Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ονομάζομαι Νίκος και αποφάσισα μετά από αρκετό διάστημα που παρακολουθώ το site, να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας, κυρίως για να εξομολογηθώ κάποια πράγματα που με βαραίνουν. Είμαι 40 χρονών, παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με τη Λένα η οποία είναι 37. Έχουμε δυο μικρά παιδιά και ζούμε στην επαρχία.

Η Λένα είναι μετρίου αναστήματος, μελαχρινή με κοντό, λίγο πάνω από τους ώμους, σγουρό μαλλί, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, με λίγα παραπανίσια κιλά αλλά τόσο ώστε να έχει αισθησιακές καμπύλες και όχι αντιαισθητική σιλουέτα, φαρδιά λεκάνη, μακριά πόδια, δυο γεμάτα, τέλεια σμιλεμένα καπούλια που καταλήγουν σε ένα θεσπέσιο, "αχλαδωτό", κώλο. Το δυνατό της σημείο ωστόσο είναι το πλούσιο στήθος της, 4άρι, που παρά τις ταλαιπωρίες από τις γέννες και τα παιδιά, παραμένει ακμαίο και διαθέτει δυο μεγάλες, χοντρές και σκούρες ρώγες που λατρεύω να πιπιλάω. Όπως γίνεται αντιληπτό, δε διαθέτει σώμα μοντέλου αλλά αισθησιακό, γεμάτο ερωτισμό κορμί, που σε συνδυασμό με το γλυκό έως λάγνο πρόσωπό της και την προσοχή που δείχνει στην εμφάνισή της, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Όταν λέω ότι προσέχει την εμφάνιση της, δεν εννοώ μόνο το ντύσιμό της αλλά και το σώμα της καθώς συχνά πυκνά μου κάνει έκπληξη με φουλ brazilian αποτρίχωση και στις δυο τρύπες της με αποτέλεσμα να καταλήγω να τις γλείφω σαν τρελός. Όσο για μένα, είμαι μετρίου αναστήματος, με λίγα κιλά παραπάνω από το κανονικό και μέτριο εργαλείο.

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση στη Λένα ήταν η έντονη αντίθεση του παρουσιαστικού της με το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της. Ίσως η αυστηρή, συντηρητική της οικογένεια (προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια), η σχεδόν μηδενική εμπειρία της με τους άντρες - ναι, ήμουν ο πρώτος της- το επαρχιακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, όλα αυτά πιθανόν να οδήγησαν στο να είναι συγκρατημένη γύρω από το σεξ, το αντίθετο από ότι θα περίμενε να συναντήσει κανείς σε μια γυναίκα με τόσο αισθησιακή εμφάνιση. Ίσως πάλι να μου φαινόταν εμένα έτσι, καθώς είχα περισσότερες εμπειρίες από εκείνη με αποτέλεσμα σύντομα να αναζητάω το κάτι παραπάνω στη σχέση μας.

Όπως και να έχει, μετά τον πρώτο καιρό, στον τομέα του σεξ υπήρξε τρομερή βελτίωση. Από τις πρώτες ντροπαλές και αδέξιες ερωτικές μας επαφές, φτάσαμε σε σημείο να το κάνουμε άγρια και λυσσασμένα μέχρι και σε δημόσιους χώρους, να παίζουμε ερωτικά παιχνίδια ρόλων (roleplaying), να στέλνει ο ένας στον άλλον φωτογραφίες με εσώρουχα ή γυμνές, με επίκεντρο τα επίμαχα σημεία του σώματος μας και να βλέπουμε τσόντες για να φτιαχτούμε ακόμα περισσότερο και να πάρουμε ιδέες για στάσεις και σενάρια. Το σεξ ήταν φοβερό, η χημεία μεταξύ μας καταπληκτική, υπήρχε αγάπη, η ζωή ήταν όμορφη και όλα κυλούσαν ωραία. Κάποια στιγμή όμως συνέβησαν δύο περιστατικά που είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξει αυτό το υπέροχο κλίμα στη σχέση μας.

Για το πρώτο θα σας μιλήσω ευθύς αμέσως. Ένα Σάββατο βράδυ, είχα βγει για ρομαντικό δείπνο με τη Λένα, τότε δεν ήμασταν ακόμα παντρεμένοι, και μετά από αρκετό κρασί που συνόδεψε τα γευστικά εδέσματα που καταναλώσαμε, καταλήξαμε σε ένα μπαρ. Πρέπει να ήταν άνοιξη και καλός ο καιρός γιατί η Λένα φορούσε ένα εντυπωσιακό, αποκαλυπτικό φόρεμα που με είχε αφήσει άφωνο.

Ήταν ένα χαλκό-κόκκινο, εφαρμοστό μίνι φόρεμα, εξώπλατο, με βαθύ ντεκολτέ που αναδείκνυε το φοβερό της μπούστο, το οποίο κατέληγε λίγο πάνω από τα γόνατά της, σε σημείο που, όταν αργότερα έκατσε στο μαγαζί, προσπαθούσε να το συμμαζέψει για να μη βγουν όλα στη φόρα. Από κάτω θυμάμαι ότι φορούσε ψηλές, μαύρες, διχτυωτές κάλτσες με ασορτί ζαρτιέρα, ένα μικροσκοπικό, μαύρο, δαντελωτό κιλοτάκι και ένα μπεζ, καπ σουτιέν που έδενε στη μέση. Το φόρεμα το συνδύασε με ίδιου χρώματος, ψηλοτάκουνες, ανοιχτές γόβες που έδεναν στον αστράγαλο.

Δεν είχαμε ξαναπάει πολλές φορές στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά ήταν ήδη κάποιοι φίλοι εκεί και περάσαμε να τους δούμε. Όταν μπήκαμε μέσα, μου έκανε εντύπωση ο χαμηλός φωτισμός, σε σημείο που δεν φαινόταν εύκολα τα πρόσωπα, υπήρχε αρκετός καπνός από τσιγάρα στην ατμόσφαιρα ενώ είχε αρκετό κόσμο που άλλοι καθόταν σε τραπεζάκια, άλλοι έπιναν το ποτό τους όρθιοι ή στο μπαρ, η συντριπτική τους πλειοψηφία άντρες.

Τότε το συνειδητοποίησα... ίσως να είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν και να μην το είχα καταλάβει ή να μην ήταν οι συνθήκες ίδιες, αλλά τότε το βίωσα τόσο έντονα που το θυμάμαι σα να έγινε χτες. Ήταν σα να πάγωσε ο χρόνος και τα πάντα να κυλούσαν σε αργή κίνηση. Μου φάνηκε πως ΟΛΟ το μαγαζί- οι αρσενικοί θαμώνες τουλάχιστον- σταμάτησε ότι έκανε, έστρεψε το βλέμμα του στην Λένα και το κάρφωσε εκεί, από τη στιγμή που μπήκαμε στο μαγαζί μέχρι που το διασχίσαμε για να κάτσουμε στο τραπέζι της παρέας μας. Παρατήρησα μάλιστα κάποιους να ανταλλάσουν μεταξύ τους κουβέντες, χαμογελώντας πρόστυχα, χωρίς μάλιστα να παίρνουν τη ματιά τους από πάνω της. Ένιωθα την καρδιά μου να χτυπάει αργά και δυνατά και το αίμα να βράζει μέσα μου, σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος μου. Αυτό ήταν, όχι μόνο δεν μπορούσα να το ξεχάσω για το υπόλοιπο βράδυ αλλά συνειδητοποίησα ταυτόχρονα ότι το καβλί μου είχε γίνει πέτρα. Φαίνεται ότι το γεγονός πως έτρεχαν τα σάλια από ένα σωρό άντρες για τη γυναίκα μου, με καύλωσε αφάνταστα!

Δεν ξέρω αν η υπόλοιπη παρέα κατάλαβε τι είχε συμβεί-η Λένα, αργότερα το βράδυ όταν ξεσκιστήκαμε άγρια, παραδέχτηκε ότι πρόσεξε το σκηνικό και ότι την έφτιαξε, "είναι ωραίο να σε θαυμάζουν" μου ψιθύριζε στο αυτί ενώ χοροπηδούσε πάνω στην πούτσα μου- ή αν είχε επιλέξει να το αγνοήσει, πάντως εγώ ήμουν παρών-απών στη συνέχεια. Δε μπορούσα να συγκεντρωθώ στην κουβέντα, καθόμουν σταυροπόδι για να μη φαίνονται οι καύλες μου και χαμογελούσα αμήχανα ώσπου στο τέλος, δε θυμάμαι ειλικρινά πως τα κατάφερα, μετέφερα το σκληρό καβλί μου στην τουαλέτα και τράβηξα μαλακία σκεφτόμενος πόσο καύλα ήταν η Λένα μου και πόσο πολύ την ήθελαν όλοι μέχρι που έχυσα δυνατά βογκώντας και στηρίχτηκα στον τοίχο για να μην καταρρεύσω.

Από τότε, όπως προανέφερα, άλλαξε η σχέση μας, κυρίως όσον αφορά στον τρόπο που την έβλεπα σεξουαλικά και στη στάση μου απέναντί της. Η ξαφνική συνειδητοποίηση ότι εκτός από σύντροφός μου, ταυτόχρονα ήταν ποθητή και αποτελούσε σεξουαλικό στόχο και για άλλους, μου γέννησε ένα σωρό ερωτήματα και αμφιβολίες. Μήπως δεν ήμουν αρκετός για εκείνη; Μήπως δεν την κάλυπτα σεξουαλικά; Ορισμένες φορές-όχι σπάνια- κατά τη διάρκεια του σεξ με άναβε τόσο πολύ που έχυνα γρήγορα χωρίς να την ικανοποιήσω με αποτέλεσμα να υποπτεύομαι κάτι σαν παράπονο στη θολή από καύλα ματιά της. Στις τσόντες που βλέπαμε - συνήθως με παραίνεση δική μου μιας και για τη Λένα δεν ήταν συνηθισμένο λόγω της συνεσταλμένης της φύσης - άρχισα να εστιάζω στα υπερμεγέθη όργανα και άθελά μου έκανα συγκρίσεις. Όταν κάποια στιγμή τη ρώτησα τι την έφτιαχνε σε αυτά που παρακολουθούσαμε, επιβεβαίωσε τις ανησυχίες μου αναφέροντας ως εντυπωσιακά τα μεγάλα, δυνατά και χοντρά καβλιά που έχυναν μεγάλες ποσότητες από καυτό, πηχτό σπέρμα καθώς και τους γεροδεμένους, αρρενωπούς, με αθλητική κορμοστασιά πρωταγωνιστές.

Περιττό να αναφέρω πως με έκανε να νιώσω η απάντησή της. Αμέσως σκέφτηκα ότι ίσως έφταιγε το γεγονός πως λόγω ενός θέματος που αντιμετώπιζα, είχε επηρεαστεί η ποσότητα και η ποιότητα σπέρματός μου - ευτυχώς όχι σε βαθμό να μας εμποδίσει να αποκτήσουμε παιδιά αργότερα- ενώ το σώμα μου, παρόλο που ήταν αρρενωπό, απείχε αρκετά από τα γυμνασμένα κορμιά που θαύμαζε και την ερέθιζαν. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί καθώς πέρα από το γεγονός ότι πιθανότατα ήμουν λίγος σεξουαλικά για τη γυναίκα μου, υπήρχαν άλλοι εκεί έξω που ήθελαν να την κάνουν δική τους κι όταν μάλιστα συνειδητοποίησα το γεγονός αυτό, είχα καυλώσει από πάνω!

Από την πλευρά της ωστόσο δεν είχε αλλάξει κάτι. Άλλωστε δεν της είχα αναφέρει όλα αυτά που σκεφτόμουν από εκείνη τη βραδιά και μετά. Παρά τις δικές μου αμφιβολίες, παρέμεινε καλή, πιστή και στοργική σύντροφος που έδειχνε να με αγαπάει όσο τίποτε στον κόσμο. Ήταν τρυφερή μαζί μου, με στήριζε στα καλά και στα δύσκολα και έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να είμαι ευτυχισμένος. Όπως ήταν λογικό και επόμενο, λίγο καιρό μετά από το συμβάν που περιέγραψα, παντρευτήκαμε.

Το σεξ συνέχισε να είναι καταπληκτικό, παρά τους δαίμονες που με ταλαιπωρούσαν και δε με άφηναν σε ησυχία. Η Λένα είχε εξελιχθεί σε ένα σεξουαλικά ακόρεστο πλάσμα, ηφαίστειο στο κρεβάτι, που δεν χόρταινε να τρώει την πούτσα μου από όλες τις τρύπες της, σε κάθε πιθανή στάση και σε κάθε ευκαιρία, ενώ στην καθημερινότητα ήταν η κλασσική, συντηρητική, μαζεμένη νοικοκυρά. Για να σας δώσω μια εικόνα του πόσο είχε απελευθερωθεί σεξουαλικά, θα περιγράψω το ακόλουθο σκηνικό-το δεύτερο που με συγκλόνισε και έκανε να προχωρήσω τις σκέψεις μου για τη σχέση μας ακόμα παραπέρα.

Θα ήθελα να διαβάσω τις εντυπώσεις σας από το πρώτο μέρος της ιστορίας μου-της οποίας, εκτός από τα ονόματα, όλα τα υπόλοιπα είναι αληθινά στοιχεία- και αν σας άρεσε… θα γράψω και τη συνέχεια.




Copyright protected OW ref: 161334



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.