Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη με τον άντρα μου. Το σεξ μας αρέσει πάρα πολύ και μας αρέσει να δοκιμάζουμε πάντα νέες εμπειρίες στο κρεβάτι μας. Τα Σαββατοκύριακα βλέπουμε ταινίες και είδαμε μία με strapon σε μια φάση. Δεν είναι άσχημη ιδέα σκέφτηκα, να έχω ένα τέτοιο εργαλείο είπα μέσα μου και να μην ξεκαυλώνει ποτέ. Να το δοκίμαζα στον αντρούλη μου. Παρήγγειλα ένα και μου το έστειλαν ταχυδρομικώς. Χαρούμενη, το έδειξα στον άνδρα μου, ο οποίος το δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά.

Μια μέρα, εκεί που τον έγλειφα, με μια κίνηση, 1 δάκτυλό μου βρέθηκε στην κωλοτρυπίδα του. Τινάχτηκε απότομα κι ο πούτσος του καύλωσε πολύ αμέσως. Το 1 δάκτυλό μου, αφού μπαινοβγήκε πολλές φορές, έγιναν 2. Όπως τον είχα στο στόμα μου, άρχισε να με χύνει και κατάπια όλα τα καυτά του χύσια. Έβγαλε μια ασυνήθιστα τεράστια ποσότητα σπέρματος και το ευχαριστήθηκα.

Μετά από 2 μέρες, που ήμουν πάλι πολύ καυλωμένη, το βράδυ μετά τα ποτά μας, τον πήγα στο κρεβάτι, του έδεσα τα μάτια μ’ ένα μαντήλι κι άρχισα να τον γλείφω σ’ όλο του το σώμα. Τον γυρίζω μπρούμυτα, του δένω τα χέρια, τον καβαλάω κι αρχίζω να τρίβω τις ρώγες μου στην πλάτη του και συγχρόνως να τον γλείφω.

Φθάνοντας στα κωλομέρια του, τ’ ανοίγω κι αρχίζω με την γλώσσα μου να τον γλείφω. Στην αρχή κυκλικά και μετά έσπρωχνα όσο μπορούσα πιο βαθιά την γλώσσα μου. Μετά αντικατέστησα την γλώσσα μου με 1 δάκτυλο και μετά με 2.

- Τι μου κάνεις μωρό μου;

Βογκούσε απ’ την καύλα ο αντρούλης μου. Σταματάω, φοράω το strapon και βάζω βαζελίνη. Βάζω και λίγη στην κωλοτρυπίδα του και του ακουμπάω το πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα του. Τινάχτηκε σαν ελατήριο, αλλά γυρνώντας, έσπρωξα λίγο και του μπήκε μέσα το πουτσοκέφαλο απ’ το strapon μου. Ούρλιαξε απ’ τον πόνο αλλά εγώ συνέχισα σιγά-σιγά να μπαινοβγαίνω μέσα του.

Μετά από λίγη ώρα, τον είχε πάρει όλο μέσα του. Μούγκριζε απ’ τον πόνο και την καύλα, αλλά με τρέλαινε κι εμένα και τον γαμούσα όλο και πιο δυνατά. Τον άρπαξα απ’ τα μαλλιά και του είπα:

- Σκάσε ρε πούστη! Είσαι η πουτάνα μου απόψε κι εγώ ο γαμιάς σου! Παρ’ τον όλο τον πούτσο μου καργιόλη! Δικός σου είναι σήμερα!

Είχα τρελαθεί στην καύλα. Δεν άντεχα άλλο, καθώς αισθανόμουν ότι θα έχυνε το μουνί μου απ’ την καύλα. Πέφτω πάνω του, τον αγκαλιάζω και συνεχίζω να τον γαμάω δυνατά.

- Αγαπούλα, σήμερα είσαι δικιά μου! Είμαι ο γκόμενος σου! Του ψιθυρίζω! Σε χύνω…

και τον ξέσκιζα μπαινοβγάζοντας το strapon στον κώλο του, το οποίο τώρα το έπαιρνε χωρίς να διαμαρτύρεται.

Φυσικά μας είχαν ακούσει σ’ όλη την πολυκατοικία απ’ τις φωνές μας. Του έλυσα τα χέρια και συνέχισα να τον φιλάω λέγοντάς του ότι από εδώ και πέρα, θα είναι αυτός η γκόμενα μου και θα την γαμάω έτσι όποτε θέλω εγώ. Την άλλη φορά θα τον ντύσω και με γυναικεία ρούχα. Λες να του αρέσουν γυναίκες να τον γαμάνε; Σκεπτόμουν ενώ μ’ έπαιρνε ο ύπνος. Με κάποια φίλη μου πρέπει να τον δοκιμάσω.
Copyright protected OW ref: 160843Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.