Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Για κάποιο διάστημα, με τον άντρα μου τον Κώστα δεν τα πηγαίναμε καλά, τόσο που σχεδόν είχαμε χωρίσει. Τότε άρχισα να βγαίνω έξω και παρατήρησα ότι πολλοί άντρες, ακόμα και από τις παρέες μας άρχισαν να με κοιτάνε πονηρά, κάτι που τόνωσε την αυτοπεποίθηση μου και σε λίγο με έκανε να το προκαλώ περισσότερο καθώς ντυνόμουν όλο και προκλητικότερα.

Κρατιέμαι αρκετά καλά και με το ντύσιμο το πρόβαλα περισσότερο κάνοντας τις ματιές των ανδρών που χάζευαν τον στρογγυλό μου κώλο, αλλά περισσότερο τα μεγάλα φυσικά βυζιά μου, να μεγαλώνουν όλο και πιο πολύ την αυτοπεποίθηση μου.

Μιας και έπινα πολύ αλκοόλ, μου ήρθε χωρίς ντροπή η σκέψη να υποκύψω σε κάποιον από αυτούς που με χάζευαν καυλωμένοι και να δοκιμάσω να γαμηθώ μαζί του.

Σε λίγες μέρες ενώ έπινα σε ένα μπαρ και απολάμβανα ανδρικά λάγνα βλέμματα, με πλησίασαν τρεις φίλοι του Κώστα αγκαλιάζοντας με εγκάρδια και ρίχνοντας ένα γεμάτο απόλαυση βλέμμα στο ντεκολτέ μου, άρχισαν τα κομπλιμέντα για το πόσο ελκυστική γυναίκα είμαι.

Μιας και έκλεινε το μπαρ μου πρότειναν να συνεχίσουμε στο σπίτι του ενός από τους τρεις. Αρκετά μεθυσμένη δέχτηκα και σε λίγη ώρα βρέθηκα να τα πίνω με τους τρεις άντρες χορεύοντας αισθησιακά με τον καθένα τους. Ένιωθα ένα ερεθισμό χωρίς ντροπή, αφήνοντας τους να ακουμπάνε τα βυζιά μου και τον κώλο μου καθώς χορεύαμε.

Σε λίγο ο ένας τους μου επανέλαβε πόσο ελκυστική γυναίκα είμαι, ενώ συμφώνησαν και οι άλλοι.

- Δεν γίνεται να μη το βλέπεις γύρω σου, συνεχίζει, όλοι σε κοιτάνε λιγωμένοι.

- Το βλέπω, απαντάω βραχνά και μεθυσμένα, αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί.

- Γιατί κορίτσι μου τους καυλώνεις τόσο που θέλουν να σε γαμήσουν, είσαι τόσο σέξι που κάθε άντρας θα θελε να σε γαμήσει, πίστεψέ το… μου δηλώνει με σιγουριά.

- Δε μου ναι εύκολο να το πιστέψω, απαντάω ψελλίζοντας.

- Αν σου πω ότι και εμείς οι τρεις θέλουμε να σε γαμήσουμε, θα το πιστέψεις;… ρωτάει προκλητικά.

- Είναι αδύνατο απαντάω βραχνά.

- Μακάρι να δεχόσουν και θα έβλεπες αν είναι αδύνατο.ωΚαι οι τρεις μας ευχόμαστε να δεχτείς να σε γαμήσουμε μιας και μας έχεις τρελάνει στην καύλα. Σε εκλιπαρούμε, κάτσε να σε χαρούμε και οι τρεις μας,

- Μαζί όλοι;… ρωτάω, να με γαμήσετε παρτούζα;

- Ναι καύλα μου… απαντάνε καυλωμένοι, παρτούζα.

Με ένα χαμόγελο τους απαντάω ότι δέχομαι και αρχίζω να χορεύω αισθησιακά, βγάζοντας αργά τα ρούχα μου καθώς γδύνομαι μπροστά τους.

Σε λίγο είμαι ολόγυμνη και οι τρεις φίλοι του Κώστα μοιράζονται στις χούφτες τους τα μεγάλα βυζιά μου βογκώντας και επισκέπτονται με τα δάχτυλα τους το ξυρισμένο μουνί μου που στάζει. Με γονατίζουν ανάμεσά τους και μου δίνουν τρεις τεράστιες πούτσες στο στόμα. Εγώ τους ανταμείβω με την καλύτερη πίπα που μπορώ να κάνω, ενώ καυλώνω απίστευτα.

Οι τρεις φίλοι αφού απολαμβάνουν τα τσιμπούκια που τους κάνω σχολιάζοντας συνέχεια πόσο καυλωτικά είναι τα μεγάλα βυζιά μου, το ξυρισμένο μουνί μου και οι κορυφαίες πίπες που κάνω, για να μην χύσουν τόσο γρήγορα, τραβάνε τις ψωλάρες τους από το στόμα μου και με στήνουν στα τέσσερα, αρχίζοντας να με ξεσκίζουν στην παρτούζα.

Οι τρεις ψωλάρες τους με γαμάνε με κάθε τρόπο, μπαίνοντας καθεμιά τους σε κάθε μου τρύπα, γεμίζοντας το μουνί, τον κώλο και το στόμα μου με κάθε συνδυασμό, κάνοντάς με να χύνω ασταμάτητα και απίστευτα δυνατά.

Μετά από πολύ ώρα αφήνονται μην μπορώντας να κρατηθούν άλλο και γονατίζοντας με ξανά ανάμεσα τους με χύνουν όλοι, γεμίζοντας με τις ψωλάρες τους τα χείλια, τα μάγουλα και το λαιμό μου με τεράστιες ριπές από χύσια που κυλάνε και απλώνονται στα βυζιά μου, ενώ βλέπω να τους καυλώνει το θέαμα που τους προσφέρω.

Αργά παίρνω κάθε μια από τις πούτσες τους στο χέρι μου και μαζεύω από τα βυζιά μου τα χύσια τους ενώ βάζοντας τις γεμάτες χύσια πούτσες τους στο στόμα μου, γλείφω και πίνω όλο το σπέρμα που με άλειψαν οι γαμιάδες μου.

Δυστυχώς τα ξαναβρήκα σύντομα με τον Κώστα και έτσι μπόρεσα να απολαύσω την ίδια παρτούζα μόνο άλλες δυο φορές.
Copyright protected OW ref: 161252Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.