Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αν και σχετικά νέος στο site, θα ήθελα κι εγώ να σας διηγηθώ μία αληθινή ερωτική μου ιστορία. Αρχικά να πω ότι είμαι ο Δημήτρης 30 χρονών, 1.80 και 78 κιλά, γυμνασμένος, παντρεμένος και διευθυντής γνωστής εταιρείας. Κατά την άποψη πολλών γυναικών θεωρούμαι πολύ εμφανίσιμος άνδρας. Ως παντρεμένος λοιπόν και με την άστατη ζωή που έχω κάνει στο παρελθόν μπήκα στο site για να κάνω τις απιστίες μου. Γενικά πάντα μου άρεσαν πολύ οι παντρεμένες και μεγαλύτερες γυναίκες από εμένα. Μ' εξιτάρει μάλλον ότι κερατώνει η άλλη τον άντρα της μαζί μου.

Στο site λοιπόν γνώρισα μία γυναίκα (ας πούμε) τη Μυρτώ, 40 χρονών, πολύ εμφανίσιμη, όπου συνομιλούσαμε για αρκετό καιρό και μου έλεγε ότι και αυτή ψάχνει κάποιον να περάσει καλά γιατί ήταν συνεχώς μόνη λόγω ότι ο άντρας της μένει σε νησί για σεζόν καλοκαιριού. Παρόλα αυτά και τις καυτές συνομιλίες που είχαμε πάντα ήταν διστακτική για γνωριμία από κοντά, άλλα κι εγώ ποτέ δεν την πίεζα.

Μια μέρα λοιπόν με το που μπήκα στο site μου ήρθε φωτογραφία της με το καινούργιο κούρεμα και μου είπε ότι το έκανε για εμένα! Σύντομα δώσαμε ένα ραντεβού κι ετοιμάστηκα να πάω να την πάρω από το σπίτι της για να πάμε Πειραιά μακριά από αδιάκριτα βλέμματα για ένα ποτό γνωριμίας. Ενώ την περίμενα με το αμάξι με είχε κυριεύσει η αγωνία, λες και έβγαινα ραντεβού για πρώτη μου φορά. Μέχρι που την είδα να έρχεται και έπαθα σοκ. Μία γυναικάρα 40 χρονών που έδειχνε για 28 να έρχεται προς το μέρος μου με ένα καυτό κοντό μαύρο φορεματάκι και εκπληκτικές αναλογίες… γύρω στο 1.70 και 55 κιλά. Αντικειμενικά milfαρα από τσόντα κανονική.

Χαιρετηθήκαμε διακριτικά και μπήκαμε στο αμάξι. Στη διαδρομή μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων λόγω αμηχανίας. Όταν φτάσαμε καθίσαμε σ' ένα ερημικό μαγαζί και εκεί άρχισα έντονα να την φλερτάρω. Ώσπου δεν αντέξαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε συνεχώς και τα χάδια να δίνουν και να παίρνουν αφήνοντας πίσω μας τη διακριτικότητα. μέχρι που της είπα:

- Θέλω να σε κάνω δική μου τώρα.

- Και εγώ θέλω να σου κάνω Babysitting (Φαντασιώσεις που ανταλλάζαμε στο chat).

Δε χάσαμε χρόνο και φύγαμε για το ξενοδοχείο. Στο δρόμο φιλιόμασταν παντού μέσα στα στενά και της έβαζα χέρι κάτω από το φόρεμα ενώ αυτή βογκούσε από καύλα. Μόλις μπήκαμε στο αμάξι σήκωσα το φόρεμα της στη θέση του συνοδηγού και άρχισα να της βάζω δάχτυλο και να τη γλείφω ενώ με το άλλο μου χέρι της έκλεινα το στόμα για να μη φωνάζει. Δεν υπολογίζαμε τίποτα και το αμάξι ήταν σε κεντρικό σημείο. Δεν άργησε πολύ όμως και έχυσε στο στόμα μου κάνοντας σπασμούς και γεμίζοντας όλο το κάθισμα με τα υγρά της (squirting). Μόλις είδα το Squirt τρελάθηκα! Η Μυρτώ το είδε και μου είπε:

- Μικρό μου μ έχεις τρελάνει, θέλω να σου τον ρουφήξω και εγώ λίγο.

Αμέσως έβγαλα το καυλί μου και τον πήρε στο στόμα της λέγοντας:

- Μ… είναι πολύ πιο όμορφο και πιο χοντρό από τις φωτογραφίες.

Εγώ έπιανα την γυμνασμένη κωλάρα της και προσπάθησα να την δαχτυλώσω παρ' όλο που ήξερα ότι δε γαμιέται από εκεί ποτέ, ούτε με τον άντρα της.

- Πω… καύλα μου ρούφα τον είναι δικός σου. Θα σου ανοίξω αυτή την υπέροχη κωλάρα στο ξενοδοχείο.

- Ότι θέλεις θα κάνω. Απόψε θα είμαι η πουτάνα σου.

Σταματήσαμε το υπέροχο τσιμπούκι γιατί ερχόταν κόσμος και πήγαμε στο ξενοδοχείο.

Στο ασανσέρ που ανεβαίναμε στον τρίτο όροφο πάτησα το Στοπ.

- Τι κάνεις;

- Θέλω να τελειώσεις το τσιμπούκι που άρχισες εδώ μεσα.

- Βγάλε την καυλάρα σου μανάρι μου, μ' έχεις κάνει πουτάνα και παίρνω πίπες παντού.

- Που να δεις τι θα σου κάνω στο δωμάτιο αν δεν ακούς το γαμιά σου.

- Χύσε με γαμιά μου! Θέλω να πάμε να με σκίσεις. Χύσε το στόμα μου!

Δεν μπορούσα και πολύ να κρατηθώ και τη γέμισα με χύσια στο στόμα της τα οποία πολλά είχαν τρέξει πάνω στο φόρεμα της. Δεν τα κατάπιε όλα και της είπα να μη σκουπιστεί επειδή θα τη γαμήσω έτσι χυμένη.

Μπήκαμε στο δωμάτιο όπου την έπιασα από τα μαλλιά και την έβαλα άγρια να ακουμπήσει μπροστά σ έναν ολόσωμο καθρέφτη τοίχου. Τη φιλούσα με μανία στο λαιμό και στην πλάτη τραβώντας ελαφρά τα μαλλιά της και βγάζοντας το φόρεμα όπου αντίκρισα το υπέροχο σφιχτό κωλαράκι της. Έσκυψα ενώ αυτή με είχε πλάτη όρθια και ανοίγοντας τον κώλο της έβαλα τη γλώσσα μου και τις έγλειφα και τις δύο τρύπες της βάζοντας δάχτυλο εναλλάξ Παντού.

- Αχ... μωράκι μου τι είναι αυτά που μου κάνεις; Θα με μάθεις να γαμιέμαι εσύ μωρό μου. Ο μαλάκας ο άντρας μου δεν μου έχει κάνει ούτε τα μισά τόσα χρόνια.

- Θα του δείξω εγώ πως γαμάνε τέτοια καυλιάρα γυναίκα.

- Δείξε στο μαλάκα πως γαμάνε... έλα!

- Πρώτα θα πρέπει να του δείξω πως γαμάνε το στόμα της γυναίκας του.

Την έπιασα άγρια και την πέταξα στο κρεβάτι. Έβαλα το κεφάλι της να πέσει πιο χαμηλά από το κρεβάτι ανάποδα ενώ αυτή ήταν ξαπλωμένη και εγώ έβαλα το καυλί μου και άρχισα να της γαμάω το στόμα μέχρι το λαρύγγι ενώ αυτή πνιγόταν. Είχε τρελαθεί… μ' έγλειφε παντού και στα πόδια και στα αρχίδια με τα χύσια μου ήδη στο πρόσωπό της και εγώ ταυτόχρονα της έβαζα δάχτυλο.

- Μ' έχεις τρελάνει μωρό μου... Την προσκυνάω σαν πουτάνα την καυλάρα σου!

Την τράβηξα άγρια και τη σήκωσα όρθια. Την έβαλα πάλι μπροστά στον καθρέφτη στα 4 και της είπα να με κοιτάει ενώ θα καρφώσω το καυλί μου στο μουνάκι της.

- Αχ... ναι μωρό μου... θα με σκίσεις επιτέλους.

- Σ' αρέσει το καυλί μου πουτανάκι; Αυτός ο πούτσος θα σε σκίζει από εδώ και πέρα.

- Αυτόν το χοντρό πούτσο θέλω… να με σκίζει στα δύο.

- Δεν έχει τέτοιο ο μαλάκας ο άντρας σου;

- Ούτε το μισό δεν έχει μανάρι μου... αχ… πονάω αλλά τρελαίνομαι.

Εκεί άρχισαν να πέφτουν οι σφαλιάρες στην κωλάρα της... τη γαμούσα άγρια τραβώντας της τα μαλλιά και την έφτυνα στην πλάτη, κάτι που την καύλωνε τρελά.

- Αχ... μ' έχεις ξεσκίσει θα χύσω πάλι.

- Χύσε μωρό μου. Στον έχω κάνει κατακόκκινο από τις σφαλιάρες τον κώλο σου.

- Ότι θέλεις κάνε, δικός σου είναι. Είμαι η σκλάβα του πούτσου σου πλέον.

- Το ξέρω πουτανάκι μου. Θα κάνεις ότι σου λέω.

- Σου αρέσει το babysitting που θα μου έκανες;

- Μαλακίες έλεγα γιατί δεν ήξερα ότι είσαι τέτοιος γαμιάς. Σκίσε με... αχ... λιώνω. Θα χύσω... χύνω... μωρό μου, πως γαμάς έτσι;… είσαι απίστευτος.

Η Μυρτώ με είχε γεμίσει με τα χύσια της κάτι που με καύλωνε απίστευτα και ήθελα να τη γεμίσω κι εγώ με τα δικά μου.

Σηκώθηκα και της είπα να ανοίξει το στόμα της να τη χύσω.

- Χύσε με πουτσαρά μου... θέλω να γευτώ το σπέρμα σου γαμιά μου και άντρα μου.

Την έχυσα στο πρόσωπο και στο στόμα ενώ μερικά τρέξανε πάνω στο στήθος της. Τα μάζεψα με το χέρι μου και της τα έδωσα να τα καθαρίσει όπως και το καυλί μου.

- Πήγαινε να πλυθείς πουτάνα και έλα να περιποιηθώ το κωλαράκι σου.

- Ναι άντρα μου ότι θέλεις.

Σύντομα κατάλαβα ότι θα έκανε τα πάντα και καύλωσα απίστευτα. Απορούσα πως γίνεται να έχεις τέτοια μουνάρα γυναίκα και δεν την έχεις ξεπατώσει από παντού. Μέσα μου όμως χαιρόμουν γιατί εξαιτίας αυτού θα γαμούσα μια τέτοια καύλα σε λίγο από παντού.

- Ήρθα να με ξαναγαμήσεις άντρα μου.

- Μπράβο το κορίτσι μου. Σκύψε και ξεκίνα να με φιλάς από τα πόδια μέχρι να φτάσεις στο καυλί μου .

Είχα τρελαθεί που αυτή η μουνάρα έκανε ότι της έλεγα.

- Το ξέρεις ότι θα σου γαμήσω τον κώλο;

- Το ξέρω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι αφού το θέλει ο άντρας μου θα το έχει.

- Μπράβο το κορίτσι μου.

- Απλά σε παρακαλώ σιγά-σιγά γιατί τον έχεις χοντρό. Εδώ το μουνάκι μου και με πονούσε...

- Θα μου πεις πως θα σε γαμήσω πουτάνα;

- Όχι γαμιά μου απλά σε παρακαλώ να προσέξεις... μια φορά μόνο το έχω ξανακάνει πολύ παλιά.

- Γλείψ' τον και σκάσε... γύρνα την κωλάρα σου να την ετοιμάσω για το καυλί μου.

- Θα με τρελάνεις άντρα μου εσύ.

Μόλις με έγλειυψε καλά-καλά της είπα να έρθει πάνω μου. Την έβαλα να καθίσει με τον κώλο της πάνω μου που τον είχα ανοίξει με τα δάχτυλά μου. Ενώ της έγλειφα συνέχεια τα βυζιά και έριχνα σφαλιάρες στα κωλομέρια της. Ήταν διστακτική μέχρι που μπήκε το κεφαλάκι και εγώ την πίεζα να κάτσει κι άλλο πιο βαθιά ενώ αυτή έλεγε ότι πονάει. Της έριξα ένα μέτριο χαστούκι στο πρόσωπο όπου την είδα πως την καύλωσε και της είπα:

- Κάτσε μόνη σου γιατί θα σε βάλω στα 4 και θα σε ξεκωλιάσω πουτάνα.

- Αχ... πονάω… μη, θα με ξεσκίσεις! Δε μπορώ μωρό μου να κάτσω άλλο... βάλε με στα 4 να με γαμήσεις όπως ξέρεις εσύ μανάρι μου σ' εμπιστεύομαι.

Την έβαλα να κάτσει στα 4 και την είδα ότι κοιτούσε από τον καθρέφτη πως θα της τον έβαζα. Την κάρφωσα σιγά-σιγά να νιώθει όλο το καυλί μου. Εκεί παίζει να μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο. Η Μυρτώ πλέον παρέλυσε και είχε γίνει κυριολεκτικά σκλάβα του πούτσου μου. Συνέχισα να τη γαμάω αργά αλλά βαθιά όπου μόλις το συνήθισε άρχισα να την ξεσκίζω άγρια και αυτή φώναζε σαν τρελή.

- Αχ ρε μαλάκα, με ξέσκισες βρε πούστη, με ξεφτίλισες. Πιο ήρεμα ρε μαλάκα... πιο ήρεμα γαμώ την χοντρόπουτσα σου, πεθαίνω... σκίζομαι... μη… χύνω, χύνω, χύνω…

Το κρεβάτι και ο πούτσος μου έγιναν μούσκεμα από τα χύσια της και η Μυρτώ ήταν χαμένη στη καύλα της και να μου λέει να μη σταματήσω μέχρι να την χύσω και να μην τη λυπηθώ που πονάει.

- Δεν έπρεπε πουτάνα να με καυλώσεις τόσο. Τώρα θα γυρίσεις ξεσκισμένη στον αντρούλη σου.

- Έπρεπε ρε μαλάκα για να φάω επιτέλους έναν πούτσο από πραγματικό γαμιά.

- Πουτανάκι θα σε γαμάω όλο το βράδυ... θα σε ξεσκίσω απόψε.

- Σήκω να κάτσεις ανάποδα πάνω μου... τώρα θα μπορείς έτσι πως στον άνοιξα.

Σηκώθηκε και κοιτούσε στον καθρέφτη τον ανοιχτό της κώλο και μετά ήρθε και έκατσε σαν καλή πουτάνα.

- Πως έχεις κάνει έτσι τον κώλο μου ρε μαλάκα;

- Έτσι θα στον κάνω από εδώ και πέρα .

Μόλις έκατσε πάνω μου άρχισε πάλι να τσιρίζει από καύλα, ενώ εγώ με θέα την κωλάρα της να χοροπηδάει πάνω στον πούτσο μου άγρια και βαθιά να την χαστουκίζω ασταμάτητα.

- Αχ... ρε μαλάκα χτύπα με και άλλο... με ξέσκισες... πούτσο και ξύλο θέλω να μου δίνεις. Πονάω αλλά καυλώνω απίστευτα... θα χύσω πάλι!

- Ήταν που δε θες από κώλο μωρή βρώμα... έχεις χύσει 2 φορές από όταν σε κάρφωσα… ήσουν μεγάλη πουτάνα απλά δεν το ήξερες.

- Εσύ μου έδειξες τι πουτάνα είμαι γαμιά μου. Θέλω γαμιά μου, Θέλω! Θέλω να μου σκίζεις κώλο κάθε μέρα με τη χοντρόπουτσα σου. Αχ… χύνω, χύνω...

Η Μυρτώ τα είχε λούσει όλα με τα χύσια της, το κρεβάτι μούσκεμα, αλλά συνέχισε να ιππεύει όπως της είπα:

- Μη σταματήσεις να κουνιέσαι γαμιόλα μέχρι να χύσω.

- Χύσε μου τον κώλο μωρό μου... τον ξέσκισες δεν αντέχει άλλο…

- Χύνω μωρή καύλα... χύνω…

Γύρισε και έπεσε στην αγκαλιά μου και δε σταματήσαμε να φιλιόμαστε με πάθος.

- Εσύ θα είσαι ο άντρας και γαμιάς μου από εδώ και πέρα μωρό μου.. ότι είπα στο γαμήσι το εννοώ.

- Μπράβο το κορίτσι μου.

Κάναμε μπάνιο και αφού ήπιαμε λίγο κρασάκι γαμηθήκαμε άλλη μία φορά και έπειτα φύγαμε. Στο δρόμο η Μυρτώ με φιλούσε σαν ερωτευμένο κοριτσάκι και εγώ ανταπέδιδα μιας κι εγώ είχα ξετρελαθεί μαζί της. Την άφησα και πήγα σπίτι μου όπου είδα μήνυμα στο κινητό μου.

"Ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής μου. Είσαι ένας πραγματικός άντρας που μου επιβλήθηκες όπως μου άξιζε. Θέλω να γίνω η γυναίκα σου, το πουτανάκι σου, τα πάντα σου. Ο κώλος μου ακόμη δεν έχει ηρεμήσει και με το ζόρι ανέβηκα τις σκάλες του σπιτιού. Με ξέσκισες! Σε περιμένω αύριο να με ξεσκίσεις πάνω στο κρεβάτι που δε με γαμάει τόσο καιρό ο μαλάκας ο άντρας μου. Ήρθε η ώρα να μπει ένας πραγματικός γαμιάς στο κρεβάτι αυτό. Καληνύχτα και φιλιά στην πουτσάρα σου... το πουτανάκι σου... Μυρτώ.

Με τη Μυρτώ γαμηθήκαμε αμέτρητες φορές και παντού από τότε. Η αλήθεια είναι ότι προχωρήσαμε και πολύ παρακάτω σε κάποια πράγματα τα οποία θα σας διηγηθώ άλλη φορά. Ελπίζω να μη σας κούρασα, άλλα έτσι είναι οι πραγματικές ιστορίες.
Copyright protected OW ref: 162306Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.