Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Επιτέλους, μετά από καιρό κανονίσαμε το ραντεβού που και οι δυο μας θέλαμε πολύ, σε ένα ξενοδοχείο της εθνικής. Πήγα πρώτος, έκλεισα το δωμάτιο, σου έστειλα τον αριθμό και σε περίμενα. Μετά από λίγο ακούω στο διάδρομο τα τακούνια σου, χτυπάς.

Σου ανοίγω κρυμμένος πίσω από τη πόρτα, πέρασε μέσα και μη γυρίσεις να με κοιτάξεις, σου λέω. Υπακούς αμέσως, κάνεις μερικά βήματα και σε σταματώ, σου δένω τα μάτια με ένα μαύρο μαντήλι και σου φοράω ένα δερμάτινο κολάρο με αλυσίδα στο λαιμό.

Κοιτάζω για λίγο το πλάσμα που έχω μπροστά μου, σε περιεργάζομαι όπως ο κυνηγός το θήραμα του, άλλωστε είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε. Θαυμάζω το υπέροχο φόρεμα σου, απλό, λιτό, αλλά elegant που τονίζει τις τέλειες καμπύλες σου.

Σε χαϊδεύω με το μαστίγιο στο ύψος του στήθους που ξεχειλίζει από το ντεκολτέ, είναι τόσο πλούσιο, τόσο ερωτικό! Στα όρια του πρόστυχου.

Νιώθω τον πούτσο μου να ξυπνάει με την παρουσία σου. Το άρωμα σου μεθυστικό με συνεπαίρνει. Αρχίζω να παίζω με τη γλώσσα μου στο αυτί σου, κατεβαίνοντας στον γυμνό λαιμό σου τον γλείφω και τον δαγκώνω απαλά, ανατριχιάζεις, αρχίζεις να ανασάνεις βαριά. Σταματάω και κοιτάω τον καλοσχηματισμένο κώλο σου που δείχνει τέλειος κάτω από το φόρεμα σου.

Τον χτυπάω δυνατά με το μαστίγιο, ξαφνιάζεσαι , τινάζεσαι και βγάζεις μια κραυγή πόνου και καύλας. Θέλω σαν τρελός να σου σκίσω το φόρεμα και να ακουμπήσω τη γυμνή σάρκα σου αλλά κρατιέμαι. Χτυπάει η πόρτα, η ανάσα σου αλλάζει, γίνεται γρήγορη, στο δεύτερο χτύπημα διακρίνω την απορία, την αγωνία, το φόβο και την καύλα στο πρόσωπο σου. Πιστεύω ότι το μουνί σου έχει πλημμυρίσει από τα υγρά.

Ανοίγω, η κοπέλα του room service μπαίνει, αφήνει το δίσκο με το ποτό που έχω ζητήσει στο τραπεζάκι, σου ρίχνει μια γρήγορη όλο απορία ματιά και φεύγει χωρίς να πει κουβέντα.

Κάθομαι αναπαυτικά στη πολυθρόνα κρατώντας πάντα την αλυσίδα και σε διατάζω να βγάλεις το φόρεμα σου. Ανοίγεις το φερμουάρ και το αφήνεις να γλιστρήσει στο σώμα σου πέφτοντας κάτω στις ψηλοτάκουνες γόβες σου. Πίνω μια γουλιά από το ποτό μου και ανάβω το πούρο μου. Δεν μπορώ να ξεκολλήσω τα μάτια μου από το θεσπέσιο κορμί σου και τα σέξι κόκκινα εσώρουχα που φοράς. Ο πούτσος μου καταπιέζεται μέσα στο παντελόνι μου αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα να βγει.

Κοιτάζω το κιλοτάκι σου και σιγουρεύομαι ότι έχεις καυλώσει, στάζει το μουνί σου, διακρίνω την υγρή κηλίδα πάνω του. Σου τραβάω την αλυσίδα και σε προστάζω να γονατίσεις μπροστά μου, κάτι που το κάνεις αμέσως.

Σε ρωτάω αν ξέρεις ποιος είμαι και μου απαντάς με εμφανή πια την καύλα στη φωνή και στο κορμί σου, ο αφέντης μου κύριε.

Σου μαστιγώνω τη τουρλωμένη κωλάρα σου μερικές φορές μέχρι που κοκκινίζει. Σταματάω για να απολαύσω μια τζούρα από το ποτό και το πούρο μου.

Το πρόσωπο σου έχει μια έκφυλη έκφραση που με τρελαίνει. Θέλεις να γαμηθείς σα να μην υπάρχει αύριο. Κι εγώ το ίδιο, αλλά κάνω υπομονή γιατί θέλω να απολαύσουμε το παιχνίδι.

Τραβάω το κιλοτάκι σου στην άκρη και θαυμάζω την καλοξυρισμένη μουνάρα σου που γυαλίζει από τα υγρά. Χαϊδεύω τη κλειτορίδα σου, την τσιμπάω με το δείκτη και τον αντίχειρα και περνάω τα δάκτυλα μου πάνω από τα μουνόχειλα σου ανοίγοντας τα. Βάζω την άκρη του πούρου μέσα στο μουνί σου, το βρέχω και το φέρνω στο στόμα μου. Θέλω καπνίζοντας να πάρω μια γεύση από τα υγρά σου.

Βάζω λιπαντικό στο χέρι μου και παίζω με την πίσω τρυπούλα σου. Προσπαθώ να βάλω ένα δάχτυλο μέσα αλλά δυσκολεύομαι, είσαι πολύ στενή και σε νιώθω να σφίγγεσαι. Σου χτυπάω την κωλάρα δυνατά με το ένα χέρι και ταυτόχρονα σπρώχνω αποφασιστικά το άλλο χέρι παραβιάζοντας την κωλοτρυπίδα σου με το μεσαίο δάχτυλο.

Πονάς, ουρλιάζεις αλλά καυλώνεις, το βλέπω. Μετά από λίγο δούλεμα ο κώλος σου δέχεται ευχάριστα το δάχτυλο μου. Το βγάζω, λιπαίνω καλά τη στενή τρύπα σου και μια σφήνα κώλου που έχω φέρει κι αρχίζω να τη σπρώχνω μέσα σου. Πονάς αλλά με παρακαλάς!

- Έτσι αφέντη μου, άνοιξε μου την κωλάρα, ξέσκισε τη!

Λιώνω κι εγώ, όπως κι εσύ από την καύλα. Όταν μπαίνει όλη η σφήνα μέσα σου τραβάω την αλυσίδα και σε γυρίζω με πρόσωπο σε μένα, ανοίγω το παντελόνι μου κι ελευθερώνω το καυλί μου που είναι έτοιμο να σπάσει. Σε τραβάω από τα μαλλιά και στον βάζω στο στόμα, τρελαίνεσαι, τον γλείφεις, τον ρουφάς με βουλιμία κι εγώ απολαμβάνω το τσιμπούκι από τις καυλοχειλάρες σου με το κατακόκκινο κραγιόν, χτυπώντας τα κωλομάγουλα σου με το μαστίγιο. Μουγκρίζεις και βογκάς σαν πληγωμένο ζώο.

Σε σταματάω τραβώντας τα μαλλιά σου και λύνω τα μάτια σου. Είναι δακρυσμένα και γυαλίζουν από πόνο και καύλα.
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).