Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλους, είμαι ο Φίλιππος 37 χρόνων παντρεμένος 4 χρόνια και με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 9 χρόνια. Γενικά περνάω καλά στο γάμο μου και το σεξ παρόλα τα χρόνια που είμαστε μαζί είναι πάντα δυνατό και ερωτικό όπως τα πρώτα χρόνια. Μου αρέσει όμως να διαβάζω τις ιστορίες σας και να τελειώνω με αυτές έτσι αποφάσισα να σας στείλω και τη δική μου. Η ιστορία αυτή έγινε όταν ήμουνα 27.

Ήταν μια περίοδος που ήμουν ελεύθερος μετά από μια σχέση 2 ετών. Την Κωνσταντίνα τη γνώρισα μέσο ενός κολλητού φίλου, είχαν σχέση 4 χρόνια. Έτσι ποτέ δεν την είδα ερωτικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόσεχα πόσο όμορφη είναι. 1.60 περίπου, με πολύ γλυκό πρόσωπο όμορφα χείλια, λευκό δέρμα, μαύρο μαλλί και καφέ τεράστια μάτια. Το σώμα της αδύνατο με όμορφα μπουτάκια, ωραίο κωλαράκι και βυζάκια 3 νούμερο. Έκανε ωραίο ντύσιμο όχι πρόστυχο αλλά αρκετά σέξι και πάντα φρόντιζε πολύ τα νύχια της και στα ποδαράκια και στα χέρια.

Μετά το χωρισμό της με τον φίλο μου κρατήσαμε σχέσεις πάντα φιλικές μιας και ταιριάζαμε πολύ σαν χαρακτήρες και με την τελευταία μου σχέση είχε έρθει πολύ κοντά σχεδόν είχαν γίνει κολλητές φίλες. Ένα μήνα λοιπών μετά τον χωρισμό μου, μιλήσαμε στο τηλέφωνο για τα νέα μας και αποφασίσαμε να τα πούμε από κοντά. Ήρθε και με βρήκε με το μηχανάκι της στον Πειραιά που μένω και αρχίσαμε τη βόλτα με καφέ και μετά γύρα στα μπαράκια του Πειραιά. Είχα καιρό να περάσω τόσο καλά μιλάγαμε για τα πάντα για τις σχέσεις μας για το μέλλον και εννοείτε πως η κουβέντα έφτασε στο σεξ. Μετά από πολύ ποτό και πολύ γέλιο μου έκανε την ερώτηση αν έχω κάνει σεξ μετά τον χωρισμό και αν όχι πως την βγάζω. Της είπα πως όχι και ότι βλέπω τσόντες και τον παίζω για να μου περάσει η καύλα.

- Εσύ πως τη βγάζεις τόσο καιρό μόνη;

- Λες ότι έχεις μόνο εσύ το προνόμιο να βλέπετε τσόντες;

- Όχι βέβαια… άλλωστε και με την πρώην μου απολαμβάναμε συχνά το να βλέπουμε τσόντες μαζί. Καθόμασταν ο ένας απέναντι από τον άλλον και μαλακιζόμασταν βλέποντας το λαπτοπ.

- Κάτσε Φιλιππάκο, μην τα λες τόσο χύμα γιατί είμαι και καιρό μόνη και δεν αργεί να γίνει το κακό.

Βάλαμε τα γέλια και αποφασίσαμε να φύγουμε μια και είχε πάει πολύ αργά και έμενε και μακριά. Στην επιστροφή έπιασε πολύ δυνατή βροχή και αφού ήταν με το μηχανάκι και είχαμε πιει και πολύ της πρότεινα να μείνει σπίτι μου και να φύγει το πρωί. Ανεβήκαμε σπίτι βάλαμε ένα τελευταίο και είπαμε να αράξουμε στον καναπέ να δούμε ταινία. Της έδωσα ένα μπλουζάκι μου το οποίο και έβαλε για πιτζάμα και έφτανε λίγο πιο κάτω από το κωλαράκι της. Το βλέμμα μου κόλλησε στα ποδαράκια της και στα μπουτάκια της. Παίζει να το κατάλαβε. Όσο έπαιζε η ταινία έριχνα ματιές συνέχεια στα πόδια της. Το κατάλαβε και έβαλε τα γέλια.

- Κοιτάς τα πόδια μου;

- Όχι ρε ξεκόλλα.

- Βαριέμαι την ταινία… τι λες να δούμε τίποτα άλλο, κάτι είπες για τσόντες όταν είσαι μόνος!

- Τώρα όμως δεν είμαι μόνος.

- Έλα ρε ξεκόλλα τι ντρέπεσαι;

- Βάλε εσύ να δω και τι βλέπεις.


Έβαλε μια στο ίντερνετ με τίτλο Best friends. Η φάση είχε αρχίσει να ξεφεύγει. Από τη μια σκεφτόμουν τη φιλία μας που ήταν κάτι τόσο σταθερό όλα αυτά τα χρόνια, από την άλλη η καύλα μου είχε πιάσει κόκκινο. Άρχισα σιγά-σιγά να τρίβω το καυλί μου πάνω από τη φόρμα χωρίς αυτή να βλέπει.

- Ρε φίλε τι καυλί έχει ο τύπος;

- Γιατί η κοπελιά πάει πίσω; Γαμώ τις βυζάρες!

Έβλεπα την τύπισσα να παίρνει πίπα και χάζευα και τα μπουτάκια της Κωνσταντίνας. Το καυλί μου είχε γίνει πέτρα και η φόρμα δεν μπορούσε να το κρύψει αυτό.

- Ρε φίλε καύλωσες!

Δεν πίστευα ότι άκουγα αυτές τις ατάκες από το στόμα της γλυκούλας φίλης μου.

- Sorry ρε συ, αλλά τι να κάνω;

- Με την πίπα καύλωσες ή με τα ποδαράκια μου;

- Με την πίπα.

- Δηλαδή δε σε καυλώνει αυτό που βλέπεις;

- Ρε Ντινάκι είμαστε φιλαράκια!

- Ε και; Άλλο η καύλα άλλο η φιλία… έλα ρε μη κολλάς δύο μας είμαστε νιώσε ελεύθερα.

- Δηλαδή δεν έχεις θέμα να τον βγάλω εδώ μπροστά σου και να τον παίξω;

- Όχι κάνε ότι θες.

Η φάση με είχε καυλώσει απίστευτα… ήμουν με την κολλητή μου βλέπαμε τσόντα και τραβούσα μαλακία μπροστά της.

- Εγώ τον έβγαλα και τον παίζω εσύ γιατί δε νιώθεις ελεύθερη;

Βγάζει το στρινγκάκι της και αρχίζει να τρίβει το μουνάκι της μπροστά μου. Έφτυνε το δάχτυλο της και το έβαζε μέσα της. Η καύλα μου είχε ξεφύγει. Σταματήσαμε να βλέπουμε την τσόντα. Βλέπαμε ο ένας τον άλλον. Ήθελα σαν τρελός να κάνω κάτι. Να μου τον παίξει να τον βάλει στο στόμα της αλλά που να το πω; Άρχισε να βγάζει κραυγές:

- Αχ τι καύλα είναι αυτή… παίξε πιο γρήγορα το καυλί σου… πιο δυνατά!

Δεν άντεξα, πήγα κοντά της, έβαλα τα πατουσάκια της πάνω στο καυλί μου και άρχισα να τα γαμάω. Ήταν τέλεια να βλέπεις την κολλητή σου να δαχτυλώνει το μουνάκι της κι εγώ να γαμάω τα λευκά πατουσάκια της με τα μαύρα νυχάκια.

- Αχ Ντίνα θα χύσω, θα χύσω στα ποδαράκια σου!

- Όχι ακόμα μωράκι… δεν πρέπει να γαμηθούμε αλλά αυτό το καυλί το θέλω στο στόμα μου!

Ήρθε κοντά, μου έπιασε το καυλί με τα δαχτυλάκια της άρχισε να το παίζει απαλά. Έτρεμε από τις συσπάσεις μέσα στο χέρι της. Έκατσε στα γόνατα μπροστά μου, έγλειψε απαλά τα αρχίδια μου και τα έβαλε στο στόμα της. Έγλειψε ευθεία το καυλί μου από τα αρχίδια μέχρι το κεφαλάκι και αφού έκανε με τη γλώσσα της γύρες από το κεφαλάκι το έβαλε στο στόμα της. Έπαιζε με το καυλί μου ενώ έγλειφε δυνατά το κεφαλάκι. Άρχισε να το βάζει όλο μέσα στο στόμα μέχρι τη ρίζα και έμεινε εκεί για κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να βγάλει πολλά σάλια.

- Κωνσταντίνα σταμάτα θα χύσω… δεν αντέχω!

- Όχι ακόμα μωρό μου θέλω και άλλο πίπα!

Σταμάτησε για λίγο και άρχισε να βάζει δάχτυλο ενώ την έπαιζε αργά. Και ξανά το ίδιο πράγμα αρκετές φορές… έγλειφε, σταμάταγε.

Είχα κάνει πολύ σεξ στη ζωή μου ως τότε και μέσα στις σχέσεις μου που ήταν μεγάλες, αλλά και πολλές φάσεις, μέχρι και παρτούζα αλλά τόσο καύλα παίζει να μην είχα νιώσει ποτέ.

- Κωνσταντίνα δεν αντέχω… θέλω να χύσω!

- Που θα μου τα δώσεις;

- Στο στόμα σου ή στα πόδια σου που θες;

- Δωσ' τα στο στόμα μου και μετά όσα δεν καταπιώ θα τα φτύσω στα πόδια μου.

Με αυτή την ατάκα κιλά σπέρμα βγήκε από το καυλί μου στο στοματάκι της.

- Χύνω καύλα μου… χύνω το στοματάκι σου.

Τα χύσια πλημμύρισαν το στόμα της και έτρεξαν στο πηγούνι της. Τα κατάπιε και τα υπόλοιπα τα πήρε με το χέρι της και τα έβαλε στα ποδαράκια της. Έπεσα πίσω στον καναπέ εξαντλημένος.

- Σου άρεσε φιλαράκι μου;

- Δεν πιστεύω ότι έζησα κάτι τέτοιο!

- Το φιλαράκι σου να μην τελειώσει;

- Εννοείται… κάτσε στο πρόσωπο μου με το μουνάκι σου.

Ήρθε από πάνω μου έκατσε στο στόμα μου και άρχισε να κουνάει ρυθμικά τη λεκάνη της. Τα μουνόχειλα της κόλλησαν στο στόμα μου και η γλώσσα μου έμπαινε στο μουνάκι της. Έχυνε ξανά και ξανά τα ζουμάκια της στο στόμα μου και η πούτσα μου ξανά όρθια.

- Τι λες… να το κάνω;

- Δεν έχω καπότα.

- Ε και;

- Οκ κάτσε πάνω στο καυλί μου.

- Μια και τελευταία φορά… ποτέ ξανά, οκ;

- Οκ.

Έκατσε πάνω στο καυλί μου το οποίο μπήκε αμέσως μέσα της και άρχισε να κουνιέται γρήγορα πάνω κάτω.

- Σε παρακαλώ, βγάλε τη μπλούζα σου, θέλω να δω τα βυζιά σου.

- Ναι γαμιά μου… ότι θες.

- Γάμα το πουτανάκι τη φίλη σου… γάμα με την καργιόλα.

Αυτά τα λόγια από το στοματάκι της γλυκούλας Κωνσταντίνας δεν άργησαν να με κάνουν να χύσω πάλι

- Θα χύσω μωράκι μου… θα χύσω…

- Όχι μέσα μου!

- Όχι… θέλω στο πρόσωπο σου και στα βυζιά σου.

Έκατσε στα γόνατα και άρχισα να τον παίζω μπροστά της.

- Χύσε με καύλα μου, χύσε με!

Μεγάλη ποσότητα σπέρματος έπεσε στο πρόσωπο της και άρχισε να τρέχει στα βυζιά της. Ξαπλώσαμε και οι δύο εξαντλημένοι από την καύλα στον καναπέ γεμάτοι χύσια. Η καύλα έφυγε και χωρίς καμία αμηχανία αρχίσαμε να γελάμε και να λέμε τις ατάκες που λέγαμε μέσα στη καύλα μας. Υποσχεθήκαμε να μείνουμε πάντα φίλοι και όντως είμαστε ακόμα φίλοι καλοί. Δεν ξανάγινε ποτέ τίποτα μετάξι μας, εκτός από το πρωί που ξύπνησα πρώτος και την είδα γυμνή. Δεν άντεξα λόγο κλασικά πρωινής καύλας και τον έπαιξα πάνω στα ποδαράκια της τα οποία και έχυσα.

Καμία φορά όταν είμαστε δύο μας ή δεν μας ακούνε άλλοι πετάμε ακόμα τις ατάκες από εκείνη τη νύχτα και γελάμε. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου και να σας έκανα να χύσετε όπως κι εγώ όταν την έγραφα.




Copyright protected OW ref: 105527



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).