Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Δημήτρης 42 χρονών και θα σας διηγηθώ την εμπειρία μου με τη Μαρία. Η Μαρία 44 χρονών χωρισμένη, αρκετά εμφανίσιμη, μετρίου αναστήματος και πολύ σέξι σιλουέτα, μελαχρινή, στητό κωλαράκι και στήθος φωτιά!

Τη γνώρισα μέσω φίλου μου σε μια έξοδο μας ένα βράδυ. Βγήκαμε με παρέα αρκετές φορές και ποτέ δεν έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον παρ' όλο που τη φλέρταρα διακριτικά. Οι απόψεις μας δε, άκρως αντίθετες!

Ένα βράδυ μείναμε τελευταίοι στο μπαράκι μιας και οι άλλοι στην παρέα φύγανε, οπότε άρπαξα την ευκαιρία.

- Μαρία είσαι μόνη αυτόν τον καιρό;

- Ναι... δε θέλω μαλάκες στη ζωή μου!

- Μα είσαι ωραία γυναίκα!

- Άκου αγοράκι μου, δεν είμαι πουτάνα να γαμιέμαι δεξιά αριστερά με άντρες που κουνάν τον κώλο τους και νομίζουν ότι γαμάνε, να χύνουν και άντε γεια!

- Δεν είναι όλοι ίδιοι. Σε κάποιους προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση και της συντρόφου, της απαντώ. Λίγο μασάζ, χάδια, φιλιά…

- Ναι καλά… καλά σε πιστέψαμε, μου απαντά.

Το βράδυ κύλισε συζητώντας περί σχέσεων σεξ κλπ. Όταν ήρθε η ώρα του αποχωρισμού, μου λέει:

- Τι λες; εκείνο το μασάζ πότε θα μου το κάνεις;

Μένω κάγκελο!

- Αν θες και τώρα αν δεν έχεις πρόβλημα…

και έτσι βρεθήκαμε σπίτι μου. Γδύθηκε, πήγε στο μπάνιο ενώ εγώ δημιούργησα ατμόσφαιρα... κεριά μουσικούλα κλπ. Ξάπλωσε στο κρεβάτι μπρούμυτα, έβγαλα τα ρούχα μου να νιώθει άνετα και έτσι όπως ήμουν από πάνω και την έβλεπα η καύλα μου άρχισε να ρέει σε όλο μου το σώμα. Είχε γίνει η πούτσα μου πύραυλος!

Άρχισα να ρίχνω λαδάκι στο κορμί της και από τις πρώτες σταγόνες ένιωθε το κορμί της να μαστιγώνεται από την καύλα. Όταν έβαλα τα χέρια μου πάνω της άκουγα τα βογγητά της.

- Μ' αρέσει… συνέχισε.

Οι παλάμες μου με αργές κινήσεις λαδωμένες όπως ήταν απλώνονταν σε όλο της το κορμί. Την αισθανόμουν υγρή αν και δεν είχα ακουμπήσει το μουνάκι της ακόμη μοναχά περνούσα αργά από τους μηρούς της. Κουνιόταν πέρα δώθε λες και τη χτυπούσε ρεύμα. Άρχισα να παίζω με τον κώλο της ώσπου το δάχτυλο μου μπήκε μέσα.

- Αχ… καύλα τι μου κάνεις;…

Σηκώνεται χουφτώνει τα κωλομέρια μου και μου τον παίρνει στο στόμα. Τον έγλειφε λες και ήταν η τελευταία της φορά. Τέτοια πίπα δε μου 'χουν ξανακάνει. Την ξαπλώνω και αρχίζω να τη γλείφω παντού. Οι ρώγες της έτοιμες να σκάσουν. Τις πιπιλούσα με μανία.

- Γάμα με, γάμα με... τι καύλα είσαι εσύ; Δε θα γαμήσεις άλλη μέχρι να το πω εγώ καυλιάρη μου!

Με παρακαλούσε να τη γαμήσω αλλά δεν το έκανα, ήθελα να τη φτάσω στο απόγειο της ηδονής. Άρχισα να ρουφάω το μουνάκι της, ποτάμι τα υγρά της. Έβαζα τα δάχτυλα μου μέσα της.

- Έτσι, έτσι καργιόλη, δεν κρατιέμαι... αχ… θα σε χύσω!

Δε σταματούσα με τίποτα να την γλείφω, είχα αφεθεί στο μεθυστικό άρωμα των υγρών της.

- Χύνω… αχ… παρ' τα καυλιάρη μου… παρ' τα…

και αμέσως βάζω τον πούτσο μου μέσα της.

- Αχ… τι μου κάνεις;… δε με έχουν γαμήσει ποτέ ξανά έτσι... αχ η πουτάνα τι πούτσα τρώω!

- Τώρα σειρά μου καργιόλα... της λέω.

- Γάμα με γαμιά μου… γάμα με!

Ο πούτσος μου γλιστρούσε μέσα της από τα υγρά και τα χύσια.

- Θα σε χύσω μωρό μου… δεν αντέχω.

- Χύσε με παντού αγόρι μου... είμαι δική σου... έλα δωσ' τα μου!

Σηκώνομαι όρθιος στο κρεβάτι και αφήνομαι. Ένα σιντριβάνι ηδονής πετάγεται ψηλά και καρφώνεται με δύναμη σε όλο της το κορμί.

- Σε χύνω πουτάνα… σε χύνω!

Έτσι όπως με έβλεπε από κάτω, έπαιζε το μουνάκι της και έχυσε ξανά. Έμεινα έτσι όρθιος κάποια λεπτά μέχρι και η τελευταία σταγόνα να πέσει. Απλώσαμε τα χύσια στα κορμιά μας και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Από τότε έχουμε βρεθεί αρκετές φορές και ήταν όλες το ίδιο ηδονικές. Έχουμε χαθεί τελευταία λόγω υποχρεώσεων αλλά πάντα περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο για μια βραδιά αχαλίνωτης ηδονής.




Copyright protected OW ref: 162235



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.