Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Α και ήθελα να σας διηγηθώ μια ιστορία από όταν ήμουν φοιτητής στο εξωτερικό. Με την τότε κοπέλα μου τη Χ, η οποία δεν ήταν ελληνίδα, είχαμε φοβερή χημεία στο σεξ στον ενάμιση χρόνο που ήμασταν μαζί. Η Χ είχε μακριά βαμμένα κόκκινα μαλλιά (το φυσικό της ήταν ξανθό), γαλάζια μάτια και ένα πολύ πρόστυχο και συνάμα χαριτωμένο χαμόγελο. Ήταν 1.82, 62 κιλά, αρκετά γυμνασμένη από τον χορό και με έναν ολοστρόγγυλο κώλο. Ένα από τα ατού της ήταν τα μεσαίου μεγέθους προς μεγάλα στητά βυζιά της, τα οποία συνοδεύονταν από τις πιο μεγάλες και μονίμως καυλωμένες ρώγες που έχω δει ποτέ μου. Το άλλο της ατού, ήταν η μπιλίτσα που είχε περασμένη στην γλώσσα της, που με απογείωνε κάθε φορά που μου έγλειφε το πουτσοκέφαλο και την κωλοτρυπίδα μου. Ήταν πολύ ανοικτή στο να δοκιμάζει νέα πράγματα, πράγμα που με εξίταρε σε μόνιμη βάση.

Εκείνη την ημέρα είχε 6-8 μάθημα και δεν έχασα την ευκαιρία να την προετοιμάσω με μηνύματα πριν έρθει σπίτι μου.

- Σου έχω δύο εκπλήξεις για όταν έρθεις σπίτι μου μικρή μου τσούλα.

- Έρχομαι τώρα.

- Δεν είσαι η υπάκουη πουτάνα μου; Δεν ξέρεις ότι γαμάω μόνο υπάκουες πουτάνες με ξεχειλωμένες τρύπες;

- Είμαι υπάκουη. Συγγνώμη. Θέλω να με γαμήσεις, να με ξεχειλώσεις. Θα κάνω ότι μου πεις.

- Τότε θα κάτσεις στο μάθημα και στο διάλειμμα θα μου στείλεις μια φώτο του υγρού μουνιού σου από την αίθουσα και θα μου λες πόσο θέλεις να σε ξεσκίσω. Εννοείται ότι το στρινγκ σου θα μπει στην τσάντα σου και θα μείνει εκεί.

Έτσι και έγινε. Η μία ώρα πέρασε μαρτυρικά και για τους δυο μας, αλλά στις 8:10 ήταν σπίτι μου. Άνοιξα την πόρτα του διαμερίσματός μου και ήταν απέξω καυλωμένη τέρμα. Έκανε να μπει μέσα και να με αγκαλιάσει αλλά την σταμάτησα. Πήρα την τσάντα της και την πέταξα στον καναπέ. «Έκανες ό, τι σου είπα» τη ρώτησα. Αντί απάντησης, σήκωσε τη φούστα της και μου έδειξε το ξυρισμένο μουνί της, που μύριζε υπέροχα από τα υγρά της. Με μια μικρή στροφή γύρισε, έσκυψε ελαφρά μπροστά και τούρλωσε το κωλαράκι της και με ρώτησε αν μπορεί να μπει. Γονάτισα και έχωσα τη γλώσσα μου στην κωλότρυπα της, που την είχα ξεπαρθενιάσει μερικούς μήνες πριν και δεν έχανα ευκαιρία να την περιποιηθώ σε εβδομαδιαία βάση. Άρχισε να τρίβει το μουνί της και να βγάζει μικρά βογκητά. Σηκώθηκα, την έβαλα σπίτι και κλείδωσα την πόρτα.

Έβγαλα τη ζακέτα της και σήκωσα την μπλούζα της. Τα βυζιά της αποκαλύφθηκαν μπροστά μου. Άρχισα να χουφτώνω και να πιπιλάω αχόρταγα τις τεράστιες ρώγες της. Το φιλί μας υγρό. Η γλώσσα μου έπαιζε με την μπιλίτσα της. Βγάζω το t-shirt και την βερμούδα μου και την βάζω να γονατίσει. Προσπάθησε ανεπιτυχώς να βάλει όλη μου την ψωλή στο στόμα της, αλλά ξεκίνησε ένα έντονο και δυνατό τσιμπούκι με τα σαρκώδη χείλη της. Ξάπλωσα στον καναπέ και γονάτισε μπροστά μου. Πρώτα έπαιξε τον πούτσο μου με τις βυζάρες της και έπειτα μου σήκωσε τα πόδια και άρχισε να γλείφει την τρύπα μου τρομπάροντάς με. Όταν ένιωσα ότι θα χύσω, σηκώθηκα όρθιος και της τον έβαλα στο στόμα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Τα χύσια μου εκτινάχθηκαν κατευθείαν στο λαρύγγι της πνίγοντάς τη, αλλά εκείνη προσπαθούσε να μην το βγάλει από το λαρύγγι της, κοιτώντας με στα μάτια. Κατόπιν, της έβγαλα τη φούστα, της φόρεσα ένα blindfold και την έβαλα να ξαπλώσει στο κρεβάτι ανάσκελα φορώντας μόνο τα μαύρα της μποτάκια.

Πήρα από το κομοδίνο ένα μπουκαλάκι λιπαντικό και τις δύο εκπλήξεις μου. Η μία ήταν ένα δονητής γύρω στα 14 εκ. μήκος και 2 εκ. πλάτος, τον οποίο προόριζα για το κωλαράκι της. Η άλλη ήταν ένας πιο παχύς δονητής rabbit με ενσωματωμένη απόληξη για μασάζ κλειτορίδας. Η Χ δεν είχε δοκιμάσει τίποτα από τα δύο στο παρελθόν, αλλά τώρα ήταν η βραδιά της. Της έδωσα εντολή να έχει τα χέρια της από το στήθος της και πάνω αλλιώς θα σταματούσα και θα ξανάρχιζα από την αρχή.

Ξεκίνησα να σφαλιαρίζω τα βυζιά της και να γλείφω τις ρώγες της. Κατέβηκα στον αφαλό της και μετά ξεκίνησα στα δάχτυλα των ποδιών. Αφού έβγαλα τα μποτάκια της, της έγλειψα τα δάχτυλα κάμποσο και κάθε τόσο τα έβαζα όλα μαζί στο στόμα μου. Ύστερα άρχισα να ανεβαίνω. Η Χ είχε ανοίξει τα πόδια της διάπλατα. Έφτυσα με δύναμη το υγρό της μουνί και τα έβλεπα να στάζουν μέχρι την πίσω τρύπα της. Μετά άρχισα να τα μαζεύω με τη γλώσσα μου. Η Χ ασυναίσθητα μου χάιδεψε το κεφάλι. Εγώ σταμάτησα.

- Τελικά μήπως δεν είσαι η γαμημένη μου τσούλα;

- Όχι σε παρακαλώ, μη σταματάς. Λάθος μου. Είμαι η γαμημένη σου τσούλα. Οι τρύπες μου σου ανήκουν. Κάνε τις ό, τι επιθυμείς. Μόνο μη σταματάς. Σε παρακαλώ.

- Θα στη χαρίσω αυτή τη φορά.

Συνέχισα το γλείψιμο της κλειτορίδας της και κάθε τόσο έχωνα τη γλώσσα μου στις τρύπες τις εναλλάξ. Έβαλα δύο δάχτυλα του δεξιού μου χεριού στο βάθος του μουνιού της και συνέχιζα να της γλείφω την κλειτορίδα. Ακολούθησε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού μου χεριού στην πίσω τρύπα της. Χάιδευε τις βυζάρες της και τσιμπούσε τις ρώγες της. Ήταν έτοιμη να χύσει όταν έκανε το λάθος να ξαναβάλει τα χέρια της στο κεφάλι μου.

- Α, εσύ δεν παίρνεις από λόγια. Θέλεις στρώσιμο γαμιόλα. Πάμε πάλι από την αρχή. Τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι τώρα. Απαγορεύεται να παίζεις με τα βυζιά σου. Αν τα ξανακατεβάσεις, θα πάμε πίσω στο πρώτο τετραγωνάκι.

Πήρα δύο μανταλάκια και τα έβαλα περίπου 3 εκ. πάνω από τις ρώγες της. Έκανε να ξανακατεβάσει τα χέρια της αλλά συγκρατήθηκε.

- Τιμώρησε με. Μου αξίζει είμαι ανυπάκουη πουτάνα. Αλλά είμαι η πουτάνα σου. Κάνε με ό, τι θες. Σε θέλω!

Της έδωσα τα δάχτυλα μου που είχα στις τρύπες της να τα καθαρίσει και ξεκίνησα ξανά από την αρχή. Όταν έφτυσα το μουνί της, την ένιωθα να συσπάται. Έσπρωχνε με τις φτέρνες της τα σεντόνια και φώναζε ότι χύνει για πάρτη μου. Χώθηκα ανάμεσα στα μπούτια της και της έγλειψα όλα τα μουνοχύματα. Ξεκίνησα μετά να της ξαναβάζω δάχτυλα. Τα δάχτυλα μου έμπαιναν μέσα της με χαρακτηριστική ευκολία. Έπαιρνε τέσσερα δάχτυλα στο μουνί της ή τρία στην σούφρα της που είχε αρχίσει να ανοίγει. Τέντωνα τα δάχτυλα μου προς όλες τις κατευθύνσεις και τα έφτυνα βάζοντας και βγάζοντας τα για να ανοίξουν περισσότερο. Όταν πήρε ταυτόχρονα τρία δάχτυλα στο μουνί της και δύο στον κώλο της, ενώ εγώ της πιπίλαγα την κλειτορίδα, έχυσε ξανά με δύναμη.

- Χύνω αφέντη. Σε ευχαριστώ. Χύνει η πουτάνα σου. Γέμισε με. Θέλω όλα σου τα δάχτυλα και τη χοντρή σου ψωλή. Τέντωσέ με.

- Μόλις αρχίσαμε μωρό μου. Τώρα θα σε κάνω την πιο μεγάλη πουτάνα. Βγάλε τα μανταλάκια και στήσου στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού. Τούρλωσε τον κώλο σου και τα χέρια μπροστά.

Τα γυμνασμένα κωλομέρια της άνοιξαν στο στήσιμο της και μου αποκάλυψαν τις θεϊκές τις τρύπες. Άρχισα να γαμάω τον κώλο της με τη γλώσσα μου και να της φτύνω την τρύπα. Πήρα αρκετό λιπαντικό. Σε λίγο τέσσερα δάχτυλά μου μπαινόβγαιναν στο καυτό της μουνί ενώ η γλώσσα μου είχε καρφωθεί στην κωλάρα της. Της έδωσα μερικές σφαλιάρες στα κωλομέρια της με το ρυθμό που τη γαμούσα. Κάθε φορά που έβγαζα τα δάχτυλά μου έξω, είχα θέα μια ορθάνοιχτη μουνότρυπα, η οποία σύντομα τα φυλάκιζε μέσα της. Έστριβα τα δάχτυλα μου τεντώνοντας το μουνί της. Όταν προσπάθησα να βάλω και τον αντίχειρα, κάτι που ήταν αδύνατο, προσωρινά, έχυσε για τρίτη φορά, πλημμυρίζοντας τα δάχτυλα μου με τα υγρά της. Την έπιασα από τα μαλλιά και της τα έδωσα να τα γευτεί.

- Τσιμπούκωσε τα σα να είναι ο πούτσος μου. Δείξε μου πόσο τον θες. Πιο βαθιά. Όλα. Θα σου ξεχειλώσω και το στόμα τσιμπουκλού. Φτύσε το χέρι μου. Ξανά.

Στήθηκε ξανά στα τέσσερα και άρχισα να ανοίγω τον κώλο της. Μπόλικο λιπαντικό και φτυσίματα και είχε φτάσει να πάρει τέσσερα δάχτυλα στον κώλο της. Πότε από το ένα μου χέρι, πότε δυο δάχτυλα από το κάθε χέρι. Πήρα τον μακρόστενο δονητή και τον άλειψα με λιπαντικό. Μπήκε στην κωλάρα της ολόκληρος βαθιά και ένιωθα τα τοιχώματα της σούφρας της να ανοίγουν. Τον στριφογύριζα και δεν ένιωθα αντίσταση.

- Είσαι η ξεκωλιάρα μου τώρα. Σου αρέσει;

- Ναι γαμιά μου. Σκίσε μου τον κώλο. Άνοιξέ τον. Είναι δικός σου. Θέλω το καβλί σου τόσο πολύ.

Αντί για το καβλί μου, της έσπρωξα δυο δάχτυλα ακόμα μέσα στην ξεσκισμένη κωλότρυπα της. Πήρα τον άλλο δονητή και τον κάρφωσα στην μουνάρα της. Το πήρε όλο μέσα της αδιαμαρτύρητα. Ήταν πιο μπουκωμένη από ποτέ.

- Σου αρέσουν οι εκπλήξεις μου γαμημένο τσουλί; Πάρε και μια τρίτη πούτσα μέσα σου.

Την άρπαξα από τα μαλλιά και της έβαλα την ψωλή μου βίαια στο λαρύγγι της και άρχισα να το γαμάω. Η Χ στημένη στα τέσσερα με τα χέρια μπροστά ρούφαγε το καβλί μου αχόρταγα. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο και το χαμόγελο ευχαρίστησης προέβαλλε με την ψωλή μου ακόμα μέσα στο στόμα της. Έχυνε ξανά.

Πήγα από πίσω της έβγαλα τον δονητή από το μουνί της και σταμάτησα την δόνηση. Κάρφωσα την ψωλή μου μέχρι τη μήτρα της και άρχισα να την ξεσκίζω αλύπητα.

- Ναι. Γάμα με. Πιο δυνατά. Κατέστρεψε το μουνί μου. Χύνει για σένα η ξεκωλιάρα σου.

- Βούλωσέ το και πάρε τον να τον ρουφήξεις. Γεμάτη θα είσαι σήμερα.

Της έδωσα το δονητή από το μουνί της και άρχισε να τον τσιμπουκώνει και να ρουφάει τα υγρά της. Έβγαλα τον μικρό δονητή από τον κώλο της, έβαλα και άλλο λιπαντικό και τον ξαναέχωσα μέσα της μαζί με δύο δάχτυλα. Ένιωθα την ψωλή μου να τρίβεται με τον δονητή και οι τρύπες της είχαν πάρει φωτιά. Πήρα τον μεγάλο δονητή που ρουφούσε και έβγαλα τον μακρόστενο από τον κώλο της και της τον έδωσα για να ρουφάει κάτι. Ξανακάρφωσα το δονητή στο μουνί της, ενεργοποιώντας την δόνηση και ενώ περίμενε να της καρφώσω την κωλάρα της, άρχιζα να σπρώχνω και τον πούτσο μου στο μουνί της. Είχε πάρει τον μισό όταν βγήκα από μέσα της. Με ικέτεψε να της ανοίξω κι άλλο το μουνί. Τοποθέτησα κι άλλο λιπαντικό στον πούτσο μου και στον δονητή και ξαναχώθηκα μέσα της. Δεν κατάφερε να τον πάρει όλο, αλλά το τέντωμα την είχε κάνει να έχει γεμίσει υγρά το σεντόνι. Ένιωθα τη δόνηση να μου γαργαλάει το καβλί, καθώς τριβόταν με τον δονητή μέσα στο μουνί της και ήθελα να χύσω.

Έβγαλα την ψωλή μου και την κάρφωσα στην ανοιγμένη κωλάρα της. Άρχισα να τη γαμάω αργά, βαθιά και δυνατά μέχρι να τον παίρνει όλο μέσα της με ευκολία. Κάθε τόσο της χαστούκιζα τα κωλομέρια και τα βυζόμπαλα και προσπαθούσα να ξαναχώσω δάχτυλα στον κώλο της.

- Είμαι η ξεκωλιάρα σου. Η μεγαλύτερη ξεκωλιάρα για σένα θα γίνω. Χύσε με σε παρακαλώ. Δεν αντέχω άλλο

Βγήκα από μέσα της και έσπρωξα τα κωλομέρια του να ανοίξουν τέρμα. Η κωλότρυπα της ήταν ξεσκισμένη και ανοιχτή. Η θέα ήταν τέλεια. Η κάμερα που την έγραφε τόση ώρα είχε αποτυπώσει τέλεια τις απίστευτες τρύπες της. Μπήκα και βγήκα μερικές φορές ακόμα. Ύστερα, έβγαλα τοδονητή από το μουνί της για να αποκαλύψω στην κάμερα το πόσο ανοιγμένη είναι και αυτή της η τρύπα.

Της έδωσα να τους ρουφήξει και τους δύο και άρχισα να σφυροκοπώ τον ξεσκισμένο της κώλο. Χωρίς δονητές και δάχτυλα, τώρα δεν ένιωθα σχεδόν τίποτα. Της το είπα. Τότε άρχισε να σφίγγει ελαφρά την τρύπα της. Ήταν τέλεια. Ήθελα να χύσω τόσο πολύ. Την έστησα στα γόνατα μπροστά στην κάμερα. Της ακούμπησα τους δύο δονητές στις άκρες των χειλιών της και την διέταξα να τους κρατήσει και να ανοίξει το στόμα της διάπλατα. Άρχισα να χύνω με δύναμη μέσα στο στόμα της και πάνω στους δονητές. Τα κατάπιε όλα με λαιμαργία και ρούφηξε τους δονητές καθαρίζοντάς τους. Έβαλε το καβλί μου στο στόμα της όσο μπορούσε και το ρουφούσε μαζί με τους δονητές. Δεν έμεινε στάλα σπέρμα επάνω της. Τη γύρισα ανάσκελα με το κεφάλι της σχεδόν έξω από το κρεβάτι και επιδοθήκαμε σε ένα γρήγορο 69. Το λαρύγγι της γέμιζε από το καβλί μου ενώ κάθε τόσο μου έγλειφε την ιδρωμένη τρύπα.

Σηκώθηκα, σταμάτησα την κάμερα και ξάπλωσα δίπλα της. Μετά από ένα παθιασμένο με ανάμικτα υγρά φιλί, της έβγαλα το blindfold. Όταν είδε την κάμερα, χαμογέλασε.

- Μ... είχες και τρίτη έκπληξη δηλαδή!




Copyright protected OW ref: 161419



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.