Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα παιδιά, με λένε Τάσο 28 ετών πλέον, καθώς και η Στέλλα επίσης 28. Με τη Στέλλα γνωριζόμαστε από τα φοιτητικά μας χρόνια όπου μέναμε σε διπλανά διαμερίσματα ιδιοκτησίας μας, οπότε στην ουσία ο τελευταίος όροφος της πολυκατοικίας ήταν και είναι αποκλειστικά δικός μας. Από εμφάνιση η Στέλλα έσκιζε, μελαχρινή, με πολύ ωραίο σώμα, με πολύ δυνατά της σημεία τα πανέμορφα και σαρκώδη χείλια της και το μικρό πεταχτό κωλαράκι της. Επίσης ήταν επαγγελματίας στο χώρο του μόντελινγκ. Είχαμε πάντα μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας, μπορεί να μην είχε παιχτεί ποτέ τίποτα ερωτικό, αλλά είχε δει ο ένας τον άλλον πολλές φορές γυμνό, είχαμε δει ο ένας τον άλλον να κάνει σεξ με την τότε σχέση του (ένας όροφος δικός μας με θέα ακρόπολη, να μην εκμεταλλευτούμε τους κοινόχρηστους χώρους; ) καθώς επίσης οι συζητήσεις και οι συμβουλές στο σεξουαλικό τομέα ήταν πολύ συχνό φαινόμενο. Δυστυχώς μετά της αποφοίτηση μας ο καθένας πήγε στον τόπο καταγωγής του οπότε τα τελευταία χρόνια είχαμε χαθεί τελείως κάτι που θα άλλαζε σύντομα.

Πριν από λίγο καιρό λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων έπρεπε να περάσω ένα διάστημα και πάλι στην Αθήνα. Έφτασα στο σπίτι μου βράδυ, χωρίς πολύ όρεξη και μετά από λίγο έπεσα για ύπνο. Την επόμενη μέρα σηκώθηκα σχετικά νωρίς και ξεκίνησα να συμμαζεύω το κλειστό εδώ και τόσο καιρό σπίτι και να ξεπαρκετάρω τα πράγματα μου. Νομίζοντας ότι είμαι μόνος στον όροφο, όσο έκανα δουλειές έβαλα λίγη μουσική, σε όχι και τόσο μικρή ένταση. Λίγα λεπτά αργότερα χτυπάει το κουδούνι μου. Ο από κάτω σκέφτηκα θα ενοχλήθηκε. Χαμηλώνω τη μουσική και ανοίγω τη πόρτα. Ήταν η Στέλλα… δεν πίστευα στα μάτια μου, ήταν ακόμα πανέμορφη όπως τη θυμόμουν. Δε φορούσε τίποτα προκλητικό, απλά μια φόρμα και ένα μπλουζάκι με ραντάκι, δεν ήταν ούτε καν βαμμένη, αλλά η πραγματική ομορφιά δε χρειάζεται αξεσουάρ. Μόλις με βλέπει ορμάει πάνω μου και με παίρνει αγκαλιά. Τπόσα χρόνια είχαμε να βρεθούμε.

Καθίσαμε για καφεδάκι και αρχίσαμε να λέμε τα νέα μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ θερμή, σα να μην είχε περάσει μέρα, τα αστεία και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν. Όπως μου είπε είχε γυρίσει πριν από κανένα μήνα μόνιμα Αθήνα, μιας και στον τόπο της λόγο κρίσης δεν υπήρχε δουλειά και οι δυο μας είχαμε μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε βγει από πολύχρονες σχέσεις και ήμασταν πλέον ελεύθεροι. Με το θάρρος του παλιού καιρού τη ρωτάω μεταξύ σοβαρού και αστείου:

- Και τώρα παίζει κανένας;… γιατί απ' ότι θυμάμαι εσύ δε μπορείς μέρα χωρίς σεξ.

- Τίποτα δυστυχώς, δε βγαίνω κιόλας, όλες μου οι παρέες δεν είναι πια Αθήνα, οπότε για την ώρα μόνη και η αλήθεια είναι ότι κοντεύω να τρελαθώ. Εσύ;

- Τα ίδια κι εγώ τα ίδια αλλά δεν ψάχνω πάλι για σχέση, θέλω μια απλά να κάνουμε ότι τρέλα θέλουμε και να περάσουμε καλά.

- Και εγώ κάτι τέτοιο ψάχνω αλλά δε θα μπορούσα να μοιραστώ τις φαντασιώσεις μου με τον καθένα.

- Μ… δε σε θυμάμαι τόσο ντροπαλή, να σου θυμίσω πόσες φορές σε έχω δει στο μπαλκόνι ή στην σκάλα της πολυκατοικίας να σε παίρνουν;

- Επίτηδες το έκανα μου αρέσει πολύ να ξέρω ότι κάποιος με βλέπει και τον παίζει για εμένα. Δυστυχώς όμως δεν το είδα αυτό, τουλάχιστον όμως το φαντασιώθηκα πολλές φορές, ξέροντας ότι με παίρνεις μάτι.

- Μπορούσες να μου το ζητήσεις, έτσι και αλλιώς με είχες δει και εσύ γυμνό και γενικά δε ντρέπομαι να έκανα κάτι τέτοιο, ίσα-ίσα που θα με έφτιαχνε τρελά ήδη μόνο που το σκέφτομαι καυλώνω.

- Ναι κάτι μπορώ να καταλάβω, (είπε δείχνοντας το φούσκωμα στο παντελόνι μου).

- Και εσύ πάντως δεν μου φαίνεσαι και τόσο ήρεμη. Αν έχεις καυλώσει πάντως μπορούμε και τώρα να πραγματοποιήσουμε τη φαντασίωση σου.

- Η αλήθεια θα ήθελα πολύ να με βλέπει κάποιος να παίζω το μουνάκι μου και αυτός να τον παίζει μέχρι να χύσει για εμένα.

- Εγώ πάντως δε μπορώ να κρατηθώ άλλο με έχεις καυλώσει.

Σηκώθηκα και ξεκίνησα να ξεντύνομαι μπροστά της. Ήμουν πλέων τελείως γυμνός. Κάθισα ακριβώς απέναντι της ώστε να μπορεί να βλέπει καλά και ξεκίνησα να τον παίζω αργά. Το βλέμμα της γυάλισε, με κοιτούσε μια στα μάτια και μια καρφωνόταν στον πούτσο μου.

- Μάλλον θα ακολουθήσω κι εγώ.

Πέταξε γρήγορα τα ρούχα της και ξεκίνησε να τρίβει το μουνάκι της. Οι ρώγες της είχαν γίνει πέτρα και πνιχτοί αναστεναγμοί έβγαιναν από το στόμα της. Ο ρυθμός μας σιγά-σιγά γινόταν όλο και πιο γρήγορος. Η Στέλλα ξεκίνησε να λέει μέσα σε αναστεναγμούς:

- Πόσο καιρό έχω να φάω πούτσο η πουτάνα, τον θέλω τόσο πολύ να με σκίσει, αλλά εσύ μόνο να με βλέπεις επιτρέπεται και να σκέφτεσαι πως θα είναι να με γαμάς!

Ένα από τα μακριά της δάκτυλα γλίστρησε μέσα στο μουνάκι της γαμώντας το δυνατά. Οι αναστεναγμοί πλέων είχαν γίνει μικρές κραυγές και η μεσούλα της τιναζόταν κάθε λίγο προσφέροντας μου ένα απίστευτο θέαμα κάνοντας με να μη μπορώ να κρατηθώ άλλο.

- Θα σε χύσω καύλα μου, δε μπορώ άλλο.

- Μην πάνε χαμένα όμως, τα θέλω στο στόμα μου...

Σηκώθηκα και πήγα κοντά της. Η Στέλλα χωρίς να σταματήσει να γαμάει το μουνί της πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και ξεκίνησε ένα βαθύ και υγρό τσιμπούκι. Αυτά τα απίστευτα χείλια κάνανε θαύματα κάνοντας με σε πολύ λίγο να χύσω μέσα στο στόμα της. Η Στέλλα τα ήπιε όλα σαν καλό πουτανάκι και συνέχισε να με τσιμπουκώνει μέχρι να ρουφήξει και την τελευταία σταγόνα κάτι που έκανε τον πούτσο μου να μην πέφτει με τίποτα. Μετά από λίγο σταμάτησε, με κοίταξε στα μάτια:

- Τελικά ήταν πολύ καλύτερο απ' ότι το είχα φανταστεί!

- Ναι απίστευτη καύλα αν και παρ' όλο που έχυσα δεν έχω εκτονωθεί.

- Ούτε κι εγώ, σαν το κανονικό σεξ δεν έχει.

Δε χρειάστηκε να πει κάτι άλλο τα στόματα μας ενώθηκαν σε ένα μακρύ φιλί, το χέρι μου έτριβε το μουνάκι της που ήταν μούσκεμα και το δικό της χέρι είχε πιάσει τον πούτσο μου και μου τον έπαιζε. Την ξάπλωσα στο πάτωμα άνοιξε τα πόδια της και με οδήγησε μέσα της. Ο πούτσος μου γλίστρησε αργά μέσα στο καυτό και στενό μουνάκι της, με αγκάλιασε, με έσφιξε πάνω της και μου ψιθύρισε στο αυτί:

- Γάμησε με αργά, έχω ήδη χύσει από πριν, έχω καιρό να με γαμήσουν και πονάω, αλλά έχω καυλώσει η πουτάνα.

Τη γαμούσα αργά έχοντάς τη στην αγκαλιά μου και νιώθοντας το μουνάκι της να κάνει σπασμούς… το τέλος για δεύτερη φορά ήταν πολύ κοντά.

- Τα θέλω παντού πάνω μου.

Σε λίγο άρχισα να χύνω πάνω της, στα βυζάκια της στην κοιλιά της, παντού. Μείναμε λίγο έτσι αγκαλιά.

- Μακάρι να το είχαμε κάνει αυτό χρόνια πριν.

- Σημασία έχει ότι έγινε και ότι ακόμα μπορούμε να αναπληρώσουμε χαμένο χρόνο.

Αποφασίσαμε να μην αλλάξει κάτι ανάμεσα μας αλλά να "βοηθήσουμε" ο ένας τον άλλον όποτε έχει καύλες και να πραγματοποιήσουμε κάθε μας φαντασίωση.
Copyright protected OW ref: 161060Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.