Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτή είναι μια ιστορία μου συνέβη πριν αρκετά χρόνια και έχει να κάνει πηδήματα με ένα 17άρχονο αγόρι τότε. Με λένε Μαρία και τότε ήμουν 29 χρόνων και εκείνη την εποχή δεν είχα δεσμό αλλά και δεν ήθελα. Είχα και έχω μια κολλητή φίλη και συνάδελφο που ήταν χωρισμένη και είχε ένα αγόρι τον Αλέξη 17 χρόνων ή κάπου εκεί. Εκείνο το καλοκαίρι αποφασίσαμε με τη φίλη μου να περάσουμε 3 βδομάδες στο χωριό μου που είναι παραθαλάσσιο και θα μέναμε στο πατρικό μου σπίτι. Οι γονείς μου, δυστυχώς δεν ήταν στη ζωή.

Η φίλη μου είχε ένα γκόμενο (δεσμό) με έναν συνάδελφο που υπηρετούσε στην κωμόπολη δίπλα και πολύ κοντά στο χωριό μου και έμενε εκεί. Έτσι, φύγαμε και πήγαμε στο χωριό μαζί και ο γιός της Αλέξης. Ο Αλέξης ήταν ένα όμορφο και πολύ καλό παιδί και έδειχνε μεγαλύτερος από την ηλικία του. Μου είχε πει η μάνα του ότι είχε αντιληφτεί ότι ο Αλέξης χτυπούσε μαλακία και μάλιστα τακτικά. Δεν έδωσα σημασία διότι το θεώρησα φυσιολογικό.

Η φίλη μου μαγείρευε κάθε πρωί για να τρώμε το μεσημέρι όταν γυρίζαμε από τη θάλασσα. Ο γκόμενος της ερχόταν και τη έπαιρνε κατά την 1 το μεσημέρι και πήγαιναν σε άλλο λιμανάκι για να είναι μόνοι τους και επέστρεφε σπίτι περίπου κατά τις 5 το απόγευμα. Ξεκουραζόταν, μπανιαριζόταν και το βράδυ ξανάβγαινε έξω με τον γκόμενο. Πολλές φορές κοιμόταν και στο σπίτι του. Όταν κοιμόταν στο σπίτι του μου το έλεγε για να κλειδώνω το σπίτι από μέσα. Έτσι περνούσαν οι μέρες μας.

Ο Αλέξης πάντα με κάρφωνε στη θάλασσα και το μάτι του δεν το έπαιρνε από τα κωλομέρια μου. Φορούσα βέβαια και προκλητικό μαγιό και δεν τον αδικούσα. Κάποια μέρα όταν ήμασταν στο σπίτι, ο Αλέξης κοιτούσε παράξενα και είχε καρφώσει το μάτι του στα σκέλια μου. Εδώ, μπορώ να πω, πως φορούσα ένα ξέκωλο φουστανάκι και έτσι άτσαλα όπως καθόμουν φαινόταν το βρακί μου. Τότε κατάλαβα γιατί ο μικρός με κοιτούσε τόσο έντονα. Αυτός, μέσα στο σπίτι φορούσε σαν παιδί ένα μποξεράκι. Ξαφνικά, μου λέει…

- θα πάω να κοιμηθώ!

Είδα ξώφαλτσα, ότι το μποξεράκι του ήταν φουσκωμένο. Μάλλον του είχε σηκωθεί. Σκέφτηκα ότι θα πήγαινε στο δωμάτιό του και θα χτυπούσε μαλακία. Τότε, πάω έξω από το δωμάτιό του και κρυφοκοιτάζω από την κλειδαρότρυπα. Πράγματι, την έπαιζε. Δεν έβλεπα το καυλί του αλλά έβλεπα τις κινήσεις που έκανε και σίγουρα χτυπούσε μαλακία. "Ρε το κωλόπαιδο… είπα. Καλά μου έλεγε η μάνα του". Από τη άλλη μεριά σκεφτόμουν και τον δικαιολογούσα. Έτσι που ήμουν ντυμένη με τα ξέκωλα και κυκλοφορούσα στο σπίτι και έτσι άτσαλα που καθόμουν, τι περίμενες να κάνει ο πιτσιρικάς. Τον τρέλανα τον φουκαρά. Την άλλη μέρα που γυρίσαμε στο σπίτι από την θάλασσα του είπα:

- Αλεξάκο, φάε πρώτα και μετά θα κάνεις ντους. Εγώ μάλλον θα φάω μετά.

Έφαγε ο Αλέξης και πήγε στο δωμάτιό του και εγώ στο δικό μου. Μετά από λίγο μου ήλθε να κάνω μπάνιο. Έκανα μπάνιο και όπως βγήκα γυμνή και καθόμουν μπροστά στον καθρέφτη και έβαζα μια κρέμα στο πρόσωπο. Ξαφνικά κοιτάζω από τη γωνιά του καθρέφτη τον Αλέξη να με κοιτάζει και να την έχει βγάλει έξω και να χτυπά μαλακία. Αμάν λέω, και κοιτάζω με προσοχή. Βλέπω να έχει μια πουτσάρα, μια μεγάλη πουτσάρα και μπορώ να πω πως την είχε μεγαλύτερη από εκείνους που με είχαν γαμήσει μέχρι τώρα. Τότε ανοίγω τα σκέλια μου, σκύβω και σκουπίζω τα πόδια μου, τάχα. Με το σκύψιμο θα έδινα την δυνατότητα στον μικρόν να βλέπει τον κώλο μου και το μουνί μου.

Σε λίγο, σηκώθηκα σιγά-σιγά και βλέπω να συνεχίζει τη μαλακία. Ξανά-σκύβω για τον ερεθίσω περισσότερο και αφού καθυστέρησα κάμποσο, σηκώθηκα επάνω και ο μικρός είχε εξαφανιστεί. Θα έχυσε, φαίνεται και πήγε στο δωμάτιό του. Μου μπήκε στο μυαλό. Το έβαλα να τον γαμήσω τον μικρό. Έπρεπε να βρω την ευκαιρία και να γευτώ τον πούτσαρο του. Ήθελα να διαπιστώσω αν είχα δει καλά ότι η πούτσα του ήταν μεγάλη ή με γελούσε ο καθρέφτης. Την άλλα μέρα όταν γυρίσαμε σπίτι από την θάλασσα, του είπα:

- Αλέξη έλα να φας και εγώ θα πάω να ξαπλώσω διότι δεν αισθάνομαι καλά. Βάλε το πιάτο σου στο νεροχύτη και πήγαινε να ξαπλώσεις.

Πήγα στο δωμάτιό μου ξεγυμνώθηκα και άφησα την πόρτα μισάνοιχτη. Έφτιαξα τον καθρέφτη του δωματίου με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να βλέπει την πόρτα όταν κοιτάζω τον καθρέφτη. Ξάπλωσα ανάσκελα και γυμνή όπως ήμουν το μουνί μου ήταν φάτσα. Όταν άκουσα να βγαίνει από την κουζίνα, γύρισα το κεφάλι μου στο πλάι για να βλέπω τον καθρέφτη και έκανα ότι κοιμόμουν. Ο Αλέξης, περνά μπροστά από το δωμάτιό μου και κοντοστάθηκε και κοίταζε, κοίταζε και απομακρύνθηκε. Ήμουν σίγουρη ότι θα επέστρεφε. Τότε, ξαπλώνω στο πλάι και σηκώνω το πόδι μου όσο πιο ψηλά μπορούσα για να φαίνεται και ο κώλος μου και η μουνάρα μου αλλά και να βλέπω καλύτερα τον καθρέφτη.

Σε λίγο εμφανίζεται ο Αλέξης. Είχε βγάλει την πούτσα του έξω από το μποξεράκι του και μαλακιζόταν. Πράγματι, είχε μεγάλη πούτσα και εγώ έφτιαχνα τα σχέδιά μου. Έχυσε και πήγε στο δωμάτιό του. Ρε κωλόπαιδο, σκεφτόμουν, θα σε ξεπουτσιάσω και μισή αμαρτία δική μου, μισή δική σου. Ούτε εγώ θα φταίω αλλά ούτε και εσύ. Η ιδέα ότι θα γαμούσα έναν πιτσιρικά με τρέλαινε και άρχιζα να καταστρώνω σχέδια. Την άλλη μέρα μέσα στη θάλασσα αφού κολυμπούσαμε μαζί, εκεί που ήμασταν, του λέω:

- Ρε συ Αλέξη το τσουτσούνι σου, φαίνεται να έχει μεγαλώσει.

- Δεν έχω τσουτσούνι, μου απαντά.

- Τότε τι έχεις.

- Τσουτσούνι έχουν τα παιδάκια, εγώ την έχω μεγάλη.

- Μεγάλη; Γα να τη δω.

- Γιατί να την δεις.

- Θέλω να την δω, θέλω να δω πόσο μεγάλη είναι. Εξ’ άλλου είμαστε φίλοι πλέον και δεν πρέπει να ντρέπεσαι. Μεταξύ μας θα τα λέμε όλα και θα μιλάμε για όλα. Έλα μη ντρέπεσαι. Θα σου δείξω και θα πιάσεις και εσύ το δικό μου. Έλα, αφού την έχεις μεγάλη θα πρέπει να φέρεσαι σα μεγάλος.

Τον τράβηξα από τους ώμους του κοντά μου και σιγά-σιγά βάζω το χέρι μου μέσα από το μαγιό του και του έπιασα τα αρχίδια του και χάιδευα την πούτσα του. Μετά, του πιάνω το χέρι και του το βάζω μέσα στο μαγιό μου να μου πιάνει το μουνί μου.

- Πιάσε το μουνί μου και χάιδεψε το λέω. Εγώ θα σου χαϊδεύω την πούτσα σου.

Ο μπαγάσας, ενώ μου χάιδευε το μουνί μου, έβαζε το δάχτυλο ανάμεσα στα μουνόχειλα και χάιδευε πάνω-κάτω και έβαζε και το δάχτυλό του στη μουνότρυπα.

- Βλέπω ξέρεις να χαϊδεύεις μουνί, του λέω.

- Ξέρω τα πάντα. Τα έχω δει σε τσόντες στο internet.

- Τότε θα ξέρεις και πως γαμούν.

- Τα ξέρω σου είπα. Τα ξέρω αλλά ποτέ δεν έχω προσπαθήσει.

Να πω την αμαρτία μου ότι σκέφτηκα προς στιγμή να πάμε παράμερα και να του πω να μου τη βάλει στο μουνί μου. Τόση καύλα με είχε πιάσει. Το απέφυγα. Απλά, του λέω ότι θα βγω και όταν σου ξεκαυλώσει η πούτσα σου να βγεις και εσύ. Του είπα επίσης ότι θα το συνεχίσουμε το μεσημέρι όταν θα πάμε στο σπίτι. Πράγματι, όταν φθάσαμε στο σπίτι, του λέω.

- Αλεξάκη μου, πήγαινε να κάνεις ένα ντους, θα κάνω και εγώ ένα μετά, θα φάμε και θα συνεχίσουμε εκείνο που αφήσαμε στη θάλασσα.

- Εντάξει, μου λέει. Θα περιμένω.

Έκανε ντους, φόρεσε το μποξεράκι του και περίμενε στην κουζίνα. Έκανα και εγώ ένα γρήγορο ντους και αφού φόρεσα ένα μπεϊμπι ντόλ που το είχα αφήσει στο χωριό, πήγα και βάλαμε να φάμε. Τα μάτια του μικρού είχαν γουρλώσει έτσι που ήμουν ντυμένη και με τις διάφορες στάσεις που έπαιρνα. Ήθελα να τον ερεθίσω πολύ. Αν και δε χρειαζόταν διότι είχε γίνει η πούτσα του παλούκι. Αφού φάγαμε, κάθισα απέναντί του, άνοιξα τα σκέλια μου, έβγαλα το επάνω ρουχαλάκι και έμεινα με το βρακάκι, και του λέω.

- Αγόρι μου, βγάλε το μποξεράκι σου και έλα κοντά μου. Χάιδεψε τα βυζιά μου, φίλησε τις ρώγες μου.

Ήλθε κοντά μου, και άρχισε να μου πιάνει τις ρώγες. Με την σειρά μου, του χάιδευα το καυλί του και το έβαλα στο στόμα μου. Το έγλειψα απαλά, τον κοίταγα στα μάτια και τον παρότρυνα να μου κάνει ότι θέλει.

- Μπορώ να σε φιλήσω στα χείλη;… με ρωτάει.

- Φυσικά, αγόρι μου, να με φιλήσεις όπου θέλεις και όπου σε καυλώνει. Να αισθάνεσαι ελεύθερος, χωρίς ντροπή και να με κάνεις ότι εσύ θέλεις. Αυτή την στιγμή είμαι δική σου και μπορείς να φιλήσεις, να με γλείψεις και να με γαμήσεις, όπως εσύ θέλεις και από όποια τρύπα θέλεις.

Αφού καυλώσαμε, του είπα να πάμε στο κρεβάτι. Ενώ πηγαίναμε στο κρεβάτι, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι. Κοιτάζω από το παράθυρο και ερχόταν η μαλακισμένη η μάνα του. Η πουτάνα ήλθε πολύ νωρίς σήμερα. Είπα στον Αλέξη να πάει στο δωμάτιό του και θα το συνεχίσουμε το βράδυ. Όταν μπήκε η ξεκωλιάρα μέσα, τη ρωτάω γιατί ήλθε τόσο νωρίς. Μου είπε, πως έπρεπε να πάει ο γκόμενος της να κοιμηθεί λιγάκι διότι το βράδυ θα πήγαιναν κάπου και ότι θα κοιμόταν στο σπίτι του. Μου είπε μάλιστα να κλειδώσω τις πόρτες από μέσα. Όταν άκουσα ότι δε θα ερχόταν να κοιμηθεί στο σπίτι, μου έφτιαξε την καρδιά μου και το μυαλό μου οργίαζε.

Πράγματι, έφυγε κατά τις 9:00 και λέω στον Αλέξη να πάει στη βεράντα να φέρω παγωτό να φάμε. Φόρεσα ξανά τα μπεμπέ μου και αφού τελειώσαμε το παγωτό άρχισα να καυλώνω το μικρό με τα γνωστά κόλπα. Αφού ήδη είχαμε καυλώσει, πήγαμε στο κρεβάτι και του ζήτησα να μου βγάλει το βρακάκι μου και του είπα να μου γλείψει το μουνί μου. Εγώ, παράλληλα του έγλειφα τον πούτσο και του είπα να βάλει την γλώσσα του στο τρύπα του κώλου μου. Δεν πρόλαβα να τελειώσω την φράση μου και ήδη την είχε βάλει στον κώλο μου. Μετά από λίγο έχυσε ο μικρός, τραβήχτηκα και έχυσε στη μούρη μου. Πήγαμε και κάναμε ένα ντους και ξαναπέσαμε στο κρεβάτι. Σε λίγο του είπα:

- Κοίταξε αγόρι μου. Δεν είναι καλό να χύνεις τόσο γρήγορα. Πρέπει να προσπαθείς να καυλώνει και να χύνει και η γυναίκα. Να το θυμάσαι αυτό.

- Σε παρακαλώ συγχώρεσε με. Ήμουν πολύ καυλωμένος και δεν μπορούσα να κρατηθώ αλλά σε λίγο που θα ξαναρχίσουμε θα αργήσω να χύσω.

Έτσι, ξαναρχίσαμε τα χαϊδέματα και αφού γλειφόμασταν μου έβαζε τη γλώσσα του στον κώλο μου και εγώ είχα γίνει καμίνι. Του ζήτησα να μου γαμήσει το μουνί. Παλούκι όπως ήταν η πούτσα του τον έβαλε μέσα και η καύλα πήγαινε σύννεφο. Με γάμαγε αρκετά και του ζήτησα να με γαμήσει και από τον κώλο και να χύσει μέσα στον κώλο μου.

Έβαλε σάλιο στο καυλί του και να την έχωνε σιγά-σιγά στη τρύπα του κώλου μου. Ήταν τόσο καυλωμένος ο κώλος μου που πήγαινε εύκολα, μαλακά και φούντωνε την καύλα μου. Κάποια στιγμή μου είπε πως θα χύσει και ήμουν κι εγώ έτοιμη. Όταν έχυνε και τιναζόταν ο πούτσος του μέσα στον κώλο μου και όταν ένοιωθα το τακ-τακ που έχυνε. Μούδιασα ολόκληρη και έχυσα κι εγώ. Τέλειο γαμήσι. Γαμιόμασταν μέχρι το πρωί.

Όσο καιρό μείναμε στο χωριό τον ξεπούτσιασα το μικρό. Αν πιστεύεται ότι ήμουν πόρνη και ξεδιάντροπη, δικό σας πρόβλημα. Εγώ πέρασα καλά και ο Αλέξης το ίδιο. Πάντως σας πληροφορώ, στην Αθήνα όταν ήλθαμε δε συναντηθήκαμε πολλές φορές με τον Αλέξη. Τα σπίτια μας ήταν μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα. Ξαναγαμηθήκαμε άλλη μια φορά μόνο.




Copyright protected OW ref: 161239



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.