Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είναι δύσκολο να είσαι αναπληρώτρια καθηγήτρια, όταν μάλιστα είσαι αναπληρώτρια καθηγήτρια παντρεμένη και με ένα παιδί, τότε γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Είμαι η Κατερίνα και αυτή είναι η ιστορία μου.

Λίγα λόγια για μένα, είμαι 33 χρόνων, καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας, παντρεμένη με το Γιώργο εδώ και 6 χρόνια και μητέρα ενός πανέμορφου 4χρονου αγοριού του Παναγιωτάκη. Δυστυχώς ζω τη ζωή του αναπληρωτή, που σημαίνει πως κάθε χρόνο πρέπει να βρίσκομαι και σε ένα διαφορετικό μέρος της Ελλάδας κάτι που έχει γίνει πολύ πιο δύσκολο από τη στιγμή που παντρεύτηκα και γέννησα τον γιο μου, τον οποίο πρέπει να έχω συνεχώς μαζί μου. Να πω στο σημείο αυτό πως ο άντρας μου δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και είναι αδύνατον να με ακολουθεί στις μετακινήσεις μου. Έχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω και να αφοσιωθώ στον άντρα μου και την οικογένεια μου αλλά η οικονομική κρίση και η έλλειψη επαγγελματικών επιλογών με έχουν αποθαρρύνει.

Τον περασμένο Οκτώβριο τοποθετήθηκα με κάποια καθυστέρηση σε ένα μικρό νησί των Κυκλάδων. Αφού ετοίμασα τη βαλίτσα μου και το μικρό, για άλλη μια φορά αποχωρίστηκα τον άντρα μου με δάκρυα στα μάτια και αναχώρησα. Πάντα το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι η εξεύρεση σπιτιού, οι επιλογές ήταν λίγες και πραγματικά αυτή τη φορά δυσκολεύτηκα πολύ. Τελικά βρήκα ένα που τηρούσε τα κριτήρια μου αλλά είχε το μειονέκτημα πως βρισκόταν αρκετά μακριά από το σχολείο μου. Αυτό δε θα ήταν μεγάλο πρόβλημά αν οδηγούσα, όμως δεν οδηγώ. Ευτυχώς οι συνάδελφοι ήταν πρόθυμοι να με βοηθήσουν στη μετακίνηση και εγώ φρόντιζα κάθε τόσο να συνεισφέρω κάποιο ποσό στα καύσιμα. Έτσι ξεκίνησε η περιπέτεια μου.

Ένας από τους συναδέλφους που τράβηξαν τη προσοχή μου ήταν ο Παύλος, γυμναστής στο σχολείο που διορίστηκα. Ήταν 2-3 χρόνια μικρότερος από μένα, με πολύ όμορφο σώμα και αρκετά γοητευτικός. Αμέσως ανάμεσα μας υπήρξε μια χημεία. Δεν θα ήθελα να σκεφτείτε κάτι το πονηρό, τουλάχιστον όχι στην αρχή. Ποτέ δεν είχα ούτε καν σκεφτεί να απατήσω το Γιώργο τον οποίο υπεραγαπούσα, αυτό που εννοώ είναι πως δημιουργήθηκε μια φιλική σχέση που μερικές φορές άγγιζε τα όρια ενός αθώου φλερτ-πειράγματος.

Όσο όμως περνούσε ο καιρός τα πράγματα δυσκόλευαν για μένα, ο Γιώργος μου έλειπε και ήμουν μόνη με ένα μικρό παιδί το οποίο ήθελε συνεχώς τη φροντίδα μου. Οι νεαρότεροι συνάδελφοι που δεν είχαν τέτοιες υποχρεώσεις έβλεπαν το όλο ζήτημα σα δεύτερη φοιτητική ζωή, αντίθετα εγώ δεν είχα τη δυνατότητα να βγω ούτε για ένα καφέ μιας και δεν είχα που να αφήσω το γιο μου. Σε μια τέτοια κατάσταση, με την κατάθλιψη να μου χτυπά την πόρτα γινόμουν όλο και πιο ευάλωτη και μόνο αυτή η επαφή με τον Παύλο με έβγαζε κάπως από τη μιζέρια μου.

Τα πρωινά της Τρίτης ήμασταν μόνοι μας στο αυτοκίνητο και μπορούσαμε να μιλάμε πιο ελεύθερα. Σε μία από αυτές τις διαδρομές ανοίξαμε κουβέντα για το πόσο μας λείπουν οι δικοί μας, εμένα ο άντρας μου και του Παύλου η κοπέλα του (δε σας κρύβω πως είχα νιώσει μια μικρή απογοήτευση όταν έμαθα πως είχε κοπέλα) και χωρίς να το καταλάβουμε το θέμα έφτασε στο σεξ.

- Έχω να δω την κοπέλα μου ένα μήνα και έχει θολώσει το μάτι μου.

- Κουράγιο, τα πρώτα δέκα χρόνια είναι δύσκολα, του απάντησα.

- Ελπίζω να μη φτάσουμε ως εκεί γιατί βλέπω να σαλτάρω, εσύ πως το αντιμετωπίζεις αυτό;

- Όταν έχεις να φροντίσεις κάθε μέρα ένα μικρό παιδί δεν σου μένει χρόνος για τέτοιες σκέψεις.

- Μη το λες, το σεξ είναι απαραίτητο για την υγεία.

- Ανησυχείς για την υγεία μου;

- Φυσικά, δε θα ήθελα να πάθεις τίποτα κακό.

Λέγοντας μου αυτά τα λόγια ένιωσα το χέρι του να χαϊδεύει το γόνατο μου. Δεν ήξερα τι να υποθέσω, μου την έπεφτε ή όχι; Αποφάσισα να μην πω τίποτα γιατί φοβήθηκα μήπως κάνω κάποια γκάφα. Αυτός όμως ήταν αποφασισμένος να το συνεχίσει.

- Κατερίνα, τι σου αρέσει στο σεξ;

- Δε νομίζεις πως το χοντραίνουμε; Κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις.

Χωρίς να μου απαντήσει χαμήλωσε ταχύτητα και πάρκαρε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Με κοίταξε έντονα και ένιωσα να τα έχω χαμένα, αναρωτιόμουν τι θα έκανε μετά. Έγειρε πάνω μου και με φίλησε, δεν έκανα καμία προσπάθεια να τον απομακρύνω, ένιωθα το χέρι του στη μέση μου να ανεβαίνει προς το στήθος μου και ήμουν ανίκανη να αντιδράσω. Κράτησε για κάποια δευτερόλεπτα μα εμένα μου φάνηκαν αιώνας, τελικά βρήκα τη δύναμη να πω.

- Πρέπει να ξεκινήσουμε για το σχολείο.

Με άφησε και έβαλε ξανά μπροστά το αμάξι. Ήμασταν αμίλητοι σε όλη τη διαδρομή.

Το μεσημέρι γυρίσαμε πίσω με διαφορετικούς συναδέλφους οπότε δε μπορέσαμε να μιλήσουμε για ότι έγινε. Ούτε όμως και στο σχολείο ήταν δυνατό να τα πούμε, έτσι οι επόμενες μέρες πέρασαν μέσα στη σιωπή και την αμηχανία. Μου έστελνε μηνύματα που μου έλεγε ότι θέλει να με δει από κοντά αλλά επέλεξα να τα αγνοήσω, ένιωθα ήδη τρελές ενοχές απέναντι στον άντρα μου και ένα κομμάτι μου ήθελε το όλο θέμα να σταματήσει εδώ. Το κακό είναι πως ένα άλλο ζητούσε κάτι παραπάνω. Έπρεπε πάντως να συναντηθούμε και να το συζητήσουμε, δεν πήγαινε άλλο.

Βέβαια το να συναντηθούμε ήταν μια κουβέντα, να βρεθούμε κάπου έξω δε γινόταν γιατί το νησί ήταν μικρό και υπήρχε φόβος να μας πάρει κάνα μάτι, στο σπίτι του ήταν αδύνατο γιατί προκειμένου να γλυτώσει κάποια χρήματα συγκατοικούσε με έναν αντιπαθητικό μαθηματικό, το Γιάννη. Στο δικό μου πάλι υπήρχε ο μικρός οπότε το ζήτημα είχε μείνει στάσιμο. Όμως την Παρασκευή λίγο πριν κλείσουμε για Σαββατοκύριακο μια συνάδελφος η Ελένη που ζούσε στο νησί με τον άντρα της τον Αποστόλη (επίσης συνάδελφος), μου πρότεινε να περάσει να πάρει τον Παναγιωτάκη και να τον κρατήσει για το βράδυ. Είχαν και αυτοί ένα μικρό αγοράκι στην ίδια περίπου ηλικία και τα δύο παιδιά είχαν παίξει μαζί αρκετές φορές. Μου φάνηκε καλή ιδέα μιας και θα μπορούσα να ηρεμήσω έστω και για ένα βράδυ. Επειδή η συζήτηση έγινε στο γραφείο καθηγητών την άκουσαν και οι υπόλοιποι, ανάμεσα τους και ο Παύλος.

Πραγματικά πέρασαν το απογευματάκι και πήραν το μικρό. Πιο χαλαρή πια μαγείρεψα κάτι για βραδινό, είχα την καθιερωμένη κουβέντα μέσω skype με τον άντρα μου, έβαλα μια ταινία στον υπολογιστή και σχεδόν είχα αποκοιμηθεί στον καναπέ όταν χτύπησε ο ήχος του μηνύματος στο κινητό μου. Το άνοιξα και το διάβασα… "Είμαι για ποτάκι, να περάσω κατά τη μία να τα πούμε;". Ήταν ο Παύλος. Δεν ήξερα τι να απαντήσω, καταλάβαινα πως το να βρεθούμε μόνοι μας τόσο αργά στο σπίτι μου μπορούσε να οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια, όμως κάτι με έσπρωχνε να μην του αρνηθώ. "Έλα" απάντησα, ότι ήταν να γίνει ας γίνει.

Η ώρα ήταν ακόμα δώδεκα παρά, στο χρόνο που ακολούθησα έφτασα τρεις φορές κοντά να του ξαναστείλω και να το ακυρώσω αλλά δεν το έκανα. Αντίθετα έκανα ένα γρήγορο ντουζάκι, διάλεξα ένα ζευγάρι αρκετά σέξι εσώρουχα και φόρεσα μόνο το κιλοτάκι, έβαλα από πάνω τη ρόμπα μου και περίμενα. Μέσα μου καταλάβαινα που θα πήγαινε όλο αυτό αλλά δεν ήθελα να το παραδεχτώ, μία έξαψη διαπερνούσε όλο μου το κορμί, δεν είχα πάει με άλλον άντρα εδώ και οκτώ χρόνια και η σκέψη με εξίταρε.

Είχε πάει μία και μισή και δεν είχε έρθει ακόμα, δεν ξέρω αν ένιωθα ανακούφιση ή απογοήτευση. Το κουδούνι χτύπησε, με διστακτικά βήματα πήγα ως τη πόρτα και του άνοιξα, τον οδήγησα μέσα χωρίς να πούμε τίποτα και καθίσαμε δίπλα-δίπλα στον καναπέ. Ακολούθησε μια αμήχανη σιωπή την ο οποία έσπασε αυτός.

- Κατερίνα θέλω να σου πω πως εδώ και τρεις μέρες σε σκέφτομαι συνέχεια.

Δεν είπα τίποτα και συνέχισε.

- Σε θέλω.

- Παύλο είμαι παντρεμένη και με παιδί, δε μπορώ να τα τινάξω όλα στον αέρα.

- Σου υπόσχομαι πως ότι κι αν γίνει μεταξύ μας δεν πρόκειται να μαθευτεί.

- Οπότε με θες μόνο για σεξ;

- Δεν εννοώ αυτό, απλά σου λέω πως δε θέλω να σε χωρίσω από τον άντρα σου.

- Αν το δεχόμουν και προχωρούσαμε θα ήταν μόνο για απόψε ή θα είχε και συνέχεια;

- Ότι θες εσύ, εσύ θα καθορίσεις το πότε θα βρισκόμαστε. Δεν μου απάντησες όμως, θες να γίνει κάτι;

- Ναι, θέλω

Η συγκατάβαση μου ήταν το σύνθημα που περίμενε. Με τράβηξε πάνω του και με φίλησε, ένιωθα τη γλώσσα του μες στο στόμα μου καυτή. Έλυσε τη ρόμπα μου και την κατέβασε από πάνω μου, το βλέμμα του καρφώθηκε στο στήθος μου και ένιωσα κολακευμένη. Συνέχισε να με φιλάει αλλά αυτή τη φορά στο λαιμό, είχα ανατριχιάσει καθώς κατέβαινε στους ώμους και στο στήθος. Έπαιξε τις ρώγες μου με τη γλώσσα του και ένιωσα το μουνάκι μου να υγραίνεται, αποφάσισα να πάρω την πρωτοβουλία. Του ξεκούμπωσα το παντελόνι και κατέβασα το φερμουάρ, είδα πως ήταν ήδη καυλωμένος και ο πούτσος του πίεζε το εσώρουχο του, του τον έβγαλα έξω, έσκυψα και τον πήρα στο στόμα μου. Άρχισα να τον γλείφω χωρίς να τον βάζω ολόκληρο στο στόμα μου, ταυτόχρονα έτσι όπως είχα σκύψει τούρλωσα τον κώλο μου και τα δάχτυλα του πέρασαν μέσα από το βρακάκι μου και άρχισαν να χαϊδεύουν απαλά στην αρχή τη κλειτορίδα μου. Είχα γίνει μούσκεμα. Με το ένα του χέρι πίεσε το κεφάλι μου και με ανάγκασε να βάλω όλο το εργαλείο του στο στόμα μου ενώ με το άλλο βύθισε δύο δάχτυλα μέσα στο μουνί μου. Σήκωσα το κεφάλι μου και πήρα μια βαθιά ανάσα.

- Πάμε στο κρεβάτι τώρα, του είπα.

Χαμογέλασε, μου έδωσε το χέρι του και τον πήγα προς τα μέσα. Μόλις μπήκαμε στο υπνοδωμάτιο με έσπρωξε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του γρήγορα, όταν έμεινε γυμνός πήγε να ξαπλώσει από πάνω μου.

- Μισό λεπτό, μήπως έφερες προφυλακτικά;

Σταμάτησε και έσκυψε το παντελόνι του, έψαξε τις τσέπες και έβγαλε ένα κουτάκι. Πειράχτηκα λίγο που θεωρούσε τόσο δεδομένο πως θα του καθόμουνα αλλά ήμουν τόσο ερεθισμένη που δεν άφησα να με επηρεάσει. Άνοιξε ένα φακελάκι και μου έδωσε το προφυλακτικό.

- Φαντάζομαι ξέρεις τι να το κάνεις.

Του το φόρεσα και έπαιξα δύο φορές τον πούτσο του με το χέρι μου, ήταν τόσο σκληρός. Έβγαλε το κιλοτάκι μου και μου άνοιξε τα πόδια, το μουνάκι μου ήταν τόσο υγρό που ο πούτσος του γλίστρησε εύκολα μέσα, άρχισε να με γαμάει σιγά στην αρχή και μετά γρήγορα. Σφίχτηκα γύρω του και μετά από λίγα λεπτά ένιωσα το όργανο του να συσπάται. Είχε χύσει. Βγήκε από μέσα μου και ξάπλωσε δίπλα μου. Είχα απογοητευτεί γιατί για λίγες στιγμές δεν πρόλαβα να έρθω σε οργασμό. Τον χτύπησα στο στήθος.

- Εγώ δεν τελείωσα.

- Sorry αλλά με είχες φέρει σε τέτοια κατάσταση που δε μπόρεσα να κρατηθώ, τσιμπουκώνεις καταπληκτικά.

- Ώστε έτσι ε; Τότε μη νομίζεις πως τελειώσαμε.

Του έβγαλα το προφυλακτικό και πήρα στο στόμα μου ξανά τον πούτσο του. Δεν είχε προλάβει ακόμα να πέσει και είχε τη γεύση πλαστικού και σπέρματος, αλλά δε με πείραζε, σε λίγο ήταν και πάλι στητός. Πήρα ένα δεύτερο προφυλακτικό και του το φόρεσα φροντίζοντας να χρησιμοποιήσω και το στόμα μου.

- Ελπίζω να κρατήσεις περισσότερο τώρα γιατί αν χρειαστεί θα το κάνουμε όλο το βράδυ.

Τον καβάλησα και ξαναέβαλα σιγά-σιγά το καυλί του μέσα μου. Άρχισα να τον ιππεύω σε αργό ρυθμό, με τράβηξε πάνω του και άρχισε να δαγκώνει απαλά τις ρώγες μου. Με το χέρι του έδινε χαστουκάκια στο κωλαράκι μου.

- Γάμα με, πιο δυνατά.

- Σ' αρέσει μωρή πουτάνα;

Επιτάχυνα και ένιωσα τον οργασμό να έρχεται.

- Ναι, χύνω!

Έχυσε και αυτός μαζί μου. Θα ήθελα να μείνει και να συνεχίσουμε ως το πρωί αλλά επικράτησε μέσα μου η λογική. Δεν ήξερα πότε θα μου έφερναν το μικρό και την ημέρα ο κίνδυνος να αποκαλυφθούμε θα ήταν μεγαλύτερος. Και ο ίδιος κατάλαβε πως έπρεπε να φύγει. Τον καληνύχτισα με ένα φιλί και έπεσα ξερή στο κρεβάτι. Ήμουν τόσο διχασμένη, καταλάβαινα πως είχα προδώσει τον άντρα μου και οι τύψεις μου ξέσκιζαν τα σωθικά, δε μπορούσα να πιστέψω πως αυτό το πεινασμένο σεξουαλικά ζώο ήμουν εγώ. Όμως η εικόνα στο μυαλό μου των όσων είχαν γίνει με καύλωνε απίστευτα. Ήδη περίμενα πως και πως να ξανασυμβεί.




Copyright protected OW ref: 162266



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.