Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Απίστευτη καύλα (1ο μέρος)

Καθίσαμε κάνα 2ωρο ακόμα πλατσουρίζοντας, κάνοντας ηλιοθεραπεία και απολαμβάνοντας το τοπίο. Στο μεταξύ ήρθε και η αργοπορημένη μικρή.

- Βρε καλώς τη! Που ήσουνα μωρό;… ρώτησα.

- Καλά μπαμπά πήγα να κάνω εξερεύνηση και πιο πάνω στις άλλες βάθρες. Καλά ε… το μέρος είναι φανταστικό…

μου αποκρίθηκε με στόμφο και δείχνοντας το τηλέφωνό της είπε…

- έχω τραβήξει τέλειες φώτο! Να στις δείξω μετά.

- Χαίρομαι μωρό μου που σου αρέσει. Άσε τα πράγματά σου και βούτα γιατί θα φύγουμε σε λίγο.

- Εντάξει… μου απάντησε. Γύρισε με μια κίνηση όλο χάρη και έσκυψε να αφήσει τα πράγματά της. Η κίνησή της αυτή παρέσυρε το μαγιό της μέσα στην χαράδρα του κώλου της κάνοντας το να μοιάζει με μαγιό μπραζίλ, αποκαλύπτοντας έτσι 2 υπέροχα κωλομάγουλα. Για μερικά δευτερόλεπτα έμεινα να κοιτάω σαν υπνωτισμένος το θεσπέσιο κορμί της. Δεν είχα τη δύναμη να τραβήξω το βλέμμα μου από πάνω του. Δεν άντεξα και…

- Ψιτ… κοπελιά… φτιάξε λίγο το μαγιό σου…

της είπα χαμηλόφωνα με ένα τόνο μισό αστεία μισό σοβαρό.

- ουπς… συγγνώμη. Δεν το ήθελα…

απάντησε και έπεσε στο νερό. Καθίσαμε μισή ώρα ακόμα και εν συνεχεία φύγαμε για να επιστρέψουμε στις σκηνές μας μέσα στο δάσος. Είχα φτιάξει το ντους πιο πριν και ήμουν έτοιμος για την οποιαδήποτε γκρίνια η οποία θα είχε να κάνει με το θέμα "νερό". Όσοι έχουν κάνει ελεύθερο κάμπινγκ θα με καταλάβουν.


Φτάσαμε και τους έδειξα το ντους που είχα φτιάξει. Φορούσαμε ακόμα τα μαγιό μας.

- Κουκλάρες μου… το ντουζάκι σας περιμένει. Τα δοχεία έχουν χωρητικότητα 20 λίτρα έκαστο και έχετε ΔΥΟ. Μη μου πείτε μετά δεν φτάνουν! Και φυσικά λόγω ήλιου έχουν ήδη ζεστό νερό.

Τρελάθηκαν και οι δύο. Σίγουρα δεν περίμεναν κάτι τέτοιο. Στην ερώτησή μου για τυχόν απορίες επί του θέματος απάντησε η γυναίκα μου με ενθουσιασμό:

- Αγάπη μου είναι τέλειο. Το έχεις κάνει πολύ πρακτικό. Μωρό τι λες;…

αποκρινόμενη στην μικρή. Η μικρή κοίταζε μια αυτό και μία εμένα κάνοντας γκριμάτσες.


- είσαι απίστευτος. Τι πήγες και έστησες; Γαμάτο;…

μου είπε κάνοντας μας ενστικτωδώς να ξεσπάσουμε όλοι σε γέλια.

- Χαίρομαι που σας αρέσει. Ποία θα το τιμήσει πρώτη;… ρώτησα.

- Εγώ!…

απάντησε η μικρή αφήνοντάς εμένα και την γυναίκα μου να κοιτάμε ο ένας τον άλλον με μια κωμική γκριμάτσα.

- Καλά χαρά μου… απάντησα. Το νου σου με το νερό. Και μην αγχώνεσαι για το αν θα σε δει κάποιος γιατί απλά δεν υπάρχει κανένας σε ακτίνα χιλιομέτρων. Είμαστε μόνοι μας!


- Εντάξει μπαμπά. Εσείς που θα είστε;

- Που να είμαστε ρε συ;… απάντησα σχεδόν κωμικά. Εδώ δίπλα. Να πάμε να πάρουμε κάτι ξύλα που έχω καβατζάρει εδώ πιο κάτω. Εντάξει τώρα; Ηρέμησες;

- Εντάξει…

απάντησε και καπάκι μπήκε φουριόζα στη σκηνή για να πάρει τα μπανιαρικά της. Την αφήσαμε να κάνει το μπάνιο της στη φύση και φύγαμε φορώντας ακόμα τα μαγιό μας. Δεν είχαμε προλάβει να απομακρυνθούμε όταν η Εύα άρχισα να με προκαλεί κουνώντας προκλητικά το κωλαράκι της δήθεν τάχα μου λόγω του ανώμαλου του εδάφους.

- Καυλιάρη μου εσύ! Τι γαμήσι ήταν αυτό προηγουμένως; Ακόμα καυλωμένη νοιώθω από πριν… με πονάνε οι ρώγες μου, τρέμουν τα πόδια μου και το μουνάκι μου καίει από τον τρόπο που το γάμαγες. Το κωλαράκι μου το κοκκίνισες στο ξύλο! Με έκανες και ένοιωθα απίστευτα τσούλα καθώς με είχες πεταμένη στα τέσσερα με το καυλί σου να μπαινοβγαίνει με μανία στην τρυπούλα μου χύνοντας με βαθιά. Σκέφτεσαι να μας είδε κανένας;…

άρχισε να μου λέει χαμηλόφωνα και ταυτόχρονα να παίζει το μαγιό της για να μου δείξει το πόσο σοβαρά καυλωμένη είναι. Πότε οι ρώγες της έκαναν την εμφάνιση τους και καυλωμένες προσπαθούσαν να ελευθερωθούν από τη φυλακή τους, πότε το μουνάκι της εμφανιζόταν, άτριχο και προκλητικό παρακαλώντας για μια υγρή γλώσσα και πότε ένα μισόγυμνο κωλαράκι έκανε την εμφάνιση του. Με επιδέξιες κινήσεις αφαίρεσε το μαγιό της αφήνοντας το να πέσει στο χώμα και στήθηκε όρθια με το κωλαράκι της τούρλα και το μουνάκι της υγρό και έτοιμο για παιχνίδια. Ο πούτσος μου μπροστά σε αυτό το θέαμα άρχισε να αντιδρά.

- Δεν έχουμε απομακρυνθεί πολύ από τις σκηνές και είσαι καυλωμένη, γυμνή μέσα στο δάσος… έτοιμη για να σε πάρουν σαν σκύλα; Ήθελες να σε βλέπουν να πηδιέσαι πουτάνακι; Λοιπόν θα σε πάρω εδώ και τώρα τσουλίτσα… θα φας τον πούτσο μου όπως τον έτρωγες πριν…

και λέγοντας αυτά γονάτισα πίσω της και έχωσα τη γλώσσα μου στο καυτό μουνάκι της γλείφοντας σε κάθε σημείο του και ρουφώντας άπληστα τους χυμούς του, κάνοντάς τη να σπαρταράει από ηδονή. Τα δάχτυλα που έπαιζαν με το μουνάκι της δε δυσκολεύτηκαν να χωθούν μέσα του πολλαπλασιάζοντας την ηδονή της και τη δική μου, που την έβλεπα για μια ακόμα φορά να υποφέρει από τα χάδια μου.

Τούρλωσε πιο πολύ το κωλαράκι της και η γλώσσα μου σύρθηκε από το υγρό μουνί της ψηλά στην τρυπούλα του κώλου της σαλιώνοντάς τη και γαμώντας την απαλά. Ανατρίχιασε… δεν το περίμενε.

- Μ… καυλιάρη μου… τι κάνεις στο κωλαράκι μου; Τι καύλα είναι αυτή; Με τρελαίνεις μωρό μου, αλλά όχι… μη με πάρεις τώρα. Στη σκηνή που θα είμαστε μόνοι μας. Το παιδί κάνει μπάνιο πιο πέρα… δεν κάνει! Μη σου λέω… αχ… τι μου κάνεις;… με τρελαίνεις… ααχχ… μη… δεν κάνει σου λέω… το παιδί… μπορεί να μας δει!

Τα λόγια της έβγαιναν με δυσκολία από το στόμα της ενώ προσπαθούσε να ηρεμήσει και να βρει την ανάσα της σκεπτόμενη ότι μπορεί να γίνει τσακωτή από το παιδί της να είναι καυλωμένη και γυμνή μέσα στο δάσος. Δεν έδωσα σημασία στα λόγια της… ελευθέρωσα το καυλί μου από τη φυλακή του μαγιό, ενώ τα δάχτυλα μου σκάλιζαν το μουνί της σταθερά ανανεώνοντας την καύλα της. Το καυλί μου τριβόταν τώρα στη σχισμή του κώλου της ανεβάζονταν την ηδονή μου στα ύψη. Δεν άντεξα και έχασα τον έλεγχο. Την έπιασα από το μαλλί, την κράτησα ακίνητη και έσπρωξα το σώμα της πάνω στον κορμό ενός δέντρου. Με την κίνηση μου αυτή τα βυζάκια της τρίφτηκαν κάνω στον κορμό και έβγαλε ένα βογκητό, μείγμα πόνου και ηδονής.

- Όχι καυλιάρα μου… έτσι που με έφτιαξες θα σε πηδήξω τώρα! Τώρα σε πήρε ο πόνος για το παιδί; Προηγουμένως όταν στηνόσουν στα τέσσερα και βόγκαγες νοιώθοντας την ψωλή μου να χύνει στα βάθη της τρύπας σου ήταν καλά ε; Όταν ρούφαγες τον πούτσο μου μέχρι τα τρίσβαθα του λαιμού σου και τον στράγγιζες δε σε ένοιαζε καργιολάκι… τώρα σε πήρε ο πόνος; Κοίτα να δεις τι θα πάθεις βρωμιάρα…

της είπα και όπως ήταν όρθια χώνω τον πούτσο μου μέσα της κάνοντας τη να βογκήξει δυνατά και αρχίζω να τη γαμάω απολαμβάνοντας τη μεταξένια αίσθηση του κορμιού της. Η Εύα, μιλώντας με προστυχόλογα, απολάμβανε την παλινδρομική κίνηση του πούτσου μου μέσα της παραδομένη πλέον στις ορέξεις μου.

- Έτσι γαμιά μου… περιποιήσου το αχόρταγο μουνάκι μου! Αφού το ξέρεις ότι χύνει για σένα μωρό μου. Παρ' το… δικό σου είναι.

- Αχόρταγη είσαι τελικά. Δε σου έφτανε το μεσημεριανό γαμήσι που έφαγες στις βάθρες. Θες και μέσα στο δάσος να γαμηθείς.

- Θέλω η πουτάνα… εσύ με έφτιαξες με αυτά που μου έκανες. Ναι μωρό μου… ναι… κι άλλο…

έλεγε βογκώντας δυνατά, αδιαφορώντας πλέον αν ακούγεται. Το πλατσούρισμα των κορμιών μας ακουγόταν καθαρά μέσα στην ησυχία του δάσους και ίσως να ακουγόμασταν μέχρι τις σκηνές μας. Πλέον είχα χάσει το μέτρο και δεν με ένοιαζε τίποτα. Γαμιόμασταν ξέφρενα στο δάσος ρουφώντας ο ένας το κορμί του άλλου σε μικρή απόσταση από την κατασκήνωσή μας και με τη μικρή να κάνει μπάνιο.


- Βαλ' το μου βαθιά να μου σκαλίζει το μουνάκι… με τρελαίνεις… μη σταματάς… το θέλω πιο βαθιά καύλα μου… έτσι… με τρελαίνεις… δεν αντέχω… θα χύσω… το νοιώθω… χύνω η πουτάνα… χύνω με την ψωλή σου μέσα μου αγόρι μου!

Παραδομένη στην ηδονή που ένοιωθε, από το απίστευτης έντασης γαμήσι, το κορμί της άρχισε να κουνιέται σπασμωδικά οδηγώντας τη σε έναν απίθανο οργασμό ευχαριστώντας με αυτό τον τρόπο το καυλί μου λούζοντας το με άφθονο μουνόχυμα που σύντομα έφτασε και δρόσισε τα αρχίδια μου δίνοντας μου μια μοναδική αίσθηση δροσιάς και καύλας.

Την είχα γραπώσει γερά με το ένα χέρι από τη λεκάνη, ενώ με το άλλο της είχα κλείσει όσο μπορούσα το στόμα για να μην ακούγεται. Δεν έκανα και πολύ καλή δουλειά αφού μέσα στην ησυχία του δάσους τα αγκομαχητά της ακούγονταν έστω και "πνιγμένα" ανεβάζοντας την καύλα μου, με κάθε αναστεναγμό, με αποτέλεσμα να ανεβάζω ρυθμό στο γαμήσι μας κάνοντας τον χαρακτηριστικό πλακουτσωτό ήχο σε κάθε επαφή του κορμιού μου με το δικό της.

Δεν ήθελα και πολύ ακόμα για να αρχίσω να χύνω στο μουνάκι της και η πουτάνα το κατάλαβε από τον τρόπο που βογκούσα.

- Αχ πουτσαρά μου… τέτοια να κάνεις στο μουνάκι μου… να το σκίζεις όποτε θέλεις… να μην το αφήνεις σε ησυχία… να με σκίζεις καθημερινά γιατί αυτό του αξίζει.

Μου έλεγε παραδομένη στην ηδονή τουρλώνοντας τον κώλο της και κάνοντας τόξο την πλάτη της πάνω στον κορμό για να με πάρει πιο βαθιά μέσα της.Με αυτή της την κίνηση έκανε το καυλί μου να καρφωθεί μέσα της μέχρι τα αρχίδια μου να γλύφουν τα μουνοχειλά της. Η ηδονή μου τερμάτισε και ήμουν έτοιμος να τελειώσω εκείνη την στιγμή μέσα της..

Ένα θρόισμα των φύλλων και μια κίνηση πίσω από ένα δέντρο και με έκανε και γύρισα ενστικτωδώς προσπαθώντας να εντοπίσω από που προέρχονταν. Αυτό που είδα με έκανε να ντραπώ και να καυλώσω ταυτόχρονα. Η μικρή μου προσπαθούσε να βολευτεί πίσω από ένα δέντρο και πάνω στην προσπάθειά της απλά παραπάτησε και έκανε θόρυβο. Ήταν γυμνή με την πετσέτα αφημένη στο μέρος του ντους. Τα μάτια της ήταν καρφωμένα στο γαμήσι που εξελισσόταν μπροστά της καθώς η απόσταση δε βοηθούσε μια και δεν ήταν μεγάλη.

Χάιδευε το κορμί της αργά με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο έτριβε απαλά το μουνάκι της. Τα μάτια της είχαν σκαλώσει στο απίστευτο θέαμα του μπαμπά της να έχει στήσει τη μαμά της σε ένα κορμό μπρούμυτα και να οργώνει άγρια, έχοντας ακινητοποιημένο το κορμί της και βρίζοντας την σαν τη μεγαλύτερη τσούλα.

Ξεπερνώντας το αρχικό ξάφνιασμα αφήνω προς στιγμή το στήθος της που μάλαζα άγρια και της κάνω νόημα… "μην μιλάς… κρύψου και θα τα πούμε μετά". Έπιασε αμέσως το νόημα και μου έκανε ένα μορφασμό "σύμφωνοι" ακολουθούμενο από ένα πονηρό χαμόγελο με γλείψιμο των χειλιών της. Αλλά δεν κρύφτηκε. Μια και δεν υπήρχε ο κίνδυνος να τη δει η μαμά της βολεύτηκε καλύτερα και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της.

Πλέον βρισκόμουν σε μια άλλη διάσταση καύλας. Είχα το γυναικάκι μου να λυσσάει με την ψωλή μου βιδωμένη στο μουνάκι της και εγώ να έχω εστιάσει στο υπέροχο κορμί της. Η μικρή μου πλέον την είχε καταβρεί και ξεδιάντροπα έτριβε το μουνάκι της πιο έντονα, κάνοντάς το να έχει σπασμούς δείγμα της καύλας της που δυνάμωνε. Ένοιωσα το τέρμα να πλησιάζει και έκανα μια απέλπιδα προσπάθεια να παρατείνω την ηδονή. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο… δεν ήθελα!

Το θέαμα και για μένα πρωτόγνωρο. Εμβόλιζα τη μάνα της με όλες μου τις αισθήσεις οξυμένες και τα μάτια μου να χαϊδεύουν το κορμί της μικρής που αυνανιζόταν το δίχως άλλο. Τα δάκτυλά της σκάλιζαν και έμπαιναν στο μουνάκι της τυραννώντας το και τα έβλεπα να εμφανίζονται ξανά υγρά. Έχυνε και έβλεπα το μωρό μου να δαγκώνει τα χειλάκια του για να μην ακουστεί. Ήμουν στο ΤΣΑΚ να πάω και να τα γλείψω μέχρι να τα στεγνώσω ρουφώντας άπληστα το νέκταρ που προσέφεραν.

- Αχ βρωμιάρα… με ρουφάει το μουνάκι σου το αχόρταγο… κάτσε ακίνητη βρωμιάρα να σε χύσω βαθιά όπως σου αξίζει…

της είπα αδιαφορώντας πλέον για την ένταση τις φωνής μου πράγμα που δε φάνηκε να την ενδιαφέρει. Το μουνάκι της έχυνε για άλλη μια φορά και αυτό ήταν αρκετό για εκείνη για να μου απαντήσει αναλόγως και με την ίδια καύλα στην φωνή της.

- Ναι πουτσαρά μου… χύσε με όπου θέλεις… δικά σου είναι όλα, να με γαμάς και να με χύνεις όποτε θέλεις γαμιά μου…

και λέγοντας αυτά βουτάω με μιά απότομη κίνηση τη γυναίκα μου από τη μέση, τη βάζω στα γόνατα και αφού τυλίγω τα μαλλιά της στο χέρι μου καρφώνω με λύσσα τον πρησμένο μου πούτσο στο λαρύγγι της. Νοιώθω την ψωλή μου να χορεύει μέσα στο στόμα της και όπως είμαι γυρνάω να δω την κόρη μου που παίζει το μουνάκι της βλέποντας μας. Με αυτή την εικόνα και τέρμα καυλωμένος με μια μικρή κοφτή κίνηση της τον καρφώνω στο λαιμουδάκι της και αρχίζω να χύνω με μια ένταση που όμοια της δεν έχω ξαναζήσει.

Χύνω και το σπέρμα μου πλημμυρίζει το στενό της στοματάκι, ενώ το βλέμμα μου είναι καρφωμένο στο γυμνό ιδρωμένο κορμί της κόρης μου, που μας κοιτά καυλωμένη από το θέαμα και την ηδονή των δακτύλων της που μπαινοβγαίνουν στο μουνάκι της κάνοντας το να χύνει άφθονο μουνόχυμα.

Τα περισσότερα κατέληξαν στο λαιμό της και όσα "έτρεξαν" στα χείλια της χρησιμοποίησε τον τρεμάμενο πούτσο μου για να τα μαζέψει και να καταλήξουν και αυτά στο λαιμό της.

Δεν αντέξαμε άλλο και σωριαστήκαμε στο χώμα μέχρι να βρούμε τις ανάσες μας. Το κορμί μου είχε παραδοθεί σε ένα μοναδικό συναίσθημα καύλας και ηδονής. Είχα βρεθεί σε μια καυλωτική κατάσταση και ενώ έπρεπε να νοιώθω ενοχές, αντίθετα ένοιωθα πιο ερεθισμένος παρά ποτέ.

Ο πούτσος μου έτρεμε από καύλα και δεν έλεγε να πέσει με τίποτα. Είχα μόλις χύσει και ο πούτσος μου στεκόταν καμαρωτός-καμαρωτός έτοιμος για δράση, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη γυναίκα μου.

- Αχόρταγε… μου είπε.

- Απίστευτη καύλα… καύλα μου… απάντησα όλο νόημα.

Σηκωθήκαμε και πήγαμε για μια βουτιά στη θάλασσα να ξεπλυθούμε και να δώσω έτσι και χρόνο στη μικρή να μαζευτεί.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 162003



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.