Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η κοπέλα μου είναι 46 χρονών, 1.55 αδύνατη, πολύ όμορφη, γυμνασμένη και γενικά πολύ εντυπωσιακή. Δεν περνάει πουθενά απαρατήρητη και συνεχώς την φλερτάρουν όπου κι αν πηγαίνει. Δουλεύει σε πολυκατάστημα ως ταμίας και καθημερινά, όπως καταλαβαίνετε, έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο.

Μια μέρα, ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο, ήταν εξοργισμένη γιατί εδώ και καιρό της κολλούσε ένας πιτσιρικάς 22 χρονών και μάλιστα κάποιες φορές πολύ επίμονα και την έφερνε σε δύσκολη θέση. Μάλιστα ένα βράδυ την περίμενε έξω από το κατάστημα και την πλησίασε να της μιλήσει. Της έλεγε πόσο όμορφη ήταν και πότε θα βγουν για καφέ ή ποτό. Εκείνη του εξήγησε ότι έχει σχέση, δεν την ενδιαφέρει καν να βγει με κάποιον και ειδικά με αυτόν που είναι τόσο νεαρός.

Ο πιτσιρικάς όμως βλέποντας στο ταμπελάκι που φοράνε στη μπλούζα τους, το όνομα της και όντας πολύ έξυπνος, έψαξε μέσω facebook και τη βρήκε. Άρχισε εκεί καθημερινά τα μηνύματα σε σημείο που η δικιά μου, μου έδειξε τα μηνύματα και ήθελε τη συμβουλή μου. Της είπα να του απαντήσει ευγενικά και να του εξηγήσει με ωραίο τρόπο να σταματήσει.

Ο μικρός όμως, όταν του το είπε, της έστειλε μια φωτογραφία με τον πούτσο του και της έγραφε πρόστυχα λόγια. Η κοπέλα μου εντυπωσιάστηκε από το μέγεθος, μου την έστειλε και μένα και με ρώτησε αν είναι δυνατόν να είναι τόσο αδύνατος και με τόσο μεγάλο πούτσο. Πράγματι πρέπει να ήταν γύρω στους 20-22 πόντους και πολύ χοντρός. Είχε πάει με αρκετούς άντρες πριν από μένα αλλά όχι με τέτοιο μέγεθος. Εδώ να επισημάνω ότι 1-2 φορές είχαμε κάνει τρίο με άντρα και μια φορά με ζευγάρι. Του απάντησε και πάλι ευγενικά ότι έχει αξιόλογα προσόντα αλλά να σεβαστεί την επιθυμία της και να σταματήσει. Αυτός όμως δεν σταμάτησε, κάθε μέρα την ζάλιζε να βγουν για ένα ποτό και δεν ήθελε τίποτα άλλο.

Η δικιά μου μάλιστα, μου εξομολογήθηκε ότι πολλές φορές έχυνε ενώ φανταζόταν τον πούτσο του. Να σημειώσω εδώ ότι πολύ δύσκολα έρχεται σε οργασμό και αυτό μόνο αν είναι από πάνω ή τη γλείφεις. Ένα απόγευμα με παίρνει πάλι μέσα στα νεύρα και μου είπε ότι πρέπει να της είχε στείλει σε μια μέρα πάνω από 20 μηνύματα. Της είπα:

- Βρε κορίτσι μου βγες κι εσύ μια φορά μαζί του, πιες ένα ποτό, εξήγησε του και όλα καλά!

Του έστειλε μήνυμα ότι οκ θα βρεθούνε για ένα ποτό την επόμενη μέρα. Κλείσανε ραντεβού στο Μικρολίμανο και μάλιστα σε πολυσύχναστο μαγαζί. Συναντήθηκαν και η δικιά μου μετά από μία ώρα μου έστειλε μήνυμα ότι αυτός της κολλάει επίμονα και της μιλάει πολύ χυδαία. Της απάντησα αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Από δω και πέρα μου διηγήθηκε τι έγινε.

Ο πιτσιρικάς κάποια στιγμή, ενώ της μίλαγε συνέχεια στο αυτί λόγω της δυνατής μουσικής, βάζει το χέρι του στο πρόσωπό της για να κρατάει το κεφάλι της και άρχισε να τη γλείφει στο λαιμό πολύ έντονα. Η δικιά μου ξαφνιάστηκε του έλεγε να σταματήσει αλλά αυτός τίποτα. Ταυτόχρονα ντρεπόταν μην τη δει κάποιος γνωστός, αλλά άρχισε να γίνεται μούσκεμα. Αφέθηκε σε αυτόν και μάλιστα την έγλειφε για 3 λεπτά, μεγάλο διάστημα. Μόλις σταμάτησε, της είπε να σηκωθεί και να πάνε στο αυτοκίνητο. Η δικιά μου, σα ρομποτάκι, τον ακολούθησε. Μόλις μπήκαν στο αμάξι, της την έπεσε κανονικά. Τη φίλαγε στο στόμα, έβαζε το χέρι του στα πόδια της, της έτριβε το στήθος και της έπιασε έντονα το μουνί.

Αυτή ερεθίστηκε τόσο πολύ που ο πιτσιρικάς την έκανε ότι ήθελε. Του έλεγε με μισή καρδιά ότι έχει σχέση και δεν είναι σωστό. Αυτός όμως δεν καταλάβαινε τίποτα. Της είπε να πάνε σπίτι της και στο δρόμο της έβαζε συνέχεια χέρι. Όταν φτάσανε, της είπε να ανέβει πάνω και να τον περιμένει μόνο με τα εσώρουχα. Η δικά μου είχε ήδη καυλώσει πολύ που την διάταζε ένας τόσο μικρός σε ηλικία. Μόλις μπήκε σπίτι της χίμηξε σαν τρελός και άρχισε να τη βρίζει.

- Πουτάνα, καργιόλα, θα σε ξεσκίσω μέχρι το πρωί, τόσες φορές όσες μου αρνήθηκες να βγούμε.

Τη γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να της γλείφει ταυτόχρονα μουνί και κώλο. Η κοπέλα μου είχε ήδη αρχίσει να βογκάει πολύ δυνατά. Της άνοιγε τα μουνόχειλα και της έβαζε όλη τη γλώσσα του μέσα της. Δεν άργησε να έρθει στον πρώτο της οργασμό. Μάλιστα μου είπε ότι φώναξε τόσο δυνατά όσο ποτέ και ότι πρέπει να την άκουσαν σε όλη την πολυκατοικία. Τη γύρισε και της είπε να γονατίσει και να του βγάλει το σλιπ του. Αυτή τα έχασε, πετάχτηκε ένας τεράστιος πούτσος πιο μεγάλος από τη φωτογραφία, γεμάτος φλέβες και πολύ χοντρός! Της τον έβαλε στο στόμα και η δικιά μου κόντεψε να λιποθυμήσει γιατί δε μπορούσε να αναπνεύσει από το πάχος του πούτσου του. Μπορούσε να βάλει μόνο τον μισό μέσα της. Την ξανασήκωσε, την πήρε αγκαλιά και την έριξε στο κρεβάτι. Άρχισε να τη γλύφει σε όλο της το σώμα και όταν έφτασε στο στόμα της την κοίταξε έντονα στα μάτια και της τον έχωσε δυνατά. Τρελάθηκε από την ηδονή που της χάριζε ο τεράστιος πούτσος του. Την κάρφωνε δυνατά και η δικιά μου φώναζε όπως ποτέ. Ξαφνικά άρχισε να χύνει ξανά και να κλαίει ταυτόχρονα γιατί δεν είχε έρθει ποτέ με αυτόν τον τρόπο σε οργασμό ξανά.

Συνέχισε ο πιτσιρικάς να την γαμάει σε διάφορες στάσεις και την έκανε ότι ήθελε. Πλέον τον παρακαλούσε να την ξεσκίζει δυνατά. Εγώ την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε, ώσπου κάποια στιγμή το σήκωσε και μου είπε ότι είχε ξαπλώσει και θα μιλάγαμε το πρωί. Μετά που μου τα διηγήθηκε, μου είπε ότι την στιγμή του τηλεφώνου, του έγλυφε τον πούτσο. Αυτός μάλιστα την παρακίνησε να απαντήσει στις κλήσεις μου γιατί τον ερέθιζε να πηδάει παντρεμένες ή γενικά σε σχέσεις γυναίκες. Την έβαλε να κάτσει πάνω του και την πήδαγε πολύ έντονα και γρήγορα και ξανά έχυνε για τρίτη φορά, ενώ μέχρι τώρα σε όλη της τη ζωή έχυνε μια φορά κι αυτή δύσκολα. Την έστησε πάλι στα τέσσερα και άρχισε να της γλύφει την κωλοτρυπίδα, την οποία κατά καιρούς ξέσκιζα κι εγώ! Αυτή δεν ήθελε λόγω μεγέθους αλλά και πάλι ο πιτσιρικάς δεν την άκουσε και την κάρφωσε δυνατά. Στην αρχή πόνεσε αλλά μετά το ευχαριστιόταν και τον παρότρυνε να συνεχίσει δυνατά.

Κι εκεί της λέει:

- Έπρεπε να ήταν εδώ ο δικός σου να σε βλέπει πως σε ξεσκίζω. Κι εκείνη του απάντησε:

"Θέλεις να τον φωνάξω;…"

και απάντησε ναι

Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω σπίτι της και ότι δεν ήταν μόνη της. Αμέσως κατάλαβα τι παίζει, ντύθηκα και πήγα. Μόλις ανέβηκα πάνω ήταν ανοιχτή η πόρτα. Μπήκα μέσα και την βλέπω με τα εσώρουχα στην αγκαλιά του. Μας σύστησε και πράγματι εντυπωσιάστηκα από δύο πράγματα. Από το μέγεθός του και από το βλέμμα της δικιάς μου που τον κοιτούσε συνέχεια σαν ερωτευμένη. Τότε την πιάνει μπροστά μου, της δίνει ένα γλωσσόφιλο, της βγάζει το μπραζίλ και της λέει να σηκωθεί πάνω. Την γυρνάει και μου λέει:

- Κοίτα πως έκανα την πουτάνα σου.

Τρελάθηκα, οι τρύπες της ήταν τεράστιες και κατακόκκινες. Καύλωσα κατευθείαν. Την έπιασε από το χέρι, τη γύρισε να κοιτάει εμένα και μπήκε μέσα της. Δεν την είχα ξαναδεί τόσο ερεθισμένη. Μου κρατούσε το χέρι και με κοίταζε με μια τεράστια ικανοποίηση στα μάτια της. Τη βλέπω μπροστά μου να χύνει ξανά και δεν το πίστευα. Τη γαμούσε μέχρι το πρωί, την είχε χύσει παντού και η δικιά μου είχε κοντά στους 10 οργασμούς. Όταν έφυγε ο μικρός άρχισε να κλαίει από τη χαρά της που έχυσε και με άλλους τρόπους. Μού έλεγε ότι ξετρελάθηκε μαζί του και με παρακάλεσε να την αφήσω να τον δει ξανά. Πράγματι την πήδηξε ακόμα τρεις φορές μέχρι που ο μικρός έκανε σχέση και σταμάτησε.




Copyright protected OW ref: 162337



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.