώθω την Ελένη να μου κάνει μια απίστευτη πίπα με όλες μου τις αισθήσεις. Είμαι σχεδόν έτοιμος να χύσω και η Ελένη σταματάει. Σηκώνεται στηρίζεται στα μπούτια μου και μου δίνει ένα βαθύ φιλί.

- Παλιόπαιδο τι καύλες έχεις; Με γέμισες υγρά. Τα νιώθεις στο στόμα μου;

- Μ… ναι.

Με αφήνει, ξαναγονατίζει ανάμεσα στα πόδια μου, πιάνει την πούτσα μου και μου την παίζει πολύ αργά. Νιώθω το σώμα της να κουνιέται λίγο σχεδόν αντίθετα με τη μαλακία που μου τραβάει αλλά δε δίνω σημασία γιατί με την καύλα που έχω, έχω θολώσει. Η Ελένη σηκώνεται πάλι όρθια και στηρίζεται στα μπούτια μου πάλι όπως πριν. Σκύβει στο αυτί μου και μου ψιθυρίζει:

- Δεν είσαι ο μόνος εδώ μέσα που έχεις καύλες.

Σκύβει πάλι μου δίνει ένα γλωσσόφιλο μόνο που η γεύση της ήταν διαφορετική.

- Αναγνωρίζεις τη γεύση μωρό μου;

- Όχι..

Τη χάνω πάλι για λίγο αλλά αυτή τη φορά ακούω τους γνωστούς ήχους πίπας και πνιχτά βογκητά. Ξαναέρχεται στο αυτί μου.

- Τώρα;

Και με φιλάει ξανά με περισσότερο πάθος

- Όχι.

- Ο Γιώργος είναι μωρό μου. Είχε καύλες και αυτός και ήθελε να γαμήσει τη γυναικούλα σου στα γενέθλια σου. Δε σε πειράζει ε;

- Ε, όχι…

- Έτσι μπράβο μωρό μου.

Η Ελένη ξανακατέβηκε στα γόνατα και άρχισε να τσιμπουκώνει το Γιώργο μόνο που αυτή τη φορά δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον πούτσο μου. Άκουγα την Ελένη να τσιμπουκώνει το Γιώργο και να βγάζει μικρά βογκητά καύλας, ενώ και ο Γιώργος βογκούσε. Αν και δε μπορούσα να τους δω τους έκανα εικόνα και κόντευα να χύσω. Σε λίγο έπεσε ησυχία και νιώθω την Ελένη να με καβαλάει στην αρχική της στάση. Αυτή τη φορά όμως δεν έτριβε τα μουνόχειλα της στον πούτσο μου. Είχε σπάσει τη μέση και έτριβε το χαμηλότερο σημείο της κοιλιάς της λίγο πιο πάνω από την κλειτορίδα της. Άρχισε να με φιλάει όλο πάθος με γλώσσα και μόλις ο Γιώργος ακούμπησε την πούτσα του στο μουνί της μου λέει:

- Χρόνια πολλά μωρό μου…

και με φιλάει πάλι, ενώ ο Γιώργος με το που κάρφωσε την χοντρόπουτσα του στο στενό μουνάκι της γυναίκας μου λέει:

- Χρόνια πολλά κερατά!

Ο Γιώργος άρχισε να γαμάει την Ελένη δυνατά. Αυτή όπως κουνιόταν στο ρυθμό του γαμησιού έτριβε την πούτσα μου. Η καύλα μας ήταν απερίγραπτη και των τριών. Εγώ από το πείραγμα της Ελένης τόση ώρα δεν άντεξα πολύ και άρχισα να χύνω στην κοιλιά της. Έχυσα πολύ δυνατά ρίχνοντας 5-6 μεγάλες ριπές σπέρματος.

- Καύλωσες μωράκι μου έχυσες κιόλας; Ο Γιώργος αντέχει ακόμα θα με γαμάει για πολύ ώρα.

- Ναι καργιόλη θα στην ξεμουνιάσω την πουτάνα σου.

Ο Γιώργος συνέχισε να τη γαμάει έτσι για κάμποση ώρα. Οι συνεχόμενες τριβές και η καύλα της φάσης αυτής σύντομα έκαναν την πούτσα μου πέτρα και πάλι. Η Ελένη έχει πέσει πάνω μου και με αγκαλιάζει ενώ ο Γιώργος της ανοίγει το μουνί. Σύντομα τα πόδια της αρχίζουν να τρέμουν και ένας δυνατός οργασμός τη συγκλονίζει.

- Χύνω μωρό μου, με ξεσκίζει και χύνω η πουτάνα.

- Χύσε μωρό μου…

ψιθυρίζω και η πούτσα μου είναι πέτρα πάλι. Ο Γιώργος δεν αντέχει για πολύ ακόμα και σύντομα αρχίζει να αδειάζει τα αρχίδια του βαθιά στο μουνί της γυναίκας μου.

- Χύνω την πουτανάρα σου καργιόλη… χρόνια πολλά. Θα στην γκαστρώσω για δώρο!

Ο Γιώργος κουνήθηκε δυο τρεις φορές ακόμα και τραβήχτηκε. Μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος έτρεξε από το μουνί της Ελένης πάνω μου και ανακατεύτηκε με τα δικά μου. Μείναμε με την Ελένη έτσι για λίγο να βρει την ανάσα της, ενώ άκουγα τον Γιώργο να ντύνεται και να φεύγει. Η πούτσα μου εμένα δεν έλεγε να πέσει με τίποτα. Η Ελένη ανασκουμπώθηκε και μου λέει:

- Και τώρα μωρό μου το πραγματικό δώρο σου. Το μουνάκι της γυναίκας σου χρησιμοποιημένο, ξεσκισμένο και χυμένο. Ακριβώς όπως σου αρέσει.

Με μια επιδέξια κίνηση με καβάλησε και μπήκα τέρμα μέσα της χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Τα υπόλοιπα χύσια του Γιώργου ξεχείλισαν στα αρχίδια μου. Η Ελένη με καβαλούσε και φιλιόμασταν με πάθος μέχρι που χύσαμε ταυτόχρονα. Μείναμε έτσι αγκαλιασμένοι και φιλιόμασταν.

- Χρόνια πολλά μωρό μου.




Copyright protected OW ref: 162362



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.