Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εδώ και πολλούς μήνες μιλούσα με το Φάνη σε μια ιστοσελίδα. Αυτός είναι 30, ελεύθερος, αλλά άνθρωπος που κοιτάει για κάτι σοβαρό ώστε να παντρευτεί. Συνήθως παίζαμε παιχνίδια στη σελίδα αυτή, κάποιες φορές χωρίς να μιλάμε και πολύ, αλλά υπήρχαν και στιγμές που μιλούσαμε στο chat για ώρα, χωρίς να υπάρχεις κάτι το ερωτικό. Ένα βράδυ που παίζαμε αγωνία, η κουβέντα άρχισε να ξεφεύγει. Με νικούσε με μεγάλο σκορ και εκεί έπεσαν τα πρώτα ερωτικά λογάκια:

- Σε ξέσκισα, μου είπε.

- Τι;

- Σε διέλυσα! Σου έχω πάρει τόσες νίκες και συ μόνο μία.

- Ναι δεν είμαι σε φόρμα σήμερα.

- Σε τι είσαι; Σε κολάν;

- Χα, χα αστειάκια Φάνη;

- Έλα πες!

- Ναι δε φοράω φόρμα σήμερα, κολάν είναι, γι' αυτό χάνω.

- Πήγαινε να βάλεις φόρμα τότε.

- Έλα πάτησε να παίξουμε και άσε τα ρούχα μου.

- Έχει πάει 02:00 κι εμείς θα παίζουμε αγωνία; Τόσο πολύ θέλεις να σε ξεσκίζω;

- Εντάξει πρώτη φορά με νικάς με τόσο μεγάλο σκορ.

- Και πονάει;

- Όχι και τόσο.

- Το θέλεις πιο άγριο;

- Για αγωνία λέμε τώρα ή κάτι άλλο;

- Για το ξέσκισμα που σου κάνω στην αγωνία.

- Μάλιστα…

του είπα. Είχα λίγο ξενερώσει γιατί ήταν ένα πείραγμα σε μέρα που έχανα.

- Λοιπόν τι θα έλεγες να μου περιγράψεις τι φοράς; Θέλω να ξέρω τι ρούχα σου σκίζω.

- Σήμερα είσαι λίγο ξαναμμένος ή μου φαίνεται; Γιατί έτσι;

- Εδώ και καιρό κάθε φορά που μιλάμε είμαι ξαναμμένος όπως είπες.

- Ναι αλλά δε σου έχω δώσει δικαιώματα

- Και μόνο που κάθεσαι μέχρι αργά μαζί μου φτάνει.

Έκλεισα απότομα την σελίδα και βγήκα. Ήταν από τα λίγα άτομα που μιλούσα κι αυτός το γύριζε στο ερωτικό. Δεν άντεξα όμως, άνοιξα την σελίδα και του έστειλα μήνυμα. Του έλεγα ότι φορούσα μαύρο κολάν και ένα μπλουζάκι άσπρο. Ήταν εκτός και βγήκα μετά από λίγο.

Το πρωί σηκώθηκα νωρίς πριν την δουλειά και αφού ήμουν μόνη άνοιξα τη σελίδα να δω αν απάντησε. Μου έγραφε ότι αν μπω το βράδυ θα με ξεσκίσει και όχι μόνο στην αγωνία. Εκείνο το βράδυ όντως μπήκα και ήταν αναμμένος. Του περιέγραψα τα λίγα ρουχαλάκια που φορούσα και αρχίσαμε το σεξ μέσω μηνυμάτων. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο και ήταν κάτι πολύ έντονο. Δεν είχα χύσει, αν και του είπα ότι το έκανα, ενώ αυτός είπε ότι τελείωσε δύο φορές. Νιώθοντας ενοχές, δε μπήκα για αρκετές ημέρες.

Ένα μεσημέρι αποφάσισα να μπω στην σελίδα από τη δουλειά. Ήταν ήσυχα, είχα μια ώρα για να σχολάσω, οπότε το άνοιξα. Έγραφε ότι ήθελε να βρεθούμε για καφέ. Ήταν μέσα εκείνη την ώρα. Πριν ακόμη του απαντήσω μου έστειλε εκείνος. Ήθελε να περάσει να με πάρει από τη δουλειά.

- Όχι δε θέλω να περάσεις

- Γιατί; Για καφέ θα πάμε μόνο

- Όχι είμαι πολύ καλά ντυμένη για να πάω έτσι για καφέ μεσημεριάτικα και με περιμένουν στο σπίτι.

- Έλα θα τους πεις ότι σε κράτησαν κι άλλο.

- Και το ντύσιμό μου που είναι σαν να βγήκα βράδυ;

- Τι φοράς δηλαδή;

- Ένα στενό γκρι φόρεμα, γόβες ψηλές και το μαλλί χτενισμένο

- Καλά γιατί τόσο επίσημη σήμερα;

Του εξήγησα ότι θα ερχόταν ένας υπεύθυνος από τα κεντρικά και όλοι σήμερα ήρθαν με τα καλά τους.

- Και από μέσα; τι φοράς;

- Σταμάτα! Είμαι δουλειά, δεν έχω ώρα για τέτοια.

- Είμαι αναμμένος, πες!

- Αν πω θα σταματήσεις;

- Αν πεις θα περάσω να σε πάρω!

- Όχι είπαμε!

- Έλα πες!

- Ένα μπεζ στρινγκ και ένα γκρίζο σουτιέν

- Αποκλείεται! Και το στρινγκ σου γκρι θα είναι!

- Πως το ξέρεις;

- Πάντα σετάκι τα φοράς εσύ

- Ήθελα να σε ξενερώσω με το μπεζ, αλλά εσύ βλέπεις κάτω από τα ρούχα φαίνεται!

- Θα περάσω να σε πάρω!

- Όχι! Αν θες έλα εδώ για καφέ, αλλά σε μισή ώρα θα φύγω.

Έκλεισε τη συνομιλία απότομα. Δεν ήξερα τι έγινε. Το μυαλό μου πήγε ότι θα κόλλησε και έκλεισε. Άρχισα όμως να σκέφτομαι ότι ίσως ξεκίνησε να έρθει. Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει. Αν ερχόταν τι θα έκανα; Πως θα τον απέφευγα; Σκεφτόμουν να κλείσω το μαγαζί, αλλά η φιγούρα του ήταν ήδη απ έξω. Είχε έρθει! Μπήκε μέσα άνετος και χαμογελαστός. Ομολογώ ότι από κοντά φαινόταν πιο ψηλός και πιο γεροδεμένος, με γοητευτικό χαμόγελο.

- Γεια σου και από κοντά Ζωή, τι κάνεις;

- Καλά είμαι Φάνη, εσύ; Γρήγορα ήρθες.

- Ναι ήμουν ντυμένος ήδη.

- Ναι αλλά σε λίγο κλείνω.

- Θα σε βοηθήσω κι εγώ.

- Δε γίνεται να έρθω μαζί σου τώρα, αν θέλεις το βράδυ.

- Υπόσχεσαι; Θέλω να πάμε σε μαγαζί που δουλεύει μια φίλη μου να της κάνω σπάσιμο, δέχεσαι;

- Εντάξει

Δώσαμε ραντεβού για τις 10 το βράδυ και αφού μου είπε τι θα βάλω πήγα στο μαγαζί που μου είπε ότι ήταν. Ήταν άδειο. Αυτός καθόταν στο μπαρ και από μέσα ήταν μια ξανθιά μικροκαμωμένη κοπέλα κοντά στα 20.

- Γεια σου Ζωή, να σου γνωρίσω την Τόνια.

Συστηθήκαμε και κάθισα κι εγώ δίπλα του στο μπαρ. Άρχισε να μου λέει για την Τόνια που ήταν φοιτήτρια και δούλευε σ αυτό το μαγαζί. Μου είπε ότι πριν ένα μήνα έκανα σεξ κάτω στις τουαλέτες και μάλιστα με πολλές λεπτομέρειες, όπως το ότι την πήρε από πίσω και αυτή χοροπηδούσε άτσαλα στον πούτσο του για να ξεχειλώσει το προφυλακτικό. Μόλις τελείωσε την κουβέντα του, αυτή μας άκουσε και είδα τα μάτια της να γυαλίζουν. Σα να ζούσε ξανά αυτά που έλεγε ο Φάνης. Βγήκε μέσα από το μπαρ και το φόρεμα που φορούσε ήταν αρκετά κοντό, κάτι που δε φαινόταν όσο ήταν μέσα. Ήρθε προς εμάς και έκατσε στην αγκαλιά του με πλάτη σ' αυτόν και κοιτώντας εμένα. Άρχισε να τη φιλάει στο λαιμό και το χέρι πήγε χαμηλά στο φόρεμα για να την χαϊδέψει από μπροστά. Μόλις το είδα αυτό σηκώθηκα για να φύγω. Με άρπαξε από τον καρπό και με πίεσε να καθίσω στη θέση μου. Σηκώθηκε πάνω, κάνοντας στην άκρη την άλλη και ήρθε και κόλλησε πάνω μου.

- Θέλω να σας πηδήξω και τις δύο μαζί.

- Δεν είμαι σαν τα πουτανάκια που πηδάς συνέχεια, άσε με να φύγω.

- Πιάσε τον πούτσο μου να δεις πως είναι.

- Δε θέλω, άσε με.

Μου άφησε τα χέρια και σηκώθηκα να φύγω. Πριν βγω από το μαγαζί με άρπαξε και πάλι από το χέρι, με κόλλησε πάνω στην πόρτα, μου χούφτωσε τον γοφό και ανέβασε το χέρι του ανεβάζοντας την φούστα μου αρκετά πάνω. Κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου και πριν με φιλήσει, έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό μου.

- Είσαι ήδη μούσκεμα, κάτσε να σε πηδήξω και φεύγεις μετά.

Πίεζε το δάχτυλό του πάνω από το εσώρουχό μου και έβγαζα βογγητά. Ήθελα πολύ να με πηδήξει, αλλά δεν ήθελα να είναι η άλλη μπροστά, ούτε καν να τον ακουμπάει.

- Θέλω να με πηδήξεις, του ψιθύρισα, αλλά όχι εδώ, όχι μπροστά σ' αυτή.

Πληρώσαμε και φύγαμε. Οδηγούσε το αμάξι για να πάμε σπίτι του, αλλά εγώ έβαλα το χέρι μου και άρχισα να του τον παίζω απαλά και αργά. Άπλωσε το χέρι του και με πίεσε να σκύψω να του τον ρουφήξω.

- Όχι όσο οδηγείς, είναι επικίνδυνο!

Με μια απότομη κίνηση έβαλε alarm και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Του τον πήρα στο στόμα και άρχισα να του τον ρουφάω με πάθος. Βογκητά ευχαρίστησης έβγαλαν από το στόμα του και ένιωθα ότι δε θα αργήσει να τελειώσει.

- Πιο γρήγορα, πιο γρήγορα, θα χύσω…

φώναξε αλλά έκοψα τον ρυθμό, ήθελα να τον βασανίσω! Έπιασε το κεφάλι μου τότε, με ακινητοποίησε και άρχισε να καρφώνει το καυλί με βία στο στόμα μου και άρχισε να με χύνει. Πνιγόμουν από τα σπέρματα και το καυλί του, αλλά τα χέρια του με πίεζαν ακόμη. Μόλις με άφησε και είδα το βλέμμα του κατάλαβα πόσο σκληρό θα ήταν το γαμήσι του μετά από αυτό. Χωρίς να πούμε κάτι, ξεκίνησε με το αμάξι και σταματήσαμε λίγο πιο κάτω σε ένα απόμερο σημείο. Με άρπαξε και ανέβηκα πάνω του. Μου έσκισε το εσώρουχο και μπήκε μέσα μου. Τα υγρά μου έτρεχαν συνέχεια πάνω στο καυλί του, ενώ τα δάχτυλα του ήταν στην πίσω τρυπούλα μου, ώσπου με μια κίνηση άρχισε να πιέζει το δάχτυλό του να μπει μέσα μου. Άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου και να χύνω πάνω του.

Έβγαλε το καυλί του από το μουνί μου και προσπάθησε να το καρφώσει πίσω μου. Μπήκε το μισό και άρχισα να κουνιέμαι για να μπει όλο. Βύθιζα δύο δάχτυλα στο μουνί μου και μούσκευα το καυλί του για να μπει όλο. Μόλις μπήκε όλο άρχισε να χύνει μέσα μου. Έμεινα στην αγκαλιά του για αρκετή ώρα με τα δάχτυλά μου μέσα μου και τις καρδιές μας να χτυπάνε έντονα. Ντυθήκαμε και γυρίσαμε στα σπίτια μας γιατί είχε περάσει η ώρα. Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε, αν και έχουν περάσει 6 χρόνια.




Copyright protected OW ref: 162265



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.