Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα μέσα τους (1ο μέρος)

Εκεί που περίμενα την Ελένη να μου ανοίξει την πόρτα, ξαφνικά είδα μπροστά μου τη Βάσω, την αδερφή του πατέρα μου. Κόλλησα και έριξα μία ματιά στο όνομα που γράφει στο κουδούνι, αλλά ήμουν στο σωστό σπίτι.

- Εκεί θα μείνεις; Πέρνα μέσα μικρέ.

- Θεία;

- Έλα μέσα και μη φωνάζεις.

Από την κουζίνα άκουσα την Ελένη να με χαιρετίζει και ξαφνικά ένιωσα ότι κάτι, πέραν από την φαντασία μου, συνέβαινε. Δεν ήθελε και πολύ σκέψη να κάνω τους συνειρμούς. Ήμουν εκεί για φαγητό και γαμήσι, αλλά ήταν και η θεία εκεί ενώ η Ελένη ήταν πολύ άνετη. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι κάτι είχαν συζητήσει, ειδάλλως θα με ειδοποιούσε η Ελένη, εγκαίρως.

Καθίσαμε με τη θεία στο σαλόνι αλλά η ατμόσφαιρα είχε μία μικρή ένταση, αμηχανία θα έλεγα. Πολύ άνετη, άρχισε να με ρωτάει για τη μάνα μου και τις κλασσικές ερωτήσεις που γίνονται όταν βλέπεις ένα συγγενή, μετά από αρκετές μέρες. Φορούσε κάτι πολύ απλό. Jean, μπλούζα και σουτιέν και πολύ απαλό βάψιμο. Το μόνο που δεν μου κολλούσε ήταν ότι ήταν ξυπόλητη αλλά δεν έδωσα και τόσο μεγάλη σημασία.

Η θεία Βάσω, ετών 37, χωρισμένη εδώ και 3 χρόνια, ήταν το μεγάλο αλάνι στα σόγια μας. Δεν μασούσε ποτέ τα λόγια της, όποια και αν ήταν η άποψη της, σε βαθμό συχνά να τσακώνεται ακόμη και με τους άντρες της παρέας. Είχε τον αέρα της ανεξάρτητης γυναίκας. Είχε μια δυναμικότητα που γοήτευε και φόβιζε ταυτόχρονα, άντρες και γυναίκες. Είχα ακούσει από την μάνα μου ότι δεν ήταν και το πιο «φρόνιμο» κορίτσι, γενικώς και τα κουτσομπολιά έδιναν και έπαιρναν. Γύρω στο 1.70, περίπου στα 70 κιλά με πολύ ωραίο στήθος, από όσο μπορούσα να δω μιας και τα σουτιέν κάνουν θαύματα γενικώς, αλλά αυτό που θυμάμαι έντονα, είναι οι στενές φούστες, όχι κοντές, που φορούσε και τόνιζαν τον μεγάλο της κώλο. Τα παραπάνω κιλά, της έδιναν τη γοητεία της νταρντανογυναίκας, την οποία δε χαρακτηρίζεις ως χοντρή. Σήμερα όμως φορούσε jean και είχε τη σημασία της αυτή η επιλογή.

Μετά από ένα σύντομο διάλογο, πήγε στην τουαλέτα, και εγώ βρήκα την ευκαιρία να πάω στην κουζίνα, μπας και καταλάβω τι συμβαίνει. Πήγα μέσα, κόλλησα πίσω από την Ελένη, την ώρα που μαγείρευε και της έδωσα ένα πεταχτό φιλί. Ήθελα να δω την αντίδραση της και ήταν αυτή που περίμενα. Δεν τραβήχτηκε, ίσα-ίσα αφέθηκε στα χάδια μου ενώ συνέχιζε να κάνει τη δουλειά της.

- Δεν θα με ρωτήσεις;

- Τι κάνει η θεία μου εδώ, απόψε ειδικά;

- Δεν σου είπα ότι θα σου έχω ευχάριστες εκπλήξεις;

- Ναι, αλλά δε διανοήθηκα κάτι τέτοιο.

- Εσείς οι άντρες, έχετε περιορισμένη φαντασία

- Εσείς οι γυναίκες, είτε θα το παίζετε παρθένες, είτε θα μας τρελαίνετε, όμως. Πες μου τι συμβαίνει εδώ σήμερα.

- Γιωργάκη μου, είσαι ο μικρός της παρέας απόψε. Και είσαι πολύ τυχερός που θα φας με 2 γυναίκες σαν εμάς. Οπότε, εσύ απλά θα ακολουθείς.

- Θα ακολ…

- Ναι. Αυτό που σου είπα. Δεν θα κάνεις νύξεις, δεν θα πετάξεις υπονοούμενα, δε θα απλώσεις χέρι. Αυτά άστα σε εμάς.

- Μάλιστα. Δε μπορώ να πω όχι.

Η θεία ήταν στην άκρη της πόρτας και παρακολουθούσε τι λέγαμε, ώσπου αποφάσισε να παρέμβει.

- B: Τι έχουμε εδώ;

- Ε: Δε βλέπεις; Ο ανιψιός σου είναι περίεργος και αχόρταγος.

- Β: Το βλέπω. Μικρέ, έχω μάθει τα καλύτερα για σένα.

- Γ: Ναι ε; Χαίρομαι που το έμαθες από έμπιστη πηγή, γιατί αν στο έλεγα εγώ θα με αμφισβητούσες.

- Β: χαχαχαχααχα

- Ε: Μαζέψου, τι σου είπα μόλις τώρα; Όχι υπονοούμενα.

- B: Ασ' τον ρε συ Ελένη, μ ‘αρέσει.

- E: Λοιπόν, πάρτε κάνα πιάτο και πάμε να κάτσουμε στο τραπέζι. Δεν πεινάσατε;

Μέσα σε ένα κλίμα χαβαλέ, και μάλιστα πολύ άνετου χαβαλέ, κάτσαμε στο τραπέζι. Παρόλο που δεν είχε ειπωθεί απολύτως τίποτα, υπήρχε μία περίεργη άνεση. Η Ελένη, πριν κάτσει στο τραπέζι, μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο, μπροστά στη θεία μου. Εγώ όμως, αποφάσισα να ακούσω τις παραινέσεις της και απλά να την ακολουθήσω. Ήταν ένα έντονο φιλί, αλλά το μάτι μου έπεσε πάνω στο πονηρό χαμόγελο της θείας μου, που έδειχνε να απολαμβάνει το θέαμα.

Στην πορεία της κουβέντας, και ανάμεσα στο ψητό και το κρασί, έμαθα όλη την ιστορία. Οι δύο κυρίες ήταν εδώ και 3 χρόνια φίλες, μιας και η ξαδέρφη μου έχει καθηγήτρια την Ελένη. Είχαν βρεθεί 1-2 φορές σε κάποιο τραπέζι που είχε γίνει σπίτι μας και όταν ήρθαν σε επαφή και μέσα από το σχολείο, κόλλησαν. Μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας. Μόνο φίλες κολλητές που τα έλεγαν, με τον καιρό, όλα. Μέσα σε όλα, η Ελένη εκμυστηρεύτηκε στη Βάσω την σχέση μας και εκείνη είχε πέσει από τα σύννεφα, όταν το έμαθε.

- Β: Πραγματικά δεν το πίστευα. Δε στο είχα μικρέ, ότι θα κόλαζες την φίλη μου με αυτόν τον τρόπο.

- Ε: Με εξιτάρουν οι έξυπνοι και ο Γιώργος φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι είναι τέτοιος. Και ήθελα να εκδικηθώ τον άντρα μου, που το πρώτο πράγμα που ζήτησε όταν έβαλε τον υπολογιστή ήταν να δει τσόντες.

- B: Τελικά είναι όλοι τους μαλάκες. Έχουν το μουνί στο σπίτι τους και αυτοί φτιάχνονται με τα ξένα. Καλά του έκανες φίλη μου. Του άξιζε. Άσε που ανακαλύψαμε και ένα κρυφό ταλέντο που είχαμε στο σόι.

- Γ: Θα μου πει επιτέλους κάποια, τι συμβαίνει απόψε; Μήπως τσάμπα ήρθα εδώ σήμερα;

Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την κουβέντα μου, και ένιωσα ένα πόδι στον καβάλο του παντελονιού μου. Από τις εκφράσεις τους, η Ελένη κοίταζε με έκπληξη τα γουρλωμένα μου μάτια και η Βάσω είχε πάλι εκείνο το σαρδόνιο χαμόγελο, ότι το πόδι ήταν της θείας. Το είχε σίγουρα προσχεδιάσει, μιας και αυτή ήταν η εξήγηση γιατί κυκλοφορούσε ξυπόλητη. Η έκπληξη μου ήταν τεράστια, όπως και η καύλα. Καύλα που προήρθε από την επαφή του ποδιού ανάμεσα στους μηρούς μου, ότι το πόδι αυτό ανήκει στην θεία και ότι αυτό ήταν η έναρξη μιας παρτούζας, πέραν από αυτό που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Ένιωθα όλη της την πατούσα, από τα δάχτυλα μέχρι την φτέρνα, να πιέζει και να τρίβει το μισοερεθισμένο μου καβλί. Τα μάτια μου ήταν μία στη Βάσω, όπου απολάμβανε να με τρώει με τα μάτια αλλά και με το πόδι και μία στην Ελένη, για να πάρω πληροφορίες, αν εγκρίνει και αν είχαν σχεδιάσει μαζί, αυτό που συνέβαινε. Και το χαμόγελο που δημιουργήθηκε στο πρόσωπο της, επιβεβαίωνε ότι ήταν σχέδιο.

- Ε: Τι συμβαίνει εκεί κάτω;

- Γ: Πες μου ότι δεν ξέρεις!

- B: Ξέρει πολύ καλά Γιωργάκη μου… ή μάλλον Γιωργάρα μου!

- E: Φτιάχτηκε κιόλας; Τελευταία, όταν είναι μαζί μου, αργεί να πάρει μπρος.

- B: Μη γκρινιάζεις φίλη μου. Από αλλού το περίμενε, από αλλού του ήρθε.

- Γ: Κορίτσια, δεν περίμενα να ακούσω τέτοιο διάλογο, στη ζωή μου.

Συνέχισαν να μιλάνε μεταξύ τους, για τα προσόντα μου και εγώ αποφάσισα να χοντρύνω το παιχνίδι. Κατέβασα το ένα μου χέρι και έπιασα το πόδι της, πιέζοντας το ακόμη πιο δυνατά πάνω στον πούτσο μου, δίνοντας και πιο γρήγορο ρυθμό, σαν μια περίεργη μαλακία. Και οι 2 τους σχολίασαν με αρκετά ερεθιστικά σχόλια το βλέμμα μου που πρόδιδε την καύλα μου. Τη στιγμή που αποφάσισα να κατεβάσω το φερμουάρ για να τον βγάλω έξω, η Βάσω τράβηξε το πόδι της από πάνω μου και έκανε έναν μορφασμό απόρριψης.

- E: Τι συνέβη;

- Β: Αυτό που φανταζόμαστε όλοι μας.

- Ε: Μωρό μου, τι σου είπα πριν; Εσύ θα αφεθείς, δε θέλουμε πρωτοβουλίες σήμερα.

- Β: Ας' τον σε μένα!

Η θεία σηκώθηκε από τον καρέκλα της, ήρθε πίσω μου και άρχισε να μου κάνει μασάζ

- B: Λοιπόν, άκου πως έχει το πράγμα μικρέ μου ανιψιέ. Η Ελένη μου έχει πει τα πάντα και όταν λέω τα πάντα, το εννοώ. Τι κάνετε, πως το κάνετε και περιγραφή σου, τέτοια που ούτε εσύ θα μιλούσες για σένα

Κατέβασε τα χέρια της στο στήθος μου και με χάιδευε πάνω από το πουκάμισο. Η Ελένη έδειχνε να απολαμβάνει το θέαμα σε βαθμό καύλας.

- Β: Και όταν μιλάγαμε την προηγούμενη εβδομάδα, τις έκανα μία πρόταση. Στην πρώτη ευκαιρία που θα είναι μόνη στο σπίτι, να στήσουμε αυτό το σκηνικό, οι τρεις μας.

- Γ: Αυτή την παρτούζα….

- B: Σ… βιάζεσαι. Δε θα κάνουμε παρτούζα μικρέ, έτσι όπως το έχεις στο μυαλό σου. Θέλω να σας δω να το κάνετε.

Ούτε και αυτό το περίμενα. Ήμουν έτοιμος να γαμήσω και τις δυο τους και αυτό τα αναιρεί όλα. Μόνο να βλέπει;

- Γ: Μόνο να βλέπεις;

- B: Ναι. Το τι θα κάνω εγώ, είναι δικό μου θέμα. Μάλλον θα απολαύσω το live show σας. Και για να σε προλάβω, η Ελένη είναι απόλυτα σύμφωνη. Έτσι κουκλάρα μου;

- Ε: Απόλυτα όμως. Αν και δεν ξέρω πόσο θα αντέξεις Βασούλα

- B: Θα αντέξω. Με καυλώνει ότι θα πάρω μάτι την κολλητή και τον ανιψιό, αλλά κωλώνω στο θέμα της αιμομιξίας. Θα μείνω απ’ έξω και θα παίζω μόνη μου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα απλώσεις χέρι πάνω μου μικρέ. Συνεννοηθήκαμε;

Έσκυψε περισσότερο πάνω μου και ένιωσα τις βυζάρες της να με τρίβουν στο σβέρκο και την πλάτη. Τα χέρια της κατέβηκαν ακόμη περισσότερο και ένιωσα ένα γερό χούφτωμα στον πούτσο μου. Αυτό με έκανε να πεταχτώ. Ήταν σαν ηλεκτροσόκ. Τα λόγια δεν συμβάδιζαν απόλυτα με τις πράξεις της και συνέχεια ένιωθα πράγματα που δεν περίμενα να συμβούν. Η Ελένη πέταξε ένα μικρό γέλιο, τη στιγμή που η θεία έβγαλε ένα μικρό βογγητό. Βογγητό έκπληξης.

- Ο μικρός δεν είναι τελικά «μικρός». Είναι τόσο «μεγάλος» όσο μου περιέγραψες. Βασικά όχι «μεγάλος», αλλά «χοντρός»…. Πολύ «χοντρός»…. Έλα, είναι έτοιμος…

είπε την στιγμή που μου τον χούφτωσε πολύ δυνατά, ψηλαφίζοντας τις διαστάσεις του καυλιού μου. Δεν μου τον έπαιζε, απλά τον χούφτωνε. Αναρωτιόμουν σε πόση λεπτομέρεια μπήκε στις περιγραφές της, η Ελένη, και ερέθισε τόσο πολύ την Βάσω, έτσι ώστε να στήσουν όλο αυτό το σκηνικό. Τη στιγμή που η Βάσω γύρισε την καρέκλα μου στο πλάι, η Ελένη είχε ήδη σκύψει ανάμεσα στα πόδια μου και μου κατέβαζε το φερμουάρ. Έβαλε το χέρι της μέσα και από το boxer, και άρχισε να μου τον παίζει όσο έντονα μπορούσε, μέσα εκεί. Ένιωθα τα δάχτυλα της θείας στο στήθος, στους ώμους και στα μάγουλα, χάδι καύλας.

Η αίσθηση να βρίσκομαι ανάμεσα σε δυο γυναίκες, πόσο μάλλον ανάμεσα στις δυο συγκεκριμένες, με τρέλαινε. Είχα κλείσει τα μάτια και απολάμβανα ότι συνέβαινε. Χωρίς να το καταλάβω, ο πούτσος μου βρισκόταν ήδη στο στόμα της Ελένης και είχε ξεκινήσει να μου τον ρουφάει αργά. Ήθελα να δω το πρόσωπο της Βάσως, αλλά κάθε προσπάθεια μου να την κοιτάξω στα μάτια, αποτύγχανε. Μου έπιανε το κεφάλι και με ανάγκαζε να κοιτάζω μπροστά. Είτε ντρεπόταν κατά κάποιο τρόπο, είτε ήξερε ότι αν κοιταχτούμε θα έχανε τον έλεγχο και θα χόντρυνε περισσότερο η φάση. Για να με κάνει να σταματήσω τις προσπάθειες, έβαλε το πίσω μέρος του κεφαλιού μου ανάμεσα στα βυζιά της. Ένιωθα το σουτιέν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τριβόταν εκεί. Ένας άλλος τρόπος να χαϊδέψει το στήθος της αντί να βάλει χέρι μέσα από το μπλούζα. Υπέκυψα στην κατάσταση και απλώθηκα περισσότερο στην καρέκλα, ανοίγοντας τα πόδια μου περισσότερο και πιέζοντας το κεφάλι μου προς τα πίσω.

Η Ελένη είχε πάρει όλο το καβλί στο στόμα και πίεζε για να φτάσει στη ρίζα. Αυτή η εικόνα, έκανε το Βάσω να ξεστομίσει «πόσο αχόρταγη είσαι Ελένη μου», αναγκάζοντας την να γελάσει και να πνιγεί και να τραβηχτεί προς τα πίσω για να πάρει ανάσα. Τα σάλια της έσταζαν στο πρόσωπο της και έσταζαν από το πούτσο μου στο πάτωμα. Το χέρι της Βάσως, προς στιγμή, κατέβηκε μέχρι τη κοιλιά μου, αλλά το ξανατράβηξε πάλι, δείγμα ότι έμπαινε στο πειρασμό, αλλά ακόμη το έλεγχε. Ταυτόχρονα, η γονατισμένη Ελένη, μου τον έπιασε και άρχισε να μου το παίζει επιδεικτικά, μπροστά στα μάτια όλων μας.

- E: κοίτα τον Βάσω. Κοίτα πόσο χοντρός είναι!

- Β: Το βλέπω… το βλέπω.. που να μην το έβλεπα.

- Ε: Δεν το χορταίνω αυτό το καβλί

- B: Αν το ήξερα, ίσως να στον είχα αρπάξει από καιρό.

- E: Βάσω, τι βλέπω…. μπαίνεις στον πειρασμό;

- B: Μπαίνω και βγαίνω αμέσως!

- E: Έτσι θα μπαίνει και θα βγαίνει σε λίγο μέσα μου.

- B: Είσαι μεγάλη πουτάνα!

Η ένταση που ένιωθε η Βάσω, την άγχωνε σε ένα βαθμό. Είχε πάρει μία απόφαση και ήθελε να την τηρήσει. Ήθελε να απολαύσει το θέαμα, χωρίς απολαύσει το πούτσο του ανιψιού της. Αμέσως μετά, ξεκόλλησε από πάνω μου και πήγε στο διπλανό δωμάτιο, το σαλόνι, και έκατσε στον μονοθέσιο καναπέ. Δείγμα ότι ήθελε να κρατήσει αποστάσεις. Εμείς μείναμε εκεί που είμαστε και τράβηξα την Ελένη για ένα δυνατό γλωσσόφιλο, όσο εκείνη μου τον έπαιζε. Την έβαλα να συνεχίσει το τσιμπούκι, όσο κοίταζα από μακριά την Βάσω που είχε κολλήσει τα μάτια της πάνω μου. Δεν μπορούσε να δει την Ελένη, πάρα μόνο το πάνω μέρος του κορμού μου, κυρίως το πρόσωπο μου.

Της έκλεισα το μάτι και εκείνη ανταπέδωσε με ένα χαμόγελο. Το απολάμβανε όσο είχε ακόμη τον έλεγχο της κατάστασης. Έβλεπα το βλέμμα της να προσπαθεί να δει τι ακριβώς κάνει η Ελένη χωρίς επιτυχία. Η Ελένη, είχε δώσει τρελό ρυθμό στο τσιμπούκι σε σημείο που κόντευα να χύσω. Η Βάσω έβλεπε τους μορφασμούς μου. Καταλάβαινε που πάει το πράγμα. Ξαφνικά την είδα να σηκώνεται απότομα και να τρέχει προς το μέρος μας. Ήρθε και πάλι πίσω μου, χωρίς να με ακουμπάει. Η Ελένη είχε βγάλει τον πούτσο μου από το στόμα.

- Β: Κάνε τον να τελειώσει. Να χύσει.

- E: Χύσε μωρό μου, έλα!

- Β: Χύσε την ανιψιέ, χύσε την πουτάνα!

- E: Έλα, κοντεύεις… το νιώθω…

- B: Έλα καβλιάρη μου…. έλα δωσ' τα όλα και για τις δυο μας!

Οι φωνές και τον δυο μαζί, με έκαναν να χάσω κάθε έλεγχο. Η Ελένη μου κρατούσε τον πούτσο κάθετα, με το πουτσοκέφαλο να βλέπει ταβάνι. Τα χύσια μου άρχισαν να πετάγονται πολύ ψηλά. Πάνω από το ύψος του προσώπου μου. Κάποια έπεσαν στα μαλλιά μου, κάποια στο πρόσωπό μου, κάποια στο πουκάμισο μου. Άφησα το κεφάλι μου να πέσει προς τα πίσω και όταν άνοιξα τα μάτια, είδα την θεία, να παίρνει από το πρόσωπο της κάποιες σταγόνες και να γλείφει το δάχτυλο, κλείνοντας μου το μάτι.

Συνεχίζεται… Θα ήθελα να ακούσω τα σχόλια σας.




Copyright protected OW ref: 161008



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.