Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η καταγωγή της γυναίκας μου είναι από νησί αλλά μένουμε στον Πειραιά. Έχει ύψος 1.70, 65 κιλά, ωραίο πρόσωπο, μακριά καστανά μαλλιά και φοβερό σώμα, το οποίο διατηρεί σε άριστη κατάσταση στο γυμναστήριο.

Μια μέρα, πήραμε ένα τηλεφώνημα απ’ τη μικρότερη αδελφή της ότι θα μας επισκεφτεί με 2 φίλους της. Ο ένας εξ αυτών ήταν τ’ αγόρι της τον οποίο τον ήξερα. Ήταν ο Νίκος. Ο άλλος, άγνωστος σε μένα, ήταν ο Βασίλης. Η γυναίκα μου τους γνώριζε πολύ καλά και τους 2, αφού κάθε καλοκαίρι πηγαίνει για διακοπές 2-3 μήνες στο νησί της.

Τις 2 πρώτες μέρες, έβλεπα πολύ περιποίηση της γυναίκας μου στο Βασίλη και πολλά γυναικεία ναζάκια. Αυτό μ’ έκανε να θυμηθώ κάποιες υπόνοιες που είχα ότι η γυναίκα μου δεν ήταν ιδιαίτερα φρόνιμη τα καλοκαίρια στο νησί της.

Το μεσημέρι της 2ης μέρας, πηγαίνοντας απ’ το σαλόνι στη τουαλέτα, βλέπω περνώντας έξω απ’ τη πόρτα της κουζίνας, τη γυναίκα μου σκυμμένη μπροστά στο φούρνο, η φούστα σηκωμένη και να φαίνεται όλος ο κώλος της. Ο Βασίλης από πίσω της να της τον χουφτώνει και με τα 2 του χέρια. Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι όλες οι υποψίες μου ήταν σωστές κι ο Βασίλης ήταν αυτός που την γαμούσε στο νησί. Προχώρησα γρήγορα χωρίς να με δουν και πήγα στη τουαλέτα. Δεν μπορούσα να βγάλω απ’ το μυαλό μου τη σκηνή που είχα δει.

Ήμουνα αναστατωμένος μ’ αυτό που συνέβη αλλά αποφάσισα να μην κάνω ακόμα θέμα μέχρι να σκεφτώ τι θα κάνω.

Η μέρα πέρασε και προσπαθούσα να αντιληφθώ κι άλλες τέτοιες φάσεις αλλά δεν είδα τίποτα. Το βράδυ πήγαμε για ένα ποτό και οι 5 κι εκτός απ’ την γενική ευθυμία, δεν είδα κάτι άλλο. Γυρίσαμε σπίτι και τους είπα ότι ήμουν ψόφιος στη κούραση και θα πήγαινα για ύπνο.

Οι 2 άντρες κοιμόντουσαν στο σαλόνι κι η αδελφή της γυναίκας μου στο δωμάτιο των παιδιών.

Αφού λοιπόν ξαπλώσαμε όλοι, εγώ έκανα τον κοιμισμένο. Μετά από 15 λεπτά μου λέει η γυναίκα μου ότι περάσαμε ωραία στο μπαρ αλλά εγώ δεν απάντησα κάνοντας ότι κοιμάμαι. Με ξαναρωτάει μετά από 5 λεπτά αν μου άρεσε και δεν απάντησα. Την ακούω και σηκώνεται απ’ το κρεβάτι μας και να βγαίνει απ’ το δωμάτιο.

Περιμένω κάνοντας τον κοιμισμένο και μετά από 2 λεπτά ξανάρχεται και κοιτάζει απ’ τη πόρτα κι όπως ήταν σκοτεινά, δεν είδε ότι εγώ είχα μισάνοιχτα τα μάτια μου. Αφού λοιπόν βεβαιώθηκε ότι κοιμάμαι, ξαναφεύγει.

Αφήνω να περάσουν λίγα λεπτά και σηκώνομαι. Το σπίτι σκοτεινό εκτός απ’ το φως της τηλεόρασης που ήταν στο σαλόνι. Με μεγάλη προφύλαξη σπρώχνω την πόρτα 5-6 εκ. για να μπορώ να κοιτάξω μέσα. Αυτό που είδα θα μου μείνει αξέχαστο. Η γυναίκα μου, με το νυχτικό της μαζεμένο στη μέση και τα βυζιά της έξω, γονατισμένη μπροστά στο Νίκο και το Βασίλη που καθόταν στον καναπέ, έκανε εναλλάξ τσιμπούκι στον ένα ενώ έπαιζε την πούτσα του άλλου και με το άλλο χέρι έτριβε το μουνί της. Την έβλεπα να γλείφει τις ψωλές τους προσπαθώντας να τις πάρει όσο πιο βαθιά μπορούσε ενώ βογκητά καύλας ακουγόντουσαν απ’ όλους.

Μετά από λίγα λεπτά σηκώνονται για να ξαπλώσουν στο στρώμα που είχαμε στρώσει κάτω για να κοιμηθούν. Τότε είδα τα καυλιά των 2 αντρών που γαμούσαν τη γυναίκα μου. Ο Νίκος είχε ένα κανονικό πούτσο αλλά του Βασίλη ήταν ο μεγαλύτερος που είχα δει. Πρέπει να ήταν πάνω από 22 εκ. και πάρα πολύ χοντρός.

Ο Βασίλης ξαπλώνει κάτω κι η γυναίκα μου ανεβαίνει πάνω του και καρφώνει το μουνί της πάνω στην ψωλάρα του ενώ ο Νίκος ήταν όρθιος μπροστά της και την τσιμπούκωνε. Η γυναίκα μου ήταν σε έκσταση και βογκητά καύλας έβγαιναν απ’ το στόμα της.

Ανεβοκατέβαινε πολύ γρήγορα πάνω στο πούτσο του Βασίλη ενώ ρουφούσε τον πούτσο του Νίκου. Τον έβγαζε και τον έτριβε στο πρόσωπό της, του έγλειφε τ’ αρχίδια και τον ξανά έχωνε στο στόμα της ρουφώντας τον όλο μέχρι τη βάση του. Όλη αυτή την ώρα οι 2 άντρες δεν είχαν σταματήσει να της μιλάνε λέγοντάς της διάφορα, τα οποία αντί να την ενοχλήσουν, φαινόταν ν’ ανεβάζουν την καύλα της στα ύψη. Σε κάποια στιγμή της λέει ο Νίκος να την κάνουν σάντουιτς σαν καλή ξεκωλιάρα που είναι και βγαίνοντας απ’ το στόμα της πηγαίνει πίσω της.

Παίρνοντας υγρά απ’ το μουνί της, αρχίζει να της τρίβει τη κωλοτρυπίδα ενώ η γυναίκα μου πέφτει μπροστά για να του δώσει ευκολότερη πρόσβαση στον κώλο της. Αφού έπαιξε για λίγο με τον κώλο της, βάζοντας μέσα 2 δάχτυλα για να την ανοίξει και να την ετοιμάσει, ακουμπάει τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα της, έτοιμος να της τον χώσει. Ο Βασίλης μένει ακίνητος για να τον διευκολύνει ενώ απ’ το στόμα της γυναίκας μου έβγαιναν βογκητά πόνου όπως άνοιγε η κωλοτρυπίδα της.

Μετά από 2 λεπτά, ο πούτσος του Νίκου είχε μπει μέσα της κι αυτός άρχισε να κουνιέται με αργές κινήσεις στην αρχή μέχρι ν’ ανοίξει ο κώλος της γυναίκας μου και να μπορεί να την ξεκωλιάζει πιο άνετα. Μόλις άρχισε να κινείται πιο γρήγορα, η γυναίκα μου άρχισε να βογκάει από καύλα. Μετά από 2 λεπτά, οι κινήσεις τους ήταν πολύ δυνατές όπως την γαμούσαν κι οι 2 μαζί και πέφτοντας πάνω στο στήθος του Βασίλη άρχισε να χύνει.

Μόλις το αντιλήφθηκαν οι 2 γαμιάδες της, άρχισαν να τη γαμάνε με δύναμη ενώ αυτή έχυνε σ’ ένα φοβερό σε ένταση οργασμό. Εκείνη την ώρα της λέει ο Νίκος:

-    Θα χύσω στη κωλάρα σου μωρή ψώλα! Θα σου γεμίσω την κωλοτρυπίδα με τα χύσια μου…

κι αρχίζει να σπρώχνει τον πούτσο του μέσα στον κώλο της γυναίκας μου με μεγάλη δύναμη. Μετά από 5-6 κινήσεις μένει ακίνητος, έχοντας όλο το πούτσο του βαθιά μέσα της κι αρχίζει να χύνει ενώ ακούω για πρώτη φορά τη γυναίκα μου να μιλάει και να του λέει:

-    Ναι! Χύσε μέσα στο κώλο μου! Ξέσκισέ με! Δώσε μου όλα τα χύσια σου μέσα στη κωλάρα μου και μ’ αυτές τις λέξεις χύνει ξανά.

Αφού τελειώνει ο Νίκος, τον βγάζει απ’ τον κώλο της, της τον βάζει στο στόμα κι αρχίζει να του τον καθαρίζει. Την ώρα εκείνη σηκώνεται από κάτω ο Βασίλης και πηγαίνει πίσω της. Τη στήνει στα 4 κι όπως ήταν στημένη, άρχισε να της τον τρίβει ανάμεσα στα κώλο και μετά ακουμπά το πουτσοκέφαλο του στην ανοιχτή κωλοτρυπίδα της.

Αρχίζει και σπρώχνει την ψωλάρα του και μετά από λίγη προσπάθεια έχει βάλει όλο τον πούτσο του μέσα στον κώλο της. Εγώ βλέπω όλο αυτό το καυλί να χάνεται στο κώλο της γυναίκας μου κι απορώ πως τον χώρεσε. Αυτό όμως δεν φαίνεται να την απασχολεί, γιατί μετά από μερικά σπρωξίματα αρχίζει και κινείται αυτή προς τα πίσω για να τον φάει πιο βαθιά. Ο Βασίλης αρχίζει κι επιταχύνει τον ρυθμό του βάζοντας και βγάζοντας όλο σχεδόν το πούτσο του απ’ το κώλο της ενώ η γυναίκα μου συνεχίζει να τσιμπουκώνει τον Νίκο κι έχει κατεβάσει το ένα χέρι της ανάμεσα στα πόδια της και τρίβει το μουνί της. Μετά από πολύ ώρα, η γυναίκα μου αρχίζει να χύνει ξανά ενώ την ακολουθεί κι ο Βασίλης, ο οποίος της τον καρφώνει τέρμα μέσα στο κώλο της και της τον γεμίζει με τα χύσια του.

Αφού τελειώνει, τον βγάζει κι έρχεται κι αυτός μπροστά της και της τον δίνει στο στόμα για να του τον καθαρίσει, κάτι το οποίο η γυναίκα μου κάνει με μεγάλη όρεξη. Γυρνάω αθόρυβα στο κρεβάτι μου και μετά από 10 λεπτά έρχεται κι η γυναίκα μου.

Την επομένη την έβλεπα ότι δεν μπορούσε να καθίσει άνετα απ’ το ξεκώλιασμα που της είχαν κάνει και καθόταν συνεχώς στο πλάι αλλά δεν έδειξε να την στεναχωρεί ιδιαίτερα.




Copyright protected OW ref: 160734



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.