Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχω γενικά ταξιδέψει σε πολλά νησιά μας και όλες οι διακοπές μας μένουν στο μυαλό για κάποιο λόγο… είτε για κάποιο ωραίο μέρος που είδαμε ή για κάποια ξεχωριστή εμπειρία που ζήσαμε. Μακάρι όλες να είχαν τον ίδιο λόγο όπως οι φετινές μου διακοπές στη Ρόδο.

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη, την παλιοσειρά μου από το στρατό, που του είχα υποσχεθεί πως θα τον επισκεφθώ κάποια στιγμή για να συνδυάσω τις διακοπές μου σε ένα νησί που δεν είχα ξαναεπισκεφθεί με το να τα ξαναπούμε και να θυμηθούμε τα παλιά με έναν πολύ καλό φίλο. Τότε τα είχε με μια κοπέλα, το μελαχρινάκι του όπως την αποκαλούσε, Μαρία για τους υπόλοιπους. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ακόμα και 4 χρόνια περίπου μετά τη θητεία μας τα είχε ακόμα με την συγκεκριμένη. Δεν την είχα δει ποτέ αλλά έχοντας μιλήσει για τα γούστα μας με τον Μιχάλη, είχα την εντύπωση ότι η κοπέλα πρέπει να είναι απίστευτη… μακριά ίσια μαλλιά, γλυκό πρόσωπο με μεγάλα εκφραστικά μαύρα μάτια, κανονικό σώμα με μεσαίο στήθος και φοβερή πίσω κίνηση.

Φθάνω μεσημέρι Ιουλίου Ρόδο με καράβι, αρκετά κουρασμένος λόγω του πολύωρου ταξιδιού. Με παραλαμβάνει ο Μιχάλης, αγκαλιές γέλια και αναμνήσεις από το στρατό συνόδεψαν την διαδρομή μας μέχρι το σπίτι του όπου θα με φιλοξενούσε. Πραγματικά ήταν σα να ξανάβρισκα τον χαμένο μου αδερφό.

- Θα φάμε και θα σε αφήσω να κάνεις μπάνιο και να ξεκουραστείς. Το χρειάζεσαι γιατί το βράδυ προβλέπεται χαμός… μου είπε.

- Τέτοια λέγε μου, τι θα έχουμε;

- Θα σε κυκλοφορήσουμε στην παλιά πόλη με την παρέα μου. Θα έρθει και η Μαρία με κάτι ωραίες φίλες της για κονέ.

Στην αρχή δεν κατάλαβα για ποιά μου έλεγε, μιας και συνέχεια την αποκαλούσε μελαχρινάκι αλλά μετά κατάλαβα, και όσο να 'ναι, από την περιγραφή που μου είχε κάνει για αυτήν είχα αρκετή περιέργεια να τη δω.

Ήρθε το βράδυ, έβαλα το τζίν με το πουκάμισο μου, έφτιαξα το μαλλί, παρφουμαρίστηκα και ήμουν πανέτοιμος. Η αλήθεια είναι είχα αρκετό καιρό να κάνω κάτι με κοπέλα και η ιδέα ότι είμαι διακοπές μαζί με το γεγονός ότι θα έχουμε ωραίες κοπέλες στην παρέα με είχαν φτιάξει για τα καλά. Ήμουν αποφασισμένος να κάνω κάτι με όποια μου άρεσε και όσο να 'ναι το αλκοόλ θα βοηθούσε κιόλας να φύγουν τυχόν αναστολές.

Βρισκόμαστε στο σιντριβάνι της Παλιάς πόλης, από ότι κατάλαβα ένα πολύ κεντρικό σημείο που είναι σαν μέρος συνάντησης για πολλούς πριν ξεχυθούν στα κλάμπ με πάρα πολύ κόσμο και ντόπιο αλλά και τουρίστες. Ξεχώρισαν τέσσερις κοπέλες και όταν είδα να μας πλησιάζουν έμεινα λίγο μαλάκας. Δεν ήξερα αν ήταν αυτές, όλες τους πανέμορφες και για όλα τα γούστα, αλλά από όλες ξεχώρισε μια. Πλησίασαν και τις χαιρέτισε ο Μιχάλης μαζί με δύο φίλους του που θα ήταν μαζί μας και έπειτα μου τις σύστησε μια-μια. Η μαλακία έγινε... αυτή που μου κέρδισε απόλυτα την προσοχή ήταν η Μαρία, η κοπέλα του Μιχάλη. Ήταν πανέμορφη, ακριβώς όπως μου την είχε περιγράψει και ακόμα καλύτερη. Είχε τέλεια χαρακτηριστικά αλλά οι πινελιές του make up που έβαλε ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ξενέρωσα που ήταν η κοπέλα του φίλου μου, αλλά ταυτόχρονα γούσταρα πολύ. Ήταν και αυτή η υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου, να κάνω κάτι με αυτή που θα μου αρέσει. Και αυτό που μου έδινε ελπίδες, ήταν οι ματιές καρφιά που μου έριχνε και η Μαρία συχνά πυκνά, σαν να της έκανα κι εγώ κάποια αίσθηση.

Ξεκινήσαμε από ένα μαγαζί με φθηνά σφηνάκια, εκεί κοντά σε όλα τα κλαμπάδικα της Παλιάς Πόλης.

- Θα πιούμε μερικούς γύρους για ζέσταμα, είπε ο Μιχάλης. Μετά μας περιμένουν τα μπουκάλια.

Ήδη ήξερα μέσα μου ότι θα γίνει η μαλακία και θα φταίει το ποτό αλλά και το Μαράκι που όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο ήθελα να γλείψω και να σκίσω. Είχε αυτό το γλυκό νάζι κιόλας που λυγίζει και σίδερα, όλα όσα με απογειώνουν σε μια κοπέλα.

Πάμε στο κλάμπ που ήταν να πιούμε τα μπουκάλια και ήδη από το 2ο ποτό σε συνδυασμό με τα σφηνάκια που ήπιαμε πριν, άρχιζα να νιώθω πολύ χαλαρός, πολύ άνετος, πολύ έτοιμος. Οι τέσσερις κοπέλες χόρευαν μεταξύ τους και με εμάς τα αγόρια, αλλά άλλαζαν κιόλας. Σε κάποια φάση, έρχεται η Μαρία σε μένα κουνώντας στο ρυθμό το υπέροχο κορμί της. Φορούσε ένα πουκαμισάκι με κόμπο στο ύψος της κοιλιάς να φαίνεται ο αφαλός της, ξεκούμπωτο αρκετά ώστε να ξεπροβάλλει λίγο το ωραίο ντεκολτέ της και ένα μαύρο παντελόνι, αρκετά κολλητό ώστε να αναδεικνύει τον τουρλωτό της κώλο. Πιάσαμε λίγο την κουβέντα χορεύοντας αθώα και ξαφνικά μπαίνει ένα τσιφτετέλι από τον DJ. Αυθόρμητα η Μαρία γυρνάει πλάτη σε μένα, βάζει τα χέρια μου στη μέση της που αρχίζει να κουνάει κυκλικά, τρίβοντας που και που την απίστευτη κωλάρα της πάνω μου. Δε νομίζω να πήρε πολύ να καταλάβει ότι έχω γίνει πέτρα για αυτήν. Ο Μιχάλης πάνω στα κέφια από τα ποτά και τους χορούς μας έβλεπε, τον έβλεπα κι εγώ και του έκανα νεύμα και καλά… "πω… τι κάνει η κοπέλα..." και αυτός γελούσε. Αχ και να ήξερε.

Έχει φύγει το πρώτο μπουκάλι, όμως η Μαρία δεν έχει φύγει από εμένα. Έχουν μπει κάτι RnB τραγούδια, έχει περάσει τα χέρια της γύρω απ' το λαιμό μου και εγώ απ' τη μέση της και κουνιόμαστε ρυθμικά στο κομμάτι που παίζει.

- Πως και άργησες τόσο να μας έρθεις; μου ψιθυρίζει.

- Έλα ντε, απαντάω. Διαπιστώνω ότι έπρεπε να 'χα έρθει πολύ νωρίτερα.

Εν τω μεταξύ η πλάτη της Μαρίας έτσι όπως χορεύαμε ήταν προς τον κόσμο που γινόταν χαμός.

- Μ… και γιατί αυτό; με ρωτάει.

- Γιατί βλέπω τι έχανα τόσο καιρό...

Με το που της το λέω αυτό κατεβάζω το χέρι μου απ' τη μέση της στον κώλο της και τον χουφτώνω δυνατά, ήταν η ευκαιρία μου να της δείξω πως την θέλω τρελά, τώρα που ήταν γυρισμένη πλάτη προς τον κόσμο και δε φαινόταν τίποτα. Παρόλο που είχαμε πιεί περίμενα να αντιδράσει, να μου ζητήσει το λόγο και να δημιουργηθεί θέμα παρ' όλο που και αυτή φαινόταν πως την έχει ακούσει και είναι αρκετά χαλαρή. Όμως δεν κάνει κίνηση ή κάτι να μου απομακρύνει το χέρι, αντιθέτως μου ψιθυρίζει:

- Βρες τρόπο να φύγουμε από εδώ.

Σκέφτομαι λίγο και της απαντάω:

- Θα πω στον Μιχάλη ότι θα βγω λίγο έξω να πάρω αέρα γιατί δε νιώθω πολύ καλά, βρες και εσύ τρόπο να έρθεις.

Πάω στον Μιχάλη και του το λέω και λέει στη Μαρία να έρθει μαζί μου να δει αν είμαι εντάξει. Έμεινα μαλάκας, δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολο. Διέκρινα με τρόπο όμως ότι ο Μιχάλης έπαιζε με κάποια οπότε κατάλαβα ότι ήθελε να ξεφορτωθεί τη Μαρία κάπως. Όπως διέσχιζα τον κόσμο να βγω τόσο ανυπομονούσα να την ξεμοναχιάσω. Βγαίνουμε και μου λέει "πάμε". Αντί να είμαι εγώ που θα τη ξεμονάχιαζα πήγε να το κάνει αυτή. Φαινόταν ότι είχε μεθύσει αλλά όλο αυτό το παράνομο αλλά καυλωτικό αίσθημα που μας κυρίευε και τους δύο δεν μας έδινε περιθώρια να το καλοσκεφτούμε.

Με πήγε μέσα σε κάτι στενάκια από τα πολλά που έχει η Παλιά Πόλη, λες και οι ιππότες της ήξεραν ότι θα μας έφτιαχναν από τότε. Κόλλησε πλάτη σε ένα τοίχο, με έπιασε πίσω απ' το κεφάλι και με τράβηξε πάνω της. Άρχισε να μου ρουφάει τα χείλη και εγώ τα δικά της με μανία ενώ πέρασε το ένα της πόδι γύρω μου και της χούφτωνα το μπούτι. Κατέβηκα στο λαιμό της όπου άρχισα να γλείφω και να φιλάω ασταμάτητα, προσπαθώντας να μη της κάνω πιπιλιές από το πάθος που έβγαζα, ένοχα σημάδια της αμαρτίας μας. Και οι δύο βαριανασαίναμε, σα να θέλαμε να κάνουμε τόσα πολλά ο ένας στον άλλο, αλλά δεν ξέραμε τι να πρωτοκάνουμε. Άνοιξα το πουκάμισό της και με ρουφηχτά φιλιά κατέβηκα απ' το λαιμό της, περνώντας ανάμεσα στο στήθος της μέχρι λίγο χαμηλότερα απ' την κοιλιά της.

Με γρήγορες κινήσεις και μιας και δεν περνούσε ψυχή τέτοια ώρα, της βγάζω το μαύρο παντελόνι της για να αντικρίσω ένα μαύρο διαφανές δαντελωτό στρινγκάκι. Κόλλησα το στόμα μου πάνω του και ήδη ένιωσα ότι έχει ποτίσει απ' τα υγρά της. Την πιάνω απ' τα μπούτια και την γυρνάω. Τώρα η κωλάρα της ήταν μπροστά στη μούρη μου σε απόσταση αναπνοής. Περνάω το δάχτυλο μου μέσα από το στρινγκ και το τραβάω στην άκρη μαζί με τα κωλομάγουλα που έχω ανοίξει και κρατάω σφιχτά. Ξεπρόβαλλε το όμορφο κωλοτρυπίδι της που ήθελα να γαμήσω και με τη γλώσσα μου αλλά και με το καβλί μου που είχε γίνει πιο σκληρό από ποτέ. Έχωσα όλη μου τη μούρη μέσα στα κωλομάγουλα της και άρχισα να γαμάω την κωλότρυπα της με τη γλώσσα μου και να τραβάω μεγάλες γλειψιές από το υγρό μουνάκι της μέχρι τη σφιχτή πίσω τρύπα της, ενώ αυτή κρατούσε και με τα δύο χέρια τον τοίχο και βαριανάσαινε από την καύλα, προσπαθώντας να βγάλει σιγανούς ήχους για να μη μας πάρουν χαμπάρι όσοι έμεναν τριγύρω.

Δε μπορούσα να σταματήσω να γλείφω τις τρύπες της, ήταν τόσο φοβερή αίσθηση, μέχρι που με σταματάει όμως αυτή, σπρώχνει εμένα πλάτη στον τοίχο και με ταχύτατες κινήσεις σκύβει και αρχίζει να ξεκουμπώνει το τζίν μου. Πιάνει και βγάζει έξω το σκληρό και υγρό καβλί μου και αρχίζει να γλείφει απαλά το πουτσοκέφαλο μου, να το σκουπίσει απ' τα υγρά, πριν το βάλει όλο στο στόμα και αρχίσει να το ρουφάει με μανία. Η αίσθηση και οι ήχοι απ' την πίπα που μου έπαιρνε με τρέλαιναν. Της κρατούσα τα μαλλιά και που και που τον έσπρωχνα βαθιά στο λαρύγγι της να την πνίξω λίγο και την άφηνα να με τσιμπουκώνει πάλι με το ρυθμό της. Αν την άφηνα για πολύ θα έχυνα έτσι όπως το πήγαινε, αλλά δε θα το δεχόμουν αν δε γαμούσα το καυτό μουνάκι της.

Έτσι όπως κρατούσα τα μαλλιά της την τράβηξα να σηκωθεί, την κόλλησα πλάτη στον τοίχο, έσκυψα, πέρασε το ένα πόδι της πάνω από τον ώμο μου για να μπω ακριβώς από κάτω της και πήρα το μουνάκι της λίγο στο στόμα μου, να το σκουπίσω απ' τα υγρά του και να το δαχτυλώσω λίγο για να 'ναι έτοιμο να της το σκίσω αλλά δε χρειάστηκε πολύ. Ένιωθα με τα δάχτυλα μου ότι έχει χαλαρώσει πάρα πολύ, σημάδι ότι έλιωνε απ' την καύλα.

- Βαλ' τον μου σε παρακαλώ… μου ψιθύρισε.

- Έχεις καπότα;… ρώτησα.

- Παίρνω χάπι , μου λέει.

Σηκώνομαι, την γυρνάω πλάτη σε μένα να κρατάει πάλι τοίχο, πιάνω το καβλί μου και το τρίβω πάνω στα μουνόχειλα της. Την πιάνω απ' τη μέση και απλά τον σπρώχνω να γλιστρήσει μέσα μόνος του, πρώτα αργά και βαθιά και μετά όλο και πιο δυνατά και γρήγορα. Οι ανάσες μας και οι παλμοί μας είχαν εκτοξευτεί, η καύλα ήταν άπειρη. Της τον κάρφωνα με μανία, σα να ήταν το τελευταίο μουνί που θα γαμούσα ποτέ, αλλά παράλληλα ήθελα να τη γαμήσω καλύτερα από ότι τη γαμάει ο Μιχάλης. Το απολάμβανε απίστευτα, την έπιανα απ' τα μαλλιά και την τραβούσα πίσω να της γλείψω το λαιμό. Σε κάποια φάση έτσι όπως ήταν πάνω μου, άνοιξα με δύναμη το πουκάμισο της και γέμισα τα χέρια μου με τα βυζιά της. Τα χούφτωνα με μανία πάνω απ' το σουτιέν και τα έβαζα και από μέσα για να νιώσω τις καυλωμένες ρώγες της, να τις τσιμπήσω και να παίξω μαζί τους όπως της σκίζω το καυτό και βελούδινο μουνάκι της.

Ο συνδυασμός της αγαμίας που είχα για καιρό, το πόσο καύλα ήταν η Μαρία, το όλο σκηνικό στο στενάκι, η αίσθηση του παράνομου που μας καύλωνε κι άλλο, η αίσθηση ότι ξεμουνιάζω την κοπέλα του φίλου μου που έγινε πουτανάκι για μένα, αλλά και το ρίσκο του κινδύνου μη τυχόν περάσει και μας δει κανένας, με έφεραν κοντά στο να τελειώσω. Παρ' όλο που είχαμε πιεί τον κώλο μας και οι 2, παρόλο που ήθελα να την στήσω και αλλιώς αλλά και να της γαμήσω και την κωλάρα δεν άντεξα άλλο. "Τελειώνω..." της ψιθυρίζω και γρήγορα με βγάζει από μέσα της, γυρνάει και σκύβει. Τον πιάνει και τον κολλάει στη γλώσσα της που έβγαλε για να τα περιμένει και με κοιτούσε με τα μεγάλα της μάτια, γεμάτα καύλα. Έφυγαν οι πρώτες σταγόνες και άρχισα να χύνω πάρα πολύ. Φάνηκε ότι είχα γεμίσει αρκετά το στόμα της και τα χύσια κυλούσαν πάνω στη γλώσσα της προς τα έξω. Τον παίρνει στο στόμα της και τον ρουφάει καλά, μέχρι και την τελευταία σταγόνα που είχα να βγάλω για αυτήν και τα καταπίνει. Της χαϊδεύω τα μαλλιά όπως με κοιτάει ενώ τον έχει στο στόμα της. Δε λέμε τίποτα. Σηκώνεται, βγάζει κάτι υγρά μαντηλάκια που είχε απ' το τσαντάκι της και σκουπίζει τυχόν λεκέδες. Βγάζει και το καθρεφτάκι της και κοιτάει μην τυχόν χάλασε το make up και διορθώνει τα μαλλιά της. Ντυνόμαστε και γυρνάμε προς τα πίσω. Φτάνουμε στο κλάμπ και ο Μιχάλης μας ρωτάει που ήμασταν και γιατί αργήσαμε.

- Πήγαμε να φάμε… ήταν η άμεση απάντηση της Μαρίας.

- Ναι φίλε και νιώθω πολύ καλύτερα, είχα ανάγκη τον αέρα και λίγο φαί…

συμπλήρωσα εγώ και έληξε όλο εκεί. Οι υπόλοιπες μέρες κύλησαν με μπάνια και ξεναγήσεις σε διάφορα μέρη του νησιού που ομόρφυναν ακόμα περισσότερο την διαμονή μου εκεί. Αυτό είναι το ένοχο μυστικό μου με τη Μαρία και μια ανείπωτη υπόσχεση μεταξύ μας ότι κάποτε, ίσως γίνουν και περισσότερα από όσα έγιναν σε αυτές, τις τέλειες διακοπές μου στη Ρόδο.




Copyright protected OW ref: 162183



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.