Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα μέσα τους (2ο μέρος)

Η ζαλάδα από το πολύ έντονο τελείωμα μου, δεν κράτησε πολύ, αλλά η εικόνα της θείας να γλύφει το μεσαίο της δάχτυλο, έχοντας μαζέψει πρώτα λίγα χύσια από πάνω μου, κράτησε την εσωτερική μου κάβλα στο ζενίθ. Η Ελένη γονατιστή, απολάμβανε το θέαμα που της έδιναν θεία και ανιψιός, έχοντας στην χούφτα της το μισοκαβλωμένο μου πούτσο και γεμάτα δάχτυλα με το σπέρμα μου. Η απόλυτη ησυχία μετά ένα απρόσμενο και πολύ έντονο τελείωμα δεν έσπαγε. Όλοι μας «φωτογραφίζαμε» εικόνες. Εγώ, το πρόσωπο της θείας, η θεία την κάβλα της κολλητής της γεμάτη σπέρμα, η Ελένη χόρταινε με την εξάντληση μου και την κάψα της θείας και το σπέρμα που ήταν παντού πάνω μας.

- Β: μμμμμ …. Τέλεια γεύση. Πολλά αλμυρά τρως μου φαίνεται μικρέ.

Η βαριά, αλλά όχι δυσάρεστη, ατμόσφαιρα μετατράπηκε αμέσως σε εύθυμη μιας και οι τρεις μας ξεσπάσαμε σε γέλια. Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν ενώ παρατηρούσα και τις δυο τους να δοκιμάζουν το σπέρμα μου από τα δάχτυλα τους και να κάνουν σχόλια «εφηβικού» περιεχόμενου. Ενώ η Ελένη απομακρύνθηκε, για να βρει χαρτοπετσέτες και να σκουπίσει και τους δυο μας, η Βάσω απομακρύνθηκε προς το σαλόνι, όντας πολύ σκεπτική. Στάθηκε όρθια στο παράθυρο και κοίταζε έξω, στο σκοτάδι. Δείγμα ότι δεν κοίταζε αλλά σκεφτόταν.

- Ε: Γιώργο μου, τα πήγες πολύ καλά για αρχή. Ελπίζω να έχεις αποθέματα γιατί το βράδυ μόλις ξεκίνησε.

- Γ: Μην ανησυχείς. Όλα είναι υπό έλεγχο.

- E: Μπράβο το αγόρι μου. θα μαζέψω τα πιάτα, οπότε πήγε να κάνεις παρέα στην θεία σου…. Και φρόνιμα, όπως σου είπα, ε;

Την άφησα πίσω μου και κατευθύνθηκα προς το σαλόνι και άραξα στον πολυθέσιο καναπέ, έχοντας απέναντι μου την Βάσω, και χαζεύοντας το κορμί της από πίσω. Καμπύλες πολλές, κώλος μεγάλος για τα δικά μου δεδομένα, αρκετά ψηλή για γυναίκα. Είχα άποψη για τον χαρακτήρα της αλλά σήμερα προστέθηκαν κι άλλα δεδομένα. Μία γυναίκα με πολλές ορέξεις και περίεργες ορέξεις. Η απόσταση που προσπαθεί να κρατήσει από το σεξ μαζί μου, είναι μεν λογική, αλλά το παλεύει πάρα πολύ για να μην υποπέσει στο «λάθος». Σκέφτηκα ότι είναι η στιγμή να την πιέσω με τον τρόπο μου.

- Γ: Εκεί θα την βγάλεις όλο το βράδυ;

- B: Εμμμ …. Συγνώμη που σου γύρισα την πλάτη.

- Γ: Καθόλου μην ζητάς συγνώμη, άλλωστε το θέαμα και από την πίσω σου όψη είναι απολαυστικό.

- B: Μικρέ, εσύ σε ποιόν έμοιασες και είσαι τόσο αλάνι; Ο αδερφός μου ήταν πάντα χαζός με τις γυναίκες, βρήκε την μάνα σου και δεν την έχει απατήσει ούτε με το χούφτα του. Η μάνα σου από την άλλη, τόσο όμορφη γυναίκα, μπορούσε να έχει όποιον γουστάρει, όπως γουστάρει, αλλά δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για αυτή. Εσύ τι μέρος του λόγου είσαι;

Η αναφορά στους γονείς μου με έκανε να ξενερώσω ελαφρώς. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ την σεξουαλική ζωή των γονιών μου και υπήρχαν ποτέ δείγματα απιστίας μεταξύ τους, οπότε οι λέξεις σεξ και μάνα-πατέρας ήταν εντελώς αταίριαστες στο μυαλό μου. Το ξενέρωμα μου φάνηκε στο πρόσωπο μου και αυτό το είδε η Βάσω. Με γοργό βήμα ήρθε και έκατσε δίπλα μου, με αγκάλιασε και μου χάιδεψε το κεφάλι.

- B: Συγνώμη, δεν έπρεπε να αναφέρω τους γονείς σου τώρα. Απλά αυτό που βλέπω από σένα, σε σχέση μαζί τους, είναι αταίριαστο. Σε ξέρω από μωρό και δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα σε έβλεπα να τελειώνεις τόσο υπέροχα ή έστω ότι θα ερεθιζόμουν τόσο πολύ εξ αιτίας σου.

- Γ: Τόσο πολύ;

Πέρασε το δάχτυλα της ανάμεσα στα δικά μου και τράβηξε το χέρι μου κάτω από την μπλούζα της. Ανεβήκαμε μέχρι το σουτιέν της, και με γρήγορες κινήσεις το στήθος της καβάλησε το σουτιέν και απελευθερώθηκε. Η πετρωμένη ρώγα της ακουμπούσε στην άκρη του δαχτύλου μου και η έκπληξη μου ήταν τεράστια. Η θεία Βάσω με άφηνε να την αγγίξω με τον πλέον καβλωτικό τρόπο. Είναι γνωστό σε όλους τους άντρες, ποια είναι η σχέση της φαντασίας του, μίας θείας και του στήθους της. Και εγώ τώρα μπορούσα να παίζω με την ρώγα της και να την κάνω να καβλώνει με το παίξιμο ανάμεσα στα δάχτυλα μου. κοιταζόμασταν από απόσταση αναπνοής. Οι ανάσες γίνοντας βαριές. Είμασταν έτοιμοι να χαμουρευτούμε, να φασωθούμε. Το πρόσωπο της, με αυτές τις πινελιές έντονης κάβλας, ήταν απλά τέλειο. Κολλημένη στο πλάι, πάνω μου, πίεζε τα δάχτυλα μου στη ρώγα της και μου έδειχνε, με τον τρόπο της, πως ακριβώς θέλει να την παίξω.

Πάνω που είχα αρχίσει να χάνω τον έλεγχο και να πλησιάζω το πρόσωπο της για να την φιλήσω, εκείνη τραβήχτηκε πίσω, χαμογελώντας μου και τραβώντας και το χέρι μου από το στήθος της. Ο εκνευρισμός μου ήταν στιγμιαίος και φάνηκε στο πρόσωπο μου.

- Β: Μικρέ, μην παίρνεις θάρρος. Βρήκες μία στιγμή αδυναμίας μου και την εκμεταλλεύτηκες…

- Γ: Αλλά..

- Β: Δεν έχει αλλά. Κράτα αυτήν τη κάβλα και αυτόν τον εκνευρισμό και πήγαινε στην Ελένη…. Τώρα!!!!

Με το πούτσο μου σε πλήρη στύση και πάλι και με τα νεύρα μου τσίτα, από τα παιχνίδια της θείας, σηκώθηκα και πήγα στη κουζίνα. Την πέτυχα την ώρα που τελείωνε το πλύσιμο των πιάτων και σκούπιζε τα χέρια της. Φορούσε ένα λουλουδάτο φόρεμα, με ζώνη στη μέση, το οποίο έδενε πίσω από το λαιμό της. Το μεγάλο ντεκολτέ άφηνε να φανεί το άνοιγμα στα στήθη της και λίγο από το πλαϊνό τους. Ήταν πανέμορφη, ώριμη και έτοιμη. Αυτό έδειχνε το χαμόγελο της.

Γεμάτος ένταση, νεύρα και κάβλα, όρμησα πάνω της και την στρίμωξα στην γωνία, ανάμεσα στο νεροχύτη και το συρόμενο παράθυρο της κουζίνας. Το ένα μου χέρι αγκάλιασε τη μέση της και το άλλο όρμησε στο μπούτι της. Το δυνατό μου γλωσόφιλο την έκανε να κολλήσει, προς στιγμή, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στην ένταση των κινήσεων μου. Οι γλώσσες μας ενώθηκαν και άρχισαν να παίζουν στο στόμα της. Το χέρι μου ανέβηκε στην πλάτη της και το άλλο χέρι χώθηκε κάτω από το φουστάνι και ανέβηκε στο κολομέρι της. Το χούφτωμα μου ήταν πολύ δυνατό, όπως ξέρω ότι τις αρέσει, και την ανάγκασε να βγάλει ένα μικρό βογγητό. Ένιωσε πόσο πολύ την ήθελα εκείνη τη στιγμή, πόσο ήθελα να την γαμήσω, και αυτόματα με αγκάλιασε σφιχτά και ακολούθησε όσα έκανα. Αφέθηκε στην μανία της κάβλας μου. Την χούφτωνα, πλέον παντού. Στο κώλο, στην πλάτη, στα βυζιά, στο λαιμό, στα μπούτια. Τα χέρια μου περνούσαν από παντού, δοκιμάζοντας για ακόμη μία φορά την κάβλα που έδινε το κορμί της Ελένης.

Με μία κίνηση, πέρασα τα χέρια μου κάτω από τις μασχάλες της, την σήκωσα και γυρίζοντας 180ο, την ξάπλωσα ανάσκελα στο τραπέζι της κουζίνας. Ήθελα να της ανταποδώσω το χύσιμο που με ανάγκασε να κάνω πριν 20 λεπτά. Σήκωσα ελαφρώς την φούστα της και χώθηκα ανάμεσα στα μπούτια της, που ήταν ανοιχτά από το τράβηγμα των χεριών μου.

- Ε: Γιώργοοοοο μου…..

Η φωνή της γέμισε τα αυτιά μου, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό που έκανα την τρέλανε. Το πρόσωπο μου έφτασε στην κυλόττα της και η μύτη μου γέμισε από την βαριά μυρωδιά των γυναικείων υγρών, εμποτισμένα με ορμόνες κάβλας. Η οσμή με τραβούσε πάνω στο μουνί της. Η μύτη μου κόλλησε στην κλειτορίδα της, πάνω από το ύφασμα του εσώρουχου, και τα χείλη μου κόλλησαν πάνω στο μουνί της. Η γλώσσα μου, έγλυφε ότι υγρά είχαν ποτίσει την κιλότα και γέμιζε με υπέροχες γεύσεις. Η πίεση και η ένταση των κινήσεων μου στο μουνί της, την ανάγκαζε να βογκάει και να χαϊδεύει το κεφάλι μου πάνω από το φουστάνι της. Το κεφάλι μου δεν φαινόταν, μιας και το φουστάνι της με κάλυπτε.

- Β: O μικρός ανιψιός κάνει καλή δουλειά βλέπω ε;

- Ε: Αχχχχ… ναιιιιι

- B: Κάβλα είστε και οι δυο σας

- Ε: Ναι…. Χάιδεψε μου το κεφάλι… έτσι…. Ναι αυτό…..

- B: Οι ρώγες σου είναι πέτρα, δεν πίστευα ότι έχεις τόσο μεγάλες

- E: έτσι, έτσι… κάβλωσε με και εσύ….. θεία και ανιψιός….

- B: είστε τόσο κάβλα και οι δυο σας…. Μμμμμμμμμμ

Δεν έβλεπα τι γινόταν, μόνο άκουγα. Και δεν πίστευα σε αυτά που άκουγα. Τα λόγια τους γίνονταν εικόνες. Εικόνες δυο γυναικών και ακουμπάνε η μία την άλλη, χωρίς να το έχουν ξανακάνει αυτό στο παρελθόν. Η Ελένη, πλέον, κουνούσε τη λεκάνη της και τριβόταν στο πρόσωπο μου. Είχα ήδη παραμερίσει την κιλότα της, και η γλώσσα μου είχε χωθεί μέσα στο μουνί της, βαθιά. Με το ένα χέρι της έπαιζα την κλειτορίδα, δυνατά. Με το στόμα μου ρουφούσα ότι υγρά είχε μέσα της και ότι κατέβαζε από τα σωθικά της. Από την μια στιγμή στην άλλη, ένιωσα ένα χέρι να με πιέζει στο μουνί. Αν και μπορούσα να ξεφύγω, προτίμησα να αφεθώ. Η ανάσα μου ήταν ακανόνιστη μιας και πολύ συχνά η μύτη μου μπούκωνε από την σάρκα και τα υγρά της.

- Β: Γάμησε του την μούρη, τρίψου πάνω της και χύσε… χύσε και για τους δυο μας…. Έτσι… δώστου πίεση….

- E: Μηηηηη… όχι τις ρώγες… πονάω…. μηηηηη

- B: Τέτοιες ρώγες είναι για φάγωμα αγάπη μου…. χύσε μας… χύσε θεία και ανιψιό

Οι σπασμοί της ήταν οι πιο έντονοι σπασμοί που έχω νιώσει ποτέ, κάνοντας μία γυναίκα να τελειώσει με στοματικό σεξ. Έσφιξε τους μηρούς της, τόσο δυνατά που το κεφάλι μου εγκλωβίστηκε ανάμεσα τους. Η κοιλιά της σφιγγόταν, και τα υγρά της πετάγονταν από το μουνί της στο στόμα μου και στο πρόσωπο μου. Όλο της το κορμί τρανταζόταν και με γέμιζε υγρά παντού. Με μία κίνηση, με έσπρωξε πίσω και αμέσως γύρισε το κορμί της στο πλάι, σε εμβρυακή θέση. Σηκώθηκα αμέσως και την παρατηρούσα. Μικροί σπασμοί της έρχονταν και πάλι, ανά 5-10 δευτερόλεπτα. Είχε φέρει τα χέρια της, σταυρωμένα στο στήθος και τα μάτια της ήταν κλειστά. Η Βάσω ήρθε δίπλα μου και πέρασε το χέρι της γύρω από τους ώμους μου. Και ψιθυρίζοντας πολύ σιγά, μου λέει:

- Β: Έχεις ξαναδεί ποτέ, γυναίκα σε τέτοια κατάσταση.

- Γ: όχι

- Β: Κράτα καλά στο μυαλό σου αυτά που βλέπεις. Γιατί αυτή, μικρέ, είναι μία ευτυχισμένη γυναίκα. Μία πλήρης γυναίκα, για την επόμενη ώρα.

- Γ: Πλήρης;

- B: Ναι. Στην προκειμένη περίπτωση, πλήρης σημαίνει άδεια και γεμάτη ταυτόχρονα. Πλήρης από αισθήσεις και συναισθήματα και άδεια στο μυαλό. Δεν υπάρχει καλύτερη σεξουαλική στιγμή.

Παρόλο που δεν μου έλειπαν οι εμπειρίες σε εκείνη την ηλικία, η θεία Βάσω με έβαζε μέσα στο γυναικείο μυαλό και κορμί, από μία άλλη οπτική. Με μάθαινε να μεταφράζω την εικόνα, σε έννοιες. Να ξέρω τι συμβαίνει στην γυναίκα που έχω μαζί μου, χωρίς να ανταλλάσσουμε κουβέντα. Γύρισα και την κοίταξα στο πρόσωπο. Χαμογελούσε κοιτάζοντας την φίλη της να σπαρταράει από κάβλα. Το επίμονο βλέμμα μου της προκάλεσε αμηχανία. Μου έπιασε το πρόσωπο, το γύρισε στο πλάι και μου έδωσε ένα μεγάλης διάρκειας φιλί στο μάγουλο. Ήθελα να την πηδήξω εκείνη τη στιγμή. Αντανακλαστικά, γύρισα να την φιλήσω στο στόμα. Μου κράτησε το κεφάλι, πάλι, στο πλάι και μου ξαναέδωσε ένα φιλί.

- B: Μην ξεχνάς τι είπαμε. Ακολούθησε ότι σου λέμε και δεν θα βγεις χαμένος.

Η κάβλα μου, σε συνδυασμό με την άρνηση της να μου δοθεί και πάλι, πυροδότησε νέο κύκλο εκνευρισμού. Έκανα να απομακρυνθώ από δίπλα της αλλά εκείνη με κράτησε από το χέρι, κόλλησε πάνω μου και μου έδωσε ένα φιλί, μόνο με τα χείλη. Τα χείλη μου, όμως, ήταν γεμάτα από τα υγρά της κολλητής της και εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει. Και μου έδινε κάτι από αυτό που ήθελα και γευόταν την κάβλα της. Όπως είχε κάνει και λίγο πριν με την δική μου κάβλα, γλύφοντας από τα δάχτυλα της, σταγόνες σπέρματός μου.

- E: μμμμμ…. τι βλέπω;.... Βασούλα σε κάνει ότι θέλει ο μικρός;

- B: Σκάσε μωρή χαζή…. Θέλω να στον κρατάω ζεστό όσο συνέρχεσαι από τον οργασμό… πόσο καιρό είχες να χύσεις έτσι;

- Δεν έχω ιδέα τώρα… μην με βάζεις να σκέφτομαι

Όσο συνομιλούσαν, η θεία μου είχε κατεβάσει το φερμουάρ του παντελονιού, είχε περάσει το χέρι της μέσα από το boxer και μου τον μαλάκιζε αργά. Το φιλί, η μαλακία, ο διάλογος μεταξύ τους, με ξεπερνούσαν και πάλι. Δεν είχα τον έλεγχο της κατάστασης και αυτό με τρέλλενε. Ένιωθα ένα παιχνίδι στα χέρια τους και στο μυαλό τους. Με εκμεταλλεύονταν και οι δυο τους, η καθεμιά με τον τρόπο της. Όσο η Βάσω μου τον έπαιζε, βρήκα ευκαιρία να χώσω το χέρι μου κάτω από την φούστα της Ελένη, που ήταν και πάλι ξαπλωμένη ανάσκελα, με ελαφρώς ανοιχτά τα πόδια. Ένωσα τα δάχτυλα μου και πινέλιαζα το μουνί της. Πάνω, κάτω, γεμίζοντας και πάλι με υγρά. Η Ελένη δεν αντέδρασε αλλά βόγκηξε ελαφρώς, δείχνοντας να απολαμβάνει και την επαφή αλλά και το θέαμα.

Τράβηξα το χέρι μου από την Ελένη, ένωσα δυο δάχτυλα και τα έτριξα πάνω στα χείλη της θείας. Εκείνη…..

Συνεχίζεται…

Θα ήθελα να ακούσω τα σχόλια σας!




Copyright protected OW ref: 161211



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.