Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η καινούρια διευθύντρια

Οι μέρες που ακολούθησαν το περιστατικό στο γραφείο της διευθύντριας κύλησαν ομαλά. Προσπάθησα να αφοσιωθώ στη δουλειά όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μου τριγυρνούσαν ακόμα οι εικόνες. Δε μπορούσα να ξεχάσω ούτε λεπτό πως αυτή η ήρεμη και γλυκομίλητη γυναίκα με είχε κάνει να παίξω την ψωλή μου γονατιστός μπροστά της, να την τρίβω υπνωτισμένος μέχρι να χύσω πάνω στη γόβα της. Και πως θα το έκανα ξανά χωρίς καμία αντίρρηση αρκεί να μου το ζητούσε. Και αυτές οι "επόμενες δοκιμασίες" που ανέφερε με κρατούσαν σε μία συνεχή κατάσταση προσδοκίας και καύλας. Τις λίγες φορές που τα βλέμματα μας συναντήθηκαν μέσα στην εταιρεία εκείνη απλά μου χαμογέλασε πράγμα που μ' έκανε να καυλώσω αυτόματα. Ήθελα με κάποιο τρόπο να την πλησιάσω αλλά ήξερα καλά πως αυτό ήταν αποκλειστικά δική της επιλογή. Ήξερα καλά επίσης πως μάλλον δεν ήμουν ο μόνος εργαζόμενος από την εταιρεία που είχε την τύχη να περάσει κάποια δοκιμασία. Είχα παρατηρήσει κάποια "ύποπτα χαμόγελα" εδώ κι εκεί, όμως κάποια στιγμή που περνούσα τυχαία έξω από το γραφείο της συνέβη κάτι που επιβεβαίωσε τις υποψίες μου σε μεγάλο βαθμό.

Η Βίκυ η γραμματέας της Κας Δημητρίου έλειπε από το γραφείο της το οποίο βρισκόταν ακριβώς έξω από αυτό της διευθύντριας. Η Βίκυ ήταν και αυτή νέα στην εταιρεία και είχε έρθει μαζί με την Κα Δημητρίου. Ήταν από τις πιο όμορφες και "κλασάτες" γυναίκες που είχαν περάσει ποτέ από την εταιρεία. Σίγουρα νεότερη από την διευθύντρια, ψηλόλιγνη με ισχνά και συμμετρικά χαρακτηριστικά, κόκκινα ίσια μαλλιά, μεγάλα εκφραστικά πράσινα μάτια και ένα απαράμιλλο στυλ, σέξι και αριστοκρατικό συγχρόνως που ενδυνάμωνε αυτήν την περίεργη μίξη ωμής γοητείας και αποστασιοποίησης που ανέδυε. Καθώς σκεφτόμουν αυτά για τη Βίκυ η πόρτα του γραφείου της Κας Δημητρίου άνοιξε και από μέσα ξεπρόβαλε η Μιρέλλα. Η Μιρέλλα ήταν μία πανέξυπνη και θελκτική κοπέλα από το διαφημιστικό τμήμα. Κοινωνική, πολύ ικανή, ευχάριστη και χαμογελαστή, είχε μία μεταδοτική αισιοδοξία που την έκανε περιζήτητη στις συνεργασίες. Επιπλέον, είχε μία έντονη σεξουαλική γοητεία απόρροια της ζουμερής της εμφάνισης. Η Μιρέλλα ήταν αυτό που λέμε "καυλάκι". Κοντούλα με υπέροχες τονισμένες καμπύλες, στρογγυλό πρόσωπο με μικρά σκούρα μάτια και δύο απολύτως φυσικά σαρκώδη χείλη. Δύο άψογα σχηματισμένα, τρυφερά τσιμπουκόχειλα που όλοι στην εταιρεία κάποια στιγμή είχαν φανταστεί γύρω από τον πούτσο τους, ή ακόμα και πάνω στα υγρά και πρησμένα από την καύλα μουνάκια τους. Το ντύσιμο της δεν τόνιζε τίποτα στο σώμα της αλλά άφηνε χώρο στη φαντασία. Προτιμούσε σχετικά φαρδιά ρούχα, ελαφριά λουλουδάτα υφάσματα που έκρυβαν τα μάλλον προικισμένα βυζιά της και τον φουσκωτό κώλο της. Τέλος, φορούσε πάντα ψηλοτάκουνα παπούτσια, πλατφόρμες ή γόβες με φιάπα, κάτι που δε με ενθουσίαζε καθώς ήμουν λάτρης της κλασσικής γραμμής αλλά από την άλλη συνήθως αναδείκνυαν το άψογο πεντικιούρ στα πανέμορφα μινιατουρίστικα πόδια της.

Τα βλέμματα μας διασταυρώθηκαν καθώς έβγαινε από το γραφείο και το χαμόγελο της, αυτό το κλασσικό πλέον χαμόγελο το οποίο ήταν στο δικό μου πρόσωπο λίγες μέρες νωρίτερα, πρόδιδε ότι κάτι είχε συμβεί μόλις μέσα στο γραφείο της διευθύντριας. Με προσπέρασε κι έφυγε για το γραφείο της, λίγο χαμένη στις σκέψεις της ή ίσως καυλωμένη ακόμα από ότι είχε συμβεί προηγουμένως μέσα στο γραφείο της Κας Δημητρίου. Το μυαλό μου άρχισε να καλπάζει προσπαθώντας να φανταστώ σε ποια δοκιμασία θα μπορούσε να την είχε υποβάλλει η νέα μας διευθύντρια. Τις σκέψεις μου διέκοψε η ήρεμη φωνή της Βίκυς η οποία στο μεταξύ είχε επιστρέψει στο πόστο της χωρίς καν να την καταλάβω:

- Α, Κε Μηλιώνη και ότι θα σας ειδοποιούσα, η Κα Δημητρίου θα ήθελε να σας δει.

- Ναι, ναι, μάλιστα, αμέσως, ψέλλισα προσπαθώντας να κρύψω την αμηχανία μου. Να περάσω;

- Περάστε ναι, σας περιμένει, μου απάντησε η Βίκυ κάπως αδιάφορα.

Μπήκα στο γραφείο και όλα έδειχναν κανονικά. Ήμουν όμως σίγουρος πως δεν ήταν έτσι.

- Χαίρετε Κε Μηλιώνη, χαίρομαι πολύ που σας βλέπω, είπε η Κα Δημητρίου, καθίστε.

Κάθισα αμίλητος και υπνωτισμένος από τη θέα αυτής της υπέροχης γυναίκας. Δεν υπήρχε εταιρεία, δεν υπήρχε τίποτα, το μόνο που ήθελα ήταν να μου αποκαλυφθεί η νέα μου δοκιμασία. Ο πούτσος μου είχε αρχίσει ήδη να φουσκώνει. Η διευθύντρια με κοίταξε στα μάτια και δίχως περιστροφές μου είπε:

- Κε Μηλιώνη, ήρθε η ώρα της νέας σας δοκιμασίας. Θα θέλατε να την ακούσετε;

- Μα φυσικά, ομολογώ πως περίμενα αυτή τη στιγμή με ανυπομονησία.

- Εντάξει, εντάξει, ακούστε την πρώτα και μετά μου λέτε αν συμφωνείτε ή όχι. Σας τονίζω ότι τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό και φυσικά τίποτα δεν αλλάζει στην επαγγελματική μας σχέση σε περίπτωση που αρνηθείτε.

Να αρνηθώ; Ούτε που είχε περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Προς το παρόν προσπαθούσα με δυσκολία να χειριστώ την σηκωμένη μου ψωλή, την ανείπωτη καύλα που αυτή η γυναίκα μου προκαλούσε. Ότι και να μου ζητούσε θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη.

- Ακούστε λοιπόν, αυτή η δοκιμασία θα είναι διαφορετική από την προηγούμενη, αν και θα χρειαστεί να γονατίσετε και πάλι, είπε μειδιώντας. Όπως γνωρίζετε, αύριο στις 9 έχουμε συνάντηση εδώ στην εταιρεία μας με τους εκπροσώπους ενός σημαντικού νέου πελάτη. Πρόκειται περί μίας συμφωνίας την οποία δουλεύουμε καιρό και που ελπίζω να επισημοποιηθεί αύριο αφού συζητηθούν κάποιες τελευταίες αλλά σημαντικές λεπτομέρειες. Και ο ρόλος σας είναι πολύ σημαντικός σε όλο αυτό. Αυτό που θα ήθελα από εσάς είναι να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες που θα σας δώσω αμέσως τώρα και κατά τα άλλα να με εμπιστευθείτε.

- Είμαι όλος αυτιά Κα Δημητρίου.

- Λίγο πριν την συνάντηση αύριο το πρωί, θα ήθελα πολύ διακριτικά να μπείτε κάτω από το τραπέζι στην αίθουσα των συναντήσεων. Θα περιμένετε εκεί με απόλυτη ησυχία, είναι πολύ σημαντικό αυτό μέχρι να σας δοθεί το σήμα. Από τη στιγμή που θα λάβετε το σήμα θα ξέρετε τι θα πρέπει να κάνετε.

Δεν καταλάβαινα τίποτα αλλά όλο αυτό το μυστήριο, η μελιστάλαχτη φωνή της διευθύντριας καθώς και ο πρησμένος πούτσος μέσα στο παντελόνι μου δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο για ορθολογικές σκέψεις.

- Είμαι σύμφωνος Κα Δημητρίου, στις 9 παρά 10 θα είμαι κάτω από το τραπέζι. Ποιο θα είναι όμως το σήμα;

- Θα το καταλάβετε Κε Μηλιώνη είμαι σίγουρη. Και κάτι τελευταίο, καταλαβαίνω ότι όλα αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτόγνωρα και σας ερεθίζουν. Ακόμα και τώρα που σας μιλάω βλέπω το φούσκωμα στο παντελόνι σας το οποίο προδίδει μία πολύ καυλωμένη ψωλή και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα ήθελα όμως να σας ζητήσω να μην ασχοληθείτε μαζί της σήμερα και μέχρι τη συνάντηση, έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό!

Ο τρόπος με τον οποίο η Κα Δημητρίου μπορούσε να ξεστομίσει τα πιο πρόστυχα λόγια παραμένοντας ήρεμη και μειλίχια με τρέλαινε. Κόντεψα να χύσω εκεί επιτόπου μέσα στο παντελόνι μου όμως με υπερπροσπάθεια, η οποία μάλλον φάνηκε στο πρόσωπό μου, το απέφυγα.

- Ναι Κα Δημητρίου, συγχωρέστε μου την έκφραση αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ καυλωμένος ήδη. Θα ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες σας όμως!

- Κάθε άλλο Κε Μηλιώνη, φυσιολογικά πράγματα. Αυτά λοιπόν για τώρα, σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και σας εύχομαι καλή επιτυχία.

Επέστρεψα στο γραφείο μου. Αργότερα σπίτι μου. Η πούτσα μου δεν έλεγε να με αφήσει ήσυχο. Σκέψεις με κατέκλυζαν και ήταν όλες πρόστυχες και καυλωτικές. Μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερα να κοιμηθώ. Το επόμενο πρωί έκανα ένα μακρύ και χαλαρό ντους, ντύθηκα κι έφυγα για την εταιρεία χωρίς να ξέρω τι με περιμένει αλλά με μεγάλη ανυπομονησία να το ανακαλύψω.

Μπήκα στην εταιρεία στις 8 και μισή. Κοίταξα γύρω μου και όλα κυλούσαν κανονικά. Σερβιρίστηκα καφέ και κάθισα για λίγο στο γραφείο μου να συγκεντρωθώ όσο μπορούσα. Η καρδιά μου χτυπούσε με μανία απόρροια της σουρεαλιστικής κατάστασης που ζούσα. Ήμουν ένας απλός υπάλληλος σε μία εταιρεία όπου όλα φαίνονταν νορμάλ και καθημερινά και έπρεπε να πάω να τρυπώσω κάτω από το τραπέζι στην αίθουσα των μίτινγκ ακολουθώντας τις οδηγίες της διευθύντριας μου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η κατάσταση αυτή με καύλωνε ανεξέλεγκτα. Με αυτές τις σκέψεις είχε πάει σχεδόν παρά 10. Σηκώθηκα όσο πιο φυσικά μπορούσα και κατευθύνθηκα προς την αίθουσα των μίτινγκ. Έριξα μία ματιά μπαίνοντας. Κανείς. Απομάκρυνα δύο από τις καρέκλες που βρίσκονταν γύρω από το τραπέζι, γονάτισα, έσκυψα, σύρθηκα από κάτω και έβαλα τις καρέκλες πίσω στην αρχική τους θέση. Το φως ήταν λιγοστό κάτω από το τραπέζι και πήρε λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσουν τα μάτια μου. Νόμισα πως διέκρινα κάτι προς την κεφαλή του τραπεζιού και άρχισα να κινούμαι προς τα εκεί. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ακούστηκαν φωνές, ήταν η Κα Δημητρίου μαζί με τους εκπροσώπους του πελάτη που έμπαιναν στην αίθουσα. Προχωρώντας προς την κεφαλή του τραπεζιού άρχισα να διακρίνω μία σιλουέτα. Δεν ήμουν μόνος κάτω από το τραπέζι. Η ταχυπαλμία μου έκανε το κεφάλι μου να βουίζει. Η έκπληξη μου όταν κατάλαβα ποιος θα είναι ο παρτενέρ μου στη δοκιμασία με παρέλυσε. Η Μιρέλα με κοιτούσε χαμογελαστά και έχοντας το δάχτυλο της στα χείλη μου έκανε νόημα να κάνω ησυχία.

Τη στιγμή εκείνη η Κα Δημητρίου και οι καλεσμένοι της έπαιρναν τις θέσεις τους. Όπως ήμουν καθισμένος με την πλάτη μου στο κεφάλι του τραπεζιού η Κα Δημητρίου κάθισε στα αριστερά μου και δίπλα της ένα κύριος. Από την άλλη πλευρά, τη μεριά της Μιρέλλας κάθισε ένας άλλος κύριος και μία κυρία. Έκανα ησυχία και περίμενα χωρίς να καταλαβαίνω πλέον. Όποτε κοιτούσα τη Μιρέλα εκείνη μου χαμογελούσε γλυκά. Η όλη κατάσταση με καύλωνε φυσικά. Βρισκόμουν δίπλα σε μία από τις πολύ ποθητές γυναίκες της εταιρείας που μέχρι τώρα μόνο τυπικές κουβέντες είχαμε ανταλλάξει αλλά τώρα ένιωθα μία περίεργη οικειότητα μαζί της, μία συνενοχή για κάτι που θα συνέβαινε σε λίγο. Και συνέβη. Καθώς οι δύο άντρες και οι δύο γυναίκες που έπαιρναν μέρος σε αυτή την ιδιαίτερη συνάντηση μιλούσαν με απόλυτη φυσικότητα για τα θέματα της συμφωνίας αντιλήφθηκα τον έναν εκ των κυρίων, αυτόν που καθόταν στα αριστερά μου να ανοίγει σιγά-σιγά και σιωπηλά το φερμουάρ του παντελονιού του και να βγάζει έξω την ήδη σηκωμένη του ψωλή. Την κούνησε δεξιά αριστερά σαν να έδινε κάποιο σήμα και τότε η Μιρέλλα μου έκανε νόημα να αλλάξουμε θέσεις. Πέρασε από πάνω μου κι ένιωσα τις αφράτες της καμπύλες να χαϊδεύουν απαλά το καυλί μου. Αυτό που ακολούθησε με άφησε άναυδο. Η Μιρέλλα χωρίς κανένα ενδοιασμό στήθηκε μπροστά στη σηκωμένη ψωλή αυτού του αγνώστου. Το πρόσωπό της ήταν σε απόσταση αναπνοής από το τεντωμένο και φλεβώδες αυτό καυλί. Πλησίασε και τύλιξε το πουτσοκέφαλο με τα τρυφερά της τσιμπουκόχειλα. Κατέβαζε σιγά-σιγά το κεφάλι της μέχρι που με αξιοθαύμαστη τεχνική χώρεσε όλο τον πούτσο μέσα στο στόμα της. Από εκεί και μετά ξεκίνησε ένα αριστοτεχνικό αλλά απολύτως σιωπηλό τσιμπούκι.

Ρουφούσε την άγνωστη ψωλή με λαιμαργία, την κατάπινε μέχρι το λαρύγγι της, την κρατούσε εκεί για λίγο και μετά την έβγαζε έξω και περιποιούνταν το πρησμένο κεφάλι με τα χείλια και τη γλώσσα της. Έκανε μικρά διαλείμματα για να γλείψει τ' αρχίδια και επανερχόταν στην ψωλή με ανανεωμένο ενθουσιασμό. Που και που γυρνούσε και με κοίταζε με ένα σκανδαλιάρικο χαμόγελο που μου πυροδοτούσε νέα κύματα καύλας πριν επιστρέψει στην ασχολία της. Η πίπα της ήταν συγκλονιστική και τεχνικά άψογη. Ο άγνωστος κύριος έβαλε το ένα του χέρι κάτω από το τραπέζι, πίσω από το κεφάλι της και άρχισε να της δίνει ρυθμό. Η Μιρέλλα αφέθηκε πλήρως στις ορέξεις του και τον άφησε να τη χρησιμοποιήσει γαμώντας της το στόμα και μάλιστα χωρίς να βγάλει τον παραμικρό θόρυβο. Οι τέσσερις συνομιλητές συνέχιζαν απρόσκοπτοι τη δουλειά τους πάνω από το τραπέζι καθώς ο πούτσος του μπαινόβγαινε στο στόμα της. Μέχρι που είδα τα πόδια του να τεντώνονται και να κρατάει το κεφάλι της Μιρέλλας σφιχτά με όλο του το καυλί μέσα. Ήταν φανερό πως άδειαζε τα καυτά του χύσια απευθείας στο λαρύγγι της κι εκείνη τα υποδεχόταν αδιαμαρτύρητα και με ευχαρίστηση.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή και καθώς είχα ξεχαστεί από το υπέροχο θέαμα συνειδητοποίησα πως λάμβανα το δικό μου σήμα. Η άγνωστη κυρία στα δεξιά μου είχε σηκώσει τη φούστα της και είχε μόλις παραμερίσει την κιλότα της αποκαλύπτοντας ένα βελούδινο πλήρως περιποιημένο μουνί. Δε μπορούσα να καταλάβω την ηλικία της κατόχου αυτού του έξοχου μουνιού αλλά ούτε και με ένοιαζε. Η θέα μίας άγνωστης γυναίκας με κάλτσες, ζαρτιέρες, γόβες και ανοιχτά πόδια που αποκάλυπταν ένα θεσπέσιο μουνάκι και το οποίο είχα εντολή να εξυπηρετήσω άμεσα, έκαναν τον πούτσο μου πέτρα. Πλέον ήξερα ποια ήταν η δοκιμασία μου και ήλπιζα να αντεπεξέλθω πλήρως. Ξεκινώντας να πλησιάσω την άγνωστη έριξα μια ματιά στη Μιρέλλα η οποία είχε ξανακαθίσει πίσω. Τα μάτια της ήταν λίγο δακρυσμένα καθώς κατάπινε τις τελευταίες σταγόνες από τα φρέσκα χύσια του αγνώστου που είχε μόλις τσιμπουκώσει ενώ συνέχιζε να μου χαμογελάει πονηρά. Έφερα το πρόσωπο μου μπροστά στο μοσχοβολιστό μουνί της άγνωστης κυρίας. Καθώς η κουβέντα για τη συμφωνία προχωρούσε, ακούμπησα τα χείλια μου στο πλαϊνό εσωτερικό μέρος των μηρών της και αφού τα φίλησα απαλά άρχισα να τα γλείφω αργά και σταθερά. Σιγά-σιγά έφτασα στα τρυφερά μουνόχειλα τα οποία έγλειψα για αρκετή ώρα. Η άγνωστη κατέβασε το ένα της χέρι και άνοιξε με αυτό τα υγρά της μουνόχειλα αποκαλύπτοντας το μαγικό κουμπί της ηδονής. Ακούμπησα της γλώσσα μου πλατιά πάνω στην κλειτορίδα της. Από το τρόπο που έσφιξε τα πόδια της κατάλαβα πως αυτό την ευχαριστούσε. Άρχισα να κουνάω το κεφάλι μου πάνω κάτω τρίβοντας της γλώσσα μου πάνω στην κλειτορίδα της. Σταματώντας μετά από λίγο για να πάρω μία ανάσα γύρισα και κοίταξα τη Μιρέλλα. Την είδα να τρίβει το μουνί της πάνω από τα ρούχα της και της χαμογέλασα πονηρά καθώς απελευθέρωσα και τη δική μου ψωλή από το παντελόνι και το εσώρουχο. Σκέφτηκα πόσο δίκιο είχε η Κα Δημητρίου που μου ζήτησε να μην ασχοληθώ με την ψωλή μου πριν τη δοκιμασία. Ένιωθα πρωτόγνωρη και ανείπωτη καύλα. Επέστρεψα στην εξυπηρέτηση της άγνωστης κυρίας συνεχίζοντας να γλείφω την κλειτορίδα της. Εκείνη έβαλε το χέρι της πίσω από το κεφάλι μου και το πίεσε πάνω της με δύναμη. Λίγα λεπτά πέρασαν σε αυτή τη στάση μέχρι που ένιωσα τα πόδια της να τρέμουν και να μου πιέζει το κεφάλι με ακόμα μεγαλύτερη πίεση πάνω στο μουνί της. Μετά από μία σύντομη παύση τράβηξε το κεφάλι μου πίσω και το τοποθέτησε πιο χαμηλά στο άνοιγμα των χειλιών της. Άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου κι εγώ έπινα τους γλυκόξινους μουνοχυμούς της με μεγάλη ευχαρίστηση.

Την ίδια στιγμή με την περιφερειακή μου όραση αντιλήφθηκα τη Μιρέλλα που τσιμπούκωνε με λαιμαργία την ψωλή και του δεύτερου αγνώστου. Ήμασταν δύο σκεύη ηδονής κατ' εντολή της διευθύντριας μας, γονατιστοί δίπλα-δίπλα προσφέροντας στοματικές υπηρεσίες στους υποψήφιους πελάτες της εταιρείας. Και είχαμε καυλώσει και οι δύο στο έπακρο. Κάθισα σε αυτή τη στάση μέχρι η άγνωστη κυρία να τραβήξει το χέρι της από το κεφάλι μου και να με σπρώξει ελαφρά προς τα πίσω, σημάδι πως δε θα χρειαζόταν άλλο τις υπηρεσίες μου. Κάθισα πίσω κι άρχισα να παίζω την ψωλή μου παρακολουθώντας τη Μιρέλλα να ρουφάει το καυλί και τ' αρχίδια του δεύτερου αγνώστου. Η ψωλή του ήταν μεγαλύτερη από την προηγούμενη και η Μιρέλλα ζοριζόταν να την χωρέσει όλη στο στόμα της. Εκείνη τη στιγμή και πιστεύοντας πως η δοκιμασία μου είχε τελειώσει πήρα το ρίσκο και πλησίασα τη Μιρέλλα, έβαλα το χέρι μου κάτω από τη φούστα, παραμέρισα την κιλότα της κι ένιωσα το μουνί της. Ήταν κάθυγρη και με ευκολία έχωσα δύο δάχτυλα μέσα του.

Άρχισα να την γαμάω με τα δάχτυλα μου ενώ με το άλλο χέρι έτριβα αργά τον πούτσο μου. Η Μιρέλλα ήταν τόσο ερεθισμένη που δεν άργησε να χύσει. Ένιωσα τα τοιχώματα του μουνιού της να συσπώνται γύρω από τα δάχτυλά μου καθώς υγρά κυλούσαν στο χέρι μου. Πίστευα πως σε λίγο θα έχυνα καθώς ο άγνωστος θα έχυνε στο στόμα της όμως μία νέα αναπάντεχη εξέλιξη ματαίωσε τα σχέδια μου. Ξαφνικά είδα την Κα Δημητρίου να ανοίγει κι εκείνη τα πόδια της, να παραμερίζει την κιλότα της και να αποκαλύπτει το θεϊκό της μουνί. Ήταν το πιο όμορφο μουνί που είχα δει στη ζωή μου, με υπέροχα συμμετρικά μουνόχειλα, στιλπνό δέρμα και ελάχιστη τριχοφυΐα στο επάνω του μέρος. Ένιωσα ρίγη να με διαπερνούν όταν συνειδητοποίησα πως ήθελε κι εκείνη να την εξυπηρετήσω! Πλησίασα υπνωτισμένος το αντικείμενο του πόθου μου και από την πολύωρη και εκτεταμένη καύλα όρμησα επάνω του με λαιμαργία. Άκουσα τη φωνή της Κας Δημητρίου να ραγίζει στιγμιαία χωρίς να ακούω τι ακριβώς έλεγε και τότε επανήλθα στην πραγματικότητα και κατέβασα στροφές. Θα την άφηνα να με καθοδηγήσει καθώς ήθελα να της προσφέρω τη μέγιστη ηδονή. Έριξα μία τελευταία ματιά στη Μιρέλλα η οποία είχε ανοίξει το στόμα της διάπλατα και μαλάκιζε τη ψωλή του αγνώστου πάνω στη γλωσσά της. Ριπές από καυτό λευκό σπέρμα άρχισαν να πέφτουν μέσα στο στόμα της κι εκείνη κατάπινε τα χύσια και του δεύτερου αγνώστου με εφάμιλλη λαιμαργία. Το χέρι της Κας Δημητρίου διέκοψε την παρακολούθηση καθώς έπιασε απαλά το κεφάλι μου και το έσπρωξε προς το μουνί της. Έβγαλα έξω τη γλώσσα μου και την άφησα να με οδηγήσει ακριβώς στο σημείο που επιθυμούσε. Μόλις το έκανε πήρα το θάρρος και με τα δάχτυλα μου απομάκρυνα τα μουνόχειλα της. Άρχισα να γλείφω την κλειτορίδα της με διάφορους τρόπους μέχρι να καταλάβω ποιος την ευχαριστούσε περισσότερο. Αυτό που της άρεσε τελικά ήταν να έχω το στόμα μου ορθάνοιχτο και βεντουζωμένο πάνω στο μουνί της και να της γλείφω την κλειτορίδα γρήγορα και επαναληπτικά.

Μάζεψα όσες δυνάμεις μου είχαν μείνει προκειμένου να κρατήσω την υψηλή ταχύτητα. Πέρασαν κάποια λεπτά έτσι μέχρι που ένιωσα την Κα Δημητρίου να ανασηκώνει ελαφρά τα πόδια της και να αγκαλιάζει σφιχτά το κεφάλι μου με τα γόνατα της. Ένας χείμαρρος από υπέροχα και γευστικά υγρά απελευθερώθηκε γεμίζοντας το στόμα μου τα οποία και κατάπινα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Η ψωλή μου ήταν έτοιμη να εκραγεί. Έπινα το νέκταρ της καυλιάρας διευθύντριας μου αφού προηγουμένως είχα γλείψει μέχρι να χύσει το μουνί μίας άγνωστης αλλά και γαμήσει με τα δάχτυλα μου τη Μιρέλλα, το καυλάκι της εταιρείας με τα τσιμπουκόχειλα η οποία κι αυτή με τη σειρά της είχε αποδειχθεί ότι τιμούσε τον τίτλο του καυλακίου καθώς είχε χαρίσει αυτοκρατορικές πίπες σε δύο αγνώστους και είχε καταπιεί με περίσσια ευχαρίστηση τα καυτά τους χύσια. Η Κα Δημητρίου με απομάκρυνε απαλά για να συνεχίσει την κουβέντα της. Δευτερόλεπτα μετά την άκουσα να λέει:

- Πολύ ωραία, μπορούμε να προχωρήσουμε στα τυπικά λοιπόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε και να σας διαβεβαιώσω πως η εταιρεία μας είναι έτοιμη να καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Κυρία μου και Κύριοι μπορούμε να αποχωρήσουμε προς στιγμήν. Θα συναντηθούμε ξανά στην πρώτη ενημέρωση σχετικά με την συνεργασία μας. Σας ευχαριστώ.

«Εμείς ευχαριστούμε» και άλλα τέτοια παρόμοια ακούστηκαν από τους αγνώστους καθώς αποχωρούσαν. Ήταν φανερό πως είχαν μείνει πλήρως ικανοποιημένοι από την απόδοση μας. Ήμουν ακόμα καυλωμένος στο έπακρο, έπρεπε κάτι να κάνω. Κοίταξα τη Μιρέλλα η οποία ήταν κι αυτή ξαναμμένη από όλη αυτή την ερωτική κατάσταση. Χωρίς να το σκεφτούμε τα χείλη μας ενώθηκαν. Τα υγρά της διευθύντριας μας μαζί μ' εκείνα των τριών αγνώστων ενώθηκαν σ' ένα μακρόσυρτο, βαθύ και πρωτόγνωρα αφροδισιακό φιλί. Της έπιανα τα μεγάλα και στητά βυζιά και χούφτωνα τα τροφαντά της κωλομέρια καθώς το χέρι της άρπαξε τον πούτσο μου.

- Θέλω να φάω πούτσο, μου είπε.

Χωρίς να απαντήσω καν την ξάπλωσα στο πλάι και ξάπλωσα κι εγώ από πίσω της, Έχωσα με μία την πούτσα μου μέσα στο πυρωμένο της μουνί και άρχισα να τη σφυροκοπώ με μανία καθώς μάλαζα τα βυζιά της. Εκείνη έτριβε την κλειτορίδα της κυκλικά αφήνοντας μικρούς αναστεναγμούς, τους πρώτους που ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα από την έναρξη του μίτινγκ.

- Σου αρέσει που τρως πούτσο επιτέλους καυλάκι; Τη ρώτησα

- Μ… ναι πάρα πολύ, δώσ' το μου όλο σου το καυλί, γάμα με, γάμα με γρήγορα και δυνατά για να χύσω!

Αύξησα την ταχύτητα όσο μπορούσα, ακόμα δεν έχω καταλάβει πως κρατιόμουν, ίσως ο ερωτικός παροξυσμός στον οποίο είχαμε παραδοθεί και οι δύο να έπαιζε κάποιο ρόλο.

- Σου άρεσε που σου γάμησαν το στόμα δύο άγνωστοι καυλάκι; Που σου τα έδωσαν να τα πιεις κι εσύ τα κατάπιες όλα τους τα χύσια;

- Αχ ναι.... μου άρεσε πάρα πολύ... και θέλω να πιω και τα δικά σου.... αχ ναι, γάμα με και κάνε με να χύσω και θα καταπιώ και τα δικά σου.

Συγκέντρωσα και το τελευταίο ψήγμα ενέργειας που είχε απομείνει μέσα μου έτσι ώστε να συνεχίζω να της γαμάω το μουνί δυνατά και γρήγορα χωρίς να χύσω. Δευτερόλεπτα μετά η Μιρέλλα έβγαλε ένα μακρόσυρτο πνιχτό λυγμό, μάζεψε τα πόδια της προς την κοιλιά της και άρχισε να χύνει με σπασμούς καθώς της κάρφωνα το μουνί με τη πυρωμένη ψωλή μου.

Μόλις ηρέμησε βγήκα από μέσα της, γονάτισα και της έφερα τη ψωλή μου στο στόμα. Επιτέλους η πούτσα μου ακουμπούσε τα θρυλικά της τσιμπουκόχειλα. Αμέσως χαμογέλασε ανασηκώθηκε και άνοιξε το στόμα της για να καταπιεί τη ψωλή μου. Έπιασα το κεφάλι της και άρχισα να της γαμάω το στόμα έτσι όπως οι άγνωστοι κύριοι προηγουμένως. Η Μιρέλλα με άφηνε με αξιοθαύμαστη ευκολία να της γαμάω το στόμα όπως θέλω. Αργά, γρήγορα, βαθιά, όπως με ευχαριστούσε. Όταν ικανοποιήθηκα από αυτό το στοματικό γαμήσι της ζήτησα να ανοίξει το στόμα της. Ένιωσα ρίγη να διαπερνούν την σπονδυλική μου στήλη καθώς έφτανα στο οργασμό. Η πούτσα μου άρχισε να αναβλύζει λευκό καυτό χύσι στο στόμα της κι εκείνη με καρφωμένο το βλέμμα της στο δικό μου τα κατάπινε με λαιμαργία. Ήταν τα τρίτα χύσια που κατάπινε μέσα σε λιγότερο από μιάμιση ώρα κι έμοιαζε τόσο αχόρταγη που θα μπορούσε να καταπιεί πολλά ακόμη. Έπεσα εξουθενωμένος δίπλα της. Φιληθήκαμε κι ένιωσα τα χύσια μου στο στόμα της.

- Βγαίνοντας από το γραφείο της Κας Δημητρίου χθες κατάλαβα πως θα είσαι εσύ ο παρτενέρ μου στη δοκιμασία, μου ψιθύρισε. Χαίρομαι πολύ τελικά.

- Κι εγώ χαίρομαι αφάνταστα! Αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω, τι έγινε μέσα στο γραφείο της Κας Δημητρίου;

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 160735



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).