Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Ντίνα, είμαι 34 εκείνος στα 47, ένα απόγευμα δώσαμε ραντεβού στα ΚΤΕΛ. Είχα ετοιμαστεί είχα φορέσει ένα φορεματάκι κοντό μέχρι το γόνατο, από μέσα το άσπρο κορμάκι που ήξερα ότι τον τρέλαινε, βάφτηκα ελαφρά, έβαλα το άρωμα μου και πήγα λίγο νωρίτερα να τον περιμένω. Δεν ήξερα ακριβώς που θα έρθει, δεν είχαμε πει περισσότερα, εκείνος με ήξερε εγώ όχι. Το μόνο που ήξερα ήταν εκείνο το χέρι απ' τις φώτο που με ξετρέλαινε.

Ξαφνικά, όπως είμαι στην αίθουσα εισιτηρίων, με πλησιάζει κάποιος. Είχε ωραίο πρόσωπο, ήταν γοητευτικός. Στην αρχή νόμιζα ότι ήθελε άπλα να κάτσει στη διπλανή θέση που ήταν κενή, μετά όμως είδα μήνυμα στο κινητό μου: "Ήρθα και κάθομαι διπλά σου". Γύρισα τον κοίταξα καλά-καλά απ τη κορφή μέχρι τα νύχια και στάθηκα στο χέρι. Ναι αυτός ήταν!

Μιλήσαμε λιγάκι, ήταν κάπως ντροπαλός για την ηλικία του, άλλα μ' άρεσε γιατί συνήθως έπαιζα πάντα εγώ αυτό το ρόλο. Αυτή τη φορά όμως είχα άγριες διαθέσεις μου το έβγαζε. Τον κοιτούσα με ένα χαμόγελο και ξαφνικά αγγίζω το χέρι του, το χαϊδεύω και βάζω τα δάχτυλα μου ανάμεσα του καθώς τον κοιτάω με πάθος και καύλα στα μάτια. Έχω γίνει υγρή, πλησιάζω λίγο κοντά του και του λέω "δεν αντέχω άλλο, τόσες μέρες σε θέλω".

Με τρόπο, να μη μας δουν, βάζει το χέρι του κάτω απ το φουστάνι μου, ανοίγω τα ποδαράκια μου και βρίσκει ακριβώς το μουνάκι μου άτριχο και απαλό. Νοιώθω τα δάχτυλα του εκεί ακουμπάει τη κλειτορίδα μου και δαγκώνω τα χείλη μου. Το βλέπει και με παίρνει να πάμε προς το αμάξι του. Το είχε παρκάρει λίγο έξω απ το ΚΤΕΛ.

Μου λέει πήγαινε πίσω μωράκι μου να κάτσεις, πάμε κάπου ποιο μακριά απ τα ΚΤΕΛ. Σταματάει, ανοίγει τη πόρτα πίσω και μπαίνει. Δε μιλάει καν… με πλησιάζει και αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό ενώ σιγά-σιγά μου βγάζει το φορεματάκι μου βοηθώντας τον κι εγώ. Έχω μείνει μόνο με το λευκό μου κορμάκι, έχει ανοίγματα στα σωστά σημεία και στις ρώγες μου που είναι τεράστιες και σκληρές. Τις παίρνει στα χεριά του, τις χαϊδεύει, τις γλείφει και έχω φτάσει στον ένατο ουρανό ήδη. Κατεβαίνει πιο χαμηλά, ανάμεσα στα ποδιά μου, στο μουνάκι μου, σκύβει και ακουμπάει τη γλωσσά του πάνω στη κλειτορίδα μου. Του λέω δεν αντέχω άλλο και βάζει ένα δαχτυλάκι μέσα μου. Μετά και ένα δεύτερο… είμαι πάρα πολύ υγρή. Του λέω πως θα τελειώσω και αρχίζει να με σφυροκοπάει με τα δάχτυλα του ενώ γλείφει την κλειτορίδα μου απαλά. Δε μπορώ άλλο, βγάζω μια κραυγούλα ηδονής και χύνω ποτάμι.

Με κρατάει στα χεριά του και πέφτει πάνω μου. Με φιλάει στα χείλη, με σφίγγει πάνω του και νοιώθω κάτι σκληρό εκεί, κάτω απ' το παντελόνι του να με ακουμπάει. Του λέω ότι θέλω να δω το καυλί του, ανοίγει το παντελόνι του και τον βγάζει έξω. Τον πλησιάζω και τον πιάνω στα χεράκια μου. Τον χαϊδεύω, τον παίζω απαλά. Είναι ήδη τούρμπο, κατακόκκινος, σκύβω και ακουμπάω τη γλωσσίτσα μου στο κεφαλάκι και πετάγεται σα να τον χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα. Με τρελαίνει αυτό. Αρχίζω σιγά-σιγά να τον γλείφω να τον βάζω στο στόμα μου και να χαϊδεύω τα αρχίδια του.

Η γλωσσά μου, καθώς τον παίρνω στο στοματάκι μου, κινείται πάνω σε όλη τη βάση του καυλιού του καθώς το κεφάλι μου πηγαίνει πάνω-κάτω. Έχω γεμίσει σάλια… σταματάω λίγο να πάρω ανάσα και του λέω ότι θέλω να δώσει αυτός το ρυθμό που θέλει. Μου χαϊδεύει τα μαλλάκια και με οδηγεί στο να τον πάρω στο στόμα μου πάλι. Με τρελαίνει ο ρυθμός του, λίγο βίαιος άλλα συνάμα και τρυφερός. Με σταματάει μου λέει ότι δε θέλει να τελειώσει έτσι. Φοράει ένα προφυλακτικό και μπαίνει μέσα στο στενό μου και υγρό μουνάκι. Βγάζω μικρές κραυγούλες ευχαρίστησης, τον νοιώθω να μπαίνει ακόμα πιο μέσα μου, μέχρι να μπει ολόκληρος. Σταματάει, με κοιτάει, μου χαϊδεύει τις ρώγες και ξεκινάει να σφυροκοπάει ανελέητα το στενό μου μουνάκι και να το ανοίγει με το καυλί του.

Νοιώθω ότι έχω πεθάνει απ τη καύλα. Όπως είναι ξαπλωμένος πάνω μου, του ψιθυρίζω ότι το φανταζόμουν μέρες τώρα και ότι όλα είναι τόσο τελεία. Με φιλάει και με σφυροκοπάει ανελέητα μέχρι που μου λέει ότι δεν αντέχει άλλο ότι θέλει να τελειώσει. Του λέω ότι θέλω να με χύσει στα χεράκια μου, βγάζουμε το προφυλακτικό και τον παίρνω στο στοματάκι μου. Τη στιγμή που τον νοιώθω, τον βγάζω απ το στόμα και τον παίζω με τα χεράκια μου μαζί και χύνει πάνω σ' αυτά.

Σκουπιζόμαστε με μαντιλάκια, με τραβάει κοντά του και με παίρνει αγκαλιά με σφίγγει πάνω του. Είναι σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος.

Ντυνόμαστε και μου λέει πως είναι αργά, δε θα με αφήσει να γυρίσω σπίτι μου με τη συγκοινωνία. Κάθομαι διπλά του ως συνοδηγός και του δίνω οδηγίες για το που μένω. Στη διαδρομή ακουμπάει με το ένα χέρι του πότε-πότε το δικό μου και το χαϊδεύει τρυφερά. Σε λιγάκι είμαστε διπλά στο σπίτι μου, μου δίνει ένα βαθύ φιλί στο στόμα που λίγο κόντεψε να μου κόψει την ανάσα. Του λέω σ' ευχαριστώ, απαντάει ότι έτσι κάνει ένας κύριος και μου λέει "θα τα ξαναπούμε, να προσέχεις". Ανοίγω τη πόρτα φεύγω και τον χαιρετώ. Μένω έτσι μέχρι να τον δω να απομακρύνεται.




Copyright protected OW ref: 161661



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.