Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν λίγες μέρες πήραμε τις άδειες μας εγώ και ο άντρας μου και πήγαμε στο παραθεριστικό μας για λίγες μέρες πριν πάμε τις κανονικές μας διακοπές! Με το που αρχίσαμε να φτάνουμε κοντά στο σπίτι μας άρχισα ήδη να φουντώνω και να ζεσταίνομαι, καθώς σκεφτόμουν τις στιγμές πάθους που είχα περάσει πριν μέρες με το Γ και τον Τ.

Αφήσαμε τα πράγματα στο σπίτι και ο άντρας μου ήθελε να πάμε για μπάνιο. Δίσταζα όμως γιατί δεν ήθελα να έχω καμιά ξαφνική συνάντηση γεμάτη αμηχανία στην παραλία. Μου είχαν πει και οι δύο ότι δούλευαν εκείνη την ημέρα και ήθελα να το αποφύγω. Όμως δεν έπιασαν τα κόλπα μου και ξεκινήσαμε να πάμε για μπάνιο και μάλιστα στο μαγαζί που δούλευε ο Γ. Φτάσαμε, βάλαμε το αντηλιακό μας, ξάπλωσα να διαβάσω το βιβλίο μου και ο άντρας μου πήγε να κάνει βουτιά. Ένιωσα ότι κάποιος με πλησίαζε, αλλά δεν γύρισα να δω

- Βρε, βρε ποια είναι στην παραλία μας;

Ήταν ο Γ !

- Δεν είμαι μόνη...

- Ναι τον είδα, μην αγχώνεσαι. Θα σας πάρω παραγγελία. Να έρθω σε λίγο;

- Στείλε άλλον, μην εμφανίζεσαι έτσι απότομα!

- Εγώ θα έρθω, μη φοβάσαι

Με το που ήρθε ο άντρας μου, ήρθε και ο Γ για παραγγελία.

- Τι θα παραγγείλετε ;

- Νόμιζα παρήγγειλες πριν, μου είπε ο άντρας μου.

- Όχι, δεν ήξερα τι ήθελες και του είπα να ξαναέρθει.

- Ας μου έπαιρνες έναν καφέ, να μην κουράζουμε τον άνθρωπο.

- Χαρά μου να σας εξυπηρετώ, δε με κουράζετε καθόλου…

του είπε ο Γ και δώσαμε την παραγγελία μας. Με την άκρη των ματιών μου κάτω από τα σκούρα γυαλιά μου χάζευα το σώμα του, ήταν ιδρωμένος και οι μύες του πετάγονταν. Προσπαθούσα να μην καρφωθώ, αλλά νομίζω δεν το πέτυχα.

- Τι κορμιά έχουνε όλοι εδώ πέρα;… μου είπε ο άντρας μου

- Γυμνάζονται λες ε; το έπαιξα αδιάφορη.

- Εσύ τους ξέρεις καλύτερα από μένα αυτούς.

- Τι εννοείς;;

- Πέρυσι και πρόπερσι έπαιζες βόλεϊ μαζί τους, φιλαράκια σου είναι…

είπε και έσκασε στα γέλια ξέροντας ότι λόγω του ότι είναι 25 χρονών (και κάτω) θα τους σνόμπαρα αν μου την έπεφταν. Δε πήγαινε το μυαλό του ότι πριν λίγες μέρες έκανα σεξ μαζί τους.

Δε συνέχισα την κουβέντα και άνοιξα το βιβλίο μου για να συνεχίσω να διαβάζω. Κάποια στιγμή ζεστάθηκα όμως και είπα να κάνω βουτιά. Κοίταξα προς το μέρος του Γ, αλλά φαινόταν να πνίγεται στη δουλειά. Σηκώθηκα, ετοιμάστηκα για να μπω στη θάλασσα, τον ξανακοίταξα, αλλά δε με έβλεπε.

- Θες να παραγγείλεις τίποτα;… με ρώτησε ο άντρας μου.

- Όχι, όχι κοιτούσα αν κάνουν και τίποτα για φαγητό.

- Καλά κάθε φορά παραγγέλνουμε να φάμε και τώρα αναρωτιέσαι αν έχουνε φαγητό;

- Βασικά κοιτούσα αν έχουν κάτι καινούριο να φάμε…

του είπα με νεύρα και έφυγα προς την θάλασσα. Βούτηξα, δροσίστηκα και βγήκα αμέσως. Πέρασα από την ξαπλώστρα, πήρα στεγνό μαγιό και είπα στον άντρα μου ότι πάω να αλλάξω και θα πήγαινα στο μπαρ να δω τι φαγητά έχουν. Κοίταξα προς το μπαρ, αλλά δεν ήταν ο Γ. Μπήκα στον χώρο με τις αλλαξέριες και εμφανίστηκε ο Γ.

- Που ήσουν;… του είπα.

- Σε είδα ότι βούτηξες και υπέθεσα ότι θα έρθεις εδώ να αλλάξεις.

Με τράβηξε μέσα στην πρώτη πόρτα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Τα χέρια του με έσφιγγαν δυνατά πάνω του και μου έλυνε το μαγιό ώσπου άρχισε να χτυπάει το κινητό του. Το έβγαλε από το τσαντάκι μέσης που φορούσε και απάντησε:

- Στην πρώτη πόρτα δεξιά είμαστε, έλα.

Τον κοίταξα με απορία και πριν ρωτήσω ποιος ήταν άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα το Τ. Άρχισε να με φιλάει με πάθος και δεν έβγαζα άχνα. Ο χώρος ήταν στενός και δύο αντρικά κορμιά ήταν πάνω μου. Δεν ήξερα που θα κατέληγε όλο αυτό που σχεδίασαν.

- Είναι ο άντρας μου έξω, πρέπει να σταματήσουμε, τους είπα.

- Γονάτισε, κάνε μας να τελειώσουμε και είσαι ελεύθερη.

Γονάτισα, έβγαλαν τα καυλιά τους και τα πήρα στα χέρια μου. Πρώτα έγλειψα το κεφαλάκι από το καυλί του Γ. Τον κοιτούσα στα μάτια και άρχισα να τον παίρνω στο στόμα μου σιγά-σιγά σφίγγοντας τα χείλη μου πάνω στο καυλί του που ήταν ήδη σκληρό. Του τον κρατούσα από τη βάση και τον έπαιρνα, ενώ με το άλλο χέρι έπαιζα απαλά το καυλί του Τ. Ο ρυθμός ήταν αργός, αλλά καυλωτικός, τους άκουγα που έβγαζαν ήχους ηδονής και μου άρεσε. Δεν σκεφτόμουν τίποτα, μόνο να τους ικανοποιήσω. Για μια δόση ο Τ με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι μου στο καυλί του Γ.

- Μην την πιέζεις, δε θέλουμε να της κάνουμε σημάδια γιατί ο άλλος θα την καταλάβει.

- Θέλω να την πηδήξω, είπε ο Τ.

- Όχι θα την καταλάβει σου λέω…

απάντησε ο Γ, αλλά πριν τελειώσει την κουβέντα του ο Τ έσκυψε, κάρφωσε το δάχτυλό του στο μουνάκι μου έτσι όπως ήμουν κάτω και τους έγλειφα και με σήκωσε. Άνοιξε με βία την πόρτα γιατί δε χωρούσε έτσι όπως ήμασταν εκεί μέσα και έχωσε το καυλί του στο γυμνό μουνί μου. Με έπιανε από τα μαλλιά και με κάρφωνε πάνω του με γρήγορο ρυθμό. Η μισή ήμουν μέσα στο δωματιάκι και η άλλη μίση έξω, με το Γ να μου καρφώνει το στόμα και ο Τ πίσω μου. Ευτυχώς δεν πέρασε κανείς εκείνη την στιγμή και ευτυχώς και ο Τ τελείωσε σε λίγα λεπτά. Τον έβγαλε έξω, με τράβηξε έξω και άρχισε να με χύνει στο πρόσωπο. Μετά από λίγο τελείωσε και ο Γ και έφυγαν.

Σκούπισα τα σπέρματά τους από πάνω μου με το βρεγμένο μαγιό και έβαλα το στεγνό. Βγήκα έξω αλαφιασμένη και πήγα κάτω από την ντουζιέρα και έκανα κρύο ντους.

- Εδώ είσαι; ήταν η φωνή του άντρα μου.

- Ναι, του είπα ψιθυριστά.

- Σε έψαχνα, είδα δύο νεαρούς να βγαίνουν από τις αλλαξιέρες και νόμιζα είχαν πιάσει το χώρο και δε μπορούσες να μπεις.

- Μπήκα, δεν τους είδα.

- Που να τους δεις, καμιά μικρούλα θα στρίμωξαν, ο ένας σκούπιζε υγρά από τους κοιλιακούς του. Θα πέρασε καλά αυτή.

- Σταμάτα πια, το μυαλό σου σε τέτοια είναι…

του είπα και έκλεισα το κρύο νερό που έπεφτε πάνω μου. Πήγαμε προς το μπαρ για να πάρουμε κάτι να φάμε και τα βλέμματα του Τ και το Γ ήταν πάνω μου. Ο άντρας μου δεν κατάλαβε τίποτα, πήγαμε στις ξαπλώστρες μας, φάγαμε και φύγαμε. Η επόμενη συνάντησή μας λογικά δεν θα είναι τυχαία... και θα είναι περισσότερη ώρα.




Copyright protected OW ref: 160844



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.