Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Φέτος αποφασίσαμε από την αρχή του καλοκαιριού να πάμε διακοπές στη Χαλκιδική μόνοι χωρίς τις γυναίκες μας. Κάθε χρόνο να πάς με τη γυναίκα σου δεν είναι και ότι καλύτερο. Έχεις ανάγκη και λίγο το ξένο μουνί, το διαφορετικό, το απαγορευμένο.

Στην παρέα μας ήταν για φέτος: Ο "Στου"(30 χρονών), παιδικός φίλος και παλαίμαχος κωλομπαράς. Δεύτερος στην παρέα ήταν ο "Γκρινιάρης" που μας συγκρατούσε και μας πρόσεχε σαν μεγαλύτερος (32 χρονών) και εγώ ο "μακρυμάλλης" (31 χρονών) που ερωτεύομαι κάθε μέρα και μια διαφορετική γυναίκα.

Λίγες μέρες πριν φύγουμε για Χαλκιδική βρήκαμε τέταρτο μέλος στην παρέα μας. Ένας πιτσιρικάς 25 χρονών. Αυτό το παιδί είναι για να διασκεδάζει την παρέα με τα αστεία και τις γκριμάτσες του. Εμείς τον φωνάζαμε "Ζακ". Δεν περνούσε στιγμή χωρίς να γελάσεις μαζί του.

Τέλος πάντων είχαμε κανονίσει να μείνουμε εκεί για μια βδομάδα. Ήταν η πρώτη μας φορά στη Χαλκιδική και δεν γνωρίζαμε ούτε από παραλίες, ούτε από μαγαζιά για διασκέδαση το βράδυ.

Οι τρείς πρώτες μέρες πέρασαν χωρίς ένα φλερτ, χωρίς μια περιπέτεια με κάποια γκόμενα. Μόνο αλκοόλ, φαγητό και μπάνιο στις παραλίες. Η επόμενη μέρα ήταν η καλύτερη απ' όλες γιατί γνωρίσαμε 3 μωράκια από Θεσσαλονίκη. Και οι τρείς ήταν καυλάκια. Μικρές γύρω στα 20. Τις γνωρίσαμε στο σπίτι πού μέναμε γιατί έτυχε να νοικιάσουν δίπλα από μας. Το βραδάκι λοιπόν αράξαμε στην βεράντα και ξεκινήσαμε να πίνουμε βότκα. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλική και κάθε τόσο γελούσαμε με τα αστεία του Ζακ.

Η ώρα είχε περάσει και ετοιμαζόμασταν για τη νυχτερινή μας έξοδο. Φυσικά θα βγαίναμε μαζί μ' αυτές. Τα γκομενάκια ήταν τόσο απελευθερωμένα και καταλάβαινες από την πρώτη στιγμή ότι ήρθαν στη Χαλκιδική για ένα σκοπό, να σπάσουν πούτσες.

Πήγαμε σε ένα κλάμπ της περιοχής που είχε πολύ κόσμο. Παντού έβλεπες μουνάρες γυναίκες, ξεκωλάκια να χορεύουν και μιλφάρες να πίνουν τα κοκτέιλ. Δεν ήξερες πού να πρωτοκοιτάξεις. Έτσι όπως καθόμασταν σε κάτι καναπέδες έρχεται και κάθεται δίπλα μου η Βασούλα. Ήταν η μικρότερη της παρέας και η πιο καυλιάρα. Το ντύσιμό της ήταν αρκετά προκλητικό. Γόβα peep toe με το νυχάκι της βαμμένο άσπρο γαλλικό και στρασάκια κολλημένα πάνω. Καυτό λευκό ζακετάκι ανοιχτό από μπροστά και από μέσα μόνο το δαντελένιο σουτιέν που οριακά κρατούσε το εφηβικό βυζάκι της. Από κάτω φορούσε ένα κοντό σορτσάκι με αποτέλεσμα να χαζεύουμε τα μπουτάκια της. Οι άλλες δύο ντυμένες πιο σεμνά αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα περνούσαν καλά και αυτές μετά γιατί έπιναν πολύ και θα τις ρίχναμε πιο εύκολα στο κρεβάτι.

Έβλεπα τον Στου και το Γκρινιάρη να χορεύουν μαζί τους και τα βλέμματα ολοένα και γινόταν πιο πονηρά. Ήδη ο Στου είχε έρθει πιο κοντά με τη μία και της χάιδευε το κωλαράκι προσεκτικά για να μην τους δει ο κόσμος στο μαγαζί. Το πάρτι για μάς είχε πλέον ξεκινήσει. Μετά το δεύτερο μπουκάλι ήμασταν σε άλλη διάσταση. Εγώ και ο Ζακ μαλώναμε ποιός θα φάει το μουνάκι, τη Βασούλα μας. Ώσπου στο τέλος πήρε χαμπάρι τί γίνεται και ήρθε και μας είπε να σταματήσουμε.

- Θα περάσουμε όλοι καλά και δεν θα μείνει κανείς με το παράπονο, λέει η Βασούλα.

- Θα σου φάω τα μπούτια μανάρι μου και θα χύνεις μέχρι αύριο το πρωί, της λέω.

Με όλες τις σκέψεις για το τί θα ακολουθούσε σηκώθηκε η πούτσα μου και ήμουν έτοιμος να τη βουτήξω εκεί μέσα στο κλάμπ. Το πουτανάκι μας κατάλαβε ότι είχαμε καυλώσει μαζί της και ήθελε να μας βασανίσει κι άλλο. Βάζει το χέρι της μέσα από το σορτσάκι της μετά μέσα από το βρακάκι. Δε μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς έκανε και αμέσως έρχεται κοντά μου, κολλάει το στόμα της στο αυτί μου και μου ψιθυρίζει:

- Μωρά μου και τα δύο με έχετε ανάψει, με έχετε καυλώσει τρελά. Το μουνί μου στάζει. Θέλω να με γλείψετε και να με σκίσετε.

Πριν προλάβω να καταλάβω τι έχει γίνει λόγω του ποτού, βγάζει το χέρι της και μου βάζει δύο δάχτυλα στο στόμα να γευτώ τη γεύση από το μουνάκι της. Ζούσα ένα όνειρο. Ένα όνειρο που δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Παίζει να μας πήρε χαμπάρι όλο το μαγαζί με αυτά που κάναμε αλλά πραγματικά δεν μας ένοιαζε τίποτα και κανείς, παρά μόνο πώς θα περνούσαμε καλά εμείς με τα μωράκια.

Με πιάνει ο Ζακ από τον ώμο και μου λέει:

- Έλα πάμε με τη Βασούλα στο σπίτι και θα γυρίσουμε μετά να βρούμε τους άλλους.

Έχω κάτσει στο πίσω κάθισμα με τη Βασούλα και όπως την έχω ξαπλωμένη στα πόδια μου, μου δαγκώνει την πούτσα πάνω από το παντελόνι. Ευτυχώς το σπίτι ήταν κοντά γιατί αν συνέχιζε λίγο ακόμα θα έχυνα. Την πήρα αγκαλιά και μπαίνω γρήγορα στο σπίτι τους που είχαν διπλό κρεβάτι.

Πρώτος ξεντύνεται ο Ζακ και μόλις πάει να βγάλει το παντελόνι του χάνει την ισορροπία και πέφτει κάτω. Αυτό το παιδί πάντα θα μας κάνει να γελάμε. Εκείνη τη στιγμή ήμασταν οι δύο πιο ευτυχισμένοι άντρες στον κόσμο γιατί είχαμε ένα 20χρονο μωράκι αχόρταγο για πούτσα.

Η Βασούλα ξεντύθηκε αμέσως και πήρε θέση στο κρεβάτι. Ο Ζακ ξεκίνησε να φιλιέται με τη Βασούλα μας και να της χαϊδεύει τα βυζάκια. Ήταν η πριγκίπισσά μας και έπρεπε να την ευχαριστήσουμε. Το μωρό παρακαλούσε να τη γαμήσουμε χωρίς προκαταρκτικά παιχνιδάκια. Εγώ όμως άλλα είχα στο μυαλό. Ήθελα να τη βασανίσω...

Ξεκίνησα από κάτω, τελείως κάτω στα όμορφα πατουσάκια της. Μόλις έβγαλα τις γόβες της είδα δυο υπέροχα πατουσάκια που θα λάτρευε κάθε ποδολάγνος. Βγάζω τη γλώσσα και της γλείφω την πατούσα και τα δαχτυλάκια της. Στην αρχή τρόμαξε και μου είπε ότι δεν της το έχουν ξανακάνει αυτό.

- Καυλάκι μου όμορφο αυτό είναι από τα καλύτερα που θα μπορούσε να σου κάνει ένας άντρας για να σου απογειώσει την καύλα. Είμαι σίγουρος ότι θα το ζητάς μετά να στο κάνουν και οι άλλοι.

Τέλος πάντων, έπαιρνα τα δαχτυλάκια της ένα-ένα και τα πιπιλούσα, τα έφτυνα και τα έγλειφα. Η Βασούλα μας, επειδή γαργαλιόταν, ήθελε να γελάσει αλλά από την καύλα που ένιωθε έκανε σαν να τσίριζε. Είναι τόσο βασανιστικό και συνάμα απολαυστικό. Το μουνί της έσταζε υγρά και αυτή παρακαλούσε να τη γαμήσουμε.

- Πουτανάκι δεν τελειώσαμε ακόμα. Αυτό το βράδυ θα σου μείνει αξέχαστο, της είπα εγώ.

- Σας παρακαλώ κάντε κάτι με το μουνί μου, σκίστε το, δεν αντέχω άλλο.

Αφήνω τα ποδαράκια της και ανεβαίνω προς τα πάνω. Τα μπουτάκια της ήταν πολύ εφηβικά, όχι ζουμερά και γυμνασμένα αλλά είχε μια βελούδινη υφή τόσο απαλά που ήθελες να τα χαϊδεύεις συνέχεια.

Αφού τα δάγκωσα λίγο για να την καυλώσω περισσότερο πήγα προς το επίμαχο σημείο. Το θησαυρό της γυναίκας. Το πολυπόθητο σημείο κάθε άντρα. Αδυναμία μου μεγάλη το γλειφομούνι. Το ρουφούσα, έτριβα την κλειτορίδα και το έγλειφα με μίσος. Η γεύση του μουνιού της ήταν τόσο γλυκιά που δεν ήθελα να σταματήσω. Αν ήμουν μόνος θα το συνέχιζα αλλά έπρεπε να γαμήσει ο Ζακ και κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

- Ξάπλωσε ανάσκελα Ζακουλίνο μου, λέει η Βασούλα.

Ξαπλώνει ο Ζακ και ανεβαίνει πάνω στον πούτσο του. Γλίστρησε κατευθείαν μέσα όλη η πούτσα με τα υγρά που είχε.

Κοντοστέκομαι λίγο και βλέπω το 20χρονο μωρό να χοροπηδάει στην πούτσα του Ζακ και να φωνάζει χωρίς καμία ντροπή...

- Σκίσε με την πουτάνα, γάμησε με, μη με λυπάσαι καθόλου. Θέλω να μου γαμήσετε και τον παρθένο κώλο μου. Να με κάνετε την πουτάνα σας παλιοκαργιόληδες.

Αυτά ήταν τα λόγια της και μόλις τα άκουσα έπεσα με τα μούτρα στο κωλαράκι για να το ετοιμάσω. Γλείφω τα μαγουλάκια της και τα δαγκώνω, Μετά γλείφω τη σουφρίτσα της. Το πουτανάκι γούσταρε τρελά αυτές τις ανωμαλίες που της έκανα και πιάνει με τα χέρια της τα κωλομάγουλα και τα ανοίγει για να με διευκολύνει. Απόψε θα μάθαινε ότι εκτός από το κανονικό γαμήσι υπάρχουν και τα περίεργα παιχνιδάκια που στέλνουν μια γυναίκα στα ουράνια.

Βάζω λοιπόν τη γλώσσα μου στην τρυπούλα της, τη γλείφω γύρω-γύρω και μετά προσπαθώ να τη χώσω μέσα αλλά είναι τόσο σφιχτή και δε μπαίνει.

- Χαλάρωσε μωρό μου και μην φοβάσαι, της λέω. Μετά από λίγο βάζω σιγά-σιγά και ένα δαχτυλάκι, μετά δύο, τα φτύνω τα βάζω με προσοχή για να μην την πονέσω πολύ. Έγλειφα τα κωλομάγουλα της και με τα δυο δάχτυλα άνοιγα την τρυπούλα της. Με την όλη φάση ο πούτσος μου έσταζε σα βρύση και δεν χρειάστηκε ούτε λιπαντικό να βάλω.

- Ζακ ανεβαίνω από πάνω βάστα γερά, του λέω.

Βάζω τα γόνατα στο κρεβάτι και ακουμπώ το πουτσοκέφαλο στην τρυπούλα της. Το βάζω σιγά στην αρχή αλλά πονάει το μανάρι μου και φωνάζει δυνατά. Μας έχει ακούσει όλη η πολυκατοικία στις 5 το πρωί. Τελικά μπαίνω μέσα της παρά τις τσιρίδες και τις φωνές και συνεχίζω με ρυθμό μέσα-έξω μέσα έξω. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει συνηθίσει τις δυο πούτσες μέσα της, ο πόνος μετατρέπεται σε ρίγος, τρέμουλο και ηδονή και δείχνει να το απολαμβάνει.

- Σκίστε με την καριόλα. Ξεκώλιασε με μαλάκα με την ψωλάρα σου και χύσε μέσα στο κωλάντερο.

Μόλις τα άκουσα δεν ήθελα και πολύ για να τελειώσω. Χύνω το ψωλόχυμα μέσα στην καυτή τρυπούλα της και πέφτω από πάνω τους. Δεν είχα δύναμη να σηκωθώ. Έτρεμαν τα πόδια μου. Γελούσα μόνος μου από την εκσπερμάτωση γιατί ήταν πραγματικά σαν οργασμός. Ήταν ένα όνειρο αυτό πού ζούσα.

Σηκώνομαι και ξαπλώνω δίπλα για να ηρεμήσω. Γυρίζω το κεφάλι και βλέπω τη Βασούλα μας να φωνάζει και να χύνει πάνω στον πούτσο του Ζακ. Έτρεμε σαν το ψάρι. Στο πρόσωπό της έβλεπες μόνο χαρά και ευτυχία.

Την πιάνει ο Ζακ τη γυρίζει ανάσκελα στο κρεβάτι και βάζει την πούτσα του πάνω στα βυζιά της. Σε δευτερόλεπτα ένας πίδακας από ψωλόχυμα πέφτει στο αριστερό βυζί και το υπόλοιπο στα καυλιάρικα χειλάκια της. Βγάζει τη γλωσσίτσα της και τα γλείφει για να μην πάει τίποτα χαμένο.

Κάτσαμε στο κρεβάτι για 5 λεπτά περίπου για να ηρεμήσουμε και μας είπε η Βασούλα ότι ήταν κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτή. Δεν είχε παρόμοιες εμπειρίες στο παρελθόν. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και οι τρείς και πραγματικά περάσαμε πολύ ωραία.

Αφού καταφέραμε και σηκωθήκαμε, ντυθήκαμε και πήγαμε στο κλάμπ που μας περίμενε η υπόλοιπη παρέα. Τη συνέχεια μετά το κλάμπ και όσες μέρες είχαμε ακόμα εκεί μπορείτε να τη μαντέψετε... σεξ, ποτό, σεξ, παραλία και clubing.

Συγνώμη αν σας κούρασα με τον πρόλογο. Αν σας άρεσε ή αν δε σας άρεσε η ιστορία μου… περιμένω τα σχόλια σας.

Ευχαριστώ...




Copyright protected OW ref: 161883



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.