Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία είναι 100% αληθινή. Γνώρισα την Μ σε ένα συνοικιακό μπαράκι. Ηλικία γύρω στα 60 χωρισμένη. Η εμφάνιση της δεν έδειχνε καθαρά την ηλικία της, κοντούλα, αδύνατη και με προσεγμένο ντύσιμο και μακιγιάζ, πρόσχαρη και επικοινωνιακή. Το πρόσωπο της φαινόταν σπασμένο αλλά είχε μεγάλα σαρκώδη χείλη και ωραίο χαμόγελο. Παρ’ όλο το ύψος της είχε πολύ ωραία πόδια που υποστήριζαν την κοντή φουστίτσα και το κωλαράκι της φαινόταν καλοσχηματισμένο. Εγώ είμαι 15 χρόνια περίπου νεότερος και εμφανίσιμος πιστεύω και με κάποιες επιτυχίες θα έλεγα ερωτικά. Πιάσαμε αμέσως κουβέντα και είχαμε πολύ ευχάριστη παρέα και επαναλήφθηκε αυτό 3-4 νύχτες ακόμα. Στο μεταξύ διάφοροι φίλοι και γνωστοί εκεί με δουλεύανε ότι μου την πέφτει και επίσης κάποιοι έλεγαν ότι παίζει με μικρότερους συνέχεια (και πολύ πιο μικρούς από εμένα) και τους παίρνει, κάτι που θεώρησα υπερβολικό σαν κι αυτά που λένε συνήθως οι κακόβουλοι.

Τελικά μια νύχτα και μετά από αρκετό ποτό μου πρότεινε να πάμε σπίτι της να συνεχίσουμε. Δέχτηκα με λίγο επιφύλαξη και βρεθήκαμε στον καναπέ της σχεδόν αποκαμωμένοι. Δεν έκανε καμία κίνηση, αλλά έδειχνε με την γλώσσα του σώματος ότι θέλει να το κάνουμε. Σκεπτόμενος την "υστεροφημία" μου και αφού μάζεψα τις τελευταίες μου δυνάμεις, πήρα την μεγάλη απόφαση (ας κάνω το ψυχικό σκέφτηκα). Την έγδυσα με λίγες κινήσεις. Το κωλαράκι της όντως πολύ καλό και προκλητικό για την ηλικία της, είπα εδώ θα βασιστώ. Το στήθος της μικρό και πεσμένο, το μόνο ενδιαφέρον ήταν οι δύο πεταχτές και σκληρές της ρώγες. Ύστερα από μερικά φιλιά, έσκυψα πάνω από το στήθος της και άρχισα να της φιλάω τη ρώγα. Με τις 4-5 φορές που πέρασα την γλώσσα μου πάνω κάτω στην ρώγα της, νοιώθω το κορμάκι της να τραντάζεται και εκείνη να βγάζει μικρές κραυγές ψελλίζοντας ότι χύνει. Σκέφτηκα ότι με δουλεύει αυτή.

Τότε γλίστρησα το χέρι μου στο μουνάκι της και διαπίστωσα ότι ήταν μούσκεμα. Αμέσως έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και άρχιζα να παίζω τη γλώσσα μου στην κλειτορίδα της. Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Έκανε σα δαιμονισμένη, χτυπιόταν πάνω κάτω, έχυνε συνέχεια, φώναζε και τα υγρά της μου είχαν ποτίσει όλο το πρόσωπο. Σκέφτηκα πως αυτή έχει να το κάνει 20 χρόνια και τι λέει ο κόσμος… Η συνέχεια ήταν ανάλογη, μπήκα μέσα της, την έστησα στα τέσσερα, ανέβηκε πάνω μου, σε όλες σχεδόν τις στάσεις, δεν σταμάτησε (χωρίς υπερβολή) να χύνει ούτε λεπτό και εγώ ήμουν παντού βρεγμένος. Όλο αυτό ήταν βέβαια πολύ καυλωτικό αλλά κάποια στιγμή άρχισα να τα παίζω, οπότε βγήκα από μέσα της και σταμάτησα. Τότε η έκπληξη μου ολοκληρώθηκε.

Όπως ήμουν ξαπλωμένος ήρθε δίπλα μου και άρχισε να μου χαϊδεύει απαλά το καυλί και μετά άφησε το χέρι της να παίζει με τα αρχίδια μου, ενώ πέρναγε τη γλώσσα της τινάζοντας τη στο καυλί μου και περνώντας το εναλλάξ στα χείλη της. Δε γίνεται να το περιγράψω αυτό. Με απίστευτη τεχνική. Επιστήμη αληθινή. Δεν το είχα ξανανιώσει ποτέ αυτό. Δεν πρόλαβα ούτε καν να το νοιώσω ότι έρχεται. Το σπέρμα μου εκτινάχτηκε ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση. Με σκούπισε και συνέχισε με πιο βελτιωμένη τεχνική. Δεν ξεκαύλωσα καθόλου. Έχυσα ξανά. Είπα "δε μπορεί να μου συμβαίνει αυτό". Ποτέ δεν το έχω κάνει πάνω από μία φορά σε τόσο μικρό διάστημα. Όταν τέλειωσε αυτό είπα να το σχολάσω, "με την κυριούλα θα τρέχω τώρα;…" σκέφτηκα. Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.

Συνέχισα να την βλέπω και τα πράγματα έγιναν "πολύ χειρότερα". Αυτή αχόρταγη κυριολεκτικά. Έχω διαβάσει ότι είναι ασθένεια αυτό. Φυσικά και οι ιστορίες που μου έλεγαν ότι έχει με τους "πιτσιρικάδες", είναι αλήθεια και ακόμα παραπάνω. Δασκάλα κανονική. Το παραδέχτηκε και η ίδια. Όσο τη συναναστρέφομαι με κάνει να φρικάρω. Χύνει με το παραμικρό και παντού. Έχω κρυφοαγγίξει το μουνάκι της και έχει χύσει σε διάφορους δημόσιους χώρους. Πολλές φορές δεν το χρειάζεται ούτε αυτό, εκεί που κάθεται τρίβει τα μπουτάκια της το ένα με το άλλο και πνίγει την φωνή της για να μη φανεί ότι χύνει. Δε σταματάει να θέλει σεξ και το χειρότερο είναι ότι έχει τον τρόπο να σε καυλώνει όποτε θέλει. Η τακτική της ήταν να βλέπει τους άντρες έναν-έναν, ποτέ παρτούζα. Γιατί ήθελε πάντα να έχει τον έλεγχο. Φυσικά τους δούλευε και έλεγε ένα κάρο ψέματα. Δεν υπολόγισε όμως ότι κάποια στιγμή αυτοί θα μπορούσαν να μιλήσουν μεταξύ τους. Έτσι και έγινε. Και αποφάσισαν να της τη στήσουν. Εγώ δε συμφώνησα, από την άλλη όμως με εξίταρε λίγο, αλλά μέρος δεν πήρα.

Το σχέδιο ήταν να αναλάβει ο Π να της πασάρει ένα φίλο του, ο οποίος υποτίθεται ότι είχε πρόβλημα (δεν του σηκωνόταν). Αυτό θα γινότανε σε συγκεκριμένο χώρο όπου οι υπόλοιποι θα τον καλωδίωναν με κάμερες κλπ. Το θέμα ήταν ότι ο τύπος (αλλοδαπής καταγωγής) διέθετε ένα τεράστιο όργανο (και η Μ είχε πει ότι αποφεύγει τα μεγάλα γιατί είναι στενή και μικροκαμωμένη και πονάει). Μερικές ημέρες μετά συναντηθήκαμε για καφέ σπίτι της. Όταν την είδα παρατήρησα ότι περπατούσε περίεργα κάνοντας μορφασμούς πόνου. Μου είπε μια δικαιολογία (γυμναστήριο και καλά) και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει. Βρήκα κι εγώ δικαιολογία και έφυγα, επικοινώνησα με τον Π και όντως την είχαν καταφέρει. Ζήτησα το βίντεο και σε λίγη ώρα το είχα. Δεν έχασα χρόνο και το άνοιξα.

Στην αρχή η Μ και ο τύπος μπήκαν στο δωμάτιο παραπατώντας (μάλλον πολύ ποτό). Μετά από λίγη ώρα η Μ έγινε αποφασιστική και ενώ του ψιθύριζε κάτι έβαλε τα χέρια της στο παντελόνι του και του έλυσε την ζώνη. Μετά με μια κίνηση του κατέβασε απότομα παντελόνι και σλιπ. Το θέαμα επικό, ένα μακρύ και χοντρό πράμα έπεσε με ορμή κάτω και άρχισε να χτυπάει δεξιά και αριστερά πάνω στα μπούτια του μέχρι να φρενάρει (μάλλον δεν της είπαν και τελείως ψέματα, αυτό θέλει γερανό για να σηκωθεί). Η Μ έβγαλε μια δυνατή φωνή και μετά σκέπασε με τα χέρια της το πρόσωπο της. Τραβήχτηκε στην άκρη του κρεβατιού και έμεινε εκεί μέχρι που ο τύπος την πλησίασε και άρχισε να τη γδύνει απότομα. Μετά από λίγο η Μ πέρασε στην αντεπίθεση. Άρχισε να κάνει τα δικά της στο πράμα του τύπου κι αυτό έγινε σκληρό και τεράστιο (δε τον έχουν πάρει πρέφα οι "σκηνοθέτες"). Δεν πέρασε πολλή ώρα και ο τύπος τεντώθηκε ακίνητος, (η Μ επιβράδυνε τα χείλη και την γλώσσα της πάνω του) και με μια κραυγή άφησε ποτάμι σπέρματος να τη λούσει. Δεν πέρασε λεπτό και η Μ συνέχισε να τον σκουπίζει γλείφοντας τον παντού. Ήταν ξεκάθαρο πως ήθελε να τον εξαντλήσει για να "την γλυτώσει".

Εκεί που πάλευε με το τέρας τι έκανε ξαφνικά η απίστευτη τύπισσα! Όπως ήταν καθιστός ο τύπος, αυτή πέρασε τα πόδια της δεξιά κι αριστερά του, έγειρε το κορμί της προς τα πίσω στηριζόμενη στα χέρια της πίσω από την πλάτη, ακούμπησε το μουνάκι της στη βάση του καυλιού του και άρχισε να ανεβοκατεβάζει την λεκάνη της τρίβοντας το μουνί της σε όλο το μήκος του καυλιού του. Μέχρι που κάποια στιγμή (δε φαινόταν καλά στην κάμερα) τα υγρά της μούσκευαν όλο και πιο πολύ τον πούτσο του και το κορμάκι της έτρεμε από την καύλα. Η Μ δεν άντεξε και με μια μακρόσυρτη δυνατή φωνή έλουσε με τη σειρά της το καυλί του τύπου. Φυσικά και αυτός δεν άργησε καθόλου να ξαναχύσει με δύναμη. Μετά για αρκετή ώρα έμειναν αποκαμωμένοι και οι δύο στο κρεβάτι. Όμως η Μ έκανε το μοιραίο λάθος. Άρχισε να του χαϊδεύει τον πούτσο του και μετά να τον τρίβει στο μουνάκι της. Εκείνος δεν αντέδρασε, οπότε η Μ ξεκίνησε να τον σπρώχνει σιγά-σιγά μέσα της (και πεσμένος ήταν τεράστιος). Η καύλα της δεν είχε περάσει. Σε μια στιγμή ξαφνικά εκείνος σηκώθηκε, με το ένα χέρι της έδεσε τα χέρια και με το άλλο της ανασήκωσε το κωλαράκι και έχωσε το δάχτυλο του στην στενή και υγρή κωλοτρυπίδα της.

Ο πούτσος του άρχισε να μεγαλώνει μέσα της. Η Μ ακινητοποιημένη σχεδόν ούρλιαζε και χτυπιόταν (δεν ξέρω αν ήταν μόνο από πόνο). Ο τύπος έχυσε ξανά (μέσα της αυτή τη φορά) και οι φωνές τους ξεσήκωναν τον τόπο. Όταν την ξαναείδα προσπάθησα διακριτικά να την κάνω να μου μιλήσει αλλά δεν το έκανε. Παρατηρούσα μόνο, ότι όταν φορούσε κοντό φουστάκι, συχνά κυλούσαν σταγόνες υγρά στα μπουτάκια της.




Copyright protected OW ref: 162184



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.