Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μου άρεσε αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη του μικρού δωματίου μου. Χαμογέλασα γιατί ήξερα ότι αυτό ήθελε να βλέπει, αυτό Τον ικανοποιούσε. Τα ρούχα μου τα είχε ορίσει Εκείνος. Μαύρη σε άλφα γραμμή φούστα, μεσάτο άσπρο πουκάμισο, το μαύρο δαντελωτό σουτιέν και για το τελείωμα τις μαύρες δεκάζοντες γόβες μου. Το εσώρουχο απαγορεύονταν όχι μόνο τώρα αλλά και στο καθημερινό μου ντύσιμο.

«Η καύλα σου θα είναι το εσώρουχό σου» μου είχε πει κάποια στιγμή που τον ρώτησα το γιατί. Και είχε δίκιο.

Όλο αυτό που μου προκαλούσε η παρουσία Του έκανε το μουνί μου τόσο μούσκεμα που ένιωθα να σχηματίζεται μια ιδέα εσωρούχου που μόνο Εκείνος μπορούσε να αφαιρέσει με τα επιδέξια χέρια Του ή ακόμα και με το κυριαρχικό Του βλέμμα.

Η σκέψη αυτή με έκανε να σφίξω τους μηρούς μου μεταξύ τους για να μπορέσω να συγκρατήσω τον εαυτό μου να μην με αγγίξω εκεί κάτω που μόνο με την σκέψη Του είχα πάρει φωτιά.

Κοίταξα το ρολόι και η ώρα ήταν επτά παρά τέταρτο, ήμουν έτοιμη ένα τέταρτο νωρίτερα από την ώρα που μου είχε ορίσει ότι θα ερχόταν να με πάρει από το σπίτι μου. Είχα μάθει πλέον να καταμερίζω τον χρόνο μου έτσι ώστε να είμαι πάντα έτοιμη και διαθέσιμη για Εκείνον όποτε με ήθελε.

«Κατέβα»… το μήνυμα στο κινητό μου στις επτά ακριβώς που με επανέφερε στην πραγματικότητα. Τα πόδια μου έτρεμαν καθώς κατέβαινα τις σκάλες από το υπνοδωμάτιο στην κεντρική είσοδο του σπιτιού. Ένιωθα το στομάχι μου να έχει γίνει ένας κόμπος σφιχτός και άλυτος που μου έκοβε την αναπνοή. Έπιασα το πόμολο της πόρτας και πηρά μια βαθιά ανάσα ανοίγοντας την. Η εκπνοή ήρθε όταν είδα το μεγάλο μαύρο τζιπ Του να είναι παρκαρισμένο έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού και με τα μεγάλα φώτα του να φωτίζουν το ελλιπές από φωτισμό δρομάκι. Μεγαλοπρεπές και επιβλητικό όπως και Εκείνος!

Πέντε βήματα με χώριζαν από το τζιπ, πέντε βήματα που μου φάνηκαν σαν αιώνας. Πλησίασα την πόρτα του συνοδηγού και την άνοιξα. Το βλέμμα μου συνάντησε το δικό Του και στιγμιαία με ακινητοποίησε. Μαρμάρωσα μπροστά Του και έμεινα να Τον κοιτάζω σα να έβλεπα το μεγαλύτερο μυστήριο του κόσμου. Μα ήταν μυστήριο, το δικό μου μυστήριο που με οδηγούσε σε άγνωστα μονοπάτια με κλειστά τα μάτια που όμως δεν με πείραζε που οδηγούσαν και που κατέληγαν.

Ένα μικρό χαμόγελο χαράχτηκε πάνω στα χείλη Του και τότε κατάλαβα πως ενέκρινε αυτό που έβλεπε, μια δεύτερη επιβεβαίωση και ας ήξερε τι θα φορούσα.

Έκανε ένα νεύμα με το χέρι Του καθώς με διέταξε τα μπω και γυρνώντας παράλληλα το κεφάλι Του μπροστά. Έκατσα γρήγορα και ακανόνιστα πάνω στο κάθισμα και ένιωσα το παγωμένο δέρμα του καθίσματος να μου χαρίζει στιγμές δροσιάς στο δικό μου καυτό δέρμα από την διαπεραστική ερευνητική Του ματιά. Τα παράθυρα ήταν ελαφρώς ανοιχτά, έκλεισα τα μάτια και εισέπνευσα βαθιά έως ότου ο αέρας γεμίσει και την τελευταία κυψέλη στα πνευμονία μου. Ο αέρας που έμπαινε μέσα ήταν τόσο αναζωογονητικός που σιγά σιγά επανέφερε το μυαλό και το σώμα μου στην θέση τους. Σαν να κατάλαβε πως νιώθω με κοίταξε και το βλέμμα Του ήταν σαν ηλεκτρικό ρεύμα που με χτύπησε απότομα.

- Είσαι καλά μικρή;…

με ρώτησε και δεν απομάκρυνε το βλέμμα Του από πάνω μου.

- Μάλιστα Κύριε, είπα με αχνή φωνή.

Έστρεψε το πρόσωπο Του πάλι μπροστά στο δρόμο και το χέρι Του άρχισε να χαϊδεύει το γόνατο μου, απαλά αργά και τόσο αισθησιακά προκαλώντας μικρές δονήσεις στο κορμί μου. Το χάδι του έγινε πιο έντονο επεκτείνοντας το τώρα και προς τον μηρό μου σηκώνοντας έτσι ελαφρά τη φούστα μου. Τα πόδια μου ήταν ανοικτά με αποτέλεσμα οι άκρες των δαχτύλων Του να μπαίνουν στο εσωτερικό των μηρών μου στέλνοντας προειδοποιητικά μηνύματα εκεί που πλέον είχε αρχίσει ο πόθος να αντικαθιστάτε από καύλα και η καύλα από επιθυμία να προχωρήσει πιο πάνω. Δάγκωσα το κάτω χείλος μου σε μια στιγμή να συγκρατήσω μια κραυγή ηδονής που είχε ανεβεί ψηλά στον λαιμό μου.

Μόνο Εκείνος μπορούσε να μου δημιουργεί τέτοια εναλλαγή συναισθημάτων. Από τη ντροπή στην επιθυμία, από την επιθυμία στον πόθο και από πόθο στην ατελείωτη καύλα. Η κυριαρχική Του παρουσία περνούσε αόρατες αλυσίδες στο λαιμό μου που με τραβούσαν όλο και περισσότερο κοντά Του, όλο και περισσότερο κοντά στον επικίνδυνο δρόμο Του που όμως τόσο πολύ με μάγευε και ήθελα να φτάσω μέχρι το τέλος του και ας ήταν γκρεμός. Τον λαχταρούσα και αυτό έκανε τα μαγούλα μου να καίνε σαν φωτιές της κόλασης, μια κόλαση που ευχαρίστως θα πήγαινα. Ήταν ο προσωπικός μου δαίμονας και αυτό με καύλωνε απίστευτα.

Σαν να κατάλαβε σε τι σημείο είχα φτάσει τράβηξε απότομα το χέρι Του από το πόδι μου και πρόσθεσε αυστηρά «Όχι ακόμα σκύλα».

Δεν κατάλαβα πότε φτάσαμε στο παρκινγκ έξω από το σινεμά. Ο χρόνος κοντά Του περνούσε τόσο γρήγορα που με έκανε να πιστεύω πως όλο αυτό που ζούσα ήταν ένα όνειρο.

Γύρισε το κλειδί σβήνοντας έτσι τη μηχανή του τζιπ. Με κοίταξε ακουμπώντας τους καρπούς του πάνω στο τιμόνι. Αυτό το βλέμμα μου έκοψε την ανάσα και το δεξί μου χέρι ανέβηκε στην βάση του λαιμού μου πιάνοντας τους παλμούς μου για να βεβαιωθώ ότι ζούσα ακόμα.

Γύρισε προς το μέρος μου και με το δεξί του χέρι σήκωσε απότομα την φούστα μου μέχρι ψηλά στους μηρούς μου αποκαλύπτοντας το τόσο μουσκεμένο μου μουνί που μερικά υγρά είχαν αρχίσει να τρέχουν στη μικρή απόσταση που χώριζε τον κόλπο μου από την κωλοτρυπίδα μου. Έσυρε το χέρι Του αργά και βασανιστικά από το μηρό μου στο μουνί μου. Έτριψε ελαφρά τον δείκτη Του πάνω στη ερεθισμένη κλειτορίδα μου βγάζοντας ένα μουγκρητό ικανοποίησης και το μεσαίο Του δάχτυλο χώθηκε αστραπιαία μέσα στον υγρό, καυτό μου κόλπο. Το κορμί μου έγινε τόξο και τότε το άλλο του χέρι άγγιξε το στήθος μου και πιέζοντας τις σκληρές από πόθο ρώγες μου αισθησιακά δυνατά στέλνοντας κύματα ηδονής στο σημείο που το χέρι Του γαμούσε τώρα μεθοδικά το μουνί μου κάνοντας έτσι τα τοιχώματα του κόλπου μου να τυλίγονται γύρω από το δάχτυλο Του και να το σφίγγουν τόσο ώστε να το κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα του.

Με μια απότομη κίνηση έβγαλε το δάχτυλο του από μέσα μου κάνοντας με να βγάλω μια μικρή κραυγή απογοήτευσης. Το έβαλε βίαια μέσα στο στόμα μου και με διέταξε να το γλείψω και να το ρουφήξω μέχρι να είναι τελείως καθαρό από τα υγρά μου.

- Είπα όχι ακόμα πουτανα!

Η φωνή Του με χτύπησε σαν κεραυνός και επανήλθα στα φυσιολογικά μου. Βγήκε έξω από το τζιπ και μου είπε να κάνω το ίδιο.

Περπατούσε μπροστά μου και εγώ με ένα βήμα διαφορά περπατούσα πίσω Του δίνοντας έτσι την ευκαιρία να θαυμάσω την αρρενωπή Του παρουσία που φάνταζε εκπληκτική κοιτάζοντας την ακόμα και από πίσω πλευρά. Τα βήματα Του ήταν τόσο σίγουρα και σταθερά δείχνοντας μου τον δρόμο. Με τρέλαινε αυτό, με τρέλαινε απίστευτα και ένιωσα το κορμί μου να δονείτε, μια δόνηση τόσο γλυκιά και μεθυστική που με έκανε να χαμογελάσω χαρούμενα.

Μου έριξε μια κλεφτή ματιά πάνω από τον ώμο Του και τα μαγούλα μου έγιναν κατακόκκινα. Μα πως μπορούσε;… αναρωτήθηκα θυμωμένα. Τι έκανε μέσα στο μυαλό μου που τη μια στιγμή με έκανε πουτάνα και την άλλη παρθένα, που με ένα βλέμμα Του τα μαγούλα μου γινόντουσαν κόκκινα σαν το αίμα. Αναστεναγμός απόγνωσης βγήκε από μέσα μου γνωρίζοντας ότι εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα.

Σταμάτησε τόσο απότομα που παραλίγο να πέσω πάνω Του. Με κάρφωσε με το βλέμμα Του και με φωνή βαριά μου είπε:

- Βγάλε εισιτήρια. Αγόρασε ποπ κορν. Περίμενε εκεί. Δείχνοντας το πάγκο όπου έκαναν check στα εισιτήρια.

Έπαιξα τα μάτια μου σε αντίδραση στις εντολές Του και αφού κατάπια απάντησα «Μάλιστα Κύριε αμέσως» φεύγοντας να πάω να εκτελέσω τις εντολές Του γρήγορα. Τα πόδια μου είχαν ήδη αρχίσει να τρέμουν και ήξερα τι με περίμενε. Δεν ήξερα όμως τίποτα δεν γινόταν από όσα σκεφτόμουν μαζί Του λες και έμπαινε στο μυαλό μου έκανε διαγραφή τα δικά μου σενάρια και με ένα ειρωνικό χαμόγελο χάραζε τα δικά Του.

Ευτυχώς στην έκδοση εισιτηρίων από το μηχάνημα δεν είχε πολύ κόσμο και έτσι τέλειωσα γρήγορα από εκεί. Κατευθύνθηκα προς τα ποπ κορν που η μυρωδιά τους είχε πλημμυρίσει όλο τον όροφο. Έκατσα στην ουρά περιμένοντας την σειρά μου, πράγμα που μου έδωσε λίγο χρόνο να σκεφτώ. Αναρωτήθηκα που είχε πάει. Μα πως στο διάολο το έκανε αυτό; Γιατί το έκανε αυτό; Έσφιξα τα χεριά μου μπροστά στο στήθος μου και σούφρωσα τα χείλη μου. Επίτηδες με άφησε μόνη μου; Μήπως με παρακολουθούσε από καμιά γωνιά; Και γύρισα δεξιά και αριστερά το κεφάλι μου μήπως και Τον εντοπίσω. Μπα όχι τίποτα! Αλήθεια τα ποπ κορν τι τα ήθελε;

Πήγα και Τον περίμενα εκεί που μου είχε ορίσει σαν τελικό προορισμό και μετά από πέντε λεπτά τον είδα να έρχεται με το άνετο Του βήμα προς το μέρος μου. Είδε πως είχα κάνει όλα όσα μου είχε ορίσει και μου χαμογέλασε επιβραβεύοντας με και λέγοντας μου «Μπράβο μικρή.»

Προχωρήσαμε προς την αίθουσα όπου παιζόταν το έργο μας και δώσαμε τα εισιτήρια μας στους ανθρώπους που ήταν μπροστά στην πόρτα και εκείνοι με την σειρά τους μας έδειξαν που ακριβώς ήταν οι θέσεις μας. Βρισκόμασταν στην αριστερή σειρά της αίθουσας και κάπου στη μέση αυτής. Μου έτεινε το χέρι και μου έκανε χώρο για να περάσω μέσα στη θέση μου. Εκείνος έκατσε ακριβώς δίπλα μου βολεύοντας το κορμί Του στην κόκκινη καρεκλά Του.

Δεν είχα ιδέα τι έργο θα βλέπαμε, από την ταραχή μου δεν είδα καν τι έγραφαν και τα εισιτήρια άλλα δε με ένοιαζε, ας ήταν ότι ήθελε το έργο εφόσον Εκείνος ήταν δίπλα μου. Η αίθουσα δεν είχε γεμίσει τελείως και στην οθόνη άρχισαν να παίζουν οι διαφημίσεις που παίζονται πάντα πριν από την έναρξη κάθε έργου. Ένιωθα μια αμηχανία με μια ταυτόχρονη ταραχή που με έκανε να ανατριχιάσω και να κουνηθώ πάνω στην θέση μου. Έπιασε την κίνηση μου και γύρισε το κεφάλι Του προς το μέρος μου με το αριστερό Του χέρι να ακουμπά πάνω στα χείλη Του. Το βλέμμα μου έμεινε πάνω στο δικό Του για κάποια δευτερόλεπτα και μετά από λίγο κατέληξε να κοιτά κάτω στο πάτωμα σαν κοριτσάκι που είχε κάνει ζαβολιά και προσπαθούσε να αποφύγει το επικριτικό βλέμμα του δάσκαλου του.

Η ταινία είχε ήδη αρχίσει να παίζει και έριξα μια ματιά γύρω στην αίθουσα, από όσο μπόρεσα να διακρίνω δεν υπήρχε πολύς κόσμος θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν σχεδόν άδεια. Μα τι ταινία ήταν αυτή τέλος πάντων; Έμοιαζε να είναι εποχής από αυτές που μου αρέσουν, αλλά ακόμα δεν είχα καταλάβει περί τίνος πρόκειται, ίσως στο τέλος.

Δε μπορούσα να συγκεντρωθώ όσο ήμουν δίπλα Του, γενικά το να είμαι πλάι Του με έκανε να χάνω τον έλεγχο μου και την αυτοσυγκράτηση μου σε όλους τους τομείς. Τον ένιωσα να κουνιέται πάνω στην θέση Του και το αριστερό Του χέρι να κατευθύνεται πάνω στο μηρό μου χαϊδεύοντας το. Ανατρίχιασα. Πόσο πολύ με επηρέαζε! Προσπάθησα να μαζέψω τα πόδια μου και τότε ένιωσα το χέρι του να μπαίνει ανάμεσα στα πόδια μου και να μου τα ανοίγει περισσότερο λέγοντας επιτακτικά «Εκεί!».

Η ανάσα μου έγινε πιο γρήγορη καθώς το χέρι Του ανέβαινε πιο όλο και πιο πάνω σηκώνοντας παράλληλα και την φούστα μου. Ένιωσα τα μαγούλα μου να καίνε από ντροπή και το στομάχι μου σφίχτηκε. Προσπάθησα να πιάσω το χέρι Του ώστε να Τον σταματήσω αλλά γύρισε απότομα και μου τόνισε:

- Μην τολμήσεις πουτάνα και πρόσεξε μην σου πέσουν τα ποπ κορν…

και άρχισε να διαγράφει μικρούς κύκλους με τον δείκτη Του πάνω στην κλειτορίδα μου. Ανέπνεα βαριά, το άγγιγμα Του γινόταν όλο και πιο γρήγορο, όλο και πιο βασανιστικό και άρχισα να βυθίζομαι στην ηδονή που μου πρόσφερε. Τα δάχτυλα μου σφίχτηκαν γύρω από το κουτί και άρχισα να κουνιέμαι πάνω στην καρεκλά μου δαγκώνοντας τα χείλη μου ώστε οι αναστεναγμοί μου να μην ακουστούν σε όλη την αίθουσα. Η σκέψη ότι ήμουν μέσα στην αίθουσα και ότι κάποιος μπορεί να με έβλεπε με πάγωσε και άνοιξα τα μάτια μου διάπλατα. Σαν να διαιστάνθηκε τι ένιωσα έγειρε προς το μέρος μου χώνοντας ταυτόχρονα το δάχτυλο Του μέσα μου γαμώντας με ρυθμικά ενώ ψιθύριζε στο αυτί μου:

- Θέλω να ακούω την καύλα σου πόρνη μην σταματήσεις αν δεν με ικετέψεις να χύσεις βρώμα.

Τα χείλη μου άνοιξαν στιγμιαία και πλημμύρα αναστεναγμών από την καύλα βγήκε από μέσα τους. Ήμουν έτοιμη να Τον ικετέψω να χύσω, ήμουν τόσο μα τόσο κοντά σε αυτό και τότε τον άκουσα να λέει:

- Στο τρία ικετεύεις στο πέντε χύνεις καργιόλα. Ένα. Δυο. Τρία.

- Σας ικετεύω, η σκύλα Σας! Σάς ικετεύει να της επιτρέψετε να χύσει Κύριε…

- Τέσσερα. Πέντε. Χύσε βρώμα χύσε.

- Η σκύλα Σας χύνει Κύριε, χύνει για Εσάς…

ψέλλισα καθώς ο έντονος οργασμός πλημμύρισε το κορμί μου κάνοντας το να τρέμει πάνω στο κάθισμα. Το μουνί μου είχε πλημμυρίσει από τα ζεστά μου υγρά τα οποία κυλούσαν προς τον κώλο μου. Έβγαλε το δάχτυλο Του από μέσα μου και μου το έχωσε βίαια μέσα στο στόμα μου διατάζοντας:

- Ρούφα το γαμιόλα, καθάρισε το καλά!

Το ρουφούσα με μανία, η γλώσσα μου έκανε κύκλους γύρω του γλείφοντας όλα τα υγρά από πάνω του γευόμενη τη γλύκα της ηδονής και του οργασμού που Εκείνος μου είχε χαρίσει. Ξαφνικά με πιάνει από τα μαλλιά μου και με τραβά μπροστά στα πόδια Του, ανοίγει το παντελόνι Του και πιέζει το πρόσωπο μου πάνω στη διεγερμένη Του πούτσα.

- Ξεκινά…

με διατάζει ψιθυριστά στο αυτί μου. Παίρνω το καυλί Του μέσα στο στόμα μου και αρχίζω να το ρουφάω, με τη γλώσσα μου να γλείφω όλο το μήκος μέχρι τα αρχίδια Του. Κρατώντας τα μαλλιά μου πίεζε το κεφάλι μου όλο και πιο κάτω ώσπου ο πούτσος Του πήγαινε βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου πνίγοντας με. Με τραβούσε απότομα πάνω και πάλι το ξανά έχωνε μέσα στο γεμάτο από σάλια στόμα μου.

Με μια απότομη κίνηση βγάζει τον πούτσο του από το στόμα μου και το βάζει κάτω από το σουτιέν μου, ανάμεσα στα δυο βυζιά μου. Με το δεξί του χέρι τραβά τα μαλλιά μου για άλλη μια φορά και με διατάζει να ανοίξω το στόμα μου.

- Έτσι γαμιόλα θα με κανείς να χύσω, άκουσες;…

είπε καθώς γαμούσε το στήθος μου και το στόμα μου την ιδία στιγμή. Ο πούτσος του μπαινοέβγαινε μέσα στο στόμα μου κάνοντας τα σάλια μου να κυλάνε πάνω στο στήθος μου και έτσι να γλιστρήσει περισσότερο ανάμεσα στα βυζιά μου. Σε μια άξαφνη στιγμή πιάνει και με τα δυο του χεριά το κεφάλι μου και πιέζει δυνατά τον πούτσο του μέσα στο λαιμό μου. Η αναπνοή μου κόπηκε και το μόνο που ένιωθα ήταν το καυλί του να πάλλεται στο λαιμό μου. Το έβγαλε απότομα και από το στόμα μου και από το στήθος μου, κράτησε το κεφάλι μου σταθερό και ψηλά και μέσα στο σινεμά με έχυσε στο στήθος μου.

Αφού έβγαλε και την τελευταία σταγόνα από σπέρμα μου έδωσε να το καθαρίσω, το έκανα, το καθάρισα όπως μου είχε μάθει, γευόμενη τα χύσια του μαζί με τα σάλια μου που είχαν τρέξει πρωτύτερα. Με μια σταθερή και σίγουρη κίνηση, όπως πάντα, έκλεισε το παντελόνι Του και μου ψιθύρισε στο αυτί μου για ακόμα μια φορά:

- Μπράβο καργιόλα, καλή δουλειά, μαζέψου τώρα χωρίς να σκουπιστείς.

Υπάκουσα. Έκλεισα το πουκάμισο μου με τα χύσια του να το μουσκεύουν και κατέβασα τη φούστα μου φτιάχνοντας την παράλληλα. Έκατσα πάλι στην θέση μου μέχρι να τελειώσει η ταινία χαμογελαστή που για μια ακόμα φορά μπόρεσα να Τον ικανοποιήσω.




Copyright protected OW ref: 161956



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.