Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Περιπέτειες με τη Στέλλα

Ήταν πλέον η δεύτερη μέρα στην Αθήνα. Όλο το πρωί πέρασε σε επαγγελματικές υποχρεώσεις με εμένα να γυρίζω κατάκοπος στο σπίτι αργά το απόγευμα. Η μόνη μου σκέψη ήταν να πέσω για ύπνο και αν δε με ξυπνούσε το κουδούνι μάλλον θα ξυπνούσα την άλλη μέρα το πρωί! Ανοίγω την πόρτα ήταν η Στέλλα η ώρα είχε περάσει ήταν πια αρκετά αργά.

Σ- Ωπ σε ξύπνησα; Δεν ήξερα ότι είχες πέσει τόσο νωρίς για ύπνο συγνώμη.

Τ- Όχι, όχι δεν ενοχλείς, από το μεσημέρι είχα κοιμηθεί και τώρα τέτοια ώρα που ξύπνησα μάλλον δε θα ξανακοιμηθώ το βράδυ οπότε πέρνα να μου κάνεις παρέα!

Σ- Αν δεν κοιμηθείς γιατί δεν πάμε για κανένα ποτάκι;

Τ- Καλή ιδέα, απλά θα μου δώσεις χρόνο να κάνω ένα μπανάκι και να ετοιμαστώ εκτός αν θες να με λούσεις εσύ…

είπα πειράζοντας τη μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά η ιδέα της άρεσε πολύ.

Σ- Εγώ λέω να έρθεις να κάνουμε μαζί μπάνιο και μετά να με βοηθήσεις να διαλέξω τι θα φορέσω τι λες;

Φυσικά δέχτηκα αμέσως οπότε ακολουθώντας τη, πήγαμε σπίτι της και στο μπάνιο της, μείναμε γυμνοί και οι δύο, μπήκαμε κάτω από το νερό με πολλά πειράγματα ο ένας στον άλλον κάτι που έκανε την "χαρά μου" να μην κρύβεται! Τελειώσαμε το ντους μας και μόλις το νερό σταμάτησε να τρέχει, η Στέλλα έπεσε στα γόνατα και ξεκίνησε ένα πολύ καλό και βαθύ τσιμπούκι, τα μάτια της ήταν καρφωμένα στα δικά μου και τα χέρια της χάιδευαν τα αρχίδια μου. Βρισκόμουν σε άλλο κόσμο και το τέλος ήταν ήδη πολύ κοντά! Μόλις το κατάλαβε σταμάτησε σηκώθηκε και βγήκε από το μπάνιο γελώντας.

Σ- Είπαμε να πάμε για ποτάκι μην περιμένεις τίποτα παραπάνω! Αλλά θέλω να σε έχω όλο το βράδυ καυλωμένο. Έλα να με βοηθήσεις να διαλέξω τι να φορέσω.

Τ- Είσαι σίγουρη έτσι όπως είμαι θες να σε βοηθήσω; Θα σε κάνω να φαίνεσαι σαν πουτάνα!

Σ- Αυτό θέλω κι εγώ να ντυθώ όσο πιο ξέκωλα γίνεται… και ας αρχίσουμε πρώτα με τα εσώρουχα!

Άνοιξε το συρτάρι με τα εσώρουχα αρχίσαμε να "ψάχνουμε". Η επιλογή δύσκολη, όλα ήταν πολύ προκλητικά και σίγουρα όλα ταίριαζαν πάνω στο καυλιάρικο κορμάκι της. Τελικά καταλήξαμε σε ένα μαύρο δαντελωτό στρινγκάκι που πραγματικά δεν κάλυπτε σχεδόν τίποτα!

Σ- Άντε τώρα να βρούμε και το ασορτί σουτιέν!

Τ- Όχι από πάνω δε θέλω να βάλεις τίποτα θέλω να διαγράφονται όλα και να σε βλέπω να καυλώνω!

Σ- Μ... Δεν σου χαλάω χατίρι, αλώστε κι εγώ αυτό θέλω, να σε έχω και εσένα καυλωμένο και όποιον άλλο με βλέπει.

Σειρά είχε το καλσόν. Επιλέξαμε δύο δικτυωτές κάλτσες που έφταναν πάνω από το γόνατο, ένα μαύρο κολλητό και πολύ κοντό φόρεμα με έξω την πλάτη κάλυπτε τα απαραίτητα και το πακέτο ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Πραγματικά ήταν θεά και φαινόταν σαν την μεγαλύτερη πουτάνα.

Σ- Σήμερα θα είναι μεγάλη η νύχτα… άντε πήγαινε κι εσύ να ντυθείς να βαφτώ κι εγώ και φύγαμε. Αλλά περίμενε πριν πας πρέπει να σε φτιάξω πάλι.

Χωρίς να πει τίποτα άλλο πήρε και πάλι τον πούτσο μου στο στόμα της τον έβαζε όλο μέσα και δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της. Το έκανε τόσο τέλεια… σαν επαγγελματίας. Μπορούσε ανά πάσα στιγμή να με κάνει να χύσω σαν τρελός. Αλλά δεν ήταν ακόμα η στιγμή! Με άφησε για ακόμα μία φορά στα κρύα, σηκώθηκε και με κοίταξε χαμογελώντας.

Σ- Πήγαινε ετοιμάσου, βάφομαι και σε κανένα 20λεπτο έλα και φύγαμε.

Πήγα σπίτι και ξεκίνησα να ετοιμάζομαι. Το μυαλό μου ήταν συνέχεια στη Στέλλα και στο να τη σκίζω δυνατά. Ο πούτσος μου δεν έπεφτε με τίποτα. Φόρεσα ένα πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι, περίμενα να περάσει λίγο η ώρα, πήγα… χτύπησα την πόρτα της και βγήκε με ένα πλατύ χαμόγελο. Έμεινα για άλλη μια φορά να την κοιτάζω. Πόσο κούκλα μπορεί να είναι μια κοπέλα… σκέφτηκα. Μπήκαμε στο ασανσέρ, ξεκινήσαμε και στα μισά πατάει στοπ.

Σ- Μια τελευταία πίπα για να βγεις έξω καυλωμένος;…

μου είπε γεμάτη νάζι, γονάτισε μπροστά μου και με κοιτούσε στα μάτια εκεί ακίνητη. Ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και της τον έβαλα στο στόμα, στην ουσία αυτή την φορά δεν μου έπαιρνε πίπα αλλά της γάμαγα το στόμα. Δεν άντεχα άλλο, έπρεπε να τη γαμήσω. Τη σήκωσα και την κόλλησα στον τοίχο του ασανσέρ. Σήκωσα το φόρεμα της, έκανα στην άκρη το στρινγκάκι της και της τον κάρφωσα με δύναμη. Ήταν μούσκεμα. Ξεκίνησα να τη γαμάω δυνατά, αλλά μετά από μερικά σπρωξίματα με έβγαλε από μέσα της.

Σ- Είπαμε πάμε για ποτό το ξέχασες;

Χαμογέλασε πονηρά, έφτιαξε το φόρεμα της και πάτησε το κουμπί να ξανά ξεκινήσει το ασανσέρ, ανανεώνοντας το βάψιμο της στον καθρέφτη. Βγήκαμε από την πολυκατοικία και πήγαμε σε ένα κοντινό μπαράκι. Όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα πάνω μας, λόγο του φουσκώματος στο παντελόνι μου (ακόμα δεν έλεγε να πέσει ο πούτσος μου), λόγο της πανέμορφης σαν πουτάνα ντυμένης Στέλλα και λόγο της διάχυτης καύλας της. Ήταν φανερά αναψοκοκκινισμένη με τις ρώγες της να κοντεύουν να τρυπήσουν το φόρεμα! Πίναμε το ποτό μας και προσπαθούσαμε να ηρεμήσουμε αλλά μάταια. Η Στέλλα τραβούσε τα βλέμματα σα μαγνήτης, το καταλάβαινε και έπαιρνε προκλητικές πόζες επίτηδες.

Τ- Λοιπόν θες να μου πεις τι έχεις στο μυαλό σου για σήμερα; Σε βλέπω με πολύ άγριες διαθέσεις… είναι μέρος των φαντασιώσεων που έλεγες;

Σ- Και ναι και όχι! Μου αρέσει πολύ όπως σου είπα να ξέρω ότι καυλώνουν για εμένα αλλά όχι φαντασίωση. Φαντασιώσεις έχω άλλες.

Τ- Άλλες; όπως;

Σ- Όπως... Να γίνω η πουτάνα κάποιου, να με διατάζει και να με ξεφτιλίζει ακόμα και να με βάζει να παίζω με άλλους.

Τ- Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί και σήμερα ξέρεις.

Σ- Το ξέρω, γι' αυτό θέλω να σε έχω έτσι καυλωμένο.

Της έδωσα ένα φιλί στο στόμα και το χέρι μου πέρασε κάτω από το φόρεμα της πιάνοντας το κωλαράκι της. Μου χαμογέλασε, κόλλησε πάνω μου και ξεκινήσαμε να χορεύουμε πολύ προκλητικά, στην ουσία ήταν σαν να γαμιόμαστε με ρούχα, με τον περισσότερο αντρικό πληθυσμό να έχει φάει τη Στέλλα με τα μάτια τους. Μετά από ώρα και αφού είχαμε ήδη πιει αρκετά ποτά και σφηνάκια χρειάστηκε να πάω τουαλέτα αφήνοντας τη Στέλλα μόνη της. Γυρίζοντας όμως, είδα από μακριά έναν τύπο να φεύγει από δίπλα της.

Τ- Τι έγινε κάψαμε καρδιές βλέπω, και μάλιστα τόσο πολύ, που δεν υπολογίζουν ότι συνοδεύεσαι;

Σ- Χα, χα δεν φταίω εγώ που με έντυσες έτσι σαν πουτανάκι… τώρα πρέπει να δεχθείς τις συνέπειες!

Τ- Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θες μπορείς να πας να κάνεις παιχνίδι μαζί του κι εγώ πάω σπίτι… αφού τα έχουμε πει τα μεταξύ μας.

Σ- Αλήθεια μου αρέσει πολύ αλλά δε φεύγω έτσι με άγνωστο, φοβάμαι, οπότε δεν έχω να πάω πουθενά. Εκτός από το μπάνιο γιατί πρέπει να φρεσκαριστώ λίγο!

Μου έδωσε ένα φιλί πεταχτό και έφυγε κουνάμενη. Μετά από αρκετή ώρα επέστρεψε πίσω με ένα πλατύ χαμόγελο, αναψοκοκκινισμένη και με τις ρώγες της να προδίδουν την καύλα της.

Τ- Τι έγινε και άργησες τόσο πολύ; Αν κρίνω και από το όπως σε βλέπω έπαιζες μόνη σου τόση ώρα;

Κολλάει πάνω μου και μου ψιθυρίζει στο αυτί

Σ- Με ακολούθησε το παιδί από πριν στην τουαλέτα!

Παίρνει το χέρι μου και το βάζει κάτω από το φόρεμα της στο μουνάκι της, το εσώρουχο της έλειπε δεν φόραγε τίποτα και το μουνάκι της ήταν τόσο μούσκεμα που τα υγρά της έτρεχαν στα μπούτια της. Το δάκτυλο μου γλίστρησε μέσα στο μουνάκι της και το γαμούσε σιγά-σιγά. Εκεί μέσα στον κόσμο. Αργά χωρίς να μας βλέπουν και την Στέλλα να προσπαθεί να κρύψει την καύλα της.

Τ- Και που πήγε το στρινγκάκι σου πουτανάκι; Σε έσκισε εκεί στην τουαλέτα;

Σ- Όχι δυστυχώς δεν είχε προφυλακτικό, χωρίς προφυλακτικό μόνο εσένα αφήνω!

Τ- Τι έγινε τότε; Γιατί είσαι έτσι;

Σ- Με ακολούθησε, με έπιασε και ξεκίνησε να με φιλάει. Τον τράβηξα και μπήκαμε στην τουαλέτα. Με γύρισε, σήκωσε το φόρεμα μου, μου έσκισε το στρινγκ, μου έβαλε δάχτυλο και με χτυπούσε δυνατά στον κώλο. Μετά έβγαλε τον πούτσο του και πήγε να μου τον βάλει αλλά δεν τον άφησα. Γύρισα και του πήρα πίπα. όσο τον είχα στο στόμα μου αυτός χούφτωνε τα βυζιά μου ώσπου έχυσε στο στόμα μου και τα ήπια όλα. Μου έδωσε τον αριθμό του και ήρθαμε. Το στρινγκ μου το κράτησε αυτός ! Αχ… είμαι τόσο καυλωμένη… θέλω να γαμηθώ άγρια!

Είχε κλείσει τα μάτια και αναστέναζε στο αυτί μου. Είχα καυλώσει τόσο πολύ. Ήθελα να την πάρω εκεί επί τόπου. Έβγαλα το δάκτυλο μου από το μουνί της και της το έδωσα στο στόμα. Το έγλειφε σα να έπαιρνε πίπα.

Τ- Σου αρέσει η γεύση από το μουνί σου πουτάνα; Με έχεις καυλώσει τρελά… πάμε σπίτι θέλω να σε σκίσω.

Σ- Μ... Μου αρέσει πάρα πολύ… μπορείς να το δοκιμάσεις και εσύ. Πάμε όπου θέλεις, εσύ διατάζεις!

Φύγαμε αμέσως. Ευτυχώς το σπίτι ήταν κοντά αλλά και πάλι η απόσταση μου φάνηκε αιώνας! Μπήκαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε στην πολυκατοικία. Στο ασανσέρ φιλιόμασταν σα να μην υπάρχει αύριο. Βγαίνουμε και μπαίνουμε σπίτι μου. Την πήρα στα χέρια και την πήγα στο κρεβάτι. Τα ρούχα μας βγήκαν αστραπιαία είχαμε πάρει φωτιά! Μπαίνω ανάμεσα στα πόδια της και αρχίζω να της γλείφω το μουνάκι. Το γαμούσα με τη γλώσσα μου και ρουφούσα την κλειτορίδα της. Σε λίγο άρχισε να χύνει στο στόμα μου με δυνατές κραυγές. Συνέχισα να τη γλείφω. Σε λίγο με παρακαλούσε να τη σκίσω. Της τον έβαλα όλο απότομα μέσα της και άρχισα ένα πολύ δυνατό σφυροκόπημα. Η Στέλλα ήταν εκτός εαυτού. Έχυνε συνέχεια, φώναζε και έβριζε. Την ίδια ώρα της έριχνα χαστούκια στο πρόσωπο και στα βυζάκια της και της έλεγα ότι είναι η μεγαλύτερη πουτάνα που έχω δει.

Τον βγάζω από μέσα της και την πιάνω από τα μαλλιά. Τη σηκώνω και της τον βάζω στο στόμα. Της γαμούσα τον λαιμό… πνιγόταν, σάλια έτρεχαν στα αρχίδια μου αλλά το γούσταρε και με τραβούσε προς το μέρος της κάνοντας τον κώλο μου λαβή της. Τη γυρίζω στα 4, σκύβω και αρχίζω να της γλείφω την κωλοτρυπίδα της ενώ ταυτόχρονα είχα 2 δάχτυλα στο μουνάκι της. Σηκώνομαι και ακουμπάω το πουτσοκέφαλο στην πίσω πόρτα της. Έσπρωχνα πολύ αργά αλλά σταθερά μέχρι να μπει όλο μέσα. Μια κραυγή πόνου και καύλας βγήκε από τα χείλια της. Το κωλαράκι της ήταν πάντα πολύ στενό, τόσο πολύ που έκανε τον πούτσο μου να πονάει. Άρχισα να τη γαμάω από πίσω αργά, σιγά-σιγά ανέβαζα τον ρυθμό, τα αρχίδια μου χτυπούσαν στο μουνάκι της και το χέρι μου κοκκίνιζε το κωλαράκι της. Η Στέλλα ήταν σε άλλη διάσταση φώναζε και χτυπιόταν σα σε έκσταση και με παρακαλούσε να τη σκίσω πιο δυνατά. Δε θα άντεχα όμως πολύ ακόμα… το τέλος ήταν κοντά. Καρφώθηκα με δύναμη στο βάθος του κώλου της και ξεκίνησα να χύνω. Μείναμε για λίγο έτσι ακίνητοι μέχρι να βρούμε τις ανάσες μας, βγήκα αργά από μέσα της και έπεσε ξέπνοη πάνω στο κρεβάτι.

Σ- Εγώ θα κοιμηθώ εδώ, έτσι… θέλω να μείνουν τα χύσια σου μέσα στο κωλαράκι μου.

Έσκυψα και τη φίλησα τρυφερά, έμεινα δίπλα της μέχρι να κοιμηθεί. Είχε αρχίσει να ξημερώνει, έπρεπε να πάω για δουλεία. Έκανα ένα γρήγορο ντους, την άφησα εκεί, γυμνή, να κοιμάται και έφυγα. Φυσικά το μυαλό μου όλη μέρα δεν ήταν στην δουλειά αλλά στο τρελό γαμήσι που είχε πέσει με τη Στέλλα.




Copyright protected OW ref: 161971



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.