Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Ελένη άναψε ένα τσιγάρο, τράβηξε μία μεγάλη τζούρα και άφησε τον καπνό να γεμίσει το πρόσωπο της. Μου χάιδεψε το κεφάλι και μου έφερε το τσιγάρο στο στόμα. Έχοντας ως θέαμα την ρώγα της, την κοιλιά της και τα δάχτυλα των ποδιών της, χωρίς να πω λέξη, τράβηξα και εγώ μία μεγάλη. Το τσιγάρο δεν είχε ίχνη από το κραγιόν της. Το είχε αφήσει όλο πάνω στον πούτσο μου, τον οποίο έγλειφε κι εγώ δεν ξέρω πόση ώρα. Στο αυτί ηχούσε ο χτύπος της καρδιάς της, η οποία επανερχόταν μετά από το έντονο πήδημα, διάρκειας πάνω από μισή ώρα.

- Μικρέ, κάνουμε το τσιγάρο και τα μαζεύεις.

- Κιόλας;

- Πρέπει να μαζέψω το σπίτι και να μαγειρέψω. Πήγε 11:30.

- Ωχ, πήγε τόσο ε;

- Εμ… δεν ήθελες να με πηδήξεις απλά, ήθελες και προκαταρκτικά, πανάθεμα σε.

- Χα… εγώ φταίω που γουστάρω να απολαμβάνω πριν σε γαμήσω;

- Έχε χάρη που με γαμάς καλά, ειδάλλως ούτε το κουδούνι της εξώπορτας δεν θα σε άφηνα να πατήσεις… Παρά είσαι μικρός για τα γούστα μου.

- Το έσωσες…

και χαμογέλασα, στα όρια του γέλιου. Σηκώθηκα και άρχισα να ντύνομαι ενώ το μάτι μου έπεφτε πάνω της, όσο και αυτή ντυνόταν. Πάντα μου αρέσει, ακόμη και τώρα μετά από τόσα χρόνια, να βλέπω τις γυναίκες που κάνω σεξ, να ντύνονται. Ο τρόπος που ντύνονται, δείχνει αν πραγματικά γαμήθηκαν για να χύσουν απλά ή αν ήθελαν να γαμηθούν μαζί μου για να το απολαύσουν. Η Ελένη ντυνόταν πολύ αργά, δείγμα ότι το απόλαυσε πραγματικά. Σχεδόν δεν ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι, αλλά έπρεπε.

- Γιώργο, επειδή είσαι εντάξει παιδί, την Παρασκευή το βραδάκι, μεθαύριο δηλαδή, θα σου κάνω το τραπέζι.

- (την κοίταξα έκπληκτος)…. Ευχαρίστως, αλλά πως και αυτό;

- Καλά, μη φοβάσαι. Θα φύγει ο άντρας μου για δουλειά το ΣΚ και θέλω λίγη παρέα, αν θες και εσύ βέβαια.

- Ναι, ναι, βέβαια.

- Μη φοβάσαι μικρέ για δυσάρεστες εκπλήξεις. Δεν θέλω τίποτα παραπάνω από αυτό που έχουμε. Μόνο ευχάριστες θα είναι οι εκπλήξεις.

Χαμογέλασε σχεδόν διαβολικά. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή φοβήθηκα ότι θα ήθελε αγάπες και λουλούδια, αλλά επειδή την ξέρω, συν το ότι με καθησύχασε για τις διαθέσεις της, ανταπέδωσα με ένα κλείσιμο του ματιού και ένα χαμόγελο.

Είμαστε στο 1997. Εγώ 24 χρόνων, εκείνη ετών 41, παντρεμένη 12 χρόνια με τον Κώστα, ο οποίος της έριχνε πάνω από 10 χρόνια διαφορά. Μία συνηθισμένη γυναίκα, με μέτριο κορμί αλλά πολύ όμορφο πρόσωπο. Στις φωτογραφίες που έβλεπα στο σαλόνι τους, ήταν ακόμη πιο όμορφη σε μικρότερη ηλικία. Σκεφτόμουν ότι ο κυρ-Κώστας ήταν πραγματικά πολύ τυχερός που είχε χτυπήσει τέτοιο κομμάτι. Αν και φαινομενικά, ήταν μία απλή σύζυγος, η αλήθεια είναι ότι ήταν και πολύ έντονο θηλυκό αλλά και πολύ καπάτσα. Αυτούς τους 6 μήνες που την γαμούσα, είδα μία εντελώς διαφορετική γυναίκα από αυτό που υπέθετα στην αρχή. Δασκάλα στο επάγγελμα, χωρίς παιδιά. Μία γλυκιά σύζυγος αλλά ένα αγρίμι στο κρεβάτι. Τόσο έντονη που πολλές φορές σκεφτόμουν αν είναι διχασμένη προσωπικότητα. Ο τρόπος που με τσιμπούκωνε αλλά και η δύναμη με την οποία χοροπηδούσε πάνω μου, στην αγαπημένη της στάση, όταν γαμιόταν, ήταν σαν να απελευθέρωνε αυτό που κουβαλούσε μέσα της και καταπίεζε.

Όταν με ρουφούσε, δεν ήταν ένα απλό τσιμπούκι. Ξεκινούσε πάντα σιγά-σιγά, αλλά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κατάπινε το καβλί μου με όση δύναμη είχε. Ένιωθα τη μύτη της να μου τρυπάει το μαλακό σημείο πάνω από την ρίζα του καυλιού. Ήθελε να το νιώθει βίαια μέσα στο στόμα της. Να την μπουκώνει και να βρίσκει λαρύγγι. Λυτρωνόταν, κατά κάποιο τρόπο όταν πνιγόταν. Για αυτό προτιμούσε να με ρουφάει στα όρθια, γονατισμένη, αντί να είμαι ξαπλωμένος. Με τον καιρό, κατάλαβα ότι μου έδινε το οκ να της γαμήσω το στόμα, όσο πιο δυνατό μπορούσα. Την έπιανα είτε από τα μαλλιά είτε από το λαιμό είτε ακόμη και από τα αυτιά και της γαμούσα το στόμα σαν να ήταν μία τρύπα σε έναν τοίχο. Το είχε ανάγκη να νιώθει απλά μία τρύπα για το ξεκάυλωμα της ψωλής μου.

Όταν όμως έφτανε η ώρα του πηδήματος, ξάπλωνα και με καβαλούσε. Περνούσε στην άλλη πλευρά σε σχέση με την πίπα. Με γαμούσε με το μουνί της. Ήταν εκείνη που με έπιανε από το λαιμό ή από τα μαλλιά και έπεφτε με όλη της την δύναμη πάνω στο πούτσο μου. Απορώ ακόμη και τώρα, πως δεν έγινε ζημιά στο κρεβάτι της, λόγω της έντασης που με πηδούσε. Ήθελε να τον νιώθει όσο πιο βαθιά και όσο πιο έντονα μέσα στο μουνί της. Στην πορεία, έμαθα να την τσιτώνω ακόμη περισσότερο, τραβώντας τις ρώγες από τα μεγαλούτσικα, αλλά πεσμένα βυζιά της. Πονούσε και γινόταν και πιο έντονη αλλά και έβριζε άσχημα. Τόσο άσχημα, που πολλές φορές μου ζητούσε συγνώμη μετά.

Δεν με κοίταζε ποτέ στα μάτια. Ποτέ όμως. Ούτε στην πίπα ούτε στο γαμήσι. Η μόνη στιγμή που το βλέμμα μας συναντιόταν ήταν μετά το τέλος. Δεν ήξερα, μέχρι τότε, αν δεν τα άνοιγε από ντροπή ή αν θα ξενέρωνε αν έβλεπε την διαφορά ηλικίας μας ή απλά ήταν στο κόσμο της και φαντάζονταν ότι γούσταρε. Τέλος, δεν ήθελε ποτέ να τελειώνω μέσα της. Το προτιμούσε στην κοιλιά ή στα κωλομέρια. Σύντομα, όλες μου οι απορίες, θα λύνονταν αλλά δεν εγώ δεν το γνώριζα, ακόμη.

Αφού ντυθήκαμε, με φίλησε στο μάγουλο και αφού έλεγξε ότι δεν ήταν κάποιος στο διάδρομο, έφυγα. Ήταν τέλος Ιουλίου, η ζέστη ήδη είχε αρχίσει να φουντώνει. Καβάλησα τη μηχανή μου και έφυγα για έναν καφέ στην πλατεία της Καλλιθέας, όπου μαζεύονταν τα φιλαράκια μου. Κανείς δεν γνώριζε τι έκανα και με ποια, πέραν της επίσημης γκόμενας που είχα κατά διαστήματα. Αυτή ήταν η συμβουλή της 1ης «παράνομης» σχέσης μου, της Κατερίνας. «να είσαι εχέμυθος, καθαρός και σοβαρός. Όταν είσαι με μία μεγαλύτερη, εκτός από τα προσόντα σου, μετρούν και αυτά. Καμία γυναίκα στην ηλικία μου δεν θέλει να πηδηχτεί με ένα παιδί αλλά αναζητά έναν νέο άντρα, σαν αυτούς που πηδιόταν όταν ήταν και εκείνη στην ηλικία σου».

Σκεφτόμουν συνέχεια τι ήταν αυτό που ήθελε από μένα η Ελένη. Την παρέα μου είπε ότι ήθελε, αλλά ήταν η πρώτη φορά που μου ζήτησε κάτι πέρα από το γαμήσι. Με την Ελένη γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια λόγω του ότι ήμασταν γείτονες. Και όχι απλά γείτονες αλλά ήταν φίλοι με τους γονείς μου. Δε μπορώ να πω ότι ήταν από τις γυναίκες που τον έπαιζα ως έφηβος. Δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. Το προηγούμενο καλοκαίρι, ζήτησε ο Κώστας από τον πατέρα μου αν μπορούσα να δω το υπολογιστή τους, μιας και το αντικείμενο της σχολής μου ήταν σχετικό. Δεν ήθελε κάτι περισσότερο από το να του σετάρω ένα modem και να του δείξω κάποια πράγματα για το internet. Στην πορεία της βραδιάς, μου ζήτησε να του δείξω κάποια porn sites, όταν δεν ήταν τριγύρω η Ελένη. Αλλά το κακό έγινε όταν μετά από λίγα λεπτά είχαμε απορροφηθεί από την φωτογραφίες (οι ταχύτητες δεν επέτρεπαν videos και απλά την βρίσκαμε με φωτογραφίες), η Ελένη είχε στήσει αυτί και μετά από λίγο μας έβλεπε να «συνωμοτούμε», χωρίς ποτέ να την αντιληφθούμε.

Λίγες μέρες μετά, πήραν τηλέφωνο στο σπίτι μου και μου ζήτησαν αν μπορούσα να περάσω γιατί κάτι είχε συμβεί με το PC. Κανονίσαμε ραντεβού για κάποιο από το επόμενα πρωινά. Η Ελένη ήταν μόνη της στο σπίτι. Αφού είδα ότι το διακοπτάκι του τροφοδοτικού ήταν στο off, είδα την Ελένη να μου χαμογελά πονηρά αλλά δεν έδωσα σημασία. Δεν πήγαινε το μυαλό μου με τίποτα σε αυτό που θα ακολουθούσε.

- Γιώργο, αν δεν βιάζεσαι θέλω και μία άλλη χάρη.

- Ότι θέλετε.

- Θέλω να μου δείξει και εμένα αυτά τα sites που έδειχνες στον άντρα μου τις προάλλες.

- …

- Μην ανησυχείς, αυτό θα μείνει μεταξύ μας.

- Κυρία Ελένη, ξέρετε εγώ…

- Σταμάτα να με λες κυρία. Και κάτσε κάτω να μου δείξεις αυτά τα πορνό.

Δε θυμάμαι να έχω εκπλαγεί ποτέ άλλοτε τόσο πολύ όσο εκείνη τη στιγμή. Μία γυναίκα τόσο απλή να μου ζητάει κάτι τόσο εξεζητημένο. Εντελώς μηχανικά, έκανα ότι μου ζήτησε αλλά αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο τρόπος που το αντιμετώπιζε. Το διασκέδαζε αντί να ερεθίζεται. Γελούσε και με ρωτούσε διάφορα. Στην πορεία μου είπε ότι το μόνο πορνό που είχε δει ποτέ ήταν οι βιντεοκασέτες που έφερνε ο άντρας της. Δεν άργησα να καταλάβω που πήγαινε το πράγμα. Άλλωστε είχα την πρότερη εμπειρία με την Κατερίνα και δεν κόλλησα. Άφησα να φανεί ο ερεθισμός μου, εκείνη το σχολίασε και όλα πήραν το δρόμο τους για ένα γρήγορο και έντονο γαμήσι. Θυμάμαι ότι δεν είχαμε βγάλει καν τα ρούχα μας. Ήμασταν τόσο καυλωμένοι, που πέσαμε στο πάτωμα και τη γάμησα όπως ήμασταν. Γλωσσόφιλα, χουφτώματα και γαμήσι. Στο 10λεπτό είχαμε τελειώσει. Υπήρχε και ο φόβος μην επιστρέψει ξαφνικά ο άντρας της, για αυτό όλα έγιναν στο φτερό. Αλλά ήταν κάτι ιδιαίτερο και για μένα αλλά περισσότερο για εκείνη. Ήταν το πρώτο κέρατο. Δεν είχε απατήσει ποτέ τον άντρα της στο παρελθόν, ούτε καν το είχε σκεφτεί. Μόνο αυτά γνώριζα. Το διακοπτάκι το είχε κλείσει η Ελένη. Όλο αυτό ήταν προσχεδιασμένο.

Σιγά-σιγά, όλο αυτό έγινε και πιο συχνό. Από 1 φορά στις 15, έως και 2 φορές τη βδομάδα, αλλά μόνο τα καλοκαίρια. Τον υπόλοιπο χρόνο, λόγω της σχολής μου και της δουλειάς της, βρεθήκαμε 2 φορές, σε γιορτές που ήταν τα σχολεία κλειστά. Αυτή ήταν η ιστορία μας με την Ελένη. Δε μιλάγαμε ποτέ για προσωπικά, δεν πήγαινε ποτέ η κουβέντα σε κάτι πέραν του sex. Οι πιο άβολη στιγμή, ήταν όταν είχαν έρθει σπίτι μας για φαγητό. Ήμουν τόσο ερεθισμένος που την απέφευγα όσο περισσότερο μπορούσα. Κάποια στιγμή, ήρθε δίπλα μου και μου είπε «είμαι και εγώ τόσο καυλωμένη όσο εσύ. Να ξέρεις ότι απόψε θα χύσω για σένα, πολλές φορές». Ήταν σαν 2 διαφορετικοί άνθρωποι. Από την μία η σύζυγος-νοικοκυρά-φίλη και από την άλλη ένα ηφαίστειο καύλας.

Οι μέρες πέρασαν και ανταλλάξαμε mails επιβεβαιώνοντας το ραντεβού μας. Ήταν η πρώτη φορά που μου ζήτησε να πω στους δικούς μου ότι δεν θα γυρνούσα το βράδυ σπίτι. Θα κοιμόμασταν μαζί. Αυτό με ερέθισε όσο δεν πάει. Είχαμε πηδηχτεί πάνω από 20 φορές αλλά ποτέ δεν είχαμε κοιμηθεί μαζί. Δεν είχαμε βρεθεί ποτέ για πάνω από 2 ώρες και σκεφτόμουν συνέχεια τι θα κάναμε.

Αφού βρήκα όλες τις απαραίτητες δικαιολογίες, βρέθηκα στην εξώπορτα της, χτυπώντας το κουδούνι. Η πόρτα άνοιξε αστραπιαία και με τράβηξε μέσα.

- Γεια σου μωρό μου

Το χέρι δεν ήταν της Ελένης. Το χέρι ήταν της θείας Βάσως…




Copyright protected OW ref: 160907



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.