Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 45 και η γυναίκα μου 39 με πολύ ωραία και σέξι χαρακτηριστικά. Ένα απόγευμα της ζήτησε ο γείτονας που είμαστε οικογενειακοί φίλοι, αλλά πρόσφατα χωρισμένος, να πάνε να δούνε έπιπλα και να του πει τη γνώμη της. Κανονίστηκε και φύγανε να πάνε. Το ίδιο βράδυ που κάναμε σεξ εγώ όπως πάντα της μιλούσα και της έλεγα για άλλο ζευγάρι γιατί το έκανα συχνά ελπίζοντας να την καταφέρω για παρτούζα. Όπως τη γαμούσα στα 4 της είπα πόσο ανοιχτή είναι και ότι είναι σαν να την ξέσκισαν 3. Τότε μου απάντησε αν μου αρέσει και της είπα πολύ.

Άρχισε να μου λέει πως είχε γαμηθεί και ότι άργησε να γυρίσει γιατί την ξέσκισε ο γείτονας. Εγώ ρώτησα αν λέει αλήθεια και πως έγινε. Τότε μου εξιστόρησε το πως.

Γυρνούσαμε και μου άρχισε την κουβέντα για την πρώην, ότι δεν έκανε σεξ και άλλα. μου είπε πως του άρεσα και πως πάντα με κοιτούσε και τον καύλωνα. έπιασε το χέρι μου και το έβαλε στον πούτσο του που ήταν πρησμένος. Αντιστάθηκα, του είπα δεν είναι σωστό, αλλά επέμενε. Δεν ξέρω γιατί αλλά με καύλωσε και μούσκεψα. Μετά από λίγη πίεση και βγάζοντας έξω τον πούτσο άρχισα να γίνομαι πιο θετική. Έτσι τον έπιασα και τον χάιδευα. Εκείνος σταμάτησε σ ένα δρομάκι απόμερο, μ' έπιασε από το κεφάλι και μου το έφερε στον πούτσο του. Ήταν μέτριος αλλά πολύ χοντρός. Άρχισα να τον γλείφω και μου έλεγε πόσο τον καυλώνω.

Κάποια στιγμή τον τράβηξε και μου είπε να ανέβω επάνω του γιατί ήθελε να μου γαμήσει τη μήτρα. Ανέβηκα και τον κάρφωσε όλο βαθιά. Με τραβούσε από τη μέση και έλεγε πόσο πουτάνα είμαι και ότι θα με ξεμουνιάσει. Με γαμούσε δυνατά και έχυσα πάνω στον πούτσο του. Τότε με έβαλε ανάσκελα και μπήκε βαθιά με τα πόδια μου σηκωμένα ψηλά. Γαμούσε και έλεγε πως θα με ανοίξει εντελώς. Έχυσα δύο φορές και μου είπε πως ήρθε η ώρα να φάω το καλύτερο γαμήσι. Τράβηξε τον πούτσο του και τον αισθάνθηκα στην είσοδο του κώλου μου. Του είπα πως είναι πολύ χοντρός και εγώ δεν έχω γαμηθεί από εκεί πολύ αλλά μου είπε πως ήρθε η ώρα… τέτοιος κώλος πρέπει να είναι πηγάδι πάντα.

Μου σήκωσε ψηλά τα πόδια και άρχισε να σπρώχνει στεγνά… ούτε σάλιο. Φώναζα ότι πονάω και έλεγε έτσι πρέπει. Έβαλε το κεφαλάκι και σταμάτησε. Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε πως είμαι μεγάλη πουτάνα και ότι θα με ξεκωλιάσει. Όπως μιλούσε μου τον κάρφωσε με τη μία. Ένιωσα να σκίζομαι στα δύο, φώναζα, δάκρυσα κι εκείνος τον έβγαζε όλο και τον ξαναέβαζε. Μετά από λίγο και ενώ εγώ σχεδόν παραμιλούσα, άρχισε να με σκίζει δυνατά και γρήγορα. Έβριζε, εγώ βογκούσα και ξαφνικά άρχισα να χύνω. Άρχισε να γαμάει πιο δυνατά και να μου λέει "δε θα μπορείς να κάτσεις μετά".

Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι θα έχυνε. Του είπα χύσε με και άρχισε να με χύνει στον κώλο, τον τράβηξε τον έβαλε στο μουνί και συνέχισε να χύνει εκεί. Αφού τελείωσε μου είπε πως ήταν το καλύτερο γαμήσι και πως θα με γαμήσει πάλι πριν κλείσει ο κώλος μου.

Όλα αυτά τα άκουγα που μου περιέγραφε και ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει. Το είδε και μου είπε. "Έλα, γάμα με, δεν έχω πλυθεί ακόμη… βαλ' τον στον κώλο να δεις πως με έκανε". Όντως ήταν πηγάδι. Καύλωσα και εχυσα αμέσως. Στο τέλος τη ρώτησα αν θα ξαναπάει. Μου είπε μάλλον όχι και ότι ήταν μια στιγμή αδυναμίας. Ελπίζω να σας άρεσε.
Copyright protected OW ref: 161251Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.