Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σας, το όνομα μου είναι Νίκος, είμαι 18 ετών και σήμερα θα σας περιγράψω τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο σπίτι της, πολύ καλής φίλης της μητέρας μου, Τάνιας. Η Τάνια έχει περάσει πολλά με την οικογένεια της και κυρίως τον γιο της (2 χρόνια μεγαλύτερος μου) και έτσι κάθε φορά που με βλέπει με αγκαλιάζει και μου συμπεριφέρεται σαν να ήταν εκείνη μητέρα μου, καθώς με ξέρει από μωρό. Για τη Τάνια έχω ρίξει πολλές μαλακίες, καθώς από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου να μαλακίζεται, φανταζόμουν να την ξεσκίζω. Για να καταλάβετε, η Τάνια είναι μια γυναίκα γύρω στα 60. Όμως πάρα την ηλικία της είναι μουνάρα. Λεπτή, με ωραίο στήθος αλλά το ατού της είναι η κωλάρα της. Περιποιημένη, όπως πάντα, είχαμε βγει για φαγητό εγώ, η μητέρα μου και φυσικά η Τάνια. Μετά μας κάλεσε στο σπίτι της, μιας και ήταν κοντά στο εστιατόριο που πήγαμε. Πριν συνεχίσω να σημειώσω ότι καυλώνω πολύ με κάλτσες και καλσόν.

Εκείνη τη μέρα φορούσε ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος και με το που μπήκαμε στο σπίτι της έβγαλε τα τακούνια της και εμφανίσθηκαν τα καλοσχηματισμένα ποδαράκια της, καθώς επίσης φάνηκαν και τα βαμμένα κόκκινα νύχια της. Με το που τα είδα ο πούτσος μου έκανε φτερά. Είχα καυλώσει πολύ και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να το κρύψω, αφού ακριβώς δίπλα μου καθόταν η μάνα μου. Αφού κάτσαμε στον καναπέ, μετά από λίγο, μου είπε να πάω μαζί της στη κουζίνα, να τη βοηθήσω να ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί. Με μεγάλη χαρά την ακολούθησα και τα μάτια μου ήταν καρφωμένα στα πατουσάκια της και ο πούτσος μου ήθελε να βγει έξω και να χύσει τα ποδαράκια της. Φορούσε επίσης μια φούστα λίγο πάνω από το γόνατο και αφού έσκυψε να πάρει από το ντουλάπι το κρασί εγώ κοίταξα κάτω από τη φούστα να δω το στρινγκάκι που φοράει. Ήταν ένα μαύρο κορδονάκι και ήθελα πραγματικά να την ξεσκίσω. Νομίζω με κατάλαβε ότι την έπαιρνα μάτι αλλά δεν είπε κάτι. Αφού μου έδωσε το κρασί να το ανοίξω κοίταξε τον πούτσο μου που ήταν πέτρα και μου είπε:

-     Νικόλα μου τι συμβαίνει εκεί κάτω;

-     Ε… τίποτα, δεν ξέρω γιατί είμαι έτσι, της είπα με ντροπή.

-     Μήπως είδες κάτι που να σε ερέθισε;…

και σήκωσε λίγο τη φούστα της. Η καύλα μου εκείνη τη στιγμή είχε πιάσει κόκκινο και σκέφτηκα ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αφού πήρα θάρρος και μετά από μια παύση μερικών δευτερολέπτων της λέω:

-     Έχω ένα πρόβλημα και με το που δω ωραία πόδια σαν τα δικά σου να φοράνε καλσόν καυλώνω απίστευτα πολύ.

Είχα γίνει κατακόκκινος. Πριν προλάβω να τελειώσω τη πρόταση μου έχει σκύψει και αρχίζει να μου ξεκουμπώνει το τζιν μου. Το καυλί μου πετάχτηκε με δύναμη έξω και της έδωσε ένα σκαμπιλάκι στο μάγουλο. Με ρούφαγε με μαεστρία, μου τον έφτυνε, έκανε τα πάντα για να με τρελάνει. Μετά από κάνα 10λεπτο φωνάζει η μάνα μου αν είναι όλα καλά. Κατευθείαν και με μεγάλη χαλαρότητα σηκώνεται η Τάνια πάει έξω της λέει 2 κουβέντες που δεν κατάφερα να ακούσω και επιστρέφει.

-     Τι της είπες, τη ρωτάω με απορία και με το που τελειώνω αρχίζει και με φιλάει παθιασμένα.

-     Μη σε νοιάζει τι της είπα, μου ψιθυρίζει στο αυτί, το μόνο που πρέπει να σε νοιάζει είναι να με χύσεις.

Το ακούω αυτό και της σκίζω το πουκάμισο, της βγάζω το σουτιέν και αρχίζω να ρουφάω με μανία της ρώγες της. Αυτή το απολάμβανε βγάζοντας μικρές κραυγές καύλας. Κάποια στιγμή περνάω το ένα χέρι μου κάτω από τη φούστα της και αρχίζω να τρίβω με δύναμη το μουνάκι της το οποίο ήδη έσταζε. Αφού όλο αυτό γινόταν κάνα 5λεπτο με βάζει κάτω, με γδύνει τελείως και αρχίζει να μου τη παίζει με τα πόδια της. Δεν άντεξα πολύ και της λέω ότι θα χύσω. Πράγματι μετά από λίγο βγάζω το καυτό σπέρμα μου και χύνεται πάνω στα πατουσάκια της. Τρέμοντας από τη καύλα της λέω ότι θέλει τρελό ξέσκισμα. Αφού σηκώνομαι, πάω να τη γαμήσω αλλά με σταματάει και μου λέει:

-     Νικολάκη πολλά θες. Έχουμε αφήσει τη μαμά μόνη της έξω, είναι κρίμα να περιμένει τόση ώρα.

Την κοιτάω στα μάτια και τη φιλάω παθιασμένα. Μου δίνει τα ρούχα μου και λέει να ντυθώ γρήγορα και να έρθω έξω με το κρασί και τα ποτήρια και αυτή θα πήγαινε στο μπάνιο να καθαρίσει το γεμάτο χύσια καλσόν.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η περιπέτεια μου και αν θέλετε και άλλες ιστορίες με τη Τάνια (μιας και είχα τη τύχη μια άλλη μέρα να τη σκίσω) μην διστάσετε να τη ζητήσετε στα σχόλια.
Copyright protected OW ref: 161957Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.