Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την κοπέλα μου την Κατερίνα (την έχω περιγράψει σε προηγούμενη ιστορία) τα είχαμε σχεδόν 2 χρόνια. Περνούσαμε πολύ καλά μαζί και το σεξ ήταν φανταστικό. Πηδιόμασταν καθημερινά και κάθε φορά ήταν καλύτερη από την προηγούμενη. Αγαπημένη μας συνήθεια κατά τη διάρκεια ήταν να περιγράφουμε φαντασιώσεις με τρίτα άτομα, είτε άντρες είτε γυναίκες, που θα θέλαμε να πηδήξουμε, όμως ήταν σκέψεις που λέγαμε πάνω στην καύλα της στιγμής και πότε δεν περίμενα ότι θα γίνουν πραγματικότητα. Από τα λεγόμενα της Κατερίνας είχα καταλάβει ότι θα ήθελε πάρα πολύ να πηδηχτεί με έναν αρκετά μεγαλύτερο άντρα, μιας και στις φαντασιώσεις της κυριαρχούσαν οι μεγαλύτερες ηλικίες.

Ήταν μέσα Ιούνη του 2010 όταν μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη εξεταστική αποφασίσαμε να πάμε διακοπές σε κάποιο νησί να χαλαρώσουμε, πριν φύγει ο καθένας για την πόλη του για καλοκαίρι. Επιλέξαμε τη Μήλο, που είχαμε διαβάσει ότι είναι πολύ χαλαρά και ιδανικό για ζευγάρια. Έτσι κλείσαμε ένα δωμάτιο για 8 μέρες και ξεκινήσαμε.

Φτάσαμε με το καράβι το μεσημέρι και αφού νοικιάσαμε αμάξι πήγαμε καρφί να βρούμε το δωμάτιο. Μετά από είκοσι λεπτά φτάσαμε έξω από μία μονοκατοικία, που ήταν το σπίτι του ιδιοκτήτη του δωματίου που είχαμε νοικιάσει. Χτύπησε η Κατερίνα το κουδούνι και όταν άνοιξε η πόρτα εμφανίστηκε μπροστά της ένας κύριος γύρω στα 55, ψηλός, τουλάχιστον 1.90, γκριζομάλλης και αρκετά γεροδεμένος, το όνομα του ήταν Πέτρος.

- Γεια σας, μιλήσαμε πριν λίγο στο τηλέφωνο, έχουμε νοικιάσει ένα δωμάτιο… του λέει η Κατερίνα.

- Καλώς τα παιδιά…

λέει αυτός και μας δίνει το χέρι του. Το βλέμμα του έμεινε για λίγο καρφωμένο στην Κατερίνα, που εκείνη τη μέρα φορούσε ένα πολύ κοντό σορτσάκι που έφτανε ελάχιστα κάτω από τον κώλο και ένα αρκετά στενό αμάνικο μπλουζάκι, κάνοντας να μεγάλα βυζιά της να ασφυκτιούν μέσα σε αυτό. Εκείνη το κατάλαβε και στο πρόσωπό της σχηματίστηκε ένα μικρό χαμόγελο.

- Το δωμάτιο είναι πίσω από το σπίτι, μισό λεπτό να πάρω τα κλειδιά. Μπήκε μέσα και επέστρεψε μετά από ένα λεπτό. Έκανε νόημα στην Κατερίνα να προχωρήσει και ξεκίνησε και αυτός από πίσω της. Εγώ προχωρούσα τελευταίος και ένιωθα ότι το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στον κώλο της, τον οποίο κουνούσε με ιδιαίτερη προθυμία.

Τα δωμάτια ήταν πίσω ακριβώς από το σπίτι του και είχαν για αυλή ουσιαστικά την πίσω αυλή της μονοκατοικίας. Ήταν 4 σύνολο αλλά όπως μας είπε ήμασταν τυχεροί γιατί τις μέρες που θα καθόμασταν εμείς δεν θα έμενε άλλος σε κάποιο από τα διπλανά, οπότε θα μπορούσαμε να κάνουμε όσο θόρυβο θέλουμε. Το δικό μας δωμάτιο ήταν το πιο κοντινό στο σπίτι του, απείχε περίπου 10 μέτρα και από το ένα μας παράθυρο μπορούσαμε να δούμε το μπαλκόνι του καθιστικού του.

Αφού μας έδειξε τα βασικά μας ευχήθηκε καλή διαμονή και έφυγε ρίχνοντας ακόμα ένα βλέμμα από πάνω μέχρι κάτω στην Κατερίνα.

- Σε έφαγε με τα μάτια του.

- Μη λες βλακείες…

μου λέει απότομα αλλά από το ύφος της κατάλαβα ότι και αυτή πίστευε το ίδιο με μένα. Οι 3 πρώτες μέρες κύλισαν πολύ ήρεμα με μπάνιο πρωί απόγευμα και βόλτες μετά στη χώρα για φαγητό και χαλαρό ποτάκι. Οι καύλες μας ήταν πάρα πολλές και όταν γυρίζαμε στο δωμάτιο ξεσκιζόμασταν μέχρι αργά. Η Κατερίνα έβαζε πολύ πάθος, τα βογκητά της ήταν πολύ συχνά και όπως είχα παρατηρήσει πιο δυνατά απ ότι συνήθως. Ήμουν σίγουρος ότι ο Πέτρος μας άκουγε πεντακάθαρα, μιας και το μπαλκόνι του απείχε μόλις λίγα μέτρα από το δωμάτιό μας.

Την τέταρτη μέρα το απόγευμα, μετά το φαγητό αποφασίσαμε να γυρίσουμε νωρίς στο σπίτι και να αράξουμε στην αυλή με καμιά μπύρα. Φτάνοντας στο δωμάτιο κατά τις 7 συναντήσαμε τον Πέτρο στο μπαλκόνι του να πίνει καφέ. Αφού χαιρετηθήκαμε μας κάλεσε αργότερα στο σπίτι του να μας κεράσει μια μπύρα. Εγώ δεν είχα καμία όρεξη, όμως η Κατερίνα δέχτηκε με χαρά. Έτσι κατά τις 8:30 του χτυπούσαμε το κουδούνι. Έφερε μπύρες και κάτσαμε στο μπαλκόνι. Τελικά αποδείχθηκε πολύ ευχάριστη παρέα. Μάθαμε ότι ήταν χωρισμένος και έμενε μόνος του στο νησί μιας και τα παιδιά του ήταν εδώ και κάποια χρόνια στην Αθήνα. Κάναμε αρκετή πλάκα και μιλούσαμε για τις ζωές μας γενικά. Αφού είχαμε πιει 3- 4 μπύρες ο καθένας σηκώθηκε και επέστρεψε με ένα μπουκάλι ουίσκι και τα σχετικά συνοδευτικά. Αποδείχθηκε γερό ποτήρι, είχε πιει 3 ποτά πριν καν εμείς τελειώσουμε το πρώτο. Μετά από καμιά ώρα είχα αρχίσει να ζαλίζομαι και είπα στην Κατερίνα ότι είναι ώρα να πάμε στο δωμάτιο. Αυτή σα να απογοητεύτηκε αλλά δέχτηκε, οπότε τον ευχαριστήσαμε και φύγαμε.

- Αγάπη μου συγγνώμη αλλά σήμερα αισθάνομαι πολύ κουρασμένη για σεξ.

- Δεν πειράζει μωρό μου και εγώ ζαλίζομαι λίγο…

της απαντάω, έτσι ξαπλώσαμε κατευθείαν για ύπνο. Κάποια στιγμή ξύπνησα λόγω της αφόρητης ζέστης. Γύρισα να δω πως είναι η Κατερίνα και αυτή έλειπε. Θα βγήκε έξω να κάνει ένα τσιγάρο, σκέφτηκα και σηκώθηκα να βγω απ το δωμάτιο. Φτάνοντας στο παράθυρο ακούω ένα πνιχτό γελάκι. Κοντοστάθηκα και κρυφοκοίταξα από το μισάνοιχτο πατζούρι. Είδα μέσα στο σκοτάδι 2 φιγούρες να κουνιούνται και άκουγα κάποια σιγανά βογκητά. Η καρδιά μου πάγωσε, τα βογκητά ήταν της Κατερίνας.

- Πάμε λίγο μέσα να είμαστε πιο άνετα.

- Δε γίνεται, μπορεί να ξυπνήσει και να δει ότι λείπω.

- Δε θα ξυπνήσει… έχει πιει αρκετά.

- Καλά, πάμε αλλά για λίγο.

Σηκώνονται και πηγαίνουν μέσα στο σπίτι. Γρήγορα εγώ ανοίγω την πόρτα και όσο πιο αθόρυβα μπορούσα ανέβηκα τα σκαλοπάτια για το μπαλκόνι και άρχισα να κρυφοκοιτάζω από το ανοιχτό παράθυρο. Τους βλέπω όρθιους να φιλιούνται με πάθος. Τα χέρια του Πέτρου χούφτωναν με μανία τα βυζιά και τον κώλο της Κατερίνας και τα δικά της χάιδευαν τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι.

- Από την πρώτη στιγμή που σε είδα κατάλαβα τι μεγάλο πουτανάκι είσαι καύλα μου, πόσο τυχερός είναι ο Διονυσάκης με τέτοιο μουνί δίπλα του!

Η Κατερίνα σαν υπνωτισμένη, δεχόταν με ευχαρίστηση τα χουφτώματα του και μετά από λίγο κάθισε στα γόνατα, του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και πήρε την πούτσα του στο στόμα. Από ότι μπορούσα να διακρίνω ήταν μεγάλη, ίσως αρκετά μεγαλύτερη από τη δική μου, όμως η Κατερίνα δεν είχε κανένα πρόβλημα να τη βάλει όλη μέσα στο στόμα της. Μετά από λίγο ο Πέτρος πήρε μία καρέκλα και κάθισε και η Κατερίνα γονατιστή όπως ήταν έβγαλε τη μπλούζα της και έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά της, κάνοντας του ένα φανταστικό ισπανικό. Το κεφαλάκι που προεξείχε το έπαιρνε στο στόμα της και δεν άργησε να χύσει, κρατώντας με το χέρι του το κεφάλι της και αναγκάζοντας τη να τα καταπιεί.

- Κοπελάρα μου τι διαμαντάκι είσαι, ούτε η πιο καλή πουτάνα δε μου έχει κάνει τέτοιο τσιμπούκι…

της είπε και αυτή φάνηκε να το ευχαριστιέται.

- Σήκω να σου δείξω πώς γαμάμε εδώ στο νησί…

της λέει και την τραβάει από το χέρι.

- Όχι σήμερα έχει πάει αργά, πρέπει να γυρίσω…

ψελλίζει αυτή αλλά ο Πέτρος τη σηκώνει σαν πούπουλο και την ακουμπάει με την πλάτη στο τραπέζι. Μετά από αυτό δεν έφερε καμία αντίρρηση και αυτός της τραβάει βίαια το σορτσάκι παρέα με το μικροσκοπικό βρακάκι της και χώνει το πρόσωπο του στο μουνάκι της. Καθώς την έγλειφε είχε βάλει και ένα δάχτυλο στην τρύπα του κώλου της. Αυτή έδειχνε να είναι τρελαμένη, κρατιόταν με τα χέρια της από τις 2 πλευρές του τραπεζιού και τον προέτρεπε να συνεχίσει πιο γρήγορα. Μετά από λίγο έχυνε στο στόμα του με δυνατούς σπασμούς.

Στη συνέχεια τη σηκώνει από το τραπέζι, κάθεται στην καρέκλα και τη γονατίζει πάλι μπροστά του για να τον γλείψει. Τον πήρε στο στόμα της και δεν άργησε να τον κάνει πέτρα.

- Θέλω να με σκίσεις…

του λέει η Κατερίνα με καυλωτική φωνή και αυτός αμέσως φοράει προφυλακτικό και τη βάζει να κάτσει πάνω στην πούτσα του ανάποδα ώστε να έχει θέα την πλάτη της. Αυτή ανεβοκατέβαζε τον κώλο της με μανία και τον παρακαλούσε να τη χτυπήσει στον κώλο, κάτι που της άρεσε πάντα πολύ. Αυτός δεν της χαλούσε χατίρι και τα χτυπήματα του έκαναν τόσο θόρυβο που μέσα στη στεναχώρια μου εγώ αναρωτιόμουν αν τους ένοιαζε το γεγονός ότι σίγουρα θα με ξυπνούσαν, αν δεν ήμουν ήδη ξύπνιος.

Θα τη γαμούσε έτσι κάνα δεκάλεπτο όταν σταμάτησε και τη σήκωσε. Τότε αυτή έσκυψε, λογικά επειδή νόμισε ότι ήθελε να τη χύσει, αλλά αυτός είχε άλλα σχέδια.

- Είδα ότι το κωλαράκι σου είναι αρκετά δουλεμένο, οπότε δε θα σε πειράξει ένας πούτσος παραπάνω…

της λέει και τη στήνει με το πρόσωπο στον τοίχο. Γονάτισε και άρχισε να γλείφει την τρύπα του κώλου της. Τα βογκητά της μεγάλωσαν και άρχισαν να μεγαλώνουν όταν έβαλε ένα και στη συνέχεια δυο δάχτυλα μέσα της.

- Όχι από εκεί σε παρακαλώ, θα το καταλάβει.

- Δε θα καταλάβει τίποτα, ήδη είναι αρκετά ανοιχτός…

της λέει και ακουμπάει το κεφάλι στην τρύπα της. Άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά μέσα της, το ένα χέρι του την τράβαγε από τον ώμο και το άλλο της έκλεινε το στόμα. Την είχε τσιτώσει πάρα πολύ και είχε σηκωθεί στις μύτες των ποδιών της. Ήμουν σίγουρος ότι αν έπαιρνε το χέρι του απ το στόμα της θα την άκουγε όλο το νησί. Τη γάμησε για αρκετή ώρα και αυτή είχε τελειώσει τουλάχιστον δύο φορές. Όταν ήρθε η ώρα να χύσει, τη γονάτισε με πλάτη στον τοίχο και αφού έπαιξε λίγο τον πούτσο του έριξε τα χύσια του στο πρόσωπό της.

- Έχω γαμήσει αρκετές γκόμενες, αλλά τέτοιο γαμήσι πρώτη φορά κάνω…

της είπε και της έδωσε ένα φιλί στο λαιμό. Πήγαινε να κάνεις ένα ντουζάκι μη σε δει σε αυτά τα χάλια και θα τα πούμε το πρωί. Αυτή αμίλητη σηκώθηκε και πήγε προς το μπάνιο.

Εγώ έμεινα να κοιτάζω τον Πέτρο να στρίβει τσιγάρο. Ένιωθα ότι δε μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου, όμως ξαφνικά συνήλθα και έφυγα τρέχοντας. Μπήκα στο δωμάτιο και ξάπλωσα, με την καρδιά μου να χτυπάει τόσο δυνατά που νόμιζα ότι κάτι θα πάθω. Μετά από 10 λεπτά έρχεται και η Κατερίνα και ξαπλώνει δίπλα μου. Ανοίγω τα μάτια μου και την κοιτάω.

- Που ήσουν;

- Ξύπνησα πριν λίγο από τη ζέστη και βγήκα να κάνω ένα τσιγάρο…

μου λέει με ήρεμη φωνή. Το πρόσωπό της ήταν πολύ χαμογελαστό. Πρέπει να είχε περάσει φανταστικά.

- Πάω κι εγώ να κάνω ένα, λέω και βγαίνω έξω από το δωμάτιο.

Κάθομαι στο τραπεζάκι και ανάβω το τσιγάρο. Βλέπω με την άκρη του ματιού μου τον Πέτρο να καπνίζει το δικό του.

- Πολύ ζέστη έ; Θα καούμε σήμερα… μου λέει

- Έχουμε καεί ήδη, του λέω και γυρίζω την πλατύ μου.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 161127Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.