Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα παιδιά. Θα σας αποκαλύψω άλλο ένα οικογενειακό μυστικό, αυτή τη φορά όπως το βίωσα.

Όπως σας έχω ξαναπεί, τη μάνα μου τη λένε Αντιγόνη. Είναι 44 χρονών, 1.69 στο ύψος καστανή, με πανέμορφα χαρακτηριστικά και παρόλο την ηλικία της μοιάζει το πολύ 30. Έχει γερό σκαρί. Το στήθος της είναι μεγαλούτσικο θα έλεγα και ο κώλος της αν και δεν είναι πεταχτός, είναι όνειρο και συμπληρώνεται με δύο υπέροχα πόδια. Είναι αδύνατη προς κανονική (όχι κόκκαλο) και είναι ο πιο γαμάτος χαρακτήρας. Είναι η γυναίκα που θες για φίλη, που θες να κάνεις πάντα παρέα. Μέσα σε όλα, ακούει τα προβλήματα όλων σαν άνθρωπος και όχι σα μάνα, φίλη ή ξέρω εγώ τι.

Ποτέ δεν ήταν προκλητική γιατί δεν είχε κόμπλεξ, ξέρει πόσο μετράει, ποτέ δεν έχει κάνει ανωμαλίες και πάντα σεμνή, συγκροτημένη και με ένα πλατύ χαμόγελο σε όλους όσο χάλια κι αν ήταν. Αν κάποιος ερχόταν και μου έλεγε ότι την παρακάτω ιστορία θα την έκανε η μάνα μου θα τον έβγαζα τρελό. Βέβαια σαν άνθρωπος έχει τα ελαττώματά της και το ένα και μοναδικό που μπορεί να επηρεάσει πολλά πράγματα είναι ότι δύσκολα λέει όχι γιατί φοβάται μη στενοχωρήσει τους άλλους. Ακόμα και στους αγνώστους. Όταν πίνει μάλιστα γίνεται ακόμα πιο επιρρεπής. Αν και ποτέ ως τώρα δεν έχει δεχτεί άσεμνες προτάσεις, έχει δώσει δικαίωμα ή να έχει δεχτεί πέσιμο όσο τύφλα και αν ήταν.

Αφού τη γνωρίσατε πάμε στην ιστορία. Τον τελευταίο καιρό όλο αυτό το υπέροχο πλάσμα έχει σπάσει. Λόγω ηλικίας, οι παρέες και οι βόλτες έχουν εξασθενίσει και δυσκολεύεται να βρει σχέση. Δοκίμασε κατά καιρούς, αλλά κάποιοι ήταν μαλάκες, άλλοι απλά να τη γαμήσου και μ´ άλλους δεν ταίριαζε. Όλο αυτό την έχει επηρεάσει μιας και ζει μόνη της όπως καταλαβαίνετε. Έτσι μένω μαζί της μπας και νιώσει καλύτερα.

Ένα Σάββατο λοιπόν άρχισε να ετοιμάζεται όλη μέρα. Με παραξένεψε. Ξύρισε τα πόδια της, το μουνί της (την έπαιρνα μάτι, δεν είναι η πρώτη φορά), βάφτηκε, φόρεσε γόβες και ένα κοντό μαύρο με γκρι φόρεμα που μόλις κάλυπτε το στρινγκ της. Το φόρεμα στράπλες. Τη ρώτησα που πάει και μου είπε για ποτό μόνη. Ο τρόπος της όμως δε μου άρεσε καθόλου. Ανησύχησα και άρχισα να την ακολουθώ.

Έφτασε σε ένα κλαμπάκι τοπικό, μπήκε και έκατσε σο μπαρ. Εγώ είχα πιάσει μια γωνία και με είχε πλάτη. Η ώρα περνούσε μέχρι που ένας νεαρός την πλησίασε. Στην αρχή μιλούσαν μέχρι που είδα ότι άρχισε να την ποτίζει. Στη συνέχεια ήρθαν κι άλλοι 2 και στο τέλος ακόμα 2. Εκεί που την κερνούσαν και απλά μιλούσαν ξαφνικά ξεφάντωμα, γέλια και χαρές. Η ώρα περασμένη, το φως είχε πέσει, με το ζόρι καταλάβαινες τι γινόταν εκεί μέσα οπότε πλησιάζω.

Το θέαμα με σόκαρε. Ο ένας απ´ αυτούς, ψηλός, είχε περάσει το χέρι του μέσα από το φόρεμα και τη χαΐδευε, οι άλλοι 2 της έπιαναν τα πόδια και ο ένας με μια κίνηση της βγάζει το στρινγκ και το βάζει στην τσέπη του. Δε μπορούσα να βλέπω άλλο κι έτσι έφυγα.

Όταν έφτασα στο σπίτι, έβαλα ενα ποτό και προσπαθούσα να συνέλθω. Τι να την έπιασε. Ποτέ δεν έχει κάνει τέτοια, είναι παράδειγμα. Όσο με βασάνιζαν αυτές οι σκέψεις, ένας θόρυβος με επανέφερε. Γέλια και φωνές γέμισαν την πόρτα.

- Σας ευχαριστώ που με φέρατε αλλά εδώ τελειώνει το βράδυ τους λέει.

- Έτσι θα μες αφήσεις;… μας άναψες καλά-καλά;...

- Είστε πολύ μικροί καλύτερα να φύγετε.

Είχα κρυφτεί και απλά άκουγα. Σήκωσα το κεφάλι και είδα τις φάτσες τους. Μόλις που είχαν τελειώσει το σχολείο. Ο ένας την πιάνει με δύναμη και της σηκώνει το φόρεμα. Οι άλλοι της το κατεβάζουν και τώρα είναι με τα βυζιά και τον κώλο έξω. Αρχίζουν να την πιάνουν παντού.

- Κοιτάξτε τι γκομενάρα θα γαμήσουμε απόψε, λέει ένας. Το έχεις κάνει με πολλούς ταυτόχρονα;

- Όχι και ούτε πρόκειται… τους λέει η μάνα μου.

- Νομίζεις… της κάνει. Αν δε μας ικανοποιήσεις δε φεύγουμε.

Αυτή αντιστεκόταν όσο μπορούσε αλλά μάταια. Τους είπε εντάξει αλλά μόνο πίπα με βαριά καρδιά. Τη σήκωσαν και την πήγαν στο πρώτο δωμάτιο που βρήκαν. Από πίσω κι εγώ. Την πετάνε στο κρεβάτι, της βγάζουν τις γόβες και το φόρεμα και τις πετάνε έξω. Οι 2 την είχαν πολύ μικρή (κάτω από 10) και μάλιστα ο ένας χοντρός με ακόμα πιο μικρή αλλά πολύ χοντρή. Οι άλλοι 2 κανονικού μεγέθους εκτός του ψηλού που δεν την είχα δει. Άρχισαν να τις τρίβουν τα πόδια, τα βυζιά και όπου αλλού βρουν. Οι 2 μικροτσούτσουνοι της την έβαζαν στο στόμα εναλλάξ.

- Ρε παιδιά βρωμάνε… λέει η μάνα μου.

- Κι εσύ βρωμιάρα είσαι που βγαίνεις έτσι και γαμιέσαι με μας. Έχουμε και πόσο καιρό να γαμήσουμε, θα φας τις βρώμικες ψωλές μας…

της είπε και την κάρφωσε στο μουνί ένας από τους κανονικούς.

- Σφιχτό μουνί έχει, δε θα τη γαμάει κανείς.

- Δε συμφωνήσαμε αυτό τους λέει.

- Μόνη σου τα συμφώνησες…

και συνέχισε να τη γαμάει όσο οι άλλοι της την έχωναν στο στόμα, του αλλουνού του την έπαιζε και ο ψηλός την έπαιζε μόνος του.

Ο ένας έχυσε μες στο στόμα της, ο χοντρός άλλαξε θέση με τον άλλον που πήγε για πίπα. Ο χοντρός δεν άργησε να τελειώσει και την έχυσε παντού. Τη γύρισαν στα 4 και τότε ανέλαβε ο ψηλός. Την είχε τόσο μεγάλη και χοντρή που απλά σου δημιουργεί κόμπλεξ. Αρχίζει να την τρίβει πάνω στην κωλότρυπα της και όταν αντίκρισε το τέρας άρχισε να φωνάζει:

- Όχι, μη δεν το έχω κάνει ποτέ από κει, είναι πολύ μεγάλο, δεν έχω χέσει…

και τέτοια, μάταια όμως.

- Για να δεις τι κάνουν αυτοί που βρωμάνε της απαντά.

Της σάλιωσε την τρύπα και της έβαζε τα μεγάλα του δάχτυλα όσο οι άλλοι την κρατούσαν να μη φύγει. Σιγά-σιγά άρχισε να μπαίνει και απλά κραυγές πόνου υπήρχαν. Οι 2 που είχαν τελειώσει της έχωσαν ταυτόχρονα τις πούτσες στο στόμα να μη φωνάζει και οι υπόλοιποι επεξεργάζονταν το μουνί της. Ο ψηλός τα κατάφερε τελικά και για μια στιγμή σαν να λιποθύμησε. Το στόμα της απλά έβγαζε κραυγές πόνου σαν να ξεψυχούσε. Αφού ο κώλος της άνοιξε, τη σήκωσε και τη γαμούσε. Ο 2ος πιο μεγάλος ξάπλωσε και της το έβαλε στο μουνί. Τη γαμούσαν 3 όσο την έπαιζε στους άλλους 2.

- Είδες που τελικά γουστάρεις;… της είπε ο ψηλός.

Εκείνη μούγκρισε.

- Τελειώνω φώναξε αυτός που της γαμούσε το μουνί.

- Όχι μέσα μου…

του είπε με όση δύναμη της είχε απομείνει, αλλά αυτός τελείωσε. Ο χοντρός άλλαξε θέση με τον ψηλό και άρχισε να της γαμάει τον πλέον ξεσκισμένο κώλο, ενώ ο ψηλός της το έχωνε στο καυλωμένο αλλά ακόμα σφιχτό μουνί της. Εκείνη άρχισε να βογκάει και πάλι, όσο το μουνί της ξεχείλωνε. Μετά από εναλλάξ γαμήσι, ο ένας τέλειωσε στην παλάμη της και την κάλυψε με χύσια και ο άλλος παραλίγο να την πνίξει με την ποσότητα που έβγαλε. Ακολούθησε ο άλλος που του την έπαιζε στα μούτρα της, ο χοντρός που τώρα ξαναγαμούσε τον κώλο της μέσα στον κώλο της και ο ψηλός στο μουνί της. Αφού σκούπισαν τις πούτσες τους πάνω της, εκείνη σχεδόν λιπόθυμη τους είπε:

- Δεν είστε εντάξει...

- Μα γι’ αυτό δε βγήκες προκλητικά ντυμένη; Για να γαμηθείς με όποιον βρεις.

- Ναι αλλά ούτε με τόσο μικρούς, ούτε τόσο πολλούς.

- Αφού σου άρεσε, γούσταρες στο τέλος, παραδέξου το!

Και απλά δεν ξαναμίλησε. Αυτοί ντύθηκαν κι έφυγαν. Μετά από λίγο σηκώθηκε με όση δύναμη της απέμεινε, δε μπορούσε να περπατήσει και πήγε στο μπάνιο. Όσο για μένα; Παρέμεινα κρυμμένος και την έπαιζα.




Copyright protected OW ref: 161113



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.