Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 20 χρονών και κατάγομαι από μία επαρχιακή πόλη. Εδώ και δύο χρόνια είμαι φοιτήτρια στην Αθήνα. Η οικογένειά μου ήταν αρκετά εύπορη με αποτέλεσμα να μη μου λείπει ποτέ τίποτα ως τώρα, αλλά το τελευταίο τρίμηνο είμαι τσακωμένη με τους γονείς μου με αποτέλεσμα να κόψουν το μηνιαίο χαρτζιλίκι που μου έστελναν και να είμαι αρκετά στριμωγμένη οικονομικά. Είμαι 1.65, 52 κιλά μελαχρινή με μακριά μαλλιά και αρκετά όμορφο κορμί. Τα δυνατά μου σημεία είναι το στήθος μου Νο3, το πεταχτό μου κωλαράκι και το πουτανίστικο βλέμμα μου.

Μένω σε μια γκαρσονιέρα στους Αμπελόκηπους. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο κύριος Αρίσταρχος, μένει ακριβώς από κάτω μου. Πρόκειται για έναν γκριζομάλλη πενηνταπεντάρη με κοιλίτσα ο οποίος από την πρώτη στιγμή που με είδε δεν ξεκολλάει τα μάτια του από τα πάνω μου. Είναι παντρεμένος με την κυρία Μαρίκα, μια κλασική 55άρα που έχει αφήσει προ πολλού τον εαυτό της και απ’ ότι ξέρω έχει μία κόρη στην ηλικία μου η οποία λείπει για σπουδές.

Στις αρχές Ιουλίου, Σάββατο πρωί άκουσα το κουδούνι μέσα στον ύπνο μου, φόρεσα όπως-όπως ένα μαύρο νυχτικό που βρήκα μπροστά μου το οποίο με το ζόρι κάλυπτε τις ρώγες και το κωλαράκι μου και πήγα να ανοίξω. Ήταν ο κύριος Αρίσταρχος ο οποίος αφού εξερεύνησε με το βλέμμα του το κορμί μου, ξεροκατάπιε μια δυο φορές και άρχισε να κάνει παράπονα για την καθυστέρηση του ενοικίου. Μου είπε πως δεν έχω άλλη διορία και πως ή θα τον πλήρωνα ή θα έφευγα από το σπίτι.

Να τον πληρώσω δεν υπήρχε περίπτωση καθώς δεν είχα φράγκο από τους δικούς μου, επομένως αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τη γοητεία μου για να τον καλμάρω. Έτσι, τον κοίταξα με λάγνο βλέμμα και του ζήτησα ευγενικά να μπει μέσα να το συζητήσουμε.

Έκατσε στον καναπέ κι εγώ κάθισα δίπλα του σταυροπόδι, αφήνοντάς εντελώς ακάλυπτα τα μπούτια μου και δίνοντάς του μια τέλεια θέα στα βυζιά μου. Του ζήτησα συγγνώμη και του εξήγησα ότι έχω μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και τον παρακάλεσα να μη με διώξει από το σπίτι. Καθώς δήθεν μυξόκλαιγα, πήρα το χέρι του, το έφερα κοντά στην καρδιά μου και δαγκώνοντας ελαφρά τα χείλη μου του είπα «Κύριε Αρίσταρχε τι να κάνω για να σας αλλάξω γνώμη; Σας παρακαλώ, θα κάνω ότι μου πείτε...» και ακούμπησα το χέρι του στο στήθος μου. Λικνίστηκα ελαφρά ώστε η παλάμη του να εφαρμόσει στο βυζί μου ενώ συνέχιζα να τον παρακαλάω.

Αμέσως ο κύριος Αρίσταρχος άρχισε να μου χουφτώνει το βυζί με μανία ενώ το άλλο του χέρι εξερευνούσε τα μπούτια μου. Μου είπε «Αν είσαι καλό κορίτσι θα βρούμε μια λύση...», έσκυψε και άρχισε να μου γλείφει αχόρταγα τις ρώγες. Ομολογώ πως η επιρροή που είχε το κορμί μου σε αυτόν τον μεγάλο άντρα με είχε καυλώσει αρκετά. Ήθελα να γίνω το πουτανάκι του εκείνη τη στιγμή. Να του πάρω πίπα με αντάλλαγμα το ενοίκιο.

Έβγαλα εντελώς το νυχτικό μου, έπεσα στα γόνατα μπροστά του γυμνόστηθη, φορώντας μόνο το μαύρο στρινγκάκι μου, ξεκούμπωσα το παντελόνι του και πήρα τον καυλωμένο του πούτσο στο στόμα μου. Ο κύριος Αρίσταρχος μου πίεζε το κεφάλι ενώ τον πίπωνα και μου έλεγε «Το ήξερα ότι είσαι μεγάλο καργιολάκι. Πίπωσε τον πούτσο μου αν θες να έχεις σπίτι αύριο». Σύντομα ένιωσα τα χύσια του κύριου Αρίσταρχου να πλημμυρίζουν το στόμα μου και να τρέχουν στα βυζιά μου. Τον κοίταξα στα μάτια χαμογέλασα και άπλωσα τα χύσια του στο στήθος μου. Σηκώθηκα να πάω να πλυθώ χαρούμενη που γλίτωσα το ενοίκιο και τη γκρίνια του.

Ξαφνικά ο κύριος Αρίσταρχος με τραβάει από το χέρι και με ρίχνει μπρούμυτα στον καναπέ. Μου λέει «Που πας πουτανάκι; Δεν τελειώσαμε» και ενώ μου τραβάει τα μαλλιά αρχίζει να μου γλείφει το λαιμό και να μου βάζει δάχτυλο μέσα από το στρινγκάκι μου. «Το ενοίκιο είναι ακριβό...Αν θες να μείνεις εδώ θα μου δώσεις και το μουνάκι σου». Με μια κίνηση παραμερίζει το στρινγκάκι μου και χώνει την πούτσα του στο μουνάκι μου. Ένοιωσα την καύλα να με κυριεύει. Ήμουν το μικρό του πουτανάκι και με έκανε ό,τι ήθελε. Άρχισα να αναστενάζω από ηδονή και να του λέω πως είμαι το πουτανάκι του και θα κάνω ό,τι θέλει. Εκείνος σφυροκοπούσε το μουνάκι μου και μου έδινε χαστούκια στο κωλαράκι μου. Πολύ σύντομα ξανάχυσε.

Ντύθηκε γρήγορα ενώ εγώ ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ. Φεύγοντας μου είπε «Σε ευχαριστώ μικρή μου, την άλλη βδομάδα θα περάσω για τα κοινόχρηστα». Αυτή είναι μια ιστορία που θα σας τη διηγηθώ άλλη φορά.




Copyright protected OW ref: 161184



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.