Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα μέσα τους (5ο μέρος)

Είχα πέσει στο κρεβάτι και παρόλο που ήμουν εξαντλημένος, το μάτι μου δεν έκλεινε. Το μυαλό μου τριγυρνούσε σε ότι συνέβη πριν λίγη ώρα στο σπίτι της Ελένης, μαζί με την θεία αλλά και στο mail. «Καλώς ήρθες στην παρέα μας… Αγόρι μας». Παρέα; Οι δυο τους ή υπάρχουν και άλλες «κυρίες» την παρέα αυτή; Αγόρι μας; Όπως λέμε “toy boy”; Και οι δυο τους απολάμβαναν πολύ όσο ήμουν παθητικός σε ότι ζητούσαν αλλά τελείωσαν όταν πήρα πρωτοβουλίες και έκανα ότι γούσταρε ο πούτσος μου. Οι εικόνες τους να έχουν οργασμό, η μία μετά την άλλη, και αυτή που είναι η μία πάνω στην άλλη και γλωσσοφιλιούνται, ήταν ακόμη τόσο ζωντανές, που είχα ξανακαυλώσει. Αλλά όχι, δε θα μαλακιζόμουν. Αύριο είχα ραντεβού με τη θεία και ποιος ξέρει που θα καταλήγαμε και πάλι; Τα μάτια μου έκλεισαν με ένα χαμόγελο σχηματισμένο στο πρόσωπο μου.

Η επόμενη μέρα με βρήκε με ένα αγχωτικό ξύπνημα. Ήταν δέκα και μισή, και σε μισή ώρα η θεία θα με περίμενε. Για πότε έκανα μπάνιο, έφαγα πρωινό και ντύθηκα, με φόρμα και μπλουζάκι, μιας και η φόρμα δίνει πολλή άνεση σε τέτοιες καταστάσεις, ούτε που το κατάλαβα. Έφυγα τρέχοντας, παρόλο που η μάνα μου με κυνηγούσε για να μου δώσει μία λίστα με ψώνια που ήθελε. Που να ήξερε και αυτή. Ευτυχώς ήμουν στο σημείο του ραντεβού πριν από εκείνη. Σε λίγα λεπτά έσκασε μύτη το Celica της θείας. Πολύ ανδροπρεπές αυτοκίνητο για γυναίκα, σκέφτηκα. Μπήκα μέσα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, λέγοντας μία ξερή καλημέρα. Κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να μας έβλεπε και δεν έπρεπε να δώσω δικαιώματα. Έπρεπε να είμαι προσεκτικός με τη Βάσω αλλά και την Ελένη. Δεν έπρεπε να τα θαλασσώσω αν ήθελα να λύσω όλα τα μυστήρια που υπήρχαν. Η θεία ήταν ντυμένη με εντελώς αντίθετο στυλ του δικού μου. Είχε πιασμένο το μαλλί αλογοουρά, μεγάλα τετράγωνα γυαλιά, απαλό makeup, ένα κολιέ, φουστάνι μαύρο μέχρι πάνω το γόνατο και γόβες μαύρες. Σαν να πήγαινε στο γραφείο για δουλειά ως διευθυντικό στέλεχος. Η θεία γκάζωσε και σε ένα λεπτό ήμασταν μακριά από την επικίνδυνη περιοχή.

- B: Καλημέρα μικρέ. Πως ξύπνησες;

- Γ: Καλημέρα θεία. Πολύ καλά, αν και το στρώμα ήταν βαρύ.

- B: Λογικό. Άλλωστε τα έδωσες όλα χθες βράδυ. Στο επ’ άκρο…

- Γ: Και περισσότερα από ότι φανταζόμουν ότι μπορούσα, μην σου πω…

- B: Πίστεψε με, σύντομα θα ανακαλύψεις πολλά για σένα και τις σεξουαλικές σου ικανότητες, δυνατότητες και προτιμήσεις.

- Γ: Τι εννοείς, προτιμήσεις;

- B: Προτιμάς να σου πω ή να το ανακαλύψεις μόνος σου; Εγώ πιστεύω ότι είσαι πολύ οξυδερκές αγόρι. Το απέδειξες άλλωστε χθες.

- Γ: Μάλιστα. Θα πάω πάσο προς το παρόν. Μην σου χαλάσω την εντύπωση.

- B: Μπράβο το αγόρι μου. Δεν ξέρω πως το κάνεις, αλλά έχεις ένστικτο για το τι πρέπει να κάνεις και πότε να το κάνεις.

- Γ: Και να ήξερα πως, δεν θα στο έλεγα. Που πάμε;

- B: Ήπιες καφέ;

- Γ: Όχι.

- B: Ωραία. Θα πάμε στο κέντρο και μετά Κολωνάκι. Το πρώτο που θέλω να σου ζητήσω, ή μάλλον να απαιτήσω από σένα, είναι να μην ξαναέρθεις ποτέ με φόρμες ή με ντύσιμο που παραπέμπει σε πιτσιρικαρία.

- Γ: Και τι θέλεις να φοράω; Κουστούμι;

- B: Μην μου το παίζεις χαζός. Ένα jean και ένα πουκάμισο με καθαρό παπούτσι, όχι αθλητικό, είναι οκ. Σε κάποιες περιπτώσεις θέλω να είσαι ακόμη καλύτερα ντυμένος, αλλά θα σε ενημερώνω πριν.

Και άλλες απορίες. Τι ρόλο έπαιζε το ντύσιμο μου από τη στιγμή θα ήμασταν κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και θα βγάζαμε τα μάτια μας με κάθε πιθανό τρόπο; Δεν κολλάει αυτή η απαίτηση. Εκτός και αν… θα κυκλοφορούσαμε μαζί δημοσίως και δεν ήθελε να φαίνεται τόσο πολύ η διαφορά ηλικίας μας. Τη χάζευα, όση ώρα μιλούσαμε και πραγματικά ήταν πολύ όμορφη. Όπως έχω πει και πριν, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο σαν κορμί. Δεν ήταν κοντή και είχε κάποια κιλά παραπάνω. Αλλά το στυλ της ήταν καταπληκτικό. Ένα κανονικό milf (με τις σημερινές ορολογίες, μιας και το 97 δεν υπήρχε ακόμη ο όρος) ή μήπως cougar; Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον cougar θα χαρακτήριζα και τις δυο τους. Είχε τονίσει το πολύ δυνατό στήθος της, με ένα σουτιέν που το φούσκωνε ακόμη περισσότερο, αλλά περισσότερο από όσο πρέπει.

- B: Τι κοιτάς μικρέ;

- Γ: Ξέρεις τι κοιτάζω. Είσαι πολύ sexy με αυτό το look.

- B: Ευχαριστώ. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για σένα. Αν και όπως σε κοιτάζω, βολεύουν οι φόρμες για συγκεκριμένες καταστάσεις.

- Γ: Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, όταν τη φορούσα.

- B: Να ξέρεις όμως, ανάμεσα στο καλοντυμένο και στο χύμα αλλά πρακτικό, συνήθως προτιμώ το καλοντυμένο.

- Γ: Τώρα όμως; Αυτή τη στιγμή; Τι προτιμάς θεία… Βάσω;

Ήμασταν σε φανάρι, σταματημένοι. Κατέβασε ελαφρώς το πρόσωπο της μπροστά και κοιτάζοντας με πάνω από το γυαλικό, μου χαμογέλασε. Τη στιγμή που της ανταπέδιδα το χαμόγελο, ένιωσα το χέρι της να μου χουφτώνει απότομα την φόρμα, στην περιοχή του καβάλου. Δεν ήμουν καυλωμένος ακόμη και το χούφτωμα της είχε διερευνητικό χαρακτήρα. Μη έχοντας στην παλάμη της το πούτσο μου, πέρασε βιαστικά και άτσαλα το χέρι της μέσα από την φόρμα και μέσα από το boxer, μέχρι να νιώσει η σάρκα της, την ψωλή μου. Είχε ανάψει πράσινο και άρχισαν να κορνάρουν οι από πίσω. «Γαμώτο…» ψέλλισε, τράβηξε το χέρι της και το έβαλε στις ταχύτητες και σπίναρε, κάνοντας τις κόρνες να σιγήσουν.

Η στιγμή είχε χαθεί, αλλά η καύλα είχε φουντώσει. Δεν ήξερα όμως τι ακριβώς να περιμένω από τη θεία. Οδηγούσε και δεν ήθελα να της αποσπάσω την προσοχή. Γύριζε και με κοιτούσε σε κάθε ευκαιρία σαν να ήθελε να μου πει κάτι. Ήθελε να με νιώσει και πάλι. Να νιώσει το καβλί μου, χοντρό και σκληρό. Ήμουν πολύ καυλωμένος ήδη, αλλά η οδήγηση μέσα στην πόλη δε σου δίνει την δυνατότητα να οδηγείς με το ένα χέρι.

- Γ: Η ξαδέρφη μου που είναι; Την πάρκαρες στον πρώην σου;

- B: Ναι. Την έστειλα εκεί από χθες

- Γ: Για να έχεις το πεδίο ελεύθερο, ε;

- B: Δεν ξέρω τι εντύπωση έχεις για μένα μετά το χθεσινό, αλλά δεν είμαι τόσο πεινασμένη, όσο μπορεί να νομίζεις.

- Γ: Δεν είπα κάτι τέτοιο, ούτε και πιστεύω κάτι τέτοιο. Βέβαια, χθες είδα και πράγματα που ούτε στην πιο τρελή μου φαντασία, δεν περίμενα.

- B: Εννοείς για την ερωτική άνεση που έχουμε με την Ελένη;

- Γ: Εγώ θα το έλεγα και κάτι παραπάνω από άνεση.

- B: Δεν με τρελαίνουν οι γυναίκες αλλά η Ελένη είναι μία περιστασιακή εξαίρεση. Αν και ήταν μόλις η 2η φορά που κάναμε κάτι μεταξύ μας.

- Γ: Και η 1η; Πότε ήταν;

- B: Πολλά ρωτάς μικρέ.

- Γ: Έλα ρε θεία. Μη μου το κόβεις πάνω στο καλύτερο.

- B: Έχε χάρη που από χθες, ανέβηκες στην εκτίμηση μου, ως άνδρας, πολύ. Η 1η ήταν το προηγούμενο Σάββατο. Είχα πάει για καφέ από το σπίτι της και μου εκμυστηρεύτηκε την σχέση σας. Η πουτάνα, τα έλεγε τόσο περιγραφικά, που με ερέθισε όσο δεν πάει. Τα υπόλοιπα τα φαντάζεσαι.

- Γ: Δε μπορώ να φανταστώ τίποτα (και χαμογέλασα πονηρά).

- B: Αν αυτό σε φτιάχνει, μπορώ να σου πω λίγες λεπτομέρειες.

- Γ: Το ξέρεις ότι είμαι ήδη φτιαγμένος. Το ένιωσες, αλλά θέλω κι άλλο, μιας και με έχεις παραμελήσει τα τελευταία λεπτά.

- B: Είσαι καργιόλης μεγάλος, τελικά. Τέλος πάντων. Είχα ερεθιστεί τρελά και φάνηκε. Φορούσε και ένα νυχτικό που φαίνονταν όλα από μέσα. Είδες τι ρώγες έχει ε; Κρατιόμουν όσο μπορούσα αλλά με κατάλαβε. Είχε ερεθιστεί και εκείνη. Είχαμε ανάγκη να τελειώσουμε. Και το κάναμε. Αυτά.

- Γ: Ε όχι αυτά. Δεν το δέχομαι. Πες μου κι άλλα.

- B: Μικρέ μην παίρνεις αέρα. Μαζέψου.

- Γ: Αφού δε μπορείς να με φτιάξεις με το χέρι σου, τι θα έλεγες να τον έπαιζα τώρα, όσο μου περιέγραφες τι συνέβη και πως καταλήξαμε στο χθεσινό;

- B: Ξέχασε το. Ηρέμησε γιατί σε λίγο φτάνουμε. Δε μπορείς να βγεις από το αμάξι σε αυτή την κατάσταση. Θα γίνουμε θέαμα.

- Γ: Για αυτό σου λέω. Δεν θα μου πάρει πολύ. Μέχρι να φτάσουμε θα έχω φτάσει κι εγώ.

Και τις έκλεισα το μάτι πονηρά. Αφού ξεφύσησε 2-3 φορές, άρχισε να μου περιγράφει το πώς έκαναν έρωτα για πρώτη φορά. Η γλώσσα του σώματος τις είχε προδώσει. Είχαν και οι δυο τους αυτή την υπέροχη φαγούρα που σημαίνει ανάγκη για σεξ και εκτόνωση. Μου είπε ότι πήγαν στο δωμάτιο, στο ίδιο δωμάτιο που της γάμησα την προηγούμενη μέρα, ξάπλωσε η μία πάνω στην άλλη και άρχισαν τα φιλιά και τα χάδια. Θυμάται ότι την είχε πιάσει μία τρέλα να θηλάσει την Ελένη. Οι ρώγες της ήταν τόσο όμορφες και προκλητικές που δε μπορούσε να αντισταθεί. Και κάπως έτσι, μαλακίζοντας η μία την άλλη, τελείωσαν πάρα πολύ γρήγορα. Όπως καταλάβατε, κάπως έτσι γίνονται οι λεσβιακές καταστάσεις και όχι όπως παρουσιάζονται στις τσόντες.

Εγώ είχα βάλει το χέρι μέσα από την φόρμα και έδινα πίεση στο καβλί μου, ακούγοντας τις λέξεις κλειδιά. Βυζί, ρώγα, μουνί, φιλιά, καύλα, Ελένη και άλλες. Μου φαινόταν απίστευτο ότι άκουγα αυτή την περιγραφή από το στόμα της θείας. Η σχέση μας είχε έρθει τα πάνω-κάτω σε 12 ώρες και δε μπορούσα να το συνειδητοποιήσω ακόμη. Όσο μου μιλούσε, κοίταζε το φούσκωμα στη φόρμα και την παλινδρόμηση της μαλακίας, όσο μπορούσε να φανεί. Ήταν ξεκάθαρο ότι το απολάμβανε, με ένα διαφορετικό τρόπο από εμένα. Είχε το πάνω χέρι και με έκανε ότι ήθελε. Μαλακιζόμουν δίπλα της για πάρτι της και της Ελένης. Η πλημύρα μέσα στο boxer, ήλθε όταν άρχισε να μου λέει για το πώς αποφάσισαν να οργανωθεί το χθεσινό πάρτι. Ήταν ιδέα-πρόταση της Ελένης. Της είχε αρέσει τόσο πολύ η παρουσία της Βάσως που ήθελε να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Να συνυπάρξουν και ο εραστής της και η γυναίκα που μόλις είχε τελειώσει μαζί της, στο ίδιο κρεβάτι. Στην αρχή η Βάσω το αρνήθηκε, αλλά προτείνοντας της να μην συμμετέχει ενεργά και ότι θα με κουμάνταρε εκείνη, έτσι να μην γίνω επιθετικός και την στριμώξω, δέχτηκε. Κάπου εκεί τελείωσα, μουγκρίζοντας. Δεν ήταν από της καλύτερες μαλακίες στην ζωή μου, αλλά σίγουρα η πιο αξιοπερίεργη και αυτή που θυμάμαι πιο καθαρά. Σκούπισα το χέρι μου στο boxer και άραξα αμίλητος.

- B: Είσαι εντάξει; Όλα καλά;

- Γ: Όλα πολύ καλά… θεία

- B: πολλά έχω κάνει, αλλά άντρας να μαλακιστεί για μένα, στο αμάξι, πρώτη φορά. Και μ’ αρέσει.

- Γ: Να το ξανακάνουμε τότε.

- B: Όχι αγόρι μου. Την επόμενη φορά, θα μου λες εσύ ιστορίες και εγώ θα σου τον γλείφω, μέχρι να τελειώσεις.

- Γ: Είσαι τρελή. Πολύ σε γουστάρω.

- B: Τρελή δεν είμαι. Ζω για τις ηδονές. Θα μας μάθεις και θα καταλάβεις… ανιψιέ.

- Γ: Δηλαδή θα έχουμε πολλά επεισόδια ακόμη, οι 3 μας;

- B: Και οι τρεις μας… και οι τέσσερεις μας… και οι πέντε μας….

- Γ: Τέσσερεις; Πέντε;

- B: Όλα στον καιρό τους. Τώρα βγες από το αμάξι και ακολούθησε με. Θα πάμε να ψωνίσεις κάνα ρούχο της προκοπής… και το boxer που λέρωσες, δικό μου… μου ανήκει.

Συνεχίζεται…

Θα ήθελα να ακούσω τα σχόλια σας.




Copyright protected OW ref: 162060


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.