Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πώς πρωτοξέσκισα την κολλητή μου: Μία απροσδόκητη συνάντηση

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018. Από τότε που ανακάλυψα την έξτρα δουλειά της Ελίνας πηγαίνω συχνά στο ίδιο μπουρδέλο και την πηδάω εκεί. Την πληρώνω βέβαια, αλλά δεν πειράζει, η κολλητή μου το αξίζει και με το παραπάνω.

Εκείνο το απόγευμα είχε μόλις επιστρέψει από τη δουλειά της στο μπουρδέλο (για την οποία, φυσικά, ο γκόμενος της, Μπάμπης, δεν ήξερε τίποτα) και όταν μπήκε στο σπίτι της, έντρομη το είδε να είναι πλημμυρισμένο με νερά. Είχε σπάσει ο κεντρικός σωλήνας του μπάνιου. Ειδοποίησε το Μπάμπη, που ήταν για καφέ με κάτι φίλους του και πήρε τηλέφωνο κι εμένα. Αμέσως της πρότεινα να έρθουν να τους φιλοξενήσω εγώ, για όσο θα χρειαζόταν μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά. Θα μου δημιουργούνταν άπειρες καύλες βέβαια, βλέποντας την Ελίνα με τα σέξι νυχτικάκια και τις ρόμπες της, και με τον Μπάμπη παρόντα δε θα μπορούσα να την ξεσκίσω, αλλά εντάξει, προείχε το να τους βοηθήσω. Κανείς δε θέλει να μένει χωρίς νερό και ντους μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Μετά από 1 ώρα, περίπου, λοιπόν, η ψωλαρπάχτρα κολλητή μου, μαζί με το γκόμενο της, μου χτύπησαν την πόρτα. Με το που την είδα ήξερα ότι το βράδυ μου δε θα ήταν ήρεμο. Φορούσε κολλητό τζιν παντελόνι, που αναδείκνυε την υπερτέλεια κωλάρα της (την οποία η ίδια λέει ότι την έχει φτιάξει με γαμήσι και twerk), μαύρο στράπλες μπλουζάκι, με τις λαχταριστές βυζάρες της να διαγράφονται υπέροχα μέσα από αυτό και ψιλοτάκουνες πλατφόρμες, που έκαναν τις ποδάρες της να φαίνονται ακόμη πιο θεσπέσιες, ενώ τα φρεσκοβαμμένα ροζ νυχάκια τους με έκαναν από την πρώτη στιγμή να σκέφτομαι πόσο υπέροχο footjob θα μπορούσαν να μου χαρίσουν ξανά. Το πρόσωπό της έσταζε, όπως πάντα, από καύλα και πουτανιά. Τα ίσια μαύρα μαλλιά της ήταν αφημένα κάτω, φορούσε ελαφριά μαύρη σκιά στα καυλιάρικα μεγάλα μάτια της, ενώ τα τσιμπουκόχειλα της, αν και άβαφα, ήταν, για ακόμη μια φορά, ζουμερά. Έπρεπε, όμως, να κρατηθώ.

Τους υπέδειξα το μπάνιο και το δωμάτιο όπου θα κοιμούνταν. Εγώ θα την έπεφτα στο σαλόνι. Αφού έκαναν ντους, καθίσαμε, παραγγείλαμε πίτσα, είδαμε ταινία και έτσι πέρασε η ώρα. Κατά τις 12:30 με καληνύχτισαν και πήγαν για ύπνο. Εγώ κάθισα στο λάπτοπ να δω καμιά τσοντούλα, μπας και ξεκαυλώσω, αλλά η σκέψη μου τριγύριζε στην Ελίνα. Τελικά τον έπαιξα με την πάρτη της και κατάφερα κάπως να ηρεμήσω και να κοιμηθώ.

Καλοκαίρι όπως είναι, φορούσα μόνο το μποξεράκι μου. Ξύπνησα κατά τις 3 ταραγμένος, γιατί το ένιωσα υγρό και νόμιζα ότι με κάποιον τρόπο είχα κατουρήσει στον ύπνο μου. Όταν, όμως, άνοιξα τα μάτια μου και είδα την κολλητή μου να μου γλείφει και να μου ρουφάει τον πούτσο πάνω από το μποξεράκι κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος. Το πιο καυλιάρικο λάθος της ζωής μου. Η αχόρταγη Ελίνα να με έχει ξυπνήσει με το επαγγελματικό της τσιμπούκι, την ώρα που ο γκόμενος της κοιμόταν στο μέσα δωμάτιο χωρίς να παίρνει χαμπάρι.

Φορούσε ένα μαύρο ημιδιάφανο κοντό νυχτικάκι, μέσα από το οποίο διαγραφόταν το μαύρο της στρινγκάκι, αλλά και οι καυλωμένες ρώγες των βυζιών της.

Μου έγλειφε τον πούτσο με τις τσιμπουκοχειλάρες της και τον ρουφούσε χωρίς να μου κατεβάσει το μποξεράκι. Με είχε κάνει για ακόμη μία φορά τούρμπο. Ανέβηκε τώρα πιο πάνω και άρχισε να με γλείφει στο σώμα και να μου ρουφάει τις ρώγες. Δεν άντεχα άλλο. Ήθελα να τη σκεπάσω ολόκληρη με τα χύσια μου.

Μου κατέβασε το μποξεράκι και συνέχισε την υπέροχη πίπα της για ένα περίπου 10λεπτο. Όταν τελείωσε, σηκώθηκα. Της έβγαλα αργά το νυχτικάκι και το στρινγκάκι της (σουτιέν δεν φορούσε), την ξάπλωσα πίσω, στην άλλη πλευρά του καναπέ και έσκυψα κι εγώ από πάνω της. Άρχισα να της πιπιλάω τον λαιμό και σιγά-σιγά κατέβαινα. Της ρουφούσα και της έγλειφα τις βυζάρες και την άκουγα να βογκάει από ηδονή (της έφυγαν, μάλιστα, 2-3 δυνατά βογκητά και φοβήθηκα μην ξυπνούσαμε το γκόμενο της, αλλά εκείνος δεν έπαιρνε χαμπάρι).

Κατέβηκα χαμηλά και άρχισα να τη ρουφάω και να της γλείφω τα δάχτυλα των ποδιών της. Η ένταση των βογκητών της μεγάλωνε. Έφτασα στο ξυρισμένο μουνάκι της. Ήταν καυλωμένο και ξεχειλωμένο από τους τόσους πούτσους που τρώει καθημερινά, από το αφεντικό της στη διαφημιστική που δουλεύει, αλλά και στο μπουρδέλο μετά.

Το τατουάζ κόκκινο τριανταφυλλάκι που έχει πάνω από την κλειτορίδα της, όπως πάντα, με καύλωνε ακόμη περισσότερο. Άρχισα να χώνω τα δάχτυλα μου μέσα της. Πρώτα ένα, μετά δύο, μετά τρία. Τη γαμούσα, τώρα, με το χέρι μου δυνατά και γρήγορα.

Την άκουσα να σκούζει από πόνο και καύλα και έτσι της έκλεισα με το άλλο μου χέρι το στόμα, για να μη μας ακούσει ο γκόμενος της.

- Χύνω, ψιθύρισε, με όση ανάσα της είχε απομείνει.

Το χέρι μου γέμισε υγρά, ενώ κάποια πετάχτηκαν και στο σώμα μου. Η Ελίνα έκλαιγε από ηδονή.

- Δεν αντέχω άλλο, είπε...

- Ελινάκι, ήρθες μέσα στη νύχτα να με καυλώσεις, γιατί ήθελες να φας πούτσο. Μην παραπονιέσαι, λοιπόν…

της απάντησα και τη γύρισα μπρούμυτα. Την έστησα στα τέσσερα και την έπιασα από το μαλλί. Η κωλάρα της, τουρλωμένη μπροστά μου, ήταν έτοιμη για ξέσκισμα. Έγλειψα ένα δάχτυλο και το ακούμπησα στην τρύπα της για να την προετοιμάσω λίγο, αλλά δε χρειαζόταν. Η Ελίνα είναι πλέον τόσο μεγάλη πουτάνα που ακόμη και ο κώλος της είναι ξεχειλωμένος. Μόλις 23 χρονών και έχει ήδη ρίξει γαμήσι που άλλες δεν ρίχνουν ούτε το μισό μέχρι τα 60 τους.

Την έπιανα με το δεξί μου χέρι από το μαλλί, ενώ ο πούτσος μου μπαινόβγαινε με ευκολία στην κωλάρα της. Βογκούσε και πάλι δυνατά και έτσι πήρα το στρινγκ της που το βρήκα στον καναπέ λίγο παραδίπλα μας και το έδεσα γύρω από το στόμα της. Το κρατούσα πλέον και αυτό με το δεξί μου χέρι, μαζί με τα μαλλιά της. Παράλληλα, πέρασα το αριστερό μου χέρι κάτω από το σώμα της και άρχισα να τρίβω το ξανά καυλωμένο μουνάκι της. Τη γαμούσα όλο και πιο δυνατά από τον κώλο. Δεν άργησε να ξαναχύσει!

Την απελευθέρωσα. Κάθισα στον καναπέ. Εκείνη σηκώθηκε και γονάτισε μπροστά μου. Τον πήρε και πάλι όλον μέσα στο στόμα της και άρχισε να τον γλείφει ξανά αχόρταγα, σαν καλή ψωλαρπάχτρα που είναι.

Δεν άργησα να χύσω την Ελίνα στο πρόσωπο. Όσα έπεσαν στο στόμα της, τα κατάπιε χωρίς δεύτερη σκέψη. Όσα μπόρεσε τα έγλειψε με τη γλώσσα της και τα υπόλοιπα τα μάζεψε με το δεξί της χέρι και τα κατάπιε κι αυτά.

- Ήταν το καλύτερο ξέσκισμα που μου έχεις κάνει ποτέ…

είπε όταν τα είχε καταπιεί όλα.

- Είσαι η μεγαλύτερη πουτανάρα που ξέρω και πηδιέσαι υπέροχα, της απάντησα.

Έσκυψε ξανά. Μου χάρισε άλλη μία υπέροχη πίπα, για να μου καθαρίσει τον πούτσο, στη διάρκεια της οποίας καύλωσα ξανά και την έχυσα για ακόμη μία φορά. Αυτή τη φορά, έπεσαν όλα στο στόμα της, οπότε τα κατάπιε με ευκολία.

Μου τον σκούπισε, έβαλε το στρινγκάκι και το νυχτικάκι της και πήγε να ξαπλώσει δίπλα στο Μπάμπη, που ακόμη κοιμόταν του καλού καιρού.




Copyright protected OW ref: 160669



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.