Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!



Προηγούμενο μέρος: Πώς πρωτοξέσκισα την κολλητή μου: Η φιλοξενία

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018. Είχαν περάσει περίπου 10 μέρες από τότε που πήδηξα την Ελίνα στο σπίτι μου ενώ ο γκόμενος της κοιμόταν στο μέσα δωμάτιο. Το πρόβλημα με τα υδραυλικά του σπιτιού τους είχε αποκατασταθεί και έτσι είχαν επιστρέψει σε αυτό.

Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, θα έβγαινα με ένα φίλο μου που είχε έρθει από Αθήνα να περάσει κάποιες ημέρες της άδειάς του στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει συγγενείς. Ο φίλος μου ο Λάζαρος, λοιπόν, ήρθε με καύλες και μου πρότεινε να παίρναμε μαζί μας και κάποια συνοδό πολυτελείας την οποία θα παρτουζώναμε. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στην κολλητή μου, την Ελίνα, η οποία, αυτή την περίοδο, είχε άδεια, τόσο από την εταιρεία στην οποία δούλευε τα πρωινά όσο και από το μπουρδέλο στο οποίο δούλευε μετά (δουλειά για την οποία, φυσικά, ο γκόμενος της, Μπάμπης, εξακολουθούσε να μη γνωρίζει τίποτα).

Της τηλεφώνησα...

-     Ναι;

-     Γεια σου, καυλάκι μου!

-     Γεια σου, Σαββούλη.

-     Έχεις κανονίσει κάτι για σήμερα το βράδυ;

-     Ήθελε ο Μπάμπης να πάμε για φαγητό στους γονείς του. Γιατί;

-     Να μωρέ, ψάχνουμε με έναν φίλο συνοδό πολυτελείας, βίζιτα για απόψε. Τι λες;

-     Θα βρω μία δικαιολογία και θα έρθω. Το φίλο σου τον ξέρω; Είναι κάποιο από τα παιδιά που με είχατε παρτουζώσει στο σπίτι σου εκείνη τη νύχτα;

-     Όχι, γι' αυτό βάλε τα δυνατά σου. Να τον εντυπωσιάσεις, να τον έχεις συχνό πελάτη. Και κοίτα να μας κάνεις καλή τιμή, ε;

-     Γιατί, Σαββούλη, έχεις παράπονο; Τις περισσότερες φορές τζάμπα δεν με γαμάς; Μόνο στο μπουρδέλο όταν έρχεσαι πληρώνεις. Έχε χάρη που γουστάρω το καυλί σου τρελά.

Κλείσαμε το τηλέφωνο. Ο πούτσος μου είχε γίνει ήδη πέτρα. Το γαμήσι με την κολλητή μου είναι πάντα μία πρόκληση, γιατί και αυτή ξέρει να πηδιέται εξαιρετικά. Το ραντεβού μας ήταν για τις 9 σε γνωστό υπαίθριο μπαρ της πόλης. Όταν φτάσαμε, η 23χρονη Ελίνα ήταν ήδη εκεί. Υπέρτατη καύλα, για ακόμη μία φορά. Φορούσε ένα μαύρο στράπλες, μίνι φόρεμα, με διπλή φόδρα και ασημένια στρασάκια, που εφάρμοζε τέλεια στον υπέροχο κώλο της και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, που σε συνδυασμό με το μίνι φόρεμα αναδείκνυαν τις θεσπέσιες ποδάρες της. Τα μαύρα της μαλλιά ήταν αφημένα κάτω. Φορούσε, επίσης, απαλή γκρι σκιά στα μεγάλα καυλιάρικα μάτια της, ενώ τα τσιμπουκόχειλα της, αν και δεν ήταν βαμμένα, ήταν όπως πάντα ζουμερά και έτοιμα για απίθανες πίπες.

Εκείνη την ώρα μιλούσε με έναν περίπου 60άρη, γκριζομάλλη κύριο, με ρυτίδες στην περιοχή των ματιών. Συμφωνήσαμε με τον Λάζαρο να φανούμε διακριτικοί και να την αφήσουμε να τελειώσει, οπότε περιμέναμε όρθιοι σε μία γωνία. Η κολλητή μου δεν πρέπει να μας είχε δει. Τους είδαμε να σηκώνονται και να πηγαίνουν μαζί στις τουαλέτες. Δεν χρειαζόταν και πολλή σκέψη για να καταλάβουμε ότι η Ελίνα είχε εκμεταλλευτεί τον χρόνο που μας περίμενε για να βγάλει στα γρήγορα ένα χαρτζιλικάκι.

Αμέσως αποφασίσαμε να τους ακολουθήσουμε, να τους πάρουμε μάτι ή έστω να καυλώσουμε με τα βογκητά της κολλητής μου. Τους είδαμε να μπαίνουν σε ένα από τα κουβούκλια της τουαλέτας των ανδρών κι εμείς μπήκαμε στο διπλανό. Εν τω μεταξύ, η Ελίνα πρέπει να μας είχε δει με την άκρη του ματιού της, αλλά δεν είπε κάτι.

Τα πρώτα λεπτά επικρατούσε σχετική σιγή και υποθέσαμε ότι η ψωλαρπάχτρα κολλητή μου τον έκανε τούρμπο με τις γνωστές, θεσπέσιες πίπες της. Μετά από λίγο, όμως, την ακούσαμε να βογκάει, στην αρχή σιγά-σιγά και μετά πιο δυνατά. Βγήκαμε από το κουβούκλιο μας και μπήκαμε στο δικό τους. Μας είδαν και οι δύο, αλλά δε σταμάτησαν.

Ο 60χρονος κύριος είχε κατεβάσει το παντελόνι του και είχε στήσει την κολλητή μου στον τοίχο στα αριστερά της πόρτας και της πηδούσε δυνατά και λυσσασμένα την κωλάρα, έχοντας σηκώσει ελαφρώς το φορεματάκι της και παραμερίζοντας το μαύρο, μικροσκοπικό στρινγκ της. Ο Λάζαρος, καυλωμένος από το θέαμα, κατέβασε το παντελόνι και το μποξεράκι του και άρχισε να τον παίζει. Εγώ έβγαλα το κινητό και άρχισα να τραβάω σε βίντεο το γαμήσι της κολλητής μου, ώστε να το βλέπω σπίτι μου και να τον παίζω με την πάρτη της.

Δεν πέρασαν 1-2 λεπτά και ο φίλος μου έχυσε στο πάτωμα. Το ίδιο πρέπει να συνέβη και με τον άντρα που πηδούσε την Ελίνα. Βγήκε από τον κώλο της κι εκείνη έσκυψε να του τον σκουπίσει με ένα απαλό τσιμπουκάκι. Το ίδιο έκανε και με την ψωλή του Λάζαρου, την οποία επαίνεσε ως μεγάλη και σκληρή. Φυσικά, ό,τι σπέρμα ρούφηξε το κατάπιε.

Προτού τρυπήσει ο πούτσος μου το μποξεράκι και το παντελόνι μου, ξεντύθηκα κι εγώ και φυσικά η κολλητή μου δεν αρνήθηκε να μου τον παίξει με τις τσιμπουκοχειλάρες της. Όπως πάντα, η πίπα της αριστουργηματική. Με ενδιάμεσα γλειψίματα και ρουφήγματα στα αρχίδια και φτυσίματα στο πουτσοκέφαλο. Δεν άργησα να της χύσω το πρόσωπο. Όσα έπεσαν στο στόμα της τα κατάπιε με τη μία, ενώ τα υπόλοιπα είτε τα μάζεψε με την απίθανη γλώσσα της είτε τα πήρε στο χέρι της και τα ρούφηξε. Σηκώθηκε ενώ εμείς φορούσαμε τα παντελόνια μας.

-     Σάββα, ο κ. Διονύσης με είδε μόνη όσο σας περίμενα και ήρθε να μου μιλήσει. Κατάλαβε τι δουλειά κάνω και μου πρότεινε να βγάλω ένα γρήγορο χαρτζιλικάκι ώσπου να έρθετε…

είπε η Ελίνα, ενώ ο Διονύσης έβγαλε από την τσέπη του και της έδωσε ένα 100ευρω, της έδωσε κι ένα φιλί στο μάγουλο και έκανε να φύγει. Η Ελίνα τον έπιασε από το μπράτσο.

-     Κύριε Διονύση, εμείς θα συνεχίσουμε σε ξενοδοχείο. Μήπως θέλετε να έρθετε;

Εκείνος έγνεψε καταφατικά χωρίς δεύτερη σκέψη! Η ψωλαρπάχτρα κολλητή μου συστήθηκε στο Λάζαρο και ένας-ένας βγήκαμε από την τουαλέτα για να πάμε στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει ο φίλος μου για εκείνο το βράδυ, ώστε να παρτουζώσουμε την Ελίνα.

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο μετά από περίπου 20 λεπτά. Ο Λάζαρος είχε ήδη πάει σ’ αυτό νωρίτερα για να τακτοποιήσει τα πράγματά του, οπότε απλά πήρε το καρτελάκι από τη reception. Ανέβηκε πρώτος και στη συνέχεια ανεβήκαμε κι εμείς. Μας περίμενε με ένα μπουκάλι λευκό κρασί και τέσσερα ποτήρια. Ήπιαμε 2-3 γουλιές ο καθένας και στη συνέχεια καθίσαμε στο κρεβάτι, σχηματίζοντας οι τρεις μας έναν κύκλο και η Ελίνα κάθισε στη μέση. Ο Διονύσης άρχισε να της χαϊδεύει τα μαλλιά και το πρόσωπο, ενώ ο Λάζαρος τη χούφτωνε στις ακάλυπτες μπουτάρες της, ψηλαφίζοντας σιγά-σιγά και το μουνάκι της.

-     Μμμμ... μούσκεμα είσαι μωρό μου… της είπε.

Εγώ πήγα από πίσω της, της κατέβασα το φερμουάρ από το φορεματάκι της και άρχισα να της γλείφω και να της δαγκώνω την πλάτη. Το πουτανάκι δε φορούσε σουτιέν. Ο Διονύσης τη χούφτωνε τώρα στα βυζιά, ενώ της έδινε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Ο Λάζαρος άπλωσε το αριστερό του χέρι στο μουνί της και άρχισε να το τρίβει πάνω από το στρινγκάκι της. Αυτό πρέπει να καύλωνε πολύ την ψωλαρπάχτρα κολλητή μου, καθώς μαζί με τα γλωσσόφιλα που εξακολουθούσε να δίνει με το Διονύση είχε αρχίσει τα πνιχτά βογγητά.

Έβγαλε το φόρεμα και τα πέδιλα της. Γονάτισε μπροστά μας και μας είπε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Η πίπα της ξεκίνησε από το Λάζαρο, που καθόταν στη μέση. Χωρίς χέρια, όπως ξέρουν την κάνουν οι καλές επαγγελματίες σαν αυτή. Με το δεξί της χέρι έπαιζε τον πούτσο του Διονύση και με τον αριστερό το δικό μου. Την έβλεπα να ρουφάει τα αρχίδια του φίλου μου, να του γλείφει το πουτσοκέφαλο, ενώ εκείνος την άρπαζε που και που από το κεφάλι και την πίεζε για να πάρει όλο τον πούτσο του στο στόμα της.

Μετά ήταν η σειρά του Διονύση να χαρεί τα τσιμπουκόχειλα της. Η ίδια τεχνική. Πίπα στο Διονύση χωρίς χέρια. Τώρα, με το δεξί της χέρι έπαιζε τον πούτσο του Λάζαρου και με τον αριστερό τον δικό μου. Ήρθε η σειρά μου. Για ακόμη μία φορά, επιβεβαίωσα το πόσο σωστή ήταν η απόφασή της να το κάνει επάγγελμα.

Ήταν, χωρίς αμφιβολία, η καλύτερη πίπα που μου είχε κάνει ποτέ. Βαθιά και υγρή. Μου ρουφούσε αχόρταγα τα αρχίδια, μου έφτυνε τον πουτσοκέφαλο και στη συνέχεια έπαιρνε όλο το καυλί μου στο στόμα της. Νόμιζα ότι θα πνιγόταν. Και ξανά η ίδια διαδικασία. Ρούφηγμα των αρχιδιών, φτύσιμο του πουτσοκέφαλου και όλο το καυλί στο στόμα της. Με τα χέρια της έπαιζε φυσικά τους πούτσους των άλλων δύο.

Την ξαπλώσαμε ανάσκελα. Ο Λάζαρος έσκυψε μπροστά της, ενώ εγώ και ο Διονύσης καθίσαμε στο πλάι της. Άρχισε, τώρα, να της γλείφει το ξεχειλωμένο και καυλωμένο της μουνί, παραμερίζοντας το βρακάκι της. Η Ελίνα βογκούσε πλέον δυνατά. Είναι φανερό ότι μπορεί εδώ και 3 μήνες να πηδιέται για τα λεφτά, αλλά της αρέσει κιόλας.

Άρχισα να της χαϊδεύω τα βυζιά, ενώ ο Διονύσης της γαμούσε το στόμα με τον πούτσο του. Τα πνιχτά βογκητά της γίνονταν όλο και δυνατότερα και από το μουνί της είδαμε να πετάγονται χύσια στο πρόσωπο του Λάζαρου.

Η Ελίνα έβγαλε το στρινγκάκι της, σηκώθηκε και γύρισε στα τέσσερα. Στη θέση που ξάπλωνε ανάσκελα πήγα και ξάπλωσα εγώ, ενώ ο Διονύσης πήγε από πίσω της.

-     Άνοιξε την κωλάρα σου, μωρό μου, να στην ξεσκίσω πάλι. Στην τουαλέτα που σε ξέσκισα πριν είδα ότι είναι και αυτή πολύ ανοιχτή, οπότε δε θα δυσκολευτώ να μπω.

Η κολλητή μου τον υπάκουσε, εκείνος ακούμπησε λίγο τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα της και μπήκε δυνατά και με τη μία. Η Ελίνα έσκουξε λίγο στην αρχή, όμως μετά φυσικά χαλάρωσε και άρχισε να το απολαμβάνει.

Έσκυψε και άρχισε να μου ρουφάει τον πούτσο, βογκώντας και πάλι ηδονικά. Ο Διονύσης της γαμούσε την κωλάρα, ενώ εκείνη μου έπαιρνε πίπα και με το ένα χέρι της έπαιζε τον πούτσο του Λάζαρου. Χτύπησε το τηλέφωνό της, πού ήταν ακουμπισμένο στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι.

-     Μπάμπης λέει, είπε ο Λάζαρος, που πρόλαβε να δει τη γράφει η οθόνη.

Το πουτανάκι απελευθέρωσε το στόμα της από τον πούτσο μου και ζήτησε λαχανιασμένη από τον Λάζαρο να της δώσει το τηλέφωνο.

-     Ναι;…

είπε η Ελίνα, με κάποια πνιχτά βογγητά να της ξεφεύγουν από τον Διονύση που της γαμούσε ακάθεκτος την κωλάρα...

-     Έλα Μπάμπη μου. Ναι, μωρό μου, δυστυχώς θα πρέπει να μείνω στη θεία μου απόψε, γιατί δεν είναι πολύ καλά και η μαμά μου που θα κάτσει να την προσέχει θέλει παρέα. Ναι, κι εγώ σε φιλώ και σ’ αγαπώ πολύ...

είπε και έκλεισε το τηλέφωνο. Σε τόσο μεγάλη πουτάνα είχε εξελιχθεί η κολλητή μου.

-     Θα κοιμηθώ εδώ το βράδυ. Δε σας πειράζει, έτσι δεν είναι;

Συνέχισε τώρα να μου παίρνει πίπα, να παίζει με το χέρι της τον πούτσο του Λάζαρου, ενώ ο Διονύσης συνέχισε να την πηδάει από τον κώλο, χύνοντας ξανά μέσα σε αυτόν. Η Ελίνα γύρισε και του τον σκούπισε, ρουφώντας όσα χύσια είχαν απομείνει.

Ο Διονύσης κάθισε σε μία πολυθρόνα και μας κοιτούσε καπνίζοντας ένα τσιγάρο. Η Ελίνα γύρισε ξανά σε μένα και κάθισε με το ξεχειλωμένο μουνί της πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να κουνιέται. Στην αρχή σιγά και μετά πιο γρήγορα. Εγώ, βλέποντας και το τατουάζ κόκκινο τριαντάφυλλο που έχει πάνω από την κλειτορίδα της, καθώς επίσης και το γκρι βέλος στα πλευρά της, καύλωνα όλο και περισσότερο. Ο Λάζαρος πήγε από πίσω της και ενώ εκείνη φαντάστηκε ότι θα της ξέσκιζε κι αυτός την κωλάρα, εκείνος έφερε τον πούτσο του με το χέρι του στο μουνί της και τον κάρφωσε δυνατά μέσα της.

-     Μη... Θα με πεθάνετε... θα μου κάνετε ζημιά…

έσκουξε η κολλητή μου. Φυσικά δεν την υπακούσαμε. Αρχίσαμε πλέον να τη γαμάμε σάντουιτς, έχοντας και οι δύο τους πούτσους μας μέσα στη μουνάρα της. Εκείνη ούρλιαζε από πόνο και ηδονή, αλλά δε σταματούσαμε. Είδα να φεύγουν από τα μάτια της δάκρια, αλλά ήταν φανερό ότι το ευχαριστιόταν. Ένιωσα τον πούτσο μου να λούζεται με τα υγρά της. Έχυσε ξανά. Σταματήσαμε!

Ήταν η σειρά μου να πάω από πίσω της και να την πάρω στα τέσσερα. Φυσικά δε δυσκολεύτηκα να μπω και άρχισα να της γαμάω δυνατά την κωλάρα, ενώ με το δεξί μου χέρι της έτριβα το ερεθισμένο από το ταυτόχρονο ξέσκισμα μουνάκι της. Εκείνη είχε σκύψει μπροστά και έγλειψε τον πούτσο του Λάζαρου, που τώρα ξάπλωνε στη θέση που ξάπλωνα εγώ πριν. Ο Διονύσης απλά καθόταν στην πολυθρόνα και μας κοιτούσε σε κατάσταση ηρεμίας.

Είχε έρθει η ώρα να χύσουμε. Σηκώσαμε την ψωλαρπάχτρα κολλητή μου και καθίσαμε γονατιστοί μπροστά της. Ανέλαβε πρώτα τον Λάζαρο που την έχυσε στα βυζιά. Μετά ήρθε σε μένα. Άρχισε να μου παίζει τον πούτσο με τα τσιμπουκόχειλα της. Κάποια στιγμή, που τον είχε ολόκληρο μέσα στο στόμα της, την έχυσα. Πρέπει να έπεσαν όλα κατευθείαν στο λαρύγγι της. Και όσα δεν έπεσαν τα κατάπιε με τη δεύτερη.

-     500 ευρώ ο καθένας, είπε μόλις σηκώθηκε από το κρεβάτι.

Ο Διονύσης τα έδωσε, μας χαιρέτησε και έφυγε. Οι υπόλοιποι κάναμε από ένα ντουζάκι και πέσαμε για ύπνο. Το κρεβάτι ήταν αρκετά μεγάλο και μας χωρούσε και τους τρεις...

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 160884



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.